Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Rosbief Meister - Rosbief
no userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 10-06-2004
Laatste update 18-04-2009
Geslacht Man
Geboortedatum 05-05-1985
Relatie Ja, met mijn hond.
Seksualiteit Soms, als ze loops is.
Kleur ogen Ossenbloed rood
Schoenmaat 44
Beroep Cordon Bleu Dealer
Studierichting Groep 6
Woonplaats Thuis
Favo forum Klaagbaak
Favo FOK!kers Fokker M.1 - M.4 Spin, Fokker F.25, Fokker F28 "Fellowship" (1967)
Favo subsite FOK!wiki
Aantal forumposts 20.253 »
Aantal FP-reacties 1 »
Aantal views 7.109
Aantal reacties 566
Laatste voyeur(s) Devolution
Smart_ass
phpmystyle
manmethetplan
Domme_Gans
spuisels
Spuisels zijn zˇ 1998

Gewicht
Per persoon 150 gram.

Bijzonderheden

* Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een dun vetlaagje.
* Na bereiding moet het vlees binnenin nog roze zijn.
* Snijd het vlees altijd in dunne plakken.

Smaakidee

* Peper
* Mosterd
* Provenšaalse kruiden

Wist u dat...


* U met een kernthermometer perfect kunt bepalen hoe gaar het vlees is? Voor een roze rosbief dient de kernthermometer circa 55░C te zijn
* Rosbief altijd ▒ 10 min. moet rusten onder aluminiumfolie alvorens het vlees wordt aangesneden?
pm
 

webicon

Kan die shizzlefrizzle ook op te LollerBBQ? mit KOLEN! DANKE
Op zondag 13 januari 2008 23:38 schreef remlof het volgende:
Je blijft me verbazen deepart, wat slik je in godsnaam?
Op maandag 27 december 2010 00:52[/url] schreef remlof het volgende:
Diepzinnige deepart.
 
ada fare stop stalking me
webicon

quote:
Op 08-04-2008 11:57 schreef Rosbief
Vet, echt kampvolk op fok!
Wtf slaat dat op?
ada fare stop stalking me
 
ada fare stop stalking me
webicon

quote:
Op 19-07-2008 21:10 schreef Rosbief

[..]


Op jouw levensstijl
Welke levensstijl? Ken ik jou ofzo?
ada fare stop stalking me
 
ada fare stop stalking me
webicon

quote:
Op 21-07-2008 13:11 schreef Rosbief

[..]


Nee, maar ik ken jouw soort wel.
Mannetje toch, het zit je allemaal wel dwars he?
ada fare stop stalking me
 
Boem, zei de bas
webicon

http://www.bruutcollective.com/
Lekkere lurker die je bent!
 

webicon

Flamoes klinkt leuker dan rosbief, vind je niet ?
 

webicon

quote:
Op 31-07-2008 08:15 schreef Rosbief

[..]


Eigenlijk wel ja
Muwhahaha maar geeft niet hoor
 
Geen zin meer.
webicon

https://oostblok.media
quote:
Op 02-08-2008 14:30 schreef Rosbief
Oooooh!!!!
Haha, hij zei goeroe.
Ik ga naar huis.
 


Geen foto in je eigen FOTOboek?

Is onzeker, maar het heeft wel aandacht nodig.
 
Lief zijn loont nog steeds!!
webicon

Lekker BBQen
ik zeg maar zoo, dierentuin is me te lang.
Patat, dat is het!!
 
Moaaah Gertjuh!!! :')
webicon

quote:
Op 03-08-2008 09:16 schreef Rosbief
Samson en Gert is een Vlaamse kindertelevisieserie sinds 15 juli 1989 die verzonnen werd door Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest. De hoofdrollen worden vertolkt door Samson (tot 2005 de stem van Danny Verbiest, vanaf dan Peter Thyssen) en Gert (Gert Verhulst).

Het programma is een productie van het bekende Vlaamse productiebedrijf Studio 100. De drie makers (Danny Verbiest, Gert Verhulst en Hans Bourlon) van Samson en Gert zijn tevens de oprichters van Studio 100.

Van 1989 tot en met 2005 werden er televisieafleveringen opgenomen van Samson en Gert en verscheen er elk jaar een full-cd. Sinds 2006 maken ze geen afleveringen meer, maar wel 2 nieuwe videoclips per jaar en elk jaar de Samson & Gert Kerstshow (met tot 2006 een tweedelige uitzending van de Kerstshow in februari), die sinds 1991 aan de gang is. In de toekomst zullen er waarschijnlijk weer nieuwe afleveringen komen die op locatie worden gefilmd en in het najaar van 2007 werd hun eerste film opgenomen: Hotel op Stelten.

De kenmerken

Een kenmerk van het programma zijn de zinnetjes die regelmatig terugkeren. Wanneer iemand de woonkamer van Samson en Gert binnenkomt, is bijna altijd de eerste zin die hij zegt: "Ik moest kloppen want de bel doet het niet." Verder verbastert Samson namen (mijnheer Van Leemhuyzen wordt 'Van Veen Luizen', mevrouw Jeannine 'mevrouw Praline') en woorden. Vaak terugkerende moralen zijn 'de bedrieger bedrogen' en 'eerlijk duurt het langst'.

Geschiedenis

Oorspronkelijk was Gert omroeper van (kinder)programma's bij het toenmalige BRTN2 (tegenwoordig VRT 2). Hij raakte in contact met Verbiest. Deze laatste werkte daarvoor mee aan enkele series van het Nederlandse jeugdduo Bassie en Adriaan en kreeg daardoor het idee om een eigen Tv-serie op te starten. In bepaalde series van Bassie en Adriaan deed er namelijk een hond mee, Lara, en zo zou Samson ontstaan zijn. Verhulst en Verbiest maakten de eerste aflevering van "Samson" met de kerstdagen van 1989. Dat optreden bleek zo succesvol dat ze al gauw in 1990 een eigen show kregen die twee keer per week uitgezonden werd (woensdagmiddag en zondagochtend). Het programma duurde een uur en speelde zich alleen af in de woonkamer van Samson en Gert. Drie keer per aflevering werd het verhaal onderbroken voor een tekenfilm (o.a. Tom en Jerry, Dommel, De Smurfen, Ovide en zijn vriendjes, Babar, Vrouwtje Theelepel, ...) Ook werden er brieven en tekeningen van de kijkertjes getoond. Kind aan huis waren alleen Alberto, de burgemeester en Joop Mengelmoes (meneer Chocomoes), gespeeld door Stef Bos. Samson en Gert wonen in een huis met nummer 101, waarvan de straatnaam nooit genoemd wordt. In 1992 verdwijnt Mengelmoes uit de serie, en Octaaf en Miranda (Liesbet Verstraeten) komen in de plaats, hoewel Miranda alleen in 1992 te zien was. Het decor van de serie wordt in 1992 iets veranderd. Er werd namelijk een keuken en een kelder aan het huis van Samson en Gert toegevoegd en de woonkamer werd iets groter. In 1993 werd het decor grondig uitgebreid. De kijker krijgt nu ook een kijkje op het kantoor van de burgemeester, het kapsalon van Alberto en is er een kruidenierszaak. Dit valt samen met de komst van mevrouw Jeannine, de mede-eigenaresse van die winkel. In 1995 en 1996 komt Sofie, het nichtje van de burgemeester, (Evi Hanssen) als gast voor in enkele afleveringen.

In het jaar 1996 wordt de gang van het gemeentehuis uitgebreid, en wordt soms gebruikt als feest- of concertzaal.. Verder is er een lift bijgekomen en de kijker heeft zicht op de eerste en tweede verdieping van het gemeentehuis. In 1998 komt Van Leemhuyzen in de serie. Tot dan toe werd deze gemeentesecretaris wel regelmatig genoemd, maar niet in beeld gebracht. Tevens komt in 1998 ook de vaste afgevaardigde van de minister gespeeld door Hans Royaards, die iedere keer als gastrol te zien is. Daarvoor werden ook afgevaardigden als gastrol in beeld gebracht, maar die werden steeds door een ander acteur vertolkt. In 1999 vertrok mevrouw Jeannine uit beeld van de daaropvolgende series en Kerstshows. In het jaar 2000 krijgt de kijker het dorpsplein te zien met daarop het frietkraam van Frieda Kroket - een nieuw personage voor de serie, zij is de nicht van de vaak genoemde Fred Kroket - die dus zelf nooit in beeld kwam. Het jaar 2001 was het laatste jaar van Octaaf in de activiteiten rond Samson & Gert. Vanaf het jaar 2003 is Frieda niet meer te zien in de serie en ze was in 2002 voor het eerste keer en ook voor de laatste keer te zien in de Kerstshow. Sinds 2005 is de ook afgevaardigde een vast personage geworden. Op 6 juni 2006 maakte Koen Crucke, de acteur van Alberto, bekend zijn medewerking te willen stoppen in de theatershows (zoals de Kerstshow) rond Samson en Gert. Deze beslissing werd ingegeven door tijdsgebrek en door een groot aanbod aan andere activiteiten. Andere activiteiten rond Samson en Gert zal hij echter wel nog aan meewerken. In 2006 en 2007 zijn er geen afleveringen van de serie gemaakt. In het najaar van 2007 werd de eerste film van Samson en Gert opgenomen die begin 2008 klaar zal zijn. In die film zal de hele cast van de serie van Samson en Gert te zien zijn: Samson & Gert, Alberto, de burgemeester en van Leemhuyzen. Verder zullen er ook rollen in komen die speciaal voor de film bijgeschreven zijn. Octaaf, die sinds 2002 niet meer in de serie te zien was, zal echter wel in die film terug te zien zijn. Waarschijnlijk worden er in de toekomst afleveringen opgenomen die op locatie worden gefilmd. Laatstgenoemde is echter nog geen vaststaand feit.

In Nederland werd Samson vanaf 1992 elke avond uitgezonden door Veronica, totdat deze omroep in 1995 de Nederlandse Publieke Omroep verliet. Daarna werd de serie elke namiddag uitgezonden door de TROS op Nederland 2. Momenteel wordt de serie eenmaal per week, op zondagochtend, bij de TROS op Z@ppelin uitgezonden.
Moskou ligt op een hoogte van 156 meter boven de zeespiegel in het hoogland tussen de Oka en de Wolga. De rivier de Moskva doorkruist de stad van noordwest tot zuidoost over een lengte van ongeveer 80 kilometer. De breedte van de rivier binnen Moskou bedraagt 120 tot 200 meter. Daarnaast stromen er ongeveer 120 kleinere rivieren door de stad.

De stadsgrenzen lopen ongeveer gelijk aan de in 1962 aangelegde ringweg om de stad (MKAD). Het stedelijk gebied heeft een oppervlakte van ruim 1097 km▓. Ongeveer een derde daarvan bestaat uit groengebied. Er zijn circa 100 parken in de stad.

Moskou had op 1 januari 2005 10.381.288 inwoners.

[bewerk] Geschiedenis

De naam 'Moskou' is afkomstig van eeuwenoude benamingen voor het volk in het huidige Rusland. De AssyriŰrs noemden hen de 'Tabal' en de 'Musku', terwijl Herodotus schreef over 'Tiberanoi' en 'Moschoi'. Ook de Bijbel spreekt over deze volken als 'Mesech' en 'Tubal'. Tiglath-Pileser I (1100 v.Chr.) sprak over het volk de Muska-a-ia. De stad Moskou heeft dus een historische naam gekregen.

De oude Russische naam is Grad Moskov (град Москов), wat letterlijk "stad bij de Moskvarivier" betekent. De oorsprong van de naam is onbekend, waardoor er verschillende theorieŰn over zijn ontstaan.[1] Voorbeelden van woorden waarvan het afgeleid zou kunnen zijn, zijn:

* het Mongoolse woord 'Moshkha' (Moska);
* het Finoegrische Marjavolk dat langs de Moskvarivier woonde en dat als grootste plaats Moskova zou hebben gehad;
* een woord uit een oude Finse taal, wat "donker" en "troebel" zou beteken;
* een woord uit het Fins-Permische Zurjeens, wat "koe-rivier" zou betekenen;
* een woord uit het Fins-Wolgische Mordwiens, wat "beer-rivier" zou beteken;

De houten nederzetting werd ook in Tataars-Turkse talen aangeduid als Moskova.

Het oudste overblijfsel van menselijke bewoning, de archeologische vindplaats Sjoekinskaja bij de Moskvarivier, stamt uit de Steentijd. Andere oude vindplaatsen binnen de huidige stadsgrenzen zijn een begraafplaats uit de Fatjanovskaja Cultuur en een overblijfsel van een woonplaats van de Djakovskaja Cultuur uit de Vroege Steentijd op het terrein van het Kremlin, de Setoenrivier, de Mussenheuvels, het bospark Koentsevski en andere locaties.

Aan het einde van het eerste millennium na Chr. werden het gebied van het huidige Moskou en oblast Moskou bewoond door de Slavische stammen Vjatitsjen en Krivitsjen. Eind 11e eeuw, toen de stad voor het eerst werd genoemd, vormde Moskou een afgelegen provinciestadje met een feodaal centrum en een handelsplaats aan de monding van de rivier de Neglinnaja (nu een ondergrondse tunnel), in een gebied dat vooral werd bewoond door het nu uitgestorven Finse volk de Merja.

Moskou wordt voor het eerst als stad genoemd in 1147 toen op 4 april knjaz (vorst) Joeri Dolgoroeki van Rostov Veliki en Soezdal vorst Svjatoslav Olgovitsj van de Republiek Novgorod riep met de woorden "kom naar me broeder, naar Moskou".[2]

In 1156 bouwde Dolgoroeki een houten muur en een gracht rond de stad. Deze hadden echter niet het gewenste resultaat, want in 1177 werd de stad tot de grond toe afgebrand en haar bevolking uitgemoord. In 1237-38 werd de stad door de Mongolen veroverd, en opnieuw werd de stad afgebrand en de bevolking uitgemoord. De popes, Russische priesters, werden levend opgehangen aan een boom en in brand gestoken. De stad herstelde zich echter en werd de hoofdstad van het onafhankelijke vorstendom. Rond 1300 werd het geregeerd door prins Daniel, een zoon van Alexander Nevski. Vanwege haar strategische positie nabij de bovenloop van de Wolga groeit de stad langzaam maar gestaag. Ook haar stabiliteit en rijkdom trekt vluchtelingen van elders in Rusland.

Langzaam breidt de stad zich uit en onder Ivan I verslaat Moskou Tver in de strijd om de troon van Vladimir. Van de Khan krijgt het de belangrijke concessie dat het vorstendom niet wordt verdeeld onder zijn zonen, maar als een geheel op zijn oudste zoon overgaat. De Khan van de Gouden Horde probeert aanvankelijk de macht van Moskou in te perken, maar als de macht van Litouwen groeit, ziet hij in Moskou een belangrijke bondgenoot. Onder Ivan III bevrijdt Moskou zich van de Mongoolse overheersing en groeit het uit tot hoofdstad van geheel Rusland (tot de 17e eeuw MoskoviŰ genoemd). Moskou blijft de hoofdstad van Rusland tot 1712. In dat jaar roept tsaar Peter I van Rusland Sint-Petersburg, dat hij in 1703 liet stichten, uit tot nieuwe hoofdstad.
Tekening van Moskou aan het begin van de 18e eeuw (Cornelis de Bruijn)
Tekening van Moskou aan het begin van de 18e eeuw (Cornelis de Bruijn)

Heel vaak wordt beweert dat bij de invasie door Napoleon in 1812, gebruik werd gemaakt van de tactiek van de verschroeide aarde. Dit is echter onjuist. Omdat veel van de moskovieten Moskou hadden verlaten voordat de Fransen binnen trokken, was er geen gespecialiseerd personeel meer aanwezig om eventuele branden onder controle te houden (brandweer). Door plunderingen van Franse troepen is er brand ontstaan in een van de vele houten huizen in Moskou. Omdat een groot deel van de huizen dicht op elkaar was gebouwd, is een groot deel van Moskou in vlammen opgegaan. Napoleons troepen trekken Moskou binnen, maar moeten zich spoedig terugtrekken en worden verslagen door honger en kou.

Na de Russische Revolutie maakt Lenin Moskou opnieuw de hoofdstad.
Deel van de bouwplaats van Moskou-City (maart 2008), een nieuw zakendistrict met de hoogste torens van Europa in het district Presnenski in de Centrale bestuurlijke okroeg
Deel van de bouwplaats van Moskou-City (maart 2008), een nieuw zakendistrict met de hoogste torens van Europa in het district Presnenski in de Centrale bestuurlijke okroeg

[bewerk] Demografie

Moskou is een snelgroeiende stad. In 1920 was het aantal inwoners van ongeveer 2 miljoen inwoners voor de Eerste Wereldoorlog teruggelopen tot ongeveer 1 miljoen. Tot 1925 verdubbelde de bevolking zich bijna om gestaag door te groeien naar 5 miljoen in 1950. In 2000 bedroeg het aantal inwoners 8 miljoen. De laatste jaren groeit de bevolking echter enorm. In 2004 bedroeg het aantal inwoners 11,2 miljoen. Deze demografische ontwikkeling komt door de enorme immigratie vanuit het omliggende gebied. De economische groei, die tot 20% bedraagt, zorgt ervoor dat veel mensen naar de stad trekken en omliggende rurale gebieden in toenemende mate ontvolken. Dit ondanks een intern paspoortsysteem, dat het mensen zeer lastig maakt om zich legaal in de stad te vestigen.

De stad telt verder het hoogste aantal miljardairs ter wereld. Volgens een artikel uit Forbes uit juli 2004 telt Moskou namelijk 33 miljardairs, 2 meer dan New York.
Bevolkingsontwikkeling
Bevolkingsontwikkeling


Historische inwoneraantallen
Jaar Bevolking
1400 40.000
1638 200.000
1710 160.000
1725 145.000
1738 138.400
1775 161.000

Jaar Bevolking
1785 188.700
1811 270.200
1813 215.000
1825 241.500
1840 349.100
1856 368.800

Jaar Bevolking
1868 416.400
1871 601.969
1888 753.459
1897 1.038.600
1912 1.617.157
1920 1.027.300

Jaar Bevolking
1926 2.101.200
1939 4.609.200
1959 6.133.100
1979 8.142.200
1989 8.972.300
2002 10.383.000

[bewerk] Bestuurlijke indeling

[bewerk] Positie binnen Rusland

Moskou is het bestuurlijk centrum van het Centraal Federaal District en is een federale stad.

De patriarch van Moskou is het hoofd van de Russisch-orthodoxe Kerk. Moskou ligt binnen de oblast Moskou, maar maakt hier geen deel van uit. Wel is Moskou het bestuurlijk centrum hiervan.
Zie ook: Lijst van patriarchen van Moskou
Bestuurlijke indeling
Bestuurlijke indeling
Satellietopname van Moskou.
Satellietopname van Moskou.
Sint-Basiliuskathedraal.
Sint-Basiliuskathedraal.
Gostiny Dvor in de Kitaj-gorod.
Gostiny Dvor in de Kitaj-gorod.
Kolomenskoje. Tserkov Kazanskoj Bogomateri (Kerk van Onze Lieve Vrouwe van Kazan).
Kolomenskoje. Tserkov Kazanskoj Bogomateri (Kerk van Onze Lieve Vrouwe van Kazan).
Het Witte Huis in Moskou. De vlag hangt halfstok wegens het gijzelingsdrama in Beslan.
Het Witte Huis in Moskou. De vlag hangt halfstok wegens het gijzelingsdrama in Beslan.
Lomonosovuniversiteit.
Lomonosovuniversiteit.
Metrostation Kievskaja.
Metrostation Kievskaja.
Gezicht op het Trioemf-Palas, met 264,1 meter sinds 2003 het hoogste gebouw van Europa.
Gezicht op het Trioemf-Palas, met 264,1 meter sinds 2003 het hoogste gebouw van Europa.
De Ostankinotoren, de hoogste constructie van Europa.
De Ostankinotoren, de hoogste constructie van Europa.

[bewerk] Stadsokroegs en districten

Moskou bestaat uit 10 bestuurlijke stadsokroegen (stadsdistricten), waaronder 124 stadsrayons (subdistricten) vallen:

[bewerk] Okroegen

1. stad Zelenograd (3 rayons)
2. Severni (Северный; noordelijk: 16 rayons)
3. okroeg Severo-Vostotsjni (Северо-Восточный; noordoostelijk: 17 rayons)
4. okroeg Severo-Zapadni (Северо-Западный; noordwestelijk: 8 rayons)
5. okroeg Tsentralni (Центральный; centraal: 11 rayons)
6. okroeg Vostotsjni (Восточный; oostelijk: 16 rayons)
7. okroeg Joezjni (Южный; zuidelijk: 16 rayons)
8. okroeg Joego-Vostotsjni (Юго-Восточный; zuidoostelijk: 12 rayons)
9. okroeg Joego-Zapadni (Юго-Западный; zuidwestelijk: 12 rayons)
10. okroeg Zapadni (Западный; westelijk: 13 rayons)

[bewerk] Bezienswaardigheden

[bewerk] Beroemde plaatsen en gebouwen in Moskou

* Rode Plein
* Mausoleum van Lenin
* Kremlin
* GUM

[bewerk] Kerken

* Maria-ten-Hemel-Opnemingskathedraal (Oespensky Sobor)
* Aartsengel MichaŰl kathedraal
* Pokrovkathedraal (St. Basiliuskathedraal)
* Christus-Verlosserkerk

[bewerk] Musea

* Wapenmuseum - Anders dan de naam doet vermoeden, ligt hier de verzameling van kroonjuwelen in het Kremlin.
* Tretjakovgalerij - Russische schilderkunst
* Poesjkinmuseum
* Nationaal Historisch Museum

[bewerk] Overige bezienswaardigheden

* Novodevitsjiklooster
* Witte Huis, zetel van de Doema, het Russische parlement
* Zeven Zusters, wolkenkrabbers van Stalin
* Trioemf-Palas, het hoogste gebouw van Europa
* Kolomenskoje, het buitenverblijf van de tsaren in Moskou
* Bolsjojtheater
* Dierentuin van Moskou
* Mussenheuvels (Sparrow Hills)
* Tverskaja Oelitsa (Tver straat)

[bewerk] Uitgaan

Moskou heeft zeer goede clubs om uit te gaan, veelal voorzien van de modernste licht- en geluidsapparatuur. De prijzen zijn er hoog, ook in vergelijking met andere Europese hoofdsteden. Enkele opvallende clubs zijn:

* First (hier komen de Russische miljonairs).
* Zona (is een gevangenis die is omgebouwd tot club).
* L'eto
* Fabric
* Gaudi Arena
* Infiniti
* Mio
* B2

[bewerk] Verkeer en vervoer

Moskou heeft vier internationale luchthavens: Sjeremetjevo, Domodedovo, Bykovo, en Vnoekovo. Verder is Moskou het belangrijkste spoorwegknooppunt in Rusland. Zo start hier de Trans-Siberische spoorlijn en zijn er rechtstreekse verbindingen met de meeste ex-Sovjetstaten en met de Europese Unie, bijvoorbeeld met Warschau en Berlijn.

De metro van Moskou voorziet de stad van lokaal transport voor ruim 10 miljoen mensen elke werkdag. De bouw van dit metrosysteem begon in 1935. Vandaag de dag zijn er 12 lijnen en meer dan 150 stations. De metro is vooral bekend vanwege de rijke versieringen in de stations: muurversieringen, moza´eken, kroonluchters, enzovoorts. Op piekmomenten komt er elke 90 seconden een nieuwe trein aan.

Recentelijk is het metrostation Park Pobedy geopend, dat officieel het diepste station ter wereld is, hoewel de metro van Pyongyang wellicht nog dieper ligt. Ook wordt de metro uitgebreid met "lichte" metrolijnen naar de voorsteden.
Zie ook: Metro van Moskou

Aangezien de metrostations vrij ver van elkaar liggen, is er een dicht netwerk van buslijnen die vanaf elk metrostation vertrekken en de omringende buurten bedienen. Ook de bussen komen vrij geregeld, soms zelfs meer dan eens per minuut, en zijn goedkoop met kaartjes van ongeveer 0,50. Geen enkel van de 13000 woonblokken in Moskou is meer dan enkele minuten verwijderd van een bushalte.

Ook zijn er enkele tramlijnen en een trolleybusnetwerk in de stad en recentelijk is in het noorden van de stad een monoraillijn in gebruik genomen.

Mostransavto verzorgt streekbusdiensten tussen Moskou en andere steden van oblast Moskou.

In vergelijking met vroeger bezitten steeds meer mensen auto's waardoor files ÚÚn van de grootse problemen voor het stadsbestuur zijn gaan vormen.

[bewerk] Sport

De Olympische Spelen van 1980 vonden plaats in Moskou, met uitzondering van het zeilen, waarvoor werd uitgeweken naar Tallinn.

Er huizen in Moskou veel voetbalclubs, waaronder internationaal bekende als CSKA Moskou (onderdeel van sportvereniging CSKA Moskou), Dinamo Moskou, Lokomotiv Moskou en Spartak Moskou.

In 2006 werden de indoorwereldkampioenschappen atletiek in Moskou gehouden.

[bewerk] Politiek

In Moskou bevindt zich het Kremlin, de zetel van de nationale regering.
De vliegende flipperkast wist ternauwernood te ontsnappen aan de vlijmscherpe wieken der ventilatoren.
 
Geen zin meer.
webicon

https://oostblok.media
quote:
Op 03-08-2008 17:44 schreef Rosbief

[..]


Ik was in het verkeerde FoBo aan het posten
Smoesjes, dat zijn het!
Ik ga naar huis.
 


quote:
Op 02-08-2008 12:23 schreef Rosbief
Mag ik in je happen?
Graag
 

webicon

ik vind jou wel fascinerend.
 

webicon

quote:
Op 07-08-2008 18:52 schreef Rosbief

[..]


En waarom dan wel?
omdat je vlezig bent
 
Little star.
webicon

quote:
Op 11-08-2008 22:14 schreef Rosbief
Woest aantrekkelijke jetsers
Nou, ik even kijken. Spulletjes in de buurt houden enzo, maar aantrekken doen ze niet echt. En woest helemaal niet, mijn jetsers zijn lief!
 
Spelen is leuk
webicon

waar is de beloofde flamoes?
Dance into the fire, to fatal sounds of broken dreams...
 
Otaku No Kenkyu
webicon

http://iconresizer.phserver.net/uploaded/indoicon.gif
Lurkbief zul je bedoelen
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
 
Spelen is leuk
webicon

Je vader draagt zeker ook een rok?
quote:
Op 21-08-2008 14:48 schreef Rosbief

[..]


In de broek van je moeder
Dance into the fire, to fatal sounds of broken dreams...
 
 
 

webicon

quote:
Op 25-08-2008 23:37 schreef Rosbief

[..]


waarvoor?
Voor die belediging
Noot noot.
 

webicon

quote:
Op 26-08-2008 15:57 schreef Rosbief

[..]


oh dat
moet je daarvoor heel m'n fobo volspammen?
Beter plaats je pics van je tieten.
Oh sorry dat ik je hele fobo heb volgespammed heurNoot noot.
 
yeah im talking to you!
webicon

quote:
Op 27-08-2008 12:16 schreef Rosbief
p!3m0l k1P
kU7j3 H44n
Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain.
The only easy day is yesterday
stay frosty
 
 
 

webicon

quote:
Op 02-11-2008 19:38 schreef Rosbief
Wat zat je te lurken?
Lief zijn.
 
 

webicon

quote:
Op 02-11-2008 22:55 schreef Rosbief
Ik vind jou grappig.
 
:)
webicon

Geen titties te zien, sorry.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
 

webicon

quote:
Op 06-11-2008 19:42 schreef Rosbief
Gewoon een mooie C
Maar ik ben niet lesbisch hoor!
 

webicon

quote:
Op 11-11-2008 22:40 schreef Rosbief
ik weet waar jou huis woont !
Ja, leuk voor je!

 

webicon

quote:
Op 12-11-2008 23:57 schreef Rosbief
OMG, ik mis je nu al
Ik jullie ook.
 

webicon

quote:
Op 18-11-2008 23:40 schreef Rosbief
Adje op fok!
Ja, dat hoor ik alleen op Fok! In het echt heb ik dat nog nooit gehoord

achja.
Nee.
 
 

webicon

quote:
Op 03-12-2008 20:44 schreef Rosbief
En toch vind ik je liev
Dan ben je wel gek ook, ik voel me echt heul dom nu.

Maar ik vind jou ook lief.
 


-
quote:
Op 05-12-2008 18:51 schreef Rosbief
Sexy, wiens kloon ben je?
Jouwe togh?
 
I am the one
webicon

http://forum.fok.nl/usericons/158452/Linki.PNG
quote:
Op 05-12-2008 23:05 schreef Rosbief
het Milnermeisje !!
Vooral als je zo op het eind haar halve titsels kunt zien.
Volgens mij heeft ze echt epic boobies.

En het is geloof ik nog steeds niet bekend wie het nou is. Volgens mij is de zoektocht geŰindigd bij "Zuid-Afrikaans model".
Scio Melius
Op zaterdag 6 juni 2009 15:53 schreef Emimich het volgende:
Gelul.
 
I am the one
webicon

http://forum.fok.nl/usericons/158452/Linki.PNG
quote:
Op 05-12-2008 23:11 schreef Rosbief

[..]


Ik dacht eerst dat het die meid van 'smartkids' was
Renate Schutte? In her dreams!
Scio Melius
Op zaterdag 6 juni 2009 15:53 schreef Emimich het volgende:
Gelul.
 
Nee.

Moest je persee een comment achterlaten in mijn vraag/aanbod topic van de wii?
Je hebt niet de intentie hem te kopen en sterker nog je laat alleen maar een negatieve comment achter. Hoezo?
Op zondag 9 augustus 2009 00:52 schreef yvonne het volgende:
@remake zet je jezelf er even bij op je banlijstje?
Op zondag 9 augustus 2009 00:53 schreef Remake het volgende:
Nee.
 
Nee.

Bedankt voor de edit!
Op zondag 9 augustus 2009 00:52 schreef yvonne het volgende:
@remake zet je jezelf er even bij op je banlijstje?
Op zondag 9 augustus 2009 00:53 schreef Remake het volgende:
Nee.
 

webicon

hoi rosbief
mag ik een hapje van je ?
 

webicon

quote:
Op 07-12-2008 22:29 schreef Rosbief

[..]


Laten we eerst de verkoop van je zusje maar eens afhandelen.
ze is nu zelfs luisvrij als het goed is

vraagprijs is 30k geworden dus
 
 
 
Illusion
webicon

quote:
Op 14-12-2008 16:32 schreef Rosbief
Tietuh
*check.
But if your mind's right Then we just might spend some time and we call it what we want..
 
 

webicon

quote:
Op 15-12-2008 10:26 schreef Maisnon
Ik moet altijd om je posts lachen
Ik ook
 
 

webicon

quote:
Op 26-12-2008 20:02 schreef Rosbief

[..]

Hoe weet je dat?
Omdat je in alle nieuwe (saaie) topics reageert !
Geen plannen voor vanavond?
 

webicon

quote:
Op 26-12-2008 20:06 schreef Rosbief

[..]

Nee, maar ik vermaak me wel met de tettenpics uit je fobo.
OkÚ, blij dat ik je wat vermaak kan bieden!
 

webicon

quote:
Op 26-12-2008 20:09 schreef Rosbief

[..]

ja, dat doe je altijd toch al
Oohja? Hoe dan ?
 

webicon

quote:
Op 26-12-2008 20:24 schreef Rosbief

[..]

met aanstootgevende plaatjes, hihi
Hihi ja daar ben ik goed in
 
gebak
webicon

quote:
Op 26-12-2008 20:46 schreef Rosbief
Heb je ook naaktpics van je borstjes?
Nee.

Jij van de jouwe?
compact en kleverig.
 
La Bush
webicon

quote:
Op 28-12-2008 02:15 schreef Rosbief
Hihi
Hihi back'atcha .
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
 

webicon

quote:
Op 31-12-2008 04:01 schreef Rosbief
Ik zag je wel lurken
ja ik moest natuurlijk wel even het fotoboek tsjekken van the world famous rosbief, en ik ben onder de indruk
 
Run for your life.
webicon

quote:
Op 08-01-2009 19:42 schreef Rosbief
In klikte op je FoBo omdat ik dacht dat je dat meisje uit je UI was
Was jij niet die dude van de rellen op hyves?

Edit; Nvm, dat was biefstuk.
Elk huis z’n kruiswoordraadsels
Iedereen z'n plaats aan tafel
Maar ik kom wat later, ik kom wat later
 
Run for your life.
webicon

quote:
Op 08-01-2009 20:00 schreef Rosbief

[..]

Had biefstuk rellen dan?
Linkje?
Nouja, rellen... Het was gewoon supergezellig!

http://forum.fok.nl/topic/1134193
Elk huis z’n kruiswoordraadsels
Iedereen z'n plaats aan tafel
Maar ik kom wat later, ik kom wat later
 
Nobody loves nothing...
webicon

quote:
Op 09-01-2009 11:26 schreef Rosbief
In je UI heb je veel dikkere tieten
Nee hoor, just the way of presenting
Can you picture what we'll be, So limitless and free?
[TK] Heroes seizoen 2 DVD-Box Blu-Ray Geen subs
 
A shy,gypsy girl
webicon

http://www.ajax.nl
quote:
Op 09-01-2009 17:48 schreef Rosbief
Waarom lukte je in m'n fobo?
En van wie ben je een kloon?
gewoon omdat ik dat wou, en wat bedoel je met een kloon?
Maybe She's Born With It, Maybe It's Maybelline
 
Run for your life.
webicon

quote:
Op 09-01-2009 19:07 schreef Rosbief

[..]

Hoeveel notes heb je dan?
78!
Elk huis z’n kruiswoordraadsels
Iedereen z'n plaats aan tafel
Maar ik kom wat later, ik kom wat later
 
Run for your life.
webicon

quote:
Op 09-01-2009 19:22 schreef Rosbief

[..]

Valt mee toch, ik heb er 111
Maar ik had dat stukje tekst dan ook niet aan jou gericht! Maar ik ben wel trots op je.
Elk huis z’n kruiswoordraadsels
Iedereen z'n plaats aan tafel
Maar ik kom wat later, ik kom wat later
 
 

webicon

quote:
Op 11-01-2009 23:15 schreef Rosbief

[..]

Lebberrrkut
Die Dutroux reactie van jou.
 

webicon

quote:
Op 11-01-2009 23:20 schreef Rosbief

[..]

Uh, welke bedoel je ook alweer?
Hmm, in zo'n anarchie achtig topic, paar dagen geleden. Er verscheen een glimlach rond mijn mond toen ik je reactie las.
 

webicon

quote:
Op 11-01-2009 23:45 schreef Rosbief

[..]

oh, die ja
Wat studeer jij eigenlijk? Of studeer je niet (meer)?
 

webicon

quote:
Op 11-01-2009 23:51 schreef Rosbief

[..]

Vleesbereiding, met afstudeerrichting cordon blues.
Jij?
Een geheime studie met afstudeerrichting vleesrecht.
 
Smijn. <3
webicon

quote:
Op 14-01-2009 19:43 schreef Rosbief
Op vrijdag 22 juli 2011 00:30 schreef yvonne het volgende:
Ja DE Ik houd nog heel veel van je
 
slipkont

quote:
Op 15-01-2009 21:30 schreef Rosbief
Leuke oorbellen heb je meid
Dankje poepje
.mwep
 

webicon

quote:
Op 16-01-2009 23:08 schreef Rosbief
Je bent al een echte taalnazi geworden zie ik wel
Ik doe m'n best!
 
Winnaar 5 FOK-awards 2022
webicon

https://forum.fok.nl/topic/2573232
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
 
All thinking men are atheists.
webicon

quote:
Op 18-01-2009 21:04 schreef Rosbief
Bedankt voor het naamtopique, ik zie hem nu pas

Het mocht helaas niet lang duren
 
 


Op een of andere manier heb ik altijd gedacht dat jij een vrouw was, tot nu.