Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Remy v.d. Guchte - hr15
no userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 10-08-2002
Laatste update 11-03-2014
Geslacht Man
Geboortedatum 14-07-1983
Relatie nee
Seksualiteit
Kleur ogen
Schoenmaat
Beroep
Studierichting
Woonplaats
Favo forum Klussen, Wonen en Huishouden
Favo FOK!kers
Favo subsite FOK!sport
Aantal forumposts 109 »
Aantal FP-reacties 1 »
Aantal views 4.268
Aantal reacties 500
Laatste voyeur(s) Anonieme_Fokker
pm
Mijn doos is niet zwart.
webicon

quote:
Op 13-12-2006 13:27 schreef hr15
vrij van school of werk ?

Ik ben ook vrij, maar helaas niet huiswerkvrij. Dat ben ik morgen!
Werk. Dus geeeen huiswerk
*I'm not perfect but parts of me are incredible*
guess that's what happens when a tornado meets a vulcano
 
Mijn doos is niet zwart.
webicon

quote:
Op 13-12-2006 13:34 schreef hr15
Altijd vrij op deze dag of zomaar een vrije dag genomen?

Ik ben komend weekend lekker vrij van werk
Heb altijd 1 dag in de week vrij, en maak mijn eigen roosters Zondag moet ik wel ook werken
*I'm not perfect but parts of me are incredible*
guess that's what happens when a tornado meets a vulcano
 


quote:
Op 12-12-2006 12:09 schreef hr15
Vanavond weer regen? Dus dan is mijn regenpak net droog heb ik een grootse kans dat ik vanavond weer lekker door de regen mag fietsen naar huis... Wel lekker dat je kon uitslapen, dat kon ik nou niet echt zeggen, mijn wekkertje liep om 5uur af...

Waar zit jou stamkroeg ergens/ Wat voor soort kroeg is het? De mijne is cafe La Strada ook wel bekend als Eric's Bar, uit het welbekende Racoon nummer Heerlijk cafe waar iedereen lekker zichzelf kan zijn. Gaat heel de volleybalploeg naar dat cafe, of niet?

Helpen jullie zelf ook mee met het schrijven van arrangementen?

Ik ga nu even lekker lunchen, en dan weer verder met mijn neus in de documentatie. Kan helaas nog niet gaan filmen, nog even wachten tot het eind van de middag.

Werkze vast!
Halllooooo

Het is ons niet gelukt om naar de stamkroeg te gaan. Deze zat vol. Nu kwamen we in een andere kroeg. Was ook errug gezellig :d
Vandaag ben ik weer eens naar school gegaan en hard aan het werk gegaan voor school. We zijn weer een klein beetje opgeschoten met het werk.

Wij schrijven zelf geen arrangementen. Ik wou dat ik het kon. Het is ontzettend moeilijk.

Jammer dat je niet kon filmen...

Hoe was je dag verder??
Do one thing erveryday that scares you...Sing!
 


quote:
Op 14-12-2006 09:53 schreef hr15
Hoi!

Jammer dat jullie kroeg vol zat, heb ik nou nooit last van bij de mijne:P Het is er altijd gezellig druk maar nooit vol gelukkig. Wat voor kroeg heb je nu in gezeten? Gaat dat de 2e stamkroeg worden of toch niet?

Ik heb echt geen idee hoe moeilijk het is om een arrangement te schrijven... Als je nog eens moet optreden moet je het eens zeggen!

Mijn dag was gisteren wel ok, heb mezelf uit de naad getraind, en heb vannacht door die moeheid in ieder geval geslapen dat was wel fijn:) Verder veel huiswerk gemaakt echt bergen werk verzet. Ben nu tot aan maandag wel huiswerkvrij denk ik. Ligt eraan wat ik morgen nog opkrijg.
Maar vanavond lekker eerst gaan Racoonen!
Vanmiddag op het gemakje vertrekken naar Utrecht, en dan gezellig samenkomen, eten en dan is het hopelijk feest

Wat heb jij verder nog voor plannen vandaag?
Oja... ik ken het caféetje wel enigszins ( Erik's bar) maar meer van naam dan van uiterlijk

Mijn plannen voor vandaag zijn: eerst ff de stad in cadeau's kopen. Daarna van 13:30 tot 19:30 werken en daarna hup naar mijn ouders om mijn zus te verwelkomen, die is een paar maanden naar Ghana geweest en ik ben blij dat ze weer terug is!!!

Heel veel plezier bij de wasbeer
Do one thing erveryday that scares you...Sing!
 


quote:
Op 14-12-2006 10:46 schreef hr15
Uiterlijk is zoals ieder cafe denk ik:P Gewoon erg gezellig van binnen en van buiten ziet het er wat euh tjah minder mooi uit, maar dat heeft wel zo zijn charme:P

Wat is je zus in Ghana wezen doen? Gewoon vakantie of iets anders misschien... Zijn die cadeau's ook voor haar?

Werkze in ieder geval en heel veel plezier met je zus! En dat pleziertje bij de wasbeertjes gaat zeker lukken!
Oké

Mijn zus heeft op een privé school meegelopen in Ghana. Ik heb een mooi kaartje voor dr gekocht. Zij heeft ook nog wat voor mij meegenomen. Een gebatikt kleedje. Echt super gaaf!!!

Ga je nog wat leuks doen van het weekend? en hoe was het met de wasberen?
Do one thing erveryday that scares you...Sing!
 


quote:
Op 15-12-2006 11:20 schreef hr15
Goedemorgen!

Ik heb gisteren echt een avond vol met diepte en hoogtepunten gehad bij mijn wasberen. Echt genoten, en af en toe ook wat dipjes met zware gedachten. Wat kunnen sommige liedjes toch veel doen als je daar herinneringen aan hebt... Verder nog wat leuke afspraken gemaakt voor in de kerstvakantie, ik ga lekker schaatsen!

Ik voel mezelf heel dom, maar wat is een gebatikt kleedje? Geloof niet dat ik die term ooit gehoord heb

Ik ga van het weekend, film kijken en op de boerderij helpen bij die heldin. En er is een nachtmarathon en eigenlijk zou ik daar aan meedoen, maar mijn lichaam trekt dat op het moment niet dus ik ben eens wijs geweest om mezelf eens niet kapot te zwemmen... Dus ga ik samen met die heldin kijken. We kennen samen een aantal personen die meezwemmen, dus gaan we gezellig even kletsen tegen een uur of twee 's nachts (helft van de marathon). Verder heb ik nog een house warming, heb er eigenlijk niet zoveel in, maar had beloofd dat ik zou komen. en dan vanavond als ik thuis ben gekomen van school, ga ik nog even naar Strada en op bezoek in het ziekenhuis.

Heb jij nog veel plannen voor komend weekend?
Batikken is een manier van schilderen. Het lijkt op schilderen maar het zijn stempels. Echt super.

Ja racoon heeft hele lieflijke liedjes waarbij je er toch wel aan herinnerd wordt...maar eigenlijk maakt het niet uit wat voor muziek je hoort, alles zou je er wel aan doen denken.

Ik ga vanvond sporten en verder weinig doen. Morgen moet ik werken. Daarna heb ik nog een housewarming en daarna ga ik de stad in. Zondag waarschijnlijk een repetitie en 's avonds gourmetten en kerst vieren

Groetjes!
Do one thing erveryday that scares you...Sing!
 


quote:
Op 18-12-2006 08:43 schreef hr15
Goedemorgen,

Heb je een beetje fijn weekend gehad?
Hopelijk beter dan het mijne, het is goed begonnen, maar dan kan het alsnog slecht eindigen. Vrijdag en zaterdag was ik gewoon weer echt blijig. Maar gisteren kon ik alleen maar boos zijn Was niet de afsluiting van mijn weekend waar ik op gehoopt had. Niet dat mijn weekend niet goed was dus, want dat was het zaterdag in ieder geval wel. Mijn housewarming was welok, maar ga nog een keer terug als het wat minder druk is. Hoe was de jouwe nog? En hoe was je kerstfeestje nog, lekker kunnen gourmetten?

Vandaag weer lekker een hele dag school, maar ga vanavond op tijd naar huis, zodat ik nog even lekker keihard kan gaan trainen. Ik moet echt even mijn boosheid kwijtraken. Heb jij veel plannen voor deze dag?
goeiemorgen!!! jaaa zeker een leuk en brak weekend gehad haha. Zaterdag overdag gewerkt. 's avonds de stad in geweest em me prima vermaakt zondag vroeg op om te repeteren en 's avonds een gourmet en soort sinterkerst
jammer dat je afsluiting van het weekend niet zo leuk was..
veel plezier op school. Waarom ben je zo boos?

Groeten
Do one thing erveryday that scares you...Sing!
 


quote:
Op 18-12-2006 12:01 schreef hr15
Hehe dus nu lekker brak?

Ik heb gehoord dat mijn ex vriendin al iets had met die jongen toen ze nog bij mij was zegmaar... dat doet wel een beetje flink zeer om dat naderhand nog eens te horen en daar ben ik ook wel flink boos om. Dat ik zo stom ben geweest...
ja... hmmm erg vervelend... Nou..dan weet je ook dat ze je eigenlijk niet waard is en geen respect voor je heeft...
Do one thing erveryday that scares you...Sing!
 


quote:
Op 19-12-2006 08:44 schreef hr15
Goedemorgen!

Ja dat weet ik nu ook helaas Maar voel me nu al wel beter dan vorige week. Mijn boosheid heb ik gisteravond wel kwijtgezwommen.

Hoe was jou dagje gisteren nog? Vandaag is het voor mij nog een dagje zwoegen en dan ga ik beginnen met mijn vakantie
Mijn dagje was gister lekker. Eerst gewerkt, daarna naar het koor en daar hadden we kerstavond met pakjes en liederen en opdrachten. Erg leuk! Ik kan niet echt zeggen dat ik vakantie heb dus Ik moet gewoon werken. Maar dat vind ik helemaal niet erg.

Groetjes
Do one thing erveryday that scares you...Sing!
 


quote:
Op 21-12-2006 09:59 schreef hr15
Hoi,

HOe is het? Hier gaat het wel. Heb gisteren mijn hoofdstuk ex weer een stuk afgesloten. Ben mijn spullen op wezen halen. Ongelooflijk wat je in een jaar allemaal bij iemand thuis kan verzamelen... Heb van de hele buurt afscheid genomen, ze vonden het wel jammer dat het zo was gelopen. Niemand kent mijn ex zoals ze op het moment doet... Zou dat een verlate puberteit zijn ofzo..?

Wat heb jij allemaal nog gedaan? Zonde dat je zoveel moet werken in je vakantie, heb je hopelijk wel een aantal vrije dagen, want een beetje genieten moet je ook kunnen doen toch?
Heyhey,

Jazeker. Ik heb ook nog steeds een irischeque bij een ex van me liggen. Die moet ik ook nog terugvragen..maar ik wil het nog niet haha. Gewoon laksigheid...
Jammer dat je ex zo veranderd is.

In de tweede week van de kerstvakantie ben ik wel wat meer vrij..dus dat scheelt

Groetjes!
Do one thing erveryday that scares you...Sing!
 


quote:
Op 04-01-2007 10:26 schreef hr15
Hoi,

De beste wensen nog:)
Hoe gaat het met je? Heb je het heel druk gehad met werken? Ik iets drukker dan verwacht, we hadden/hebben een griepgolfje dus en personeelstekort en veel zieke bewoners. Hoe was je oud en nieuw verder nog?
heeeeeeeej
jij ook nog de beste wensen. Ik heb het ook druk gehad met werken. En de ellende is nog niet voorbij Morgen moet ik weer Maar ja, het is voor een goed doel : Mijn bankrekening. Was je zelf ook ziek?
Mijn oud en nieuw was wel leuk, maar niet heel bijzonder

Groetjes!
Do one thing erveryday that scares you...Sing!
 


Gluurder
Zeg, heb ik jou, heel lang geleden niet ooit eens in m'n msn gehad? Heb zo'n vaag idee dat ik je foto nog ergens van ken

 
Going, going, gone
webicon

quote:
Op 15-02-2007 10:27 schreef hr15
Hoi,

Ik kwam eens even in je fotoboek spieken en nu ben ik toch nieuwsgierig naar je studie!

Wat is Mediëvistiek voor iets?
Verder alles goed?
mediëvistiek is de studie van de middeleeuwen in al haar facetten . Denk dan aan: bouwkunst, schilderijen, religie, muziek... heel breed dus. Ik ben net begonnen, maar ik vind het nu al erg leuk .

ja, het gaat wel redelijk ja, alleen wil ik ergens lid van worden, maar ik weet niet goed waarvan .

*checkt jouw fb*: en wat is dat grafimediatechnologie voor iets? .
Niet meer actief op Fok!
 
Going, going, gone
webicon

quote:
Op 15-02-2007 10:42 schreef hr15
Klinkt wel interessant, sinds wanneer ben je begonnen?

En van wat wil je lid worden, en waarom?

Grafimedia is een mix van media (plaatjes, video, geluid enz) en de techniek erachter. Vooral de techniek erachter besteden ze veel aandacht aan. Dingen waar we ons vooral mee bezig houden zijn on- en offline webapplicaties. Dat vind ik alleen niet altijd even leuk dus probeer ik ook altijd andere projectjes te verzinnen.
ik ben sinds dinsdag begonnen .

Ik wil lid worden van een vereniging waar niet al teveel mensen lid van zijn en waar zuipen niet het belangrijkste is. Ik ben slechthorend dus rumoerige omgevingen zijn een hel voor mij. Ik zit erover te denken om lid te worden van de Utrechtse vereniging voor mediëvistiek. Dan maak je uitstapjes naar middeleeuwse kastelen, musea etc in binnen- en buitenland. Zoiets hebben ze in Groningen helaas nog niet en ik vind het nog een beetje te vroeg om zoiets zelf op te richten .
Niet meer actief op Fok!
 
Going, going, gone
webicon

quote:
Op 15-02-2007 10:49 schreef hr15
Hehe dat is echt net begonnen Wat heb je hiervoor gedaan?
Ik studeer nog steeds Nederlands (taalbeheersing), maar ik had wat tijd over, dus ben ik er mediëvistiek bij gaan doen. Dat is voor dit studiejaar maar 10 ECTS. Er is ook een master (wat ik nu doe heet minor, dat doe je naast je hoofdstudie), maar ik weet nog niet of ik die ook ga doen. Hangt er vanaf hoe het dit jaar gaat .
quote:
Ai slechthorend, hoe komt dat?
papa en mama zijn allebei dragers van een gen dat het large vestibular aquaduct syndroom veroorzaakt. Dat houdt in dat mijn gehoor eens in de zoveel tijd wegvalt (wel steeds minder in de loop der jaren, gelukkig) en dat er een redelijke kans is dat ik ooit helemaal doof word.
quote:
En Groningen Utrecht is dat een beetje aan te reizen of niet?
2 uur. Wel een aardig ritje, maar 1 keer per maand zou moeten lukken .
quote:
Dat je met zo'n vereniging ook naar het buitenland gaat is wel gaaf Als je eventueel wat verder bent met je opleiding zie je het dan wel zitten om zoiets zelf op te gaan richten?
ja hoor. Als het dit semester goed gaat, ga ik misschien volgend semester (na de zomervakantie) al wel wat proberen. En dan maar hopen dat ik wat mensen met bestuurservaring kan vinden, want die heb ik zelf totaal niet .
Niet meer actief op Fok!
 
Going, going, gone
webicon

Eigenlijk is de minor zelfs 20 ECTS. Weliswaar verspreid over 2 semesters, maar dat is toch 10 ECTS per semester.
Het zit zo: ik loop 2 dagen per week stage (waarbij 2 dagdelen bij het instituut en 1 dag thuis), daarnaast volg ik een onderzoekscollege voor 10 ECTS, maar ik was erg enthousiast over mediëvistiek, dus ik wilde er gewoon mee beginnen, desnoods in de avonduren . Verder heb ik echt nog nooit echt 280 uren in een college gestoken. Ze mogen blij zijn als ik de helft haal. Ik ben niet zo met die uren bezig. Ik doe gewoon wat ik denk dat nodig is. Lees elke week m'n artikelen, maak m'n opdrachten en het is allemaal prima te doen .

Mijn huisgenoot is ook aan het afstuderen. Die kreeg een opdracht van het bedrijf. Dat is toch wel wat makkelijker dan zelf iets moeten verzinnen en dan op zoek gaan naar een bedrijf .
quote:
Hoe moet ik dat wegvallen van je gehoor opvatten? Heb je af en toe dan wel gewoon een normaal gehoor en valt het dan ineens weg of is het toch anders?
ik ben al mijn hele leven slechthorend, maar als ik zo'n aanval van plotsdoofheid heb, wordt het weer wat minder. Het kan weken duren tot het weer terug komt en meestal kom ik niet weer op het oude niveau. Overigens ben ik dan niet helemaal doof, maar klinken geluiden alsof er iemand op een blikken trommel slaat. Erg onplezierig dus. In december heb ik voor het eerst in bijna 7 jaar (vroeger had ik het zowat jaarlijks) weer gehad en mijn gehoor was na 2 weken weer bijna op het oude niveau. Toch merk ik nu dat het nog niet zo is, zoals het was en het kan nog maanden duren voor ik weer de oude ben, als ik dat ooit weer word. Ik kan wel weer naar m'n muziek luisteren, maar ik heb snel last van lawaai en bepaalde mensen hebben een onplezierig stemgeluid. Dan vervormt mijn gehoor weer licht. Ik merk ook dat ik mensen nu echt moet aankijken als ik ze wil volgen. Vroeger ( = vóór december) was dat wat minder. Het is wel lastig bij de colleges, want schrijven en iemand aankijken tegelijk gaat niet zo makkelijk.

Er kan niks aan gedaan worden, nee, want het is een genetische aandoening. Er zijn ook mensen die elke dag een aanval hebben, waarbij ze flauwvallen, overgeven... het is echt een aandoening die diverse gradaties kent. Dan heb ik nog geluk. Gedurende de kinderjaren vinden de meeste aanvallen plaats en gedurende de volwassen jaren wordt het steeds minder. Ik verwacht de eerstvolgende aanval niet eerder dan over 10 jaar. Ik zou graag aan kickboksen oid doen, maar ik moet contactsporten vermijden. Een klap op m'n hoofd of een hard geluid (zoals vuurwerk) kan een aanval uitlokken.

En hoe ik daarmee omga in het dagelijks leven? Ik heb sowieso een heel ander leven dan de gemiddelde student. Ik ben niet lid van een studentenvereniging, want dat is veel te druk voor mij. Ik kan het beste 1 op 1 met mensen praten en dan in een ruimte waar geen muziek oid speelt. Op school (universiteit eigenlijk) maak ik gebruik van een ringleiding. Dan hoor ik alleen de docent en niet en niet het geroezemoes om me heen . Ik vind het erg moeilijk om contacten te leggen. Doofheid / slechthorendheid schrikt mensen toch snel af, omdat ze niet weten hoe ze met je moeten communiceren. Ik leg dan ook liever contacten via internet, want als mensen mij al een beetje kennen, zijn ze meer bereid om te investeren in het contact .

Muziek luisteren is geen probleem mee. Veel mensen met mijn gehoorverlies kunnen alleen maar naar hoempapa-muziek luisteren , maar ik heb voor een slechthorende een zeer gevoelig en fijn gehoor. Ik zou met mijn gehoorverlies überhaupt niet meer met mensen moeten kunnen praten, maar ik kan zelfs nog wel een beetje bellen met bekenden.

Pfoeh wat een lang verhaal, maar ik laat het lekker in m'n FB staan. Als iemand anders dan meer over mijn slechthorendheid wil weten, kan 'ie hetzelfde verhaal gaan lezen. Ik vind het trouwens een kutonderwerp om over te hebben (ga me vooral niet zielig vinden ofzo!), maar ik ben in een goede bui vandaag en dan hebben we het maar weer gehad .
Niet meer actief op Fok!
 
Going, going, gone
webicon

quote:
Op 15-02-2007 13:04 schreef hr15
Je msn is trouwens op aanvraag zag ik, mag ik nu al zo brutaal zijn?
Ik heb je toegevoegd (adres uit je profiel). Over de rest praten we straks wel verder, want ik moet nu eerst even boodschappen doen.

.
Niet meer actief op Fok!
 
 
-

Zeg! Waarom ben ik niet meer je favo fokker

Ohja ik ging slapen
trusten
 
-

ehmm... blijkbaar wel he
 
 
<3
webicon

Jij werkt dus ook met bejaarde mensjes!
"Sans toi, les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.."
 
<3
webicon

quote:
Op 15-08-2007 15:47 schreef hr15
Dat doe ik idd
Ben alleen dan wel maar een weekendhulp en jij bent ervoor aan het leren?
Ik doe mee aan een BBL traject wat officieel gaat
starten vanaf september.
Ik werk overigens al een halfjaar in de zorg
Ik doe van alles en nog wat.Wat doe jij precies voor werk?

"Sans toi, les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.."
 
-

nouja altijd.... meestal dan
 
-

Tja je moet wat doen he
 
<3
webicon

quote:
Op 16-08-2007 08:46 schreef hr15
Ik ben weekendhulp in het tehuis hier op het dorp. Ik maak een babbeltje met de mensen, drink een bakje koffie met ze, breng het eten rond, helpen met smeren van de boterham dat soort dingen. Niet echt verzorgend dus maar wel erg leuk om te doen.

Verder ben ik nu druk bezig met afstuderen dus vandaag of morgen ben ik er wel weg anders hou ik geen vrije weekenden over als ik eenmaal een baan heb.
Zal er dan af en toe wel eens terugkeren om iets te doen met de mensen ze knappen er zo van op als je ze even mee naar buiten neemt bijvoorbeeld.

Heb je veel zin in je nieuwe studie?
Hej hej

Is het een beetje te doen, dat afstuderen?
Mensen knappen er inderdaad enorm van op als ze
even buiten zijn...
Er zijn zoveel oude mensen die niet meer van hun
kamer komen. daar heb ik het soms wel eens
moeilijk mee. Helaas heb ik de tijd er niet voor om
ze mee naar buiten te nemen. Mischien komt dat
straks wel als ik met de studie begonnen ben.
Dat zou erg leuk zijn.

Ik heb errug veel zin in de nieuwe studie!
En er komen steeds meer vacatures vrij dus het
is een goed moment om ermee te beginnen.
Ik heb overigens m`n 'Administratief Medewerkster'
Diploma al wel op zak maar dat is niet wat ik
zocht. althans, niet iets wat ik tot m`n 65e wil
doen. Mensen zeggen dat dit ook meer bij me past
en dat vind ik zelf ook.

Buuu, wat een lang verhaal.
Nu ga ik stoppen. Doeiiii!
"Sans toi, les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.."
 
 
-

Hihi moet je ook maar niet ziek zijn, nu heb ik niks te doen dus ga ik alles maar lekker vol kalken!
 
Imperio. Crucio. Avada Kedavra

Gefeliciteerd!!

Groetjes

UTWOL
Celebrities walk on red carpet because they are famous, I walk on toilet paper because I'm the shit
5 Xbox360 spellen: Halo 3 , Fable 2 ,Saints Row 2 , Pure en Virtua Tennis 3 te koop!
 
Imperio. Crucio. Avada Kedavra

geen dank geen dank
GEEN DANK HOOR
Celebrities walk on red carpet because they are famous, I walk on toilet paper because I'm the shit
5 Xbox360 spellen: Halo 3 , Fable 2 ,Saints Row 2 , Pure en Virtua Tennis 3 te koop!
 
 

webicon

quote:
Op 19-06-2012 12:56 schreef hr15
Hehe ook hallo

Racoon is altijd leuk ja
Alles goed?
Lucky all my life errug mooi!

Ja gaat wel goed.. En daar aan de kust???
 

webicon

quote:
Op 19-06-2012 16:49 schreef hr15

[..]

Hier aan de kust gaat alles prima.
Lekker een weekje vrij van mijn werk dus ik mag niet klagen
Jij druk of valt het mee?

Lucky all my life is zeker mooi, maar niet het mooiste nummer van ze.
Je hebt werkpaarden en luxepaarden natuurlijk
Ik ben hard aan het ploeteren hier..dikke deadline

What's your favorite?
 
Manipulatief kutwijf
webicon

quote:
Op 20-06-2012 15:13 schreef hr15

[..]

U vraagt wij draaien
Alles goed? Al aan het aftellen voor je vakantie?
Hoi! Ja prima! Zeker aan het aftellen... Nog maar 1 dag werken
En ze leefde nog lang en... Nou gewoon met ups en downs.
 
Manipulatief kutwijf
webicon

quote:
Op 20-06-2012 16:09 schreef hr15

[..]

Dan zit de mijne er net op
Ga je rustig beginnen of is de eerste vrije dag al compleet volgepland ?
Nog vrij weinig gepland, lekker rustig, écht vakantie dus
En ze leefde nog lang en... Nou gewoon met ups en downs.
 
Manipulatief kutwijf
webicon

quote:
Op 28-06-2012 19:34 schreef hr15

[..]

En hoe bevalt de vakantie?
Héérlijk!
En ze leefde nog lang en... Nou gewoon met ups en downs.
 

webicon

quote:
Op 06-07-2012 21:33 schreef hr15
Bear
ja lief he!
 

webicon

quote:
Op 11-07-2012 07:35 schreef hr15

[..]

Ja echt wel!

Zag trouwens dat je studeerde heb je Bear daar bij je? En wat studeer je?
Nee Bear is van mijn ouders, heeft ie ook veel meer aan dan een studentenkamertje
 

webicon

quote:
Op 11-07-2012 11:16 schreef hr15

[..]

Dat ken ik Cody (hond van ouders) laat ik daar ook lekker. Ben zelf hele dagen aan het werk, hele dag binnen zitten maakt hem niet gelukkiger). Hoe oud is Bear?

Maar nu weet ik nog niet welke studie je doet;)
Uh, jaar of 7, gok ik.

Ik studeer Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen En wat doet u?
 

webicon

quote:
Op 11-07-2012 11:28 schreef hr15

[..]

Leeftijdsgenootje van Cody dan:)

Studie is wel een mond vol, maar wat is het doel van de studie? (ja ik kan google gebruiken maar is leuker als iemand er zelf over kan vertellen).

Ik zit in de detachering, sinds kort hou ik mezelf bezig met netwerkbeheer. Ben dus weer in opleiding.

Wat doe je zoal nog naast je studie?
Haha wat voor eentje is Cody?

Wat het doel is? Daar ben ik nog niet helemal uit Het is een combinatie van vanalles en nog wat (bedrijfskunde, accounting, marketing, human resources, consumentengedrag, etc), en het hangt van je vakkeuze af welke richting het daadwerkelijk wordt. Ik weet het nog steeds niet echt, ik weet in ieder geval wat ik niet wil
 

webicon

quote:
Op 11-07-2012 12:32 schreef hr15

[..]

Cody is een maltezer leeuwtje. Zal straks mijn fotoboek eens voorzien van een foto;)

Het begin van de keuze is er dus?;) nu nog even kiezen tussen de dingen die je zou willen doen? Kan je die vakken ook nog combineren? En wanneer moet je die keuze hebben gemaakt?

Naast je studie doe je niet zoveel, of vergeet je makkelijk vragen?:p
haha ow nice.

Ik moet voor mijn stage (ergens in de komende 2 jaar) duidelijk hebben wat ik nou zou willen, da's wel handig maar ja, het begin is er.

Naast mijn studie doe ik nog heel veel, maar ik probeer vooral het gesprek niet na 3 berichten stil te laten vallen
 

webicon

quote:
Op 11-07-2012 14:19 schreef hr15

[..]

Hehe begrijp ik het goed, om het gesprek niet stil te laten vallen zeg je dingen niet? Creëer je dan niet juist stiltes? :p

Foto wilde net niet lukken doe later op de middag nog eens een poging. Dus de foto hou je nog tegoed.

Wat doe je heel veel naast je studie? Zit je bij een breiclubje, sport je, ben je graag buiten?
dan vraag je er nog een keer naar, en zijn we alweer 2 berichten verder

ik werk, ik maak muziek, ik zwem & wandel, ik lees, ik drink whisky met vriendinnetjes, uh, en nog een heleboel meer

en u?
 

webicon

quote:
Op 11-07-2012 16:05 schreef hr15

[..]

Hehe dat is waar. Ik kan mijn berichtjes voortaan ook in drie delen posten?

Je kan jezelf goed bezig houden, en met dit soort antwoorden krijg je natuurlijk tegenvragen

Wat voor werk doe je? Wat voor muziek maak je?
Wat ik wel een stoere vind, je drinkt whisky met je vriendinnetjes Heb je dan een soort proefavonden, of gaat er gewoon een fles leeg?

Wat doe ik... ik sport graag en dan het liefst in, op en rondom het water. Wat doe ik dan, wedstrijdzwemmen, windsurfen en hardlopen (op het strand het liefst). Verder ga ik graag met mijn camera op pad, en ben ik ook graag fan. Ik maak dus geen muziek maar ik ga wel graag bandjes kijken. Thuis kijk ik graag een film en ben ik een soort van verslaafd aan Disney. Nog een fijne bezigheid is het nuttigen van zoetigheid onder het lezen van een boek of het kijken van een film.

Verder ruim 1,5 jaar geleden een klushuis gekocht en dat is ondertussen aardig opgeknapt. Daaraan begonnen met twee linkerhanden en ondertussen mag ik wel zeggen dat ik beschik over een linker en een rechterhand met klussen

En nu is het uploaden van foto's wel gelukt, dus nu weet je ook hoe Cody eruit ziet

Heb je al vakantie?

Noem me trouwens maar gewoon je of reem dat klinkt wat lekkerder dan u
hahah als je denkt dat dat de oplossing is, ga je gang Is de kans wel aanwezig dat ik er over heen lees, dat blijkt maar weer

Ja whisky! Nouja het zijn eigenlijk mijn dispuutsgenootjes, en onze drank is whisky. Maar ik ben het echt heel erg gaan waarderen Dus ja, proefavonden hebben we zeker. Volgende week zelfs naar Schotland!

Ik heb 4 bijbaantjes, van thuiszorg tot kantine sporthal tot parkeerplaatsen tellen en vertrektijden checken van bus en trein. Lekker afwisselend

En nee, ik heb nog geen vakantie Morgen nog 1 tentamen, dan zit het jaar er voor mij ook op.
Ik noem iedereen u, omdat het zo leuk klinkt als iemand nog niet echt oud is. Maar ik zal een uitzondering maken
 

webicon

quote:
Op 13-07-2012 00:09 schreef hr15

[..]

dus ik mag weer vragen gaan herhalen ?
Wat voor muziek maak je?

Leuke dag gehad vandaag? Vandaag niet zoveel fotoboek tijd gehad, was lekker druk op mijn werk. Vanavond weer lekker geklust hier en nu nog even ontspannen

Gaaf dat je volgende week naar Schotland gaat. Doe je dat ook samen met de mensen van je dispuut? En ook echt voor de whiskey of is dat een leuke bijkomstigheid? Waar ga je naartoe in Schotland?

Heb je met al die bijbaantjes nog wel tijd voor studie en hobby? Wat moet ik me voorstellen bij het baantje parkeervakken tellen? Vertrektijden checken van bus en trein is controle of deze zich netjes aan de diensttijden houden neem ik aan?

Alvast veel succes met je tentamen morgen! Wat is het laatste loodje voor tentamen?

En ik ben blij dat je een uitzondering maakt

Slaap lekker vast
wooooh ik ben even vergeten te reageren, excuses! Beetje druk nog met tentamen, en daarna met keihard bijkomen. Ohnee, ik moest werken Maar toch, even uit de buurt van mn laptop gebleven. Hoe was uw weekend?

Ja ik ga met een aantal dispuutsgenootjes, in totaal met 9. meiden. Beetje rondtouren, ik ben heel benieuwd! haha nee we gaan niet alleen voor de whisky, de mannen in kilt met hun sexy accent natuurlijk En om het land zelf te zien natuurlijk, je moet toch weten waar je over praat de hele tijd Gaat u nog op vakantie?

Ow ik heb wel tijd voor studie hoor, het is meer zo dat als ik niet werk ik ook niet kan studeren, dus het is altijd zoeken naar de middenweg dat beiden uitvoerbaar blijven. En ja, tijd voor leuke dingen maak ik vanzelf ook wel, anders is het allemaal niet vol te houden he

Hahah wat denk je dat parkeerplaatsen tellen inhoudt? ik denk dat het namelijk sterk overeenkomt met wat ik daadwerkelijk doe en ja, ze houden zich best goed aan de dienstregeling. Teminste, het wijkt vrijwel nooit af als ik werk, dus waar al dat geklaag toch op gebaseerd is...

Laatste tentamen was Besliskunde. Echt niet mijn ding, en het ging dan ook gewoon slecht. In augustus maar weer een poging doen, misschien. Eerst even genieten van de vakantie!
 

webicon

quote:
Op 16-07-2012 17:19 schreef hr15

[..]

Lekker druk bezig geweest dus afgelopen weekend Hopelijk naast werken ook nog leuke dingen gedaan?

Mijn weekend was prima Zaterdag was ik jarig dus die dag begon met taart! Verder verjaardag niet gevierd meeste mensen zijn op vakantie en geen zin om het uitgebreid te vieren. Zijn wat mensen langsgewipt voor een stukje taart en dat was het. Zaterdag verder geklust in de tuin. Elektrisch in de schuur aangelegd en de BBQ in elkaar gezet. Gisteren uit eten geweest met mijn ouders en zus. En op zaterdag nog even genoten van de registratie van Concert @ Sea van dit jaar. Was een mooi feestje dus nog even een keer kunnen nagenieten met behulp van de tv.

Dat gaat wat worden de komende tijd daar in Schotland…:P 9 vrouwen en een boel mannen met een kilt. Weet je zeker dat jullie wel iets gaan zien van het land ? Hebben jullie al een reisschema of zien jullie het daar wel?

Hier geen vakantie deze zomer, vakantiegeld dit jaar gebruikt voor kluszaken voor mijn huisje. In het najaar nog eens zien wat er mogelijk is. Met de auto op pad, surfplank op het dak en dan zie ik wel waar de wind me naartoe zal brengen.

Parkeervakken tellen kan ik me diverse dingen bij voorstellen. Men is vergeten hoeveel parkeervakken ook alweer tot zijn beschikking had op een afgebakend terrein. Men neme een kladblok en turft net zolang tot de hoeveelheid vakken bekend is. Een andere is bij een pretpark bijvoorbeeld tellen hoeveel parkeervakken er in gebruik/beschikbaar zijn? En zo kan ik er vast nog wel een paar verzinnen En de dienstregeling controleren, reis je dan mee op een bus of zit je dan heel de dag bij een hokje te turven of een bus wel of niet op tijd is? En waarom ze altijd op tijd rijden als je moet werken… heb je kleding opstaat met iets van dienstregelingcontrole, of een groot kladblok bij je? Anders snap ik ook niet waarom de mensen klagen

Besliskunde… Wat een naam voor een vak Is dit ook weer wat ik denk dat het is?

Wanneer vertrekken jullie komende week?

PS. Nogmaals wat voor muziek maak je ?
Nog gefeliciteerd dan! Als ik dat geweten had was ik wel taart komen eten

hahah ja natuurlijk gaan we wel iets van het land zien! Zoveel mogelijk mannen bekijken he Onze hostels staan vast, vanwege de groepsgrootte kunnen we niet zomaar ergens binnen gaan vallen natuurlijk. En de activiteiten in de regio hebben we wel bedacht maar het is natuurlijk wel een beetje afhankelijk van het weer. Ik vertrek morgenvroeg! Dus ik denk dat je dan even op een reactie moet wachten, ik vermoed een 1,5 week

haha wat ik laatst gedaan heb is in Delft in een bepaalde wijk aan de hand van een kaart tellen hoeveel parkeerplaatsen er daadwerkelijk zijn (en dat klopt vaak niet met het aantal dat de gemeente denkt!), hoeveel er bezet zijn en of die dan een kaartje of een vergunnig hebben of illegaal staan. Dus even een paar uurtjes een hele wijk doorwandelen, gelukkig was het goed weer! maar wat jij in gedachten had is vast ook mogelijk.
Het andere, dan moet ik aan de hand van een rooster bepaalde bussen en treinen nemen, en die dan checken op oa vertrektijd, rijstijl en of de bus schoon is enzo. Dat doe ik als mysteryguest, in principe weten ze dus niet dat ik aan het controleren ben!

Besliskunde is een soort van wiskunde, om te berekenen wat de beste beslissing is. Dus bijvoorbeeld als je een akker van x hectare hebt, hoe je daar met welke plant het meeste winst uit kunt halen. En dan risico meenemen etc, komt een heleboel bij. Is dat wat je dacht?

Haha ik speel klarinet! In een studentenorkest hier Lekker niveau, erg gezellig! Zo, dan weet je het nu eindelijk
 

webicon

quote:
Op 20-07-2012 07:35 schreef hr15
Goedemorgen,

Als het goed is ben je al weg en nu dus hard aan het genieten van de whiskey Hoe is/was het weer in Schotland? En welke plaatsen gaan jullie met de groep op stelten zetten? Hostels en niet zomaar binnen kunnen vallen, zijn die juist niet wel wat gewend?

Het controleren van de vertrek en aankomsttijden is dan wel een mooi baantje, dan zie je nog eens wat lijkt me?:D Parkeerplaatsen tellen door een gemeente is eigenlijk een beetje hetzelfde, je komt vast in straten waar je anders nooit zou komen? Combineer je beide baantjes ook door met het ov naar een plaats te reizen waar je gaat tellen?

Besliskunde had ik inderdaad zo'n soort gedachte bij, iets minder gedetailleerd dan wat je nu zegt maar het komt overeen

Ik kan de volgende vraag opzoeken op google maar vind het leuker om zo te horen. Klarinet is toch een uitgebouwde blokfluit met allemaal klepjes en dergelijke erop? Speel je pas sinds het studentenorkest of doe je dat al langer?

Was je voor taart helemaal naar Zeeland toegekomen? Mochten we ooit eens meeten dan zorg ik voor de taart

Nu weer aan de arbeid! Goede vakantie en ben benieuwd naar de woeste avonturen daar.
Zo, late reactie maar ik ben weer terug!

Het weer in Schotland viel me alles mee! Veel zon, niet te warm, en maar 2 dagen echt regen. Prima dus!
Nouja met 9 man ben ik liever wel verzekerd van een slaapplaats, en als het even kan allemaal lekker bij elkaar. Dus dan boek ik liever vantevoren, en is helemaal goed gekomen!

Ja ik vind het een heerlijk baantje, niet al te intensief maar je ziet veel. En direct lange dagen = veel geld! Dus combineren zit er niet echt in.

He nu gaan we niet vloeken he! Klarinet met een blokfluit vergelijken, tss Maar een heel klein beetje gelijk heb je wel, maar dat mag ik niet zeggen! Ik speel nu 2,5 jaar bij het orkest hier, en ik vermaak me er prima dus zolang ik in de buurt woon wil ik ook wel blijven

Hahah ja voor taart ga ik overal naartoe! en kom nooit in Zeeland, dus dan zie ik dat ook nog eens

Hoe gaat het met u? Van het schijnbaar zomerse Nederlandse weer genoten?
 

webicon

quote:
Op 31-07-2012 07:14 schreef hr15

[..]

Welkom thuis!

Schotland was dus leuk? Weer klinkt niet verkeerd. Hier was het gekker met temperaturen tegen de 30… pfffr warm Hoeveel soorten whisky heb je kunnen proeven? Naast de whisky nog meer gezien van Schotland? Veel foto’s gemaakt? Nog gekke dingen tegengekomen, woeste dingen meegemaakt?

Met dat baantje zie je inderdaad veel maar dan ben je toch nog nooit in Zeeland geweest!? Maar als je naar Zeeland wilt komen dan krijg je geen taartje van me… Je eerste keer Zeeland moet je beginnen met een bolus! Dus mocht je hier eens naartoe willen komen geef een seintje dan zorg ik voor de zoetigheid. Nog dingen die je graag zou willen zien van Zeeland?

Ik probeerde niet te vloeken, maar als leek moet je het toch ergens mee kunnen vergelijken?
Ben je klarinet gaan spelen vanaf nul, of had je al eerder ervaring met een instrument?

Hier gaat alles prima, warme weer periode nu weer perfect afgesloten met twee dagen van veel wind. Dus zondag en maandag lekker kunnen surfen. Mij zal je dan ook niet horen klagen over de zomer. Die mogen van mij namelijk ieder jaar zo zijn, maar dat is vast niet iedereen met me eens

Vandaag weer een werkdagje voor de boeg. Wat heb jij nog op de planning staan?
Ja het was echt heel leuk Ik denk dat ik een stuk of 15 verschillende whisky gehad heb, valt best mee toch?

Hmm ik werk voornamelijk in het Oosten van het land, omdat de bureaus daar zitten. Om mensen vanuit Zwolle naar Zeeland te laten gaan is niet bijzonder handig Haha ik ben heus wel ooit in Zeeland geweest hoor! Vroeger als we naar het strand gingen enzo. Dat was dan het dichtstebij, al is het nog een pokkeeind natuurlijk.

haha vooruit dan Ik ben ooit begonnen op blokfluit

Ik mag nu weer beginnen met studeren komende maand fijn herkansingen maken, even keihard werken! Gelukkig 's avonds wel genoeg leuke dingen gepland staan
 
Student Midwife
webicon

Spiekert
♥ || Baby catcher in training || ♥
 
PJ/De KastAlter Bridge-fan
webicon

Jij lijkt op Jochem van Gelder.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
 
PJ/De KastAlter Bridge-fan
webicon

quote:
Op 14-02-2013 23:32 schreef hr15

[..]

Hèhè die heb ik nog nooit gehoord:D
Hebben we het over dezelfde jochem?

Ja hoor, die zwart-witfoto.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*