Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Rosalie - roooosje
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 03-03-2006
Laatste update 13-08-2021
Geslacht Vrouw
Geboortedatum 08-01-1985
Relatie
Seksualiteit ja :')
Kleur ogen ja
Schoenmaat 36
Beroep
Studierichting
Woonplaats Tilburg
Favo forum FOK!Userfoto's
Favo FOK!kers
Favo subsite FOK!fotoboek
Aantal forumposts 3.240 »
Aantal FP-reacties 1 »
Aantal views 23.374
Aantal reacties 1.665
Laatste voyeur(s) Rogue2.0
Zaadbroodje
KlapMongeaul
kepez
KlapMongeaul
Roooosjeception Heuj Pjoes Ff koken toch
spuisels
pm

webicon

quote:
Op 13-08-2021 15:15 schreef MilanoH

Zo
Hard
Gefapt
Net
Ik wit meer op deze fobo dan alle schilders in een jaar tijd doen!
 

webicon

quote:
Op 13-08-2021 19:21 schreef roooosje

[..]

Nouuu, schilders kunnen er ook wat van hoor!


Lucky them!!
 
 


quote:
Op 14-08-2021 21:02 schreef Alarmonoff
trouwen?
Neen
 


quote:
Op 20-12-2007 12:12 schreef roooosje
fipo
Interessant.
Ik was zelf altijd in de veronderstelling dat goedkope speakers juist nooit natuurgetrouw waren. Omdat kleuring gewenst is om de muziekbelevenis te vegroten. zeker bij goedkope exemplaren. Maargoed bedankt voor je uitgebreide uitleg!

Mijn speaker werkt wonder boven wonder (en dan trol ik niet) weer normaal! Gewoon zo in ene. Ik snap hier niks meer van. Maar ben natuurlijk wel erg tevreden! De sub-bass uit de "kapotte" speaker is dus weer helemaal terug! *fiew*

Maar nu zit ik weer met een ander probleem. Mijn tv.. Ik heb een 40" tv gekocht (LED Edge-lit) en deze geeft backlight bleeding in de hoeken rechts en links onder.. Zo vervelend. Dit zou toch niet moeten mogen. Wat een ramp. Ik lees erover op tweakers maar heb eerst nog andere dingen aan mijn hoofd.

Trouwens, wat vind jij van de XTZ 99.26. Heb je die al gehoord? Ik wel. Ze zijn lekker strak en zetten een prima soundstage neer in surround. De 99.25 zijn ook zeker niet verkeerd. Maar hebben een metal-dome tweeter. De ribbon tweeters op de 26 klinken meer fluwelig..
 


quote:
Op 15-08-2021 15:04 schreef roooosje

[..]

2007, wauw.

Ik vind dat je te weinig met mijn input hebt gedaan, maar dat geeft niet. Backlight bleeding komt zelden voor, zit het in de hoeken of buiten de randen?


Ik moet eerlijk zeggen dat ik je vraag slecht kan beantwoorden en weet weinig van backlight bleeding. Maar recentlijk heb ik een LG televisie gekocht en had bijna dezelfde vlekken die jij ook in je scherm hebt. Op internet lees is 2 verhalen:

- de vlekken zacht masseren
- wachten; vlekken zouden in de loop van de tijd minder worden.

Na 2 maand heb ik inderdaad het idee dat de vlekken minder zijn geworden en niet meer storend voor mij is. Ik heb de vlekken "gemasseerd", maar niet het idee gehad dat dit werkte (misschien op lange termijn). Dus het is mijn onduidelijk of ik je dit kan aanraden (baat het niet dan schaad het niet). Ik vermoed dat de vlekken in de loop van de tijd minder zijn geworden.
 


quote:
Op 15-08-2021 15:29 schreef roooosje

[..]

Hoelang zou je dan moeten masseren? Per dag, gemiddeld genomen? Ik geloof niet in het zomaar verdwijnen van backlight bleeding. Ik ga ervanuit dat er gewoon gewenning is opgetreden. Maar hoe controleer je dat? Met een frisse blik naar je tv kijken is onmogelijk, maar wat zou je dan wel kunnen doen?

Simpel gezged zit bij een edge-lid lcd zit achter het lcd paneel een doorzichtige plastic plaat waar het backlight licht door verspreid wordt met daarachter weer een reflectiefolie als dat folie niet goed of te strak aansluit op de doorzichtige plaat of de plaat niet op het lcd gedeelte/polarisatiefolie krijg je dat soort vlekken.

Theoretisch zou wrijven of het bijbuigen van het frame kunnen helpen. maar zeker aan de bovenkant waar de aansturing zit zou ik daar mee oppassen dat is nogal drukgevoelig en makkelijk te slopen met wat teveel druk.

Het is van een foto lastig te zien hoe erg het in werkelijkheid is maar voor een low-end monitor lijkt me dit nog binnen de range van wat je bij backlightbleeding zou kunnen verwachten
 


quote:
Op 15-08-2021 23:07 schreef roooosje

[..]

Je bent zelf een low-end monitor inclusief polarisatiefolie met backlightbleeding.

Truste
Preset Standard
Helderheid 45
Scherpte 50
Kleur temperatuur Standard
Tint G47/R53
Contrast 95
Kleursaturatie 50
Achtergrondverlichting 20
Functie voor vloeiender beeld Auto Motion Plus Custom (J6)
Overige instellingen
Digital Clean View Auto Led Clear Motion Off Film Mode Auto2 Hdmi Uhd Color Off Hdmi Black Auto Dynamic Contrast Off White Balance 0 Gamma 0 Colour Space Native

Kan je hier wat mee?
 


quote:
Op 16-08-2021 08:16 schreef roooosje

[..]Een consumentenbondje
Ik heb maanden geleden mijn abonnement opgezegd per brief bij de consumentenbond. Daar kreeg ik geen reactie op. Echter ontving ik wel een herinneringsbrief met extra kosten.

Ik heb weer een brief gestuurd om aan te geven dat het abonnement gestopt moest worden. Weer geen reactie, wel een aanmaning.

Ik heb van lieverlee toen die kosten betaald en een e-mail gestuurd met opzegging. Er werd een bevestigingsmail terug gestuurd en men zou contact met me opnemen. Helaas, weer een aanmaning (nu via de mail). Wr e-mail gestuurd en ditmaal geeist dat ze alles stopzetten en dat ik pertinent weiger om weer te betalen.

Natuurlijk weer een bevestigingsmail gekregen. Maar ik ben dit zo zat.
 


quote:
Op 17-08-2021 12:31 schreef roooosje

[..]

En van de belangrijkste waarden van de Consumentenbond is onze onafhankelijkheid. ZIJ bepalen zelf (dat wil zeggen samen met consumenten) wat ZIJ onderzoeken, wat ZIJ publiceren, wat ZIj consumenten adviseren, welke misstanden ZIJ aanpakken. En dat gebeurt zonder enige invloed van het bedrijfsleven of de overheid op die keuzes.

Trek je conclusie..
Onze?

Jij werkt voor de consumentenbond?
 


quote:
Op 17-08-2021 15:07 schreef roooosje

[..]

Naarling
 
Grootheid
webicon

Everything Is About Sex Except Sex. Sex Is About Power
 

webicon

Deze chick als vermist opgegeven bij spoorloos.
 
 

webicon

Jammer dat deze chick is uitgehuwelijkt en niet meer mag fokken omdat dat haram is