Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
michael bogaerts - bogyserver
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 18-12-2001
Laatste update 08-09-2012
Geslacht Man
Geboortedatum 15-03-1980
Relatie Relatie? waar?
Seksualiteit Seksuewatte?? Aaaah; datte :)
Kleur ogen bruintjes :d
Schoenmaat 44-45 naargelang het merk
Beroep Zaakvoerder ~ Zelfstandig PC Hersteller
Studierichting Menswetenschappen
Woonplaats Antwerpen (B)
Favo forum Seksualiteit
Favo FOK!kers iedereen behalve de lamers en de firstposters
Favo subsite FOK!frontpage
Aantal forumposts 191 »
Aantal FP-reacties 93 »
Aantal views 1.321
Aantal reacties 3
Laatste voyeur(s) Roland_Deschain
Kwalberto
Meirami
Meirami
Weissman
Cola Laatste Dag (i'm a grass eater) mijn partyballs :d mijn uber bankkaart
spuisels
goh, wa ik hiere allemaal ga moeten zetten... :s :s

mjah; ik heb een eigen bedrijf sinds 2004; http://F1Help.be (Voor Vlamingen uit de omgeving van Antwerpen kan dit nog van pas komen)
voor de anderen kan ik hier eigenlijk niet al te veel informatie plaatsen behalve dat ik in m'n vrije tijd wel van een partijtje Gamen hou en dat m'n favoriete muziekstijl toch nog altijd Trance is...
Ik ging en ga wel eens graag naar een stevig feestje, maar dan moet het wel een goed feestje zijn waar ze vooral trance draaien en niet waar ze alles door elkaar gaan draaien (bv. eerst een paar plaatjes trance, dan wat RnB, dan retroplaatjes, dan groove, dan minimal, etc etc.. je snapt het wel)

Trance is iets wat dankzij onze kleine landjes is groot geworden en anno 201x zowat overal ter wereld in de muziek terug te vinden is in de dansbare pop & electromuziek. Waar pop vroeger vooral de nadruk legde op lyrics (teksten) en dan in het bijzonder herkenbare en gemakkelijke en 'catchy' refreinen ligt het zwaartepunt tegenwoordig meer naar de melodie, en zit er in quasi elk nummer een stevige bas mee verwerkt die recht uit een dance/trance plaat lijkt te komen. Niet dat vocals verdwenen zijn, die zijn er nog altijd en zijn in het gros van de liedjes nog steeds heel belangrijk; maar de superhits die het best verkopen blijken steeds opnieuw toch weer nummers te zijn die ook een stevig ritme hebbenen waar meestal een goede bas in zit verwerkt. (met af en toe een uitzondering)
Wat ook enorm veranderd is in vgl met vroeger is dat Amerikaanse artiesten tegenwoordig voor Europa vaak een extra versie van hun popnummer maken met daarin minder gitaar/percussie en meer electronische elementen (vooral electronische bas die analoge percussie vervangt om liedjes meer een europese sound te geven is de trend)
Dat wil uiteraard niet zeggen dat er hier totaal niet meer naar rockgeluid geluisterd wordt; die zijn er ook nog altijd... maar wie pop luistert hangt hier meestal meer naar de electronische/dance/trance kant toe..
En da's de kant waarin onze kleine landjes echt waar tot de wereldtop behoren en waar we zelfs letterlijk bepaald hebben hoe die wereld eruit zou zien en horen... De jaren '90 bv speelden de Engelse DJ's bijna allemaal muziek die geschreven was door een paar belgen (Filip de Wilde / Phil Wilde) - denk bv maar aan 2 Unlimited
««« XxX »»»

Hoi..

Dan maar de eerste zijn die iets neer krabbelt hier... Dus tja leef je uit
Ohh mooie meid, [url=http://www.xs4all.nl/~kvenjb/madmonarchs/erzsebet/erzsebet_bio.htm]Erzsébet Bathory[/url][br]Hotel de botel op een mooie poolse meid O+[br][url=http://64.180.102.226:8000]Original Ska[/url]
 
*Stripfiguur*

Nog bedankt voor de foto's he!
 
Mukie is lief!

quote:
kleur ogen: kijk maar op de foto
Hmmm Zwart?
Grtz Mukie
To be conscious that you are ignorant is a great step to knowledge.
Imagination is the one weapon in the war against reality.