Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 07-11-1999
Laatste update 09-11-2015
Geslacht Man
Geboortedatum -
Relatie Single (maar wel op zoek)
Seksualiteit Don Juan
Kleur ogen Hazelbruin met groentinten
Schoenmaat 44
Beroep
Studierichting
Woonplaats
Favo forum Klaagbaak
Favo FOK!kers Anne, Peri
Favo subsite FOK!fotoboek
Aantal forumposts 6.958 »
Aantal FP-reacties 389 »
Aantal views 5.176
Aantal reacties 208
Laatste voyeur(s) Anonieme_Fokker
Ericr
michiel_merk
Domnivoor
Domnivoor
Domnivoor
Domnivoor
illusions
Domnivoor
gynaika
Ruine Kasteel Eyckholt Draken ei Februari 2011 Hedrick smile
spuisels


 • YouTube Partner -- 552 abonnees

 • Twitter -- 227 volgers


 • In 1999 tijdens de Big Brother hype was ik nummer 1593 die hier op FOK! een gratis heenkomen zocht, na de link van het Veronica magazine foutloos overgetypt te hebben <bewonderpauze>.

  Dit verschaft mij automatisch toegang tot de onmetelijke schatkamer, orgies en geldelijke voordelen van Oldbies, waarvan het mij niet past het profijt en de eigendom met wie dan ook te delen.

  Tegenwoordig post ik enkel nog in het Kris Kremers en Lisanne Froon topic en soms in het leeuwenhol van de VI-hooligans, waarbij ik nog wel eens Arno wil Vermeubelen, of Co-pje kleiner wil maken, of Tom Egbers "Mister subjectieve sportpers" op zijn plek placht te zetten.

  Gedwee ben ik, met een voorliefde voor series eender The Bates Motel, Penny Dreadful, Borgia of Nashville. Op 3 juni 2011 kreeg ik de heuglijke tijding dat ik YouTube partner werd en tevens prijken er twee boeken met korte verhalen op mijn naam. Aanbidden doe ik echter enkel Gossip Girl, mijn afgodsbeeld, dat veel te kort onder ons was *geweeklaag*.

  Ik wandel, woon en mountainbike met gezapig plezier hier in Zuid-Limburg, waar de ongeschreven gebruiken van de Mediterranee heerschen. Ik heb reeën tot stilstaan gemaand, en de zwarte haas van Benzenrade trachten te dollen, in nimmer aflatende trektochten die ik gaarne onderneem. Dit resulteerde reeds in 170 Epische Wandelingen, in detail minutieus beschreven. Ik hoop hier nog een dertigtal aan toe te voegen en dan naar publicatie toe te werken

  Mijn beste vriend is mijn waterpas, hetgeen van een onmetelijke treurigheid is. Wel ben ik altijd eerlijk, oprecht en open, reden waarom mijn tronie zelfs op mijn avatar prijkt. Ik geloof niet in opsmuk of mezelf beter voordoen dan ik ben, maar in de onbesmuikte waarheid, die te allen tijde door mij gepredikt zal worden, ook als deze ongunstig voor mij uitvalt.

  Mjah, verder staat er niks meer op mijn papiertje, ergo: *verfrommel*.
  Het is niet zo dat ik mijn best doe mijn in de anonimiteit te verzuipen online -- al blijft het een meesmuilend bestaan in de marge.

  Wees gegroet!

  -- Juan
  pm
  dromenvanger

  Ben ik de eerste? Nouja, dikke *knuf* dan iig Want ik vind het echt zonde wat je allemaal moet meemaken Maar je komt er wel bovenop

  prrrrrr
  If you're not confused, you're not paying attention
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Dankje Jouw gewaardeerde reacties zijn iig een grote steun. Ik was down, je hebt me doen herleven!
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Wat zien ik, de laatste post van 3 jaar geleden?
  Dan geef ik er toch maar even een nieuwe zwiep aan. Niet dat ik de illusie heb dat het hier ooit storm loopt, hohoho, als Fokker in de luwte. Maar hierbij verklaar ik het reactieseizoen, voor geopend..
   
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Weyhey, we have a winner!

  *knuf terug*


  Laat de flessenpost maar beginnen....
   
  engu twiekur
  webicon

  https://www.gyurka.nl/
  Zeg je moet wel bij elkaar in het fotoboek reageren heh.

  Wat ben jij trouwens al lang geregistreerd op fok! Perico! Ik dacht dat ik hier al lang zat
  [KNE]-Mod
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Hey The_Ed! Leuk dat je hier post.
  Jah ik ben wel lang geregistreerd, maar ben eigenlijk een beetje een buitenstaander in de community, en lange tijd heb ik ook een beetje geslapen. M.a.w. ik ken geen oldbies, ga niet naar meetings, en ben ook nooit iemand geweest die alle rubrieken afstruint (mijn vriendin deed/doet dat wel, die is/was echt verslaafd).

  Ik ben binnengekomen op de eerste Big Brother hype, vandaar het vroege nummer. Maar tis dus pas sinds een maand of 2 dat ik echt intensief nu iedere dag hier rondkijk en met name post in R&P. Dat is dus eigenlijk mijn verhaal als zijlijn Fok!ker.
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Naja en ik heb wel veel ook in Sport gepost, met grote evenementen... maar meestal word ik over het hoofd gezien, en eigenlijk vind ik het bestaan in de relatieve anonimiteit, ook wel best..
   
  engu twiekur
  webicon

  https://www.gyurka.nl/
  Ik ga ook niet meer naar meetings enzo hoor. Ik heb dat wel een tijdje gedaan, en misschien krijg ik ooit weer de smaak te pakken, maar nu even niet.
  [KNE]-Mod
   
  On(t)deugend
  webicon

  http://www.forumeerstewereldoorlog.nl/
  Hej, perico een fotoboek, even gluren
  Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
  Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


  Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
  Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Gluur maar raak, allemaal snapshots met de kwaliteit van een goeie gehaktbal

  Qua meetings denk ik nog wel eens met plezier, een andere keer met angst en beven, terug aan de meetings van #nederland (later #nedelite) van IRC, zo rond 1997. Ene keer Eindhoven, andere keer Amsterdam (net zo lang doorgaan tot je de eerste trein naar huis weer kan pakken).

  Maar eigenlijk is het niet zo mijn ding, omdat ik meer een (ietwat onopvallende) volger in de kudde ben (die ook niet veel drank kan verdragen). Al is het wel leuk om iedereen uit zijn dak te zien gaan en te merken, wie nou eigenlijk de personen achter de nicks zijn. Vaak is het wel zoals verwacht (de haantjes blijven haantjes, de alto's blijven alto's, alleen hebben de stille willems hier wel tekst, en daar niet )
   
  engu twiekur
  webicon

  https://www.gyurka.nl/
  Ja ik weet hoe het is hoor met die meetings.
  Ik ben in de tussentijd zelf ook nog eens veel veranders (zeg tussen 1998 en nu) dus ik weet niet precies hoe de interactie is verlopen. Ik bedoel, gedraag ik me nu anders op meetings als eerst? En is dat door meer ervaring met meetings of door meer levenservaring.

  En heb ik nu meer levenservaring sowieso, of komt dat door al die meetings? Nouja, zoiets, je begrijpt misschien wat ik wil zeggen Tis nogal warrig neergeschreven nu.
  [KNE]-Mod
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Euhmmm denk nu dat ik er niet meer zo van onder de indruk zou zijn. Dat was ik toen al niet zo, maar nu trek ik echt compleet mijn eigen plan. En verrek, zelfverzekerdheid werkt altijd, in uitstraling naar anderen

  Achja, eigenlijk ging ik er ook alleen maar heen vanwege Zusje... *zucht* Die heb ik ook nog 2x in Amsterdam en in Maastricht gemeet. Een echte wervelwind. Nu is ze getrouwd met een orhodoxe Jood en woont in Israel. Hoe curieus kunnen levenslopen toch zijn (dit staat echt haaks op haar bruisende persoonlijkheid van toen).
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Als het goed is heb ik vrijdag een date in Utrecht als centrale plek van Nederland. Beetje een blind date met eenoog -- er is enkel wat (grappig!!) berichtenverkeer over en weer geweest. Maar wel met het ene meisje dat op het oog bijzonder genoeg is om mijn ex te doen vergeten *zucht*.

  Eigenlijk is ze wat out of my league. Maar "I just go with the flow" en hoop op een leuke tijd. En dat ik een beetje uit de verf kom... (virtueel met bedenktijd is toch anders dan "in het echt"). Ik kan er ook niks aan doen dat ze me leuk vindt, ik heb haar nog zo gewaarschuwd
   
  Serpent Rouge
  webicon

  The date is geannuleerd gisteren. Wellicht volgende week (al reken ik er niet echt meer op). Mjah... zegt ze ook nog: "owww die stem had ik niet verwacht bij jou..." (met een ietwat negatieve ondertoon).

  Dat ik nu toevallig uit Limburg kom, betekent niet dat we niet dezelfde taal spreken. Kom op zeg!
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Maakt ook allemaal niet meer uit...

  Want donderdag ga ik wel een leuke date hebben.

  Met Maris

  Dat de week maar mag omvliegen!
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Ik weet het niet, soms heb ik het gevoel alsof ik de laatste tijd in een surrealistische film terecht ben gekomen, waarin de ontwikkelingen op warp speed nine niveau elkaar opvolgen en ik constant op het verkeerde been wordt gezet, en waarin heden en verleden dwars door mekaar heen lopen.

  Ik voel me erg Carried Away in ieder geval...
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Voor de verdwaalde verveelde die -- waarom weet ik ook niet -- nog geen genoeg heeft van snapshots van moi, zonder dat het formaat van het venster weer niet klopt:

  surf naar http://spaces.msn.com/members/juanperea

  Ja, mijn Br33z@h MSN space, ja... maar waarom ook niet? Goed voor feateaux, onzin, en een lekker fout achtergrondmuziekje.

  I stopped caring long time ago!
   
  keep smilling

  hey

  kwam ff spieken

  Walking with friends in the night is better than walking alone in the light
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Spieken mag altijd!

  Ik ben niet voor niks ook cum fraude afgestudeerd

  Leuke foto's heb je, Inge, zoals reeds vermeld... en op het heetst van het jaar in de woestijn van Egypte op een kameel, daarvoor past echt
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Ik moet nog steeds mijn vlucht naar en hotel op Mallorca boeken en ik wil toch begin augustus weg. Geen nood, ik heb directe lijnen (ik heb een Iberia card, en wimpel alle charters weg, uit principe .

  Maarja, alleen is ook maar alleen, da's toch wel de bottleneck. Ik had het me zo anders voorgesteld in de lente, tis nu wel echt een film noir.

  Maar okee, es zien wat een tijdje Playa de Palma, Balneario 7, Andres SR., El Corte Ingles, Cafe Cortados en die heerlijke 38 graden in de schaduw gaan opleveren... Sa Calobra y San Telmo, here I come again
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Okee, van 9 tot 18 augustus ben ik te vinden in het altijd bruisende El Arenal op Mallorca, in een aardig hotel. Ik vlieg met Iberia uiteraard, dat heb ik allemaal vanavond binnen een kwartiertje direct geboekt.

  Nu es zien of ik mezelf... of toch voornamelijk anderen tegenkom op vakantie...
   
  Serpent Rouge
  webicon

  *zucht* wat is Eva Amaral, toch kiks, mooi, en supergoed! (DE ontdekking van de vakantie).

  Durf eens te beweren dat Te Necisito jou niet raakt?

  Of surf anders naar Mijn weblog en bekijk daar in de Media Player de prachtige video van het zeer stemmige up tempo Dias de Verano, wat zeer goed past bij dit jaargetijde dat ons nu ontglipt. (en al 4 weken #1 staat).

  Ik kan er geen genoeg van krijgen!
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Beetje dubbelop allemaal, om en wat op mijn Weblog te tuffen en hiero.

  Sowieso wordt er op mijn gastenboek ginds veel meer gereageerd, gediscussieerd, en daar ben ik zelf natuurlijk verantwoordelijk voor, omdat ik alleen maar in Relaties & Psychologie zowat sporadisch post en ik geen FOK!ker in hart en nieren ben dus *vloeken in de kerk*.

  in mijn Libro de Visit@s ?
   
  Met dank aan MaGNeT

  Mijn held!!
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Perico zei :
  Ik ben trouwens een ontzettende fan van de Way of Life Show, mijns inziens het beste amusement ooit op de Nederlandse tv en alhoewel het slechts 1 seizoen duurde, kan ik me alle spellen ook nog goed voor de geest halen.

  Die finale met de vallende rotskogels ontwijken ja, op een steil hindernisparcours, dat was uniek.. of het openingsspel, 100 man die een muur bestormen... de helft werd eraf geduwd...

  Of dat je steeds drie deuren had, waar je doorheen moest beuken, maar beukte je tegen een dichte, was het over en uit.. ontzettend goed format.

  Maar omdat er een aantal deelnemers was dat zijn pols of enkel verstuikte... oordeelde men typisch Nederlands, dat het van de buis moest
  Dat jij nog weet hoe het heette vind ik al heel wat. Ik kon me eigenlijk nog alleen de finale herinneren maar nu je al die spellen zo noemt begint me wel weer iets te dagen.. Best wel jammer dat zulke programma's niet meer gemaakt worden he. Denk dat heel veel mensen dat wel leuk zullen vinden. Ben alleen bang dat het dan wel zal tegenvallen.Kijk maar naar sterrenslag ( ik weet niet of je dat vroeger ook keek??) Vroeger vond ik het echt geweldig, maar nu........
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Jaaa kijk het aardige aan Sterrenslag was, dat de bekende Nederlanders en politici e.d. die eraan meededen.. toch een beetje van middelbare leeftijd waren en in de kracht van hun leven. Maar wel erg bekend.

  Het commentaar van Jos Kuyer, de gespeelde protesten en het geveinsnde fanatisme, Tonny Eyk die als scheidsrechter steeds onder vuur lag... het was gewoon leuk amusement, een schoolreisjes gevoel.

  De laatste goede Sterrenslag is eind jaren 90 gemaakt. Tsja, bij BNN, was dat oubollige camping gevoel er niet, men wilde natuurlijk vooral jonge (en daarom vrij onbekende) gezichten, meer fanatisme..

  Maar Katja en Bridget misten de tongue-in-cheek van Kuyer en een voetbalscheids is geen Teun Eyk ... de penalty op de lat (met een omgedraaide keeper) van Jan Blaazer is 1 vd hoogtepunten uit de tv geschiedenis.
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Een ander onderdeel van de Way of Life Show was dat je op een bewegend ponton stond en dat je over van die drakenkoppen heen moest springen.

  En er waren ook van die ronddraaiende boomstammen of iets dergelijks waar je overheen moest lopen, snel, een boel achter elkaar.. maar hier vielen enkele deelnemers tussen, reden waarom het denkelijk ook gestopt is.

  Ik denk dat het niet tegenvalt als je het nu terugziet, net als Moordspel... Willem Ruis op DVD in de Sterrenshow blijft nog steeds hele mooie tv.
  Zo'n Way of Life Show was 1 groot afwisselend spektakel, met vele elementen die je aandacht boeiden... en je kon zo maar afvallen steeds, je kon niet met geluk winnaar worden!
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Perico zei :
  Ja hij ging altijd tennissen in de Efteling, dus die waren allemaal gesigneerd uiteindelijk

  En dan noemde iemand hem weer Ron Brandstichter of ging lieve Bella Beer zingen en werd ie woest (met zijn vermogen van 30 miljoen euro)

  Whaha dit gaat echt echt nergens meer over
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Perico zei :
  Den Coninck van Hispaengien
  Heb ick altijt gheeert
  dank U dank U
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Naja, wees wel gewaarschuwd:

  El Duque de Alva is niet gevreesd maar wel gewaardeerd in de Spaanse geschiedschrijving... en van de welgeteld 200 zilvervloten die er succesvol de Spaanse havens binnenzeilden... ging er dus slechts 1 verloren.

  Piet Hein zijn buit was klein
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Perico zei :
  Wat ik me in een verloren moment afvroeg...
  Je bent er maar druk mee..


  quote:
  is je kleur haar nu dicht in de buurt van die van je ogen, of zijn de lakeien in je wandelgangen gewoon lauwe kletsers?
  Hebben ze weer lopen roddelen??
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Met dank aan MaGNeT

  Ik zie net dat ik je favo Fok!ker ben!!!! hahaha
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Jaaaa die lakeien van jou zijn echte leutnichten... in de keuken doen ze ook gewoon hun livrei binnenstebuiten aan... ondermijning van het gezag, het begin van het einde

  Favo Fokker, jaaa... overal waar ik post maak ik nu eenmaal geen vrienden, blijkt.. en de positie was vacant

  Maar ach, ik ben altijd wel een onafhankelijke geest geweest, die met iedereen door 1 deur kon. Maar aantallen van 100.000 posts en 100.000 views op mijn fotoboek, sjah... lichtjaren ver weg
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Perico zei :


  [..]

  Hehe jaaa humm ben blij dat je de grap ervan inziet
  Ik ben geen geliefde veelposter, mijn vorige favoriete poster daar is het contact mee verwaterd c.q. verijst nadat ik de les werd gelezen over de spelling van propaedeuse.

  M.a.w: als ik het nog langer zoals gewend met ae bleef schrijven wilde ze niks meer met me te maken hebben

  Achja, tis het lot van Ron B. fans... vermoed ik;)
  Ik lig dubbel hier!! hahaha lol
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Perico zei :
  .. en de positie was vacant
  Tja als er maar een naam staat he.. lol
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Serpent Rouge
  webicon

  *in de heerlijk te parodiëren Veronica radio jaren 80 jingle stijl*:

  Die naam staat er niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen!

  Wat ik deze gehaktdag moet doen? De hele dag buitenshuis klussen in Maastricht.
  Wat Jan Paparazzi moet doen? Op een bank zitten en de week doormidden knippen.

  Tssk, een echte doe-het-zelver is geen onderspit delver en decoupeerzaagt de week doormidden
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Perico zei :

  Jan Paparazzi
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Perico zei :
  Dus je +t op Jan Paparazzi?

  Het zijn wel mijn initialen... JP

  alias Juan Papalamelos
  Initialen is niet erg maar Jan paparazzi..:r
  Wat een kwal van een man vind ik dat zeg...
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Achja je hebt Juan P...
  Jan P...
  Jan-Peter
  En da's dan weer Harie Potter..

  De missing link naar B.A.trix Potter.

  Goh wat ben ik
   
  Met dank aan MaGNeT

  quote:
  Perico zei :
  Achja je hebt Juan P...
  Jan P...
  Jan-Peter
  En da's dan weer Harie Potter..

  De missing link naar B.A.trix Potter.

  Goh wat ben ik
  Hoe lang heb je daar nou over nagedacht..??
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Eigenlijk heet ik geen Heidi.
  webicon

  quote:
  Perico zei :
  Hey hey, heel toevallig viel na het photo window shoppen mijn oog erop, dat je was wezen shoppen in Heerlen of all places (hey, that's my hometown ).

  Stiekem komt half Limburg, Belgie en Duitsland hier of op de woonblvd. de winkels plunderen, maar dan wel blijven volhouden dat ze er nog niet dood gevonden willen worden
  Jaah ik kwam eerst elk weekend in Heerlen ,
  I love shoppen dus deed dat dan ook wekelijks :')
  When I'm sad I stop being sad and be awesome instead. True story
   
  Eigenlijk heet ik geen Heidi.
  webicon

  quote:
  Perico zei :


  [..]

  Owww, crikey!
  Ik ben ook veel in de stad te vinden, als metro-shopper, maar dan wel ook voor mannen dingen, niet alleen kleren.

  Ik wil binnenkort naar Madrid, da's wel een mekka voor shoppers. Naja humm met deze frequentie zal ik vast wel es langs je zijn gelopen in Heerlen-City Zaterdagmiddag bij Goya, in het Corio Center, vaste afspraak
  Vast wel, goya? wat is deh?
  When I'm sad I stop being sad and be awesome instead. True story
   
  Eigenlijk heet ik geen Heidi.
  webicon

  quote:
  Perico zei :


  [..]

  Naast 1 van de beste schilders ooit uit Spanje is het (naar mijn smaak) de beste brasserie van Limburg. Mooi terras ook. Ideale plek om met iemand wat af te spreken, alles van de kaart is top
  Oh dan heb ik er vast wel eens gezeten, maar naam vergeten

  Ik heb toen 2 week terug ook broodje gegeten in corio center
  When I'm sad I stop being sad and be awesome instead. True story
   
  Met dank aan MaGNeT

  Gefelicieerd met je nieuwe fotoboek..
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  Serpent Rouge
  webicon

  Whaha, nieuwsgierig geworden door de avatars die als paddestoelen uit de grond schieten, met die gekke grietjes erop:

  Pomme en Kelly

  Wat een geweldige mimiek...
   
  Allons-y!
  webicon

  Hallo Perico. Ook gij zijt een vieze lurckert.
  Whatever I want.
   
  dat zure BB modje...
  webicon

  Een oldbie én een lekker ding!

  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
  I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
   
  dat zure BB modje...
  webicon

  quote:
  Op 31-03-2006 00:03 schreef Perico

  [..]


  *kuch* Gekkie!
  Muchissimas Gracias!! (toch!)


  And I totally and utherly return the compliment.
  ¡ Muy guapa !

  (Sorry mijn Nederlands is niet meer wat het vanmorgen was...)
  De nada.
  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
  I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 29-03-2006 12:20 schreef Perico

  [..]


  Jaaaaaaa *schuldig pleyt*.
  Sowwwieeee! Ik was/ben ook zo onder de indruk van je
  En dat, terwijl je natuurlijk zo'n mooie nick hebt en menig usert een verwantschap veronderstelt... of een relatie, of een meesteres - stalker-fan situatie of iets dergelijks.

  Welnu, niks van dit alles! Maar je bent wel tof natuurlijk...
  Charmeur . .
  Whatever I want.
   
  agnostic dyslexic insomniac
  webicon

  Ja, ik kom ook even zwaaien naar mijn mede-Oldbie!
  Hoi Perico!
  Lying awake, wondering if there is a Dog...
  Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
   
  agnostic dyslexic insomniac
  webicon

  quote:
  Op 01-04-2006 12:08 schreef Perico
  Ik vroeg me wel af bij je Macca hoofdfoto, of die misschien van 1 van zijn concerten in Ahoy 1993 was? Perico was there...
  Yep! 9 oktober 1993, om precies te zijn!
  Lying awake, wondering if there is a Dog...
  Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
   
  agnostic dyslexic insomniac
  webicon

  quote:
  Op 01-04-2006 12:22 schreef Perico
  Aaaaah, ik heb je gemist, ik was er op 10 oktober.
  Ik weet nog wel dat van die 2 enorme explosies bij Live and Let Die ik echt een metertje werd teruggeblazen door de luchtdruk, spectaculair!
  Idd spectaculair! Zeker als je zo dichtbij stond als ik daar!

  En ik hád eigenlijk een kaartje voor 10 oktober, maar ik had hem geruild voor een kaartje voor de 9e, omdat ik hoopte dat hij iets speciaals zou doen ter ere van de verjaardag van Lennon. Maar helaas...
  Lying awake, wondering if there is a Dog...
  Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 01-04-2006 12:17 schreef Perico

  [..]


  Chanteur de charme, encantado
  Spaanse vertaling: Don Juan
  Yeh, vandaar dat ik het zei .
  Whatever I want.
   

  webicon

  Nou 't is 1 dorp geworden he, Teylingen, dus 't zal ze wel geen drol uitmaken. Officieel woon ik gewoon in Voorhout, gemeente Teylingen, maar als ik oversteek ben ik in Sassenheim. Maar eh, ik denk niet dat 't iemand uitmaakt
   

  webicon

  quote:
  Op 03-04-2006 03:30 schreef Perico

  [..]


  Nouuuu, ik maan je toch tot waakzaamheid!
  Want sjongejonge, wat je de laatste tijd toch in de Teyding leest over mensen die de grens opzoeken...

  Afgebrande panden, een steen door de ruit van de bank, de eeuwige strijd of het niet toch Teilingen moet zijn... en die Mixed Hockey Club Voorhout slaat er ook nog wel es op los.
  Pas je een beetje op dus?

  We hebben niet eens een hockey club
   
  Tomorrow never knows

  quote:
  Op 03-04-2006 23:37 schreef Perico

  Terugkijkje, erg mooie feauteaux !
  Dank je
   
  Met dank aan MaGNeT

  Weer eens een keertje zwaaien
  Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
   
  dat zure BB modje...
  webicon

  quote:
  Op 08-04-2006 11:20 schreef Perico
  Hey hey Sanne,
  Ik wilde je hier alvast voor maandag, een mooie verjaardag toewensen. En al veel plezier met de festiviteiten nu!
  Dankjewel!
  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
  I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
   
  Melancholische optimist..
  webicon

  quote:
  Op 09-04-2006 09:32 schreef Perico
  Het is mij een grote eer en genoegen om na Maikuuuuuul toch een bijdrage te leveren aan je Fotoboek, als uber melancholicus.

  Ik moet erg gnuiven om je bebe-terminologieën. Daarvoor rule je onbedaarlijK!
  wat liev.. ook een zwaai terug

  owja , wasda? 'bebe '?
   
  Melancholische optimist..
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2006 01:07 schreef Perico

  [..]


  Spaans voor beebie
  Op de 1 of andere manier vind ik het liever klinken...
  Ik bedacht me later inderdaad dat het het enige logische kon zijn .. toch zeggen ze dat de zwangere vrouwen beter gebruik maken van hun hersencapaciteit
   
  Tropische Honing
  webicon


  We zijn alweer bezig met de schaatsprono voor het volgende seizoen.
   
  Tropische Honing
  webicon

  Summer Classics?
  Wat is dat?
  Gaan ze in de zomer schaatsen in de oval?
   
  Allons-y!
  webicon

  Je lurckt weer !
  Whatever I want.
   
  Tropische Honing
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2006 17:19 schreef Perico
  De Summer Classics? Jaaa volgens mij bestaan die al jaren, Frank Snoeks en Martin Hersman hebben het er vaak over. Er zijn schaatsers die zelfs dan alleen goed rijden.

  In de zomer rijdt Wennemars er ook vaker een goeie 5 km... volgens mij is het ergens in augustus. Omdat er weinig druk op staat rijdt iedereen daar meestal al verbluffend hard!
  Ok leuk! Ik verheug me er al op.
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2006 18:41 schreef Perico

  [..]


  Ja, nu verdien ik het genadeschot. Ik ben niet waardig dat gij tot mij komt.
  Nah, ik wil gewoon dat je eerlijk zegt dat je lurckt, dan kom ik sneller naar je toe en ben ik lief en aardig ipv bozig .
  quote:
  On a lighter note: tis weer dinsdagavond op Net5
  Ik kijk geen tv .
  Whatever I want.
   

  webicon

  quote:
  Op 11-04-2006 22:47 schreef Perico
  Het moet gezegd worden, je bent een toonbeeld van esthetiek en daar past verwondering bij en "hoi!".
  Hoi, en dank je! Wat 'n leuk berichtje en euh, je hebt zelf ook mooie foto's .
  La mode se démode, le style jamais.
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2006 21:33 schreef Perico
  Okayers, I'll settle for lief en aardig. Al kan ik ook een heimelijke, hoe zal ik het noemen... lichte bewondering hebben voor ietwat bozige vrouwen.
  Ik vroeg toch niet om je fetishjes? .
  quote:
  Wel bijzonder, dat je een tv geen blik waardig keurt. Ik heb altijd geroepen dat ik in de 19e eeuw thuishoor... dan zou ik minstens even sterk moeten zijn als jij, in deze.
  Ach ja, ik vind tv gewoon niks aan. Af en toe loer ik wel naar het journaal of als ik via via hoor over een goeie film. Maar verder niet echt. Wat ik wel wil zien, verkrijg ik toch wel op andere wijze .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 13-04-2006 21:06 schreef Perico

  [..]


  Wie vroeg er jou hier om je fetishjes dan?

  Ik heb morgen een date op klaarlichte dag in Utrecht. Ik denk dat het de laatste in een rij is, ik heb er weinig zin in. Ik ben derhalve een slecht mens.
  Is het geen leuke date? .
  Ik ga zo ook uit, heb eigenlijk niet zoveel zin, maar ik ben morgen toch vrij, dus waarom niet .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 13-04-2006 21:34 schreef Perico

  [..]


  Euhmmm tis iemand die is dan een maandje in Nederland nu maar kweenie, ze denkt altijd dat ze me lastig valt en ik word er moe van om nog met een vriendelijk gezicht te blijven zeggen dat het niet zo is.

  Ook is ze zelfs bang dat het morgen niet doorgaat omdat ik haar niet bedelf zeker onder smsjes met hoe ik niet kan wachten tot het morgen is.

  Ergo: water en vuur qua karakter, denk ik zo. Maarja, zie wat er met de waterlopende apostelaanvoerder is gebeurd op goede vrijdag.. het kan altijd beroerder

  (en veel plezier voor dalijk, natuurlijk! )
  Hmm, ze komt op mij over als erg onzeker, maar irritant onzeker. Ze zou iig niks voor mij zijn, ik hou er niet van als iemand me zo op de huid zit. Maar hoe is de date verlopen? .

  Gister was erg gezellig! Superdruk, te druk eigenlijk, zijn na verloop van tijd dan ook weggegaan. Je kon op een gegeven moment geen kant meer op. . Maar heb een erg leuke avond/nacht gehad.
  Whatever I want.
   

  webicon

  quote:
  Op 15-04-2006 02:20 schreef Perico
  Viewer 159472 zijn is hendig sjiek. De foto collage is da bomb bizzle.
  En nu in het Nederlands
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 14-04-2006 20:52 schreef Perico
  Wat goed, van je geweldige edoch te drukke nacht

  De date in Utrecht duurde van 12 tot 5 vandaag en is me erg meegevallen. Zij is erg warm en open en het was plezierig om in haar buurt te zijn. We hebben op twee mooie locaties iets gedronken en misschien komt er nog wel een vervolg. Maar er zal nooit iets "meer" tussen ons zijn, hoogstwaarschijnlijk. god betere het, ze leek in ieder geval geboeid en ingenomen door mij.
  Ik heb dus wel een aangename middag gehad, magoed... we want more .
  De voortekenen bedrogen dus wel.
  Hm dus er zit wel een tweede date aan te komen? Leuk maybe voor een nachtje? . Want zij gaat weer weg zei je? Ze is voor een maand hier? Waar komt ze vandaan dan?
  Whatever I want.
   

  webicon

  quote:
  Op 15-04-2006 12:38 schreef Perico

  [..]


  Kijker 159.562 zijn van je webstek is drommels puik. Je beeltenis-collage is een oogappel.

  Hap Hap
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 15-04-2006 12:47 schreef Perico

  [..]


  Als de tweede date weer in de hoogmis van de middag wordt gevierd...
  Dat is niet aan mij uiteindelijk. Ik weet niet eens of die er komt, het zijn ook wel subtiele signalen die je oppikt en die je meeweegt.

  Het is een Nederlandse die in Turkije woont en werkt. Leuk voor een nachtje, ja, maar in principe ben ik dus op zoek naar meer -- minstens 2 nachtjes toch
  Aha, jij bent de one night stand tijd alweer voorbij en zoekt meer dus? Wat voor soort dame is jouw droomvrouw? .
  Whatever I want.
   
  Allons-y!
  webicon

  quote:
  Op 15-04-2006 18:06 schreef Perico

  [..]


  Wat een filotropisch moeilijke vraag is dit in wezen, es zien hoever ik kom...

  Ik heb in mijn profiel op RP zoiets staan van dat ik geen man ben van veel eisen vooraf, zoals ik best veel vrouwen wel hun profiel zie dicht timmeren. "I go with the flow", heet het dan, zoiets van: ik beoordeel iedereen die op mijn pad komt aan de som der mijmeringen die ze in me teweeg brengt.

  Maar natuurlijk heb ik ook mijn voorkeuren, al zijn ze zeker uiterlijk echt niet uitgesproken. Voorop staat dat er intellectueel en ook qua instelling, hoe iemand in het leven staat een definite click moet zijn. Iemand mag best harde cynische humor hebben, als ze maar humor heeft en dus niet altijd serieus zijn en 100% carriere gericht.

  Ik ben ook iemand die (hoewel verantwoord) bereid is geld te steken in mooie dingen en stedentrips bijv. dus iemand die graag spaart en bij alles denkt: "waarom geef je daar je geld aan uit, lul?", die heeft niets bij mij te zoeken

  Verder vind ik het prima als ze zelfverzekerd is, superslim, niet wars is van techniek en gezegend met diverse talenten en van Mallorca houdt en me niet zozeer wil veranderen, maar tevreden is met wat ik te bieden heb.

  Tsja en qua uiterlijk heb ik zowel blondines, brunettes of bevallige zwartharigen als vriendin mogen kennen en ik kan niet zeggen dat ik een voorkeur heb (behalve voor zomerjurkjes . Verder mag ze warm en een gevoelsmens zijn, binnen perken (net als ik) en toch ook wel graag thuis zijn op zijn tijd.

  Hoe is dat voor een first roundup?
  Natuurlijk brand ik ook van nieuwsgierigheid, naar jouw ideale Don...
  Je weet iig goed wat je wilt .
  Mijn Don pfft, eerlijk zijn, beetje zelfstandig, moet zelfvertrouwen hebben, trouw zijn, humor hebben, niet jaloers, een ambitie hebben. Verder moet het gewoon klikken inderdaad. Bij mn huidige vriend wist ik meteen dat het gewoon goed zou zitten. Uiterlijk verschilt nogal, ben altijd wel aangetrokken tot wat oudere mannen, donker haar, donkere ogen, lang. Maar echt verliefd word ik op andere types en dat verschilt echt nogal; momenteel is het donkerblond en heeft grijsblauwe ogen, lang. Lang komt wel terug telkens. Hoe lang ben jij in lengte? .
  Whatever I want.