Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
no userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 11-04-2005
Laatste update 04-04-2006
Geslacht Vrouw
Geboortedatum -
Relatie O+
Seksualiteit
Kleur ogen Groen
Schoenmaat
Beroep
Studierichting
Woonplaats ZH
Favo forum Relaties & Psychologie
Favo FOK!kers
Favo subsite FOK!forum
Aantal forumposts 7.500 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 6.637
Aantal reacties 469
Laatste voyeur(s) Dokkertje
Simpel-Zat
IbanMayo
Simpel-Zat
Charlotte3
pm

webiconBen nu ook verkrijgbaar met kleurtje
Eend : het meest onderschatte stukje vlees.
 

webicon

quote:
Op 13-06-2006 22:30 schreef -Delta-
Eeeeeeeeeendje
Heeey meis

Hoe is het?
Eend : het meest onderschatte stukje vlees.
 

webicon

quote:
Op 14-06-2006 17:13 schreef -Delta-

[..]


Eendje

Ja wel oke, en met jou?

Nog een paar daagjes! Vakantie
Eend : het meest onderschatte stukje vlees.
 


quote:
Op 28-05-2006 21:12 schreef -Delta-
Hey, ben je al bijna klaar met je studie en richting je meisje?
Sorry dat ik zo laat reageer
Ik ben bijna klaar met m'n studie,maar ik lig niet op schema.Ik had gehoopt voor de zomer klaar te zijn,maar dat gaat niet lukken.Het gaat waarschijnlijk September/Oktober worden Ik heb m'n meissie nou al sinds Februari niet meer gezien,ze loopt stage.Ik heb er maar één woord voor:KUTZOOI!(sorry voor m'n taalgebruik)
Ach ja,ik wist waar ik aan begon....
 
t.a.f.k.a. Nutella boy
webicon

quote:
Op 13-06-2006 22:32 schreef -Delta-
Heeeey, alles goed?

Ga jij toevallig naar Nighttown Zaterdag?
Hee, is erg druk at the moment, maar las net pas je bericht. Had wel kunnen gaan idd. Jammer. Was het vet?
There's nothing like a good bad trip....
 


quote:
Op 21-06-2006 12:13 schreef -Delta-

[..]


Hey Wat balen joh, dat is idd alweer een aardige lange tijd dat je haar dan niet gezien hebt.
Ff een weekendje bij haar langsgaan (of zij bij jou) in alle drukte doe je zeker ook niet zo snel?

Ik zit in een soortgelijke situatie als jou, alleen is mijn vriend Nederlands. Ik vind het heel erg moeilijk om de keuze te maken/knoop door te hakken om daar heen te gaan en hier alles achter te laten. Zie jij daar ook tegenop, als je eenmaal klaar bent met je studie en daarheen gaat verhuizen? Als ik zo brutaal mag zijn om dat te vragen
Tuurlijk mag je dat me vragen.Het is 'n onderwerp waar ik heel lang en vaak over heb nagedacht,maar ik blijf 't moeilijk vinden.M'n vriendin heeft aangeboden om hierheen te verhuizen,dat zou ze niet erg vinden.Maar ik weet dat haar band met haar familie héél sterk is,sterker dan mijn band.In Italië gaan de kinderen ook niet zo snel 't huis uit.Tevens bevalt de Italiaanse levensstijl me wel.Ik denk dat ik 't gewoon moet doen om erachter te komen of 't wel of niet de ideale oplossing is.Maar ik blijf 't 'n moeilijke keuze vinden.Gelukkig steunen m'n familie en vrienden me in m'n beslissing.

Waar woont jouw vriend dan?Hebben jullie 't er nooit over gehad of hij niet hier naar NL wil komen of wil/kan hij dat niet?
 

webicon

quote:
Op 21-06-2006 12:16 schreef -Delta-

[..]


Lekker

Ga je ook nog ergens heen, op vakantie?
Helaas, dit jaar niet

Ga jij nog ergens naar toe?
Eend : het meest onderschatte stukje vlees.
 


quote:
Op 21-06-2006 18:40 schreef -Delta-

[..]


Ja dat kan ik me dan wel voorstellen, als zij zo'n sterke band met familie heeft. En Italië is ook een heel leuk land, het lijkt mij iig leuk om er te wonen.

Mijn vriend is een paar weken geleden begonnen om een eigen bedrijf op te zetten vlakbij Lissabon.
Hij woonde eerst in NL en deze kans kreeg hij in z'n schoot geworpen. En aangezien hij altijd al graag naar het buitenland wilde heeft hij het met 2 handen aangegrepen.
Ik begrijp het wel, maar vind het heel erg moeilijk. Ik wist wel, dat het in de toekomst misschien zou gebeuren, maar had het nooit in zo'n korte tijd verwacht. Eigenlijk pas na 1,5/2 jaar.
Hij logeert nu tijdelijk in een hotel en zoekt een appartement.
Afhankelijk van hoe het loopt en gaat draaien blijft hij daar. Loopt het niet, dan is hij na een aantal maanden terug. Draait het goed, dan is hij wel een paar jaar weg.
Ik ben zelf in 26 jaar tijd iets van 15 keer verhuisd, dus op zich ben ik wat gewend en wel flexibel. Heb geen contact met familie, maar heb toch redelijk wat vrienden en op zich heb ik het in Nederland erg naar m'n zin.
Ook omdat hij daar niet vandaan komt lijkt het me nog moeilijker. Heb je een vriend/in die er vandaan komt, zoals in jouw situatie, dan is het land je veel sneller eigen. Iemand kan jou alles laten zien en je hebt meteen een schoonfamilie/vriendengroep om te starten zeg maar.
Aan de andere kant heb je ms kleinere barrière als je samen daar nieuw begint, omdat je er beide nieuw bent en zo samen een soort van uitdaging aangaat.
Ik ben wel een vrij nieuwsgierig en spontaan type, dus ik zou er zelf gewoon veel op uit gaan om me er zo snel mogelijk thuis te gaan voelen.
Maar toch; het is echt niet niks.
Toen ik 6 jaar geleden met m'n toenmalige vriend ging samenwonen ben ik ook van provincie veranderd en dat was ook behoorlijk wennen, maar dat is dan zo klein vergeleken zoiets als dit. En België of Duitsland voelt nog redelijk dichtbij, maar ga je verder dan is het toch voor mijn gevoel "echt" een stukje verder weg.
Al met al voel ik ook de druk, dat als ik er niet binnen nu en een half jaar heen verhuis, dat onze relatie dan gedoomed is te mislukken. Je ziet elkaar zo weinig, af en toe kun je elkaar opzoeken, maar vanwege tijd, werk en geld vlieg je niet bepaald elke 2 weken naar elkaar toe.
Ik denk, dat dat ook erg aan me knaagt op het moment...
Aan de andere kant, als ik eraan denk dat er meerdere mensen zijn die zo'n "gok" wagen, dan lijkt het al minder eng. Alsof ik dan weet dat het ook wél goed kan gaan en goed uit kan pakken.
Weet je wat 't is;ik ben niet anders gewend om op deze manier 'n relatie te hebben met m'n huidige vriendin.Bellen,chatten en om de zoveel tijd elkaar weer zien.Voor mij word 't straks juist wennen om m'n vriendin elke dag te zien.Je zit toch elke dag op elkaars lip.Ik denk dat voor haar én mij de grootste uitdaging word.
Ik begrijp precies wat je bedoelt met "ik moet binnen 'n half jaar",anders...",dat had ik ook héél erg.Het heeft ook 'n tijdje geduurd voordat dat gevoel weg ging.Er zijn genoeg momenten geweest dat ik dacht van "ik kan hier maar beter mee kappen,dit werkt niet".Gelukkig hebben m'n vriendin maar ook m'n vrienden me overtuigd dat niet te doen.Uiteindelijk moet je toch sterk in je schoenen staan om zo'n relatie als deze aan te gaan,dat heb ik in de loop der tijd wel gemerkt.
 


quote:
Op 24-06-2006 19:33 schreef -Delta-

[..]


Ik ben nu gelukkig ook al gewend, dat we elkaar de laatste tijd ook niet vaak konden zien, dus ergens is het voor mij nu ook of ik niet beter weet, dan dat we elkaar gewoon niet zo vaak kunnen zien. Gisteren afscheid genomen, dat was wel zwaar en nu nog een leeg gevoel. Maar dat trekt hopelijk wel bij na een aantal dagen.

Ik ben "blij" om te horen, dat je dat ook hebt gehad, ik hoop dat dat gevoel ook weg gaat, want ik wil geen overhaaste beslissing maken om snel te gaan verhuizen, dat is voor niemand goed natuurlijk.
En idd, je moet erg sterk in je schoenen staan.
Als je het allebei écht wilt is alles mogelijk.
Ik zie wel hoe alles loopt, kan nu gewoon weinig dingen plannen en probeer me er ook niet te druk om te maken.
Ik vind het wel vervelend als anderen om me heen negatief doen, dan heb ik gauw het idee, dat ik het bijltje erbij neer moet gooien. Ik denk, dat ik ook bang ben, dat hun hem dat aan gaan praten en dat hij er dan geen zin meer in heeft... Dat knaagt wel aan me, hopelijk gaat dat ook weer weg

Leuke site heb je in de sig trouwens, wist niet dat jij zo'n oldschool-liefhebber was? Lees nu net in je profiel van de Energiehal en Sporthallen-zuid, daar had ik je al helemaal niet voor aangezien, grappig

Geloof me,dat gevoel gaat heus wel weg

Ik ben 'n echte oldskool freak.Heb gelukkig de mooie tijden van E-Hal,Zuid,Vechtsebanen en wazige afterpartys mogen meemaken.Ik kan wel foto's posten van hoe ik er vroeger uitzag,maar dat is medisch niet verantwoord
Ik ga niet zoveel meer,de muziek en sfeer werd me langzamerhand te opgefokt.Ik ben overgeswitched naar techno.Volgende week Awakenings Festival
Jij nog plannetjes om te gaan feesten deze zomer?
 


quote:
Op 24-06-2006 22:05 schreef -Delta-

[..]


Nou, nu ben ik wel erg benieuwd naar die foto's
Ik ken er maar eentje van je. En met muts of pet telt het altijd maar als halve foto

Ik ga nog naar oldschool en hardcore feestjes en af en toe wat hardhouse, hardtrance of hardstyle.
Volgende week Ground Zero, dan Sensation Black, daarna Dancevalley (eik alleen maar omdat ik gratis kan en the Prodigy wil zien ).
En nog wel FFWD, Decibel en Nightmare outdoor.
En vast nog wel wat andere tussendoor. Ligt aan vrienden en geld natuurlijk.
Awakenings ben ik nog nooit geweest, ken wel veel mensen die volgende week gaan en er al jaren vol lof over vertellen. T'is dat Ground Zero ook die dag is, anders was ik ms wel een keer gegaan
Ga sowieso altijd wel zo nu en dan naar andere feestjes, waar ik uit mezelf ms niet zo snel heen zou gaan, altijd wel leuk om te kijken waar andere vrienden zich goed vermaken
Hmmm.Ik heb zo'n vermoeden dat jij uit de buurt van Rotterdam komt
Ga je naar DV?Daar ben ik ook present,hopelijk beter weer dan vorig jaar!De week erop ga ik naar Italië,lekker vakantie vieren
The Prodigy heb ik vorig jaar op Lowlands al gezien.Dat was me echt 'n feestje
Hé niet klagen over m'n foto's,je hebt zelf geen foto's in je FB staan.Je bent zeker bang voor stalkers of niet soms?
 
 


quote:
Op 26-06-2006 16:18 schreef -Delta-

[..]


Klopt, maar het zijn gewoon goeie feestjes, als ze ergens anders gehouden worden ben ik ook van de partij

Ik ga ws alleen de Vrijdag naar DV, ga jij alle dagen?

Klopt, ik heb geen foto's staan, wil er wel eentje sturen hoor, zet ze niet zo graag online
Ik ga allebei de dagen,net zoals vorig jaar.Hoop wel dat 't beter weer is,wat 'n modderboel was dat zeg
Mij maakt 't ook niks uit waar 'n feest.Ik ging vroeger net zo makkelijk naar de Peppermill als naar de Martinihallen.
Stuur me maar 'n foto,ik ben wel benieuwd hoe je eruit ziet.M'n E-adres is danniedorka@hotmail.com
Trouwens,zal gisteravond wel plezierig zijn geweest voor je vriend als Nederlander in Portugal.Ik was aardig kapot na de wedstrijd
 

webicon

Help, ik ben de vakantie nu al zat
Eend : het meest onderschatte stukje vlees.
 

webicon

quote:
Op 27-06-2006 12:46 schreef -Delta-

[..]


Oh dat is geen goed teken
I'm bad

Hoe is het met je?
Eend : het meest onderschatte stukje vlees.
 

webicon

Eend : het meest onderschatte stukje vlees.
 

webicon

quote:
Op 05-08-2006 18:40 schreef -Delta-

[..]


EeeeeeeendjeHoe is het?

Ga je ook naar FFWD?
Deltaaaaa waar was je?!

En ja, ik kruip, vlieg en moet er zijn
Eend : het meest onderschatte stukje vlees.
 

webicon

quote:
Op 05-08-2006 22:57 schreef -Delta-

[..]


Hierrr allerliefste eendje

Volgende week
oh..um..broodje?

*serie kaarsen in hens zet voor mooi weer*
Eend : het meest onderschatte stukje vlees.
 

webicon

FFWD FFWD FFWD FFWD
Eend : het meest onderschatte stukje vlees.
 

webicon

*klop*klop*

goedemiddag, koffie en poeder
Eend : het meest onderschatte stukje vlees.