Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
R :') - Magereheinus
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 06-07-2007
Laatste update 14-11-2007
Geslacht Man
Geboortedatum 01-05-1989
Relatie Jazeker!
Seksualiteit Hetro
Kleur ogen Bruin
Schoenmaat ongeveer 43
Beroep student
Studierichting Geschiedenis
Woonplaats Rotterdam
Favo forum Muziek
Favo FOK!kers
Favo subsite FOK!forum
Aantal forumposts 1.583 »
Aantal FP-reacties 50 »
Aantal views 482
Aantal reacties 26
Laatste voyeur(s) StarmanFR
Anonieme_Fokker
Anonieme_Fokker
Ziba
Anonieme_Fokker
pm

webicon

Hoi. Welkom in het fotoboek
Too old to Trick or Treat, too young to die
 
Alfa-Bitch
webicon

welkom
In de KSC-soap is Bos81 mijn man en heb ik een kind met Dr_Flash.
RockNijntje is mn KSC-soap dochter.
Lid van de MamaSquad
 

webicon

Wat Doka zegt
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul!
 

webicon

Wel een beetje magertjes die heinus
I ain't a player, I just like to fuck
 
nee dank je

Toen ik landde op Schiphol dacht ik ja het paradijs Nederland hier kom ik. Ik had geen adres weinig geld maar je kon overal wel logeren bij Antilianen. Ik nam de trein naar Amsterdam. Daar aangekomen zwierf ik wat door de stad. Ik kwam al snel in gesprek met een landgenoot. Wij zouden even snel wat geld scoren. Ik zou een vrouwtje afleiden door de weg te vragen hij zou dan een tasje grissen. Dat kon en mocht volgens hem. Toen wij een slachtoffer hadden uitgezocht sprak ik de Mevrouw aan. Hij kwam van achteren en jatte haar tasje. Riep die gek mijn naam Morpheus kom. Ik rende precies in de armen van twee agenten. Ik worstelde om los te komen ze mogen je niet zomaar pakken toch. Maar voor dat ik het wist zat ik in de boeien. Kom ik op het politiebureau is die vrouw er al. Doet ze aangifte van diefstal. Ik kon praten wat ik wilde maar men wilde niet luisteren. Die Antilliaanse jongens toch vond een Mevrouw en daar ging ik in een busje ergens naar Hoogeveen. Ik weet alleen de naam en dat het een hele grote gevangenis is. Gelijk werd ik eerst helemaal spiernakend uitgekleed. Kijkt een man in mijn hol. Zo nog maagd lachte de man, dat zal wel niet lang duren Morpheus. Na wat kleren van de bajes aan te hebben gekregen werd ik naar een cel gebracht. De deur ging open zat ik tussen alle blanke boeven. Sta ik daar in mijn eentje. Hoe oud ben je vroeg Albert een getatoeerde zware man van zeker veertig. Een andere jongen van tweentwintig Cees ook allemaal tatoeages vroeg dan mijn naam. Morpheus zo uit de Antillen voor ons aangevoerd. Moet niet gekker worden lachte schele Japie. Japie was de baas. Een klerenkast van wel tweemeter. Ze zaten allemaal voor moord vertelden ze. Ik had een bovenbed noemen ze stapelbed. Ze keken alleen maar heel smerig naar mij. Begonnen te plagen. Heb je ook een zwart lulletje Morpheus. Is je zwarte kontje al ingewijd in Nederland. Ik maar antwoorden. Toen Japie een teken gaf pakten ze mij ineens zomaar allemaal. Ze drukten mij op een bed en mijn kleren werden van mijn lijf gerukt. Wij weten wel raad met Antilliaanse veelplegers. Ik heb de weg allen maar gevraagd schreeuwde ik nog. Helemaal naakt werd ik op het bed geduwd. Ik riep nog nee niet doen. Japie maakte zijn broek los liet mijn zijn witte stijve dikke lange lul zien. Hij spuugde even in mijn kontje. Ik schreeuwen als een gek maar hij begon zijn lul in mijn kontje te stootten. Dat deed pijn, zo ontzettend veel pijn. Ik spartelde schreeuwde maar Japie vond dat alleen maar geil. Toen hij er zat van was van mijn geschreeuw kreeg ik een knal. Bek dicht en blijven liggen. Anders sla ik je kop eraf. Ik voelde zijn hele lul in mijn stootten. Ik wilde schreeuwen maar durfde niet meer.
Hij neukte mij ontzettend lang en heftig.Het matras van het bed wipte zelf op en neer. Ik moest op mijn linker zij gaan liggen. Nu zag ik pas dat de andere twee hun broeken hadden uitgetrokken en met hun witte piemels speelden. Jij pijpt Albert even lekker Morpheus commandeerde Japie. Albert zijn witte lul was helemaal stijf. Gelukkig een klein krom wit piemeltje. Mijn zwarte piemel lag doodziek slap tussen mijn benen. Cees was een strakke vent lange dikke lul hangende ballen. Jij mag vannacht Cees spaar je zaad lachte Japie. Vannacht riep ik. Ja en geen praatjes anders ben je dood. Zat ik met moordenaars in een cel. Ik had nog nooit een blanke gepijpt. Albert knielde duwde zijn kromme lul in mijn mond en neukte. Nu werd ik door Japie geneukt in mijn kontje en door Albert in mijn mond. Japie ramde zijn lul diep in mij. Albert zijn kromme lul moest ik pijpen. Ik zoog er maar aan anders kreeg ik een knal. Totolos was ik nadat Japie klaarkwam en Albert zijn zaad tegen mijn hoofd spoot. Gesloopt ze hadden me gesloopt. Cees bleef rustig kijken gromde tegen mij. Hij bracht mij naar de douche.

Hij ondersteunde mij omdat ik haast niet meer kon lopen. Japie zijn dikke lange lul had zo ruw huisgehouden. Cees had hielp mij gelukkig. Gelukkig dat Cees mij hielp. Hij zette mij eerst op de plee. Ik scheet eerst alle sperma uit die Japie in mijn kont had gespoten. Daarna spoelde Cees mijn hol schoon. Met een slang waar hij de douchekop vanaf haalde. Spoot water in mijn darm. Zo moet dat Morpheus. Ik knikte. Daarna duwde hij het velletje van mijn zwarte mast naar achteren. Was verrast over mijn roze eikel. Hij bekeek mijn zwarte lul. Hij had ook een dikke lange witte lul. Ik bekeek zijn lul maar heel belangstellend. Zijn gespierde armen, borstkas benen en zijn strakke kont.

Ik spoelde mijn mond. Gelukkig waren Cees en ik nu even alleen. Albert en Japie lagen op bed te maffen. Cees maakte de douche weer klaar en zo stonden wij samen te douchen. Zijn wij lief voor elkaar Morpheus of wil je ook keihard worden aangepakt door mij. Lief smeekte ik hem haast. Heb je al eens een meisje gehad Morpheus. Ik knikte was ook zo trouwens. Jij bent mijn meisje siste Cees. Hij begon met mij te tongen. Hij vrijde met mij en streelde mijn lichaam. Hij pakte mijn zwarte lul begon mij rustig af te trekken. Mag ik jou ook aanraken vroeg ik in een adem pauze. Moet zelfs Morpheus. Wie jou gemaakt heeft, heeft er wel een lekker lul aangemaakt. Cees speelde met mijn lul die heel langzaam stijf werd. Ja Morpheus een lekker zwarte lul heb jij. Kun je ook lekker neuken. Ik heb wel geneukt antwoordde ik. Dan mag jij vannacht je diensten aanbieden. Ik wil wel zon lekker zwarte paal in mij voelen begrepen. Ik knikte. Dat was beter dan geneukt worden. Cees streelde mij zo onder het douchen.
Een rolstoel bekleden met antilopen leer is nooit grappig
 
Sex, Absinthe and Rock 'n
webicon

Wie van de 3????
 
Sex, Absinthe and Rock 'n
webicon

quote:
Op 02-08-2007 17:22 schreef Magereheinus
de semi-neger
wie wat waar hoe
 
Sex, Absinthe and Rock 'n
webicon

quote:
Op 02-08-2007 17:22 schreef Magereheinus
de semi-neger
Ok das al duidelijker Cute
 
Sex, Absinthe and Rock 'n
webicon

quote:
Op 02-08-2007 17:36 schreef Magereheinus
haha, ik heb wel normalere foto's hoor, deze was genomen toen ik al het een en ander op had!
Showen!!!
 
nee dank je

quote:
Op 02-08-2007 17:46 schreef Magereheinus

[..]


hehe, ik doe mn best om er normaal op te staan

Maar ik heb nu nog wat foto's geupload.
Een rolstoel bekleden met antilopen leer is nooit grappig
 
 
Ja hoor, heb je hem ook weer..
webicon

Lerarenopleiding geschiedenis!
Het beste argument tegen de democratie is een gesprek van 5 minuten met een gemiddelde stemgerechtigde...
Geyl online landjesspel: http://www.fokalliance.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=7686
 
Ja hoor, heb je hem ook weer..
webicon

quote:
Op 15-08-2007 10:36 schreef Magereheinus
Zozo, met je 1e graads bezig. Hoe bevalt het, is het veel moeilijker dan 2e graads?
Neuh. Het onderwijskundig deel stelt op de VU bar weinig voor, al hebben ze daar wel een enorm hoge dunk van zichzelf. De pure geschiedenisvakken op de VU daarentegen zijn echt de moeite waard! Maar moeilijker? Mwoa, een andere manier van tegen geschiedenis aankijken eerder, interessanter, diepgaander etc.

Opleiding is wel aan te raden, mits ze de aansluiting van t HBO naar de VU wat verbeteren, en mits bepaalde VU begeleiders wat minder arrogant tegen t HBO aankijken.
(Mijn aansluitingstraject (HBO-UNI) heb ik was onderwijskundig deel maar omgedoopt tot aanfluitingstraject zeg maar en dat hebben ze ook geweten. Ze zullen me er waarschijnlijk ook niet snel vergeten...
Het beste argument tegen de democratie is een gesprek van 5 minuten met een gemiddelde stemgerechtigde...
Geyl online landjesspel: http://www.fokalliance.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=7686
 
Toogmakker:copyright:
webicon

quote:
Op 21-08-2007 20:30 schreef Magereheinus
Nee zoals je zelf al zei, erg spannend zie je er niet uit
Gelukkig compenseer je dat .
 
:)
webicon

AAAAAAAAAAAAAAAH KAP NOU EENS MET LURKENNNNN!
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
 
:)
webicon

quote:
Op 27-08-2007 11:29 schreef Magereheinus
Ik ben zo overdonderd door je fotoboek dat ik gewoon niet weet wat ik moet zeggen
En dat is de bedoeling
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
 
Gino Gold
webicon

ga je ook 10 sept naar the misfits?
Hoe is het verder?
 
Gino Gold
webicon

quote:
Op 27-08-2007 15:38 schreef Magereheinus
Dat lijkt me wel ja, en is die tattoo van jou(zal wel XD)mooi man . En tja de Misfits, ik vind Glenn Danzig eigenlijk de beste zanger, maargoed we moeten het maar hier mee doen he, en de UK Subs zijn ook tof!
idd tattoo is van mij. thanks!

danzig is idd een betere zanger.
heb r wel zin in
Hoe is het verder?
 

webicon

quote:
Op 30-08-2007 16:08 schreef Magereheinus
Dus zo ziet superman eruit

had ik het maar nooit gepost.. ik dacht 'dat wordt een leuk opsomtopic van wat voor 'n onhandigs Fok!-ers doen als ze hun kracht net ff verkeerd inschatten'
 
is liev.

Je vond die tong stiekem kenkergeil.
 
Gino Gold
webicon

en wat vond je van the misfits gisteren?
Hoe is het verder?
 
Gino Gold
webicon

quote:
Op 11-09-2007 20:25 schreef Magereheinus
Ik vond de UK Subs(laat ik daar maar mee beginnen, voorprogramma was niet noemenswaardig) erg tof, speelde toffe numers en was erg positeif. De Misfits vond ik de juiste nummers spelen(alleen Danzig en Graves nummers). Soms vond ik wel dat ze de nummers een tikkeltje te snel speelde, waardoor ik wel eens 2x moest nadenken voor ik het kon meeschreeuwen, maar desondanks een erg toffe show, allen jammer van die gast die bier naar Jerry gooide... Wou ze ook ZOOO graag zien(ben vrij hard Misfits fan vind ik zelf)dat ik het sowieso wel tof vond denk ik. Wat vond jij van de hele show dan?
jah ik vond ze wel hard spelen die misfits, was trouwens voor mij ook de eerste keer dat ik ze zag.
maar om eerlijk te zijn vond ik the uk subs wel beter.
maar ik heb r wel van genoten en idd jammer dat iemand bier naar jerry gooide.
vond het ook vet dat ze six pack van black flag deden.

heb alleen het einde niet gezien omdat een vriendin van me naar huis moest ( kon r niet alleen laten gaan je weet )
hoe was die? hebben ze nog ramones nummers gedaan?


maar wat een feest zeg !!
Hoe is het verder?
 
hurpdurp
webicon

http://noshsayswords.blogspot.com/
quote:
Op 13-09-2007 01:43 schreef Magereheinus
Zozo drukte hier! Je hebt het vast al 20x verteld, maar vanwaar al die foto's? Ga je trouwens ook naar de Bad Brains, want die gasten zijn toch ook wel legendarisch!
Omdat eenhoorns en adelaars en hair metal bands in onze patriottische hartjes voort leven. Daarom. .

En Bad Brains is voor mij een 'maybe'. Gorilla Biscuits en Against me! hebben voorrang, al ga ik wel eeuwig spijt krijgen als ik ze mis. .
Wat heb jij nog op het programma staan?
¤„¸Hardcore ¸„¤
„¤¨UNITED!!``¤
from albania.
 
Moaaah Gertjuh!!! :')
webicon

quote:
Op 22-09-2007 23:34 schreef Magereheinus
Doet de bel het nu al eens bij jullie?
Woah zeg hee, nee! Ik denk zo heel stil in mijn hoofd h, dat Gertje zo'n beetje niet weet hoe hij die bel moet maken zo'n beetje zo.
De vliegende flipperkast wist ternauwernood te ontsnappen aan de vlijmscherpe wieken der ventilatoren.
 
stop the hating, bietch!!!
webicon

¨o.O O.o ¨o.O O.o ¨o.O O.o ¨o.O O.o ¨o.O O.o ¨o.O O.o ¨o.O O.o ¨o.O O.o ¨o.O
 
Als je dit leest ben je dom.
webicon

ben jij die lelijke met dat blauwe shirt aan?
En god zag dat YouCanLeaveYourHeadOn gelijk had.