Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 20-02-2006
Laatste update 19-03-2008
Geslacht Man
Geboortedatum 19-04-1983
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen
Schoenmaat
Beroep
Studierichting
Woonplaats Eindhoven
Favo forum geen
Favo FOK!kers
Favo subsite geen
Aantal forumposts 138 »
Aantal FP-reacties 12 »
Aantal views 58
Aantal reacties 3
Laatste voyeur(s) nxmr
pm
 
Rennen!
webicon

welkom!

fotograafje?
 
best of both worlds
webicon

quote:
Op 07-06-2008 21:30 schreef nxmr
ť!

wat bedoel je precies met het leven in verschillende realiteiten? En hoe ben je daar achter gekomen? ben benieuwd...

Grtz!
ps. leuk spuisel als entree
dank je wel voor je berichtje!

Leven in verschillende realiteiten... Dat slaat op de verschillende "werelden" waar je in komt als je bewustzijn verandert, of iig, iets in je fysieke/geestelijke samenstelling waardoor je alles niet zo helder ziet als wanneer je kiplekker in je vel zit.

Mijn grootste bron van andere wereld is mijn fantasie, de creaties hieruit komen rechtstreeks uit mn onderbewuste, maar ik kan het bewust vorm geven in de vorm van tekeningen, verhalen, fotografie, etc.

Ook heb je bijvoorbeeld dromen, wat nagelang de vordering van de slaap sluimert tussen bewuste en onderbewuste. Dit is een heel ander soort wereld omdat mn bewuste hier zelf zo weinig vorm aan kan geven (net zo iets als je voorstellen dat je nu gaat dromen over je auto poetsen, probeer het maar, dat lukt niet Dat is bij kunstuitingen anders)

En dan is er nog de bewuste realiteit,
drugsrealiteiten, (die deed ik wel, maar nu niet meer want die vind ik te heftig en diepgaand, werelden waar ik niet meer in wil zijn, want ik heb er geen controle over)

Daarnaast nog de realiteiten van voelen en denken, maar dat hoort meer bij de gewone realiteit.

Hoewel realiteit wellicht niet het juiste woord is

Dan is er nog de spirituele realiteit (de wereld die je denkt waarin we leven, met of zonder god, met of zonder zingeving) maar dat is ook de wereld die het meest conflict maakt met de gewone wereld.

Pff.. :')
Je vraagt hoe ik er achter ben gekomen.. Dat is de optelsom van mijn leven Maar, ik ben er zo rond m'n 10e echt ingerold, want toen begon ik uitgebreid te fantaseren. (slechte jeugd, dat soort dingen, escapemechanisme)

Pas veel later kwam ik erachter wat die fantasien met mij persoonlijk te maken hadden (complexen die speelden en hoe die opgelost konden worden) en gebruik het nu om (diepe) complexen in mezelf op te sporen en op te lossen.

Wat een verhaal weer