Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Henk Nijman - _6_SiC_6_
no userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 15-10-2002
Laatste update 17-10-2002
Geslacht Man
Geboortedatum 01-10-1983
Relatie Nop :(
Seksualiteit
Kleur ogen Blauw
Schoenmaat 41
Beroep Militair
Studierichting Elektro
Woonplaats Zutphen
Favo forum geen
Favo FOK!kers _6_SiC_6_
Favo subsite geen
Aantal forumposts 18 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 356
Aantal reacties 2
Laatste voyeur(s) Anonieme_Fokker
Sigg
pm


Nog even over je spikes, als reactie op het topic in Muziek, voor het geval dat je denkt dat ik je persoonlijk aan wou vallen op je uiterlijk.

Ik heb echt niks tegen mensen met spikes, zolang ze die in de pit niet omhouden. Mijn toorn was juist gericht tegen de mensen die met hun spikes om de pit in gingen, want dat vind ik asociaal en geen rekening houden met de anderen in die pit.

Spikes op zich kunnen mooi zijn bij mensen waarbij het past, en ik ben ook absoluut geen kruistocht tegen Mensen Met Spikes begonnen oid. mocht je die indruk krijgen.

Als jij trots bent op je eigen uiterlijk zoals dat is, met spikes en al, is dat alleen maar een positief iets, aangezien er genoeg mensen zijn die dat niet zijn.

Hopelijk begrijp je me goed, en zitten we nu niet door een wederzijds misverstand mekaar onnodig op te fokken en te irriteren.

* is niet boos !

voor jou.
 


Hi,

Ik las in een stoplichten topic dat je een stoplicht thuis had liggen. Ik ben namelijk op zoek naar een aantal stoplichten om te huren voor een feest. Als je 'm nog hebt liggen en wilt verhuren of weet waar ik die dingen kan kopen/huren zou ik het graag horen.

Groeten,

Stephen
I cna ytpe 300 wrods pre mniuet!!!