Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Mir - Chocolat
no userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 05-01-2002
Laatste update 10-01-2009
Geslacht Vrouw
Geboortedatum -
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen
Schoenmaat
Beroep
Studierichting
Woonplaats
Favo forum geen
Favo FOK!kers
Favo subsite geen
Aantal forumposts 16 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 3.773
Aantal reacties 204
Laatste voyeur(s) Anonieme_Fokker
Frummeltje86
slangpie
Anonieme_Fokker
Solo111
pm
NextGenerationHippie
webicon

quote:
Chocolat zei :

Goed, we gaan er eens even voor zitten Nog steeds niet zo goed met quoten, dus zal alle maar weer in één lap tekst moeten zetten. Kan jij de volgende keer weer wat orde in de chaos brengen
, ik doe m'n best . Het is al laat, maar jij bent er ook voor gaan zitten om zo'n lap te tikken dus stel ik het douchen en slapen ook nog maar even uit .
quote:
Ik hoef inderdaad niet alleen naar het buitenland, maar soms heb ik dat gevoel wel eens omdat niemand in mijn omgeving ook maar enigzins dezelfde instelling heeft op dit gebied. Iedereen wil gaan werken, verder studeren, maar dus niet naar het buitenland. Laat staan vrijwilligerswerk.
Hmm ja, dat komt me heel bekend voor helaas . Misschien niet helemaal hetzelfde, maar zo af en toe waan ik me geboren in een verkeerde tijd, ik had me wrs. beter thuisgevoeld tussen het ongebreidelde optimisme en humanisme van de hippietijd, het rechtse kortzichtige egoisme wat steeds meer de boventoon lijkt te gaan voeren in deze tijd kan me ernstig gestolen worden en staat me ook echt tegen af en toe . Maar goed, er zit weinig anders op dan te zorgen dat ik zelf m'n leven op m'n eigen manier leid natuurlijk, al wijkt dat misschien af van de huidige maatstaven .
quote:
Maar inderdaad met de verstandelijk gehandicapten werk je bijvoorbeeld ook in groepjes. Misschien is dat ook nog wel wat trouwens!
Ja precies . Er zijn legio mogelijkheden, je vindt er vast en zeker eentje die goed bij jou past. Een kennis van me is deze zomer voor 2 weken naar Rusland geweest om mee te helpen bouwen aan een kindertehuis. Hij was er behoorlijk onzeker over omdat hij niemande kende van de groep maar het is hem geweldig bevallen en hij denkt erover om volgende zomer weer te gaan. Als je zoiets doet kun je gewoon wat dingen uitproberen, 2 weken is lang genoeg om een gevoel te krijgen over hoe het je bevalt maar ook kort genoeg om door te komen als het tegenvalt.
quote:
Ik woon zelf ook relatief dicht in de buurt van de weilanden. In de zomer is dat heerlijk want als ik dan 's nachts mijn raam open heb, dan hoor ik de }:O }:O loeien. Een geweldig geluid vind ik dat zeg!


Ja! Voor mij is een loeiende koe nog steeds zoiets als "thuis", als ik tijdens m'n Utrechttijd eens op bezoek ging bij m'n ouders moest ik met nog een km of 5 te gaan met een pond de Rijn oversteken en zodra je aan de overkant kwam rook (}:|) en hoorde je al dat de weilanden in de buurt waren . Helaas heeft m'n vader vanwege economische redenen de koeien een paar jaar terug weggedaan, m'n zusjes en ik hebben erop aangedrongen om er ieg eentje te houden maar hij vindt dat soort dingen maar gezeur. . Ik had als klein jochie ook een favoriete koe, ging ik naartoe als ik ruzie had of verdrietig was, die liet zich altijd aaien en kon je zo medelijdend aankijken. Dacht ik ten minste. Het kan ook gewoon zijn dat ze inmiddels door had dat als ik binnen kwam ze alleen maar een beetje zielig hoefde te kijken en dat ze dan een paar handen vol bix gevoerd kreeg .
quote:
Wanneer kom je eigenlijk weer terug naar Nederland en hoe ben je erbij gekomen om naar het buitenland te gaan?
Ik ben nog regelmatig in NL, hier (Frankfurt am Main) vandaan rijdt een ICE meerdere malen per dag naar Utrecht en A'dam, je bent binnen 3,5 uur in Utrecht en de reis is perfect, niet te vergelijken met een gewone NS-trein, dus dat is prima te doen voor een lang weekendje en zo. En ik heb op het moment nog zomervakantie tegoed, wrs. ben ik ergens in september voor twee weekjes terug in NL .

Waarom ik gegaan ben is een beetje een lang verhaal, ik zal het proberen kort te vertellen. Ik ben in Utrecht afgestudeerd bij een prof. die me kennis heeft laten maken met zijn vakgebied. Dat afstuderen was een fijne tijd, hij was een geweldige begeleider voor me en zowel qua wiskunde als op persoonlijk vlak konden we het goed met elkaar vinden. Op een gegeven moment vroeg hij me of ik bij hem zou willen promoveren. Ik had nooit over promoveren nagedacht, maar wist ook nog niet zo goed wat ik wel wilde (nou ja, ik had eik al wel iets afgesproken, maar anders wordt het verhaal te lang ). Daar heb ik eigenlijk meteen "ja" op gezegd. Helaas zijn er een aantal formele dingen op een lompe manier fout gegaan waardoor er geen geld was om mij in Utrecht aan te nemen . Ik wilde wel graag in zijn vakgebied blijven en hij was eik de enige wiskundige in NL die zich met deze zaken bezighoudt (inmiddels is hij vertrokken naar Edinburgh en is er dus niemand meer in NL).

Toen kwam Frankfurt ter sprake omdat hij een tijdje veel had samengewerkt met een prof. hier die al een tijdje een open positie had en geen geschikte kandidaat kon vinden. Toen zijn we samen een weekendje naar Ff gegaan, ik een beetje rondgekeken en kennis gemaakt met die prof. hier en die kwam de 2e dag meteen met de aanbieding om hier te komen werken zonder verdere sollicitatie of ander geouwehoer. Terug in NL heb ik er nog even over nagedacht en overlegd met vrienden en zo, uiteindelijk maar gewoon besloten om het te gaan proberen. . Ik ben hier nu bijna 2 jaar en er zijn (as always) zowel positieve als negatieve kanten, maar het gaat de laatste tijd beter als in het begin en ik ben nu vast van plan om de 4 jaar en de promotie vol te maken .
quote:
Oh, van jou muziek luister ik trouwens ook het een en ander Vind het altijd erg moeilijk om even zomaar op te schrijven waar ik naar luister.. (nu staat overigens one giant leap op, super!)
Hardstyle.. hmm.. een onderdeel van de trancemuziek. Dj Dana ken je vast wel (jaja.. weer een vrouw
Ah, nee ik geloof niet dat ik Dj Dana ken, is dat heel erg ? Ik ben dance en zo een beetje uit het oog verloren toen ik m'n Thunderdome en Mental Theo & Charly Lownoise cd's (8)7 ) aan m'n zusjes heb gegeven , het enige wat ik op dat gebied nog een beetje luister zijn Moloko en Hooverphonic en dat soort lievige zweverige dance. Ik heb eik geen idee onder wat voor genre zij vallen...
quote:
Ik heb tijdens de week met de gehandicapten zelf zoveel mogelijk de camera ontweken, maar heb helaas niet kunnen voorkomen dat ik een paar keer op het 'achter de schermen' deel ben gekomen.
Waarom? Wil je dan niet ontdekt worden en naar Hollywood en zo ?
quote:
Binnenkort gaan we daar met de begeleiding naar kijken.. dat is een dvd van bijna twee uur geworden met het verloop van de hele vakantie.
De video die de gehandicapten hebben gemaakt gaat over Ali-B en Sneeuwwitje. Sneeuwwitje wordt ontvoerd door de boeven (boevenbaas, rijke boef en Chucky). Er wordt losgeld gevraagd en dat willen ze bij elkaar krijgen door een benefietconcert met onder meer Jan Smit, Ali-B en Marco Borsato, Marianne Weber, Frans Bauer en André van Duin. Ondertussen weet de detective echt Sneeuwwitje te bevrijden en gaan ze met het verzamelde geld op vakantie (inclusief boeven, want die toonden berouw) naar Las Vegas. Je moet er maar op komen he
Volgend jaar weer
Wat een leuk verhaal! Geweldig dat in dat soort verhalen eik ook nooit echt slechte karakters voorkomen he, het zijn altijd een beetje dommige mensen en uiteindelijk komen ze wel tot inkeer en zo . Maar het is natuurlijk wel zwaar verkeerd om een beetje van het geld van dat benefietconcert met je billen in de zon van Las Vegas te gaan liggen schroeien he .

Vind je voetbal eik leuk? Heb je NL-DL gezien vanavond? Jammer dat NL niet gewonnen heeft, ik ben hier al een beetje bezig met koude oorlogsvoering onder bekenden dat NL zeker wel wereldkampioen wordt volgend jaar, beetje kinderachtig, maar ik kan het niet laten .

Wat doe jij op het moment eik precies voor studie? Bevalt het je?

Goed, het is inmiddels 2:50 uur, m'n sigo's zijn op en ik moet nu wel gaan slapen eik. Tot later! , .

PS: volgens mij maken wij de langste fotoboekposts ooit .
heeft de hoop dat het allemaal stiekum toch nog goed komt...
Fotoboek
 

webicon

quote:
Chocolat zei :
I like your stile
Cause my style is just Betterrrrr, uuuhhmmm paaapaaa iemiemiemiemieee
 
NextGenerationHippie
webicon

Nou, ik heb mezelf door de stapel post & bureaucratie heengeworsteld, wat een geklooi . Gauw nog even jouw fotoboek een beetje verder vervuilen .
quote:
Chocolat zei :

Misschien kunnen we onze posts over twee maanden wel bundelen tot een boek Reuze interessant natuurlijk

Toen jij je bericht stuurde, lag ik toch al wel een paar uurtjes te slapen En dan vanmorgen om half zeven eruit? Lang leve het student zijn.. ik stond vanmorgen om 9 uur op. Lekker vakantie nog! Nou ja, vakantie.. herkansingen . Ik ben vorig jaar begonnen met een vrijstellingenprogramma rechten (ja, en ik ga op vakantie met gehandicapten en wil wat doen met dieren )
Ja, allemaal heel logisch inderdaad . Maar het is ook juist wel interessant om zulke verschillende dingen met elkaar te mixen . Ik zit nu redelijk gebonden aan m'n werk, maar als ik hier klaar ben wil ik ook graag nog een totaal nutteloze maar hele leuke studie gaan doen in de avonduren/op vrije dagen. Eigenlijk is het studentenleven veel te leuk om er ooit afscheid van te nemen...

Hoe zijn je herkansingen gegaan?? Heb je toch nog een beetje kunnen genieten van je vakantie desondanks?
quote:
...maar het theoretische valt me redelijk tegen moet ik eerlijk zeggen. Mijn vorige studie was een hbo-opleiding en natuurlijk veel praktischer. Kom je uit een superactief afstudeerproject en dan moet je aan je bureau gaan zitten leren . Dat werkt hier niet zo goed.
Dat is inderdaad iets waar je je maar net toe moet kunnen zetten inderdaad, dat kan ik me goed voorstellen. Mijn zusje doet recht op HBO-niveau en als ik dan zie dat ze 400 bladzijden uit haar hoofd moet leren voor een tentamen, brrr... Dat is het leuke van wiskunde, het is een kwestie van nadenken en op ideeen komen, teksten stampen komt gelukkig niet voor . Daar was ik op de middelbare school al heel slecht in (kon me er ook niet toe zetten, daardoor een 1 voor tentamen Engels idioom ).
quote:
Maar jij bent wel een slimme meneer zeg! En dan ook nog in wiskunde promoveren, wow! Mijn leraar op de middelbare school vroeg mij altijd of ik drugs gebruikte, vanwege mijn (vrouwelijke?) logica .
Bijna alle grote wetenschappers werden in hun tijd niet begrepen dus dat zou juist een heel goed teken kunnen zijn .
quote:
Maar die lieve man heeft er wel voor gezorgd dat ik met een 8 wiskunde heb gehaald. Maar wat ik ook doe op wiskundig gebied, ik moet het eerst een keer fout doen .
Leuk, er bestaan dus nog wel leuke leraren wiskunde . Volgens mij het meest verguisde beroep ooit .
quote:
Wat voor wiskunde doe je dan? Niet te moeilijk maken hoor .
Ik doe theoretisch onderzoek op het gebied van financiele wiskunde. Heb je kansrekening gehad op school? Er wordt al tijden geprobeerd grip te krijgen op beurskoerzen e.d. door wiskunde te gebruiken, een tijdlang zonder al te veel succes. Op een gegeven moment hebben een aantal wetenschappers aangetoond dat de beurskoers zich eigenlijk volledig willekeurig ontwikkelt, d.w.z. het is simpel gezegd alsof er steeds met een munt wordt gegooid en kop = aandeel stijgt en munt = aandeel naar beneden.

Dit lijkt natuurlijk een beetje raar, er zijn ten slotte van die hyperactieve mannetjes op de beursvloer die, elkaar beklimmend, van die rare gebaren maken en daarmee hun geld verdienen . Die gaan er vanuit dat zij wel min of meer kunnen voorspellen hoe de koers zal gaan verlopen en proberen aan de hand daarvan op het juiste moment een bepaald aandeel te (ver)kopen. Heb je wel eens iets gehoord van die experimenten waarbij huisvrouwen (of zelfs apen) worden ingezet helemaal niets weten van aandelenbeurzen etc. en willekeurig wat aandelen uitkiezen om te (ver)kopen en het dan gemiddeld even goed blijken te doen als die getrainde handelaren op de vloer ? Dat is ook een sterke aanwijzing dat er eigenlijk dus heel weinig te voorspellen valt en het meer een kwestie van gokken is.

Toen het idee dat de beurskoers zich willekeurig gedroeg een beetje in zwang kwam konden wiskundigen de technieken van kansrekening (stochastische processen in het bijzonder) gaan gebruiken en verder ontwikkelen om een beetje grip te krijgen op alle handel die gebaseerd is op het verloop van de beurskoerzen. Daar hou ik me ook zo'n beetje mee bezig, vooral met de theoretische kant.

(:@, sorry, praatstoel en zo, beetje te volgen?)
quote:
Als jij met de ICE naar NL komt, dan kom je ook langs het dorpje in buurt van Arnhem waar ik dus woon . Ik moet heel vaak wachten als de ICE langskomt en vanaf nu zal ik dan maar gaan zwaaien he!
, is goed, zwaai ik terug. Ik stap af en toe over in Arnhem omdat er sinds een tijdje weer een trein (zo'n Syntus-ding) rijdt tussen Arnhem en Tiel. Ik blijf het zo raar vinden dat als je het station uitloopt je min of meer rechtstreeks een ontzettende bouwput inloopt... Wat wordt daar eik gebouwd?
quote:
Eigenlijk vind ik twee weken net te kort om ergens vrijwilligerswerk te gaan doen. Volgens mij ben je dan net op je plek en ga je dan weer naar huis. Maar ja, als het niet bevalt, dan kunnen die twee weken inderdaad ook wel héél erg lang duren!
Ik zal me er toch eens in moeten gaan verdiepen, ik zou komend jaar af kunnen gaan studeren.. dus het komt steeds dichterbij
Wat leuk dat je bijna klaar bent . Heb je inmiddels al meer ideeen over wat je straks wilt?
quote:
Gisteren geen voetbal gekeken, ben wel regelmatig naar het Nederlands elftal geweest en heb een tijd een seizoenskaart gehad van de beste club van NL
Oh, je bent ook Ajax-fan
quote:
...maar gisteren was ik blij dat ik even lekker op de bank kon liggen om te lezen! Wilde eerst even gaan skaten, maar op de een of andere manier als ik dan weer begin met lezen...
Wat lees je graag?
quote:
Maar dat kan je nu goed uitbuiten inderdaad, die rivaliteit tussen Duitsland en Nederland. Ik woon zelf relatief dicht bij de grens, maar die rivaliteit valt hier eigenlijk wel mee. Spreek gewoon gelukkig niet zoveel Duitsers .
, ja, komende zomer wordt het ook spannend wat dat betreft. Het is heel jammer dat het ook hier zo moeilijk is om aan kaartjes te komen, voor de eerste portie (waarbij niemand weet voor welke wedstrijd hij precies een kaartje koopt omndat er natuurlijk nog niet geloot is) waren al veel te veel aanvragen . Als NL de finale haalt ga ik er zeker alles aan doen om kaartjes te bemachtigen...
quote:
Ik heb trouwens nog een band, of wat het ook mogen zijn, die ik je heel goed aan kan raden: One giant leap . Die heb ik nu al de hele morgen op staan en ik vind het echt geweldig!! Heel internationale muziek
Ok, dank je, ik zal binnenkort eens wat van ze opzoeken .
quote:
Het verhaal met de gehandicapten was voordat we met ze op vakantie gingen al voor een deel verzonnen, maar dat passen we aan aan de input van die mensen en dit is het dus uiteindelijk geworden! Ik ben inderdaad ook heel benieuwd, ik heb natuurlijk al wel wat stukjes gezien en die waren wel veelbelovend!
En, heb je de film inmiddels al gezien?
quote:
Enne, ik gun die mensen wel een vakantie naar Las Vegas, dus laat ze lekker dat geld daarvoor gebruiken, het was ruim 1.200.000,- dus daar kunnen ze best een leuke vakantie van maken!
Ik hoef niet door te breken in Hollywood, ik ben al populair van mezelf . Nee, maar ik weet niet, foto's vond ik vroeger (vroegaaah) ook helemaal niets, maar daar ben ik nu wel redelijk aan gewend met al die mobieltjes en digicams die continue aanwezig zijn, maar film? En je ziet jezelf bewegen, dat vind ik al niets en als je dan je stem hoort.. brrrr.
! Is dat ook waarom je alleen je ogen in je fotoboek hebt staan? Btw, die "Freak"-foto, ben jij dat die een scene uit "the Blair Witch Project" nadoet of is het gewoon uit "the Blair Witch Project" ?

Ik ben absoluut niet fotogeniek . Alleen die wepkemsjots die nu in m'n fotoboek staan vind ik wel aardig (al ben ik blijkbaar iets te goed geintegreerd hier want ik heb een behoorlijk dik hoofd gekregen ) .

Oh ja, vanwege msn vandaag, wanneer kan ik de tiet dan komen afhalen? En er zit toch wel een tepel bij he? En garantie dat ze lang stevig blijft en zo? .

Bedtijd... , .
heeft de hoop dat het allemaal stiekum toch nog goed komt...
Fotoboek
 
NextGenerationHippie
webicon

, ik was begonnen aan een heel lang verhaal maar toen begon m'n pjoeter te flippen en nu is het weg. .

Morgen probeer ik een nieuwe poging te doen, sleep well!
heeft de hoop dat het allemaal stiekum toch nog goed komt...
Fotoboek
 
NextGenerationHippie
webicon

quote:
Chocolat zei :

Wil je me leren quoten??
Haha, ja hoor, dat is heel makkelijk . Je zet er gewoon zelf wat extra "[ quote ]" en "[ /quote ]" 's (zonder spaties) bij aan het begin en eind van het gedeelte dat je wilt quoten. Dus als je intikt:

[ quote ]Truus zei :

Henk!! [ /quote ]

Ja?

[ quote ]De vuilnisbak, lul![ /quote ]

Oh.

en dan overal de spaties tussen de "[" en "]" weghaalt krijg je:
quote:
Truus zei :

Henk!!
Ja?
quote:
De vuilnisbak, lul!
Oh.

Ok?
quote:
Ik vraag me toch weer af waar te beginnen.. Eerst maar eens zeggen dat ik het een eer vind dat je meteen na mijn verzoek een berichtje achterlaat.. en wat voor berichtje
Wat lief, graag gedaan hoor!
quote:
En dan te kijken naar de tijd! Het was inderdaad bedtijd
Ja, dat klopt. Ik ben sowieso een nachtbraker, hou veel meer van avond & nacht dan van koele ochtenden, dan dient men in bed te liggen . 's Nachts is het lekker rustig, er belt niemand, er wordt goede radio gemaakt op 3fm... En ik heb de mazzel dat ik niet gebonden ben aan een van-9-tot-5-schema qua werk, ik kan een beetje m'n gang gaan (zolang er geen afspraken of colleges zijn natuurlijk). En nu helemaal, m'n begeleider (die z'n werkkamer naast die van mij heeft en we kunnen elkaar altijd horen) is weg de komende weken. De laatste tijd wordt het wel een beetje te erg eigenlijk, ik slaap bijna geen enkele nacht meer voor 3 a 4 uur en qua werk heb ik van de week ook niet veel, zeg maar niks, gedaan... Hopelijk gaat het volgende week weer wat beter, dat is wel nodig. ...
quote:
Eerst maar even terugkomen op de tiet, tiet wordt geleverd met alle bijbehorende accesoires. Dat houdt inderdaad in dat de tepel erbij zit. Dit overigens dus wel in ruil voor een flink behaarde bilpartij! Vandaag heb ik het weten op te lossen met een boxer, maar dat isoleert niet zo goed als haar
Een complete tiet dus . Eigenlijk hou ik meer van fijne benen en een mooie kont, valt daarmee misschien nog iets te regelen? Ik heb ook nog wel een setje fijne behaarde voetbalbenen in de aanbieding evt... Ik heb wel goede ervaringen met de isolatie, ik heb het eigenlijk nooit koud . Die laatste zin van jou he, ehm..., hoe weet je eigenlijk dat een flink behaarde bilpartij zo goed isoleert (Kelly )?
quote:
Goed, waar gaaaat het over Mijn herkansingen zijn super gegaan!!
Oh, da's mooi nieuws, hartstikke goed!
quote:
Ik ben weer helemaal gelukkig, uiteindelijk heb ik nog maar één vak van vorig jaar openstaan (van de acht) en dan nog wel zo'n een doelloos vak als geschiedenis..
Geschienis? Bij rechten?
quote:
Zeg maar niets.. Maar ik vind er in ieder geval niets aan! Misschien komt dat ook wel omdat ik het niet gehaald heb.. Maar nu ga ik dus misschien toch nog wel tegen oktober 2006 meesteres worden
, meesteres Mir . Met deze studie zou je ook allerlei sociale activiteiten kunnen ondernemen, bij een rechtswinkel of pro-deo-advocatuur... Je zou natuurlijk ook je interesses op dit gebied kunnen combineren en je hard kunnen gaan maken voor de rechten van gehandicapte dieren in Afrika .

Deo volente ben ik niet te lang na jou klaar met het geouwehoer hier, vanaf november krijg ik een nieuw contract voor nog 1,5 jaar en m'n begeleider zei laatst dat hij denkt dat ik aan een jaar voldoende moet hebben om een proefschrift af te maken. Ik ben daar nog niet zo zeker van, vandaar ook dat ik gekozen heb voor een 75%-aanstelling voor 1,5 jaar i.p.v. een 100%-aanstelling voor nog 1 jaar (door de financiele problemen op de faculteit was dit het maximaal mogelijke) zodat ik nog wat meer tijd heb.
quote:
Uiteindelijk niet echt van mijn vakantie kunnen genieten... maar oktober gaat dat helemaal goed maken: ik ga met mijn ouders 6 dagen naar Istanbul en met vrienden gaan we een weekendje naar Limburg en alles is is geboekt dus alles moet gewoon doorgaan .
Wat goed!
quote:
Maar over het leren van woordjes.. dat zou ik nu ook niet meer kunnen, maar dat is heel typisch.. zo lang je dat met enige regelmaat doet, dan gaat het eigenlijk wel, maar als je dat dan een tijdje niet meer doet dan gaat het voor geen meter meer.
Ja, en ik vind het ook zo zinloos. Ik bedoel, je stampt een hoop woordjes van een willekeurige taal, maakt je test en een paar dagen later ben je de helft alweer vergeten...
quote:
Ik had altijd ruzie met de wiskundeleraren inderdaad Behalve dan die laatste, maar die had ten minste een beetje geduld met me.
Bekend verhaal ja. Een vriend heeft de lerarenopleiding wiskunde gedaan en hoewel hij best wel een leuke gozer is, geen nerd in elk geval heeft hij veel moeite gehad met z'n stage. Je kunt best een toffe leraar zijn, maar als je wiskunde geeft lig je bij voorbaat al een hooop punten achter zeg maar ... Ik heb een bijbaantje gehad als docent wis- en natuurkunde op een studiecentrum, dat was dan wel weer leuk maar daar werk je ook vooral met kleine groepjes of helemaal 1-op-1. En iedereen is ten minste een beetje gemotiveerd omdat pa & moe een hoop centjes moeten betalen om het kind wat eigenlijk niet zo slim is toch door het VWO heen te krijgen (het was ook in Doown) . Ik vond het erg leuk, vooral bij individuele bijlessen kun je heel persoonlijk werken, sommigen heb ik 3 jaar begeleid en dan is het wel een kick als ze uiteindelijk hun examen halen . Dat het vaak meiden van een jaar of 17, 18 waren die kwamen voor bijles mocht de pret ook niet drukken natuurlijk .
quote:
Maar als ik het dus al met al helemaal goed begrijp, ben jij aan het ontdekken hoe je moet beleggen zonder risico's en met maximale profit? Als je die formule eenmaal te pakken hebt, wil je die dan ook aan mij geven? Kan het goed gebruiken! Mir is arm op het moment!
Ja, dat klopt wel zo'n beetje. Volgens de momenteel gehanteerde theorieen zou het onmogelijk moeten zijn om risicoloze winst te maken (meer winst dan op een bankrekening oid om precies te zijn). Helaas. Maar mocht ik per ongeluk toch tegen een gouden formule aanlopen dan delen we de winst, deal?
quote:
Heb vandaag toevallig ook mijn allereerste bekeuring ooit ontvangen.. je mag eerst raden waarvoor. Het is echt heel knullig en stond ook wel even te schelden!
, vrouwen achter het stuur en zo (sorry, te flauw). Wat is je dan overkomen? Iets knulligs als snel je auto ergens parkeren waar het eigenlijk niet mag, een winkel inrennen, een halve minuut later weer buiten staan en dan een stel overijverige stadswachten aantreffen die net begonnen zijn met het aanleggen van een wielklem oid?

Ik heb nog geen bekeuringen gehad maar ik heb zelf dan ook geen auto. Ik rij af en toe rond in die van m'n zusje als ik in NL ben maar de route die ik dan vaak rij kent geen agenten of flitspalen .
quote:
Heel Arnhem wordt verbouwd, het centrum wordt helemaal vernieuwd. De plannen zijn nogal prestigieus.. maar ik vind het toch ook wel jammer, met name die twee hoge torens vind ik niet zo mooi.. maar het centrum zelf heb ik al ontwerpen van gezien en die vind ik dan weer wel erg mooi! Ze hebben nu op het station dan in ieder geval die twee torens gebouwd, er is een parkeergarage onder en het busstation is helemaal vernieuwd.
Ah, ok. Ik geloof dat ik nog helemaal geen hoge torens heb gezien... In Utrecht zijn er ook plannen in omloop om het gebied rond het station op de schop te nemen, ik hoop dat ze er niet net zo'n puinhoop van maken, anders is het net of je een spookstad binnenloopt als je het station uitwandelt vind ik...
quote:
Ajax is niet de best club van Nederland!
Tssk, tuurlijk wel .
quote:
Ik heb nog geen concrete plannen voor wat ik na mijn studie wil gaan doen. Die plannen moet ik maar eens gaan maken als ik een datum heb voor afstuderen.. daar gaat gewoon nogal wat tijd overheen.. dus nog geen haast. Waarschijnlijk ga ik dan toch nog eerst een maandje werken (tiepmiepen) om het ticket te kunnen bekostigen.
quote:
Eigenlijk lees ik alles wat los en vast zit.. dat begint al bij het ontbijt met de reclamefolders, in de trein de krant, op school studieboeken en 's avonds een leesboek. Altijd al zo geweest en het ergste is nog wel dat de stomste feitjes blijven hangen. Lezen doet mij vaak meer dan beelden. Eerlijk is eerlijk, het is ook na een lange dag school heerlijk om gewoon voor de tv te gaan hangen. En zoals een echte vrouw betaamt kijk ik ook regelmatig naar soaps!
Reclamefolders, lees je die ook, echt waar?? . De vrouw van een goede vriend had er vroeger een handje van om tijdens bijna elk gesprek op een gegeven moment te zeggen "Ja, maar ik heb ergens gelezen dat...". Dat werd op een gegeven moment wel een beetje vervelend. . Maar verder is ze heel lief . Ik kijk af en toe soaps. Dat wil zeggen, als ik logeer bij m'n zusje in NL is het vaste kost . Ik heb geprobeerd haar op andere gedachten te brengen maar da's niet gelukt, ik moet. En ik ben zo'n pseudo-intellectuele NL3-kijker. Maar als het goed fout is vind ik het ook wel weer leuk, dat programma van Gordon & Joling op Talpa vind ik geweldig bijv. .

Heb je favoriete schrijvers/genres mbt de boeken die je 's avonds leest?
quote:
Duitsland is dichtbij, maar als je in Duitsland al moeilijk aan kaartjes kan komen, dan is het hier vast helemaal een ramp!
Ja, daar ben ik ook bang voor, juist omdat Duitsland zo dichtbij is is het voor NL'ers makkelijk om een wedstrijdje te bezoeken en dus zal de vraag in NL ook wel heel groot zijn. Aan de andere kant, als NL de finale haalt is het natuurlijk een unieke kans om erbij te zijn... Stel nou dat zowel NL als DL in de halve finale staan en DL haalt de finale niet dan heb je kans dat een hoop DL-ers van hun kaartje afwillen en dan zou ik hier misschien wel aan een kaartje kunnen komen.
quote:
De gehandicaptenfilm!! Ik zou het bijna vergeten.. maar hij is zo geweldig!!!! De film is al super, maar de making of is helemaal geweldig :D:D Het geeft zo goed weer hoe zo'n week nou in zijn werk gaat. Het is zo moeilijk om dat namelijk uit te leggen, maar het is echt erg goed in beeld gebracht! Ik heb het ondertussen drie keer gezien en kan er geen genoeg van krijgen, volgend jaar echt wel weer Ga je mee?
Oh. Ik ben wel benieuwd eigenlijk . Op zich lijkt het me best leuk om een keer mee te doen aan zoiets. Maar ik kan niet zo veel nuttigs geloof ik als in iets kunnen koken wat behalve ikzelf ook andere mensen durven te eten en zo. Wat zou ik bijv. kunnen doen dan?
quote:
Webcamfoto's vind ik nooit zoveel goeds met mensen doen.. je moet gewoon met een digitale camera een uurtje in de weer gaan en dan komen er best wel wat mooie plaatjes uit!
Oh. Nou. En bedankt. .
quote:
Enne ik ben nog veeeel enger dan de Blair Witch!
Ik geloof er niks van , enge heksen doen geen vrijwilligerswerk met gehandicapten, die koken alleen dikke gehandicaptjes . En op de foto zag je er lief uit .

Die slotscene van de BWP was trouwens wel erg goed/freaky...

Dagdag .
heeft de hoop dat het allemaal stiekum toch nog goed komt...
Fotoboek
 
NextGenerationHippie
webicon

quote:
Chocolat zei :
Vijf uur
. En ik ben net weer een uurtje wakker , . Waarom was jij al zo vroeg wakker op zaterdagmorgen?
heeft de hoop dat het allemaal stiekum toch nog goed komt...
Fotoboek
 
NextGenerationHippie
webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Zijn mensen die moeten werken he
Oh ja. . Wat voor werk doe je op zaterdag?
heeft de hoop dat het allemaal stiekum toch nog goed komt...
Fotoboek
 
NextGenerationHippie
webicon

quote:
Chocolat zei :

Postbezorgen..
Dan had je in elk geval redelijk mooi weer vandaag. .
quote:
Maar om alvast vooruit te lopen op mijn volgende post.. de bekeuring was nog om iets onbenulligers.. ik had geen auto bij me...
Ooooo! Reminds me... Ik heb wel een bekeuring gekregen ooit, vanwege door rood verkeerslicht lopen in Utrecht bij een overgang waar normaal echt iedereen door rood loopt. Dit keer bleef er een heel groepje mensen staan terwijl er geen auto te bekennen was. Ik stak lekker ignorant gewoon over en toen begreep ik ook waarom iedereen was blijven staan: er stonden twee agenten bij. .

En die konden het natuurlijk niet laten om achter me aan te rennen toen het groen was en me op de bon te slingeren . De zinloosheid, echt waar...

Ik ga snel boodschappen doen .
heeft de hoop dat het allemaal stiekum toch nog goed komt...
Fotoboek
 
:D

pompiedom
Think Small Act Big
 

webicon

quote:
Chocolat zei :
Je hondje is leuk!

Mag ik hem een keertje lenen? Kan ie met die van mij spelen
danku wanneer wil je em komen ophalen?
ik kan meer met een beat dan de tandheelkunde met suiker...
 

webicon

nou ik denk eerlijk gezegd dat ik hem nog niet zo lang kan missen, hij mij ook niet denk ik want hij is erg op me gesteld... wat is in de buurt? misschien kunnen we wel een keer met de hondjes gaan wandelen
ik kan meer met een beat dan de tandheelkunde met suiker...
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Dichtbij is aan de andere kant van de rivier en dan nog ietsjes verder
Ik zou mijn hondje ook niet zo lang kunnen missen!! Maar hoe oud is jouw hond nu? Laten we dan naar het strand gaan ! Dat is het mooiste met honden natuurlijk... beetje ver weg alleen. Hmm.. meertje dan maar?
mink is nu 16 weekjes jong... het strand is heerlijk om te wandelen, maar wel een beetje ver weg inderdaad... als jij een leuk meertje weet dan ben ik van de partij! fijn weekend!
ik kan meer met een beat dan de tandheelkunde met suiker...
 

webicon

een gedeelte van de foto wil hier maar niet geladen worden, hij laadt alleen je ogen
heb jij een oplossing

goeieavond overigens
Who is it?
 
:D

quote:
Chocolat zei :


[..]

Een hele goede morgen!

Nee, dat is heel raar inderdaad.. op de foto's van de politie is het namelijk iedere keer juist andersom . Is dat ook de reden dat jij anoniem blijft?

Nog wat leuks gedaan gisteren of ga je wat leuks doen?
Think Small Act Big
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Een hele goede morgen!

Nee, dat is heel raar inderdaad.. op de foto's van de politie is het namelijk iedere keer juist andersom .
Ben je bekend bij de politie dan? Crimineeltjuhhh!
quote:
Nog wat leuks gedaan gisteren of ga je wat leuks doen? Vandaag ben ik ook weer eens in Nijmegen te vinden
Ik zou vandaag naar 100% Tuning in de Ahoy R`dam gaan, maar ben te brak en andere persoon kon helaas niet mee. En ik ga er niet in me eentje rondhuppelen
Dus vandaag maar even bijkomen. Vanmiddag denk ik nog wel ff napraten van gister met wat vrienden. Een van die gasten wilde ff stoer doen en kneep een glas kapot, dus we zaten @ 04:00 in t ziekenhuis (goed aangeschoten ).

Wat ga je in Nijmegen doen vandaag?

Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Er was een tijd dat ik dagelijks bij de politie zat .
[quote]

!

[quote]
Ik ga vandaag naar de mongolen (zei zij liefkozend ). Ieder jaar ga ik een weekje met verstandelijk gehandicapten op vakantie en vandaag is de reünie, heb er zin an .
Die mensen zijn altijd vrolijk is wel een keer leuk denk ik! ( zelf nog nooit gedaan )
quote:
Oef, hij heeft toch niets beschadigd in zijn hand he? Ik had een tentfeest, ook altijd erg geslaagd . Maar jij bent er ook vroeg bij als je om 4 uur nog wakker was!
Nee hij had niets beschadigd, alleen wel 4 hechtingen in z`n hand. Ik ben er nog nooit geweest op een tentfeest, lijkt me nou eerlijk gezegd niet echt iets voor mij
Ja tis ook wel redelijk vroeg ... maar anders lig ik een halve dag in me nest
Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Tentfeesten zijn leuk . Bier, een te grote hoeveelheid testosteron, bier, muziek, bier, heel veel bekenden en bier!
Het is ontzettend leuk werken met de gehandicapten . Met name omdat ze op vakantie zijn en dan kan hun dag gewoon nooit stuk! En je bent gewoon even in een totaal andere wereld! Het is ook wel vakantie voor mij.

Ik heb de nare eigenschap dat ik standaard om half negen wakker word.. vandaag dus ook weer, terwijl ik uiteindelijk pas om 3 uur thuis kwam...
Was er trouwens ook nog bier of niet?
Ben je zo`n feestbeest?

Naja als je uit ben geweest dan weet je wel van te voren dat je niet tot 3u de volgende dag in je nest ligt!

Veel plezier vanmiddag nog!
Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Niet zo erg als misschien uit mijn berichtje te lezen viel ! Maar geef direct toe dat stappen wel één van mijn hobbies is!
[quote]

! uitgaan, vrienden en vriendinnen, lol maken
[quote]

Jaa.. het heeft zeker zijn voordelen hoor.. maar ben soms wel eens jaloers als ik hoor hoe iedereen lekker uit kan slapen!
En lekker tegen je vriend kroelen? Blijf je dan liggen?
quote:
Het was vanmiddag weer super . Heb weer een hele lading positieve energie gekregen en niet te vergeten een hele hoop knuffels!

Wat heb jij vandaag uiteindelijk allemaal gedaan dan?

knuffels

Ik ben vanmiddag lekker op `t terras gaan zitten met wat vrienden en vriendinnen, biertje erbij, heerlijk! Was goed te doen in `t zonnetje
Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Wat zijn ze dan leuk he!! Mijn hondje was toen ook zo leuk

Als ik met de trein naar Nijmegen gaan, dan zie ik altijd iedereen door die weilanden wandelen..dat lijkt me ook nog wel een keer wat! Verder is bij mij in het dorp een geweldig park aangelegd met alles erop en eraan .

Nog wat leuks te doen vandaag? Ik ga Nijmegen maar weer eens onveilig maken..

ja ze zijn dan echt cool! we hebben nog een hond, die is nu 2 jaar, en het is echt heel leuk om te zien hoe die met elkaar om gaan. Ik heb gisteren overdag plaatjes gedraaid in een cafe, lekker gelounged 's avonds lekker een filmpje gekeken en nu lekker aan het niksen. heerlijk vakantie!

Hoe was het gister in Nijmegen? Nog wat leuks gedaan?
ik kan meer met een beat dan de tandheelkunde met suiker...
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Spelende honden . Wij hebben hier in de omgeving nu een vast uitlaatgroepje. 's Avonds om 6 uur komen er rond de 10 honden bij elkaar om even te spelen, iedere avond weer leuk!

Het was eigenlijk in Ubbergen, we hadden reünie van een georganiseerde vakantie. Ik ga ieder jaar mee (als begeleider, voordat je hem zo inkopt) met een reis voor verstandelijk gehandicapten. Dit jaar hebben we een geweldige film gemaakt! Prachtig om al die mensen nog even terug te zien .

Inderdaad, heerlijk vakantie! Het leven als student is nog niet zo slecht! Heb je nog plannen?

haha wat leuk dat je een uitlaat groepje hebt! ik vind het ook altijd leuk om andere mensen (+ hondjes natuurlijk) tegen te komen tijdens het wandelen, na een kwartiertje spelen zijn ze hardstikke moe en zijn ze thuis niet meer zo druk. af en toe wordt je er wel een beetje moe van thuis, want die kleine begint steeds meer babbels te krijgen, en dat pikt de ouwere natuurlijk niet.

Vakantie reunies zijn altijd leuk Is werken met gehandicapten je beroep of doe je dat er af en toe bij? Ik heb een aantal jaar een jeugdteam getrained (voetbal), maar omdat ik dit jaar weer aan school ben begonnen ben ik daar mee gestopt. Vond het wel erg leuk om te doen...

Ik ben van plan om eigenlijk vrij weinig te gaan doen deze vakantie. Ik ga donderdag een dagje naar Amsterdam, heb een sollicitatie gesprek bij een (online) dance magazine. Ik ga waarschjinlijk recensies schrijven over feestjes en nieuwe albums/vinyl, dus daar heb ik wel zin in en vanavond wordt het waarschijnlijk weer een filmpje kijken bij vrienden ofzo...

Ik ga nu lekker wat eten, jij ook nog smakelijk eten voor straks en als je al gegeten hebt dan hoop ik dat het je heeft gesmaakt

ik kan meer met een beat dan de tandheelkunde met suiker...
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Ik ben nu begonnen met mijn tweede jaar rechten, maar vind het heerlijk om een week lang totaal in een andere wereld te zijn! Je kan het namelijk op geen enkele manier met ons dagelijks leven vergelijken . Nou ja, er zijn drie maaltijden per dag en erg veel koffie, maar verder.. alles gaat op een heel ander tempo, met hoge toppen en diepe dalen en veel geknuffel!

Klinkt goed, recensies schrijven over feesten, want dat betekent dat je er natuurlijk ook heen moet . Wat voor feesten/feestjes moet ik me daarbij voorstellen dan?

Veel plezier vanavond!

reactie liet even op zich wachten maar hij is er! heb hard moeten werken vandaar dat ik geen tijd had...

Ja ik moet dus feestjes af gaan en daar wat over schrijven. het zijn geen houseparty's ofzo maar gewoon clubavonden. als er goede DJ's draaien in bijv. Paard van Troje, Panama of de Melkweg dan ben ik dus van de partij... dat was ik meestal al, maar vanaf nu is het gratis erg leuk!

nog wat leuks op de planning verder?

enneeehh, MSN? praat wat makkelijker ik zal je mijn adres geven, kijk maar of je me toevoegd... dikke_zuug@hotmail.com (emailadres = lang verhaal)

tjüsch!
ik kan meer met een beat dan de tandheelkunde met suiker...
 
Stuiterend Door Het Leven
webicon

http://www.lekkertjooos.nl
Hoestie hiero
PoGo uitgespeeld LVL 40
Volgens sommige foksters een lieverd :)
Ik neuk je, beuk je, kreuk je, deuk je,ik steek je aan en stamp je uit als een peukje!!
 

webicon

quote:
Chocolat zei :
Roken is slecht voor je
Dat was een eenmalige gebeurtenis en ook nog eens zwaar onder invloed.
 
Stuiterend Door Het Leven
webicon

http://www.lekkertjooos.nl
quote:
Hoe is het daaro?
Bij mij is het stil en saai
PoGo uitgespeeld LVL 40
Volgens sommige foksters een lieverd :)
Ik neuk je, beuk je, kreuk je, deuk je,ik steek je aan en stamp je uit als een peukje!!
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Whahaha, en er dan een foto van laten maken

Ooit, lang lang geleden, op de havo had een klasgenootje dat ook laten doen en die foto werd geprojecteerd tijdens de diploma-uitreiking... hij had het roken juist nog even verborgen willen houden....})
Whehe Nouja ik heb deze foto niet laten maken, althans niet vrijwillig Zodra ik een fatsoenlijke heb gaat deze natuurlijk per direct uit het fotoboek
 
Stuiterend Door Het Leven
webicon

http://www.lekkertjooos.nl
quote:
Hier is het druk en rumoerig
Ruilen?
PoGo uitgespeeld LVL 40
Volgens sommige foksters een lieverd :)
Ik neuk je, beuk je, kreuk je, deuk je,ik steek je aan en stamp je uit als een peukje!!
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Is dit in deze moderne tijd de enige foto die je digitaal hebt? Gossie
Nee, maar wel de enige die enigszins anoniem is
 

webicon

Hey feestbeest!

Tijdje geleden alweer!

Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Dat is zeker lang geleden!!

Alles goed??

Ben niet zo heeeeele erge feestbeest hoor

TE lang geleden
Ja gaat wel lekker Alleen echt megadruk met school! En hoe gaat `t met jou?

Nee ik weet dat je niet zo`n feestbeest bent, dat had je me al verteld, maar dan vind ik `t nog wel leuk je zo te noemen

Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

VEEL TE lang geleden

Druk met school, bekend verhaal! De eerste tentamens komen er weer aan.. bibber!

Zaterdag is eindelijk Qlimax :D Jij nog plannen?

HEEL VEEL LANG geleden ofzo...:')

Ik heb gelukkig m`n tentames afgerond, allemaal voldoendes en voor het project van het blok een 9
Helaas ga ik niet naar Qlimax maar 1 dec. wordt de lineup van Trance Energy bekend gemaakt, daar wil ik dan wel heen

Ik weet nog niet wat ik van `t weekend ga doen, ben deze week ziekjes geweest. (wel naar school gewoon gegaan ) En ik wil weer proberen te gaan voetballen zondag,(had ingescheurde enkelbanden, loop nou met een enkelbrace rond) dus wil het zaterdag denk ik niet zo laat maken. Misschien maar eens een whiskey drinken met een goeie vriend

Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Once upon a time

Ik heb er wel zin in zaterdag . Trance energy.. goed dat je het zegt, even datum kijken . Daar ben ik nu ook drie keer geweest maar er vallen helaas veel verjaardagen in die periode, en tja, die gaan toch voor
11 febr.. hmm.. de kans wordt nu wel errrug groot dat ik ook weer van de partij ben dit jaar!!

Whiskey is niet lekker .... althans niet meer

Niet te snel beginnen na een blessure, zonde om je lichaam kapot te spelen (hoor wie het zegt ).

In ieder geval veel beterschap!!

Als je ook naar TE gaat moet je `t maar ff zeggen
Waarom is whiskey niet lekker meer? Als je een goeie hebt, is ie altijd lekker
Waar heb jij dan een blessure aan gehad? Ik liep alweer na 1 dag (moest 3 weken rust houden ) Ik kan namelijk niks missen aan school. Anders loop je namelijk echt tever achter
Maarja jij ging ook gewoon door terwijl `t niet mocht?
thnx

Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Uiteraard zeg ik het dan ! Ik heb vanaf 12 febr. de hele maand verjaardagen en die worden altijd op zaterdag gevierd, dus met een beetje geluk begint dat pas vanaf ná 12 febr.!

Ik heb ooit mijn knieën kapot gespeeld met volleybal. De chirurg raadde mij vriendelijk doch dringend aan daarmee te stoppen na mijn operatie. Na drie trainingen heb ik dat inderdaad ook maar gedaan .

Wat voor studie doe je dan eigenlijk??

Beter kom je ook
Ohja lekker, ik hoefde gelukkig niet geopereerd te worden, ze waren 'slechts' ingescheurd (lees: hingen op enkele spiertjes :')) Maar ik ga woensdag maar weer beginnen met trainen Rustig aan weer conditie opbouwenIk studeer Technische Informatica aan de Haagse Hogeschool, best wel een rottige opleiding. Ik begin nou ook te snappen waarom ze dit de moeilijkste Informatica opleiding noemen :')
Who is it?
 
Kraftwerk.
webicon

quote:
Chocolat zei :
Je houdt je niet aan je eigen regel

Maar ik ben niet de eerste die dat zegt
Ik was geconcentreerd jouw fotoboek aan 't bestuderen
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Informatica.. netjes!! Ik zou het niet kunnen, maar ja, vrouwen en techniek he .
Ik las vanmiddag dat de studie die ik doe (rechten na hbo) vanaf komend jaar is afgeschaft, omdat de resultaten te slecht waren!

Ik hoef geen details over het scheuren van spiertjes enzo.. brrrr!!
Rustig opbouwen lijkt me inderdaad een erg goed plan .

Fijne avond alvast.

Zo dan heb je later wel een goeie baan denk ik
Nee, `t scheuren voelde ook niet echt prettig aan, moest ook van `t veld af worden getild

Maar van rust is niet veel gekomen en ik ben in behandeling bij een fysio ik kan vrijwel alles weer, alleen hij blijft nog wel een beetje dik

Fijne avond!!
Who is it?
 
NextGenerationHippie
webicon

quote:
Chocolat zei :
Hi! Ik heb nog steeds niet gereageerd he. . Zo wordt het natuurlijk nooit wat met onze roman . Ik ben een beetje druk, veel onderwijs en ik moet ook genoeg tijd in m'n eigen onderzoek blijven stoppen... Nou ja, ik probeer binnenkort weer even een verhaaltje terug te pennen.

Slaap lekker!
heeft de hoop dat het allemaal stiekum toch nog goed komt...
Fotoboek
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Ik doe het vooral omdat ik het leuk vind hoor! En misschien kan ik er later mensen mee helpen, dat zou wel mooi zijn!

Zo.. ik ga met mijn boek maar eens onder de wol kruipen

Je ging al vroeg naar bed!
Heb je nog plannen voor `t weekend?

Who is it?
 
NextGenerationHippie
webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

We kunnen er altijd nog een magazineuitgave van maken

Tot snel!

Je kunt quoten! ! (;))
quote:
Oh.. zou ook wel nachtbraker willen zijn! Maar op de een of andere manier functioneer ik beduidend slechter als ik een slecht regelmaat aanhoud. Dus 's avonds lig ik over het algemeen tussen 22.00 en 23.00 op bed (met uitzondering van het weekend natuurlijk!) en sta ik netjes om 8 uur weer op. Het leven van een student is nog niet zo slecht.
Ik heb eigenlijk juist problemen met teveel regelmaat, zeker als die door anderen opgelegd wordt . Dat laatste is bij mij eigenlijk het grootste issue, ik heb relatief veel vrijheid nodig om me goed te kunnen voelen. Vriendinnen vonden dat best wel vervelend en ik kan me dat ergens ook best wel voorstellen als je dat zelf niet hebt.
quote:
Maar merk het ook vooral op zondags, dan moet ik geen zware kost gaan lezen, want het is me al regelmatig gebeurd dat ik dan wakker word met de letters van mijn boek op mijn voorhoofd!
Tja... Het gebeurt me nogal eens dat ik overdag een bepaald wiskundeprobleem niet opgelost krijg en dat spookt dan 's avonds/'s nachts ook nogal eens door m'n hoofd. Zo af en toe word je dan 's nachts plotseling wakker en heb je een oplossing (die schrijf ik dan snel in een soort van steno op, anders ben ik hem geheid de volgende morgen weer kwijt. Dat is heel erg, als alleen de herinnering aan het hebben vd oplossing nog vaag aanwezig is in je gedachten maar vd oplossing zelf geen spoor meer, zoals wanneer een belangrijk woord op het puntje van je tong ligt maar je krijgt het er maar niet uit)...
quote:
Als je nachtbraker bent, heb je dan ook opstartproblemen a.k.a. een ochtendhumeur? Helaas heb ik daar namelijk wel een beetje last van! Laat me maar het eerste halve uur van de dag gewoon lekker met rust.
Soms, het hangt er een beetje van af. Zo logeerde ik afgelopen zomer een paar dagen bij m'n ouders waar m'n kleine zusje ook nog woont en haar zie ik niet zo vaak, zeker na de verhuizing niet meer. Dat vind ik heel erg jammer. Toen ben ik een aantal dagen achter elkaar om 6 uur opgestaan om met haar te kunnen ontbijten (zij moest naar school) en m'n stemming was heel goed al was ik doodmoe . Maar dat kwam ook omdat ik een hele 'lege' dag voor me had, niks gepland en alle opties open .

Als er aan de andere kant wel een hoop dingen gepland staan op een dag en vooral als iemand 's morgens meteen al tegen me aan begint te zeuren over onbenullige dingen of dingen die "moeten", tsja, dan is het ":(". En heel soms let ik even niet goed genoeg op en dan gebeurt het meest verschrikkelijke wat je 's morgens op een nuchtere maag kan overkomen... Zit je nu te eten? Dan misschien niet doorlezen... Soms zit ik samen met m'n vader aan de ontbijttafel. Hij neemt dan een gekookt eitje, twee sneetjes brood en een kopje thee. En dan gaat het als volgt. Eerst wordt het eitje gepeld. Wat *stinkt* dat 's morgens, niet normaal. Daar worden een paar happen van naar binnen gelepeld. Er wordt nog niet geslikt, alleen een beetje gekauwd. Dan het brood. Het wordt samengevouwen en in een hap wordt zo'n beetje alles naar binnen gewerkt. Beetje kauwen, nog steeds niet slikken. En dan de thee. Met de mond vol wordt er thee naar binnen geslurpt, heel luid. Vervolgens wordt het mengsel al smakkend verder vermalen, af en toe de mond iets te ver open zodat een ieder kan aanschouwen hoe ver het proces al gevorderd is, en vervolgens doorgeslikt...

Dan hoef ik geen ontbijt meer. Nee. .

(Sorry :d).
quote:
Dat een behaarde bilpartij goed isoleert, is eigenlijk meer een logische gevolgtrekking van het feit dat ik nooit een koud hoofd heb en daar zit erg veel haar op! Dan moet toch hetzelfde gebeuren bij een kont.
Daar zit wat in , ik heb het inderdaad heel zelden koud. Zouden kale mannen dan altijd een koud hoofd hebben? Dat is zielig .
quote:
Beetje visueel ingesteld, maar ik zie je nu dus voor me met wel errrug veel haar op je bilpartij!
Als ik ooit God ontmoet ga ik hem zeker vragen waarom hij bedacht heeft dat lichaamsbeharing nooit uitvalt maar mannelijk hoofdhaar wel. Ontwerpfoutje? . Ik kan nog geen vlechtjes in m'n bilhaar leggen hoor .
quote:
Overigens zijn mijn benen en kont niet te leen, daar ben ik zelf nogal zuinig op


Maar ik zorg er goed voor hoor. Ze mogen bij me in bed slapen en ik zal ze geregeld aaien en zo . Zo moeten alleen geen ruzie maken met de andere benen & konten in het bed he ((poging tot) ).
quote:
Ja, zoek maar eens op Maximilianus, Irnerius, Karel de Grote, Justinianus en Papinianus. Om nog maar niet te zwijgen van alle termen - al dan niet latijn - waar we mee dood worden gegooid! Het is voor mijn gevoel nog steeds zo zinloos, maar moeten het bezien in de algemene ontwikkeling geloof ik.. . Maar doe me dan toch maar een lesje aansprakelijkheidsrecht.
Ik ben wat van die namen tegengekomen in een boek over de geschiedenis van de filosofie wat ik nu aan het lezen ben. Ik moet zeggen dat ik het best wel interessant vind om te lezen over de achtergronden van en beweegredenen voor het ontstaan van de democratie en het rechtssysteem, het scheelt misschien nogal dat ik er geen tentamen in hoef te doen . Zo af en toe pik ik een flardje recht van m'n zusje mee, sommige dingen zijn best leuk .
quote:
Nou moet je weten dat me dat toch serieus wel wat lijkt! Toen ik je zaterdagmorgen een berichtje stuurde, was er een natuurdocumentaire op tv. Zaterdagochtend is er altijd natuur op rtl4.. heerlijk om naar te kijken om wakker te worden!
Ik word altijd graag wakker met kindertelevisie. . Zondagmorgen NL 3 (vroeger), tekenfilmpjes (des te absurder en sasrcastischer des te beter) en Madelief en zo... Natuurdocu's zijn goede tweede, maar helaas heb ik hier in m'n Duitse kabelpakket geen national geographic en zo. Zijn er alleen belspelletjes op op zondagmorgen en zelfs de tekefilmpjes zijn nagesynchroniseerd . Engels sarcasme kun je niet vertalen in het Duits.
quote:
Maar dat ging dus over een opvangcentrum voor allerlei soorten apen. Het is een gebied van 13 ha. groot dat wordt gebruikt om apen uit de hele wereld op te vangen. En dan gaat het dus over apen die met name emotioneel, maar soms zelfs ook lichamelijk beschadigd zijn (meestal door mensen). Als je toch kunt werken in zo'n opvangcentrum, dat is toch geweldig!!! Daar zou ik nou heel graag een half jaar of misschien wel langer gaan werken zeg!
Ja, ben er ondertussen al helemaal over na aan het denken, zeker nu de studie een beetje aan het vlotten is.. Dan moet je wel he. Erg spannend, maar toch ook wel een beetje eng weer!
Wat leuk! En dat denken doe je goed lijkt me, des te meer tijd heb je om alle opties die je tegenkomt uit te zoeken . Is er inmiddels al meer info van dit front?

"Beetje eng" houdt ook in dat je bezig bent nieuwe gebieden te verkennen en jezelf te ontwikkelen, en al kunnen dingen mislukken of tegenvallen, uiteindelijk maakt dat helemaal niets uit, je zorgt er in ieder geval voor nieuwe ervaringen en dat je niet uit gewoonte vastroest in een bepaald patroon waar je op latere leeftijd spijt van krijgt (zo luidt de theorie in elk geval ). Persoonlijk heb ik in Dl tot dusver eerlijk gezegd een behoorlijke kuttijd op een hoop gebieden, maar ondanks dat had ik het niet willen missen en heb ik een hoop geleerd over mezelf wat me minder goed of misschien wel helemaal niet gebeurd was als ik in NL was gebleven. En met die kennis kan ik zometeen weer betere keuzes maken (in theorie, dus ).
quote:
Ik had economie en handel in mijn pakket, ook vooral mannen natuurlijk . Dat was naast mijn interesses uiteindelijk welde doorslaggevende reden . Het werd opeens minder leuk dat ik ook naast die jongens moest gaan zitten, omdat ik altijd teveel praatte. Ik begrijp nog steeds niet helemaal waarom de leraren altijd mijn naam als eerste wisten..
Oh, vuile slet! (Vliegende Pantersgrapje, no offence he ) Je kunt je zeker wel voorstellen hoeveel vrouwen ik gemiddeld tegenkom op een afdeling met wiskundigen he. Het is af en toe bijna beschamend, zo (heel) af en toe gebeurt het wel eens dat er een praatje door een aantrekkelijke vrouw wordt gegeven en de normaal o zo kritische professoren zijn dan opeens een stuk toegeeflijker als de spreekster geen antwoord weet op een van hun vragen . Een vd dingen waar ik nu vrij druk mee ben is het geven van een seminarium en daarvoor heb ik vrij veel contact met studenten en zowaar zitten er dit keer best veel vrouwen tussen. . Works for me, ik werk liever met vrouwen dan met mannen.
quote:
Deal!! Dat lijkt me een erg goed plan zeg! Hoop alleen dat je dit niet tegen iedereen zegt, want dan blijft er van je theorie misschien niet erg veel meer over. Maar dan is het misschien wel weer beter het tegenovergestelde te doen van wat jij zegt en maak je alsnog winst.. Of, als iedereen het tegenovergestelde doet, dan moet ik juist weer jouw theorie gaan volgen . Je moet me dan nog wel wat meer inside information gaan geven! Hier kom ik nog niet uit!
Je hebt hier serieus een heel belangrijk punt . Die strategieen werken inderdaad het beste als er maar weinig deelnemers gebruik van maken, als iedereen het gaat doen heeft dat weer gevolgen voor het originele model omdat er grote stromen in de markt gaan plaatsvinden die in zekere zin voorspelbaar zijn en daarmee de originele uitgangspunten van volledig toevallige koersontwikkelingen ondergraven...

Heel eigenlijk is die hele financiele wiskunde nog steeds niet goed in staat de werkelijkheid te vangen, slechts in bepaalde situaties lukt het. De hele theorie achter de werking van een vrije markt, waar zo goed als alle economische beslissingen op nationaal en mondiaal niveau tegenwoordig (op z'n minst in de Westerse wereld) op gebaseerd zijn, zijn ten eerste theoretisch niet eens sluitend (maar dat is de schuld van economen, niet van wiskundigen, economen zijn maar halfzachte wetenschappers ) en gaan ten tweede uit van een geidealiseerde situatie die gewoon niet bestaat. Als je er even over nadenkt is dat eigenlijk heel eng vind ik, "vrije markt" is een geloof, geen wetenschap... .
quote:
Neeeee.. er is één club die nog véél beter is!
Wij (Ajax) hebben anders met 2-0 gewonnen vanavond. . En ik denk dat wij zometeen dmv de playoffs alsnog kampioen worden . Wat is jouw club?
quote:
Joling en Gordon zijn geweldig!! Ten minste, tótdat ze gaan beledigen of neerbuigend gaan doen, dan heb ik er snel genoeg van. En het zijn ook wel échte homo's in dat programma hoor.
Maar dat beledigen en neerbuigend doen is toch juist het leukste!
quote:
Nou lees dus alles wat los en vast zit. Ben sinds een half jaar bezig met het vullen van mijn tweede boekenkast . Maar uiteraard is de serie van Grisham compleet, en die van Nicci French. Verder veel oorlogsboeken, maar ook echte vrouwenboeken , en op het moment boeken over vrouwen in Arabische landen. Zoals in een sluier gevangen, monddood en mijn reis door Iran. Ongelooflijk hoe culturen uiteen kunnen lopen, maar erg fascinerend!
Wat heb jij dan in je boekenkast staan/op je nachtkastje liggen/waar dan ook?
Op m'n nachtkastje staat een tv maar ernaast liggen op het moment "My life" van Bill Clinton (vind ik tot dusver een beetje tegenvallen, teveel geslijm aan het adres van iedereen die hij ooit is tegengekomen, alsof ie een 100 blz. lange bedankspeech na het winnen van een oscar aan het afsteken is als je begrijpt wat ik bedoel), "De geschiedenis van de filosofie" (erg interessant en uitgebreid), "Vergeef mij de liefde" van Herman Brusselmans (omdat ik alles van Reve al gelezen heb en Brusselmans er naar mijn weten het dichtst bij komt qua taalgebruik en een beetje qua thematiek, nl. helemaal geen thema en maar wat over jezelf en je sexuele fantasieen ouwehoeren maar dat in een geweldige stijl doen) en "Learning Python" (Python is een programmeertaal *insert nerd-smiley* ).

In mijn boekenkast (wat eigenlijk een multi-purpose kast is...) ligt en staat van alles, waaronder (bijna) alles van AFTh van der Heijden, misschien wel de beste schrijver die ik ooit gelezen heb, veel van Reve dus, Mulisch, Wolkers etc. etc. Veel Nederlandse schrijvers, nu ik dit lijstje zo zie... Ik lees eigenlijk nauwelijks of geen thrillers en detectives en zo.

Volgens mij heeft m'n zusje "in een sluier gevangen" ook gelezen, die was er ook erg enthousiast over .
quote:
Kortom, ik hoorde gisteren op het journaal dat de kaartjes op de zwarte markt NU al 700,- kosten en dat gaat natuurlijk alleen nog maar oplopen. Dat gaat Mir niet kunnen betalen . Naja, is niet anders dan..
Ja, het is echt niet normaal. Misschien dat ik hier in DL nog wat mazzel heb met mensen die van kaartjes afwillen voor een wedstrijd waaraan NL meedoet...
quote:
Aandachtgeven, dat is het belangrijkste! Daarom is zo'n week ook zo ontzettend slopend, die lieve mensen slurpen gewoon alle aandacht die je hebt uit je. Je bent van 's morgens half 8 tot 's avonds minimaal half 11 met die mensen bezig. In principe non-stop. Dat je niet kunt koken, dat maakt niets uit. Ze eten alles wat je ze voorzet! Soms zullen ze er eerst een beetje in gaan zitten prikken, maar uiteindelijk eten ze het op. En als je echt niet kunt koken, dan kan je natuurlijk altijd nog afwassen
Haha, ik zie het al helemaal voor me dat ik ze een of ander verbrand goedje voorzet en dat ze er dan een beetje argwanend in gaan zitten prikken maar het uiteindelijk toch maar opeten, dat zou zielig zijn . Dan was ik wel af...

Hoe gaat het verder met jou? Hoe was je vakantie??

Nou, weer een hoofdstuk erbij en dringend tijd om nog wat te gaan slapen. .

Sweet dreams!
heeft de hoop dat het allemaal stiekum toch nog goed komt...
Fotoboek
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Ik ging vroeg op bed liggen, maar dat betekent nog niet dat ik ga slapen . Goed boek!

Vanavond is eindelijk qlimax! Heb er héél veel zin in!! Jij ook veel plezier vanavond en niet té veel drinken he!!

En hoe was Qlimax? Zeker veel gemist!
Ik moet trouwens voor Trance Engery nog ff kijken of dat niet in m`n wintersportvakantie valt
Who is it?
 
:D

-
Think Small Act Big
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Erg goed feestje! Heb me bijzonder goed vermaakt! Ben nu wel erg moe, heb denk ik anderhalf uur geslapen. Vanavond dus maar érg vroeg naar bed!

Enne de keuze tussen wintersport en TE lijkt me toch wel vrij snel gemaakt? Beetje zonde van TE, maar er zijn zooooveel feesten

Hoe was de whisky?

Anderhalf uur is wel erg kort
Ja wintersport gaat ook voor, feestem kan idd altijd nog

Whiskey smaakte goed! Heb dr ook niet teveel van gedronken, `t moet wel lekker blijven

Had jij nog veel gedronken op Qlimax? Sommige mensen zuipen zich op helemaal klem op dit soort feesten en dat ze dan niets meer weten van `t feest. Heb je daar dan 50 euro voor neergelegd ...

Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Ik drink bijna niets.. een glaasje safari thuis en daar een paar wijntjes. Ik sta er echt van te kijken al die mensen die zo strak dat ze inderdaad niets meer weten, heel typisch! Maar het schijnt erg fijn te zijn .
Ik houd het anders ook echt niet vol tot 7 uur!!

Oh.. daar ben ik dus de mist in gegaan met die whisky!! !!

Morgen gelukkig pas om 9 uur eruit, maar vanavond ga ik wel écht vroeg slapen, denk dat ik sesamstraat niet ga redden!

Slaap je al? :')

Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Meer dan 13 uur!

Jij al wakker?

Zo dan!
Ik zat al op school
Was dus rond kwart voor 7 al wakker
Who is it?
 
:D

-
Think Small Act Big
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Kwart voor zeven gaat morgen mijn wekker ook weer . Vanavond nog een keertje vroeg naar bed (na Sex and the city om precies te zijn, loop nogal achter ) en dan moet het wel weer goedkomen!

Nog een beetje plannen deze week?

Hahaha ik moet nog veel dingen doen voor school. Heb `t er echt onwijs druk mee

Ik krijg misschien binnekort een baantje als Netwerkspecialist in opleiding!!
En dat zou als `t goed is vet gaan verdienen!! woehoeeee!

Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Dan moet je beter plannen he , maar ik weet precies wat je bedoelt. Ik krijg het helaas ook steeds drukker, maar je weet wel waarvoor je het doet... en nog meer van die moraalpraat .

Goed bezig!! Ik heb wat dat betreft ook veel geluk gehad met mijn bijbaantje! Ik ben typemiep bij een gerecht .

Zooo, ik duik mijn bed in en nu ga ik wel direct slapen!

Typemiep bij een gerecht?
Slaap lekker!

Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Mogguh,

En of ik lekker ben .. Maar zo vroeg nog even niet

Fijne dag!
Ik weet niet of je lekker bent, kan ik moeilijk alleen aan je ogen zien ! *hint*
Of is `t nu nogsteeds te vroeg ervoor

Fijne dag!
Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Kom maar op met je email dan, zou ik zo zeggen!

Straks weer girlmore girls

Zo ... gegeven

Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

edit maar snel
Done .. wil jij je quote ff editten in mijn fotoboek , want anders blijft ie daar ook staan
Ben benieuwd
Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

Chicky ....

Beetje leuk weekend gehad? Mijn zaterdagavond was al met al wel erg leuk . Althans, na dat eerste wijntje .
Zondagmorgen hadden we dan die brunch. Té vrolijke pieten en té veel koters. Maar het eten maakte wel veel goed..

?
Kip !

Beter dat je een leuk weekend had

Mijn weekend was ook leuk Zaterdagavond soort van kroegentocht gehad, daarna wezen stappen Was erg gezellig. Kwam een meid van vroeger tegen! Zij zat een klas hoger dat ik zat, ze herkende me gewoon nog! Heb met dr gelachen en was pas 09:00 zondagochtend thuis!

!

Blij dat de brunch geslaagd was! Koters zitten er altijd wel in de familie
Who is it?
 

webicon

quote:
Chocolat zei :


[..]

De koters waren niet in mijn familie........ Dan zou het niet zo vervelend zijn denk ik .

Ik zie je op msn.. Had ff nodig denk ik, als jij ten minste ook nog wilt... maar zo te horen heb ik mijn kansen al verspeeld
Nee, weet niet hoe en wat, maar zou het keileuk voor je vinden!

!
Ik ben op msn, zie je vanzelf wel verschijnen
Je hebt geen kansen verspeeld
!!
Who is it?
 
Stuiterend Door Het Leven
webicon

http://www.lekkertjooos.nl
Gefeliciteerd lieverd
Tot snel
PoGo uitgespeeld LVL 40
Volgens sommige foksters een lieverd :)
Ik neuk je, beuk je, kreuk je, deuk je,ik steek je aan en stamp je uit als een peukje!!
 
ja, dus....?
webicon

quote:
Op 24-03-2007 14:43 schreef Chocolat
ogen!
ja, maar liefst 2!
 
ja, dus....?
webicon

quote:
Op 24-03-2007 18:58 schreef Chocolat

[..]


Herkenning
Gelukkig
 
habbekrats
webicon

Gefeliciteerd met je verjaardag
14 SHADES OF GREY
Nothing is black or white. Nothing is wrong or right. But everything is 14 shades of grey.