Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 17-02-2003
Laatste update 17-02-2004
Geslacht Vrouw
Geboortedatum 09-02-1985
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen
Schoenmaat
Beroep
Studierichting
Woonplaats
Favo forum geen
Favo FOK!kers
Favo subsite geen
Aantal forumposts 151 »
Aantal FP-reacties 3 »
Aantal views 27.339
Aantal reacties 1.902
Laatste voyeur(s) Fleischmeister
Mufasah208
C.L.Werner
Steef_1982
Scorp.AM
spuisels
1 jaar fotoboek! tijd om er mee te kappen...(voorlopig dan...)
pm
 


Eerste? Ach dat komt alleen maar omdat je eerst niet kon reageren

Maar...hey stadsgenoot! *zwaait*


Def
 
 
Kutless - Sea of faces

http://www.kutless.com
welkom op Fok!
(heeeeel origineel )
 


zow jenny haha ik ben iet eens eerste, maar toch wel eerste die je wees op dat SLOTJE?!?!?! Of was BOE me weer voor??? Leuke foto hej! zullen we die kleintjes van ons er ook op zetten??
 
anti-logic

INderdaad, maar toch bedankt
Nolite te bastardes carborundorum
 
Een hyperoniem hyponiem

Welkom Hierzo

Erg Leuke foto
-Aantal geposte afbeeldingen in B&H sinds 1 januari 05: 2320.
-Gebruikte webruimte: 880mb
 


Leuke foto Hoezo freak?
 
morgen? waarom niet overmorgen

http://2009.igem.org/Team:Groningen
Student , met als studie richting; "Zie ik nog wel"?

Ben je heel misschien rechten aan het doen ofzo.. die mensen weet en vaak niet wat ze eigenlijk willen doen dus doen ze maar rechten..

Of zit ik helemaal mis?

Looking forward voor de volgende kiekjes..
Vrouwen moeten niet zeiken over hun uiterlijk. Met hun innerlijk is veel meer mis.
iGEM
 


RATM? Rage against the machine?
 


Vanwege je verhaaltje
Is dat een beetje je muzieksmaak dan?
 

webicon

quote:
oorlog in irak? NIET IN MIJN NAAM!!!
En je argumenten daarvoor zijn ?
Ik ben met je eens dat een oorlog niet goed is, maar als daarmee een grote bedreiging uitgeschakeld kan worden (ten koste van relatief weinig levens), zou dat best nog wel eens levens kunnen gaan redden. Sadam is nu een maal een onbetrouwbare gek die tot alles (werkelijk alles) toe in staat is...
Daarnaast ben ook ik bang dat amerika het enkel vanuit strategisch oogpunt (de olie) doet, maar dat neemt niet weg een aanval (en iig flinke druk zetten op sadam) positieve gevolgen met zich mee kan brengen.
People will forget what you said or what you did,
but they'll never forget how you made them feel
 

webicon

Hellow Beautiful!!!
Neuj
 
 

webicon

quote:
Eerste? Ach dat komt alleen maar omdat je eerst niet kon reageren

Maar...hey stadsgenoot! *zwaait*


Def
Niet huilen he
 
Ja / Nee / Geen Mening
webicon

http://www.dueno.nl
Je doet je naam eer aan
 

webicon

Daar heb je gelijk in, noord-korea schreeuwt het van de daken dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van atoomwapens en bij irak zijn de bewijzen uiterst sumier. En ja je hebt gelijk, Busch wil een oorlog, koste wat het kost.

Saddam wacht eerst eerst de aanval van Amerika af. De eerste (en heftigste) aanval is dan de eerste 24 uur. Het is dan echt niet zo gemakkelijk als jij verondersteld om de atoomwapens die je hebt ook daadwerkelijk te gebruiken en in te zetten.

De dreiging van Saddam beinvloed momenteel ook de wereldpolitiek, dus wat dat argument betreft is een oorlog die een tijdelijke invloed heeft geoorloofd.
People will forget what you said or what you did,
but they'll never forget how you made them feel
 


quote:
[quote]Eerste? Ach dat komt alleen maar omdat je eerst niet kon reageren

Maar...hey stadsgenoot! *zwaait*


Def
Niet huilen he [/quote]

haha, tja ik moet toch wel een beetje klagen he?

Leuke nieuwe foto trouwens hageneesje Alhoewel ik voor de oorlog ben is het wel cool dat je een uitgesproken mening hebt, veel mensen zijn er namelijk nog schijnheilig over.

Maar genoeg over oorlog, tijd voor een ander oninteressant onderwerp, ik moet naar school Waar zit je trouwens op school als ik vragen mag?

bah...school...tijd om weer wat te gaan
Def
 

webicon

quote:
heyyyy, mede-freakje

goeie smaak in muziek heb jij!
Ja, jij ook (althans, dat denk ik aangezien je nickname een nummer van Eels is )
 


Hi! School was boring...ik moet een presentatie voorbereiden voor morgen...tis al zo laat en ik moet em nog leren...en het erge is de presentatie is morgenvroeg! Dat wordt dus lachen...

Ik zit trouwens in Rotterdam op school, bij de Erasmus. Ik studeer daar informatica & economie. En jij een internationale school? Wat studeer je daar dan?

Nou, wish me luck, ik moet gaan leren
 


HEy BF !!!
(k doe ff afgekort,niet omdat ik lui ben maar gewoon.. omdat ik anders zoveel moet typen weetje)..

Je bent al lekker bezig op FOK na slechts n paar daagjes! Heb je alweer plannen voor de vakantie?? Ben vandaag naar ABN-amro toenrooi in Rotttterrrrdam lekker kijken naar mooie euh hele goeie tenissers!;)

Wens je alvast prettig weekend en ik hoor wel wanneer je me nodig hebt om even wat turbulentie in je vakantie te veroorzaken (met behulp van whatever we need or like):+ enneh

OWJA HELE TOFFE FOTO! Dat T-shirt hebbie dus ZELF gemaakt?!?!?

seeya
 
 


Hey goedemorgen Lekker geslapen?
Presentatie ging goed, dankje! In elk geval een voldoende en dat betekent een studiepunt

Nu heb ik ook eindelijk weekend en ook vakantie! 2 weken geen school maar...schijn bedriegt...ik heb erna tentamenweek, dus de komende 14 dagen wordt het flink blokken hier! Maar nu eerst ff van het weekend genieten en van het zonnetje...al is het nog wel koud

Nou, maar ff kijken wat ik van het weekend ga doen anders verveel ik me te pletter!

 
morgen? waarom niet overmorgen

http://2009.igem.org/Team:Groningen
Ik denk dat je niet lang blij rechten blijft hangen als je daar aan gaat beginnen.

wat je wel gaat doen? ik zou het niet weten. rechten zie ik je niet snel lang volhouden
Vrouwen moeten niet zeiken over hun uiterlijk. Met hun innerlijk is veel meer mis.
iGEM
 


argh ik kan niet morgen! :´( kheb je net ge-sms-t , en voor de zekerheid zeg ik t hiero nog ff. Want morgen moet ik werken en trainen en ik blijf dus bij kim slapen want we gaan uit- waar we eignelijk geen geld voor hebben- dus dat wordt hele avond bietsen bij rijke oude stinkerds maar je kan dus niet bij mij slape

is donderdag ook een dag die jou uitkomt? ik kan verder niet echt...een hele dag... of euh naja laat maar eve wete nof je donderdag kan!!

En als je morgen in de buurt bent waar ik mn wijk loop hehehehe moet je gewoon ff langskomen (en helpen!) en dan klatsjen we even bij enzow-
SPREEK YA!
 


Hi!

Tja als je moet leren in de vakantie, het is nauwelijks vakantie te noemen...
Ik was dus van plan gister te leren, maar ja, toen kwam een vriend langs, en toen zat ik al snel in Scheveningen Filmpje en avondje casino. En nu is het ook al te laat om te leren, okok morgen dan!

Hey leuke nieuwe foto's trouwens!

Def
 


Hi!
Ja DH is idd eenbeetje saai om uit te gaan...
Als ik uitga dan is Hollywood in Rotterdam wel een keuze, simpelweg omdat er een zooi vrienden van me daar ook heengaan.
Drum&Bass feesten? Hmmm....nog nooit heengeweest, is dat leuk? Waar ga jij dan zoal uit?


Def
 


wooooooooh ik ben helemaal uitgewaaid! heb zowat hele dag buiten in de zon geleefd - Heb met NIkki geskate in bloemendaal, bij t strand en t was superlekker weer!!! En ik ging hard! (alleen nog altijd moeite met remmen dus.. )

Alleen beetje verkouden aan t worden - we gaan straks uit eten met familie bij italiaan in haarlem . ik moet eve niet denken aan eten ... Hej ik spreek you later

LEUKE fotos by the way!
 


Nou ja, een tijd geleden ging ik nog vaak uit naar dicotheken enzo. Was wel lekker om ff alles eruit te gooien dan, stress enzo.
Maar de laatste tijd bestaat uitgaan voor mij gewoon uit eten en laat een filmpje. Scheveningen is dan een leuke plek geworden, lekker bij die strandtentjes eten enzo, vooral in de zomer is dat heerlijk.

Al die clubs die je noemt ken ik allemaal niet
Maar je hebt toch nog altijd de trein? Dan moet je wel tot 6 uur in de ochtend ofzo uitgaan als je nog naar huis wilt...

Scheveningen is makkelijk voor mij, veel openbaar vervoer en als ik weet dat het laat wordt dan neem ik gewoon de auto. I my car

 


OW! spannund...! Alleen 1 minpuntje aan dat uitgaan: ik ben bijna altijd verkouden de volgende dag...! Ben nu ook ziek WAAAAAAAH waarom nou weer tijdens de vakantie?!?! Vorige vakantie ookal ziek na oud&nieuw.. Naja ik doe me best om zo snle mogelijk beter te worden. Hebje al ideeen voor donderdag?
 


Nou ja, je kunt wel drinken als je een auto hebt...maar dan moet je niet gepakt worden
Openbaar vervoer is idd best wel klote...maar toch...om nou op de fiets te gaan Ach, ik ben gewoon verwend dan

Pas bezig met je rijbewijs? Oh...ik zie dat je net jarig bent geweest! Ehm...nog gefeliciteerd
Rijbewijs = heerlijk Lekker cruisen met de auto!

Moet je trouwens geen 21 zijn voor Crazy Pianos? Ach...ze laten waarschijnlijk meiden van alle leeftijden binnen als je een beetje mooi bent. Ik ben er nog nooit geweest, maar die plek waar ze zo'n livegroepje hebben, ik geloof dat dat hollywood is, daar ga ik wel eens wat drinken en op het eind van de boulevaard is een kipperestaurant...Gouden Haan geloof ik...daar ga ik vaak eten, heerlijk daar

En Scheveningen is idd te fietsen...maar niet met dit weer! Geef mij dan toch maar de lekkere verwarming van mn autootje


Def
 


najah eerst maar es zien of ik donderdag beter ben, tis vandaag denk ik wel het ergst - maar ik durf t niet te zeggen eigenlijk, (afgelopen 2 nachte nontzettend lopen ijlen - droomde dat ik meespeelde in The Ring heb die hele film nie eens gezien!!! ).

Ik heb de afgelopen 2 dagen helemaal geen fuck uitgevoerd en ik had juist al mn huiswerk gepland zodat ik ook nog wat leuke dingen kon gaan doen... Maar zolang ik ziek ben moet ik ook leuke dingen afzeggen Dus houd er een beetje rekening mee dat ik donderdag een schuimpje ben en nog te ziek om een hele dag in de weer te zijn in Den Haag of ergens anders... Okey??

Heb je verder al iets gedaan deze vakantie dat een beetej vakantieachtig is???
 


Hi! Dankje! Tja ik was hard toe aan nieuwe foto's Hoop dat ze een beetje gelukt zijn hehe.

Nou ja, als jij altijd in Crazy Piano's komt dan is alles ok, mag ik de volgende keer mee?

Autotje krijg je wel, maar dan moet je wel in de auto van je ouders kunnen rijden, ik heb bijv. een eigen auto (nog! gaat binnenkort weg) want het is verschrikkelijk duur! En sinds ik een arme arme arme sloeberstudent ben (*ahum*) nou ja, je snapt het wel, OV + auto = overbodige luxe.

Ja jouw vakantie is al bijna over, nog even van het weekend genieten en dan mag je weer naar school toe terwijl ik nog een weekje lekker kan
Nee echt niet, ik leer me dood hier, dit is echt geen vakantie te noemen voor mij. Ok, alleen het feit dat ik elke dag om 2/3 uur opsta, das wel vakantie Maar de rest van de dag ben ik bezig met leren...

En tis gelukkig nog steeds lekker weer, gister naar de stad gegaan, eten, naar de film (Gangs of NY, yuk bagger film!) en ook laat in de avond is het nog aangenaam, al mag het van mij nog best 10-15 graden warmer worden

Nou ik ga weer verder met leren, dalijk naar Scheveningen toe om even uit te waaien = goed middel tegen stress

Nou geniet nog van die 3 dagen, ga je nog wat leuks doen?


Def
 
Geen zin meer.
webicon

https://oostblok.media
Ook hoi!
Ik ga naar huis.
 


Hi! Alles goed? Ik kom net weer van Scheveningen (ik zou er moeten wonen hehe). Pfff....ik kan echt niet wachten totdat het weer zomer is, niet om te zwemmen daar want das goor, maar gewoon om lekker op het strand te lopen enzo! Lekker bij zo'n tentje zitten met een malibu jus *wordt warm van binnen*

ok Def, wakker worden!!! Tis nog winter

Vergeet trouwens maar dat je na mei klaar bent meisje! Dan begint het echte werk pas hehe. Nou ja, je hebt dan wel lekker 3 maanden ofzo vakantie...ga je dan nog wat doen? (ik daarentegen moet ook in de vakantie leren, voor de herkansingen ).

Rij je eigenlijk vaak? Voor je vakantie je rijbewijs halen...tja je mag anders ook met mij meerijden hoor! Alleen gaan we dan met de tram want ik moet binnenkort mn auto wegdoen

Hmmm....tis al laat, ik ga nog maar wat leren en dan naar mn nest toe...

selemat tidur! (= weltrusten)
Def
 
 
TEC

iemand anders had onder mijn account gepost.. vandaar dat ik hem effe ge-edit had..
 


Hi! Niet alleen zat ik vandaag lekker thuis, ik kon lekker slapen tot 2 uur! Daarna ff gestad enzo.

Succes trouwens met je mondeling, al is het te laat als je dit leest denk ik

Ik ga ook maar maffen, van leren is echt weinig terecht gekomen vandaag en dat voelt niet echt goed...

oyasuminasai?!??! Japans misschien? Ben je Japans?

Mijn manier kan ik tenminste uitspreken : Selemat tidur sayang!
 

webicon

http://www.verzeker-tips.nl
Zoooo!!!!!!!

oh sorry

Hallo, hoe is het er mee?

grtz CasB
 


Moet je ZO vroeg opstaan??? Ik ga tegenwoordig pas om 11 uur naar school toe Je hoeft toch niet ver te reizen of wel?

Wat gebeurt er trouwens over 29 dagen? Ben je dan klaar met school? Eind maart? Nee toch?!?

Cool dat je in Japan hebt gewoond! Ik wil er gaan wonen (nog niet hoor, over een aantal jaar pas, als ik oud en grijs ben). Het is een hele aparte taal, maar ik heb mezelf voorgenomen om eerst eens vloeiend Indisch te leren en om daarna pas te beginnen aan andere talen

Ehm...ik heb geen japanse vrienden om naar de uitspraak te vragen...

 


Tja das idd vroeg ja...ik deed de laatste 2 jaar van vwo in 1 jaar op volwassen onderwijs. Werd dus niet gelet op absenties etc. Dus altijd als ik les had om half 9/9 uur
Die traditie heb ik eigenlijk voortgezet, maar gelukkig op de uni beginnen de meeste lessen om 11 uur, kan ik tenminste lekker maffen (nog nooit van vroeg naar bed gaan gehoord).

Maar je hebt gewoond in Japan? Erg lekker hoor. Ik wil er naar toe op vakantie, eerst Indonesie en dan Japan, lijkt me een prachtig land!

Tja en het autotje (ahum...) moet weg...veeeeels te duur voor mij!!! Dus dat wordt weer de fiets pakken om de korte afstanden af te leggen. Eerst weer leren hoe ik moet fietsen want dat is ook al geloof ik 2 jaar geleden...

Nou ik ga weer verder blokken hiero, kan ik volgende week zeggen dat ik er alles aan heb gedaan enzo.

 


Hi BF! Tja mn "vakantie" is idd over ja
Niets gedaan behalve leren en lanterfanten...nog maar 1 dag en dan is het afgelopen! Dan krijg ik een kloteweek....nou ja, ik moet me erdoorheen slaan...en alles halen natuurlijk

Ging je naar de studiebeurs om te kijken wat voor opleiding je gaat doen? Ik ging dat ook doen, hielp echt niets, ik vond het allemaal bagger wat ze daar hadden. Je moet gewoon naar de sites van de verschillende universiteiten gaan (neem aan dat je dat niveau wilt doen) en dan naar de verschillende studies kijken, deed ik ook...en nou zit ik er

Fietsen lukt voor geen meter, mn banden zijn namelijk allebei plat!!! Moet ik nog moeite gaan doen ook...tis ongelooflijk....

Hoofdpijn weer een beetje over? Net als mij doen: veel slapen (met of zonder hoofdpijn hehe). Maar ik ga dan wel door tot laat in de nacht he!

Nou ik ga nog wat leren (slecht, moet eigenlijk ook ontspannen, maar nu zo weinig tijd ervoor....).
Oyasuminasai voor straks

 


Hey Beautifull (ik zal Freak maar weglaten ). Pfff...ik moet echt wennen aan vroeg naar bed gaan...dit schiet niet echt op zo...

Die testen die slaan nergens op, ik had zo'n ding in een aantal jaar geleden gemaakt, ik weet de uitkomst niet meer, maar ik kan je wel vertellen dat het totaal in de verkeerde richting was.
Jaartje niets doen kan...het kan goed zijn voor je. Maar er kleeft 1 heel groot nadeel aan: je werkt dan (bijna) fulltime en je zal best wel lekker verdienen en je raakt gewend aan het geld, vervolgens ga je studeren en ben je zo arm als een kerkrat...dat gaat niet goed samen

Mijn keuze lag trouwens al vast. Iets met computers = informatica (nerd....*kuch* ) Maar ik was ook erg ge´nteresseert in economie (manager, of gewoon leidinggevende functies). Ik heb gezocht en op de EUR (Erasmus) bleek er een een studie te bestaan die heet: Informatica & Economie. 3x raden wat ik nu dus doe...
Zoals ik al zei, je moet gewoon op de verschillende sites van de uni's kijken en daar zie je alle studies. Ook heb je van die rotzooi dan vul je je vakkenpakket in en dan krijg je een lijst met de studies die je kunt doen (hoop dat je wiskunde in je pakket hebt want dat is nodig voor zo'n 75% vd studies!).

Goed dat je hoofdpijn over is, de mijne begint nu En slapen ga ik nog niet...lerenlerenleren...*diepe zucht*. Wordt weer nachtwerk hier Nou doe het rustig aan zou ik zeggen, morgen kun je lekker relaxen!

Slaap lekker!
 


Ik merk dat mn berichtjes steeds langer worden, hierbij een korte om de sleur te doorbreken

 

webicon

ja, ben momenteel nogal druk... vandaar dat ik dus even wat minder aanwezig was

over de oorlogskwestie... tja, moeilijk ! De motieven van Busch zijn zeker niet zuiver, maar Sadam is ook geen lieverdje. Telkens geeft hij net op het moment dat iedereen op aanvallen staat net iets meer informatie en medewerking, zodat ze het weer uit zullen stellen. Verder heeft hij leuke praatjes, maar is het een gluiperd, die er alles voor zal doen zijn eigen zin door te drijven.
Het liefst zou ik zien dat z'n eigen land 'm verstoot... maar dat zal waarschijnlijk wel nooit gebeuren vrees ik
People will forget what you said or what you did,
but they'll never forget how you made them feel
 


hey,
komt jou naam (nickname) niet toevallig van
"eels" af???
want ik weet namelijk neit of het 2de deel van je nick iets met je te maken heeft (how cheap )
lol... als je nick echt iets met eels te maken heeft heb ik nog wel wat andere coole bands voor je
 
morgen? waarom niet overmorgen

http://2009.igem.org/Team:Groningen
et doe me goed dat je het heb aan gepast naar ""scholier" en ´k zie nog wel" altijd beter dan rechten!!!:7
Vrouwen moeten niet zeiken over hun uiterlijk. Met hun innerlijk is veel meer mis.
iGEM
 


je wil niet eens weten waar veghel ligt...
zelfs ik wil hier zo snel mogelijk weg!!!!

maar het ligt vlak bij denbosch en eindhoven (beetje tussen in)

jij woont dan tenminste nog ergens waar iets te doen valt, of heb ik dat mis? zou je liever ruilen voor een plaats met 39.000 inwoners?

maar ik ga even eten, ben nm net wakker
 


quote:
ik denk dat ik maar eens hetzelfde ga doen...
en wat heb je gegeten? was het lekker
(was het trouwens middag eten, of je eigelijke ontbijt?

maar wat doet deze “freak” zoal in het dagelijkse leven?
Want ik zag niks bij je school staan… makes me curious
 


ejjj BEEF!!! haha

deze gup heeft weer eens flink de gup uitgehangen... ik begin een oorlog tegen ID-bewijzen en alles dat er mee te maken heeft haha

next frijdag Den Haag doen? (als school ff meezit)
 
geboren voor het geluk
webicon

ehrm, jouw nickname klopt niet helemaal, of ik zie het niet goed...

Je bent vergeten erbij te zetten dat Tenacious-D dat nummer hebben gezongen

OKay, ik heb weer genoeg gezeken,

Maarre, mooie shirt wou ik even zeggen
 


BEEF ik heb nieuwe foto´s moet je es kijken wat een lol Kim (de echte Kiwi) & ik hadden in alkmaar!!:D
 


Hi! Leuke nieuwe foto's, al blijft die ene van het kerstbal het mooist

Alles goed? Hier wel ok, net tentamen marketing achter de rug gehad, ging wel, morgen programmeren Nou ik ga maar vast weer leren zodat ik het gevoel heb dat ik iets heb gedaan

 


owh vet! internationale school! echt wel beter, gewoon heel de dag engels praten, (ben een voorstander van het idee "engels als voertaal")

maar in je vrijetijd veel muziek luisteren dus,
dan heb ik nog wel een paar nummers die je ECHT _MOET_ luisteren
duncan sheik: genius, such reveries, magazines, the winds that blow (eigelijk al zijn nummers!)
en nog zo iemand waarvan echt alle nummers cool zijn:
Elliot smith: baby britain, bottle up and explode, say yes, Happiness (!!!)

(ennuuhh tja eigelijk alle andere waar ik een rood puntje achter heb gezet, op dat plaatje bij mijn foto...)
maar als je die een keertje download, en je ehbt zelf nog zulke bands moet je wel ff zeggen welke... want jah... hoe meer hoe beter he

maar... 18 jaar en op een middelbareschool...
vwo???
 


Dankje! Leren gaat sloom, zoals het altijd gaat, ongemotiveerd, moe, tja noem het maar op eigenlijk. Iedere zacht geluidje zorgt weer voor een kwartier afleiding, denk dat je het zelf ook wel kent...
Had je trouwens gezien dat ik een heeeel lang berichtje had geschreven?

Stemmen...tja...ik heb geen tijd om te stemmen nu. Met de kabinetsverkiezingen had je tenminste nog allemaal debatten (waarvan eentje in mijn school ) dus dan kon je dat nog kijken. Nu bij dat provinciale gedoe heb je niets (is eigenlijk maar goed ook want je wordt ermee doodgegooid).

Nou, aku mau makan, en ehm....hmmmm.....merk dat ik nog erg veel te leren heb....(betekende trouwens: ik wil eten). Nou ja, dan maar gewoon verder in het Nederlands

Wees blij, je "maandag" is weer voorbij! Heb je trouwens donderdag ook niet vrij? Om te gaan staken? Dan heb je een nog langer weekend

 


Trouwens...waarom weten ze in AziŰ niet wat eerlijk is?!?!?!
grrrrrrr!


( <--- aardige bui...beetje dan)
 


Staken omdat er een voorstel is gedaan nadelig voor studenten. Op de frontpage van FoK! staat het. Dat je studiefinanciering een lening wordt, dat de OV wordt afgeschaft en verdubbeling van het collegegeld (tis nu ongeveer 1500 ero). Daarom dus staken Je moet maar voor mij gaan, want ik kan niet wanneer ze gaan staken (slim gedaan ).

Je tekstje is erg grappig ja...alleen het Aziatische gedeelte he nou ja, kben toch halfbloed dus tis wel ok
Waar kom jij eigenlijk vandaan als ik vragen mag?

Selemat makan trouwens (eet smakelijk)

 


dat verhaaltje over die VN-vraag, is echt goed
we gaan dood, alleen nu ff niet.
 


in het buitenland gewoond???
waar ergens? (ben je daar ook geboren)
en wanneer dan eigelijk??

en over 10 weken al vakantie?
damn, ik heb over 7 weken pas Mei vakantie van anderhalve week...
dan moet ik nog een hele tijd...

en heb je trouwens al plannen voor je vervroegde zomervakantie?
(en wat je idd na die vakantie gaat doen??)
 


quote:
Ik heb 3 jaar in Frankrijk gewoond en 2 jaar in Japan. En nee, ik ben wel hier in Nederland geborend Frankrijk was...euhm...lang geleden, heb daar leren lezen en schrijven...en ik heb 1999-2001 in Japan gewoond!!

enne, ik ga de eerste week van Juni naar Salou met de klas zeg maar....vind zelf Salou niet zo geweldig, maar ja, het wordt wel
VET, 2 jaar japan...
hoe vet kan het worden... daar moet ik ook nog een keer naar toe!! lijkt me echt zo mooi daar...
(ga deze vakantie 4 weekjes naar bazilie met een vriend, is wel relax want hij heeft daar nederlandse familie wonen die vroeger daar naar toe zijn verhuist, dus we hoevn geen onderdak te betalen )

maar kon je je in japan wel reden... ik bedoel... met die taal enz.. dat is toch HEEL wat anders dan frans en nederlands...
(begin please niet in het frans te praten als je dat nog kan, daar stond ik vroeger een 2 gemiddeld voor... en alle info die ik uit die 2 gekregen heb, ben ik nu alweer vergeten )
 


om een of andere wazige rede heb ik een dubbel post

(stiekem vind ik het gewoon leuk om veel ruimte in te nemen )
 


quote:
tis ook maar een grapjuuuuh!!! wel een beetje de humor ervan inzien he!?
I know I know, kusje!

En je moet zeker gaan staken ja! Ook voor mij! Ik leef zowat op mn OV....

Nou ik ga nog ff wat leren hier en dan hou ik het voor gezien, krijg koppijn van uren lang naar een stel lettertjes staren!

 
anti-logic

Nolite te bastardes carborundorum
 


whow mijn life story...
moet ik die helemaal in het fok fotoboek posten???

mmhh... ik wil het wel typen ofzo...
maar in het FOK! fotoboek

of moet ik het helemaal gaan inkorten ofzo <8)
 


Kom op, opstel schrijven is makkelijk. Tenzij je het voor morgen moet doen natuurlijk...das niet echt cool
Nou ja, ligt eraan wat voor opstel je moet schrijven natuurlijk. Denk als het onderwerp van je opstel over de oorlog gaat dat je dan wel een hoop weet te vertellen

Zag net trouwens een klein debat op mtv met Blair, was wel geinig. Vreemd dat terwijl je helemaal wordt doodgegooid met die oorlog, dat het me nog steeds niets de keel uitkomt. Meestal heb ik zoiets van maar nu is alles wel interessant. Tis geloof ik het enige wat ik op tv kijk, nou ja....dalijk X-Files nog

Hmmm.....ik brabbel weer eens wat...kan merken dat mn hersencellen al afsterven


Def
 


owh over dat engels:
vind het alleen maar fijn, soms kan ik dingen ook niet zo goed in het nederlands formuleren, dus switch ik ook vaak naar engels... vind ik dus alleen maar leuk

maar goed...
what makes me special, en my life story

lifestory:
nouja, geboren in Veghel, het gat waar ik nu nog woon (en zo snel mogelijk weg wil)
er is hier naar mijn mening helemaal NIKS te doen…
heb gehockeyd (bha hba.. ik weet het, )
de voornaamste rede waarom ik weg gegaan ben is door de als maar stijgende kak, en het hooge vriendjespolitiek gehalte..

dus jah… nou doe ik al 15, 16, 17, 18……
4 a 5 jaar geen sport meer

verder zit ik op een mbo, grafische school, toelating percentage 1 op de 4
en dat bevalt me heeel goed…
krijg fotografie (is nou ook een hobby van me geworden since ik met mn verjaardag een spiegelreflex heb )

en verder doe ik daar 3dmax: (werk: )
members.home.nl/ixl85/smoke2.avi
http://members.home.nl/ixl85/cave.jpg
http://members.home.nl/ixl85/dog.jpg
http://members.home.nl/ixl85/mushroom.jpg (ik eet ze niet ofzo )
http://members.home.nl/ixl85/Controle.jpg
http://members.home.nl/ixl85/IXLinto.avi

websites maken enz enz enz
veel TE veel om allemaal op te schrijven,
het enige nadeel van deze school is dat je gewoon te veel huiswerk krijgt
ik heb doordeweeks nooit meer tijd voor mensen, en mn weekeind zit vaak ook al vol (met huiswerk… het komt wel eens voor dat ik gewoon om 1810 thuis ben, en tot 0115 huiswerk maak)

maar goed… volgende post word iets anders (dus geen school )


(whoih! de meneer boven mij kijkt ook Xfiles!!! goede gozer, merk ik nu al )
 


Hehe tnx ixl85! Trouwens, mooie pics!

En Beautiful, de oorlog blijft een onuitputbaar onderwerp.

Morgen wel weer een langer berichtje, ik kan mn ogen nauwelijks openhouden

Slaap lekker Beautiful
 
geboren voor het geluk
webicon

quote:
ehrm, jouw nickname klopt niet helemaal, of ik zie het niet goed...
quote:
huh?!
Ik bedoelde, je bent beautiful, maar dat freaky zie ik niet echt.....
quote:
Je bent vergeten erbij te zetten dat Tenacious-D dat nummer hebben gezongen
quote:
zo beter???
Ja (is consistent )
quote:
Maarre, mooie shirt wou ik even zeggen
quote:
dank je leuk masker heb jij
Danke
 
MrPiercing

http://www.mrpiercing.nl
Inderdaad... Stop die oorlog! Cool shirt/trui oid

Kiss
Erm een dag niet gelachen... Is een dag niet.. erm Gelachen? :o)
 


cool dat je het mooi vond

ben dadelijk weg, auto rijden hehe
(alleen wel rot dat het donker is en regent)
maar goed dat moet ik ook maar leren..

ben je ook bezig voor je auto? of heb je die behoefte niet???
(ik echt wel, eindelijk een beetje mobiel zijn, met mn scooter ben ik dat ook wel, alleen dan kan je nooit echt meer dan 50km van huis af... dat schiet niet op)

(alleen nu nog een baan... want ik heb dus echt GEEN geld voor een auto...

ben gewoon te lui (of heb nooit tijd) voor een baan,
ken je dat probleem, of ben jij een hard werkende "clerck" (<-- clerks, hele vette film...)

edit,
deed het eerste filmpje het bij jou trouwens?
(anders moet je die url ff in je adresbalk plakken als je een nieuw fok-fotoboek window krijgt, dat vind ik nm de mooiste animatie)
 


Oi!
Nee hier gaat niet echt goed, tentamen vandaag was echt moeilijk (lees: ik heb het niet gehaald).
Nu heb ik morgen hetzelfde vak (alleen dan van het eerste trimester) maar het lukt nu gewoon ff niet. Beetje gestressed enzo
Zometeen maar ff wat trainen om te ontspannen, dis nix zo.

Hoe is het met jou? Mondelingen zijn makkelijk toch
Goed je best doen in elk geval!!!
Tis bijna weer weekend (helemaal niet maar ik hou het mezelf voor ).

 
geboren voor het geluk
webicon

quote:
oh, hehehehe

enne....je zegt dat je de hele dag naar muziek luistert he....waar luister je op dit moment naar??
Ik luister nu naar radio 538, stomme kutmuziek (maar net hadden ze alleen maar 80's dus wel okay)

Maar mijn collega's zijn zo saai, en ze nemen de macht over de radio, maar ik luister veel naar:

New Order
The Clash
Iron Maiden
Black Flag
Guano Apes
U2
The Sound
Drum n' Basz
Osdorp Posse
Les Rhytmes Digitales
Le Peuple De L' Herbe
Daft Punk (Oude Album)
Chemical Brothers
Afrika Bambaata
Kraftwerk
Megadeath
Slayer
Eels
Deftones
Prince
Cake
Village People
Joey Beltram
L.A. Style
Carcass
Cataclysm
Rebel MC
etc.etc.

Latorrrr
 


Hey Freak!

Eindelijk een beetje goed nieuws, tentamen van vandaag ging wel ok (zul je net zien dat ik alsnog een onvoldoende heb maar ok...ik blijf optimistisch!).

Grappig he tegen een casseterecorder te praten? Ik heb dat ook nog moeten doen, ik kreeg die microfoon zowat in mn neus gedauwd (gedouwd? geduwd maar )!!!
Engels mondeling...nou ben blij dat het goed ging moest je het in je eentje doen of met iemand samen? Ik moest vroegah (al zoooo lang geleden ) met iemand, ik had geluk, vriend van me was Portugees dus iedere keer als ie merkte dat ik niet uit mn woorden kwam nam hij het over

Voor de rest alles ok met je? Ook buiten school enzo?
Jij mag snel genieten van een lang weekendje, ik moet nog even

Ik ga weer verder wiskunde leren (morgen dus ).


Def
 


quote:
Waar gaat clercks over?? Eerlijk gezegd nooit van gehoord....I should be ashamed of myself!!!
uuhm nouja, als je je zelf als filmkenner rekent,
en iemand die van cult houd wel...
dan moet je haast geslagen worden

maar anders niet,
het is namelijk de eerste film van
Kevin Smith
en Kevin Smith ken je misschien wel van Jay and Silent Bob (ssssttt geen vooroordelen als je geen films van hun kent )

(kevin smith schrijft al zn films zelf en regisseert ze ook, en hij speelt altijd silent bob, en het leuke van silentbob is dat ie in elke film altijd maar 1 ding zegt... en dan is het op een verschrikkelijk droge toon, maar wel van hoog niveau)

hun/zijn eerste film dus, budget van 20.000dollar, wat uitermate LAAG is, (in zwart wit)
en zo cool! hij is echt heel goed...
 


waaaaaaah.... grabbeltondinges!!

maar desalniettemin: groeten van mijjjjjh