Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
no userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 11-09-2002
Laatste update 10-03-2007
Geslacht Man
Geboortedatum -
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen groen/blauw
Schoenmaat
Beroep
Studierichting
Woonplaats
Favo forum (RL) Soaps
Favo FOK!kers Ian_nick, It_is_me
Favo subsite FOK!forum
Aantal forumposts 2.465 »
Aantal FP-reacties 17 »
Aantal views 1.826
Aantal reacties 46
Laatste voyeur(s) Anonieme_Fokker
Anonieme_Fokker
pm
Powerpuffs save the day!
webicon

Nick Cave is idd een briljant muziekmaker... maar ja, the bad deeds helpen hem daar natuurlijk ook wel een beetje bij.
Welkom in het fotoboek btw
You're thinking, "Buttercup, You crazy fool! You HAVE to have the last bit planned out AT ALL TIMES!" But I like to live on the edge, Jack. I take chances. I flirt with danger. That's how I roll.
PSN ID Boterkuip
 
 


Heel veel 'plezier' in Duitsland, geniet ervan !
Enne..ik bewonder het werk van Andy warhol
en haal er wel vaan inspiratie vandaan,
maar als je op de foto's doelt.. dat was toeval dat
het er een beetje op begon te lijken
 


Ik werk wel vaak met photoshop maar moet het fijne er nog van leren, al lukt het zo ook wel goed... Illustrator in dat geval ken ik uit mijn duimpje
Projecten kan ik moeilijk vertellen omdat ik natuurlijk in me opleiding zit..maar het zit bijna allemaal in de reclamehoek
maare..die hint van jou
 
en toen was er niets....

http://www.warande.uu.nl/~the_keep
'eej hallo

ik ben blont enzo, dus ik volg je berichtje niet helemaal... maar ik zou wel graag weten wat je met "rotte appel" en "misbruik" bedoelt...

David Bowie is inderdaad super!! (Zeker in de film Labyrinth )(oh, en even wat oppervlakkiger dan ik normaal ben: jij mag er wel wezen -> werkt daarom je "toevoegen aan msn" niet? )
"the dreams in which I'm dying, are the best I've ever had"
 
 
en toen was er niets....

http://www.warande.uu.nl/~the_keep
hihi, van jou kan ik het hebben hoor
"the dreams in which I'm dying, are the best I've ever had"
 
GRASMAAIER!

http://members.home.nl/sharkbite/ownage.jpg
*hop*
yeaaa.. really i do hunt rabbits, but dont eat them..
thats WUDE
theree su-weeeeeeeettttt
Jesus coming, look busy!
 
geboren voor het geluk
webicon

quote:
- Queens Of The Stonage
stonEage
 
anti-logic

quote:
Lekker naïef meisje ben je, 'stop de oorlog'.
Als ik jou was zou ik me richten op sociaalmaatschappelijk belangrijkere dingen dan om dingen waar je geen verstand van hebt.
lekker arrogant ben jij om een oordeling te vellen over iemand die je helemaal niet kent en wat voor sociaalmaatschappelijk belangrijkere dingen heb jij het dan over?
Nolite te bastardes carborundorum
 
anti-logic

quote:
BeaUtiful
thanks for pointing out the obvious
quote:
Zoiets als een schrikbewind maar dan onder softere omstandigheden. Maak een campagne van de slachtoffers in de vorige oorlog. Laat de beelden van hun lichamen spreken in posters.
bij mij gaat het niet zozeer om de slachtoffers...ben niet tegen oorlog in t algemeen, ik was tegen deze oorlog, voor de vage motiveringen. Er was zo veel op t spel. Ik vind dat posters ophangen van dode mensen echt niet helpt. Net zo min als fotos publiceren van de twee dode zonen van Saddam. Fotos van mensen die doodgaan aan AIDS en andere nare ziektes helpt ook niet. Mensen laten fotos zien van longkanker slachtoffers, en toch blijven mensen roken. Er zijn vaak genoeg fotos te zien van mensen die verongelukt zijn doordat ze gedronken hadden en toen in de auto zijn gestapt. En nog steeds doen mensen het toch.
quote:
Of misschien zit jij wel fout? Scoor debatten in de media zou ik zo zeggen.
misschien zit ik wel fout, maar ik geloof ergens in, en kom er voor uit. Daar hoef je niet mee-eens te zijn, maar je hebt het recht niet het verkeerd te noemen, of te zeggen dat ik naief ben. What's it to you?
quote:
Ikzelf heb het idee met alle mensen waarmee ik heb gepraat een bord voor hun kop hebben. Zij zien de oorlog nog steeds als een klassieke slachtpartij waar onschuldige burgers het meeste slachtoffer van zijn. Die bord zorgt ervoor dat de afweging die gemaakt word ook eens een keer ten nadele kan zijn voor de burgers.
Kan wel zo zijn, maar mij kende je niet, en gelijk heb je kritiek. Misschien moet je wat minder snel oordelen. En er zijn waarschijnlijk veel mensen die om de verkeerde redenen tegen de oorlog waren, maar that's none of my business...andere mensen vinden mijn redenen stom. Ze hebben de wapens nog steeds niet gevonden, in Afghanistan hadden ze beloofd het land weer op te bouwen, net zoals in Irak, nou, ik zie daar nog niet echt veel gebeuren. Tis gewoon helemaal niet meer in het nieuws. Bush heeft het niet bepaald makkelijk gehad als president, maar de manier waarop hij nu gehandeld heeft is niet helemaal netjes. Als zijn hoofdmotief die wapens enzo waren, waarom doet hij dan niks aan Korea!? Die schreeuwen het van de daken dat ze atoom wapens hebben. Misschien helpt dit een beetje:

[url] http://asdfg.mine.nu [/url]

tis een beetje flauw, toegegeven, maar toch.
quote:
De oorlog in Irak was op zichstaand een die te laat kwam en een decennia geleden al had moeten worden gevoerd. Beter laat dan nooit kan je dan zeggen.
dat kan...maar wat als Bush gewoon zn pa probeert te overtreffen? Hij probeert af te maken wat zn pa niet gelukt is. Dat is maar een idee, maar think about it. Waarom is het up to Amerika om ander mans problemen op te gaan lossen? Soms is dat wel nodig misschien, Amerika is nou eenmaal een machtig land, maar als ze zich echt overal mee gaan bemoeien, en dan de VN maar links laten liggen.... Waar is de VN dan nog voor?? De VN is heel zwak nu, maar het is mede dankzij Amerika en hun lack of co-operation dat de VN niet verbeterd kan worden en eens echt kan helpen.
quote:
Van oorsprong was ik een pacifist maar ik denk dat in de tijd waarin we nu leven er moet worden gekeken naar afweging. Principes kunnen dodelijk zijn, het christendom en marxisme gingen u daarin voor.
Principes kunnen dodelijk zijn, vooroordelen ook....it's life....the world is changing, and in this world, we gotta be a little more tolerant. Be tolerant of other people's opinions, whether u believe them to be right or wrong. As long as it doesn't hurt anyone.....
Nolite te bastardes carborundorum
 


Het winnen van boter/kaas en eieren gaf de doorslag
 


http://www.prrrauline.tomaatnet.nl
Nog niet zo gek veel, maar een aantal voorbeelden staan onder foto's op mijn site (www.prrrauline.tk). Het zijn m.n. gewoon foto's van mezelf, maar mijn bedoeling is om er uiteindelijk een subcategorie voor te maken.
when time's ripe
 
anti-logic

quote:
Well.. you wanted an argument.


Nou niet echt... maar als jij begint over dat ik me over wat belangrijkere dingen moet bezig houden dan is de spelling van mijn naam zeker niet de moeite waard om over te beginnen, aangezien het bij een naam niet uitmaakt hoe je het schrijft ... nou ja, je snapt het wel.... of misschien ook niet.
quote:
Je bent niet tegen oorlog in het algemeen? Maar dan heb je dus ook gevoel voor subtiliteit. En je bent dus tegen de oorlog vanwege de vage motiveringen? De redenen waren naar mijn idee helder en duidelijk. Het doel was ook duidelijk. En je kon zelf ook wel inschatten wat de subredenen waren voor een dergelijke oorlog.
De reden gegeven voor het beginnen van de oorlog had te maken met het ultimatum. Irak was nou niet bepaald gewillig met het toelaten van de wapen inspecteurs, maar ze zijn er wel geweest, en hebben niet gevonden wat ze beweerden dat er was. Ze hebben die weapons of mass destruction toen niet gevonden, en nu nog steeds niet. Wat ze vergaten te zeggen is dat t wel handig zou zijn om wat extra olie te hebben wat te behalen was zodra Saddam Hussein verdewenen was, een eigen landje in het Arabische wereld deel is ook altijd nuttig, en natuurlijk de rol van eeuwige held is ook heel fijn voor Bush.
quote:
NOu ja dat je de redenen vaag vond vind ik niet zo slim. Dus om nou te zeggen dat ik het dan verkeerd vind , ja..
Nog iets wat er dan bij komt. De oorlog zou avn korte duur zijn, kort maar krachtig - was het niet. Ze hadden de irakezen een beetje onderschat. Maar goed. Verder, het idee was om Saddam Hussein te verwijderen, maar hij heeft al net zo'n groot netwerk als Osama Binladen. En hij heeft nog iets van 8 dubbelgangers? Hoe gaan ze hem te pakken krijgen? Zolang hij nog leeft heeft hij aanhangers. Wordt hij vermoord, dan krijg je boze aanhangers, die weer tegen het nieuwe regime gaan vechten. Tis een beetje een lose-lose situation, en daar moeten ze toch wel even heel goed over nadenken.... Osama Binladen hebben ze nou ook nog steeds niet.
quote:
Ik ken je nog steeds niet. Maar wat je nu in de eerste alinea beweert is achteraf praat het ging er om of je er tegen was of niet. Ik wil graag weten zonder die kennis waarom je er tegen was. En een argument als 'vage motieven' is geen geldig argument omdat ik je in de vorige alinea al heb uitgelegd dat dat simpelweg ongegrond is.
Misschien ken jij de voorgeschiedenis van Afghanistan niet maar het heeft meer dan een eeuw in oorlog en/of verderf geleefd. Niemand daar weet hoe het is om in vrede of vrijheid te leven. En nu zou het zeker binnen een jaar op rolletjes lopen.. Het is jammer dat er weinig word bericht vanaf Afghanistan de laatste tijd want er is steeds nog ontwikkeling.
nee, je kent me idd nog steeds niet, maar dat boeit ook even niet. En 'vage motieven' is misschien voor mij wel een geldig argument. Het is wat ik geloof, en als jij dat verkeerd vind, kan ik er niks aan doen. Volgens mij zijn de redenen die ik gegeven heb wel duidelijk, en hebben niet met achteraf praat te maken.
quote:
Wat betreft Irak, daarvoor geldt hetzelfde.
Je zegt iets over het hoofdmotief 'wapens' en Korea. Ik heb zo langzamerhand het idee dat je het nieuws niet echt goed volgt. De twee landen zijn telkens in bespreking omtrent dit onstabiel onderwerp, omdat er met dit land wel valt te praten.
Die besprekingen zijn nu ja, niet ten tijde van de oorlog in Irak. Of iig niet voldoende, en daar ging het om geloof ik.
quote:
Ik heb zon idee dat jij ziet dat de VN het algemene zeggenschap over de wereld behoort te hebben. Het is ooit opgericht om bedreigende landen voor de wereld de grond in te drukken. Maar kennelijk is het zo gefixeert geweest op regeltjes de laatste tijd dat het simpelweg meer bureaucratisch handelde dan menselijk.

nee, zo bedoelde ik het niet. De VN is opgezet om de wereld orde een beetje intact te houden, en om te vrede tussen landen te bewaren. Als er een oorlog dreigt, en dan in nog wel zo'n belangrijke situatie, als de VN dan genegeerd wordt, dan is er een probleem. Maar dat dat probleem er was wist ik al, het gaat al jaren niet goed met de VN. Ze moeten hun beleid aanpassen, de wereld situatie is te veel veranderd sinds 1945, en het veto recht gebeuren in de security council werkt niet goed meer omdat de machts balans nu anders is. Het probleem ligt bij de landen die nu juist veel macht hebben, dus willen hun veto-recht niet kwijt raken. Dat soort dingen. De structuur van de VN moet herzien worden, maar het dreigende verlies van macht binnen de VN weerhoud die verandering. Zo zie ik het tenminste. Het is dus mij -mening-.
quote:
Ik heb over het algemeen eerder het idee dat je tegen Amerika bent dan tegen een dergelijke oorlog en eigenlijk antipathie hebt voor al de handelingen die de Amerikanen uitvoeren.
Enigszins kan ik dat wel begrijpen, ik houd ook niet echt van ze. Maar enige relativatie zou wat mij betreft bij jou wel mogen.
Het komt zo over ja, maar ik denk dat ik meer tegen Bush ben en zijn beleid. Bij de electie al was alles een beetje dubieus, en hij heeft bij mij niet bepaald een goeie indruk achter gelaten. Hij draait alles om waar Clinton juist tegen was en probeert het werk van zijn vader af te maken. Hij wil gaan doen wat het zijn vader niet lukte. Er zijn een aantal andere belangrijke dingen gaande in de wereld waar juist aandacht aan besteed zou moeten worden, wat misschien wel belangrijker is dan het gedoe in Irak (zoals de Kyoto protocol etc) en daar wordt weer niet genoeg aandacht aan besteed. Het is waar, Bush heeft het niet makkelijk gehad met die aanslagen en de hele hype erom heen, en zijn beleid had enige aanpassing nodig aan de hand daarvan, maar ik vind het te extreem geworden. Hij is nu te veel met het buitenland bezig terwijl zijn eigen land ook al genoeg problemen heeft. Hij probeert het gezag van Amerika boven water te houden. Is zijn recht, but at the cost of some very important things, wat iets minder is.
quote:
Mooi, dan tolereert u vast wel mijn mening over u.
meningen tolereer ik altijd. Ik hoop dat u voor mij hetzelfde kan doen. Over het algemeen ben ik niet zo narrowminded, en ik ga graag een discussie aan, maar het is me nu duidelijk dat we het waarschijnlijk niet eens zullen worden but that doesn't matter to me. Ik geef u mijn mening, niet de feiten. And remember.... you should never assume anything, even about me. Cos you know what assuming does to you? It makes an ass out of u and me.

Beautiful Freak

ps: Ik heb geen idee wat je probeert te zeggen in het Japans, maarem: Oyasuminasai
Nolite te bastardes carborundorum
 
anti-logic

enne, ik ben niet alleen in Japan geweest - ik heb er zelfs gewoond

BF
Nolite te bastardes carborundorum
 
met vleugeltjes

Ik helemaal blij dat ik eindelijk een muziekbarbaar heb gevonden wiens profiel ik helemaal vol kan spammen..

Ben je helemaal niet sarcastisch

Nou ja.. jouw smaak mag er dus ook wel wezen
 


David Bowie in legging....
*ril*
 


Kijk, ik ben het met je eens goed he ! ze moeten nog onwijs groeien in hun muziek is te veel ala muse enz!
I'm just a dreamer, I dream my life away ,I'm just a dreamer, who dreams of better days
 
chocoholic
webicon

quote:
Wat houd je studierichting eigenlijk in? Een beetje van alles wat, of hebben jullie ook echt gerichte dingen qua onderwerpen?
het eerste en 2e jaar is eigenlijk van alles wat. literatuur, culturele geschiedenis, middeleeuwen, culturele kenmerken, essays schrijven, accent vormen, grammatica, etc. En daar ga je geleidelijk aan steeds meer op in, totdat je je gaat specialiseren.
Tap tap tap
 
Showbizz...

http://www.placeboworld.co.uk
hej,

jazeker heb ik alle 4 de albums. . en jazeker ga ik naar het concert, vandaag de kaartjes binnengekregen

*voelt zich trots*

spreek je vast nog wel
geen gezeik
 

webicon

Die site. Ja uhm.. Update nooit dat profiel op Fok! Forum. Misschien een goed idee, om de 'homepage' eruit te halen. Nogal nutteloos om er een link neer te zetten, die niet bereikbaar meer is.

En Pantera vind ik gewoon leuke (niet echt vrolijke), maar toch wel goede stofzuigmuziek.
Gelukkig is niet iedereen het hiermee eens, anders zou het maar een saaie bedoeling worden.

 
Insane in the birdbrain
webicon

wie had het over humor?
O really? And why would I care?
000000000010000000000/100101101011110100000/011010011111001110001/110100101101010001001/000011000100101011000/ [2/3]
 


voor wat? Harem of "vrijwilligerswerk"?
 


goed gevonden

ik las dat je zanger bent in een band heb je geen geluidsbestandje voor me?
 
*verliefd*

http://fotoboek.fok.nl/Miss_Amara
quote:
Zit je op het NHL hier in Leeuwarden?


Nee, jij wel?

*houdt van Nexhil*
 


[color=purple]Ik reageer daar binnenkort op okay?
Ik heb vandaag en morgen 3 kids rond me heen hangen (van kennissen) in de leeftijd van 6 tot 12 die ik ff bezig moet houden echt veel tijd voor mezelf is er ff niet. Verder wel gezellig hoor [/color]
 
Its No Game

quote:
Nee, jij wel?

CHN?
Now my death is more than just a sad song.
 
*verliefd*

http://fotoboek.fok.nl/Miss_Amara
quote:
CHN?
Ook niet

Je denkt toch zeker niet dat ik echt naar school wil of zo?
*houdt van Nexhil*
 
.... voor open wonden

Damn ik doe het ook nooit goed

Er is altijd wel iemand die iets mist in mijn lijstje... nu is het ook meer een lijstje met bands waar ik cds van heb dan echt een lijstje met bands die ik allemaal leuk vind. Maar ik moet zeggen dat ik bijzonder weinig van Bowie ken en dus niet eens kan zeggen of me dat nou kan boeien of niet.

En euh... jou lijstje mag er ook wezen hoor
 

webicon

waarom ben ik nou weer vaag
 

webicon

haha, zo'n hoog niveau heb ik op fok! niet hoor
 

webicon

Ik moet op school o.a. een compleet interieurplan maken voor een huis, dus van niets iets maken zeg maar
 

webicon

Soms mag dat wel, bij het project waar ik nu mee van start ga mag het niet.
We moeten het nu inrichten volgens 1 van de 4 stijlen die door het perscentrum wonen zijn aangekaart
Maar heel stiekem doe ik het soms wel hoor
 
As if... :P

Ja.. sorry heb geen zin om een foto van het hele gezicht te plaatsen, snap je wel ;-)
"Live the life you love and love the life you live"
 
As if... :P

Mja ik wilde even weten wat hier voor spannende mensen rondhingen hahaha
"Live the life you love and love the life you live"
 
As if... :P

Oh je mag ook gewoon zeggen: "Houd je kop", luister ik ook naar...
"Live the life you love and love the life you live"
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Coolerig man!

Ik ben echt benieuwd naar de reden waarom je een echte David-Bowie fan bent.. Dacht die nooit meer tegen te komen binnen 'onze' generatie!
...That makes kinda two of us...
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Euh... nou om heel eerlijk te zijn ken ik er geen eentje (bij naam)! Luisterde vroeger wel altijd mee aangezien m'n ouders toen nogal big-time fan van de ooit-in-de-film-Labyrinth-een-maffe-hoofdrol-spelende Engelse zanger waren...

Ik ken vooral z'n jaren '80 hits, de laatste tijd doet ie volgens mij niet zoveel meer toch? Of ik kan het mis hebben, of menig radiozender, TMF TheBox of MTV negeert hem volkomen...

Waarom ik dan juist daarom reageerde in je fotoboek? Ik moest er eens aan denken omdat ik er een hele hoop jeugd-herinneringen bij heb! En daarom (en begrijp me niet verkeerd: vind 't zelf totaal geen verkeerde muziek) associeerde ik Bowie's muziek meestal meer met oudere generaties
...That makes kinda two of us...
 

webicon

quote:
Wat voor soort muziek maakt 'the roots'?
Zie hier voor meer info en geluidsfragmenten van The Roots. Dan krijg je een beeld.
The future belongs to those who believe in de beauty of their dreams.
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Wel gaaf dat je helemaal naar Berlijn gaat voor dat concert: twee vliegen in één klap!
...That makes kinda two of us...
 
 
You'll Never Find Me...
webicon

CHILL!! Ik sta bij je favo fokkerts! Niet meer wissen he, gast. Want je bent de eerste
 


Heej wat las ik nou? Heb jij iets tegen Brabo's
Inspiratieloos!
 
dus niet Donroyco
webicon

Op maandag 29 september 2008 11:45 schreef HostiMeister het volgende:
Dat is zeg maar de Nederlandse taal op een vuige keukentafel voorover buigen en hem dan zonder glijmiddel anaal verkrachten. :'(
 
exorcist
webicon

Dolf is de baas
Insaantje