

Rosbief Meister - Rosbief


Abonnement | FOK!free abonnement |
Geregistreerd | 10-06-2004 |
Laatste update | 18-04-2009 |
Geslacht | Man |
Geboortedatum | 05-05-1985 |
Relatie | Ja, met mijn hond. |
Seksualiteit | Soms, als ze loops is. |
Kleur ogen | Ossenbloed rood |
Schoenmaat | 44 |
Beroep | Cordon Bleu Dealer |
Studierichting | Groep 6 |
Woonplaats | Thuis |
Favo forum | Klaagbaak |
Favo FOK!kers | Fokker M.1 - M.4 Spin, Fokker F.25, Fokker F28 "Fellowship" (1967) |
Favo subsite | FOK!wiki |
Aantal forumposts | 20.253 » |
Aantal FP-reacties | 1 » |
Aantal views | 7.108 |
Aantal reacties | 566 |
Laatste voyeur(s) | Smart_ass phpmystyle manmethetplan Domme_Gans Lospedrosa |

Spuisels zijn zó 1998 
Gewicht
Per persoon 150 gram.
Bijzonderheden
* Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een dun vetlaagje.
* Na bereiding moet het vlees binnenin nog roze zijn.
* Snijd het vlees altijd in dunne plakken.
Smaakidee
* Peper
* Mosterd
* Provençaalse kruiden
Wist u dat...
* U met een kernthermometer perfect kunt bepalen hoe gaar het vlees is? Voor een roze rosbief dient de kernthermometer circa 55°C te zijn
* Rosbief altijd ± 10 min. moet rusten onder aluminiumfolie alvorens het vlees wordt aangesneden?

Gewicht
Per persoon 150 gram.
Bijzonderheden
* Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een dun vetlaagje.
* Na bereiding moet het vlees binnenin nog roze zijn.
* Snijd het vlees altijd in dunne plakken.
Smaakidee
* Peper
* Mosterd
* Provençaalse kruiden
Wist u dat...
* U met een kernthermometer perfect kunt bepalen hoe gaar het vlees is? Voor een roze rosbief dient de kernthermometer circa 55°C te zijn
* Rosbief altijd ± 10 min. moet rusten onder aluminiumfolie alvorens het vlees wordt aangesneden?

