Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
 
Voorwaarden
Wat mag er en welke voorwaarden gelden er?
Wat mag wel en wat mag niet?
Op de vraag wat er wel en niet mag is eigenlijk niet goed een duidelijk antwoord te geven.

Zo mag je bijvoorbeeld geen links of plaatjes van pornografisch materiaal neer zetten. Ook zijn links met illegale software, of andere illegale zaken verboden.

Het veelvuldig plaatsen van een zogenaamde FiPo (First Post of eerste post) reactie is niet toegestaan. Wanneer blijkt dat een user zich hieraan schuldig maakt zal er worden overwogen die user verder geen reactie mogelijkheden meer te geven.

Reacties met een discriminerende of racistische inhoud zijn niet toegestaan, users die zich hieraan schuldig maken kunnen rekenen op een directe verwijdering van hun reactie. Ook zal die users de mogelijkheid tot reageren worden ontnomen.

Verder is het ook niet de bedoeling dat je andere users aanvalt in jouw reacties. Een discussie voeren mag altijd op FOK!. In die discussies kan het er ook behoorlijk heftig aan toe gaan, maar het uitschelden van mede users of het verstoren van discussies is natuurlijk niet de bedoeling. Zie het zo: wees gerust een beetje fel en direct, maar hou je fatsoen erbij.

En dan is er ook nog een enorm grijs gebied van zaken die wel of niet mogen, uiteindelijk ligt de beslissing over een moderatie altijd bij FOK!.

Wil je zelf kunnen beoordelen of je reactie zin heeft, bedenk je dan het volgende: "wil iemand dit lezen?". Hierbij slaat 'dit' op jouw eigen reactie. Als het antwoord 'nee' is, doe jezelf en anderen dan een lol, en reageer gewoon niet.

Users die zich niet aan de regels houden kunnen voor bepaalde of onbepaalde tijd de mogelijkheid tot reageren worden ontzegd.

Zie jij een overtreding of twijfelgeval?
Bij de overtreding druk je op het -knopje en omschrijf je wat er mis is. De crew van FOK! zal hier naar kijken en indien nodig actie ondernemen.

Natuurlijk gelden ook op het fotoboek de Algemene Voorwaarden van FOK!
De Algemene Voorwaarden voor heel FOK! vind je hier.
Terug naar de FAQ