Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Tim - TiMmS
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 09-06-2003
Laatste update 16-06-2005
Geslacht Man
Geboortedatum -
Relatie Jawohl
Seksualiteit
Kleur ogen Bruin
Schoenmaat 41
Beroep spv
Studierichting
Woonplaats Niet nodig
Favo forum geen
Favo FOK!kers TiMmS
Favo subsite geen
Aantal forumposts 1.600 »
Aantal FP-reacties 220 »
Aantal views 1.429
Aantal reacties 24
Laatste voyeur(s) MilanoH
MilanoH
MilanoH
MilanoH
MilanoH
Heerlijk dat goudgele vocht ! July03 Een bijeenkomst in Blanes Spanje July03 Live vanuit de Luie stoel in Kreta Okt03 Brugge Mei05 Mobiel onlijn voor de camera ! Mei03
spuisels
Goed,
Is dit een soort vereenvoudidge versie van het TMF-ID schap? Mogelijk dat ik hier minder belaagd ga worden door 14 jarige "HoU JjJ OoK Zo VaN BreEzAH?!-vrouwen". Die koste wat het kost hun gezicht op tv willen laten zien om vervolgens door half sms'end Nederland becijferd gaan worden. Het is echter opzienbarend dat telkens wanneer dit fenomeen verschijnd op deze fameuze zender, de persoon van wie de foto is, per direct een sms stuurt naar 2863 (a 70 eurocent p.o.b.)met het cijfer 10!. Naar mate de clip vordert ziet men dit ultieme getal afzakken naar een 4 of 3. Vervolgens mag je na enkele andere leuke foto's hopen dat je in de top-3 van de dag staat.
Het eigenlijke doel van dit concept is voor de consument niet echt bevredigend merk ik, veelal is het na 1 keer niet genoeg en willen ze ook maar al te graag nog een bericht sturen naar de oppermachtige OPPerators van de sms-chat functie. Als een volleerd IRC kundige aanschouw ik deze messenger-kloon voor enkele minuten. Het motto van de dag gaat over 'tuinkabouters'. Dit uiterst interessante onderwerp is bedacht door iemand genaamd "Trip", hij vindt het ook noodzakelijk om veel van zijn reacties af te sluiten met de tekst 'vinkwel' oneerbiedig gejat van een bekende cabaretier !

Goed, om terug te komen op fotoboek.fok.nl. Leuk concept. Alleen vanuit mn werk kan ik geen foto van mezelf uppen, ik hoop dat jullie het niet erg vinden als ik dit de komende tijd eens ga doen. Nu mogen jullie wel een reactie geven over wat je vindt van mijn mening over TMF

De groeten, TiMmS

Update, vandaag de dag...

...heb ik het behoorlijk druk om mijn leven op orde te houden. Als toch wel een 'controlefreak' zijnde, is het voor mij moeilijk om de 'greep-des-levens' vast te houden. Met de vastenavend voor de deur (voor menig nederlander ook wel 'carnaval' genoemd) maakt dit het voor mij nog moeilijker. Met een stagnerend stabiel leven zit ik hier midden in de nacht mijn Fok! fotoboek aan te passen en het verzoek van de laatste reactieposter in te willigen (waar blijft toch die update?).
De oorzaak voor dit gevoel is toch wel de aankoop van een 'object' (zoals de notaris het noemde bij de ondertekening van de koopakte). Dit 'object' kost mij handenvol geld en tijd, met als gevolg dat dit mijn stemming aardig negatief beinvloed :s. Diegenen die evenals ik een 'object' bezitten kennen dit gevoel en weten dat het lontje kort kan zijn. Het gevolg is een op spanning staande relatie met de vriendin en mijn algehele sociale omgeving. Het mooie is dan dat deze sociale omgeving het niet pikt en dus reageren als een flexibele lode deur. Men kan dan na gaan dat dit op enig moment kan spetteren,... heerlijk af en toe. Om de zogenaamde cirkel rond te breien zal ik mijn betoog afmaken met mijn reactie op de gegeven escalaties. Ik benoem de reactie van mijn omgeving als 'heerlijk' omdat mijn tegenreactie tevens als zodanig benoemd kan worden. Het gevolg van dit alles is, dat ik 'heerlijk' mijn agressie kan ontvlammen in een partijtje vloeken, tieren, tegen deuren slaan en knallen en beuken. Kortom, de aankoop van een 'object' is ronduit kut !

De groeten, ik moet schilderen

Update - 2 - April - 2005

Pfoeee het is al weer dik een jaar geleden dat ik dit fotoboekje bijgehouden heb. Nu ik dit terug lees moet ik weer gelijk denken aan die tijd (blijft raar he )
Ik zit wederom in de nachtdienst en verveel me ontzettend. Nou eigenlijk zou ik me niet moeten vervelen, want ik heb echt werk zat. Ik verdrink ongeveer in het werk, maar ik wil het niet zien. Ik denk dat ik het zo het beste kan omschrijven. Nieuwe functie, nieuwe verantwoordelijkheden, zelfde lange en eenzame nachtdiensten. Ik moet wel zeggen dat ik de afgelopen maanden geen nacht meer gedraaid heb in dit ouwe ziekenhuis. De tijd die ik hier nu zit te verklooien met het mooi aanvullen van dit fotoboekje kan ik eigenlijk beter gebruiken voor mijn afstudeerproject en/of omschrijven van nieuwe taakprofielen. Ja, de naam alleen al klinkt niet echt uitnodigend. Nu kan ik je gaan vertellen dat ook niet leuk is, maarja daar was je vast zelf al wel uitgekomen. Nee het zijn geen leuke tijden in mijn leven. Iedereen heeft de griep, iedereen heeft chronische vermoeidheid, iedereen rookt, drinkt, neukt en eet teveel en/of te jong tegenwoordig. Het laatste onderzoek was opmerkelijk dat de gemiddelde leeftijd waarop jongeren *ahum* kinderen, sex hebben tegenwoordig ligt op 15.1. Dat wil zeggen dat er ook kinderen zijn die jonger hieraan beginnen. Als ik dan terug kijk op mijn prille tijd, dan moet ik toegeven dat het wel HEEL pril was, in ieder geval te pril om op 13 jarige leeftijd te sexen Maar goed, dat neemt niet weg dat er gewoon nog een stapel werk ligt. Maar met een gerust hart kan ik dit lapje tekst afsluiten met de gedachte, ach nog maar 6 weken voordat ik al mijn spullen in moet leveren op de hoge school. W000t !!!
... out
pm
 


Hooiii!

Ik ben geen breezer-meisje hoor! Ik kom alleen maar even welkommm zeggen hahaha.
Ben hier zelf ook pas 2 daagjes maar goed...

 


http://groups.msn.com/jafrado
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het volkomen eens ben met je TMF-opion. Al heb ik zelf nooit deelgenomen aan die shit.

Verders alles goed? Welkom hiero!

Overigens familie van Arthur S. ?
Zal wel niet, maar tzou kunnen...

Nou fijn weekend verders, Ciao!
 
The Core Supremacy !
webicon

Dankje Dankje, voor dit warme welkom
"Zelfoverschatting is het immuunsysteem van de menselijke psyche" Maassen, 2009
 


hiii
We are such stuff as dreams are made on...
 


http://www.karpervrienden.nl
Welkom bij de FOK! gemeenschap!

A dirty mind is a joy forever!
 
KarateHamster

http://storiez.nl
Nu natuurlijk Dokter Luve niet vergeten! Tijd voor ene Update!
En hier heb ik écht over nagedacht!
 

webicon

http://fotoboek.fok.nl/M1rr1e
quote:
TiMmS zei :
Jeetje wat een reacties zeg op jouw fotoboek :-)
Wat heeft die van jou wat die van mij niet heeft ?


Trouwens een leuk boekje, las het met plezier
Uhm uhm uhm.. heb nix geen verschil kunnen ontdekken eigenlijk weet jij het?
Bedoel je dat wat ik er neer heb geluld of de reacties? Ik was eigenlijk van plan om mn verhaaltje ff te deleten, vindt het niet echt super.. De jouwe is veel leuker en gaat tenminste ergens over!
Maar thanxz anyway
 
Fall Dead!
webicon

quote:
TiMmS zei :
HeHeHe wat een geweldige foto !
Ik vind hem leuk !, welkom in de wereld van de digitale fotoboeken ! Kijk hoor, dadelijk ben je nog verslaafd
*denkt na* te laat verslaving reeds ingetreden
 
Empress
webicon

"kijk ook eens in mijn fotoboek" staat in je Sig, dus...
Ik laat ook maar een berichtje achter.
And the druids turn to stone...
 
Left on the sands of history
webicon

http://www.andronidiquigiovanni.it/
heer,

Op uitdrukkelijk verzoek van uw signature op het forum bezoek ik uw fotoboek. Uit uw update van 2 april jongstlede begrijp ik dat op u dit moment afgestudeerd moet zijn? Als dat zo is, mag ik u dan feliciteren?

groet, Bismarck
That's...Montgomery Clift, honey!
 
Banned!
webicon

en geen berichtje achterlaten?!
 
Banned!
webicon

quote:
Op 17-05-2006 09:02 schreef TiMmS

[..]


Hiej zag het
ik zie alles
 
Sugar coated sweetness.

http://www.appelsoda.net
quote:
Op 19-05-2006 04:44 schreef TiMmS
naamtopics is zoo gay !!
goed dat je het zegt ik ben nog een paar vergeten te adden
 
The Core Supremacy !
webicon

"Zelfoverschatting is het immuunsysteem van de menselijke psyche" Maassen, 2009
 
Boo!

quote:
Op 19-05-2006 15:50 schreef TiMmS
Leuke site joh vintrax.com
Kwaliteitje!
Thnx.
 
ja, die dus.
webicon

quote:
Op 01-06-2006 11:53 schreef TiMmS
wat gluur jij !
ik gluurde niet, ik keek gewoon

wel leuk verhaaltje trouwens
 
ja, die dus.
webicon

quote:
Op 02-06-2006 11:11 schreef TiMmS

[..]


Kijken mag!
aanraken niet?
 
ja, die dus.
webicon

quote:
Op 02-06-2006 11:20 schreef TiMmS
http://www.megaupload.com/?d=GAFZKKY7

Hier nog iets wat je interesse vast raakt!
HELD
 

webicon

quote:
Op 02-06-2006 12:20 schreef TiMmS
goeiemiddag!
Goedemiddag!
 
Left on the sands of history
webicon

http://www.andronidiquigiovanni.it/
Het weer hier is behaaglijk. Het is spijtig dat, gegeven de tijd van het jaar, de temperatuur nog niet boven de 20 graden celsius uitloopt. Ik houd goede hoop voor echt mooi weer in de maanden juli en augustus 2006.
That's...Montgomery Clift, honey!
 
Ho!
webicon

Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
 
Ho!
webicon

quote:
Op 19-09-2006 22:51 schreef TiMmS
Oe oe oe!
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
 

webicon

jij bent wel leuk!

complimentje mag altijd!