Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
caroline - hellkitty
userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 21-07-2003
Laatste update 03-11-2004
Geslacht Vrouw
Geboortedatum -
Relatie nee
Seksualiteit
Kleur ogen bruin
Schoenmaat 41
Beroep -
Studierichting kunstgeschiedenis
Woonplaats den haag
Favo forum geen
Favo FOK!kers elchriz, stefkuh..nog meer gegadigden? ;)
Favo subsite geen
Aantal forumposts 166 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 13.092
Aantal reacties 556
Laatste voyeur(s) anoniem_05112019115105
verbijstering
Peder
Scorp.AM
Ronzz
I LOVE that movie! nieuwe foto :-) The Beach isn curious kitty! bellenblazen! ;-) ideale duinpan ;) boerderijtje..is it him? is it him? :) daydreaming.. got ya! :P bruxelles O+
spuisels
Dit fotoboek is van Caroline, ze heeft op het moment even geen zin om een stukje over zichzelf te schrijven, laat een bericht achter na de piep..

*PIEP!*

rock&roll high school
webicon

Heeeeeeeeeey kom je nog regelmatig op het strand?

IK ga meestal naatr kijkduin en anders naar noordwijk bloemendaal of scheveningen!

groetjes

ozzy
reach out and touch faith
 
rock&roll high school
webicon

quote:
hellkitty zei :
Ben inderdaad best vaak op het strand te vinden Ga meestal naar Kijkduin, of ik ben samen met mijn favofokker Elcriz te vinden in Noordwijk

hellkitty whehehehe
ik ben vandaag nog op kijkduin geweest!!

nou wel zwaaien dan als je me ziet he.
reach out and touch faith
 


Wat heb jij een schítterend figuur zeg! *Jaloers is*
 
Powered by SARS®

http://www.kixass.net
Oew jij bent een mooie meid

Hoe was je vakantie verder in Rome? Italië ruleerd!
 


Hey caroline! bevalt den studie nog een beetje?
welke stroming in de kunst kun jij het meest waarderen?

En van welke muziek hou je?

aai over den bol,
Geijs
 
Scapa
webicon

http://www.dvdprofiler.com/mycollection.asp?alias=_Pretzel_
Wie een kuil graaft voor een ander is een arbeider |
Perfection is achieved, not when there is nothing more to add.. but when there is nothing left to take away
 


He hallo. Die foto van jou terwijl je aan het bellenblazen bent. Is dat toevallig ergen in Doetichem, bij zo'n kerkje of ander één of ander oud mooi gebouw?
 


quote:
hellkitty zei :
Yup..it is! How do you know? Vind het wel knap dat je dat kan zien aan een paar bosjes en een grote dure auto hahahaha

Ja serieus? Wat grappig . Ja ik herkende het direct. Ook de achtergrond achter die poort. Daar waren veel grote bomen. Het is inderdaad wel opmerkelijk dat ik het toch goed heb, ik bedoel, het zou in principe overal kunnen zijn. Wanneer was jij daar?
 


quote:
hellkitty zei :
Euhm..vorige jaar september denk ik Bij de bruiloft van mijn oudste zus Kom je daar zo vaak dat je elke boom uit je hoofd kent?
Hahahaha, nee hoor . Ik heb daar ook een bruiloft meegemaakt van een familielid van mij. Ik kan mij gewoon altijd veel herinneren. Ik herinner mij zelfs nog tafereeltjes uit de tijd toen ik drie jaar oud was. Ik weet dan altijd precies hoe het was en als ik dan toevallig op die plaats kom, klopt het ook nog .

Maar wat grappig dat het gewoon ook nog zo is . Wat wel een leuke lokatie daar, of niet ?
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
En ook ElCriz is weer onder de Fok!kenden ...

Hoe was jullie avond in de Havana gegaan?? Van mijn vroeg-naar-bed plannen kwam uiteraard (as usual) weer helemaal niets Pas om 12 uur lag ik eindelijk in bed, want ik ben zeker tot 11 uur bezig geweest met dingetjes regelen (lees: boenen en ramen poetsen ) voor m'n nieuwe huisje....

Gisteren om 5 uur in de vroege ochtend opgehaald door Damon om naar Utrecht te gaan, waar we met z'n 8-en de ICE (hogesnelheidstrein) naar Keulen te pakken. Ondanks dat ik met moeite m'n ogen open hield en bijna niet van Damon's achterbank af kon komen was 't echt een super-ervaring

Wat een luxe trein! We hadden topplekken, helemaal voorin waarbij je over de schouders (wel door een glazen wand) van de machinist kon meekijken, en we waren er in no-time (zag hele mooie zonsopkomst vanuit de trein). Samen met Damon en de 2 dames die nog bij ons werken de Photokina (5x zo groot als de RAI) afgestruind, en een hele hoop lol gehad

Je wilt niet weten hoeveel voor-jou-ideale-mannen ik daar zag (bovendien waren er bijna overal Duitse 'demonstratiemeisjes', waarmee ik Damon steeds op de foto heb gezet ) trouwens, niet normaal!!

Ik heb er nog een design-klok cadeau gekregen bij een Italiaanse lijsten/interieur-ontwerper voor m'n nieuwe kamer, en een stuk of 5 bokworsten op Pas tegen de avond gingen we door Keulen (mooie stad ) weer richting het station, en ons avondmaal hadden we bij de Burgerking in Utrecht ...

Vandaag nog een paar uurtjes werken (en foto's kijken dus ), en dan met Lisette de stad in Morgen ga ik dan eindelijk 's beginnen met schilderen!

...That makes kinda two of us...
 
Heb jij cabrio ofzo?

Hoi!

Je had me...
If everything is under control, you're not going fast enough!!!
 
"With great power.....
webicon

Hallo
..... comes great responsibility"
--==Forza PSV==-- --==Forza Nilis==--
I Shot Her Above The Kneecap, She Can Still Walk - Jack Bauer
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Goeiemorgen

Wat is er gebeurd met je je-weet-wel-tekst? Is de 'stille' hint nog eigenlijk overgekomen? *heeft net even gekeken*...

Vandaag heb ik een lange schilderdag voor de boeg, net als gisteren. In die middag heb ik toch nog anderhalve muur rood weten te krijgen, net als m'n sokken, schoenen en m'n rechterhand (ongelukje met de verfpot )

Het is trouwens niet de kleur rood die ik aanvankelijk verwachte; meer een soort dieprood/roze/paars achtig, maar da's dus des-te-cooler (of warmer should I say )

Kom je snel weer een keertje kijken, er staat nu ook een klapstoeltje, en ik heb genoeg frisdrank om deze herfst mee door te komen

Chris
...That makes kinda two of us...
 


quote:
hellkitty zei :
Heyhey

Het was zeker een mooie locatie daar middenin het bos met dat grindpad er naar toe Het enige wat ik minder vond, was dat het van binnen nogal klein was en dat de ceremonie nogal eenvoudig was Ik ben zelf nogal traditioneel aangelegd en zou alles zeer groots aanpakken Je doet het toch maar één keer als het goed is he 8) Ik kan zelf trouwens ook de meest zotte dingen nog voor de geest halen van toen ik bijv. 4 jaar was hehehe

Heyheyhey

Ja het was er inderdaad wel klein, maar het bruidspaar had slechts een select groepje "dagjesmensen" uitgenodigd, dus het lukte precies . Maar het was inderdaad erg mooi, maar voor mijzelf zou het ook niet hoeven, want ook ik ben ontzettend traditioneel aangelegd. Ik zie heel veel dingen dan al echt zo voor mij, zoals een prachtige kerk enzovoort... maar ja, eerst natuurlijk wel een bruidje regelen .

Maar leuk of niet, om je nog van alles te kunnen herinneren ? Ik zelf herinner me vooral van heel vroeger voornamelijk alleen momentopnamen; dus geen complete contexten en scenes. En jij?
 


Trouwens, waar is het bruiloftsfeest gevierd? Toevallig ook in een zaal die als het ware "rond" was met in het midden een soort trappenhuis? De zaal gaf een beetje een klassieke sfeer en zat onder één dak met een eetgelegenheid enzovoort. Het was een boerderij die omgebouwd was met een lang grindpad vanaf de weg. Ben benieuwd.
 


Hmmm, nu begin ik te twijfelen . Het kan inderdaad ook een wat rechthoekige zaal zijn geweest. Het was in ieder geval ook niet zuiver rond, dat weet ik zeker. Wat ik bedoelde met dat trappenhuis was dat er ongeveer in het midden een stellage zat waar ook een trap ingebouwd was. Dat brak de zaal zeg maar. Als je dan binnenkwam had je aan je linkerhand de bar en rechts naar achteren de dansvloer. Ben benieuwd naar die foto's, als je ze plaatst .
 

webicon

Songtext van de Counting Crows - Accidentally (mjah hoe schrijf je dat ook weer?) in love
Op maandag 28 mei 2012 19:03 schreef freshy98 het volgende:
Vrouwen en hints geven. Dat moeten ze echt eens afleren.
 
 


Geweldig dit , dat inderdaad zo'n gesprek enorm gezellig kan zijn. Het schept toch een band merk ik , zo'n gedeelde ervaring . Even mijn interpretaties aangaande jouw genoemde punten .

1) Dat zou mogelijk zijn, maar ik vermoed toch dat we het wel beiden over dezelfde boerderij hebben. Vooral gezien dat lange grindpad.

2) Dit lijkt mij niet waarschijnlijk .

3) Dit is denk ik wel aannemelijk. Er waren sowieso meerdere ruimtes. Het zou dus mogelijk zijn dat wij beiden twee verschillende ruimtes hebben betrokken .

Ik vind het wel spannend worden hoor .

Groetjes .
 


quote:
hellkitty zei :
Er zijn twee opties:
Ik telde er drie !
 


quote:
hellkitty zei :
Wijsneus Hoe vind je mijn boerderijtjes-foto?

Nee, dat was het niet . Wel een mooie foto trouwens . Maar "onze" boerderij was veel groter. Ik heb me rot gezocht op internet, maar ik kan het nergens vinden. Nu vraag ik mij af of het wel in Doetinchem zelf was en niet bijvoorbeeld in een dorpje ernaast. Het was in ieder geval wel een eindje rijden van Kasteel de Kelder (zo heet dat gebouw waar jij aan het bellenblazen bent ). Maar die boerderij op jouw foto was het in ieder geval niet.
 


Bambi eyes!

Oh de herinneringen...
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Heeej daar!

Bah bah bah wat is het nog vroeg ... Maar ik weet dat jij ook zo rond dit tijdstip de warme dekens verlaat (als het goed is onder je schuine dak deze keer, kom je er nooit klem te zitten ?)
om richting 's lands grootste supermarktketen te gaan!

Hoe ging je interview, werd het goed ontvangen, weet je er al meer van??

Ik baal vandaag als een stekker; ik ben nog steeds (al 3 dagen) snotverkouden: tranende ogen, loopneus ... Hoop dat het vandaag wegtrekt of dat ik het kan minderen met Otrivin (gisteravond gekocht op aanraden van een collega) ofzo... Echt geen fun om verkouden achter die balie te staan...

Gisteravond nog op koopjes-jacht geweest: een schaal/dienblad gekocht met allemaal kleine tegeltjes (zoals de binnenkant van de Sophia-moskee in Istanbul), in het rood uiteraard en een stuk of wat kaarsen All for my new room off course

Veel plezier vanavond in de Havana-club, ligt je rokje alweer schoon-en-wel-klaar in je kast te wachten?

Succes vandaag op de werk- en dansvloer vandaag

...That makes kinda two of us...
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Ahhhhh... je bent verwijdert van die-ene-website

Zag het net toen ik even (me = working) inlogde om m'n mailtjes te checken! Hoe vind je mijn gedichtje op Orkut trouwens?

Als je morgen niets te doen hebt: 's midddags ben ik op m'n kamer, en 's ochtends ga ik naar Ikea Delft voor m'n meubels

Hoe is je interview ontvangen btw?
...That makes kinda two of us...
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
quote:
hellkitty zei :


[..]

Hey hallo

Sorry dat ik pas zo laat reageer maar ik wist niet dat je hier ook best vaak komt, ik post meestal op orkut hehe Als je daar weer eens komt kan je gelijk lezen van mijn msn-activiteiten met die-jongen-waarvan-ik-zijn-naam-niet-mag-noemen Ik weet nog niet hoe mijn interview is ontvangen, krijg hem namelijk pas vrijdag terug..zal mij benieuwen Heb trouwens echt onwijze zin in zaterdag! Lijkt me echt gezellig En ik kan jou natuurlijk een keertje zien dansen ghehehe >:-) Heb morgen trouwens geen tijd om langs te komen..huiswerk,huiswerk

Dat geeft niks hoor

Ik heb de godganse dag gewerkt, van 9:00 tot 18:00 (normaal heb ik vrij deze ochtend); maar het was heerlijk om 's ochtends vroeg tussen de weilanden door met ademwolkjes door de kou naar m'n wwrk te fietsen, mij hoor je niet klagen over die kou

Ik heb ook onwijze zin in zaterdag (MSN ligt er btw uit, bij jou ook? ), de dag erna is trowuens de 'grote verhuizing', dus ik ga het de komende dagen druk krijgen met inpakken, maar het is voor een zéér goed doel

...That makes kinda two of us...
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
quote:
hellkitty zei :
Trouwens, vind je het zo'n eng feit dat je mijn ex-boyfriend bent? Ik heb het alsnog tegen Fuifduif gezegd, if you don't mind Vind dat iedereen het wel mag weten..toch?

Mij staat nog een bepaalde situatie met iemand-op-Fok in het geheugen, weet je nog?

Van mij mag je het best zegen hoor, tuurlijk! Maar ik vind onze vriendschap veel belangrijker omdat dat 'nu' zo is En dat mag zeker iedereen weten!

Ik ben trouwens echt onwijs moe ineens, beetje weinig slaap gevat dit weekend ... En toch heb ik afgelopen nacht superlang geslapen; lag er al om 19:00 in

...That makes kinda two of us...
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
quote:
hellkitty zei :


[..]

chris! I wanna talk to you en je bent online hier!! zullen we even op ilse praten ofzo? Ik wil je echt graag spreken
OK ik ga op Ilse nu. Al een tijdje niet meer geweest maar ik ga naar de 'standaard'-kamer.. Ik laat hier wel weer weten (wat een manier van praten hè? ) waar ik zit, ik heet ElCriz

...That makes kinda two of us...
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Nou, je kunt me vinden in de DANSVLOER, als ElCriz

Hurry up
...That makes kinda two of us...
 


quote:
hellkitty zei :
hehehehe Intrigerende geschiedenis alias ex-boyfriend

Zeker, ik wil er eigenlijk een boek over schrijven .

Maar trouwens, ik zal eens op zoek gaan naar de naam van de boerderij waar ik dat feest had. Ik neem aan dat ze wel een website hebben met foto's en dan kun je zien hoe mooi het daar was .
 


quote:
hellkitty zei :


[..]

chris! I wanna talk to you en je bent online hier!! zullen we even op ilse praten ofzo? Ik wil je echt graag spreken
Een poging om misschien de relatie weer nieuw leven in te blazen ?
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
*knipoogt naar Hellkitty*

Heb je dat gelezen? *high five*

Daar zijn wij al geweest, toch? Neej, geef mij maar de ultimate Hellkitty-best-friend waarmee ik kan lachen, huilen, gillen, zwemmen, pizza-eten, mannen kijken (voor jou ) en kan roddelen natuurlijk!

Best thing at the end of a very long tram-line
...That makes kinda two of us...
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Graag gedaan

Enne, ik kan me geen betere beste-vriendin voorstellen dan jij, no-way niet

Wanneer de dagen korter worden kunnen we weer op:

- Musea-tour
- Brussel-tour
- Maastricht in snow
- Fotoserie Les Dunes
- Dansen Havana (met onze gezamelijke aanhang )

En zo kan ik nog wel even doorgaan
...That makes kinda two of us...
 
Duss...
webicon

Goh...
Anders hebben we even dezelfde tekst in ons fotoboek staan...
Time's fun when you're having flies.
 
WAT een hel
webicon

HI
to ignore the past is to solicit disrespect
to ignore the present is to invite laziness
to ignore the future is to beg for disaster
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Ik dook met m'n spoorweg-naïeve kop de trein in richting de Ikea in Delft, rijdt hij het station gewoon keihard voorbij

Zo belandde ik in Rotterdam en moest ik weer terug, maar ik heb wèl een prachtig vloerkleed (zacht om op te liggen, te eten en te... hahaha) gescoord, meegenomen naar huis (dat was sjouwen door die smalle Leidse straatjes), en volgende week ga ik pas echt het 'grote werk' inslaan

Ook kwam ik erachter wat er gebeurt als je je verwarming vergeet uit te schakelen In minder dan 24 uur verbrak mijn kamer het warmterecord van de zuidelijke Sahara

...That makes kinda two of us...
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Nieuw gedicht op Orkut

Check it out

Edit: weet jij al wat je gaat doen op Wereld Zeeschelpendag (10 nov. a.s.)?
...That makes kinda two of us...
 
Konichiwa Bitches
webicon

hoi
Deze muziek smaakt naar bier :)
Es bedarf keiner Psychoanalyse, um festzustellen, dass das Leben ein einziger Friedhof gescheiterter Pläne ist!
 
Better by design.
webicon

http://www.tikfout.nl/
Zeg, dat boerderijtje heb je toch wel gekocht he?
Welkom bij de V&D der webfora.
 
Bhumibol
webicon

wow. Als je daar woont moet je een gelukkig mens zijn.

Daarnaast ook leuke foto's trouwens.
 
Better by design.
webicon

http://www.tikfout.nl/
quote:
hellkitty zei :
Helaas boerderijtje is niet gekocht..:'( Maar als je zo vriendelijk wil zijn mag het best hoor hahaha *houdt zich aanbevolen* Erg Leuke foto's trouwens! Wat las ik nou..? Is je haar weer langer? Enne..last question..*is niet nieuwsgierig..lijkt maar zo* Wat had die ene foto te maken met je afstudeerproject?

Afstudeerproject H. ,als in de H van iemands naam... Ze maakte een boek van Giphart in magazine vorm. Giph in het format van de Viva zeg maar. En daar hoorde een rijtje foto´s bij, waarvan vele van mij dus.
Inderdaad, langer haar, maar miss_bleu zeurt ook al langer... IK HEB GEEN DIGICAM! BOEHOE!<- Snikkend uitgesproken.
Welkom bij de V&D der webfora.
 
Better by design.
webicon

http://www.tikfout.nl/
quote:
hellkitty zei :
P.S: you've got a MEMO!

*doet klaarblijkelijk aan fotoboekspam*

Alles voor de kijkcijfers he. Valt ook zat te lezen toch?
Welkom bij de V&D der webfora.
 
Ja ik wel..(ook doordeweeks)
webicon

http://fotoboek.fok.nl/smoogy
Stiekum kijken en dan niks zeggen
Ik zeg wel wat!!
u Are Cute!
als je denk van wel..?? dan wat of.?
 
Ja ik wel..(ook doordeweeks)
webicon

http://fotoboek.fok.nl/smoogy
quote:
hellkitty zei :
danku nice monkeys you got there

Goed he
ik vind zelf ook dat ik er mooi op sta

I moet weg..
Fijn weekend
als je denk van wel..?? dan wat of.?
 
Better by design.
webicon

http://www.tikfout.nl/
quote:
hellkitty zei :


[..]

Valt zat te lezen inderdaad én veel te bekijken! Vooral die foto met al die kaarten vond ik erg cool, misschien een ideetje voor als ik mijn kamer ga verbouwen, hij wordt fuchsia met limegroen, kan je je er iets bij voorstellen? Nou ja, (beetje) gek doen mag (op zijn tijd) vind ik Kon dat verhaal over die bruinbroodkorsten trouwens wel waarderen op Tikfout hahahaha Gewoon bruin brood, worden ze hard vanEdit: Draadjesvlees in K3-lolly-smaak?
WHAHAHAHA
Limegroen, helemaal hip. En verdomme, nog leuk ook.

Edit-antwoord:
Welkom bij de V&D der webfora.
 
Better by design.
webicon

http://www.tikfout.nl/
quote:
hellkitty zei :


[..]

Ik denk dat ik maar -en uit ga delen bij de ingang hehehe Natuurlijk tegen een aardig prijsje Btw..lijkt het je leuk om een msn te misbruiken voor deze flauwekul?

Gastlogger? Maar verder, staat in m´n profiel hoor, die MSN.
Welkom bij de V&D der webfora.
 
After I became myself

quote:
hellkitty zei :
Hallo!

Ik zag dat je even een kijkje had genomen in mijn fotoboek en ken je toevallig ene Joost die in Amsterdam woont?

Hai! Ja ik kwam ff langs, je lijkt enorm op iemand die ik ken. Maar goed haha ... ja ik weet niet welke Joost je bedoelt. Ik ken er wel eentje, maar die woont niet in A'dam. Hoezo?!
 


http://www.zedd.nu
avond.... alles goed daar
 
When you see the robot, drink!
webicon

Een (stille) lurker meldt zich

Nou ja, eigenlijk alleen om te zeggen dat ik je foto's bekeken hebt enzo. Niet veel boeiends
 
 
After I became myself

quote:
hellkitty zei :
Nou jij lijkt dus ook op iemand die ik 'ken'. Die Joost uit Amsterdam ging gisteren namelijk met ene Claudia uit eten, die heeel erg op jou lijkt haha Nou ja..toeval dus Enne..over die woordjes..Italians do it better indeed hehehe Oops..did I say that? Nou ja, ik mag niets zeggen, ik 'sloeg' een Griek 'aan de haak' toen ik in Rome was

Haha wat grappig! Nee ik ging gisteren niet met Joost uit eten zat gewoon lekker thuis aan tafel met hutspot haha!
Ja Italians do it zeker better. Ben jij ook Italiaanse dan?! Ach ... een Griek is ook best leuk!
 
Design is kinky!

hell kitttttyyyyy.... das lang geleden
en 't fotoboekje = http://fotoboek.fok.nl/user.fok?id=73044
Restoring a 1966 Triumph GT6 mk1
 
Design is kinky!

quote:
hellkitty zei :
Zeker lang geleden! Leuke 'nieuwe' foto's ook!
Nou goed, ik ga nu maar eens douchen..net mezelf 2,5 uur vermaakt in de sportschool

goed bezig dus!

leuke 'nieuwe' foto's... sarcasme of ben je echt lang niet hier geweest...

jij hebt wel leuke nieuwe foto's

en dat boerderijtje
en 't fotoboekje = http://fotoboek.fok.nl/user.fok?id=73044
Restoring a 1966 Triumph GT6 mk1
 
Design is kinky!

quote:
hellkitty zei :
Het is half waar dat ik hier al een tijd niet meer ben geweest, namelijk niet op jouw profiel, maar wél hier op Fok Thnx for the compliment btw Leuk boerderijtje he? Heeft mijn oudste zus haar trouwerij gevierd..die bellenblaasfoto is op dezelfde locatie gemaakt Die ene derde foto van boven bij jou is leuk Btw..how's life?

jaah... ik ben dol op oude huizen.... ben momenteel bezig met een schipperswoninkje uit 1840 op te knappen voor een vriend... verder in het leven....naja en verder beetje studeren he... oh en mijn auto nogsteeds een oprechte passie... heel gek misschien maar ik word echt blij als ik met een paar vrienden sta te sleutelen met vette handen aan techniek die 50 jaar geleden eens door iemand is ontworpen... en momenteel bob sinclair aan het luisteren

en jij... wat doe jij momenteel in het leven!?

en 't fotoboekje = http://fotoboek.fok.nl/user.fok?id=73044
Restoring a 1966 Triumph GT6 mk1
 
Design is kinky!

quote:
hellkitty zei :


[..]

volgens mij begint dit enigzins op een slowchat te lijken hehe Wat ik momenteel doe in het leven..punt 1. het ijskoud hebben punt 2. hard studeren (kunstgeschiedenis) punt 3. going to my favorite place: Havanna! Morgen weer..erg gezellige leuke dansplek..weleens geweest?

voeg me dan een snel toe aan msn...


willemwiersma@hotmail.com

en 't fotoboekje = http://fotoboek.fok.nl/user.fok?id=73044
Restoring a 1966 Triumph GT6 mk1
 
Design is kinky!

quote:
hellkitty zei :


[..]

Done
nice
en 't fotoboekje = http://fotoboek.fok.nl/user.fok?id=73044
Restoring a 1966 Triumph GT6 mk1
 
Het schorem van Fok!forum

Jou ken ik nog niet.
weg
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Heeeey

Weer een flinke week voorbij, maar ik ben inmiddels he-le-maal klaar met verhuizen. Alels staat er, nieuwe meubels, slaapbank, oude meubels! Alleen... nog steeds geen internet

Ik ben nu op m'n werk en heb weinig typtijd, maar ik bel je vanavond even! En je moet zo snel mogelijk een keertje langskomen

...That makes kinda two of us...
 

webicon

Lurker .

Leuke foto's ! Ik heb 2 katten.. Nou ja, 1 kat en 1 poes . .

.
https://gulden.com/nl/ - Hoe gulden jouw vermogen laat groeien!
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Heeey

Was echt supergezellig dit weekend, ik kon ook echt geen stap (benen ) meer zetten gisteravond toen ik eindelijk thuis was! Wat dat betreft heb ik wel een nieuwe hobby (her)ontdekt: dansen

We should (all) do that WAY more often

Zin om deze week bij mij te komen 'dineren'/poging-daartoe-doen? Let me know, ik moet weer verder met werken (Fok!ken & werken, hier helaas niet zo'n goede combi ; )

...That makes kinda two of us...
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Hey...

Ik weet niet waarom je offline ging daarnet, maar dat we daardoor maar 2 minuutjes hebben kunnen 'kletsen' vind ik wel erg jammer ...

Als het kwam door het antwoord op die vraag van je, misschien heb je het er met Lisette over gehad en brande 'ie op de tong (wat ik me kan voorstellen, ookal zul je me waarsch. niet geloven), maar waar het mij om ging was gewoon even lekker met je bijkletsen, over het weekend en over de toekomst. Ik zag dat je online was via wap (mobiele telefoon) en heb daarom toen snel m'n PC maar aangezet, ookal moet ik eigenlijk nu snel zum afwass

Wat er verder gebeurd is, al snap ik best dat je er met Lisette over kunt praten natuurlijk (als je meer dan 10 jaar best friends bent is dat niet meer dan volkomen logich ), is iets privé's, en ik kon niet meer dan eerlijk antwoorden, ookal kwam die vraag totaal onverwacht, maar wat had ik DAN moeten doen? Niks zeggen? Niet antwoorden? Of liegen?

Dan was er een 'probleem' van gemaakt... En dat wil ik helemaal niet omdat het ook helemaal niet hoeft! Hey je bent online nu! Hope we can still talk like normal people..

...That makes kinda two of us...
 
ik kom af en toe
webicon

quote:
hellkitty zei :
Om in de ''ik-praat-met-smilies'''-traditie van jouw fotoboek te blijven..-->Hmz..dat was het denk ik wel zo'n beetje voor vandaagp.s: Is dat barbapappa?


En ja dat is barbapappa, en je bent de eerste die het ziet!
Hoi, ik ben een lamzak met een passie voor flessen wasverzachter.
Neuk mijn oor en noem me Harry Mulisch
 
YZF R1
webicon

Ja hoi
α & Ω
Yaaaaaamaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaa
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
De vissticks, diepvriesgroenten en ongetwijferld weer een 'lekkere' afwas wachten op mij, maar ik wilde je even laten weten dat ik óók een nieuw gedichtje heb neergezet op Orkut ...

*jou mist*
...That makes kinda two of us...
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
Hey, ik voel me echt klote nu ...

L. vertelde me alleen maar dat ze jou 'dat' had verteld omdat je haar beste vriendin was, en dat gewoon kwijtwilde, meer niet. En dat begrijp ik maar al te goed, en ik besef dat jullie vriendschap NOOIT stukkan, ook niet door "..een jongen" zoals ik... Toch, ik hoop dat dat ook niet te laat is voor onze vriendschap, want dat wil ik helemaal niet

Misschien komt het doordat ik er al de heel avond aandenk (ik kan niet eens lachen om Sex and the city , waar ik anders bijna fulltime om in een deuk lig), maar ik voel me echt zwaar down worden inneens. Het heeft niks met mijn relatie met L. te maken, daar ben ik juist zó gelukkig mee nu , maar ik heb gewoon het idee dat er ineens veel meer wordt 'verpest' dan ons lief is...

Ik werd denk ik nog meer 'wakker geschud' doordat Lisette ook zei (ze had er blijkbaar met je over gesproken vanmiddag) dat ze hoorde dat-niet-zo-goed-tussen-ons ging, maar dat ze mij er nog niet veel over had horen vertellen. Dat klopt, want ik heb het als iets apparts gezien, dat niks met mijn liefde voor haar te maken heeft! Hopelijk heb je een beetje je ei kwijt gekund bij haar vanmiddag Wat dat betreft kan jullie vriendschap NOOIT meer stuk!

Nouja, hopelijk wordt ik wat vrolijker van de geur/smaak van vers gebakken visstickjes , maar ik wordt er vooral vrolijker van als ik jou weer heb gesproken, het hoeft niet nu, vanavond of overmorgen, als ik je zo snel mogelijk maar weer een keertje spreek, cause I feel like we really, really need to...

...That makes kinda two of us...
 
AWESOM-O
webicon

terugkijkt
http://elinhuijboom.punt.nl/
wanna rub mah puppeh?!
 
ik kom af en toe
webicon

quote:
hellkitty zei :


[..]

*zingt barbapappalied* Barbapappa, Barbamamma, Barbalientje..ehm..Barbabe..ehm verder kom ik niet Ben ik pas de eerste die het ziet, nou goed..ik heb natuurlijk een scherp oog als 'fan' zijnde hehehe Toevallig had ik laatst in een lollige bui een barbapappa-site opgezocht hahaha

http://www.barbapapa.org/

Ja ik weet het, ik ben prettig gestoord..is that a crime? By the way..did somebody tell you before you got some nice pictures? Was waarschijnlijk ook wel op te maken uit mijn vorige berichtje, maar toch..

Parbapappa had de eerste rap!
En, had ik jou nog niet vertelt dat jouw foto's ook zeker niet mis zijn?
Hoi, ik ben een lamzak met een passie voor flessen wasverzachter.
Neuk mijn oor en noem me Harry Mulisch
 
AWESOM-O
webicon

is that so

hoe kom je daarbij.
http://elinhuijboom.punt.nl/
wanna rub mah puppeh?!
 
ik kom af en toe
webicon

quote:
hellkitty zei :


[..]

Praat weer in smiles:
Thanks for the compliment


p.s: Pretty showerpicture
Ik post echt teveel smilies
Thanks!
En mooie strandfoto
Hoi, ik ben een lamzak met een passie voor flessen wasverzachter.
Neuk mijn oor en noem me Harry Mulisch
 
Bois de Pologne...

http://www.keycity.nl
*Geeft HK tòch gelijk in haar euforie over bepaalde-link-die-ze-hem-gaf-via-MSN*

En jij snappe wat ik bedoele
...That makes kinda two of us...
 
z03k chixx0r

http://www.trulyphotomagic.com/   (due to lack of better alternatives...)
Je bent grappig...

Barbapappa ?

JE KENT HET !!!!!!!!!
"Sub-atomic particles burst from ACE and bore through 1 Prostitute for 55 points of damage, spinning her into a dance of death.
Ron24 gains 34 experience."
 
z03k chixx0r

http://www.trulyphotomagic.com/   (due to lack of better alternatives...)
quote:
hellkitty zei :
Wie kent Barbapapa nou niet They rule
volgens mij veel jonge lieden niet, toch ?
Ik ken ze alleen uit mijn grijze verleden. <8)

Of werden ze ook recentelijker weer uitgezonden ?

Ik vond ze wel hip toen, met hun klei-lichamen, dat ze alles konden worden wat ze wilden.

Hulde hoor, die serie ! ...
"Sub-atomic particles burst from ACE and bore through 1 Prostitute for 55 points of damage, spinning her into a dance of death.
Ron24 gains 34 experience."
 
z03k chixx0r

http://www.trulyphotomagic.com/   (due to lack of better alternatives...)
nieuwe foto :-) is mooi.

je huidige 'hoofd-foto' ook...
"Sub-atomic particles burst from ACE and bore through 1 Prostitute for 55 points of damage, spinning her into a dance of death.
Ron24 gains 34 experience."
 

webicon

Dear god. .

*mompelt iets over beschuitje eten*
 


eh...oh..is dit voiemail? *klungelt met telefoon* was dat de piep? hallo...? *klik*
 
Ben er even niet.
webicon

Zomaar in mn fotoboek lurken en dan niks achterlaten?

Foto's vielen zeker tegen?
.
..
...
....