Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 07-05-2003
Laatste update 15-12-2016
Geslacht Man
Geboortedatum -
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen
Schoenmaat
Beroep
Studierichting
Woonplaats
Favo forum geen
Favo FOK!kers
Favo subsite geen
Aantal forumposts 3.637 »
Aantal FP-reacties 274 »
Aantal views 983
Aantal reacties 41
Laatste voyeur(s) SOG
Anonieme_Fokker
Anonieme_Fokker
Anonieme_Fokker
StarmanFR
Seine Zonsondergang over Parijs
pm
Friespeuk
webicon

https://alexmiedema.nl
Jij bent een vreemde vogel

Welkom
 
Friespeuk
webicon

https://alexmiedema.nl
quote:
Cruoninga zei :


[..]

Hoi
was jij niet die Fries die Groningen niet wilde veroveren?
Klopt. Van de Friesland onafhankelijk mensen ben ik een van de weinige die Groningen alleen wil als de Groningers zelf ook willen
 

webicon

Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
 
Friespeuk
webicon

https://alexmiedema.nl
quote:
Cruoninga zei :


[..]

Dus als je partijgenoten de militaire middelen hadden gehad reden er morgen Friese tanks door de Herestraat, nou lekker dan
Geen geweld Maar ze gaan er gewoon van uit dat Groningen dat allemaal maar wil En dat gaat me te ver.

Ik hoef alleen Lauwersoog bij Friesland, dan ben ik la blij. En dat is nu toch ook al voor 51% in handen van de provincie Frysln (de haven dan, qua aandelen), ook al ligt het in Groningen.
 
Ladidaninananaaa
webicon

quote:
Cruoninga zei :
Ik als vogel vind die kattenfoto's enigszins aanstootgevend. Dit omdat ik op empirische gronden weet dat katten gebruikelijkerwijs enkel de kop van een gevangen vogel opeten.En laat dat dus net mijn mooiste stuk zijn.
Beste Manakin,
Na kennis te hebben genomen van uw bericht over uw empirische katten-angst, wil ik toch even de tijd nemen u te overtuigen van de streng pacifistische aard mijner katten, Tika Houdini in het bijzonder.
Nimmer zal zij zich wagen aan vogelmoord,
laat staan alleen de kop opeten.
Bij deze dus.

Verder kan ik niet anders dan mij aansluiten
bij uw opmerking over uw sierlijk hoofd en mijn daaruit voorvloeiende nieuwsgierigheid naar uw 'dansje', op deze late dinsdagnacht, met u delen.

Goedenacht enzovoorts, la-nina
| | @ | Overal zanikt bagger...
 
eroe viola
webicon

quote:
Cruoninga zei :


[..]

Hoi
Je lijkt op je award
Jij niet hoop ik
What we do in life echoes in eternity
Just relax - It's what Jesus would do
Wat een vrouw!
spits!
 
Hadouken!
webicon

quote:
Cruoninga zei :
Zit jij soms op het Noorderpoort te Groningen?
ho beetje late reactie maar ja :}
\[i\]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke\[/i\]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
 
potra
webicon

quote:
Cruoninga zei :
Hoi,

Hoe gaat het met het schrijven?
Pff, het wil allemaal niet zo. Ik verzin duizenden dingen maar niks voldoet aan mijn eisen! Erg frustrerend.
quote:
Ik zie dat je journalistiek doet in Utrecht. Dat was ik ook nog even plan in een niet zo grijs verleden.
Waarom heb je het niet gedaan?
 
potra
webicon

quote:
Cruoninga zei :


[..]

Wat voor dingen verzin je dan zoal? Zijn je meeste verzinsels allemaal terug te leiden tot een bepaald onderwerp/verhaal of zit er totaal geen lijn in je creatieve geest?
Hmm, momenteel wordt mijn schrijvershumeur een beetje verpest door een bepaald onderwerp, gelinkt aan een schrijfwedstrijd op het forum... ROOD. Dat wil allemaal niet zo. Ben jij nog van plan daar aan mee te doen?

In het algemeen zit er weinig lijn in, maar eigenlijk net zo veel of weinig als in mijn eigen leven. Want ik bedenk haast nooit iets zonder (in)directe aanleiding. Natuurlijk wel flink aangedikt en weggefantaseerd. Dat maakt het schrijven voor mij zo leuk; ik neem mijn eigen wereld en maak het die van een ander. Die ander is vaak interessanter.

Als ik iets schrijf gaat het sowieso wel vaak over relaties, het alledaagse leven 'with a twist', de natuur en reizen. Ik zal niet snel iets interessants neer kunnen zetten in Science Fiction-stijl.

Soms twijfel ik zelfs wel eens of mijn geest nu werkelijk zo creatief is, haha. Heb je niet ook soms het gevoel dat werkelijk alles al geschreven is?

En jouw creatieve geest, hoe zit die in elkaar? Ik vraag me toch wel eens af waar het vandaan komt bij anderen. Put je ook uit waarnemingen?

[..]
quote:
Nog geen verleden tijd...
Momenteel zit ik op de HAVO avondschool onder het motto 'beter laat dan nooit'. Uiteindelijk wil ik naar het WO en heb recent besloten dat via een colloquium doctum (=21+ test) te doen i.p.v. een propodeuse te halen op het HBO. Mocht ik daarvoor zakken, kom ik wellicht alsnog naar Utrecht.
Een 21+ test zal ook een stuk minder omslachtig zijn denk ik wel, als je alleen naar het HBO gaat om met je propedeuse te vertrekken dan zal het waarschijnlijk geen leuk jaar zijn.

Welke studie wil je gaan volgen? En waarom niet in Utrecht?
 
potra
webicon

quote:
Cruoninga zei :


[..]

ROOD? Ik had het idee dat dat idee van die schrijfwedstrijd een beetje was doodgebloed. Wat is het preciese onderwerp en de regels/richtlijnen?
Ja het onderwerp is rood en ik loop er gruwelijk op vast. Als je mee wilt doen kan het nog, dit zijn de topics erover: http://forum.fok.nl/topic/767190 & http://forum.fok.nl/topic/767191. Veel succes voor als je dat nog wilt!
quote:
Eigenlijk kom ik maar weinig aan schrijven toe momenteel, maar het is wel iets wat wel elke dag door mijn hoofd speelt.
Waarom kom je er niet aan toe?

Ik schrijf ook zeker niet elke dag. Ja, een paar woorden, maar geen verhalen. Wel hetzelfde als jij: denk er elke wel aan.
quote:
Relaties enzo zijn niet echt mijn terrein. Ik haal het liever uit dingen die gebeuren in de wereld, op grotere schaal dan. Het 'ideale verhaal' heb ik al wel in grote lijnen uitgedacht. Iets wat zich af moet spelen in een decor van een religieuze strijd tussen aanhangers van verschillende wereldgodsdiensten. Vrij actueel dus. Iets van hoop in een verloren wereld, om het maar even dramatisch te omschrijven. Weleens van de Doos van Pandora gehoord?
Ja, dat verhaal ken ik wel. Mooi concept ook wat je hebt. Ik hou wel van drama en van het gevoel van hoop, waar die idealistisch is en bijna irreel. Dit maak ik er tenminste uit op.
quote:
Op dat gebied lijken we zo op het eerste gezicht dus totaal verschillend.
Inderdaad, maar dat is ook leuk.
quote:
Herkenbaar. Confronterend h? Ik weet dat ik helaas geen toptalent ben, maar heb ook het idee dat met wat oefening alles op den duur toch enigzins mogelijk moet zijn.
Lijkt mij ook wel. Ik vraag me sowieso af of je er met talent wel komt. Het komt toch ook aan op hard werken!
quote:
Doet me denken aan 'De Alchemist' van Paulo Coelho. Ken je die? Anders moet je die eens lezen, is maar 80 pagina's, dus makkelijk voor even tussendoor.
Heb ik gelezen ja, pracht van een boekje. Ik heb ook 'Veronika besluit te sterven' en 'De duivel en het meisje' van hem gelezen. Geweldige stijl heeft hij, heel fijn om te lezen en als je het uit hebt voel je dat het waardevol was (en is!).
quote:
Waarnemingen kan je in deze overigens vrij ruim opvatten. Hoe bedoel je het precies voor jezelf?
Simpele dingen die ik zie. Zoals koeien die door de wei rennen, normaal zie je ze alleen maar grazen of liggen. Net dat kleine opvallende dingetje in de wereld die je ziet. En hoort, voelt, ruikt natuurlijk.
quote:
Geschiedenis in Amsterdam. Woon nu in Groningen en daar bevalt het prima, maar wil niet mijn hele leven in dezelfde stad wonen. Voor Amsterdam gekozen omdat de VU me wel goed leek en ik daar ook vrijwilligerswerk heb zitten.
Groningen lijkt mij een leuke stad, ik ben er niet zo vaak geweest maar ik vind de sfeer er wel gezelliger dan in Amsterdam. Al is het natuurlijk sowieso anders als je er woont denk ik. Geschiedenis lijkt me verder wel een heel interessante studie, maar zeker niet iets waar ik het geduld voor heb.
quote:
In welk jaar zit jij nu in Utrecht?
Tweede jaar. Het bevalt me prima, maar ik wil veel liever naar het derde jaar! Stage lopen e.d.
quote:
Je mag me trouwens weleens iets mailen. Ben wel benieuwd. Kan het als je wilt ook wel van commentaar voorzien.
Dat is goed. Als ik iets heb dan zie je het wel verschijnen.
Andersom geldt trouwens hetzelfde, ik lees het graag.
 
potra
webicon

quote:
Cruoninga zei :
Wat heb je tot zover? Denk niet dat ik er zelf nog aan begin, maar als me nog een geweldig idee te binnen schiet zal ik die wel aan jou doorgeven
Ik heb inmiddels alle drie de onderdelen af en ik ben heel trots op mezelf!
quote:
Druk met dingen, kan nog niet zo goed genoeg tijd vrijmaken tussen allerlei andere dingen, maar dat komt wel.
Tijd vrijmaken is soms erg lastig inderdaad. Gelukkig reis ik bijna elke dag van Meppel naar Utrecht (+terugreis), dan heb ik wel veel tijd.
quote:
Precies dat inderdaad! Door alles wat er deze tijd gebeurd moet dat toch eens verteld worden...
En ik hoor het ook graag.
quote:
Ik noteer die titels, wil zeker nog meer van hem lezen.
Hij heeft nog wel meer werk. Maar ik koop niet zo vaak boeken dus ik heb eigenlijk alleen gelezen wat ik bij de bibliotheek kon vinden. Zijn nieuwste werk heet 'De Zahir'.
quote:
Ik begrijp wat je bedoelt. Heb het ook wel enigszins ja. Vond je het terecht dat ik aan het verhaal van De Alchemist moest denken?
Terecht? Waar je aan denkt daar denk je aan, dat is altijd terecht. Niet dat ik helemaal hetzelfde opschrijf, maar ik zou het graag wl doen. Dus in die zin klopt het wel.
quote:
Groningen is zeker gezellig. Hoe bevalt Utrecht? Ik zie in je profiel dat je in Meppel woont en niet in Utrecht zelf? Hoe doe je dat dan?
Utrecht is leuk, maar ik kom niet veel in de binnenstad. Zoals ik al zei doe ik Meppel - Utrecht gewoon met de trein. Ik hou best van met de trein reizen en dus heb ik er geen problemen mee. Behalve in de spits, dan vind ik het vreselijk.
quote:
Kan je ook stage lopen in het buitenland? Lijkt me dan toch het hoogtepunt van je hele studie.
Dat kan wel, ik krijg er maandag zelfs een informatiemiddag over. Maar ik ben er nog niet helemaal uit of ik het wel nuttig vind voor mijn studie, zelfs al zal het ongetwijfeld een wereldervaring zijn.
quote:
Waarheen zou ik dan eventueel iets moeten sturen? Maak je maar geen zorgen hoor, zal je niet meteen met vijftien stukken per dag bombarderen
Mijn e-mail adres is assepoester@gmail.com. En als je zo veel stuurt vind ik het niet erg, verwacht alleen niet dat ik het allemaal uitgebreid ga beoordelen.
 
Voetbalt O+

Hee, gluren en niks posten h!
 
Voetbalt O+

quote:
Cruoninga zei :


[..]

*Post*

Wat vond je van de laatste FC Groningen - Twente in't Oosterpark ooit?
Wedstrijd an sich viel wat tegen, altijd moeilijk tegen 10 man natuurlijk En te verdedigend vind ik....vd Laak voor Salmon vond ik echt belachelijk, maar ja.. Sfeertje was af en toe wel lekker, hoort bij deze wedstrijd.

Zit er aan te denken zondag mee te gaan naar Utrecht, moet nog wel even een foto laten maken bij de receptie en voor vrijdag een kaart kopen geloof ik.
 
Voetbalt O+

quote:
Cruoninga zei :


[..]

Is dat nog doorgegaan?
Nope, kon die week niet meer bij de FC receptie komen voor een foto. Een andere keer dan maar. Jij wel meegeweest?
 
Voetbalt O+

quote:
Op 28-04-2006 13:46 schreef Cruoninga
Vrijdag 5 mei is er een feest met de spelers in't supportershome. Beetje ongelukkig misschien dat het op bevrijdingsdag gepland is, maar komne jullie ook?? Moet je je wel voor aanmelden en lid zijn van de SV.
Zit er dik in dat we aanwezig zullen zijn. Lid waren we al, alleen nog even aanmelden dus.

Overigens, vandaag een huis gekocht in ons mooie stadje
 
Voetbalt O+

quote:
Op 02-05-2006 21:15 schreef Cruoninga

[..]


Gefeliciteerd, waar staat het en hoe groot is't?
In Helpman. van Starkenborghstraat is het, vlakbij het Helperbad.
2 slaapkamers, woonkamer van 30m2 en een grote tuin!

Als je nog foto's wilt zien kan ik je wel een pb sturen op fcgforum, staat gewoon op een makelaarsite nml.

We moeten ons nog opgeven voor 5 mei trouwens!
 


http://www.hufters.be
Cruoninga, hoe komt het dat je de avondschool doet?
 
Est. MXL AD
webicon

quote:
Op 21-05-2006 20:09 schreef K33T
Cruoninga, hoe komt het dat je de avondschool doet?
Omdat ik zo'n luie loserpuber was die de gewone middelbare school verneukt heeft. Later vond ik dat ik toch maar even mijn havo moest gaan afmaken en dat kan dan daar.
 


http://www.hufters.be
Nou, nog succes met je examens!

(zit ook in dezelfde schuitje)
 
Est. MXL AD
webicon

quote:
Op 23-05-2006 17:43 schreef K33T
Nou, nog succes met je examens!

(zit ook in dezelfde schuitje)
Jij ook succes. Hoeveel moet je er nog? Ik moest er in totaal maar drie dit jaar, waarvan n er al op zit.
 

webicon

Ga je nog een bevrijdingsactie doen of hoe zit dat?
 

webicon

quote:
Op 28-05-2006 22:14 schreef Cruoninga
Ehm? Wie moet er bevrijd worden?
Je eigen kameradSCHki misSCHien?
 

webicon

quote:
Op 29-05-2006 00:33 schreef Cruoninga

[..]


Ik vrees dat ik iets gemist heb...
Ja, da's een Groninger trekje zullen we maar zeggen maar het is nooit te laat om je fouten te herstellen
 

webicon

quote:
Op 29-05-2006 13:50 schreef Cruoninga

[..]


Ik zou het toch wel lief vinden als je nu dan uit de doeken doet wat er aan de hand is.
Oh ik ben een maand geband, onterecht uiteraard. Ik had zogenaamd van achter de schermen dingen op het forum gezet. Tjah, als muitende moderators mij hele topics toe gaan sturen
 
one

quote:
Op 29-05-2006 23:37 schreef Cruoninga

[..]


En in hoeveel fotoboeken heb je al gevraagd om een bevrijdingsactie? Of heb je uit al die duizenden fokkers echt mij uitgekozen?
Alleen jou, jij bent onverdacht en slim en ik heb volledig vertrouwen in je
 
Est. MXL AD
webicon

quote:
Op 30-05-2006 10:10 schreef Freed

[..]


Alleen jou, jij bent onverdacht en slim en ik heb volledig vertrouwen in je
Is dit je broer, SCH?
 
Love to be hated
webicon

quote:
Op 04-06-2006 13:36 schreef Cruoninga
Opmerkelijke avatar. Togo en Ierland? Wat zit daar achter?
Weinig.

Togo wordt wereldkampioen en die midget staat gewoon leuk met zijn handen omhoog.
A.M.A.B
 

webicon

Cruo..wat doe je!

Maarre feli
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
 

webicon

quote:
Op 27-07-2006 18:33 schreef Cruoninga

[..]


Over Amsterdam heb je het neem ik aan? Gaan jullie nog naar Aston Villa?

En thnx
Daar had ik het over

Jazekers gaan wij heen!
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
 
Voetbalt O+

We gaan idd heen, maar waren in onze vakantie vergeten kaarten te kopen kwamen we vanochtend achter
Snel dus nog even kaarten gehaald.
 

webicon

Zit je al in Amsterdam?
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
 

webicon

quote:
Op 08-09-2006 18:38 schreef Cruoninga

[..]


Moiiii

Ja, heb daar nog even geen internet dus ben even tijdelijk afgesloten van het voetbalthuisfront.

Hoe bevalt jullie nieuwe huis tot nu toe?
Misschien tot na de wedstrijd in het home zondag?


Ah ok, afkicken dus? Bevalt het daar in de hoofdstad?

Wij wonen nog niet in het nieuwe huis, 29 september krijgen we de sleutel. Nog eventjes geduld dus.

Vast wel, gaan nog wel eventjes wat drinken na de wedstrijd in het home! Wist je al dat ik webredacteur ben bij de site van SV? Leuk om te doen!
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
 

webicon

quote:
Op 20-10-2006 19:39 schreef Cruoninga
Doei SCH, ik ga nu stoppen met onze (in essentie zinloze) discussie (Ik heb ze wel gemist zeg...) en kijken of mijn spaghetti niet overkookt. Ben je er zondag bij? Ik ook niet! Voor het eerst in jaren
Maar als ik ze al die tijd ongeluk bracht....
Kheb net de hutspot op en nu belt man lief dat hij op station Breukelen staat omdat CS Utrecht platligt maar heb geen zin om hem op te halen, gna gna.

Nee, ben er zondag niet bij.
 

webicon

quote:
Op 27-12-2006 13:43 schreef Cruoninga
Zeg,

Zag ik jou gisteravond rond 9 uur, gehuld in regenboogmuts, beige jas en rode rugzak, in Meppel de trein instappen waarop de conducteur je naar de trein aan de andere kant van het perron dirigeerde?
Of identificeerde ik die persoon verkeerd?
haha, dat klopt ja! Ging die conducteur mij ff vertellen in welke van de 2 treinen ik moest stappen. Uiteindelijk had hij gelijk want de andere trein was een stuk minder druk. Wat een geweldige kledingcombinatie had ik aan he?
Zie dit berichtje nu pas, heb helemaal geen e-mail gehad ofzo..
 
 
Est. MXL AD
webicon

quote:
Op 31-07-2007 00:07 schreef Slaughter
Hallo
 

webicon

quote:
Op 31-07-2007 02:10 schreef Cruoninga

[..]


Late reactie van mij ook weer. Studeer je nog in Amsterdam?
Jep, nog 1,5 jaar volgens de planning. Vanaf september tot januari ga ik nog een half jaar stage lopen bij de Nationale Sportpas in Hoofddorp!
Weet je wie mn baas daar wordt..Arie van Eijden
 

webicon

quote:
Op 30-07-2007 14:59 schreef Cruoninga
Misschien dat ik iets gemist heb, maar die avatar....????
Ik had gezegd dat ik Groningen fan zou worden als Heerenveen Sibon zou kopen
 

webicon

quote:
Op 31-08-2007 22:13 schreef Cruoninga

[..]


Ah, leuk. Ga je ook mee naar Florence?
Kom er net vandaan man
Ik heb me toch maar weer tot Heerenveen bekeerd. Lijkt me voor iedereen beter. Kun je vast wel mee leven.