Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
no userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 09-09-2005
Laatste update 04-11-2006
Geslacht Man
Geboortedatum -
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen
Schoenmaat
Beroep
Studierichting
Woonplaats
Favo forum 40+ - Memory Lane
Favo FOK!kers
Favo subsite FOK!frontpage
Aantal forumposts 281 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 1.478
Aantal reacties 118
Laatste voyeur(s) DonRaja
Alborz
Anonieme_Fokker
Anonieme_Fokker
Anonieme_Fokker
mooiprog 9090901
spuisels
Opzettelijk fouten maken in de 'Matrix':
http://forum.fok.nl/topic/880020


WAAROM BEN IK NOG STEEDS GEBANNED BITCHES>?Eerst even wat pornografisch beeldmateriaal :Als je lid daar niet in erecte toestand van geraakt...


MostValuablePrincess


--WAT DE MATRIX IS--

De Matrix is het systeem gebruikt door buiten het systeemzijnde intelligentie op deze planeet, om spirituele keuzes van elk individu te beÔnvloeden, zonder de vrije wil te schaden/negeren.

Ze gebruiken aardse vormen om zo als personen onder ons te leven -vermomd- geÔnfiltreerd in onze samenleving, terwijl ze zich exact zo gedragen als 'normale' mensen.
Sinds enkele decennia gaat de aarde al gebukt onder deze buitensysteemse Interventie.


De Matrix is een systeem van controle gebaseerd op gedachtelezen, Pavloviaanse associatie van ideeŽn en op de manipulatie van taal en 'doubletalk'.

Het is ook gebaseerd op subliminale technieken van controle die sommige triviale antwoorden over je dagelijkse leven uit je vist, die je manipulators al lang bekend zijn.


Het zoekt bewust naar wiskundige overeenkomsten tussen je leven en dat van de levens van de Intelligentie achter de schermen.

Het creŽert gevoelens van zelfmedelijden door kunstmatig dingen op te zetten met een sterke overeenkomst met aspecten uit je verleden.

Het gebruikt de structuur van het menselijk geheugen -dat gelijkende informatie in verschillende deposits sorteert en ze opelkaar 'stapelt'- om zo een Bel-achtige sensatie bij de bewuste persoon te genereren, door associatie van ideeen tussen de leven en de facetten (woorden, ideeŽn, feiten, gebeurtenissen, ervaringen, trauma's) die zich boven op de geheugenstapel bevinden.


Het projecteert kunstmatige afbeeldingen gedurende nacht in je dromen, symbolen en archetypes manipulerend.

Het manipuleert -en verstrooit soms- hedendaagse beschavings-waarden (zoals geld, seks, succes, roem, intellectuele erkenning, etc. om zo "dromen" in je te plaatsen waarvan je nooit gedacht had dat je ze zou hebben.

Het systeem is blijkbaar ontworpen op het ware gevoel van liefde uit je hart te onderdrukken, om zodoende je '(be)ziel(ing) te verliezen'. Desondanks, als je er in slaagt altijd je hart te volgen, zal je jezelf steeds meer spiritualiseren en kan je je Kundalini-energie laten ontwaken en jezelf verlichten.

De Matrix is een systeem dat werkelijkheden rond jou vormt, gebaseerd op je eigen gevoelens, angsten, begeerten, verwachtingen, overtuigingen, emoties en gedachten.

Het is een interactief systeem dat automatisch nieuwe ideeŽn 'update', afhankelijk van je reacties op voorgaande. Het is een systeem dat constant werkt met uitzondering, duidelijk zoekende naar een scheurtje in je overtuigingen.


"This is the world that you know.
It exists now only as part of a neural interactive simulation,
that we call 'the Matrix'"
(Morpheus to Neo, in "The Matrix")
Het probeert je overtuigingen kapot te maken en ze tegen je te laten keren, door elementen te grbuiken met sterk wiskundige overeenkomsten met de elementen die voorkomen in je overtuigingen.


--OVER DE REGELS VAN DE MATRIX--
Yet their strength and their speed are still based in a world that is built on rules. Because of that, they will never be as strong or as fast as you can be."
(Morpheus, in "The Matrix")
"THEY are the gatekeepers. THEY are holding all the keys, THEY are guarding all the doors"
(Morpheus, in "The Matrix")

"ZIJ" zijn de buitensysteem zijnden die leven op de aarde, asl ook de aardse leden van hun groep, de "bewakers van de zichtbare wereld"...

Welnu, enkele regels (meer volgt):


1 1. Ze kunnen alleen de elementen tegen je gebruiken die je ze zelf overhandigt.


Dit is een belangrijke regel die je in bijna alle situatie kunt zien, van veiligheidsmaatregelen tot de kracht van stilte, van het wissen van je persoonlijke geschiedenis tot situatie waarbij je kundalini-energie een rol speelt.


Denk aan het jongetje uit "The Matrix" : "It's not the spoon that bends, it's only yourself".

In elk gesprek waar hun karakters bij zijn betrokken geldt dit. Als ze jouw persoonlijke geschiedenis achterhalen, of bepaalde informatie over je, of je mening over iets, of gewoonweg een wetenswaardigheid betreffende een onderwerp, dan gebruiken ze het tegen je, door het manipuleren van hun dubbele-bodem sleutelwoorden, of door de realiteit in stukjes te delen pratend over spelletjes of sport bijvoorbeeld. Als je geinteresseerd raakt in een bepaald gesprek, dan proberen ze jouw enthousiasme tegen je te gebruiken.

Het valt je misschien op dat ze een typische manier van praten hebben: ze gaan niet meteen 'to the point'; ze willen je deelname uitlokken, dus praten ze over een onderwerp zonder de kernpunten aan te snijden. Wanneer ze willen dat je iets zegt, vragen ze het je gewoonlijk niet direct: ze insinueren de zinnen, de ideeŽn, de woorden, alles.

Je moet leren deze techniek te bespeuren en alleen te antwoorden op wat je precies en direct is gevraagd, je zegt alleen wat je wil zeggen, niet wat zij willen dat je zegt.

Het is heel moeilijk om vlot al je zinnen te controleren, en al je bewegingen, maar je kan het blijven oefenen en trainen. Je kan ook trainen wat Castaneda noemt "the power of silence" : bewust zijn van hun 'vis-pogingen' en ze te vermijden.

Verder, als je realiteit rationaliseert -ergens over denken, gebruikend de aardse logica- kunnen ze proberen je te "straffen" met behulp van doubletalk en linguÔstische manipulatie. Rationalisatie als: 'Ik moet er op tijd zijn'; 'Dit is goedkoper dan de ander; ' Ik kan dit voedsel niet weggooien'; etc. Afhankelijk van de situatie zijn deze redeneringen niet langer geldig.

Ze willen je leven en je energieeen controleren. Net als jijzelf. Al het andere is een gevolg van dit feit: een gedissimuleerde oorlog om je lot te beheersen.

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van het tegen je gebruiken van wat je doet, op het gebied van veiligheidsmaatregelen. Laten we zeggen dat je een homepage hebt over Nagual-zaken, en dat je veel prijst stel op je anonimiteit, en dat je een extra kopie van alles op een cd-roms hebt, die op je werk in je bureaula liggen ver naar achter geschoven. Wanner je werkt, blijft de la open omdat je iets moet pakken. Maar niemand durft je la open te maken. Dat is jouw privacy.

Op een dag neemt je collega een 4-jarige koter mee naar kantoor. Het kind maakt een flinke rommel van het kantoor. Een voor een, verlaat iedereen het kantoor, totdat je alleen over blijf met het kind. Je begint een beetje te spelen met het kind, en voor de grap leer je het kind hoe het moet typen op de computer. Je voelt je gelukkig, omdat het kind duidelijk niet een van hun speculatoren is: het kind is niet cynisch of hypocriet, het is gewoon een kind. Thuisgekomen die dag bedenk je hoe fijn het wel niet zou zijn als iedereen zich als die kind zou gedragen.

Drie dagen later, is het kind er weer. Dit keer gaat de koter direct naar je bureau, je hebt tenslotte eerst een vriendschap met het kindje gestart. In je gedachte heb je toen de "onschuldigheid" van het kind geprezen. Niemand schenkt er echt aandacht aan, maar het kind geraakt verwonderd over de objecten op je bureau, je la, etc.

Nu heb je dus een probleem. Het kind is ook een 'fantoom' -een van hun speculatoren- die nu jouw blijdschap en je aardigheid tegen je gebruikt. 's Nachts stoppen ze een andere droom in je hersenen : je droomt erover dat je "per ongeluk" -door het kind- je anonimiteit verliest en beken wordt. Dat is hoe ze werken: door proefballonnetjes op te laten insinueren ze hun ideeŽn en proberen ze je acties tegen je te gebruiken.

Je realiseert je dat als je niks doet, het kind vroeg of laat "toevallig" je cd's vind en ze in de pc stopt en dat als je er niet bent dat iemand anders "toevallig" aan het kind laat zien hoe je een cd-rom - die het kind reeds in zijn handen heeft- in de pc stopt, en hoe je de bestanden op die cd-rom opent, en -TADAA!- weg is je anonimiteit.

Dus je bedenkt de oplossing: je stopt al je cd-roms in een doos, die je hermetisch afsluit alsof het een pakketje voor op de post is. Nu is er geen reden meer voor hun speculaties. Dus het kind reageert op je acties en verschijnt niet meer voor een op z'n minst een lange periode.


"Yet their strength and their speed are still based in a world that is built on rules. Because of that, they will never be as strong or as fast as you can be"
(Morpheus, in "The Matrix")

Het bovenstaande voorbeeld is een goede illustratie bij dit citaat uit "The Matrix"-film. Ze moeten je vrije wil respecteren. Ze moeten eerst elementen insinueren - vaak meerdere keren, in maat toenemend- zo dat wanneer je niks doet, ze het je kunnen verwijten in de toekomst voor hun kunstmatige bewegingen, en zodoende proberen ze energie van je af te nemen. Ze kunnen niet simpelweg je anonimiteit breken. Ze moeten insinueren op een of andere manier, en ze doen het rustig, dag na dag.

--------------------------------------------------------------------------------

1 2. Hun karakters respecteren altijd je vrije wil

-toelichting volgt tzt.


--------------------------------------------------------------------------------


1 3. Ze dwingen je nooit voorbij je grenzen


Het betekent dat, wat de omstandigheden ook zijn, alles om je heen is altijd zorgvuldig gedoseerd zodat je in staat bent om de situatie correct af te handelen, mits je je hart volgt.

Illusie kent een limiet. De kracht van deze Matrix reality -deze "Stage World" waar we leven- moet nooit onderschat worden. Tenzij je je paranormale gaven ontwikkelt en de elementen rondom je kan controleren, is er altijd een grens aan je perceptie-veld. En tenzij je specifieke oefeningen krijgt, zal er ook altijd een grens aan je Kundalini-energei zitten.


Desondanks hoef je niet bang te zijn dat je de controle verliest of je "ziel verliest", als je eenmaal begrijpt, ontvangt en voelt dat ze GEDWONGEN zijn deze regel te volgen.

Je zal nooit bloot gesteld worden aan elementen die sterker dan jij zijn langer dan je het uit kan houden. M.a.w. alles is gedoseerd in voorkomendheid of in duur van blootstelling. Als voorbeeld, van tijd tot tijd kan een machtige mooie "verpakking" (matrix-verpakking) je voorbijlopen in de straat - op berekende gedoseerde wijze, maar ze zal niet regelmatig in je werkplaats, je klas of je sportschool zijn, tenzij je er klaar voor bent.
En mooie verpakkingen in het algemeen (van je "broeders" of "zusters") zullen altijd de situatie rondom jou doseren" lange haren kunnen gebonden of losgegooid worden, wanneer dat nodig is, ze kunnen ergens komen of gaan, meer of minder sexy worden, etc.

Ze kun je angsten en verlangens alleen dupliceren. Alles wat buiten je bestaat, bestaat ook binnen in je. Onthoud: er zijn geen Neutrale personen in je omgeving meer, zo dat letterlijk elk element dat significant is voor je gedachten waarschijnlijk gesynchroniseerd is met je acties, gevoelens of gedachten. Dat betekent dat ze slecht regelmatig een element kunnen presenteren boven je limiet, als je eerst een duidelijke en herhaaldelijke interesse toont in de zoektocht er naar.

Het spirituele pad is oneindig, zodat je altijd iets leert, ofwel voor ofwel na het beginnen van de fysieke relatie met je geliefde. Ze zijn gedwongen zich aan te passen aan je limieten, voor na of tijdens deze relatie.


--------------------------------------------------------------------------------


1 4. Ze zullen proberen je te straffen als je je actie rationaliseert


--------------------------------------------------------------------------------


1 5. Ze proberen jou te verwijten- of verantwoordelijk te laten voelen voor- hun eigen acties, in het verleden of het heden.


--------------------------------------------------------------------------------


1 6. Ze houden ervan om je te beschuldigen van wat zij zijn


--------------------------------------------------------------------------------


1 7. Ze manipuleren de top van je geheugen-stapel en synchroniseren je gedachten met hun acties


--------------------------------------------------------------------------------


1 8. Ze manipuleren de as natuurlijk versus kunstmatig, claimen dat hun kunstmatige acties natuurlijk zijn


--------------------------------------------------------------------------------


1 9. Ze willen je graag doen geloven dat je een karakter bent

Zie rest topicgesprek


Er zijn 2 dingen die belangrijk zijn om te opposen en jezelf te legen. Te weten het uitschakelen van je 'Militaire perceptie' en het opzettelijk maken van fouten.
I)- Je Militaire Perceptie "Uitzetten":

Een belangrijk startpunt is het "uitschakelen" van de sensatie van "militaire perceptie" die ze je soms opdringen, door opzettelijk fouten te creŽren, opzettelijke ongelukken, opzettelijke ziektes, alswel constante veranderingen in hun routines.

Verder, er zijn GEEN "men in black" die je onderzoekeen, geen AIVD-ventjes, geen MJ-12 of Bilderburgers, geen zwarte helikopters, geen militaire inlichtingendienst, geen KGB, geen MI-6 of Scotland Yard, geen Surete', NIKS ! Tenslotte doen ze maar alsof, en moeten ze je eigen overtuigingen dupliceren en respecteren ze je vrij wil.


In "The Truman Show", staat er op de poster op de muur van het reisagentschap:

"TRAVELER'S BEWARE : TERRORISTS - DISEASES - WILD ANIMALS - STREET GANGS"

"Listen to me, Truman. There's no more truth out there than there is in the world that I created for you. The same lies, the same deceit, but in my world you have nothing to fear. (...) You're afraid. That's why you can't leave. It's OK, Truman. I understand. I have been watching you your whole life. (...) You can't leave, Truman. You belong here, with me."

(Christoff tegen Truman in de slotscŤne van "The Truman Show")

Ik hoop dat jullie nog volgen, het is wat...

Hun karakters doen absurde dingen om de mensen in de gevangenis der militaire perceptie te houden: ze vinden zeldzame fossielen van uitgestorven dinosaurussen en laten leeuwen uit een circuskooi ontsnappen. Ze praten over het gebruik van rattengif of het doden van paarden. Ze kunnen 'belletjes' met niets dan geruis maken. Ze vergissen zich opzettelijk, en laten je zien dat ze wisselende gewoontes hebben.


Ze kunnen triviale en opzettelijke problemen associŽren voor je geest (zoals het defect van een koffie-apparaat of een vaag probleem met de kantoorprinter) met vergezelde militaire acties aan de Andere Kant, etc.

De naakte ruwe waarheid is dat al deze potentiŽle dreigingen slechts denkbeeldig zijn. Het zijn fantasieŽn die ze in je hoofd stoppen. De eerste stap in het 'legen van jezelf' is het overtuigen van je hersenen dat er geen Lizards, agents, of camera's om je heen zijn.


--------------------------------------------------------------------------------

II) - Continu opzettelijk fouten maken

Je kan 'jezelf legen' door hun modus operandi te imiteren. Een natuurlijk gevolg hiervan is dat je hersenen stoppen met het zoeken van occulte verklaringen voor de opzettelijke fouten van hun karakters, omdat je ze zelf ook creŽert. Je zal zien dat in veel gevallen zij ook slechts zich zelf 'legen', net als jij en niks anders.

Je moet natuurlijk niet overdrijven met het maken van zulke fouten, omdat in sommige gevallen ze kunnen proberen je fouten tegen je te gebruiken.


Mijn suggestie is wanneer je voelt dat hun fouten opzettelijk zijn gecreŽerd vanwege jou, je onmiddellijk zelf een fout maakt. Dit zal hun fout van de top van je geheugenstapel wissen, doordat het jouwe erboven op komt.

Het is raadzaam dat je dagelijks een flinke hoeveelheid fouten creŽert om zo je zelf te legen. Het is ook verstandig dat je varieert in je fouten en de type fouten en vermijd dat je steeds de zelfde fout na elkaar maakt, om zo een ongedwongen natuurlijke vertoning van je fouten te creŽren. Anders oogt het gekunsteld en dat is niet strategisch.

Gebruik je verbeelding. Je kan je sleutels de hele tijd laten vallen, bijvoorbeeld. Het punt is dat het beter is dat je dit doet voordat zij het doen, zodat wanneer zij hun sleutels laten vallen, er niks gebeurt in je hersenen. Er zal geen ongewenste draaikolk van gedachten over je 'problemen' ontstaan.


De waarheid is dat er geen problemen zijn. Het enige echte probleem is dat ze zeggen dat je problemen hebt om zo je leven en je lot in hun macht te krijgen.


Dit is een fragment uit het boek "Journey to Ixtlan" van Carlos Castaneda :

"Look at the shadow of that boulder. The shadow is the boulder, and yet it isn't. To observe the boulder in order to know what the boulder is, is doing, but to observe its shadows is not-doing. (...) Shadows are like doors, the doors of not-doing."

"Shadows" zijn een eufemisme voor hun linguÔstische speculatie, doubletalk en gekunstelde acties in het algemeen. In plaats van te zoeken naar iets op de top van je geheugenstapel dat een overeenkomst met een of ander element vertegenwoordigt, analyseer je het mechanisme van speculatie zelf, en/of je pakt het web achter het element aan: het element is het element en niks anders.


En als ze hun sleutels eerst laten vallen, kun je de jouwe het volgende ogenblik laten vallen, om zo hun fouten te kopieren


Een paar andere voorbeeld-ideeŽn.


Als je een bril hebt; laat hem vallen.
Je kan je knie stoten tegen een tafel.
Je kan de lift uitstappen op een verkeerde verdieping.
Je kan de verkeerde bus nemen.
Je ken de bus opzettelijk missen.
Je kan je computer "per ongeluk" onafgesloten uitzetten.
De mogelijkheden zijn eindeloos, gebruik gewoon je fantasie.


Soms kun je een fout maken die schade of gevaar oplevert, laat bijvoorbeeld eens een kop hete koffie vallen in een publieke ruimte.

Een ander belangrijk type fout is vergeetachtigheid. Je kan praktisch alles vergeten, van een afspraak met je tandarts tot je autosleutels.

Je kan je paraplu vergeten tijdens een regenachtige dag, en zodoende het archetype "nat zijn" creŽren. Letterlijk. "Maar ik kan verkouden worden", zeg je misschien. Ja dus... dat kan. Geeft niet. Zij raken opzettelijk verkouden, dus waarom jij niet? Zie je hoe belangrijk het is de aardse rationalisme uit te schakelen?

Op kantoor kun je een hoop fouten creŽren. Tijdens het schrijven of typen kun je lettrse omdraiaen, etc. Je kan documenten op de kop leggen of verkeerd sorteren, etc.

Deze berekende fouten zijn noodzakelijk om je zelf te legen en ook om het effect van hun fouten op je brein te minimaliseren. Observeer wat ze doen en imiteer hun fouten wanneer dat mogelijk is.


"They are the gatekeepers. They are holding all the keys, they are guarding all the doors".
(morpheus to Neo, in "The Matrix")
Opzettelijke fouten zijn deel van de routine van de karakters, dus waarom kunnen ze niet ook deel van jouw routine zijn?

Desondanks zul je je realiseren dat je niet alles wat ze doen kunt imiteren, omdat je niet de zelfde krachten noch de complexiteit van deze personen bezit.

Een gevolg hiervan is dat het niet reŽel is dat je opzettelijk je been breekt, bijvoorbeeld, of dat je auto opzettelijk tegen een boom knalt, terwijl je weet dat zij het soms wel met opzet doen. Maar zij manipuleren de factoren, zij kunnen de fysieke pijn onderdrukken gebruik makend van de geest, zij kunnen vervangen worden door kopieeen en zij kunnen gebruik maken van buitensysteemse dingen om de schade te doseren.

Een ander belangrijk punt is dat je linguÔstische fouten kunt maken. M.a.w., fouten die archetypen produceren.
Of je kan kleuren verwisselen!


Je kan ook hun fouten kopiŽren, door een ander. Iemand laat bijvoorbeeld zijn hoed vallen, jij hebt geen hoed, maar wel een bril dus laat je die vallen, of je sleutels Iemand lult over het "verschrikkelijke nadeel" van voetballen zonder schoenen, je kunt dat je schoen kapotsnijden, etc.


Het brein werkt met beelden, symbolen en associatie van ideeŽn. Daarom kan een variatie op de methode hierboven beschreven zijn om je bepaalde beelden en/of een combinatie van beelden en woorden in te beelden om je zelf te legen, meteen na hun zinnen of acties.

"Het nadeel van dit besef is dat men misschien gaat denken: Oh dit lichaam is een illusie, dit huis is een illusie, dus hop! de fik erin en breken die benen!.....
Nou, nee dat kun je beter niet doen. Je bent namelijk wel verbonden met je illusie-lichaam zolang je in de Matrix zit, al kun je hier wel degelijk van loskomen, maar dit vergt enorm veel training, inzicht en besef. Sommige mensen denken ook dat zodra ze sterven hun geest de matrix verlaat, maar dit is onjuist ook het afterlife of een reincarnatie (voor zij die erin geloven) kan net zo goed in de Matrix zelf plaats vinden."

""Death is no cure for ignorance"

"If consciousness left the body believing totally that it was going to the heaven of Jesus and the Christian version of God, this would be its experience; that is what it would 'see' because that is what it believed it would see. It was the same with the other religious beliefs and the Matrix maintained a Christian 'heaven', Islamic 'heaven', Hindu 'heaven' and Jewish 'heaven', etc. But these were nothing more than figments of expectation. Only that which was free of conditioned belief was able to transcend the vibratory illusions of the Matrix and become consciously one with the Infinite. Belief was the prison and other levels of the Matrix were different levels of illusion. This meant that the overwhelming majority of information 'channelled' through psychics in the Time Loop was from consciousness still caught in the Matrix. This might know more than those in the Time Loop density, but it was still in the web of illusion."
-David Icke-"

CREňREN

In je realiteit in de Matrix zijn er geen grenzen aan wat je kan creŽren. Dat is ook wat zij doen, ze creŽren.
Maar alles wat ze kunnen is slechts het 'klonen' van je twijfels en angsten en ze te overdrijven en nieuwe tijfels en angsten te maken. Jij geeft ze de elementen die zij gebruiken om te creŽren. Totdat je snapt dat je sterker bent dan zij.
"You have no time for fear, doubt or disbelief. Free your mind."
(Morpheus tegen Neo,"The Matrix")

In het creŽren is er geen plek voor rationeel denken, omdat rationeel denken je open stelt voor hun suggestie en speculatie. Om te creŽren moet je geheel toegewijd en oprecht zijn jegens wat je wilt creŽren, tevens moet je touw aan je zelf en het universum zijn. Je kan niet iets creŽren, louter uit nieuwsgierigheid, of omdat je jezelf wilt bewijzen dat je het kan. Je moet ook eerlijk zijn over wat je wilt creŽren, je kan niet iets uit je hart scheppen en tegelijkertijd er een dubbele bedoeling op nahouden.

Hetgeen je gaat creŽren moet ook duidelijke grenzen en limieten kennen. Je kan niet iets creŽren dat vaag en niet precies is.
Het mag ook niet vervangbaar zijn door andere gelijke elementen, je moet goed weten wat je wilt.
Je moet toegewijd zijn. Je moet sterk en kalm geloven in de materalisatie van je creatie. Je moet niet twijfelen aan je capaciteit of aan je rol als schepper of aan je bestaan in het geheel.
Je moet het echt willen, zelfs meer dan dat. En er zolang mee bezig zijn totdat het gebeurt. Als je het zo aanpakt, kun je de wereld om je heen laten trillen.

Het 'geloven' is niet iets intellectueels of conceptueels waarvan je gelooft dat het theoretisch mogelijk is. Dit zou pretenderen te geloven zijn. Je moet absoluut zeker zijn van het verloop van je creatie.

Het 'geloven' en het scheppen van realiteit is iets anders dan een droom hebben over hoe je je leven er uit zou willen laten zien. Het is niet iets los van jou. Jij neemt deel aan het proces van creatie.
Het is ook iets anders dan het wachten op iets dat kan gebeuren in de toekomst. Het is totaal iets anders dan het religieuze 'hopen'. Je moet niet blijven wachten tot er wat gebeurt. Je moet niet geloven in een theoretische mogelijkheid in de toekomst.

Je genereert je verwachting.
"You're the weapon. Find the will."
(A.T. tegen Joe Talbot, "Crossworlds")

Het heeft ook niks te maken met "bidden" tot een externe god, zodat hij het voor je uitvoert. Het is ook niet gelijk het idee van het doen van drie wensen bij een geest uit de lamp. Het is ook totaal anders dan het gooien van een muntje in een wensput, of het doen van een wens na het zien van een vallende ster.
Het zit in ons, niet buiten ons."

Even een zijsprongetje over New-Age shit:
quote:
Old Age, New Age - Same Story

If you can see through the conventional religions and the pursuit of materialism,
the Matrix still has its backstop, the goalkeeper when every other defence has been
breached. It is called the 'New Age'.
Ironically, the New Age, in all its forms, is significantly more enlightened than
conventional religion and humanist thought. It understands that this world is only
one of infinite dimensions of existence and all is but a different vibration within an
infinite whole. It speaks of Oneness and knows that it is possible to communicate
between vibratory realms. I agree with the basic theme and there are many genuine
and intelligent people who accept and articulate its beliefs. But what makes the New
Age such an effective last line of defence for the Matrix is the very fact that it is more
aware than atheism and conventional religion. Those who expand their consciousness
to see through the absurdity of current human existence and the mainstream
explanations for 'life', are in danger of sussing the virtual-reality game they are
caught in. The Matrix needs a trap to ensnare them before the final pennies drop and
the New Age is it. Put another way, it is the last cul-de-sac before the gold mine.
A key control system is the way the New Age and Spiritualism portray the
divisions between this 'physical' realm and what they call the 'spirit world'. Even
most of those who accept the existence of the Matrix would perceive it to be the
reality we are now experiencing with the spirit world beyond it. Therefore, much of
what is communicated through spiritualist mediums and New Age 'channels' is
considered more enlightened than our reality and thus to be encompassed, believed
or acted upon. We might hear lines like 'test the spirits', but the conscious and
subconscious themes are that the 'other side' must know best. On one level this can
have validity because they know by the very fact they are communicating with this
realm from another one that there are many 'worlds' of existence. But while they
may have that knowledge, the overwhelming majority of these communicators are
also caught in the Matrix. It is a multi-dimensional system with different software
programs for different levels of awareness. The Matrix is empowered by the energy
generated by imprisoned consciousness, not only here, but in other dimensions of
itself...-David Icke
Nog een quootje:
quote:
quote:The most effective way to disconnect from the manipulations of the Matrix is to
laugh in its face. Once we take it seriously we become attached to the game
through mind, emotion and fear. The Matrix only exists because we believe its
illusions are real, but we don't have to.-David IckeOpzettelijk fouten maken in de 'Matrix':
http://forum.fok.nl/topic/880020PS.
Ik houd van U.


Jari Jesse
webicon

quote:
Op 13-10-2006 20:21 schreef MostValuablePrincess
Heej...
Vanwaar zomaar een kusje?
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead...
Just walk beside me and be my friend.
Games
 
Lief zijn loont nog steeds!!
webicon

Ja lekker stukje text, alleen een beetje lang he..!?
Ey
ik zeg maar zoo, dierentuin is me te lang.
Patat, dat is het!!
 

webicon

quote:
Op 13-10-2006 20:43 schreef MostValuablePrincess
En ik maar denken dat Duiveltja wijverig was.
 
A la chingada
webicon

Zo heel verhaal.....kon je niet gewoon een link posten naar het Topique? was een stuk makkelijker geweest

oh ennuh:
*gluurpost
Life is like running. If you can control your breathing you can run very far. Like controlling your emotions is coming far in life.
 
Lief zijn loont nog steeds!!
webicon

Vreemde naam voor een kerel.....
ik zeg maar zoo, dierentuin is me te lang.
Patat, dat is het!!
 
Train, eat, sleep. Repeat.
webicon

quote:
Op 14-10-2006 12:17 schreef MostValuablePrincess
Ola.
Godfather Bodybuilding topic reeks
 
Lief zijn loont nog steeds!!
webicon

quote:
Op 14-10-2006 12:16 schreef MostValuablePrincess
Hm mijn vorige berichtje is weg ofzo?
Nja, nevermind.

Ja over die naam he, da's een lang verhaal.
Is wel ergens te lezen in de reacties.
T'is niks geks hoor.
Ze lopen weer te klooien hier, daardoor lijken sommige berichtjes weg......duurt een minuut of 10 voor ze wel zichtbaar zijn....

Ben wel begonnen aan je stukje lezen, maar niet alles. Bewaar een stukje voor later als ik me echt zit te vervelen...
ik zeg maar zoo, dierentuin is me te lang.
Patat, dat is het!!
 


quote:
Op 13-10-2006 20:37 schreef MostValuablePrincess
Hey.
 
welke kant draait 'ie op?
webicon

http://forum.fok.nl/topic/880020
The truth, certainty, truest, without untruth.
What is above is like what is below. What is below is like what is above. The miracle of unity is to be attained.
Everything is formed from the contemplation of unity, and all things come about from unity, by means of adaptation.
Its parents are the Sun and Moon.
It was borne by the wind and nurtured by the Earth.
Every wonder is from it and its power is complete.
Throw it upon earth, and earth will separate from fire. The impalbable separated from the palpable. Through wisdom it rises slowly from the world to heaven. Then it descends to the world combining the power of the upper and the lower.
Thus you will have the illumination of all the world, and darkness will disappear.
This is the power of all strength- it overcomes that which is delicate and penetrates through solids.
This was the means of the creation of the world. And in the future wonderful developements will be made, and this is the way. I am Hermes the Threefold Sage, so named because I hold the three elements of all wisdom. And thus ends the revelation of the work of the Sun.
 
Jari Jesse
webicon

quote:
Op 14-10-2006 12:12 schreef MostValuablePrincess

[..]


Zomaar.
Das nooit verkeerd natuurlijk... zomaar een kusje krijgen.
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead...
Just walk beside me and be my friend.
Games
 
Illusion
webicon

wat een mooie foto
But if your mind's right Then we just might spend some time and we call it what we want..
 
A la chingada
webicon

quote:
Op 14-10-2006 12:10 schreef MostValuablePrincess

[..]


Wat dacht u van beide?
Post dan wat persoonlijkers in je fobo Zo weet ik nog niks.
Life is like running. If you can control your breathing you can run very far. Like controlling your emotions is coming far in life.
 
huba?
webicon

quote:
Op 12-10-2006 20:48 schreef MostValuablePrincess
ah je komt langs om koffie te drinken. Wanneer?
 
welke kant draait 'ie op?
webicon

http://forum.fok.nl/topic/880020
Core knowledge of geometry in an Amazonian indigene group. Science, 311, 381-384.
http://www.wjh.harvard.edu/~lds/pdfs/dehaene2006.pdf

Non-symbolic arithmetic in adults and young children. Cognition, 98(3), 199-222.
http://www.wjh.harvard.edu/~lds/pdfs/barth2006.pdf

Spatial knowledge and geometrical representation in a child blind from birth. Science, 213, 1275-1278
http://www.wjh.harvard.edu/~lds/pdfs/landau1981.pdf

Preschool children master the logic of number word meanings. Cognition, 98(3), B57-B66.
http://www.wjh.harvard.edu/~lds/pdfs/lipton2005b.pdf

Abstract number and arithmetic in young children. Proceedings of the National Academy of Sciences,102(39), 14117-14121
http://www.wjh.harvard.edu/~lds/pdfs/barth2005.pdf

Preschool children's mapping of number words to nonsymbolic numerosities. Child Development, 76(5), 978-988.
http://www.wjh.harvard.edu/~lds/pdfs/lipton2005a.pdf

Sources of mathematical thinking: Behavioral and brain-imaging evidence. Science, 284, 970-974.
http://www.wjh.harvard.edu/~lds/pdfs/dehaene1999.pdf
_________________
 

webicon

quote:
Op 10-10-2006 19:11 schreef MostValuablePrincess
Beatles
even standaardvraagje: wat is je favoriete album?

beter laat dan geen reactie
 
Hersenflatulent
webicon

quote:
Op 02-11-2006 22:47 schreef MostValuablePrincess
JOGY JOGY JOGY JOGY
U zei:


MVP, ik heb me laatst verdiept in een boekwerkje dat eigenlijk hetzelfde zegt maar met een andere insteek, een andere schil zogezegd maar basicly hetzelfde.

Nu mijn vraag, heb je al iets met de kennis kunnen doen? iets ervaren wat in jouw opinie kwam omdat je 'het door hebt' of niet? En verder dikke hulde nog steeds voor het topic, lekker out of the box dit .


Nu mijn vraag: Welk boekwerkje?!
Gegroet
U vraagt, wij draaien Deze en deze . Het gaat erover dat iedereen hun eigen god is maar dat we het vergeten zijn. Deel ťťn is het boek waar ik dat stukje uit had trouwens, die andere zijn echter minstens even boeiend .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
\[b\]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"\[/b\]
 
 
Niet echt.

http://www.ferdiwieling.com
quote:
Op 04-11-2006 21:51 schreef MostValuablePrincess
Nice stuff sir.
Ene Artiest op Fok!. Dat zie je niet vaak.
En als ik dan de (bijzonder fijn geschreven edoch) te lange tekst om nu uitgebreid te lezen -desalniettemin kort genoeg om vluchtig te scannen- in je FB/Topic pak, dan (b)lijkt die kapitaal aan het begin der artiest plots van zoveel meer waarde.

En dank ik u nederig voor het -in mijn ogen- toch prachtige stempel en retourneer ik het gebaar door de volgende woorden:

Een ogenschijnlijk intelligent individu begeeft zich in de kudde des Fok!, zich voortschrijdend met de gratie van een prinses, evenzo met eenzelfde loyaliteit richting the mass om haar voor te lichten.

Het bijna ontroerende schouwspel aanschouwend, pink ik stiekem een traantje weg, dat het pad richting mijn glimlach niet mag halen.

"Kunst, en het woord zegt het al, is niet echt." - Harry Mulisch
Ik heb een Hyve. U ook?
 

webicon

quote:
Op 04-11-2006 21:44 schreef MostValuablePrincess

Sowieso schrijf je zo.
 
Niet echt.

http://www.ferdiwieling.com
quote:
Op 04-11-2006 22:34 schreef MostValuablePrincess

[..]


*Stil en dankbaar.
Die reactie steekt toch wel enigszins karig af tegenover de lappen propaganda die je de kijkbuiskindertjes voorschotelt...

"Kunst, en het woord zegt het al, is niet echt." - Harry Mulisch
Ik heb een Hyve. U ook?
 
Freekske RULES :D
webicon

quote:
Op 04-11-2006 22:16 schreef MostValuablePrincess
afbeelding
Crikey! / I LOVE Koala's and Wombats :))
No money?? then no honey :P
 
De echte BG, die tof is.
webicon

wat is er
Vraag yvonne maar hoe tof ik ben, die gaf mij er ooit een tagje voor.
 

webicon

Wat is dit voor idioot groot fotoboek. Denk je dat iemand dit gelezen heeft?
Tevens krijg ik de indruk dat je iedereen op dezelfde manier begroet, namelijk met , en

Maargoed, hoi
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
 
Illusion
webicon

quote:
Op 04-11-2006 22:07 schreef MostValuablePrincess
goh! hoi..
But if your mind's right Then we just might spend some time and we call it what we want..
 
Bier.
webicon

http://fotoboek.fok.nl/user/miodzio
quote:
Op 04-11-2006 22:12 schreef MostValuablePrincess
Mooi fotoboek, veel tekst ongetwijfeld zeer interessant
---
 

webicon

quote:
Op 05-11-2006 14:08 schreef MostValuablePrincess
afbeelding
Jaaa die beestjes Zo lievvv
Sowieso schrijf je zo.
 

webicon

quote:
Op 05-11-2006 14:11 schreef MostValuablePrincess

[..]


U prees de film ergens aan.
Ik ben u ontzettend dankbaar.
Wat een film zeg...
????

Vond je em niet tof ?
NOHHHHHHHHH !
Sowieso schrijf je zo.
 

webicon

quote:
Op 05-11-2006 14:13 schreef MostValuablePrincess

[..]


Niet tof?


Het is de beste film die ik ooit heb mogen aanschouwen.

Ik heb zelfs gehuild
Whaha Gelukkig maaaaaaaar Wou al zeggen!
Echt vol fantasie
Sowieso schrijf je zo.
 
Niet echt.

http://www.ferdiwieling.com
quote:
Op 05-11-2006 14:08 schreef MostValuablePrincess

[..]

Allicht.
Ik zou bijna gaan denken dat de eerder genoemde lap levensbeschouwing geschreven is als excuus voor de lengte van al de overige schrijfsels...

Maar vertelt: waar ligt de oorsprong van uw existentiŽle ontwakening?
En, wellicht nog veel interessanter: wie is toch die lieflijke freule in uw Fotoboek?

"Kunst, en het woord zegt het al, is niet echt." - Harry Mulisch
Ik heb een Hyve. U ook?
 

webicon

quote:
Op 05-11-2006 14:16 schreef MostValuablePrincess

[..]


Niet normaal, echt. Ene lust voor het oog.
Die gast is geniaal.
Kent u nog films die in de buurt komen?!
Howl's moving castle, zelfde producer!
Iets minder leuk, wel mooiere effecten!
!!wel de moeite waard
Sowieso schrijf je zo.
 
Don't kick the baby.
webicon

quote:
Op 04-11-2006 21:47 schreef MostValuablePrincess
Princessen


Oh hť!
Put your money where your mouth is.
 
U HAV EIGHTS LOLZ!!!11!!
webicon

quote:
Op 04-11-2006 21:53 schreef MostValuablePrincess
Hallo ende gegroet.
BrauN.
Hi!
 
Bier.
webicon

http://fotoboek.fok.nl/user/miodzio
quote:
Op 05-11-2006 14:10 schreef MostValuablePrincess

[..]

---
 
Bier.
webicon

http://fotoboek.fok.nl/user/miodzio
Goed topic ! En trouwens ben jij dat op die foto?
---
 
welke kant draait 'ie op?
webicon

http://forum.fok.nl/topic/880020
Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....

Heb ik alweer een permban te pakken....
 

webicon

quote:
Op 05-11-2006 20:54 schreef MostValuablePrincess
Heb ik alweer een permban te pakken

Heb ik alweer een permban te pakken

Heb ik alweer een permban te pakken

Heb ik alweer een permban te pakken
Neeeee toch niet door het biertopic?
Sowieso schrijf je zo.
 

webicon

quote:
Op 04-11-2006 21:37 schreef MostValuablePrincess
Rectificatie: Abbey Road, zeker.
ik deel die mening
quote:
Oja BTW
over dat CU2 ding eh
HOAX
heheheh
Dat had ik zelf geshopt.
(als Momus_ dan eh...)

Gegroet
haha, ik vond het ook wel heel toevallig dat mijn foto voorbij kwam net nadat ik in het topic gepost had
 
Niet echt.

http://www.ferdiwieling.com
quote:
Op 05-11-2006 20:53 schreef MostValuablePrincess
Heb ik alweer een permban te pakken

Heb ik alweer een permban te pakken

Heb ik alweer een permban te pakken

Heb ik alweer een permban te pakken
Voorspelbaar: Hoe dat zo?

Zo. En nou eerst slapen.
"Kunst, en het woord zegt het al, is niet echt." - Harry Mulisch
Ik heb een Hyve. U ook?
 
Niet echt.

http://www.ferdiwieling.com
Oh. Door die Spirited Away-grap?
Wat kleinzerig zeg. Bah.

Nou. Kusje d'rop. En nu weer braaf zijn!
"Kunst, en het woord zegt het al, is niet echt." - Harry Mulisch
Ik heb een Hyve. U ook?
 
Niet echt.

http://www.ferdiwieling.com
Oh ja. En grappige paradox trouwens.

Zo. En nu gaat ik slapen.
"Kunst, en het woord zegt het al, is niet echt." - Harry Mulisch
Ik heb een Hyve. U ook?
 
 


Llama
Dit bericht is op 02-11-2009 om 11:58 geŽdit door incident.
"Social progress can be measured by the social position of the female sex - Karl Marx" - Or are you just Bluffin with your Muffin ?
 


GEEN
je hebt een leuke lach, mooie decolete en een lekker kontje...

ja het mag gezegd worden toch.

xxxxx