Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 17-02-2003
Laatste update 22-08-2006
Geslacht Man
Geboortedatum 25-01-1984
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen Blauw
Schoenmaat 270 M
Beroep Controller
Studierichting Hbo Bedrijfseconomie
Woonplaats Schagen
Favo forum Muziek
Favo FOK!kers
Favo subsite FOK!forum
Aantal forumposts 33.596 »
Aantal FP-reacties 31 »
Aantal views 5.480
Aantal reacties 207
Laatste voyeur(s) NoXia
Megalomaniac
UitStraling
michiel_merk
made
Lowlands 2003 Nu ook in kleur Headbangen, enzo. Lang haar.
spuisels
Recent tracks:


Weekly top tracks:


Top tracks overall:


Weekly top artists:


Top artists:
pm
 
chagrijn
webicon

http://forum.fok.nl/topic/242460
Hey. Bedankt.
Het viel mij ook niet tegen.
I intend to live forever, or die trying.
 
Niet de echte.
webicon

Kashmir is wel flex heh. Voor de rest kan ik me niet echt vinden in je muzieksmaak
 


Ali Kanibali! Wie gehts?

Waren jullie nog naar de Gevel geweest? En was Mark nog pissed omdat ik naar huis was gegaan?

Hey, Dr en ik gaan binnenkort unsere birthday vieren, jij komt toch ook h? We moeten alleen nog de dag plannen enzo..

Nouja, tot weerziens maar weer.
 


Werk? Jij werkt? Wat ruikt mijn oog? Wat voor werk? En waarom? en boven alles, waarom? Je hebt stufi, je bent student, jullie soort werkt niet.. En ga nou niet zeggen dat je net als Dr een carrire als profesioneel vakkenvuller bent gestart..

Wat ga je aankomende zaterdag doen? Besides bier drinken, thats obvious. Binnenkort paasvee! Je komt toch ook wel h? Of ben je druk met school/werk..?

O, ik heb mijn rijbewijs gehaald, jeeej! En nu ga ik in Schagen wonen en heb er dus niks aan

Nou, toedels maar weer!
 

webicon

http://www.last.fm/user/MODmetalhead
zo zo hebben wij even een crimineel koppie leuk lijstje bands
Wii nr: 6970 8782 3230 1449
 


Ah, dus nu heb je meer euri om meer te drinken. Klinkt als een goed plan.

Ik heb zaterdag een feestje bij Wendy. Eerst gaan we daar eten met zijn alle en daarna gaan we waarschijnlijk slap ouwehoeren en de rest gaat dronken worden en daarna gaan we Alkmaar in. Niet veel spannends dus. En zondag ga ik naja, bij Wendy ontbijten en daarna terug naar huis, hardlopen, douche en in slaap vallen.

En paasvee is de 28ste om precies te zijn.

Ik ga vlakbij de city wonen, de Mesdagstraat oid. Samen met Dr vanaf 1 mei. Huge huis voor met zijn 2en, 3 verdiepingen, 4 slaapkamers, voor-/achtertuin, schuur, dichte keuken. Kortom te veel ruimte voor 2 personen. Maarja, gelukkig komt Marjo waarschijnlijk ieder weekend slapen met haar boyfriend. Wist je al dat Marjo weer terug is bij Anne? Ik weet eigenlijk niet eens of ik het wel mag zeggen, nou ja! Het is niet alsof jij iets doet met deze info.

eneeuh, je gaat tegenwoordig niet meer voor een papiertje maar voor een pasje. Een pasje dat 5 dagen in beslag neemt om gemaakt te worden

Veel plezier op school!
 


Anne is haar ex van 2 jaar geleden en nu zijn ze weer bij elkaar. Gezellig. Wel een beetje jammer van je dat je het niet doorroddelt

Waar is de rest van je projectgroep heen dan? Ik dacht dat jullie er niemand uit mochten zeten? Heb je iedereen weggejaagd?

Ik heb ook een busy day at the office, maar ik ben echt 0,0 gemotiveerd..
 


Nou, met die 3 mensen die in jouw adresboek staan, kleine kans denk ik Nee hoor, je bent een hele populaire jongen, hoe kan je anders Trapman vol krijgen.

Dus nu heb je geen koffiejongen meer? Jammer joh. Moet je nog veel doen dan?

Ik moet ook echt aan mijn werk, want de stapel word steeds groter..
 

webicon

http://www.last.fm/user/MODmetalhead
holla maar alles via bubblegumbarbie gooien he zelf posten mag ook
Wii nr: 6970 8782 3230 1449
 


Ik ben ervan overtuigd dat je mij de meest lieve fokker ooit vind! Ik heb het naar hem toegestuurd voor je. Maareuhh, waarom heb je het hem zelf niet toe gePM't?

Msn, the source of all evil. Ben blij dat ik het niet meer heb. Tot nu toe ben ik 2 keer op de msn van Marjo geweest en 1 keer kreeg ik een date met een munchkin, de 2de keer kreeg ik foto's met een mannelijk geslachtsdeel toegestuurd. Erg grappig. Maar het gesprek werd een beetje vervelend toen hij ook graag naakte delen van mij wilde zien. Rare belgen..

Ik heb tegenwoordig wel een koffieboy. Alleen drink ik tegenwoordig thee. Meer dan 4 koppen koffie per dag schijnt niet ok te zijn. En ik had er meestal voor 10 uur al 4 op
 

webicon

http://www.last.fm/user/MODmetalhead
quote:
Op 22-02-2007 16:18 schreef Angel_of_Dth
Ja, ik deed enkele pogingen, maar het fotoboek werkte niet mee. Dus zodoende. Maar je mist er niet veel aan, ik had sowieso niks zinnigs te antwoorden gehad.
Valt me weer beetje tegen hoor
Wii nr: 6970 8782 3230 1449
 


Ola!

Wat heb je allemaal gedaan afgelopen weekend en wat ga je aankomend weekend doen? Hoe was/is je week? En heb je nog wat te roddelen over bekenden?

P.s. Heeft Maarten nou met Katinka of is dat al uit of nooit aangeweest?

 


Ahh, *boehoe* Nu weten wij (Mar, Bec en ik) nog niks over hoe het gegaan is tussen hun 2. Wij (jij en ik) zijn echt waardeloos als het gaat om roddelen.. Jij vooral.

Was het nog drukkig in de Gevel? Niet denk, paasvee komt eraan *schrikt* Ik kijk op mijn telefoon zie dat het vandaag de 28ste is en dat het woensdag is en ik denk 'O, is het vandaag geen paasvee, mis ik het?'

Vakantie is ook saai, daarom doe ik daar ook gewoon niet aan. Heyeeuhh, welke festivals ga jij allemaal bezoeken?

Ik heb wel een tof weekend gehad, beetje rond gehangen bij Wendy en daarna Alkmaar ingeweest. Aankomend weekend heb ik nog geen idee.

Veel plezier met je noppes doen.
 
Ik heb dit weekend een dappere poging ondernomen tot uitgaan, was het niet dat ik bij Andr op de bank in slaap viel om 11 uur en besloot maar weer naar huis te gaan. Maar aankomend weekend heb ik sociale druk om uit te gaan, ik heb het belooft.

Voor de rest heb ik niet veel gedaan, ik ben ziek thuis geweest, heb een beetje rondgehangen met me boyfriend en ben nog wat wezen drinken met Marjo. En dat is het.

Vandaag weer een spannende werkdag door zien te komen.

Tschuss!
 


Dr zorgt voor alcohol als het goed is. Zijn schuld als het er niet is

Met mij wel ok, druk druk druk. Vooral op mijn werk, voor de verandering. Dus ik ga weer hard bezig.

 
 


quote:
Op 02-04-2007 13:39 schreef Angel_of_Dth
Hoi.

Heb je een leuk weekend gehad? Wat heb je allemaal gedaan? Behalve in de Smidse zijn, dat weet ik immers al. Zaterdag nog leuke dingen gedaan? Zondag?

Ik zit in mijn tentamenweek, heb geen zin om te leren, dus kom ik jou even lastig vallen. Gezellig he?
Woohoo! Je weet dat je mijn favo lastigval persoon bent.

Nah, vrijdag raar gedanst in de Smidse, zoals je met je scherpe oog al op had gemerkt.

Zaterdag ben ik samen met Ruben naar Texel geweest, daar hebben we een tandem gehuurd en hebben we gepicknicked. Dat was echt super tof! Moet je ook eens doen Met Mark samen ofzo

en zondag hebben we nopes gedaan, movies gekeken (3 stuks maarliefst) en Mac voedsel gehaald en thuis genuttigt.

Und wie war jouw Wochenende? Behalve Smidse dan h
 


quote:
Op 02-04-2007 14:57 schreef Angel_of_Dth
Mijn weekend was best puik.

Vrijdag ook nog even naar Q-City geweest. En op weg daar heen kwam ik een vriendin tegen die ik al ruim en jaar niet meer gezien had. Dat was wel weer eens gezellig.

Zaterdag ben ik bij Mark geweest, met Bart. Daar een paar biertjes gedronken en om 1:00 kwamen we in 't Noord aan. Daar was weinig aan, dus nog maar even in de Gevel gaan kijken. Lekker rustig natuurlijk, na Paasvee. Verder weinig interessant.

Gisteren ging ik leren. Maar toen belde Elise om te vragen of ik mee ging op een terrasje zitten. Een half uur nadat ik zei dat ik geen tijd had i.v.m. leren zat ik met Elise en Ryanne bij Piet Pan. Domi is daar ook naartoe gekomen. Daarna zijn we maar even bij 1741 gaan eten. Even koffie gedronken in de Smidse, en met een biertje nog even op Mark gewacht. En daarna tot een uur of 2:00 in de Gevel geweest. Daar was het i.v.m. de finale van de talentenjacht best gezellig druk.

Ik ging even op een terrasje zitten. Ik ben van 16:30 tot 2:30 van huis geweest. Zonnige zondagen zijn leuk.
Dat klinkt zeker als een fraai weekend. En nu, school?
 

webicon

Ik ben er weer hoor! Had een tijd geen internet... vandaar. En ik had het wel een beetje gehad ook. Maar er is weer leven. .
Zat niet in Fort Pannerden, dat die stinkhippies met z'n allen in het drijfzand geraken! . Tegenwoordig woon ik in een koopwoning hehe.
If you fear for the morality of your wives, educat. of your childr., the solidarity of your armchairs, privatized prisons, factory farms and the secu. of the state...then you are right. But what can you do?You are rotten, and the fire has been lit
 


quote:
Op vrijdag 20 april 2007 17:43 schreef Angel_of_Dth het volgende:

[..]

Hoi.

Je alfabet moet nog af. Ik stel Life of Agony voor bij de L.
Hmm.. dat is best een idee inderdaad. Ik ken ze redelijk (de zanger, om precies te zijn). Ik ga nog even wat meer nummers van ze zoeken; en als ze me bevallen, zet ik ze er bij
 


quote:
Op 20-04-2007 17:51 schreef Angel_of_Dth

[..]


Ik zou dan wel gewoon complete cd's zoeken. Of n complete cd. Losse nummers geven m.i. vaak een minder goed beeld van een band.

En bij LOA zijn alle cd's zeer aan te raden.
ok.. ik zit even snel wat te luisteren.
Maar ze zijn heel wat harder en toffer dan ik me kan herinneren. Ik vermoed dat ze ooit een wat somber, depressief, saai nummer hebben uitgebracht, waardoor ik ze nooit een kans heb gegeven. Zou dat kunnen?
Nouja.. thnx voor de tip in elk geval
 
Rennen!
webicon

quote:
Op maandag 23 april 2007 17:15 schreef Angel_of_Dth het volgende:
Ik heb een schurfthekel aan oordopjes en in-ear dingen. Dus laat mij nou lekker met koptelefoon rondlopen. En dat 10 jaar oude shirt zit gewoon heel fijn. En de kapsels van 10 jaar geleden worden vast binnenkort weer helemaal hip.

Maar ga jij maar lekker met die dingen in je oor lopen hoor, als je bang bent dat je er niet tof uit ziet.
Mooi gezegt
 
het is al ijdelheid
webicon

Oh yeah.
Your musical compatibility rating with AlexMartinius is:
Low.

.
12. Hoe vaak ben je bang dat je leven zonder internet vervelend, leeg en onplezierig zal zijn?
 
het is al ijdelheid
webicon

quote:
Op 23-05-2007 20:53 schreef Angel_of_Dth

[..]


Klinkt aannemelijk, slechts weinig komen in de buurt van mijn wansmaak.
En dan toch nog The Beatles, Bob Dylan, Rammstein, Nick Cave and the Bad Seeds, and Jimi Hendrix he.
On-voor-stel-baar.
12. Hoe vaak ben je bang dat je leven zonder internet vervelend, leeg en onplezierig zal zijn?
 
Relax, het is maar Fok
webicon

quote:
Op 10-06-2007 15:07 schreef Angel_of_Dth

[..]


Wat?

Dat mag niet.
Ja, zo blijft er niks meer over
 
Redhead Rocks!

Mooi lang haar
Jongens met lang haar zijn gewoonweg sexy
 
Pauperpiemel!
webicon

http://www.NymphomaniacPhantasy.punt.nl
quote:
Op 11-08-2007 15:34 schreef Angel_of_Dth
Hoi,

Ik post maar even, ik heb geen zin om een lurkende pauperpiemel te zijn. Maar eigenlijk kwam ik alleen even lurken.
kinkeh.. ende sexeeh..

Thanks hoor!
I know, you gonna want me..
 
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

Dat meen je niet! Dank voor de tip!
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

quote:
Op 27-02-2008 13:34 schreef Angel_of_Dth

[..]


Ha dat verklaart waarom die er nog niet in stond. Graag gedaan.

Ik moet zeggen dat ik er ook nog vrijwel niks over gehoord heb. Ik zat toevallig op de Melkwegsite te kijken en zag het daardoor (stond er toen ook net op).
Op die manier ben ik ook regelmatig leuke optredens tegen gekomen!
Ik zou eigenlijk naar Chimaira in de Willem II gaan, afgelopen najaar ergens, maar dat hebben ze op het laatste moment afgezegd... Bagger, want de Willem II vind ik een vl fijnere zaal dan de Melkweg ( plus ik woon er 5 minuten vandaan ).
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

quote:
Op 28-02-2008 12:37 schreef Angel_of_Dth

[..]


Ik ben wel vrij blij dat het in de Melkweg is. Ik vind het een fijne zaal. Al ga ik liever naar de Oude Zaal dan naar de Max. Maar daar is Chimaira toch iets te bekend voor geworden denk ik.

Willem II ken ik niet, maar ik woon dan ook niet in de buurt van Den Bosch. Al ben ik er wel eens geweest voor Machine Head. En daarna nog enkele uren rond geslenterd, wachtend op de eerste trein. Leuke stad.
Machine Head, dat was in de Brabanthallen, toch?
Willem II is erg relaxed, tenimnste, als je van kleine zaaltjes houdt met goede sfeer, goedkoop maar dirnkbaar bier en genoeg ruimte om ook lekker te zitten en een beetje te socializen. Grote bands willen er nog wel eens try-outs houden, en daar hou ik van!
Nog stap-, concertplannen voor dit weekend?
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

quote:
Maaspoort. 20 minuten lopen van het station, zo werd gezegd. Dat werd 2 uur, terwijl we toch echt, zo vertelde iedereen aan wie we het vroegen, de goede kant op gingen.

En we hadden allemaal maar 3 of 4 uur geslapen en een kater. Al met al een topdag dus.
20 minuten was er gezegd?? De Maaspoort is een pokke eind lopen! Maar ja, daar waren jullie al achter gekomen Het scheelt dat je voor MH ging, dan heb je dat er wel voor over ^^
quote:
Zoals je het omschrijft; als het hier in de buurt was, zou ik er mijn bed neerzetten en er gaan wonen.
Zeker weten! Ik ben ook erg blij dat mijn bed op kruipafstand van de Willem II staat. Mocht er binnenkort iets spannends komen zal ik het laten weten, je kunt ook eens kijken op www.w2.nl
quote:
Niet veel bijzonders. Beetje met vrienden wat biertjes drinken en even de kroeg in. Rustig weekendje denk ik. En jij?
Ik ben gister de kroeg in geweest. Vanavond waarschijnlijk met wat vrienden filmpje kijken of spelletje spelen ( Catan, Risk, dat soort suffe, maar oh zo heerschende dingen ) gepaard met wat Jupilers en goeie muziek. Zondag is mijn heilige luie dag.

Goeie manier van reageren zo trouwens, slim van jou
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

quote:
Op 01-03-2008 16:27 schreef Angel_of_Dth


Creature with the atom brain.

Erg toffe band. Een tijdje terug stonden ze in de Melkweg, helaas was ik er niet bij. Een paar dagen later kreeg ik de cd, toen baalde ik stevig dat ik er niet was. Maar als ik jou was zou ik zeker even kijken, als je 8 maart niks beters te doen hebt.

Mijn zaterdag zal er niet veel anders uit zien. Alleen dan met Brand/Amstel en geen Jupiler. Dat moet maar weer eens in de aanbieding, best goed bier, alleen wat duur.

Catan staat hier ook, leuk spelletje. Risk vind ik kut, ooit ben ik in 10 minuten van het bord gespeeld (omdat ik zwart gekozen had ), sindsdien speel ik het niet meer.

Ken je Carcassonne? Ook best een leuk spel.

Gisteren ook even de kroeg in geweest. Was wel aardig, te veel bier gedronken, standaard vrijdag. En zojuist mijn tweede gitaarles gehad, hoewel we niet veel gedaan hebben, snaren even vervangen, koffie gedronken, even laten horen hoe goed ik al Dm, Am, E, Em, G, Esus4 en A kan spelen. Even een F-akkoord vervloekt en besloten dat mijn levensdoel is dat akkoord uit alle boeken te scheuren. Standaard lesje dus.
Creature with the atom brain ken ik niet, wat is het voor iets? Misschien ga ik het wel even checken, ben alweer even niet in de W2 geweest.

Bij ons is het met Risk precies hetzelfde, hahaha! We houden ons eigenlijk zelden aan de opdracht en gaan simpelweg op elkaar inhakken waarbij iedereen toch een voorkeur heeft voor zwart Carcassonne ken ik wel maar heb ik nog nooit gespeeld. Het schijnt veel op Machiavelli te lijken, dt speel ik wel regelmatig.

Gaaf dat je gitaarles hebt! Speel je in een band of wil je in een band gaan spelen? Of doe je het echt alleen voor jezelf? En wat wil je spelen (qua stijl enzo)?
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

Btw, als je van spelletjes houdt: http://forum.fok.nl/topic/1130827/4/50#57086530
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

quote:
CWTAB is een stonerrock band uit Belgi. Vrij nieuw nog, en erg goed.
Ik ga ze, na het typen van dit berichtje, zeker even checken. Ben wel een fan van stonerrock, maar vindt dat er weinig goede bands rondlopen. Of ik ken er nog te weinig, dat kan natuurlijk ook
quote:
Machiavelli ken ik dan weer niet, dus ik heb geen idee of het op elkaar lijkt. Maar ook Carcassonne speel ik niet zo vaak. Misschien maar weer eens doen.
Zeker de moeite waard! Machiavelli is echt heel leuk En dat soort spelletjes zijn ook nog betaalbaar, die uitbreidingen van Catan zijn behoorlijk prijzig. Een vriend van me heeft ze allemaal, ik moet toegeven dat het erg gaaf speelt op een bord van 1 mtr bij 1,5 mtr!
Er wordt hier ook wel eens gepokerd maar daar ben ik niet zo goed in helaas
quote:
Als ik toch eens antwoord zou weten op die vragen... Ik wil ook eigenlijk gewoon alles spelen dat ik ook luister, maar dat is nogal wat. Maar ja, eerst maar eens fatsoenlijk leren spelen, en dan zie ik wel verder.

Wat speel jij? Ja, bas, zo ver was ik. In een band, neem ik aan? Wat voor muziek speel je?


Je hoeft toch ook niet per se te kiezen? Je zult idd wel heel wat meer tijd kwijt zijn als je meerdere dingen wilt proberen en doen, maar met muziek bezig zijn is volgens mij altijd een goede tijdsbesteding Wat vind je allemaal gaaf?
Ik speel idd bas, maar nog niet zo goed, hoor. Ben een heel stuk beter op de piano ( wat ook mijn voorkeur heeft ). Ik speel niet meer in een bandje, wel een tijdje gedaan, we speelden voornamelijk poprock. De kans zit erin dat ik binnenkort auditie ga doen bij de band die is ontstaan uit mijn vorige band, als toetsenist. De poprcok fase is ( gelukkig ) voorbij, nu spelen ze progrock.

Hoe was je weekend verder?
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

quote:
En, vind je het wat? Ik heb gisteren nog geopperd om heen te gaan, maar het antwoord was dat we alleen voor Machine Head naar Den Bosch reizen, niet voor CWTAB. Maar ja, komen ongetwijfeld binnenkort ook wel ergens dichter bij.
Ja, ik vind het wel wat, ja. Ik denk dat ik het wel nog een paar keer meer moet horen voordat ik het echt waardeer maar dat had ik met QotSA ook en daar ben ik nu lyrisch van
quote:
Ik heb gisteren nog gepokerd. Bijna gewonnen. Allin met een dame en negen is leuk, vooral als de andere speler dat ook heeft. Tot er 4 harten op tafel komen en hij harten dame had en ik geen harten, toen vond ik het niet meer leuk.
Aaaah, bagger! Veel ingezet? Dat is wel het leuke van all-in: het kan opeens zo'n andere wending krijgen. Spannend ^^ Maarre... je kan toch wel tegen je verlies, h?
quote:
Kiezen is niet noodzakelijk. Wel als ik in een band wil spelen, tenzij ik mensen vind met exact dezelfde smaak. Maar die zijn niet makkelijk te vinden.

Wat ik allemaal gaaf vind: Last.fm

Het loopt uiteen van harde metal tot franse chansons. En gisteren zelfs nog Laura Pausini zitten luisteren.
Laura Pausini word ik niet echt blij van maar je hebt wel een vreselijk brede muzieksmaak! Zelf hou ik ook echt van van alles, ik zou eigenlijk ook eens een keer iets van overzichtje moeten maken ofzo, het beetje dat in mijn fobo staat is bij lange na niet toereikend. Ben alleen niet zo'n wizz op de computer dus dat duurt waarschijnlijk nog even
quote:
Piano is tof. Dat zou ik ook nog wel willen leren, maar het nadeel is toch wel een beetje de afmeting van het instrument. En de prijs.
Piano is zeker tof! ^^ Ken je Thoughtless maar dan in de versie van Evanescence? Dat is z ongelovelijk vet, wat zij op die piano doet! Ik heb een piano gerfd en hij past nog in huis ook. Het staat ook wel erg gezellig moet ik zeggen, zeker met de gitaren aan de muur ernaast
quote:
Progrock is wel een vooruitgang. Hoewel er leuke poprock is, afhankelijk van je definitie van poprock natuurlijk. Maar bands als Rush, Genesis (met P. Gabriel), Marillion (Fish!) en Yes behoren toch wel tot mijn favorieten.
Mja, ik vind progrock zelf interessanter om te maken dan poprock. Het is vleiend om een catchy nummer te schrijven dat al je vrienden mee kunnen zingen maar progrock vind ik zoveel uitdagender. Ben zelf groot fan van Riverside, een Poolse band. Echt geniaal.
Rush was laatst in Nederland, ben je er geweest? Yes en Genesis zijn ook ALTIJD te vinden in mijn i-tunes, cd-rek, mp3-speler, wat dan ook En Tool offcourse hoewel er een discussie gaande is hier in Den Bosch in welk genre Tool valt. Wat zeg jij?
quote:
Redelijk geslaagd. Vandaag niet veel gedaan. Niks eigenlijk, maar dat was de bedoeling ook. Gisteren nog even de kroeg in geweest, maar dat was niks.

En hoe was het bij jou?


Ik heb een zeer relaxed weekend gehad. Zaterdagavond met mijn maatje filmpje gekeken en wat series op internet ( Family Guy, IT-crowd, Breaking Bad ) en zondag even bij mijn ouders langs geweest om ze ervan te overtuigen dat ik nog besta
Dit bericht is op 04-03-2008 om 19:39 gedit door marjo84.
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

quote:
Qotsa vind ik ook erg goed. Al was ik daar toen ik het leerde kennen (Songs for the deaf) meer lyrisch over dan nu. De 2 volgende cd's vond ik minder, absoluut niet slecht, maar minder.

De laatste tijd zet ik vaker Kyuss op, was even wennen, maar ik ben om, ik vind ze tof.
Eens! Meteen! Songs for the Deaf is ook zeker mijn favoriet, hoewel ik Lullabies to Paralyze ook na een tijd heb leren waarderen. Era Vulgaris staat ook in mijn kast maar eerlijk gezegd komen alleen Sick, sick, sick en Make it wit chu veel in mijn playlist voorbij.
quote:
Ik kan prima tegen mijn verlies . Het ging dan ook nergens om, dus ook al is het dan alsnog leuk om te winnen, het maakt niet veel uit.
Ik ook wel, maar het vervelende is bij ons alleen dat degene die verliest dat de rest van de avond dat op vele creatieve, ernstig storende manieren te horen krijgt, hahaha! Plus ik heb zelf altijd een grote mond van te voren, erg pijnlijk als je dan verliest en dus des te leuker voor de rest om het erin te wrijven
quote:
Ik vond Strani Amori toen ik destijds de single kocht (even spieken op het hoesje... 1994) ook stukken beter dan nu. Toch blijft het een goede zangeres, maar ik heb wel eens leukere nummers van haar gehoord dan het zoetsappige Strani Amori.

Last.fm is ideaal voor lijstjes. En vrij gemakkelijk, je moet maar eens rondneuzen op de site. En dan kun je in je fotoboek ook de lijstjes zetten. En het is vooral leuk om bij mensen te kunnen zien wat ze luisteren, per week, op het moment en overall.


Ik heb best wat cd's in mijn kast staan die zelfs in mijn ogen enigzins in de categorie 'fout' vallen, maar als een band of artiest echt goed is in wat ie doet, of bijv erg origineel is, heb ik daar veel respect voor en mag ik daar graag naar luisteren.

Jouw lijstje is gaaf! Er staat veel tussen dat ik ook luister. Heb Kashmir ook even geprobeert maar vond het nog niet echt mijn ding
quote:
Ik ken vrijwel niks van Evanescence. Nou ja, een single heb ik vast wel eens op de radio gehoord. Even youtube raadplegen. Het is een Korn cover, maar vooruit, ik geef het een kans. Maar niet dat wat ze samen hebben gedaan, dat was verschrikkelijk.
Tja, ik kick op originele pianomuziek en zij vallen wel in die categorie. Hun versie van Thoughtless vind ik ook echt bruut. Dat nummer samen was inderdaad meer dan jammer
quote:
Dat zal ik eens opzoeken. Al lang geen leuke, nieuwe prog gehoord. Wat moet ik zeker van ze horen?
Oei, pas op. Als ik over Riversied begin hou ik meestal niet snel meer op Ik zal je sparen: Mijn favo nummers zijn Out of myself op het gelijknamige album ( wat imho ook het vetste album is van ze, hoewel op Rapid Eye Movement een gave cover van Shine on you crazy diamond staat ) en Second Life Syndrome, eveneens op het gelijknamige album.
quote:
Met laatst bedoel je in 2004 ofzo? Dan ja, daar ben ik geweest. Als ze later nog eens geweest zijn, is dat aan me voorbij gegaan. Maar in 2004 was het erg tof. Helaas in Ahoy, daar ga ik liever niet heen.
Nee, ik bedoel afgelopen najaar, ik dacht in de Heineken Music Hall. Wat vrienden van me zijn geweest. Ze hebben me gebeld tijdens YYZ ( mijn persoonlijke favo ) dus heb een crappy stukje mee kunnen luisteren
Ahoy hoeft voor mij ook niet echt. Waar gaat jouw voorkeur naar uit qua zalen / zaaltjes?
quote:
Nadat je Progrock noemde, heb ik gelijk maar eens mijn Genesis boxset (Archive '67-'75 ofzo) opgezocht. Geweldig.

Tool is ook erg gaaf. Welk genre... Alt. Metal? Dat is volgens mij vrij gangbaar, om Tool daarin te plaatsen.
Heb jij ook vaak dat het in fases komt waar je naar luisterd? Ik wel, momenteel heb ik een Streetlight Manifesto-fase (ska), altijd goed

Alt metal vind ik wel een goede optie. Ik hield het op heavy progrock maar de rest beweerde dat dat niet bestaat
quote:
En al een kaartje voor Chimaira gehaald? Volgende week alweer, ik heb er zin in! Toch alweer ruim 2, bijna 3 jaar geleden dat ik ze gezien heb.
Nee en dat gaat helaas ook niet gebeuren Ik ga de komende weken behoorlijk wat overwerken dus dat gaat niet lukken. Bagger, laatste keer dat ik ze heb gezien was op FoR 2005 volgens mij, ook veel te lang geleden dus! Ach ja, er komt gelukkig best at de komende tijd, dan troost ik me daar wel mee ^^
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

Wow....onze berichtjes beginnen absurde proporties aan te nemen....

Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

quote:
Ik kan de andere albums zeker waarderen. Ik luister er zelfs meer naar dan naar Songs for the deaf, maar dat komt vooral doordat ik die vlak na de release veel te veel gedraaid heb, maar hij blijft beter dan de opvolgers.
Ja dat ken ik ja. Hoewel ik toch nog regelmatig een QotSA fase heb moet ik zeggen, en dan draai ik toch voornamelijk Songs for the Deaf. Hmm, zit me te bedenken dat dat best wel eens de meest gedraaide cd uit mijn collectie kan zijn...
quote:
Gisteren maar eens Kyuss besteld. Ik had weer eens
de behoefte om cd's te bestellen.
Kyuss? Ik zal ze eens opzoeken. Wat is het voor iets? En waarom vind jij het zo gaaf?
quote:
Bij ons valt het mee. Maar ik kan me voorstellen dat het een extra drijfveer is om toch vooral je best te doen om te winnen. Maar ik ben ook niet zo'n ster in spelletjes, dus men kijkt niet raar op als ik weer eens kansloos verlies, dat heeft zo zijn voordelen (en je tegenstander onderschatten is nooit goed ).
Ik ben ook niet echt een ster nee, alleen Risk is opzich wel 'mijn' spel, een beetje legertjes klein hakken gaat me goed af
En onderschat worden kan, vooral met pokeren, zeker een enorm voordeel zijn! Overschat worden is maar n keer nuttig, tot ze zien hoe slecht je eigenlijk bent, haha!

Wat doe je trouwens nog meer zo in het weekend en in je vrije uren door de week?
quote:
Gelijk heb je. Vertel, wat heb je voor 'foute' albums in de kast staan?
Het meest foute is denk ik Fall Out Boy Hun muziek is erg afwisselend, ze proberen echt van alles uit op hun cd's en meestal pakt dat leuk uit.
Kelly Clarkson en KT Tunstall staan ook in mijn playlist. Ik luister het weinig maar kan hun zang erg waarderen.
quote:
Dank je. Tijd om aan je eigen lijstje te beginnen.
Waarschijnlijk neem ik zondag eens even flink de tijd. Het wordt toch pokkeweer dus een mooi excuus om lang in bed te blijven en daarna met een bak koffie te lang in mijn pyjama achter de computer te zitten ( ik ben echt schandalig lui op zondag )

Jij nog plannen dit weekend?
quote:
Ik vind het erg mooi. En het is een tijdje erg verslavend geweest. Als je bedenkt dat ik het nog geen jaar kende toen het opeens boven Slayer stond in de lijst... Nou ja, de verslaving is wel weer een beetje voorbij (al ben ik terwijl ik het typte wel weer even gaan kijken of er nieuwe concertdata op de site staan).
Misschien moet ik het een paar keer horen, ik ga het zeker nog een kans geven. En? Nieuwe data op de agenda?
Die verslaving heb ik dus met Riverside ( maar dat lees je dadelijk wel ) Zelf hoor ik graag ook alles over bands die ik nog niet ken, dus leef je uit ( als je daar zin in hebt )!
quote:
Zijn we het in ieder geval eens over dat nummer. Verder vind ik de zangeres best ok, maar ik heb dan ook wel een zwak voor goede (en mooie ) zangeressen.
Hmm, ik vind de zangeres wel goed als muzikant maar vind er verder weinig aan Metal heeft toch een chronisch tekort aan mooie vrouwen. In de progrock is het volgens mij nog erger
quote:
Daarom vraag ik het. Schrijf er gerust een heel verhaal over, dat is juist leuk. Leuker dan een saaie biografie en discografie op internet zoeken en a.d.h. daarvan iets gaan zoeken.
Oke, je kunt het krijgen! Nou ja, ze bestaan nog niet zolang dus het zal niet zo'n lap worden. Ze zijn rond 2003 begonnen als een groep vrienden die ieder voor zich in voornamelijk metalbands speelden. Na dat een paar jaar te hebben gedaan besloten ze hun voorliefde voor prog met zijn vieren vorm te geven, Riverside was born Momenteel hebben ze 3 albums uit; Second life Syndrome, Out of Myself en de dubbel cd Rapid Eye Movement, en een ep: Voices in my Head.. Ze krijgen echt gigantisch goede kritieken, het enige dat wel iedere keer terugkomt ( en waar ik me ook wel in kan vinden ) is dat ze nog ets meer hun eigen identiteit moeten vinden, je hoort nog net iets te goed waar ze hun inspratie vandaan halen ( Tool, Pink Floyd, Marillion ).

Er staat nog weinig op youtube maar dit is wel de moeite waard:

http://www.youtube.com/watch?v=YEXL0CgvI7Y&feature=related
quote:
Die zal ik eens opzoeken. Of in ieder geval een poging doen, kijken of er iets op Soulseek te vinden is.
Als je gmail hebt kan ik ze ook sturen als je wilt.
quote:
Ah, daar ben ik niet geweest. YYZ speelden ze in 2004 uiteraard ook, volgens mij is dat ook het nummer waarbij de lasershow hoort (ook op Rock in Rio). Dat was wel erg gaaf. Jammer dat ze 2112, mijn favoriete nummer, niet helemaal speelden, maar ruim 20 minuten is misschien wat te veel van het goede.
2112 heerscht ook enorm! Ik heb ze nog nooit live gezien maar ze staan ook niet heel erg hoog op mijn lijstje van 'must-sees', ik ben niet zo'n fan van zijn stem Daar kan ik maar een beperkte tijd achter elkaar naar luisteren.
quote:
Voor grote acts (zoals binnenkort Nick Cave & The Bad Seeds) ga ik het liefst naar de HMH. Ja, het is een ongezellig en onpersoonlijke zaal, maar qua geluid kan Ahoy er nog niet bij in de buurt komen. En bij sommige acts moet je maar accepteren dat ze niet meer in de kleine(re) zalen staan.
Nick Cave ken ik eigenlijk maar heel weinig van...wat zou je me aanraden om zeker even te checken?
HMH, ach, het kan erger. Ben er een paar keer geweest, laatste keer was voor Tool ( alweer even geleden ). Dat was ook wel meteen het meest geniale concert voor mij persoonlijk tot nu toe! Echt niet te omschrijven briljant was dat.
Wat was jouw vetste concert / optreden dat je gezien hebt? Of is die keuze te moeilijk?
quote:
Als het wat kleiner kan, doe me dan maar de Oude Zaal van de Melkweg. The Max mag ook, als de Oude Zaal te klein is. Of het plaatselijke jongerencentrum als het echt klein kan, maar dat gaat helaas binnenkort tegen de vlakte.

En waar kom jij graag, behalve W2, daarvan ben ik op de hoogte.
Volgens mij ben ik nog nooit in de Melkweg geweest, ik kan het me zo even niet herinneren iig.
Waarom gaat het jongerencentrum tegen de grond? Het is ook nooit goed, zeurt de overheid over hangjongeren, gooien ze een jongerencentrum plat...

Qua zaaltjes ga ik het liefst naar bijv de 013, Tivoli, De Groene Engel, Ekko, Dynamo Rock Cafe; de combinatie relaxte kroeg met goede mogelijkheden tot optredens is voor mij ideaal. Dat je een beetje normaal met elkaar kunt praten zonder te hoeven schreeuwen en waar je een redelijke kans hebt om de bandleden na het optreden aan de bar te treffen of bij de merchandise, altijd leuk
quote:
Ja, dat heb ik ook. Vaak ook door aanstaande concerten en festivals, door de tijd van het jaar, of gewoon doordat iemand het noemt (bedankt he, Genesis staat alweer aan ).

Ik heb ook vaak dat ik albums en muziek met elkaar relateer doordat ik een cd veel geluisterd heb terwijl ik een boek aan het lezen was. Zo doet 2112 me altijd weer denken aan LOTR.

Ska luister ik niet vaak. Verder van een Madness cd kom ik ook niet. Live vind ik het wel erg tof.
You're welcome ^^

Dat herken ik wel ja! Daarnaast heb ik ook best wat bands herontedekt omdat ze tijdens het lezen voorbij kwamen in mijn playlist en ik dacht: o ja, die had ik ook nog, best gaaf eigenlijk.
Dus jij houdt ook van lezen Wat lees je nog meer graag besides fantasy?
quote:
Normaliter zou ik zeggen; wat maakt het uit, bij dezen bestaat het. Maar er zijn al zo veel te veel (sub)genres, dat ik het gewoon eens niet zeg.
Feit. Plus het maakt idd geen zak uit, het beestje hoeft voor mij geen naam te hebben. ( dan ben je als band wel goed bezig, als er voor jouw soort muziek een nieuw subgenre moet worden bedacht )
quote:
Ja, dat is inderdaad te lang geleden. Dat was voor mij ook de laatste keer. Ook de eerste. Een goede middag was het, Mastodon was geweldig en niet veel later deed Chimaira het ook erg goed. Stukje Machine Head (en daarna helaas toch nog even Ozzy gezien, had beter bij MH kunnen blijven).

Leuk festival, 2007 was leuker (want langer).
Het was een vreselijk goede middag, had het er toevallig met heiden6 ook over Machine Head was BRUUT! Zeker n van mijn favoriete bands! Flogging Molly was ook geniaal, die hebben ook gespeeld tijdens Black Sabbath: het in de tent drukker dan bij Ozzy, hahaha! Wat was hij jammer idd
Ben je vorig jaar ook geweest? Ben jaloers op je, ik wilde z graag gaan, alle bands die kwamen ( op twee na geloof ik ) vind ik gaaf maar had de kans niet om te gaan Misschien dit jaar weer, hoewel vergeleken met vorig jaar de line-up redelijk tegenvalt, maar dat is logisch. Het kan niet ieder jaar perfect zijn
quote:
Wat komt er zoal de komende tijd? Ik heb in mijn agenda:
Chimaira - Melkweg, 11-03-08
Closer to Curtis - Melkweg, 13-03-08 of Parkhof, 01-04-08
Arid - Melkweg, 21-03-08
Nick Cave & The Bad Seeds, HMH, 28-04-08

Waarom moet je overwerken? Wat voor werk doe je? En waarom houdt die werkgever geen rekening met Chimaira?
Closer to Curtis ken ik niet, Arid wil ik ook gaan zien maar dat is meer omdat ik er gratis heen kan Ik ken ze nog niet zo goed.

Ik heb zelf aangeboden om te werken. We hebben zo'n achterstand dat er deze maand een extra bonus geldt voor overwerk en dat kan ik best gebruiken met alle festivalvoornemens.
Ik werk bij een kredietverstrekker op de klantenservice. Eerst als belmiep aan de telefoon ( wat ook erg leuk was ), nu houdt ik me meer bezig met het begeleiden van collega's op de werkvloer en het beantwoorden van vragen. Ook begeleid ik mensen die net beginnen, samen met hen een stappenplan opstellen om te kijken waar ze willen zijn over een half jaar en hoe we dat gaan doen. Heb het erg naar mijn zin moet ik zeggen, voornamelijk omdat ik omringd ben door een team van prettig gestoorde mensen die zichzelf niet al te serieus nemen, heerlijk

Wat doe jij in het dagelijks leven, behalve gitaar leren spelen en Fok!ken?
quote:
Als je alles in 1 post propt, zijn ze nog langer.


En bericht per pagina is mijn nieuwe streven, hahaha!
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

Allereerst, voordat ik ga replyen: respect voor de lap tekst!!
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

Heb nog steeds geen tijd gehad om te reageren...
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
ik ruik vet lekker
webicon

.
Op woensdag 31 mei 2023 17:23 schreef Scorpie het volgende:
KLAAS VAN HARVARD WEET HET WEER BETER JONGENS WAT EEN TOPPER _O_
 
zowiezo
webicon

quote:
Op 26-05-2008 11:30 schreef Angel_of_Dth
Leuke foto's. Waar is die tweede panoramafoto vandaan gemaakt? Ik neem aan dat het ook Berlijn is? Toffe foto wel.

Het heet trouwens wel Brandenburger Tor, niet Brandenburg Gate.
Die tweede is gemaakt vanaf Club Weekend, bovenop een gebouw op Alexander platz, Dakterras waar mn stage bedrijf gigantisch sponsoorde..!

In het duits is het inderdaad Brandenburger Tor, in het engels daarentegen is het Brandenburger Gate, een aangezien ik meer in het engels leef dan in het duits heb ik per ongeluk het in het engels neer gezet, mijn nederige excuus hier voor...!
Op donderdag 3 september 2009 23:06 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
niet? En je hebt er nooit werk van gemaakt? Of vind je haar er niet leuk uitzien.
Op donderdag 3 september 2009 23:10 schreef The_Dean het volgende:
Het is mijn zus, gast.
 
Space Lord
webicon

quote:
Op 11-07-2008 13:27 schreef Angel_of_Dth
Je hebt wel veel muziek geluisterd de afgelopen week he, 3 nummers. Maar wel Nick Cave en Baroness.

Ik kreeg vandaag Tender Prey op vinyl binnen. Wat is het toch een geweldig album. Mijn eerste kennismaking van Nick Cave enige tijd terug (afgezien van Where the wild roses grow). En hopelijk morgen Grinderman. Nick is geweldig.
Tender prey is een heerlijk album, maar dat zeg ik eigenlijk wel over de meeste albums van Nick cave...
Wat vind je van Grinderman?
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

quote:
Op 14-10-2008 12:44 schreef Angel_of_Dth
Je moet je agenda even updaten. Ik neem toch wel aan dat je naar MH, Slipknot, Children of Bodom, Slayer, Mastodon, Trivium en Amon Amarth gaat.
Idd! Ben alleen zolang niet meer op Fok! geweest, ik zal snel eens alles updaten.

Verder alles goed daar?
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

quote:
Op 23-10-2008 16:45 schreef Angel_of_Dth

[..]


Ja, hier is alles prima. Eerste tentamens van het jaar goed doorstaan, op zoek naar een afstudeerstage enzo. Nu even rustig tussen tentamens en presentatie in, volgende week even wat uurtjes extra werken zodat ik eind november niet opeens blut ben.

Je gaat niet naar Slayer? Dat valt me wel van je tegen hoor, je moet immers nog steeds pitten bij ze. Ik heb voor beide avonden al een tijdje een kaartje liggen. Ik heb er zin in, weer eens goede metal in de buurt.

Hoe is het in Den Bosch?
Gefeliciteerd met je tentamens! Lukt het een beetje met het vinden van een (leuke) stageplek?

Ik ga niet naar Slayer idd Heb er de centen niet voor. Elbow en 20 nov zijn voor mij gratis Wel balen, momenteel heb ik weer een enorme metal-/Slayerfase dus ik had wel zin in een avondje stampen.

Verder in DB alles goed: mijn huisgenoot is verhuisd dus heb het huis alleen (vandaar ook het probleem met de centen ). Verder afgelopen week vakantie gehad. Life's good ^^ Nog plannen voor het weekend?
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
Heerschenderwijs goed bezig.
webicon

quote:
Op 09-11-2008 20:02 schreef Angel_of_Dth

[..]


Volgens mij had ik hier nog niet op gereageerd, en zowel dan nogmaals.

Het vinden van een stageplek is inmiddels gelukt. In februari pas beginnen, dus ik was er al lekker op tijd bij. Nog even een screening doorstaan, maar dat moet geen probleem zijn.

Slayer was weer leuk. Mastodon was ook leuk, ook al kwamen ze met 1 gitarist minder, toch klonk het best ok. Het was duidelijk dat weinig mensen het rookverbod erg serieus nemen bij metalconcerten.

Ik heb alweer zin in Machine Head.

Lekker dat je het huis nu voor jezelf hebt. Wel jammer dat je daardoor dan weer Slayer moet missen, maar je moet er iets voor over hebben he.

Goed weekend gehad?
Nice dat je al een stageplek hebt, wat ga je doen? En hoe lang moet je stagelopen (ik weet niet meer of je dat al verteld had, sorry )?

Ik was gewoon bijna naar Slayer gegaan joh! Een vriendin van me kon mogelijk nog kaarten krijgen maar ik kreeg op de vrijdag zelf te horen dat dat niet meer was gelukt *zucht* Maar lang leve 20 november inderdaad!
Komende zondag ga ik misschien naar Parkway Drive en Protest the Hero en nog wat bands in Tivoli. Is alleen ook nog niet zeker, so I'll keep my fingers crossed!

Weekend was verder relaxed, voor de miljardste keer Austin Powers gekeken, altijd goed. Jij nog wat spannends gedaan?

P.S. heb je eigenlijk ooit nog naar Riverside geluisterd?
Really??
'Ik ben NIET dwars!.'
 
ik rem voor katten
webicon

Shit, had altijd gedacht dat jij een 16 jarig gotik meisje was
 
ik rem voor katten
webicon

quote:
Op 18-11-2008 11:31 schreef Angel_of_Dth

[..]


Was het een grote teleurstelling toen bleek dat dat niet het geval is?
geen teleurstelling, wel een grote schok
 
I'm a frayed knot.
webicon

Hoi,

ik lurkte.
Op donderdag 30 juni 2016 22:20 schreef Azpilicueta het volgende:
Je verziekte mijn topic ook met het gelul over je maagdenvlies dus je zal die fratsen ook wel uithalen op FB.
 

webicon

Gefeliciteerd
l'tat, c'est moi!