Abonnement | FOK!free abonnement |
Geregistreerd | 11-05-2010 |
Laatste update | 30-07-2010 |
Geslacht | Man |
Geboortedatum | 00-00-1954 |
Relatie | |
Seksualiteit | |
Kleur ogen | |
Schoenmaat | |
Beroep | |
Studierichting | |
Woonplaats | |
Favo forum | geen |
Favo FOK!kers | |
Favo subsite | geen |
Aantal forumposts | 24 » |
Aantal FP-reacties | 0 » |
Aantal views | 341 |
Aantal reacties | 2 |
Laatste voyeur(s) | DriekOplopers DriekOplopers Booky Booky groteherman |
Menu columnist bouwjaar54:
Met mij aan tafel (in midden-Nederland) zul je tegen een nog nét donkerharige man moeten aankijken. Ondanks de hoge leeftijd (55) zónder kaalslag en totále vergrijzing maar met een frisse, blauw/groene oogopslag. Uiterste verkoopdatum zeker nog niet verstreken! Proper, blanco strafblad, okselfris, geen zacht gekookt eitje, voedzame referenties en last but not least: florissante eetlust en toonbare tafelmanieren! Strak in het pak dan wel uitermate casual. “Ik ben zóóó makkelijk!?” Jeugdige uitstraling (fluistert men), niet echt stuitend lelijk (gniffelt men) en humoristisch (lacht men). Zeker geen alledaags, 78 in 6 dozijn, type (concludeert men). Met natuurlijk een gezonde dosis zelfspot en het relativerende vermogen voluit om zichzelf te kunnen lachen. Een broodnodig ingrediënt. Oók een onmisbaar voedingssupplement: mijn *****vriendin!
Ondanks dat ik eigenlijk streef naar volledige vrijetijdsbesteding (vrij naar: Loesje) wil ik volop energie steken in een nieuw culinair avontuur: FOK-columnist. Onder het motto: “Lieefer sodt dann zaay”. Halvegaren hebben tenslotte een kortere kooktijd. Wars van doorgebakken lucht en gemanipuleerd, opgeklopt voedsel. Kleurstoffen graag in ruime mate. De vaart erin houden s.v.p.! Een Gezond Gewicht Consulent verdient aan mij een droge boterham. Weg met de caloriechecker! Mijn wijnkaart: bier!
Na 20 jaar zekerheid als “meester Jaap” in het onderwijs streelt tenslotte nu de onafhankelijkheid mijn smaakpapillen. Op de basisschool vooral cabareteske lesgrutter geweest. Bindmiddelen: positief stimuleren, zingen, ritme, structuur (jasses) en … lachen, héél veel lachen. (nog weinig van gemerkt, jochie!) Voor leerlingen én mij was elke week afgevuld met 5 dagen vol verrassingen en gekke wendingen. “Humor als rode draad geeft het beste resultaat!” Natuurlijk schrijven en lezen, veel lezen. In de MICHELIN-gids! En … warme maaltijden werden thuis uitgeserveerd.
Grote passie: vormgeving in de breedste zin van het woord. Uit zich vooral in schrijven, fotografie maar ook in inrichting en (vroeger) presentatie. (radio/reisleiding/feestavond) Het onderhouden van een persoonlijk op smaak gebracht weblog vertoont de kenmerken van een heuse eetverslaving. Ben veel meer creatief dan sportief. Bij 'mooi weer en weinig tegenwind' pak ik (heel soms) mijn racefiets. Ik spring ook nog wel eens in mijn zwembroek. Die daarna misschien nat wordt. Met ijs (soft-, kunst-, en natuur-) heb ik best wel wat. Vooral wanneer de Randmeren dicht liggen. (“Raad waar ie staat!”) Punch, Glühwein en gevulde koeken moeten hieraan ten grondslag liggen. Bij de Aldi (“Altijd vers?”) waren de online-skates in de aanbieding dus bewandel ik dikgebuikt nu ook platgetreden paden. Eten wat de pop schaft ga ik zeker niet uit de weg. Mijn paspoort is in de loop der jaren behoorlijk gevuld geraakt met allerhande exotische stempels. (opscheppertje!) Mede daardoor(?) is een wat beperkte spijskaart mij tamelijk onbekend. “Wat eten we vandaag?” Gestampte pot!
Met mij aan tafel (in midden-Nederland) zul je tegen een nog nét donkerharige man moeten aankijken. Ondanks de hoge leeftijd (55) zónder kaalslag en totále vergrijzing maar met een frisse, blauw/groene oogopslag. Uiterste verkoopdatum zeker nog niet verstreken! Proper, blanco strafblad, okselfris, geen zacht gekookt eitje, voedzame referenties en last but not least: florissante eetlust en toonbare tafelmanieren! Strak in het pak dan wel uitermate casual. “Ik ben zóóó makkelijk!?” Jeugdige uitstraling (fluistert men), niet echt stuitend lelijk (gniffelt men) en humoristisch (lacht men). Zeker geen alledaags, 78 in 6 dozijn, type (concludeert men). Met natuurlijk een gezonde dosis zelfspot en het relativerende vermogen voluit om zichzelf te kunnen lachen. Een broodnodig ingrediënt. Oók een onmisbaar voedingssupplement: mijn *****vriendin!
Ondanks dat ik eigenlijk streef naar volledige vrijetijdsbesteding (vrij naar: Loesje) wil ik volop energie steken in een nieuw culinair avontuur: FOK-columnist. Onder het motto: “Lieefer sodt dann zaay”. Halvegaren hebben tenslotte een kortere kooktijd. Wars van doorgebakken lucht en gemanipuleerd, opgeklopt voedsel. Kleurstoffen graag in ruime mate. De vaart erin houden s.v.p.! Een Gezond Gewicht Consulent verdient aan mij een droge boterham. Weg met de caloriechecker! Mijn wijnkaart: bier!
Na 20 jaar zekerheid als “meester Jaap” in het onderwijs streelt tenslotte nu de onafhankelijkheid mijn smaakpapillen. Op de basisschool vooral cabareteske lesgrutter geweest. Bindmiddelen: positief stimuleren, zingen, ritme, structuur (jasses) en … lachen, héél veel lachen. (nog weinig van gemerkt, jochie!) Voor leerlingen én mij was elke week afgevuld met 5 dagen vol verrassingen en gekke wendingen. “Humor als rode draad geeft het beste resultaat!” Natuurlijk schrijven en lezen, veel lezen. In de MICHELIN-gids! En … warme maaltijden werden thuis uitgeserveerd.
Grote passie: vormgeving in de breedste zin van het woord. Uit zich vooral in schrijven, fotografie maar ook in inrichting en (vroeger) presentatie. (radio/reisleiding/feestavond) Het onderhouden van een persoonlijk op smaak gebracht weblog vertoont de kenmerken van een heuse eetverslaving. Ben veel meer creatief dan sportief. Bij 'mooi weer en weinig tegenwind' pak ik (heel soms) mijn racefiets. Ik spring ook nog wel eens in mijn zwembroek. Die daarna misschien nat wordt. Met ijs (soft-, kunst-, en natuur-) heb ik best wel wat. Vooral wanneer de Randmeren dicht liggen. (“Raad waar ie staat!”) Punch, Glühwein en gevulde koeken moeten hieraan ten grondslag liggen. Bij de Aldi (“Altijd vers?”) waren de online-skates in de aanbieding dus bewandel ik dikgebuikt nu ook platgetreden paden. Eten wat de pop schaft ga ik zeker niet uit de weg. Mijn paspoort is in de loop der jaren behoorlijk gevuld geraakt met allerhande exotische stempels. (opscheppertje!) Mede daardoor(?) is een wat beperkte spijskaart mij tamelijk onbekend. “Wat eten we vandaag?” Gestampte pot!
1