Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Edwin - Duckman
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 22-10-1999
Laatste update 28-03-2006
Geslacht Man
Geboortedatum 04-02-1970
Relatie Yep
Seksualiteit Inderdaad
Kleur ogen Blauw
Schoenmaat 43
Beroep Systeemversteerder
Studierichting Kleuterschool (afgemaakt)
Woonplaats Drachten
Favo forum (RL) Soaps
Favo FOK!kers Kinky Queen, vanwege zijn filmsmaak...
Favo subsite FOK!forum
Aantal forumposts 1.415 »
Aantal FP-reacties 40 »
Aantal views 729
Aantal reacties 5
Laatste voyeur(s) Slayage
Sanddr
kurkinator
Anonieme_Fokker
Helsinki
Lekker vis eten  (Samos, Griekenland) Enkele van mijn huisdiertjes Mijn werkplek (zoals altijd mooi opgeruimd...Not) Op de boot (Samos, Griekenland) Mijn auto in de sneeuw Halloween Koffie drinken op vakantie (Samos, Griekenland) Close-up (masker of toch niet?) Creatief met sneeuw
spuisels
In het jaar 1970 werd in het zonnige Spanje een ontzettend knap, lief en leuk jongetje geboren. Maar laten we het over mij hebben.

In datzelfde jaar beviel een moeder van al twee kinderen het niet dat het kind nog in haar buik zat en besloot dit op natuurlijke manier te verwijderen. En zie, Edwin werd geboren.

Enige jaren later werd door deze Edwin de kleuterschool bezocht. Dit bezoek beviel zo goed, dat hij er besloot enkele jaren door te brengen. Toen daarna het spelen met blokken en zo geen uitdaging meer bood, besloot hij een spring te wagen naar de lagere school. Zes klassen lang braaf leren schrijven, lezen, rekenen en nog meer nuttige zaken. Daarna naar de Mavo, toch na een jaar naar de Havo om deze na vier jaar te verlaten met een papier waarop aangegeven werd dat hij geacht werd zich zelfstandig te kunnen redden met diverse vaardigheden.

Tot dan toe ging het goed. Tot dan toe...

Nu begon het echte leven. Zelfstandig leren en aanwezig proberen te zijn bij lessen. Dit ging niet helemaal zoals God het bedoeld had. Toen na een paar jaar hij op school niemand meer herkende besloot hij ermee te stoppen. Een opleiding in de automatisering ("hij is zo goed met computers") probeerde hem ervan te weerhouden alle dagen achter de Commodore 64 door te brengen. Een andere opleiding bereidde hem goed genoeg voor op een werklustig leven, die hij begon bij een uitkeringsinstantie, om daarna verder te gaan bij een uitkeringsinstantie, om daarna uit te komen in dienst van een bedrijf die dingen deed voor een uitkeringsinstantie. Sleutelwoord hier is blijkbaar "vrouwen", die hij inmiddels had ontdekt als betastwaardige wezens. Diverse van deze creaturen hadden besloten met hem het leven te delen, om daarna te besluiten dit toch met een ander exemplaar voort te zetten. Tot hij bij een vrouw terecht kwam die voor hem wilde zorgen (en niet eens zijn moeder was). Inmiddels heeft zij besloten dat het fiscaal aantrekkelijker was om in zijn huis te gaan wonen. Gelukkig bleek dit amicaal gezien niet op problemen te stuiten.

Ten tijde van Big Brother bleek er een forum te zijn ontstaan, waar hij uren kon doorbrengen met het lezen van de virtuele bijdragen van anderen. Aangezien hij zelf weinig had toe te voegen is hij n van de Oldbies die verder bij niemand bekend is.

Ik weet dat dit verhaal waar is, want het gaat over mij...
pm
You know I am a righteous man
webicon

Fipo!
 
You know I am a righteous man
webicon

Ja, dat komt zo, in het topic http://forum.fok.nl/topic/712435 had je het over Jody Pijper en Jan van Veen enzo, dus ik dacht: dat mt een generatiegenoot zijn! En inderdaad!
 
Procreating
webicon

http://wiebelsoempie.blogspot.com/
quote:
Op 17-08-2006 13:36 schreef Duckman
Heather Nova (altijd leuk om in andermans lijstjes te zien)

Donnie Darko is een van mijn meest favoriete films... De rest klinkt ook goed...

Kortom, goede smaak!

Dankje!
Ik heb jouw levensverhaal ook even gelezen

En ik zie dat je meedoet met de quiz
In some cases, resentment can result simply from being on the receiving end of good arguments. Collini
How much more precious is a little humanity than all the rules in the world.Piaget
 
INFP
webicon

https://youtu.be/BBeXF_lnj_M
duckman

ken jij nog een cartoon vandaag de dag op tv, die het kijken waard is ?

nou ik niet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
 
INFP
webicon

https://youtu.be/BBeXF_lnj_M
quote:
Op 23-08-2006 22:58 schreef Duckman

[..]


The Simpsons, Futurama en Southpark vind ik best wel de moeite waard. Duckman zou trouwens echt een keer op DVD uit moeten komen...
ja das waar alleen is futurama hier niet zo lang te zien geweest, maar that's zo'n beetje it

voorheen kon je van de ene leuke animatie naar de andere zappen, maarja vroeger was het dan ook altijd fijner
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.