Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 07-11-1999
Laatste update 09-11-2015
Geslacht Man
Geboortedatum -
Relatie Single (maar wel op zoek)
Seksualiteit Don Juan
Kleur ogen Hazelbruin met groentinten
Schoenmaat 44
Beroep
Studierichting
Woonplaats
Favo forum Klaagbaak
Favo FOK!kers Anne, Peri
Favo subsite FOK!fotoboek
Aantal forumposts 6.958 »
Aantal FP-reacties 389 »
Aantal views 5.176
Aantal reacties 208
Laatste voyeur(s) Anonieme_Fokker
Ericr
michiel_merk
Domnivoor
Domnivoor
Domnivoor
Domnivoor
illusions
Domnivoor
gynaika
Ruine Kasteel Eyckholt Draken ei Februari 2011 Hedrick smile
spuisels


 • YouTube Partner -- 552 abonnees

 • Twitter -- 227 volgers


 • In 1999 tijdens de Big Brother hype was ik nummer 1593 die hier op FOK! een gratis heenkomen zocht, na de link van het Veronica magazine foutloos overgetypt te hebben <bewonderpauze>.

  Dit verschaft mij automatisch toegang tot de onmetelijke schatkamer, orgies en geldelijke voordelen van Oldbies, waarvan het mij niet past het profijt en de eigendom met wie dan ook te delen.

  Tegenwoordig post ik enkel nog in het Kris Kremers en Lisanne Froon topic en soms in het leeuwenhol van de VI-hooligans, waarbij ik nog wel eens Arno wil Vermeubelen, of Co-pje kleiner wil maken, of Tom Egbers "Mister subjectieve sportpers" op zijn plek placht te zetten.

  Gedwee ben ik, met een voorliefde voor series eender The Bates Motel, Penny Dreadful, Borgia of Nashville. Op 3 juni 2011 kreeg ik de heuglijke tijding dat ik YouTube partner werd en tevens prijken er twee boeken met korte verhalen op mijn naam. Aanbidden doe ik echter enkel Gossip Girl, mijn afgodsbeeld, dat veel te kort onder ons was *geweeklaag*.

  Ik wandel, woon en mountainbike met gezapig plezier hier in Zuid-Limburg, waar de ongeschreven gebruiken van de Mediterranee heerschen. Ik heb reeën tot stilstaan gemaand, en de zwarte haas van Benzenrade trachten te dollen, in nimmer aflatende trektochten die ik gaarne onderneem. Dit resulteerde reeds in 170 Epische Wandelingen, in detail minutieus beschreven. Ik hoop hier nog een dertigtal aan toe te voegen en dan naar publicatie toe te werken

  Mijn beste vriend is mijn waterpas, hetgeen van een onmetelijke treurigheid is. Wel ben ik altijd eerlijk, oprecht en open, reden waarom mijn tronie zelfs op mijn avatar prijkt. Ik geloof niet in opsmuk of mezelf beter voordoen dan ik ben, maar in de onbesmuikte waarheid, die te allen tijde door mij gepredikt zal worden, ook als deze ongunstig voor mij uitvalt.

  Mjah, verder staat er niks meer op mijn papiertje, ergo: *verfrommel*.
  Het is niet zo dat ik mijn best doe mijn in de anonimiteit te verzuipen online -- al blijft het een meesmuilend bestaan in de marge.

  Wees gegroet!

  -- Juan
  pm
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 15-04-2006 19:49 schreef Perico

  [..]


  181 centimeters, aan de lange kant voor een Nederlandse Español. En ik heb donker haar, donkere ogen, ben al wat ouder en heb een masterplan...

  In *your* dreams, Perico .

  Hmmm, heb jij zomerjurkjes in je garderobe?
  Hehe klinkt goed wel .

  Ik heb er welgeteld 1 en die is al heel oud dus vind het knap als ik er nog in pas, ik ben niet zo van de jurkjes. Tellen rokjes ook? Die heb ik zat .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 15-04-2006 20:17 schreef Perico
  Rokjes, jurkjes... what's in a name Jaaa rokjes zijn ook favoriet in allerlei uiteenlopende creatieve creaties en ensembles.

  Zelf heb ik ook een rokkostuum.
  Hehe. Maar je bent schrijver? Zag iets over een roman en inspiratie in Madrid? Heb je nog plek in je koffer? .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Hmm klinkt goed, heel goed zelfs.

  Ik zoek nog een plek voor een weekendje weg, vertel eens wat meer over de prijs van een ticket ?

  Madrid klinkt erg mooi, ben er nog nooit geweest, staat wel nog op mn lijstje van te bezoeken steden. Dus als we elkaar stukken beter hadden gekend dan nu, zou ik zeker met je meegaan. Wanneer had je in gedachten om te gaan? Je moet het zeker doen hoor.
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Ja dat probleem van luchthavenbelasting is er altijd, zo belachelijk duur. Je ticket wordt meteen 3x zo duur dan de prijs zelf.
  Ik hou eigenlijk helemaal niet van Spanje, ben er twee keer geweest, Barcelona en Valencia. 3 als je Gran Canaria meetelt . Het doet me nooit zoveel, de mensen en de taal. Ik ben meer fan van Italië haha. Maar Madrid schijnt wel erg mooi te zijn ja.

  Jij bent half Spaans toch? Van je vader of moederskant? Ben je daar geboren? Vertel!

  Fijne Pasen .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 17-04-2006 12:24 schreef Perico
  Wow intrigerend portret! Jij zet graag je tanden in iets groots...
  Is het een kaas of een doos ensaimadas?
  Hehe, nee hoor het is gewoon een dummy van een kaas uit de kaaswinkel. Foto is gemaakt voor een opdracht van mn vriend en ik stond model.

  Hoe was je Pasen? Bij mij rustig, gister langs familie geweest en vandaag werken aan een essay die vanavond gemaild moet zijn. Ik hoor je denken 'Vandaag, 2e Pasen?'. Ja echt. Vraag me niet waarom, die man is gek. .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Ja het was echt bijzonder druk op de wegen dit weekend, heb zelf ook in de file gestaan gister en vanavond was het ook nog steeds superdruk op de weg. Kom net terug van de bios, met een vriendin. Zijn naar Final Destination 3 geweest, blijft een toffe film, al is het een vervolg. Een van de weinige films waarbij 't vervolg ook goed is.

  Mn essay is af! Mijn docent voor dat vak komt uit Amerika, hij blijft bij ons voor een jaar en ik denk dat hij zelf niet zoveel aan feestdagen doet dit jaar dan.. Maar omdat het vanmidag al af was, heb ik mezelf dus getrakteerd op een bios, vond dat ik het wel verdiend had. . Morgen lekker uitslapen, heerlijk vrij weer. Jij moet vast gewoon aan het werk?

  Ik voel me geenszins gekooid hoor .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Hm jouw carrière klinkt precies zoals ik het voor mezelf in gedachten heb, hoe ik het later zelf zou willen zien haha. Wat heb je gestudeerd? Mijn essay vond ik niet zo goed, heb maar wat opgeschreven, dus ik ga het je niet laten zien ook. Heb de laatste tijd beetje moeite met alles bij te houden, zit momenteel niet helemaal lekker in mn vel. Normaliter ben ik echt dol op schrijven en gaat het me echt makkelijk af (afkloppen hehe), maar sowieso ben ik niet dol op 'schrijven als het moet'.
  Whatever I want.
   

  webicon

  quote:
  Op 16-04-2006 04:13 schreef Perico
  Als ik je spuisel tekst lees, welt er wel erg een geest uit op van de negentiende eeuw, van Toergenjews Vaders en Zonen en een flanerende dandy die met een schildpad uit wandelen gaat (en graag zijn tempo erdoor laat dicteren).

  Ben jij soms Der Unheimlichste aller Gaeste?
  is dat zo?
  vaders en zonen heb ik wel gelezen, maar dat is toch een lange tijd terug. mijn spuisels staan eerder in verband met opwaaiende zomerjurken

  ik zie mezelf eerder als de slak uit the never ending story
  Chessplayers don't gamble with the future unless the situation dictates it -- for example, they're hopelessly lost, so they have nothing to lose.
   

  webicon

  quote:
  Op 18-04-2006 14:35 schreef Perico

  [..]


  *zingt de onvergetelijke lyric*:
  The neverending stooo-ryyyy.... iehiehie, iehiehie, iehiehie
  ik ben dat liedje vast vergeten
  maar het is wel één van mijn favorieten
  labyrinth vond ik ook zo fantastisch
  Chessplayers don't gamble with the future unless the situation dictates it -- for example, they're hopelessly lost, so they have nothing to lose.
   
  Allons-y!
  webicon

  Ik vind het schrijven van essays dus wel echt erg. De studie heb ik dan wel zelf gekozen en ik vind het hartstikke leuk, maar essays, het zijn toch nooit de onderwerpen die je zelf kiest en dát vind ik vervelend denk ik.
  Sowieso heb ik dat idee met veel studies, je wordt niet opgeleid tot een specifieke beroepscategorie, daar moet je meer zijn bij de hbo/mbo richtingen denk ik.. Met studies is het wat je er zelf van maakt, maar als je idd helemaal geen kant op kunt met wat je geleerd hebt.. Sucks. .
  Ik heb ook geen flauw idee waar ik straks terechtkom, maar dat zie ik dan wel weer. .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Zo denk ik er ook over. Ik word doodmoe van al die mensen die telkens vragen 'Wat ga je erna doen? Wat kun je er later mee? Wat wordt je dan?. Frustraties, frustraties. Ik heb geen flauw idee, ik vind het gewoon interessant en leuk en that's it. Ik zal eens een kijkje nemen op je space.
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Ik heb het uitgegeven aan 1 paar nieuwe gympen en de rest op de spaar voor de vakantie . Zou Madrid zijn in jouw geval en een kleine gedeelte aan de garderobe. .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Ik mag de laatste tijd van mezelf niet meer shoppen, heb afgelopen tijd teveel geshopt. Had veel gewerkt in feb en maart, no-claim en ik had ff vrij van de uni, en uitgaan dus dan gaat het hard. .
  Ik maak altijd goede keuze, want ik ben tof .
  Nee hoor, ik doe gewoon altijd wat me op het moment het beste lijkt. Pakt vaak goed uit, maar soms ook helemaal niet. Maar ik heb nooit spijt. Teveel overdenken is ook niet goed. Wat dat betreft pas ik absoluut niet bij mn studiegenoten en de mensen die ik bestudeer .
  Dit bericht is op 18-04-2006 om 23:08 geëdit door PeRi.
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Hehe hoe herkenbaar. Ik ben bij mij ook een van de weinigen die nuchter op de grond staat en in een spijkerbroek rondhuppelt. Ik ga nu slapen, morgen vroeg op weer. Welterusten alvast .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Ik heb wel okay geslapen, beetje kort wel en ik was een aantal keren wakker. Net thuis weer van de uni, drukke doch een enerverende dag gehad, met een heerlijk interessant college weer. Kijk ik iedere woensdag wel naar uit. Zo maar eerst ff onder de douche duiken en eens kijken wat mijn avondeten wordt. En jij, nog produktief geweest, behalve wat je al had van vannacht? Ik heb alweer zin in morgenavond, weer de hort op, zoals het een echte student betaamt .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Ik ga eigenlijk helemaal nooit uit, maar ik word de laatste weken telkens meegesleurd door een vriendin. Het is wel leuk hoor, daar niet van, maar ik voel het in mn portomonee hè.
  Ik heb de hele middag Sims gespeeld, het blijft een ontzettend leuk spel. Zo maar weer verder .
  Whatever I want.
   

  webicon

  quote:
  Op 18-04-2006 21:23 schreef Perico
  humm, een jaar geleden was ik echt verslaafd aan schaken tegen de computer. Ik was een soort snelschaakmachine, en speelde eindeloze variaties op favoriete stellingen en won meer dan ik verloor.

  Helaas stopte ik, verlegde mijn prioriteiten en... nu ben ik het allemaal kwijt! Ik wil weer beginnen maar faal vooralsnog en word kinderlijk eenvoudig weggezet... is er nog hoop?
  Als je met snelschaken ook nog kan winnen ben je toch erg goed. Of gebruik je een schaakcomputer met een lage ELO? De chessmaster of fritz hebben een ELO van 2300 ongeveer. Dat is grootmeesterniveau. Bij een lange partij zou ik dit al een grote prestatie vinden, dus al helemaal bij een snelschaakpartij.

  Ik heb al een tijdje niet meer geschaakt. Bij mij komt het ook in periodes. 3 maanden rust en dan weer verder. Ik ben nu in een Michenerperiode (van centennial etc.) Ik ben nu toe aan de achtste.
  quote:
  En owwwjaaa, Labyrinth is ook fantastisch!


  Ja, dat vind ik ook. Normaal ben ik meer van de filmhuisfilms. Ik ga tenminste 1 x per week naar de film , maar de films uit mijn jeugd hebben toch wel een apart plekje.
  Chessplayers don't gamble with the future unless the situation dictates it -- for example, they're hopelessly lost, so they have nothing to lose.
   

  webicon

  quote:
  Op 20-04-2006 19:00 schreef Perico

  Zelf ben ik al sinds kind zijn toch verknocht aan Commodore 64 spellen. Ik heb hier ook nog 2 originele systemen opstaan. Eentje aagesloten op een (3e) kleine tv, voor als ik alleen speel op het belendende bureau hier en eentje op mijn (2e) wat grotere tv, voor meerdere spelers op mijn lounge bank

  Wat me eraan bevalt is, dat het directe, zeer originele spellen zijn, zeer afwisselend. Zo speel je makkelijk 12 spelletjes op een avond i.p.v. die ene allesomvattende adventure of dat pc spel met 27 toetsen die allemaal een betekenis hebben, of een PSP game waar je spontaan epilepsie van krijgt met die vermaledijde gamepad .

  Nee, met de Commodore is het gewoon ouderwets joystick time, met 2 fire buttons, ready to rumble. Maar echt vaak speel ik ook weer niet -- net als jij, in fases... maar van tijd tot tijd hebben mensen zin in een multi-player Summer Games middag of avond, omdat het zo uniek is in zijn soort.

  kom bij niet aan met die oude meuk... ik speelde vroeger alleen maar van die pc-games. Wij hadden vroeger ongelofelijk veel B-diskettes met spellen. Frogger, archon, extec, summergames idd. Ik ben van de rest alle namen vergeten. Ik speelde met het toetsenbord of met een handgemaakte joystick. Mijn vader was/is een computerrommelaar die van alles in elkaar zette. Wij hadden vroeger een grote tuinkamer die echt helemaal vol stond met oude computers . Je kon je met moeite een wegbanen naar de pc met de spelletjes. Ik zou ze best nog eens willen spelen. Die commodore is een latere versie volgens mij. Ik weet nog wel dat mijn buurjongetje een nieuw spel had, impossible mission, geloof ik en die was in kleur! De wet van de remmende voorsprong...

  Nu - bij gebrek aan beter - ben ik licht verslaafd aan de psx. Duke Nukem en Tomb Raider. Met name de Duke. Geweldig al die opmerkingen en de zoektocht naar alle secrets. Ik kan die spellen uitspelen en gewoon opnieuw beginnen.
  [..]
  quote:
  Woeehoee niks mooiers dan de magie van het witte doek toch... alhoewel die DVD boxen toch ook niet te versmaden zijn. Ik vind het ook leuk om zelf nog te filmen op 8 mm film, met een echte filmcamera. En dan te monteren, met van die prachtige kleuren en ook echt te projecteren op een groot scherm.


  Ik heb geen dvd-speler en ook geen tv-aansluiting. Mijn tv wordt alleen gebruikt voor de psx. Vroeger keek ik nog wel een dvd via mijn laptop, maar dat kan nu niet meer. Geheugenprobleem ofzo. Dus een wekelijkse film is wel noodzakelijk . Zelf filmen is ook leuk, lijkt me. het geratel van de projector.... de altijd leuke achteruit versie.
  quote:
  Welke film wil je deze week zien? En hou je ook van typisch Spaanse films? .

  Ik heb aardig wat spaanse films gezien, maar er schieten even geen titels te binnen. Noem ze maar, dat gaat altijd beter.
  Maarruh... hou jij van Chinese films?
  Chessplayers don't gamble with the future unless the situation dictates it -- for example, they're hopelessly lost, so they have nothing to lose.
   
  Allons-y!
  webicon

  Ik lurckte omdat jij lurckte !
  Heb vroeger ook op de ballet/dansen gezeten van mn 5e tot 12e jaar. Erna heb ik nog een tijdje geshquast, érg leuk. Maar helaas kon ik er geen tijd meer voor vrij maken, beide niet. Ballet ging meer tijd eisen, dus toen ben ik ermee gestopt. Squash deed ik in vrije tijd, maar die vrije tijd kon ik niet meer vinden. Nu ga ik af en toe hardlopen. En we hebben thuis ook zo'n cardioachtigloopdingesfitnessapparaat staan, waar ik ook iig 3x per week een halfuur op moet van mezelf. Meer is natuurlijk altijd beter.
  Ik hou helemaal niet van fietsen en wielrennen . Fietsen voor de korte afstanden naar de trein, winkels, naar de stad is al langer, in de zomer doe ik dat wel, maar dan houdt het echt op voor mij.
  Vannacht was weer gezellig, liet alleen mn telefoon in een glas vallen omdat iemand tegen me aanstootte. Hij deed het vannacht nog wel, maar toen ik wakker werd, deden de cijferknopjes het niet meer.. Even laten drogen, eens kijken of ie nog werkt. .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Mijn school was altijd dichtbij, tien/vijftien minuten fietsen. Nu moet ik met de trein, ik ga altijd wel met de fiets naar het station (5 min fietsen), kan ook de metro pakken om de hoek, maar ik ben bang dat ik dan helemaal niet meer de fiets zal pakken ergens naar toe als ik daar aan begin. Mn telefoon is nog steeds dood, grrmbl en ik heb geen enkele andere bij de hand. Hoe irritant. . Al plannen voor het weekend?
  Whatever I want.
   
   

  webicon

  quote:
  Op 22-04-2006 00:31 schreef Perico

  [..]


  Oww deary me, hoe moet dit overkomen...

  Ik heb mijn onnozel space publiek een crash course FOK Lollercopter gegeven en ook terloops genoemd dat je een Feauteaux boek kunt openen en dat er een ueberpopulaire user is genaamd IJsmeis die aan de 160.000 views zit. Dus als je het zo ver wilt schoppen...

  Hier ben ik schuldig aan!
  *hap*


  Dat wordt dokken!

   

  webicon

  quote:
  Op 22-04-2006 03:20 schreef Perico

  [..]


  Gold digger! Es kijken, eer ik mijn beurs trek...

  Ik heb niet je portretrecht geschonden. Wel je goede naam bezoedeld genoemd.
  Maar aan de andere kant heb ik wel weer wat aandacht jouw kant uit gestuurd.

  Maar misschien zat je er niet op te wachten, wie weet. Dusseeeuhm...
  Noem je prijsmeis!
  Nou, doe maar een ijsje En dan zal ik niet duur doen, dus doe maar een raketje

  Die zijn verdomd lekker (prijs/kwaliteitsverhouding is oké!)

   

  webicon

  quote:
  Op 22-04-2006 12:59 schreef Perico
  Whieeew, een Raketje, orbiting your way! Ik hoorde al wat biljetten knisperen, maar hier kan ik alleszins mee leven!

  Het good old Mexicaantje vind ik persoonlijk ook van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Als je het gezicht hebt ontmanteld, mag je altijd nog genieten van een fijne kauwgomballenneus.
  Hmm, die ken ik eerlijk gezegd niet.
  Niet van naam in ieder geval, als ik het zie misschien wel.

  Zolang er geen chocolade of citroen ijs in zit zal het wel binnen te houden zijn.

   
  Allons-y!
  webicon

  Mn telefoon is nog seeds stuk !
  Ik ben vandaag met een vriendin naar de casting voor de Miss Nederland verkiezing geweest. Niet voor mezelf hoor . Maar het was vreselijk. Echt een stel onprofessionele prutsers bij elkaar. Maar goed, we horen voor volgende week of ze door mag. Verdere plannen; maybe vanavond nog even de stad in, wat drinken en vroeg naar huis. Morgen leren, tentamen maandag .
  Whatever I want.
   

  webicon

  quote:
  Op 22-04-2006 20:36 schreef Perico

  [..]


  Jaaaaa, die vind ik zelf ook yukkie bah! Ik kan chocolade op zich wel waarderen (Les Petits Carrés de Nespresso bijvoorbeeld, YUM ) maar een bolletje chocolade ijs kan ik echt niet waarderen.

  Citroen ijs is echt wat voor Balkenende -- wel 1x per jaar een traktatie, maar dan moet het zoet toch nog zuur smaken, UGH! Ik neem aan dat je dan ook huivert voor dat groene Italiaanse pistache ijs?

  Toevallig heb ik het lekkerste ijs ooit hier in Heerlen gegeten, in een Grieks restaurant, waar je het niet verwacht. Zelfgemaakt kaneelijs, ik wist echt niet wat ik proefde!!
  Wij hebben hier een kleine ijswinkeltje wat ook zelf ijs maakt. Heldro heet het.
  De restaurants hier in omstreken serveren het ook.
  Dus dat moet je ook eens proberen Erg lekker namelijk.

  En Italiaans ijs Lekkerrrrr.
  Vooral die smaken zoals Coca cola en appel oid.

  Kaneel heb ik eigenlijk nog nooit gehad

  Oh, en het is er ook nog eens weer voor
   
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Dubbel en dwars verwijderd, maar hiermee heb je toch de 100e reactie gescoord, voor wat dat eigenlijk waard is.

  Maar dan toch, daar hoort een prijs bij meis, en die is *tromgeroffel, cymbalen smilie, s'il vous plait*: een Raket
  (dan heb je er dus al 2 tegoed ).
  Dit bericht is op 22-04-2006 om 21:52 geëdit door Perico.
   

  webicon

  quote:
  Op 20-04-2006 21:31 schreef Perico


  Jaaaa die spellen heb ik ook allemaal! En die Impossible Mission vind ik zelf 1 van de beste spellen ooit, wat een geniale opzet... Er is trouwens een uitstekende Commodore 64 emulator voor pc. In 16 kleuren ja
  ik heb eindeloos lang gezocht om die spellen te achterhalen zeg. Hoe kom je eraan?
  quote:
  Toch waren ze er al sinds 1981, daarvoor waren de Atari en ZX Spectrum populair.. Revolutionair natuurlijk, met een uitstekende geluidschip. Dan te bedenken dat in 1991 nog veel pc's een monochroom groen beeldscherm hadden en nog geeneens een geluidskaart.
  atari heb ik ook gespeeld. met een pingpong spel. Daar liggen niet mijn beste herinneringen. archon wil ik! eztec!
  quote:
  En Spaanse films, sjah, ben een echte Almodavar fan. Als ik mijn vader op Mallorca opzoek en sowieso als ik ernaartoe ga vind ik het heerlijk om Spaanse tv te zien, met die typische mooie stemmen en intonatie en series die ook net een slag anders zijn als wat hier vertoond wordt.


  Dat is een vrij bekende naam, maar er schiet me geen film van binnen. ik heb even op wat sites gekeken, maar geen enkele kende ik . Mallorca ken ik ook al niet. Ik heb 2 jaar in spanje gewerkt in een discoen verder dan Barcelona ben ik niet geweest. Je moeder woont hier? Lijkt me wel lekker om een vader te hebben die daar woont
  quote:
  Op de Uni moesten we Rashomon kijken, maar da's Japans, van de beroemde Kurosawa. Die maakte veel indruk! Ik kan niet zeggen dat ik veel Chinese films gezien heb maar qua namen schieten me The Wedding Banquet en Chungking Express binnen. Fascinerend, een heel andere wereld! Daarom alleen al kijk ik geboeid en ik vind ze grappig!
  Een jaar of 10 geleden werd er een veelvoud aan Chinese films uitgebracht. 5 girls and a robe, to live, the blue knite, raise the red lantern etc. Maar ik vroeg het alleen omdat je half Spaans bent en over spaanse films begon. Ik ben half Chinees, vandaar.
  quote:
  Zo kijk ik ook graag naar Finse films bijvoorbeeld, die typisch Finse familieverhoudingen, de taal en verhoudingen tussen mensen en de mooie natuur maken het alleen al zeer de moeite waard..
  Aaltra is een Finse film, toch? Die vond erg grappig, maar ik zal wel meer fins films hebben gezien. Ik kan alleen niet op titels komen. Dat is het nadeel als je zoveel films ziet. Ik weet vaak niet eens meer welke ik 3 weken geleden heb gezien. Dan moet ik toch echt de beschrijving lezen
  Chessplayers don't gamble with the future unless the situation dictates it -- for example, they're hopelessly lost, so they have nothing to lose.
   
  Allons-y!
  webicon

  Was niet zo laat thuis, 1 uur. Hebben gewoon wat gedronken in ons stamcafé. Waren beide wel moe van de hele dag bijde verkiezing. Ik pas er zeker niet tussen trouwens; ik ben veel te kort 1.65m en te mollig voor een miss verkiezing. .Sowieso is het helemaal niks voor mij. Ik hou er absoluut niet van om als een object in de schijnwerpers te staan. Maar het was wel weer leuk om een keer mee te maken. Ik heb geen garantie op mn telefoon, het was een oude telefoon die ik al langer had en ik heb een sim only abbonnement. Wel lekker rustig zo, maar ik mis mn telefon wel . Zal dinsdag eens gaan neuzen voor een goedkope nieuwe. En hij deed het nog prima! Bah zeg, had ik net wat geld over deze maand.. . Zo maar weer verder leren, ben bang dat ik het niet ga redden. Ik ben er echt niet bij met mn kop. Alles gaat mis hier.
  En jij? Al bijgekomen van je sprintje?
  Whatever I want.
   

  webicon

  quote:
  Op 22-04-2006 21:15 schreef Perico
  Heldro, daar ga ik dan maar eens achteraan! Welke omstreken hebben we het ongeveer over?

  Ik ben een hele grote ijs en toetjes liefhebber. Heel bijzonder vind ik de sinaasappels, die je alleen bij de Makro krijgt. Dan pak je de kop eraf, alsof het een deksel is, en dan is die hele sinaasappel gevuld met een soort schaafijs.

  En jaaaa wat jij zegt, coca cola smaakt overal goed in. Die colaflesjes als snoep ook. En ik heb in Spanje zelfs eens kip-Coca Cola gegeten. Dan verklaart Juan en alleman je voor gek, maar het was goddelijk.

  En ja, het is weer weer voor ijs. Toen ik vandaag op de mountainbike erop uit was voelden mijn handen op het eind echt aan als ijsblokjes.
  Noord-Noord-Noord-Limburg
  Ottersum om precies te zijn.

  Oh, ik eet eigenlijk nooooooit toetjes. Behalve als ze echt zeuren dat ik het moet nemen.
  In de zomer dan wel vaak ijs (lees: elke dag), maar niet per se na het eten.

  Kip Coca Cola Ik weet wel dat ze wel eens iets in cola bakken ja, lijkt me wel lekker

  Ik heb ook gefietst, vrijdag, nergens last van hoor
   
  Allons-y!
  webicon

  Ik zoek eigenlijk gewoon een leuk tweedehandsje voor een cheap prijsje. Heb nu ff een leentelefoon van . Sanne . Tentamen heb ik afgezegd, het ging gewoon echt niet. Maken een nieuwe afspraak om in te halen 'zodra ik wil en me goed voel.' Das wel fijn bij mn studie, kleinschalig, ons kent ons en ze geloven je echt op je woord, doen helemaal niet moeilijk als er iets is. Het gaat gewoon ff kut, alles tegelijk, om het kort te houden. Hoe gaat het met jou? Al een stuk verder aan je boek? .
  Whatever I want.
   

  webicon

  quote:
  Op 24-04-2006 14:34 schreef Perico

  [..]


  Gaat dat dan zo van:
  "Aaaah toeeeeee, je weet niet wat je mist, zaaaaaalig, het is een zondig iets, hoe lekker dit is!"

  Of:
  "Eet op! Dat je wat wordt! Ik moet er iedere dag hard voor werken om het op tafel te zetten. Mijn ouders hebben de oorlog nog meegemaakt..."
  Dat eerste hoor
  Ze gaan me niet dwingen oid.
  quote:
  Ja, maar ik reed wel op grote hoogte in het Zuid-Limburgs Gebergte tussen de 1000 en 2000 meter. En op de plateaus waar de koude wind vrij spel had, voelde je het wel aan je fikken!
  Oftewel, IJsmeis is gewoon een bikkel!
  Nou ja, vrijdag was het wel warmer dan gisteren en/of eergisteren. En jij zat eergisteren geloof ik op de fiets, toch?

  Vandaag is het ook wel weer fietsweer
   

  webicon

  quote:
  Op 24-04-2006 16:09 schreef Perico

  [..]


  Wis en waarachtig, je brengt me op ideeën!
  Fok alle dingen die moeten of belangrijk lijken, ik ga er op uit, eindelijk de Wijnweg maar eens afrijden die verderop loopt (en volgens de overlevering pas in Rome eindigt). De Romeinen zouden er al wijn verbouwd hebben.

  Ach fok it... als ik dalijk zo'n Ola of Arctic vlaggetje zie hangen, daar kan geen ouwe wijn tegenop
  En? de vingers weer bevroren?
   

  webicon

  quote:
  Op 25-04-2006 13:36 schreef Perico

  [..]


  au contraire! De ijstijd is eindelijk afgelopen in de Dutch mountains. Het was heerlijk, eerlijk is eerlijk. Al kun je je fikken wel branden aan die verschroeiende beklimmingen..
  Je draagt toch wel handschoentjes neem ik aan?
   

  webicon

  quote:
  Op 25-04-2006 14:53 schreef Perico

  [..]


  Van die vuurvaste ovenwanten zeker?
  Neen mijn beste
  Ik heb wel een tong van asbest.
  Ik ben een tough hombre en doe niet aan (pardonnez le mot) verwijfde accessoires.
  Ik wil eigenlijk zo wel weer mijn handen gaan warmen... 23 !
  Nee man, wielrenhandschoentjes oid (ik noem het maar even zo)
  Die zijn fijn
   

  webicon

  quote:
  Op 25-04-2006 15:42 schreef Perico

  [..]


  Okee, biker gloves from hell dan... verduveld warm

  Ik kon alleen deze (sjieke?) vinden...
  Mag ik dalijk zo wel gezien (dan wel dood gevonden) worden?
  NEEEEE
   
  Allons-y!
  webicon

  Sunshine! Ik heb heerlijk op een terrasje gezeten vanmiddag en plannen gemaakt voor het weekend. Echt heerlijk, het is al dinsdag = bijna woensdag en woensdag is het midden van de week.

  Ik word helemaal blij van die zon joh .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Tegen een muur gefietst? Verder heb je niks, behalve schaafwond? Ga jij nog iets doen met Koninginnenâch en - dag?
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Pffoeh, nog gevaarlijk ook dat fietsen .
  Maar ik vier ook carnaval hoor! In Brabant dan. Erg leuk! Ik heb ook niet echt iets met koninginnedag, meer een excuus om weer goed uit te gaan een keer weer tijdens de nacht. Op de dag zelf lig ik voor pampus in mn bed waarschijnlijk. Afgelopen twee jaar heb ik zelfs gewerkt op de dag, en met de nacht dus thuisgebleven. Jaar daarvoor was ik in Den Haag. Vroeger heb ik wel zelfs op de rommelmarkt gezeten haha. Was altijd erg leuk.
  Whatever I want.
   

  webicon

  quote:
  Op 25-04-2006 15:57 schreef Perico
  Humm, goodie, ik kon het zelf ook al niet aanzien...
  Gelukkig weet ik wel van wanten , tis IJstijd nu, mmzzzl!
  En, heeft het gesmaakt ?
   

  webicon

  quote:
  Op 26-04-2006 14:38 schreef Perico

  [..]


  Ja het voorafje wel, de Zandweg.. maar dan denk je "Haaaaaah, Eys, dat zal wel lekker smaken! " Voorstel voor Breezah naam: Eysmeis... maar zo'n Eyserbosweg, dat was niet lekker snoepen, maar buffelen.

  En hummm in zo'n klein kut tunneltje onder het spoor in Wijlre duwde een dulle auto me naar de kant, waardoor ik tegen de muur aan schaafde. Pijnlijk voor hand en arm. Iedere toetsaanslag herinnert me eraan.

  Maar niet zo pijnlijk als dat ik te snel ijs eet. Dan bevriezen de adertjes in mijn neus en moet ik me schrap zetten een half minuutje.. dat doet hendig zeer
  Volgens mij zit je te dicht in de buurt van Maikuuul.
  Het hendig en sjieke moet je niet gebruiken

  mijn nick in het breezer zou toch meer IjSmEiS zijn trouwens!

  Enne, ik bedoelde eigenlijk of 't ijs smaakte
  Zandhappen is nooit leuk.
   

  webicon

  quote:
  Op 26-04-2006 15:36 schreef Perico

  [..]


  Sorry het zit in mijn onderbewustzijn. Op school was het "hendig blitz" en "hendig brrrpapa" wat de klok sloeg. Maar ik zal het niet meer gebruiken in jouw nabijheid, Uwe IjShEid.

  [..]


  Jaaaaaa, het was speciaal... bananen caramel, het was zelfs in 1 woord verrukkelijk! Ik denk dat dat dicht in de buurt komt bij wat ze met sex on a spoon bedoelen...
  Ik hoor het 'hendig' echt nooit Gelukkig!

  Hmm bananencaramel. Ik vind zo'n bananensplit altijd wel lekker, mits er niet teveel met chocoladesaus is geknoeid (soms doen ze er zo machtig veel op dat het niet meer naar banaan smaakt )

  Ik heb eigenlijk ook wel zin in een ijsco
   

  webicon

  quote:
  Op 26-04-2006 16:07 schreef Perico

  [..]


  Wat zijn dan in jouw contreien populaire stopwoorden/zinnen of woorden die je lollig vindt?

  Ja ik geef je groot gelijk over die choco-overdosis. Ze gaan er gewoon ten onrechte van uit, dat chocola=altijd lekker. Maar overdaad schaadt en in ijs smaakt het gewoon bleurgh.

  De buttons en tshirts met "100% anti-choco ijs!" zijn al in de maak ...

  [..]


  Dat klinkt wel lief eigenlijk ... ijsco.
  Pfoeh, laat maar daar maar eens over nadenken eerst
  Als ik er een tegenkom plemp ik hem in je fotoboek.

  Ja, ik vind chocolade in vloeibare vorm sowieso niet zo lekker.
  En puur vind ik zowel vloeibaar als vast niet lekker.

   
  Allons-y!
  webicon

  Ik werk als voedingassistent in een ziekenhuis, altijd leuk op feestdagen werken voor 2,5x je salaris hehe. Maar dit jaar heb ik geen zin haha. Maar ze hebben sowieso sinds een jaar weinig werk voor me, tsja fulltimers krijgen voorrang hè. Daarom heb ik nog een baantje als callagent bij een internationaal marktonderzoeksbedrijf. Alhoewel dat ook stilligt omdat ze de contracten aan het vernieuwen zijn en je verplicht 4 shifts per week moet werken en die tijd heb ik simpelweg niet. Dus d elaatste tijd hang ik wat werkloos rond, hoewel ik niet kan zeggen dat ik 't erg vind.

  Woont er geen familie meer in DH? Mijn halve familie woont er nog wel. Maar ik vind er niet zo heel veel aan, ben blij dat ik lekker in . Rotterdam . zit.
  Whatever I want.
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Op 27-04-2006 15:01 schreef Perico
  Ik kom nog even amicaal zwaaien..
  Is alles okee?
  hai hai!!

  Hier is alles okidokie hoor en aan die kant???
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Op 27-04-2006 21:35 schreef Perico
  Jaaa, zijn gangetje he... buiten wat opgedane schaafwonden en wat tegenvallende rekeningen heb ik weinig te mopperen (buiten het typische Don Juan vrijgezellenbestaan-sleur idee).

  Ron en Rick Brandsteder en Patty Brard, zij compenseren de leemte ruimschoots .
  Ben jij al helemaal gung ho wat Koninginnedag betreft? Koninginnenach misschien?
  Ahhhh tegenvallende rekeningen! Praat me er niet van
  Geen idee wat Gung ho is maar ben er helemaal klaar voor
  Ga morgen lekker koninginnenacht vieren en zaterdag overdag rommelmarkjes afstruinen. 's avonds ga ik misschien weer ff de stad in maar dat weet ik nog niet zeker.. En ga jij nog iets doen Don??
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Allons-y!
  webicon

  Neuh ik heb niet geleerd voor voedingsassistent, de moeder van een vriendin van mij toendertijd is mijn baas .
  Klinkt alsof je dus aan je conditie moet werken, om weer helemaal bergop en af te kunnen gaan?
  Ik heb vandaag weer een dagje vrij en vraag me af of ik even de stad in wil; het is wel vrijdag dus dat betekent dat het druk is.. Hm, lastige keus, iig veel plezier vanavond en morgen, als je toch nog besluit de beest uit te gaan hangen .
  Whatever I want.
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Op 28-04-2006 03:30 schreef Perico
  Mijn waarde Trix,
  Misschien moet ik wel tot je spijt en ontzetting mededelen dat Koninginnedag in deze opstandige provincie waar de Gouverneur orde moet handhaven niet echt leeft. Nog niet het tiende deel van het oproer en feest dat het in de Randstad teweeg brengt.

  ja in Maastricht zal het best druk zijn in de cafés maar men vindt daar altijd wel een reden om er naartoe te gaan. Hier zal geen vrijmarkt in de stad zijn, niks. Hoogstens heeft een bakker oranje gebak ofzo. Als kind kan ik me nog wel feestelijkheden herinneren georganiseerd door het Oranjecomité maar nu... zal het een zaterdag als alle andere zijn.

  Misschien triest... ik gun je een geweldige nacht en dag in ieder geval! Neem het er maar lekker van...
  Hier is het altijd 1 groot feest..Heeeeeeel veel bandjes die optreden enzo.. altijd gezellig! Dus met het ervan nemen komt vast wel goed.
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Allons-y!
  webicon

  Wat een verhaal zeg, van je zus. Ik zag je topic ook voorbijkomen idd van de week !
  Met mij gaat het wel goed eigenlijk, druk druk druk. Vriendje, nieuw bijbaantje regelen, druk met de studie, sporten. Jaja ik heb me aangemeld bij de sportschool met een vriendin, fitness + aerobics. Stuk serieuzer als je echt ergens heen gaat ipv thuis.. .

  Hoest met jou? En je boek? .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Oh ja ik had je topic niet helemaal doorgelezen, alleen het begin. Moest wel lachen, vond je zus een beetje overdrijven en het te serieus opvatten.. .

  Maar goed, hup aan je boek! ! (als iemand blijft zeuren, komt het er uiteindelijk vast wel van).
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 02-05-2006 22:48 schreef Perico

  [..]


  Neem dit alsjeblieft niet verkeerd op, maar jij bent de uitgelezen zeur in deze!
  Ik zeur om je te stimuleren. . Weet als geen ander dat het ineens moet komen.

  Zon schijnt. En ik zit de hele middag in collegezaal. Boehoe .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 03-05-2006 16:10 schreef Perico
  En ik ben er nog niet zeker van wat ik ga doen, eropuit of naar de stad..
  En wat ben je gaan doen?
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Lekker die zon joh, mn weekend gaat veel te vlug voorbij. BBQ, rosé'tje, terrasje, kroeg, sporten, rosé'tje.. En ik moet zoveel huiswerken . Gaat het bij jou ook zo hard?
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  En? Heeft de rondborstige dame zich nog bij je gemeld? .
  Heb het beetje druk gehad afgelopen dagen weer. Maar! Vriendje en ik gaan met Hemelvaart wat daagjes weg, heerlijk om naar uit te kijken. Maakt de drukke dagen stukken aangenamer..
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Nou, ik heb een heleboel te doen dit weekend, dus dat wordt stressen, hard aan de studie weer.
  Jij veel 'plezier' morgen dan, hopen dat het leuker wordt dan je denkt. En als het echt een tegenvaller is, kun je altijd een al volgeplande avond faken niet? .
  Whatever I want.
   


  hehehe , leuk heen en weer gekiek
  alles ok?
   


  quote:
  Op 22-05-2006 14:20 schreef Perico

  [..]


  Hehe humm ja typisch geval van een keertje teveel over de schutting kijken.
  Met mij is alles goed hoor -- voor een maandag dan. Alles loopt nog volgens (vaag) plan.

  How's tricks on your side of the fence?
  ja ik dacht ga nu maar berichtje tikken
  maar t plan voor de maandag is....? lekker op tijd naar huis zeker? das iig altijd een goed plan
   
  Allons-y!
  webicon

  Ik had last van een niet-werkende internet verbinding. Zwaar irritant, in de huidige maatschappij kun je echt niet zonder internet, al is het alleen al voor het opzoeken van treintijden en je roosterwijzigingen bekijken.
  Jammer van je date! Op naar de volgende dus. Hangt er geen leuke Fok!ster rond ergens? .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  Ey joh .
  Whatever I want.
   
  snelle trees
  webicon

  hehehe, nog een nokiacameranarcist

  Dat woord ziet er bij nader inzien echt niet uit
  disclaimer
   
  snelle trees
  webicon

  quote:
  Op 01-06-2006 21:58 schreef Perico

  [..]


  Vind je?
  Ik hou wel erg van opvallende samengestelde lekker lange woorden.

  Nokiacameramaniakje!
  Fraaie feateaux van jou hoor!
  Thanx Jij scrabbelt zeker veel

  Ga er binnenkort wat meer op zetten. Als ik zin heb om foto's te verkleinen. Ben een beetje lui.
  disclaimer
   
  snelle trees
  webicon

  quote:
  Op 01-06-2006 22:38 schreef Perico

  [..]


  Whahaha neuh valt reuze mee, ik weet zelfs nog wanneer de laatste keer was... 5 jaar geleden bij mijn broer in Madrid zelfs
  Maar ik ben wel een taalliefhebber...

  Tsja voordeeltje van vage Nokia cells, die je op je PC isoleert van het filmpje dat je met de camera in je rechterhand van jezelf geschoten hebt:
  die zijn al zo klein, dat ze automatisch geschikt zijn voor FOK!
  Taalkronkels heersen

  Misschien moet ik ook maar eens zo'n datakabeltje kopen dan
  disclaimer
   
   
  Allons-y!
  webicon

  Niet naar de oldbie sushi meet vanavond? .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 05-07-2006 13:43 schreef Perico
  Lurk alert!
  Groeten uit de bakoven van het vreemde leven in Limbabwe
  Teruglurckt vanuit schôôn Brabant .
  Whatever I want.
   
  Tropische Honing
  webicon

  Hii
   
  Tropische Honing
  webicon

  quote:
  Op 14-07-2006 11:43 schreef Perico
  Heey Mirri!
  Ik had het kunnen weten, je bent nog sneller in de postopening dan Cindy, lurcken wordt onmiddelijk onverbiddelijk 'bestraft'.

  Alles goed? Ik heb me toch weer door de Tour de France laten strikken, ondanks een genegeerd begin..
  Haha!
  Met mij alles goed, ik ga dit weekend kamperen en daarna op vakantie. Ik ga dus geen Tour de France kijken, want daar heb ik geen tijd voor, en ik kan sowieso het einde niet zien vanwege mijn vakantie.

  Ik was toch al niet meer zo enthousiast omdat Ullrich en Basso niet meer meedoen..

  Hoe gaat het met jou??
   

  webicon

  Wat toevallig, ik woon ook in Welten.

  Waar woon je dan in Welten als ik vragen mag?
   
  Ben mijn naam beu, maar jah
  webicon

  quote:
  Op 26-07-2006 01:30 schreef Perico
  Ik zag je in het Limburg topique
  Met de hartelijke groeten uit Heerlen, ook nog es even oud.

  Naja niet dat dat zo bijzonder is, maar toch....
  groetjes terug uit het sombere heerlen

  waar is die zon heen
  Jaaa ik heb ook FOK PM :P
   
  Ben mijn naam beu, maar jah
  webicon

  quote:
  Op 01-08-2006 18:51 schreef Perico

  [..]


  Die zon is zeker met dat verfspoor richting Maastricht vertrokken

  Ik hoop op zeker nog op een zonnige en aangenaam warme augustus maand, het is nog lang genoeg herfst en winter.. yeah!!
  nee teveel zon bij al die kwalle, kan niet goed zijn toch
  Jaaa ik heb ook FOK PM :P
   

  webicon

  Woon in de oude dorpskern van Welten.
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 04-08-2006 15:59 schreef Perico
  Wat rijmt er op lurk en draagt geen jurk?

  Plurk!
  Plurk komt uit Urk en lust plots veel augurk.
  Whatever I want.
   

  webicon

  quote:
  Op 02-09-2006 00:45 schreef Perico
  Hey Smeis
  Meer tekst heb ik (even) niet.
  Hola .

  Nog steeds op FOK! dus ?
   

  webicon

  quote:
  Op 02-09-2006 13:17 schreef Perico

  [..]


  Jaaaaa uiteraard, al ben ik de laatste 2 maanden meer een lurk plurk. Ach als ik er bij zou willen horen, zou ik het op Big Brother gooien -- maar ik heb nog geen stream gezien.

  Nee helaas als het erop aan komt ben ik geen diehard Fokkeurrr maar een YouTuber. Alleen heb ik nog geen video gemaakt die de 500 views overtreft. Maar dat maakt niet uit, alles verandert met de nieuwe JVC digicam, Limbo power .
  No way, Big Brother? Bleuhhhhhh ( ) .

  Je maakt zelfs filmpjes van Limburg? Wat dan zoal? De natuur? Mensen?