Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Remco - dJ-Zcore
no userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 11-11-2002
Laatste update 21-03-2005
Geslacht Man
Geboortedatum 14-03-1982
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen
Schoenmaat
Beroep
Studierichting
Woonplaats Almere
Favo forum geen
Favo FOK!kers Geen.
Favo subsite geen
Aantal forumposts 11.836 »
Aantal FP-reacties 507 »
Aantal views 4.770
Aantal reacties 138
Laatste voyeur(s) Anonieme_Fokker
Anonieme_Fokker
pm

webicon

Over hoeveel dagen/weken moet je weer aan de slag, en wat voor werk heb je?
Ik heb ook wel weer zin om te beginnen met school/stage, maar zo is het ook wel relaxed hoor. Ik heb nog een maandje.

Lekker op het strand gehangen?
Ik ben mijn weekend ook wel red. doorgekomen. Beetje werken, beetje op visite, beetje internetten, beetje kamer ruimen, beetje naar het bos gaan, beetje lezen.. kortom: vanalles een beetje en je komt er wel

Genietze!
 
 

webicon

Oh, das wel ff balen dan, dat je geen werk hebt! Hoe komt het?
Hopelijk word je aangenomen bij de brandweer! Laat je wel even weten natuurlijk h!

Ja.. al meer gehoord dat de scholen etc. binnenkort weer gaan beginnen, maar dat is dan in het Noorden des lands. In ieder geval, overal zowat behalve in het zuiden, daar is het nog genieten van de vakantie!

Ben je al lang bezig met lessen, en hoe gaat het tot nu toe? Een vriendin van me is net geslaagd, twee keer opgeweest. En ik begin voorlopig niet, geen zin in hoor

Boswandelingen kan ik van genieten, maar dan wel wanneer het donker is, dus ’s nachts laat of in de avond tijdens de wintermaanden. that.

Nou, ik ga even rusten, dan kan ik straks lekker werken, jeeej…

Liefsss
 
Bite me

Hello!

Hoe gaat het nu met je? Al beetje over je griepje heen mag ik hopen! En vorderen je rijlessen een beetje? Met 1 hand sturen kan jij wel geen probleem vinden, maar daar gaat de instructeur niet echt mee akkoord denk ik. Even geduld.. als je je rijbewijs hebt kan je je geheel eigen rijstijl gaan ontwikkelen. Staat het al vast dat je af mag rijden inmiddels? Kostte toen ik moest ook al erg veel ja... gelukkig ben ik wel netjes in 1 keer geslaagd. Moet je ook lukken! Gewoon even relaxed een half uurtje rondrijden.

Djee, jij hebt gewoon 2 maanden echt vakantie Beter.. Daarna weer school of werk ofzo? Ik ben dan weer wel op vakantie geweest. Was met een vriendin van me, en het was erg relaxed! Mooi weer, leuk luxe appartement met zwijmeluitzicht en ook nog veel gezellige mensen! Topweekje gehad! Helaas nu alweer geconfronteerd met werk en studie, maar ja. Veel plezier nog deze vakantie he!

Byebye!
Please, find my happy place!
 

webicon

Heejz!

Ik hoop echt dat je aangenomen wordt bij de beroepsbrandweer! En dat je inderdaad, voor de opvulling nog een ander leuk baantje tegenkomt.
Wat voor opleiding heb je eigenlijk gevolgd? Een diploma?

Mooi zeg, dat je je theorie in een keer hebt gehaald en met de TTT vrijstelling hebt gekregen! Dan moet je praktijkexamen ook wel lukken.
En inderdaad moet je wel je examinator mee hebben, hoop dat het zo gaat zijn! Dat je niet zo'n eikel hebt die je om de meest stompzinnige reden laat zakken! Ik ga voor je duimen dat je het haalt!

Ik bedoelde ook niet dat boswandelingen overdag niet leuk zijn hoor, niet dat we daar misverstand over krijgen
Alleen wanneer het donker is kan ik er meer van genieten. Ondergaande zon, woeii yeah mooi!

Ik had wel lekker gewerkt hoor. Ik werk dus ook in een supermarkt.. ennu een klant liet een potje mosterd vallen en wie moet het dan op doen.. juist ik, want ik stond in die rij. Later op de avond viel er nog iets in diezelfde rij, gelukkig ook niet mijn schuld. En was het wel zo, is dat natuurlijk ook geen ramp h

Jij je nog beetje vermaakt afgelopen daagjes?

Liefsss
 

webicon

Heeyz!

Computers zijn ook gewoon niet boeiend Maar ehm, wat is een mbi opleiding? die waar je als laatste aan bent begonnen..

Oeh nog 6 daagjes, en dan is de grote dag Aangezien je tijdens de rijlessen ook geen echte blunders meer maakt en je juist adviezen krijgt over wat je nog beter kan doen, zit het inderdaad wel goed. Je moet gewoon geen zeur krijgen als examinator! Ik duim, ik duim

Op welke tijdstippen werkte je toen in de supermarkt?
Ik heb een hele tijd op de zondag gewerkt, ja dat was dus mogelijk, bewust gekozen, juist omdat ik geen zin had in contacten met de klanten.
Maar het viel echt reuze mee hoor! Sommige zijn inderdaad zwaar irritant! Laatst nog eentje die vroeg of we iets van geneesmiddelen hadden. Maar ik wist het niet zeker, dus ik zeg: Moet u even voor bij de sigaretten vragen. Zegt ie op echt een verrotte toon: Ik vraag het toch aan jou! Dus ik weer: Ja maar ik weet het zo niet, en dus gaat u maar eerst lekker uw boodschappen afrekenen en vraagt het dan daar bij de balie. Grrr, wat was ik blij dat ie toen doorliep!

Hoe ging het autorijden? Vast wel goed toch, hoeveel lessen heb je nog voordat je opgaat? Ik moet van mijn vriendin alle verhalen aanhoren over de autolessen die ze heeft gehad, en momenteel over de modellen auto's etc. Ze is op autojacht namelijk. En ik maar ja zeggen en knikken Ik heb echt geen verstand van die merken etc. joh, en het boeit me ook niet echt

Zo, genoeg gel*ld weer, verzin jij maar weer iets leuks om terug te schrijven.

:*:*

 

webicon

Heeeej!

Toch nog wel een berichtje vandaag.. oh nee! De nieuwe dag is alweer begonnen

Iedereen vond het altijd raar als ik zei dat ik op zondag moest vakkenvullen!
Maar ik ben helemaal geen uitgaanstype, dus vandaar dat het me toen ook niets uitmaakte om op een zondag te werken. Want voor de rest was toen de zondag toch alleen voor wat familiebezoekjes etc.
Vond het zelfs nog jammer dat de zondag vulploeg afgeschaft werd, en ik naar een doorde weekse dag moest.

Gelukkig was het niet jou schuld, dat er bijna een ongeluk was gebeurd! Zou ook niet goed voelen denk ik, net voor je examen.
Maar hee, vind je het fijn dat je net voor je examen nog een uur rijles hebt? Lijkt me van de ene kant wel, om toch inderdaad nog naar de tips en adviezen te luisteren, maar aan de andere kant zou ik er te nerveus van worden, zou het me te lang duren voordat ik werkelijk kan bewijzen wat ik kan.

Ja, maar wanneer je je rijbewijs hebt ga je je er ook meer in verdiepen natuurlijk van wat voor model auto je wilt en de eisen die je stelt etc.
Maar als het ding maar rijdt toch En idd beetje verstand ervan is niet misplaatst.

Ik ga morgen even naar mijn oma. En dan 's avonds inderdaad werken. Zondag een familiefeestje.. nou ja, mijn tante is jarig.
En vanavond was ik te moe om iets te doen, maar nu ben ik ineens weer niet moe. Ja ja, je hebt met een raar persoontje te maken.

"mijn soort muziek draaien" Vertel, wat is jou soort muziek dan? Ben benieuwd!

Nou, jij ook een fijn weekend natuurlijk!

Liefsss :*

 

webicon

Oeiii ik duim heel mijn duimen eraf voor je!

Vraag bij voorbaat het nummer van je examinator maar eens.. als het een zeikvent is, ga ik hem heel erg uitschelden.

Maar het gaat je gewoon helemaal lukken!! Gelukkig kan je woensdag nog eventjes oefenen

Verder alles goed enzow?

Liefsss :*
 
Bite me

Haaaaaaaaai!

Mja, zo'n weekje weg is maar kort, dus daar was ik alweer. Op dit moment zit ik toevallig in een superhappy bui, maar ik zal je er niet mee lastig vallen. Jij moet je even niet te druk maken om je rijexamen hoor! Ik zal in ieder geval voor je duimen! Maar probeer gewoon relaxed een stukje te rijden, want verder heb je eigenlijk zelf toch niet in de hand of je slaagt.

Je kan bagger rijden en toch slagen, maar je kan ook gewoon goed rijden en alsnog te horen krijgen dat je bent gezakt. Daar valt helaas geen pijl op te trekken bij het CBR. Is klote, maar hoe je rijdt lijkt niet veel uit te hoeven maken. Ik hoop natuurlijk dat je mazzel hebt. Oh, en pissig worden achteraf op je examinator helpt niet hoor.

Bij de brandweer gesolliciteerd? Stoer Moet je daar dan ook iets van een opleiding nog voor doen daar ofzo? Hoop dat je daar dan aan de slag mag voor je, anders heb je ongewenst nog langer vakantie? Hier zal het allemaal wel loslopen hoor, thanks! Uhm.. doei!
Please, find my happy place!
 

webicon

Heeeeey!

Geeftnie hoor! En ja, je lange bericht was nog makkelijk te vinden tussen alle berichten door hoor!

Alles goeddd? Al zenuwachtig?

Badly dat je monitor kapot is! Kost je weer veel centjes h, das zwaar minder natuurlijk! Hopelijk duurt het niet te lang, zodat je weer lekker op je eigen 'lekkere' pc'tje kan.

Nog steeds geen uitgaanstypje nee, nooit geweest. En voorlopig trekt het me allemaal nog steeds niet, dus zal het wel zo blijven.
Ik zie het maar als eh gelverspilling of zo..

Cool zeg dat je instructeur aangaf dat je wel in 1x zou slagen, dat hij daar het volste vertrouwen in heeft.
En joh, het lukt je vast en zeker, en dat kleine kansje dat je niet slaagt.. (wat afhangt van je examinator) jammer maar helaas, en dan de volgende x maar iets meer geluk hebben! Maarrr.. zover komt het niet h, denk d'rom hoor.

Probeer te relaxen tijdens het rijden, en je niet teveel bezig houden met je zenuwen. Mja, logisch natuurlijk dat je wel zenuwen hebt, maar die krijgen jou niet gek, toch!

Bedankt voor de felicitatie! Het was gezellig hoor, mijn neefje was er ook. Dat menneke is 1 jaar en een paar maanden. Begint zijn eerste stapjes te zetten.
En het is echt een onwijs schattig menneke, eg om flieft op te worden!
Dus, goed weekend gehad hoor!

Was jou 'feest' van het weekend een beetje gezellie? En nog andere leuke dingetjes gedaan?

Ik hou totaal niet van hardcore/terror. Maar ik kan het heus wel waarderen als men naar die muziek luistert hoor. Tenslotte heeft ieder mens zijn/haar eigen smaak, so respect!
Buiten de hardcore, wat luister je verder, of is het echt alleen maar die soort muziek?
Ik heb idd liever de wat rustigere muziek, met veel gevoelens etc. mja das mijn smaak, en ja kan ook leuk zijn hoor.

En ja, idd schelden of pissig zijn op een examinator heeft geen enkele nut, en zeker geen positieve. Jammer genoeg valt een eventuele negatieve keuze van zo'n examinator ook alleen maar te accepteren.

Pff, gelukkig heb ik mijn werk er voor vandaag weer opzitten, ben echt moe! Gisteren 13,5 uur gewerkt!
Mja, wel weer centjes binnen straks h!

Ik ga nu ff beetje muziek luisteren, boekje lezen.. ach ik zie wel, als ik maar ff relaxed lig, om uit te rusten.

Zie wel weer een berichtje van je. Enne ik duim nog steedss natuurlijk en zal morgen aan je denken!
Succes! en je kan het!

Doeggie

wow, zolang, hopelijk was het niet te saai om te lezen
 
Bite me

*duimt alvast voor je*
Please, find my happy place!
 
Groenvoorziening.

GESLAAGD!!! Voor diegene die nog een berichtje van me krijgen, wacht ffies tot ik weer bekomen ben, want ik kan nu niet rustig typen enzo
Wie zijn eigen tuintje wiedt, ziet 't onkruid van een ander niet.
 
Bite me

Haha! Zie ik dit toevallig. Gefeliciteerd!! Relaxed, goed man!
Please, find my happy place!
 

webicon

Heeeej joh, zie je wel! Ik wist het! En yes! het duimen heeft geholpen!

GEFELICITEERDDDD!!!

Ik typ later een reactie op jou bericht!!

Liefss
 
Bite me

Hi!

Daar ben ik ook weer even! Ben je inmiddels al beetje over euforie van je rijbewijs heen? Al lekker wat kunnen rijden of las ik nou dat je echt eerst zelf autootje zal moeten kopen? Roze papiertje halen is in ieder geval geheel volgens plan verlopen.

Nu hoop ik nog voor je dat je aangenomen wordt bij de brandweer! Is idd wel erg cool als je dat altijd al zo geboeid heeft omdat dan te kunnen gaan doen. Je klinkt erg enthousiast, maar de brandweer klinkt dan ook helemaal naar je zin, leuk! Wel nog een redelijk lange rit te gaan dus, ook als je eenmaal aangenomen bent. Al een tussentijds baantje gevonden? Misschien is het wijs alvast te gaan trainen voor alle conditietests enzo of heb je dat niet nodig.

Hier is alles ook nog steeds best erg okee! Beetje moe nu alleen, maar dat doe ik mezelf aan met nogal wat slaaptekort. Zo naar een feestje en dan een weekje helemaal niks doen nog voor ik weer naar school mag/moet! Jij nog leuks gedaan om het te vieren of wat leuks van het weekend?

anyway, houdoe!
Please, find my happy place!
 


Welk korps heb je gesolliciteerd!???
En alvast succes met je testen...

groeten van een Aspirant Brandwacht
 

webicon

Heeeyy!

Sorry dat duurde even een tijdje... hoe is het met je?

Hoe zit het met de brandweer, heb je er nog iets van gehoord? En dan moet je toch ook een opleiding starten? Tell me, tell me

En al een ander tijdelijk baantje gevonden?

"Ik vind het zelf ook altijd wel leuk, die kleine kinderen, maar als ze eenmaal een jaartje of 4, 5 zijn dan worden ze bijdehand. Dan moet je ook boos worden"
jaah maar met boos worden moet je niet pas dan beginnen hoor, want dan is het foute boel Ik mis echt mijn kindjes van afgelopen jaar stage. Die beginnen binnenkort weer op de peuterspeelzaal, en ikke... ikke niet mja hoort erbij..

Hoe was je weekend verder? Je hebt het toch wel gevierd h dat je geslaagd was!

Goede vriendin van me is tijdje terug geslaagd en gaat morgen haar nieuwe auto'tje ophalen. Ze blijft het er maar over hebben. Al die merken auto's.. ja dan ga je je er in verdiepen als je eenmaal dat papiertje hebt h.
Dusss... vertel ben je er al mee bezig, of momenteel nog geen geld voor?

Ik hoor weer van je. Lufss
 

webicon

Heey dJ-Zcore

Om het goed te maken, reageer ik deze keer heel snel

Mooi dat het goed met je gaat, houwe zo Ik voel me momenteel wel uh ‘normaal’

Wat voor tests moet je precies doen? Conditie natuurlijk, maar verder? En hoelang zou je dan nog moeten wachten voordat je aan de slag kan, voordat je in ieder geval iets hoort van hun? Komt vast wel goed allemaal toch.
Erg veel succes met het zoeken van een tijdelijke baan!! Wat voor iets zoek je?

Met mijn werk gaat het goed hoor. Zit nu thuis ipv dat ik aan het werk ben, aangezien ze vanuit de thuiszorg een foutje hadden gemaakt. De klant waar ik naartoe moest, had niet duidelijk doorgekregen dat ze hulp zou krijgen, en dus ging dat niet door. Toen moest ik wat administratief werk doen op het kantoor, maar dat was ook niet veel. En dus mocht ik maar naar huis, en krijg wel mijn uurtjes betaald.
Vanmiddag heb ik nog een andere klant, en vanavond moet ik bij de Plus werken. En rest van de week nog thuiszorg.

Gelukkig ben je nog geen papa zeg, alhoewel het mogelijk zou kunnen zijn.. maar liever eerst je vrouwtje vinden denk h? En dat aanspreken op hun gedrag, duidelijk maken dat het niet ok is wat ze doen als je iets ziet, is natuurlijk nooit mis.

Ah is inderdaad wel jammer dat je nu wel je rijbewijs hebt, maar het nog niet kan veroorloven om in je eigen autootje te rijden. Kan je niet af en toe de auto van je ouders lenen of zo. Je moet in ieder geval wel af en toe rijden h.

Mijn vriendin heeft een Ford Ka gekozen, donkerblauwe. Wel een leuk autootje om mee te beginnen vind ik, niet meteen zo’n hele grote bak weetje wel. En… heeft ze smaak?
Vandaag mag ze hem ophalen, en ik zie d'r vanavond.. dus zal ze wel helemaal happy wezen.

In mijn weekend heb ik niet veel bijzonders gedaan, doe ik haast nooit
Maar heb me wel vermaakt hoor. Zondag vooral heel veel geslapen, omdat ik me toen erg beroerd voelde, en dus beetje rust proberen te vinden.

Nu zit ik ook alweer hele tijd te gapen en ik moet verdorie nog gaan werken, maar dat komt goed

Ik ga weer

Liefss
 
Zo voelt 't dus...

http://pretflat.daaniejelluh.nl
Mwah niet echt modellenwerk hor...ik heb alleen eens een fotoshoot gehad...stelde niet zoveel voor. Verder zie ik wel!

Op het forum kom ik al hl lang niet meer...vind er niets aan...domme lui enzo!
 


De volgende testen heb ik gekregen, Sporttest, medische keuring en een pschologische keuring.

Ik werk bij het Haarlemse Brandweerkorps
 
Groenvoorziening.

-edit-
Wie zijn eigen tuintje wiedt, ziet 't onkruid van een ander niet.
 


ik heb je geadd op icq....vraag daar maar verder
 
Bite me

Hallo

Hoe is het nou?? Wel balen dat je nog niet zo veel kan rijden! Je wil natuurlijk altijd graag rijden als je dat papiertje hebt! Helaas kan ik dat ook niet zoveel, wel 2 auto's maar de ouders zijn niet makkelijk in het meegeven ervan. Nog maar ff bij je vrienden regelen dan. Laat je budget nog geen eigen auto toe?

Wat sociaal zeg, dat je me wel uit de brand zou helpen. Moet er verder letterlijk niet aan denken, maar ok. Je bent dus al redelijk getraind voor het vak van brandweerman. Wat doe je die 2 keer per week aan training? Ik vraag me af op mijn uitgaansleven dan misschien ook nog iets bijdraagt aan mijn conditie! Klinkt zo absurd! De drank en erg gaar zijn de volgende dag als ik tot schtends vroeg heb gefeest en gedanst, klinkt en voelt vaak niet echt gezond. Geen hardcore trouwens, dat is me ietsje te heftig. Maar jij redt het wel denk ik, je klinkt zo resoluut en zelfverzekerd. Ik zag al dat je beetje aan het informeren bent wat er ongeveer verwacht wordt. Vooral niet opgeven en er wat voor over hebben idd, dan kom je er wel!

Ok over mezelf dan. Ik vind dat eigenlijk niet zo nodig maar vooruit. Slaaptekort is foetsie nu, hele week laat naar bed en lang uitslapen! Even lekker een weekje opgeladen voor het nieuwe jaar ofzo. Feestje van het weekend was ook relaxed. Verjaardag was ok en daarna de stad in waar hoop andere vrienden waren en met deel daarvan (alles sluit hier al om 2 uur ) thuis nog zitten eten en wat drinken tot 5.30. En uhm.. aan mijn brakheid van zondag te merken had ik eigenlijk wel iets te veel gedronken ja.

Nou dit was het wel weer hoor. Het is wel weer bedtijd nu. Redelijk op tijd vandaag. Sorry voor de smileys en het vele geklets, ik had weer eens een hyperactieve vrolijke bui.

Please, find my happy place!
 

webicon

Halleejkes!

Het gaat lekker hoor, heb alleen best veel last van mijn schouder en nek. Een spiertje verrekt denk ik. En das wel ff minder, ook aangezien ik vanavond moet werken, en het wel goed zal voelen. Maar ja, hopelijk is het snel over!
En verder ben ik wel weer moe, hele dag weer aan het gapen.. dat wordt wat als ik straks weer in mijn goede ritme moet komen i.v.m school en stage.

Hoe is ie verder met jou?? En gaat wel lukken denk je, die conditietest en die andere twee? Doe je iets van sport of zo?

Hoe is het verder verlopen met zoeken naar een baantje in een magazijn? Hoop dat je snel wat kan vinden.

Ik werk komende week denk ik niet zoveel, moet even afwachten of ze me nodig hebben
Vrijdag heb ik introductie, jeej! Zal wel vreselijk saai zijn.
En die maandag erop gaat mijn stage beginnen. Wel spannend hoor!! Ik ken nog helemaal niemand daar en zo. Hopelijk ga ik me daar wel beetje thuis voelen.

Papaaa! Papaaa! Pappa luister nou eens! Lief hoor dat een kindje papa tegen je zei.
Hoe komt het dat het niet wil lukken met een leuk vrouwtje vinden?

Ehm, sorry dat ik er naar vraag… maar zijn je ouders misschien gescheiden?
Jammer dat je moeder geen auto heeft, en dat je daar dus niet af en toe een ritje mee kan maken. Maar een auto van een vriend lenen zal vast wel eens mogelijk zijn.
Ik heb nog nooit auto gereden.

Ford Ka, vind je hem niet mooi. Nou ja, dat is een kwestie van smaak natuurlijk. Ik kan geen enkele auto noemen die ik echt mooi zou vinden of zo, als het ding maar rijdt hoor! Maar die auto die mijn vriendin heeft is wel een leuk beginautootje zoals ik al zei.
Om meteen een bmw als beginautootje te hebben.. sja het kan als je genoeg geld hebt, maar ik vind dat niet echt een begin autootje. Maar ok

Ik heb nog niet bij d’r in de auto gezeten. Ze was van de week in het donker gaan rijden, hele ervaring vertelde ze. Ik zal binnenkort wel eens een ritje mee mogen maken.

Hoe was het nog in de stad geweest, het was koopavond toch? & misschien nog wat leuks gekocht, of hetgeen waar je voor ging. Offu ging je je lam zuipen? Daar was het trouwens wel ietsjes vroeg voor h.
Nou ja, van het weekend zal je ook wel nog de stad in gaan denk ik? O verroest, het is al zaterdag. Waar zit ik toch met mijn gedachtes.. Maar hm nog plannetjes voor vanavond? En voor de zondag?

Een boy die ik maar amper ken mailt me net om te vragen of ik naar z'n voetballen kom kijken, hij moet voor de beker spelen.
Ik heb eigenlijk niet zo'n zin om te gaan, aangezien ik die jongen amper ken. Dussu denk dat we dat maar niet doen morgen.

Achja, ik heb niet zoveel boeiends te vertellen.

Spreek je en nog fijn weekend!
 

webicon

Heej aanstaande redder in nood!

Ja, gaat te snel, die berichten! Ik moet ook weer overal op reageren en zo. Help! ik word gek

Massage? Ja graag! Ben jij dan eindelijk die persoon die hem werkelijk wilt geven? Maar ik heb er sinds vandaag al iets minder last van. Naar links kijken was echt een ramp. *test* nu voel ik het niet meer

Ik ben nog niet in het school ritme gekomen, het begint volgende week allemaal pas. En dan nog zal het wel een tijd duren voordat ik in het ritme zit, als ik er al in kom
Vandaag weer zo’n gaapdag, ik was veels te vroeg wakker geworden! Maar verder voel ik me goed!

Jij nog beetje aan het thuiszitten dus, en maar wachten tot je iets van het uitzendbureau hoort. Zijn je dagjes nog wel door te komen?

Hoe vaak doe je in de week aan fitness? En idd moet je dan ook wel even wat meer conditie training doen, niet alleen kracht.

Wat kan er leuk zijn aan een introductie? Vertel het me! Nee, zal allemaal wel meevallen. Maar het is saai omdat het alleen is voor beetje informatie. En oke, ook kennismaking met klasgenoten en je mentor natuurlijk. Maar goed, dat zien we vrijdag allemaal wel!

Je hoeft toch ook helemaal geen casanova te zijn, om succes te hebben bij de vrouwtjes? Tenminste, dan zou het wel erg gesteld zijn hoor. Maar goed, dat komt natuurlijk allemaal wel goed, ze loopt ergens rond hoor. Dat je dat maar weet!
quote:
Ehm, sorry dat ik er naar vraag… maar zijn je ouders misschien gescheiden?
Nogmaals sorry dat ik de vraag stel.

Ik was die zondag dus niet meer naar het voetballen gaan kijken, wat ik dus al voorspeld had Heb een relaxed dagje gehouden.
Wat ik geregeld doe op de zondag. Want sja, verder is er zondags niet veel te doen. Ja, er was boekenmarkt hiero, maar das saai toch.

Ik laat het hierbij. Tot wederhorens of zo

Liefss
 
Bite me

Hi There!!!!

Het gaat wel okee hier hoor! En nee ik was niet zo geschrokken van je foto hoor. Heeft hier ook niet lang geleden al eens een duidelijkere gestaan?
quote:
Jammer dat je ouders er moeilijk over doen om hun auto uit te lenen... maar als het bij een vriendin ook kan

Nou dat kan het dus niet Heb nog nooit in de auto van vrienden/vriendinnen gereden. Zij hebben of geen rijbewijs of uhm.. kweet niet, net zulke moeilijke ouders ofzo. Wij doen gewoon bijna alles nog netjes sportief op de fiets. Uitgaan met de auto heeft ook weer het nadeel van niet kunnen drinken.
quote:
k ben nog lang niet op het niveau wat er nodig is voor het vak brandweerman.
Nou ja, ze zullen je daar ook nog wel een beetje drillen tijdens de opleiding anders. Je kunt al zelf veel doen ook idd, fitness is goed voor je. Voor je conditie kun je fijn gaan hardlopen ofzo.

En ga je vaak naar hardcorefeesten dan? Die gaan in ieder geval wel wat langer door dan 2 uur ja. Roosendaal is suf wat dat betreft, dan heb je het eigenlijk vaak ook wel gehad om 2 uur. Als je langer zou 'moeten' eindigt het met vervelende nasmaak. In r'dam zijn wel vaker leuke feesten en dan kan je wel langer doorgaan. Maar hier red ik het dus zo nu en dan ook wel tot 5 uur. Beetje eten en gezellig lullen met mensen en de tijd vliegt. In r'daal ga ik vooral om gezellig bekenden tegen te komen, in R'dam meer voor het feesten en dansen. Heel anders, maar allebei leuk op zijn tijd.

Nou, dat was het weer denk ik, inspiratie op. Heb je nog leuke plannen voor het weekend? Ik heb er gelukkig alweer wat, jeuh!

Doeidoei!
Please, find my happy place!
 

webicon

quote:
Het gaat wel okee hier hoor! En nee ik was niet zo geschrokken van je foto hoor. Heeft hier ook niet lang geleden al eens een duidelijkere gestaan?
Ikke ook zien

Maar sorry! Beetje hele late reactie, en dat nog niets eens. Kom van de week terug! *promised*

 

webicon

Daar ben ik! *schaam*

Hoe is het met je? Ben benieuwd hoe alles er momenteel voor staat. Nog lekker spiertjes getraind? Ik mis mijn fitnessen, maar komt snel in orde denk.
quote:
Ik hoor heel vaak dat ze me meer als goede vriend zien...
Das wel flink balen denk.

Bij een groot deel zal het idd eerst om het uiterlijk gaan, maar gelukkig niet voor iedereen. Je uiterlijk moet je ook een beetje mee hebben natuurlijk. Maar ik vind dat het absoluut om het innerlijk gaat, en uiterlijk neem je erbij zeg maar.
En zker, jou princes komt beslist.

Excuses nogmaals wat betreft mijn ene vraag.. je weet wel welke. Maar heb je nog zo'n etterig broertje of zo?

Van de week begonnen met stage. Eerste dagje was heel relaxed, heb me over het negatieve, zenuwachtige, angstige gevoel heen weten te zetten. Alleen woensdagochtend had ik even een dipje, maar ging verder goed.

O, trouwes.. er zou toch bijna een enorme ramp gebeurd zijn.
Maandagochtend kreeg ik nl een smsje van een vriend van me, en daardoor werd ik wakker. Mijn wekker had allang af moeten gaan, maar had de radio op verkeerde frequentie staan, waardoor er geen muziek gespeeld werd! *stom*
Echt, ik moest haasten! Onwijs geluk gehad, en was dus gelukkig nog optijd.
Maar de eerste indruk is positief. Wel heel veel te doen nog voor de maandag. Vanalles doorlezen en plannen.

En dan vandaag mijn eerste schooldag. Goh, daar word je moe van. Maar was verder wel oke. Wel ff wennen hoor, weer in die schoolbanken te zitten.

Genoeg gebabbelt.. later weer wat meer..

Liefs

Ps. staat gewoon in mijn profiel.
 

webicon

Hee, die is naar boven geslopen
 

webicon

Ik zag je! Afwezig, ik weer weg. En hier snel even nog een berichtje posten! Wat een ramp, moest ver lopen voordat ik je weer zag!

Alleen fitnessen, ik heb gemerkt dat ik dat toch ergens wel fijner vind. Juist omdat je dan lekker ongestoord je programma kan volgen. Met geklets ben je toch weer afgeleid en daar zou dan je prestatie onder kunnen leiden.
Gaat alles goed met het sporten?

20 kg afgevallen, das een mooie moedige prestatie! Zeker straal je zelfvertrouwen uit, en wordt je daardoor weer anders benaderd. Das alleen maar mooi!

Je hebt vast een erg moeilijke tijd begaan in de periode dat je vader ziek was. Hoe oud was je vader toen?
Mijn ouders zijn nog 'gewoon' bij elkaar inderdaad.

Met mijn stage gaat het wel goed. Vorige week, romantische week gehad. Was erg leuk. Bruidsmodeshow gehad, echt veel gelachen!
Ook met de protocollen etc. die ik moet behalen gaat het allemaal wel redelijk.
Het kost me wel erg veel extra tijd om dingen uit te werken, maar dat hoort erbij he.
Ben nog wel een beetje de kat uit de boom aan het kijken, dat doe ik vaak erg lang, en moet ik proberen te veranderen want ze verwachten toch wel het een en het ander van me!

Op school gaat het ook wel goed. De vakken zijn wel te doen, en ook wel boeiend. Gelukkig is school nu gekoppelt aan stage, dat de stof die we behandelen gelijk is met de dingen die getoetst gaan worden in dezelfde periode in de praktijk. Dat was vorig jaar namelijk vaak niet zo, en knap vervelend.

Met jou, hoe gaat het? Nog leuke dingen gehoord? Nog tijdelijk werk gevonden, of zelfs iets van de brandweer gehoord? Let me know, let me know

Hee ik ga maar eens off. Toennet kwam iemand zomaar naar beneden, geen idee wie het was. Ik maakte helemaal geen kabaal of zo dus snap er niets van. Ik zal morgen wel weer een hoop geklaag te horen krijgen. Ik had me namelijk ziekgemeld voor het werk vandaag, en nu zit ik hier gewoon achter de pc. Erg zwak en slecht natuurlijk.

Maar god wat een gebrabbel. Ik hoor weer van je!
 

webiconHoest met "m'n brandweermannetje" ???

!
 

webicon

Yeaaaah 'n reply!!

Hmm het klinkt niet zo heel goed. En verdoemd waren wijzen ze je dan telkens af?? Je bedoeld nu toch 'n tijdelijke job heh. En hoe zit het dan verder met de brandweer??

Met je AB vrouwtje (:D) gaat het goed hoor. Moet zometeen werken, dat is dan weer minder, want heb het nogal in m'n rug. Maarja beetje centjes verdienen heh. Verder moet ik echt nog een hoop doen aan school/stagewerk. No fun.
Jij nog leuke dingen doen van het weekend, of al gedaan?

 

webicon

Ik heb je gegrabbelt dus
 

webicon

Niet gebrabbelt, maar geGrabbelt.. uit de grabbelton.. snap ie?

Hij gaat hier wel z'n gangetje, wel genoeg dingen waar ik tegenaan loop, maar we moeten toch verder, dus we knokken.
Morgen heb ik nog twee examens. Dus nu ff een break en zometeen weer leren, leren, leren. Wish me luck, I really need it!!

Super dat je een fulltime baan hebt zeg! Laat het me snel maar eens horen. Ik ben in ieder geval erg blij voor je dat je weer lekker aan het werk kan, ik hoop dat het je goed bevalt!

Tot snel, I hope.
 


http://www.geocities.com/annesyb
Oeps.. gespiekt!
Liefs, Loesje ~* Alles is anders, het is anders dan voorheen*~
 

webicon

Heey!

Examens hm redelijk, nog geen cijfers terug.. dat kan ook nog wel ff duren. Ben benieuwd.

Wat voor werk doe je nu dan?


 


Zwaait naar mede Almeerder ..
 

webicon

Hoi hoi!

Jaa... 7.7. - 7.0 - 6.8

Telsell.. het zegt met iets, maar kweet nie wat Die dingen die je op de tv ziet toch.. die troep.. die niet naar waarheid vertelde fragmentjes op tc..

Maar leuke collega's daar? En idd het levert iets op. Hoe zit het verder met de brandweer??

Liefs
 
Bite me

Hi there

Hier gaat alles wel lekker hoor eigenlijk. En hoe is het met jou? En je brandweerplannen? En je rijvaardigheid?

Please, find my happy place!
 
Rat Rules
webicon

foutje
Ook het woord 'cent' spreken wij eerbiedig uit - DD
 
Bite me

k*T dat was ik hierboven, excuses.

Ik wist idd dat de mogelijkheid om te rijden voor je niet zo makkelijk aanwezig was, geen auto in de buurt enzo. Maar moet te doen zijn. Anyway, ik hoop voor je dat je dan binnenkort wat goed nieuws krijgt van de brandweer.

Kerst was hier erg gezellig wel. 1e kerstdag wel rustig, 2e kerstdag hele dag familie over de vloer en s'avonds stappen met vrienden. Vanavond weer reden tot feesten. Dit keer niet uit, maar met een man of 17 bij een vriend van me thuis. Heb er zin in! Heb jij nog beetje leuke feestdagen gehad? En vanavond leuke plannen?

Ik wens je in ieder geval op de valreep een goede jaarwisseling en een geweldig 2004!
Please, find my happy place!
 

webicon

Alsnog de beste wensen!

Hopende op een mooi goed blussend jaar! ofzoiets
 


Gelukkig nieuwjaar en dat we maar hopen op veel uitrukken

Wat voor pieper heb jij trouwens?
 
 

webicon

Danku.

Wel aan het lurken in bepaalde topics? Met daarbij af en toe een reactie.

Met mij alles goed!
 

webicon

Moest toch eigenlijk niet kunnen als je weet dat ik mogelijk berichtjes post

mag ik vragen waarom je quote?

En hoe is het met jou, hoeveel uren draai je bij Tell Sel? En nog actief met sporten?
 
Zo voelt 't dus...

http://pretflat.daaniejelluh.nl
Lekker weekend gehad??
 
Zo voelt 't dus...

http://pretflat.daaniejelluh.nl
Heb betere gehad...!
 
Zo voelt 't dus...

http://pretflat.daaniejelluh.nl
Familie-achtig-weekend...moet niet te vaak gebeuren!
 
Bite me

quote:
dJ-Zcore zei :
Alleseerste nog de beste wensen voor 2004!! te laat sorry
Leuke jaarwisseling gehad?? Ik in ieder geval wel
Ook kerst was leuk en zo te lezen heb jij het ook wel leuk gehad!
Hoestie verders met jou??

Mijn jaarwisseling was ook prima! Niet heel heftig dit keer, maar wel gewoon goed gezellig. Verder tsja, gaat goed ook. Zijn gangetje, de studie, beginnen weer met tafeltennis competitie en heb net een nieuw bijbaantje, dat is wel relaxed. Daar nog enerverende ontwikkelingen of plannen (voor het weekend)?

Please, find my happy place!
 

webicon

Quoten vind ik persoonlijk heel erg onnodig. Maar okay.

Al iets van de brandweer gehoord? Ben benieuwd, maar jij vast nog veel erger!
 
 

webicon

Met mij alles in orde.

En met onze brandweerman?
 
On(t)deugend
webicon

http://www.forumeerstewereldoorlog.nl/
Hej, hallo, gefeliciteerd.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
 
 


.
Dit bericht is op 30-03-2007 om 16:53 gedit door MaRySe.
 


.
Dit bericht is op 30-03-2007 om 16:53 gedit door MaRySe.
 

webicon

quote:
dJ-Zcore zei :
Je bent best een lekkerding heb ik via bronnen vernomen...
Okay :') .
 

webicon

, welk lieverdje heb jij daar vast?
 
 

webicon

Met mij gaat ie ook prima!
Ook drukjes, maar dat geeft niks.

Ik loop alleen al 1,5 week flink verkouden te zijn, en daar heb ik vreselijk genoeg van.
 

webicon

Nog altijd verkouden, maar gelukkig al een stuk minder. Met 1 tip van je moet ik eigenlijk wat doen, dat is warmer aankleden. Ik ben geen winterjassentyp namelijk.
Voldoende vitamines neem ik wel, ben sowieso al een fruitmonster.

Ik wil, hoef en ga niet met mijn kop op het net, dus die komt er niet!
 
op en top!

quote:
dJ-Zcore zei :
Super foto's!

Laat ik nou net gek zijn op m&m's
Dank u, dank u.
Maar de m&m's zijn al op.
Vrouwen he.... als het chocola is dan stoppen ze het gelijk ergens in