Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Tim bla - Tizmo
userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 06-07-2002
Laatste update 03-11-2003
Geslacht Man
Geboortedatum 07-06-1986
Relatie Soms
Seksualiteit
Kleur ogen Tijgerblauw
Schoenmaat maat
Beroep Student
Studierichting VWO 6
Woonplaats
Favo forum geen
Favo FOK!kers Jerruh, en nog een heleboel andere die vast wel weten wie ik bedoel
Favo subsite geen
Aantal forumposts 24.362 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 6.235
Aantal reacties 406
Laatste voyeur(s) Sanddr
Charlotte3
Voszje
Trance_X
-Deluzion-
Olle duf in haar Mandje Olle in haar Mandje Olle in de duinen Olle en haar favoriete poes :P. Nog een keer Olle in de duinen oud kutfoto :P There are some who call him...
spuisels
[update 1 november] Niewe foto's van Olle toegevoegd ").

Olle Olle Olle Olle

Wie? Olle? .

Ja, wij krijgen een hond, en die noemen wij Olle .

Lievvv, wat, waneer, enzo ?

Nou, het is een bruine labrador, en hij komt donderdag 16 oktober dus .

Zo snel al? .

Ja .

Aha, ook foto's?

Ja, onder extra foto's, suffie .


Heb je dan al een vriendin .

Nee .

Oh okay .

.

Ohja, favo fokkers?

Eh, Jerruh, Schrikkie, Anosmie, jogy, FlyingFox, Vosss, onetouch, Driftwood, Swami, Paarse_Paashaas, Jan (en welke kloon hij nu weer gebruikt), Tong80 (O+. .), Gerdo, Angst, Miss_Amara, Vlarp, Marc_mga, enne iedereen die ik nog vergeten ben, maar er nog wel bijkomt .
semi-sweet and nuts
webicon

Het Meerdal... in Limburg. Woon zelf in Brabant, maar het is niet ver weg. Waar woon jij eigenlijk??

Ik zou ook wel zo'n hondje willen zeg! Alleen wel lastig dat ze nog niet zindelijk is, maar dat gaat zo wel over

Hoe is het verder met je zelf? Ik zat vandaag even in het "alle mannen zijn kut"-dipje, maar doordat ik lekker al mijn mannelijke vrienden heb afgezeken (kunnen ze wel tegen ) ben ik daar ook weer overheen (je bent veilig dus )
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
semi-sweet and nuts
webicon

Wat voor werk heb je nu dan? Is het leuk??

Het dipje kwam door een bepaald persoon, die me eerst nogal wat hoop gaf en me nu dus lekker afwijst... balen is dat... Maar ja, single zijn is stiekem ook veeeel leuker (ik schijn ook op de verkeerde jongens te vallen, het wordt me echt telkens weer gezegd... misschien is het ook wel zo...)

Wat wel leuk was vandaag, was dat een goede vriendin van mij een vriendin heeft (ze is lesbisch), een meisje uit onze klas echt heel cool, kan met dat meisje ook altijd heel goed opschieten, maar wist helemaal niet dat ze op meiden viel echt cool, op onze school is dat verder ook geen probleem, dat is wel geluk voor hen!

Wat voor punten had je terug dan? Op 6vwo goede punten halen, jezus, ik haalde op 4vwo altijd drieën en vieren haha (heb ook echt een havomentaliteit, zo min mogelijk doen haha)

Nu ga ik dan toch maar eens beginnen aan mijn betogende voordracht, die ik morgen moet houden (en alweer te laat begonnen haha). Ik spreek je nog wel!
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
semi-sweet and nuts
webicon

quote:
Ik doe nu Telemarketing, dus mensen opbellen en dan vragen stellen . En het is wel leuk ja, ik krijg geen mensen die ik niet wil, want ze zitten allemaal in een panel, dus geen scheldende mensen.
Das relaxt!! Ik heb alleen een beetje telefoonangst... ik durf echt nooit te bellen heel frustrerend
quote:
En tja, ik heb ook een hoop meisjes gekend waar ik hetzelfde bij had, maar gelukkig wordt je daar alleen maar sterker van, het is even klote voelen, maar helaas hoort dat erbij . En foute mannen, hoe bedoel je dat, echt fout op uiterlijk of meer van die mannetjes die het doen om hun 'nummer' omhoog te werken .
Tja... t overkomt iedereen denk ik, tis alleen de laatste tijd beetje verrot, alsof ik moet boeten voor een paar jaar geleden (toen ging ik niet zo netjes om met jongens die verliefd op me waren... heb ik natuurlijk dik spijt van, maar ja, ik was jong en onbezonnen!)
Verkeerde jongens, naja, qua uiterlijk juist niet, ze zien er allemaal lief/apart uit, geen kraagjes of dikke kettingen ofzo... Het is meer zo, dat ik nooit iemand vind die echt respect voor me heeft (natuurlijk zijn die er wel, maar dat is toch uitgegaan, zijn nu wel vrienden), tenminste, dat is wat vrienden zeggen... haha ach, ik zie vanzelf wel, ik hoop iig dat ik de ware nog lang niet tegenkom, want dat lijkt me erg vervelend!!
quote:
Das heel mooi dan, hoe wisten ze het dan van elkaar, en hoe hebben ze elkaar dan ontmoet? En mooi dat jullie school zo tolerant is, ik ken een paar mensen uit mijn klas die er zeker wel anders over zouden denken, terwijl we toch echt wel op een grote multiculturele school zitten, maarja .
Ze zitten allebei in mijn klas, en een meisje is er al een jaar voor uit. En eehm tja, vanzelf gingen die de laatste maand wat meer met elkaar om, en van t een kwam t ander Vandaag ben ik er achter gekomen dat er 2 andere meisjes biseksueel zijn, maar die hebben allebei een vriend. Echt vaag, maar wel ontzettend tof! We hebben ook een echte meidenklas, C&M, maar 2 jongens... maar wel heel gezellig
quote:
Ik had een 7,9 voor Mondeling Engels, 7,6 voor Scheikunde, en een 9,4 voor Natuurkunde 2 (ik voel me nu wel als een opschepper, niet echt fijn .)
En tja, als HAVO is zeker niet slecht, zeker niet als je misschien wel al weet wat je hierna gaat doen en daarvoor helemaal geen VWO nodig hebt, en anders doe je gewoon de HBO en stroom je hierna door naar de Universiteit, ben je net zover gekomen als een VWO'er .
Wooow das echt dik goed dus he! Had ik die punten maar!! Havo is relaxt, veeel makkelijker dan vwo, en het past wat beter bij mijn mentaliteit dus Leer jij veel?
quote:
en hoe ging je voordracht, en waar hield je hem over, alvast nog succes, hoewel dat nu vast te laat is .
Het ging matig... maar op zich was het niet echt heel erg... was wel enorm zenuwachtig, en dat kon je heel goed zien, maar ja, daar kan ik ook niks aan doen Telde gelukkig toch niet mee voor punt!!

Heb je een leuke dag gehad vandaag???
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
semi-sweet and nuts
webicon

quote:
Ja dat heb ik ook heel vaak, ben bang dat ze mij raar vinden of dat mijn stem overslaat en dat ze me dan keihard gaan uitlachen als ze de hoorn neergelegd hebben, slaat nergens op natuurlijk, maar ja .
Haha ik weet nietwat het is, ik ga dan helemaal zenuwachtig doen en kom niet meer uit mn woorden
quote:
vertel, wat deed je vroeger dan ?
Aha, ja, respect, ik wist niet helemaal hoe het te zeggen maar zo dus .
Geen Kraagjes of Kettingen, hebben jullie die daar ook dan ? Wij hebben een paar mensen bij mij op school zitten die echt zo erg zijn, echt super kakker of Sean-Paul look-a-likes, is wel grappig om te zien hoe die mensen hun idolen nadoen, maarja, later vindt je altijd je eigen weg wel.
En je moet nooit opgeven, komt wel goed, misschien zit je nu even in een dipje, maar everybody gets what he or she deserves . En als je voor de rest maar lol hebt .
Nou, ik was zeg maar een beetje zo'n, hoe kunnen we het netjes zeggen, slet. Tis echt alweer 2 jaar geleden ofzo, maar ik heb heel wat jongens pijn gedaan... 1 van die jongens is nu een vriend van me, ik ben echt blij dat hij me heeft kunnen vergeven, ben ook echt blij dat ik hem ken!
quote:
Toch leuk om te horen .
En hoezo is dat vaag? Ze zijn toch bisexueel ?
C&M Klas? zitten alle profielen dan in andere klassen? Bij ons is het gewoon allemaal in een groep gegooid .
Zeker leuk om te horen, maar je hoort vaak dat niet meer dan 1 op de 10 holebi is, bij ons is dat al veeeel meer (alleen al in de klas)... wel heel tof! Vraag me af of dat door een meidenklas komt...
Wij hebben 6 havoklassen, dus van elk profiel sowieso 1. Op het vwo is het ook ongeveer zo geregeld, maar daar loopt het wat meer door elkaar.
quote:
Nee, ik leer bijna niet, heb ook NT, is ook meer begrijpen, ben dan ook heel slecht in nerderlands enzo . En is het echt zoveel makkelijker?
Ik had gehoord dat het wel meeviel met het verschil ertussen .
Het scheelt echt heeeeel veel vind ik... natuurlijk zijn er nog wel dingen die ik moeilijk vind, maar echt vergeleken met vwo, woooow is t zoooo fijn!!
quote:
Nou dan is het helemaal mooi, en zoiets had ik ook vandaag, kreeg een samenvatting voor nederlands terug die we in 50 minuten hadden moeten maken (om te oefenen), had er een 2 voor, maar gelukkig telde dat ook niet mee.
Aii... maar wel fijn dat het maar om te oefenen is!! Samenvatting maken is ook dik moeilijk vind ik altijd, het is ook gewoon echt doen, niet aan te leren...
quote:
Nou ja, de hele dag naar school geweest, en toen ik thuiskwam Olle snel uit haar bench gehaald, want ze had erin gepoept, ze kon het denk ik niet meer ophouden ofzo .
En ik ga straks nog sporten denk ik, en voor de rest TV kijken, en dat was het wel weer .

En hoe was de jouwe?
Had maar 4 uurtjes gehad, was om kwart voor 4 thuis, toen kwam er om kwart voor 5 een vakantievriendin uit de buurt van Breda, en die is om 7 uur weggegaan. Ben nu bezig met een recensie voor CKV, rampzalig gewoon... ik schrijf niet slecht, maar wel veel te kort!! Ach ja, ben al op de helft!
Slaap lekker! xxx
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
Onee toch niet!

quote:
Geeft niet hoor , en mag je op je werk op fok?

Dank je,
En met dat stompzinnige lachje ben ik het weer niet eens.
Ja, met mij is het wel goed, net zware schoolweek gehad, dus nu kan ik lekker niks doen, en voor de rest tja, z'n gangetje, het hondje is bijna zindelijk, en ik heb werk .

En hoe gaat ie met jouw?
Nou, ik ga er niet vanuit dat het mag, ik heb het nooit gevraagd... Maar ik doe het lekker wel!!
Jij ook bedankt

Wat voor werk heb je? En wat ga je na je school doen?

Hier gaat ie wel oke, ik ben een beetje grieperig denk ik, nu gelukkig alleen nog hoofdpijn dus ik ga lekker door!!

Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
semi-sweet and nuts
webicon

quote:
Heb ik ook ja, erg vreemd .
En zo vervelend Zullen we een club oprichten en dan de wereld veroveren en dan besluiten dat niemand meer presentaties hoeft te doen?
quote:
Ohw nouja, als je zelf maar weet wat je fout hebt gedaan (of niet natuurlijk, sommigen vinden het leven als een "slet" ook goed, als er maar zelf blij mee bent) . En idd goed van die jongen dat hij nog steeds een vriend is, jongens laten op dat punt vaak hun "eer" in de weg staan, offoiets.
Jaaa precies... nu gaat t goed, maar mensen denken nog steeds dat ik zo ben. Ach ja, die mensen die zijn het niet waard om druk om te maken, want ze doen niet eens moeite om me te leren kennen! En zeker fijn dat we bevriend zijn, ik zou het zelf niet kunnen denk ik...
quote:
Hoe weet je dat dan, dat er zo veel mensen holebi zijn? En ik snap ook niet echt hoe dat door een meidenklas komt. Maar 6 Havoklassen??? Dan zit je zeker wel op een grote school, ofniet? Want wij hebben maar een HAVO examenklas en een VWO examenklas.
Een meisje is er voor uitgekomen, dan volgen er vanzelf steeds meer... door een meidenklas, ik weet niet, misschien begin je er dan anders naar te kijken? Ik heb echt geen idee...
Ik zit inderdaad op een vrij grote school, 3 vwo eindexamenklassen, 6 havo eindexamenklassen. Toch is het echt supergezellig en best close nog!
quote:
4 uur, ik twee uur vandaag .
En goed dat je nog met vakantievriendinnen contact onderhoud, ik verlies altijd contact met die mensen, helaas. Hoe ging die recensie verder nog?
En hoe was je dag?
Twee uurtjes... das niet veel!!
Nou, wij gaan elk jaar naar dezelfde camping dat wil wel schelen Beetje een vast clubje, heel gezellig. Vorig jaar waren we echt de bikkels van de camping, iedereen kende het clubje wel, erg triest dus
Met anderen heb ik ook niet meer zoveel contact hoor, toevallig dat ik nu net een vakantievriend uit zeeland spreek, maar ja, daar zijn we nog een paar x geweest...
Recensie ging wel, hij is alleen nog steeds te kort... ik kan dat gewoon echt niet!!
Beetje saaie dag gehad, school, werken, tas inpakken... dat was het wel.. en jouw dag?
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
Ja joh! }:|

http://fotoboek.fok.nl/user.fok?id=34375
Waarom hebben jullie niet alle misschien-Olle's geadopteerd? . .
Ik ben gewoon lomp, tactloos, huisheteroow en Gerdo!
 
G.R.A.S.002
webicon

Olle is net zo'n cutiepie als z'n baasje. .
Gelijke Rechten voor Alle Smijlies!
H.E.L.M.G.R.A.S.W.E.S.P.O.D.O.L.S.4Life!!!111?!1
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
jij altijd .

i've got the keeyheey!
put
your
clothes
on!
 
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
.

ook!

i'm the keyman!

met lopers!

to my heart .
put
your
clothes
on!
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
nutting .

all that love, shining around me like a aurorabeam.. .
put
your
clothes
on!
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
!

jawel, ik heb de klok rond geslapen, maar vandaag wat dingetjes tussendoor doen, zoals opruimen enzo .

jij ook? .
put
your
clothes
on!
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
dat doe je goed, ik ben net uit de douche (k heb me gescrubt met die misterfokprijzenpaketscrubgel dus ik ben weer een gladde jakker )

ff eten! .
put
your
clothes
on!
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
tis behoorlijk glad .

dankje .
put
your
clothes
on!
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
neen .
put
your
clothes
on!
 
Ik heersch >:)
webicon

Je mag best iets zeggen hoor
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
 
semi-sweet and nuts
webicon

Heeey!!

Hier weer een berichtje van mij Ben net terug van Envé the battle, en ons team had gewonnen!! (50 euro p.p.)... was zelfs 2e van de individuele strijd (was maar 1 battle, maar toch). Echt toffe opdrachten, van puzzels tot wormen eten (smaakt naar nootjes, alleen dan leefden ze) tot sportieve dingen, en dat met heeeel weinig slaap en maar 2 boterhammen per dag... heel zwaar, maar wel superleuk!!

Ik ga zo maar slapen enzo, hoe was jouw weekend?

Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
Ik heersch >:)
webicon

Wel als ik je al zeker drie keer heb betrapt op spieken in mijn fotoboek
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
 
semi-sweet and nuts
webicon

tis iets van mijn school, alleen lokale pers besteedt er aandacht aan. Ik hoefde niet over te geven hoor, tsmaakte nog best goed
Verder werden we bijvoorbeeld na 2,5 uur geslapen te hebben wakkergemaakt om Billy Blanks video mee te doen, Tae Bo/kickboksachtig iets dus... en dat terwijl je honger hebt en doodmoe bent. Zo'n dingen waren het vaak, veel verschillende, erg tof!

Nu ga ik ff kopspijkers kijken (heeft mama opgenomen) en daarna in bad en slapen... morgen weer gewoon om kwart voor 7 op, ramp!!

Ik spreek je morgen wel, dan zal ik iets intelligenter doen, want de vermoeidheid is zooo enorm!!

Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
Ik heersch >:)
webicon

Alle wegen leiden naar Chanty

maar ik sta dus wel eens in de grabbelton ... cool
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
 
Onee toch niet!

quote:
Hehe, dat is de goede instelling, anders heb je straks niks leuks meer op je werk te doen .

Ik doe nu telemarketing, dat is dus mensen opbellen die in een panel zitten en dan vragen over producten gaan stellen, niks verkopen ofzo hoor .

Na mijn school ga ik naar de TU Eindhoven of TU Delft, mijn studie weet ik al, das Industrial Design, of een beetje de wereld verkennen, ligt aan mijn budget.

Hopelijk is de hoofdpijn en grieperigheid voorbij gegaan, maar toch nog sterkte ermee dan.
Gaat wel ietsje beter, alleen nog hoofdpijn... gelukkig. Goed weekend gehad?
Telemarketing is wel oke toch? verdient altijd wel redelijk dacht ik.

Industrial Design?
Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
Ik heersch >:)
webicon

Iedereen... nee dat nog niet... maar wat niet is kan nog komen
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
 
semi-sweet and nuts
webicon

Ik vind kopspijkers nog steeds leuk, maar ik moet zeggen dat ik t cabaret eerst leuker vond toen ze t gewoon met zijn 3en deden, erik van muiswinkel ofzo geloof ik en lebbis en nog iemand als ik t goed herinner.

Gister was beetje vaag, doordat ik niks gegeten had en de vermoeidheid en mijn vriendinnen me waren vergeten (ze hebben niet gebeld en waren niet langsgekomen ofzo) ging ik helemaal flippen, superraar... toen had ik wat gegeten, en ging het weer veeel beter Vanochtend stond mn wekker verkeerd, maar mijn vader heeft me naar school gebracht wakker worden was wél een probleem! Rustig dagje gehad verder...

En jij? Leuke dag gehad verder enzo?
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
Onee toch niet!

quote:
Mja, viel wel mee, het was voornamelijk huiswerk, huiswerk, en nog een huiswerk, en op zaterdag moest ik op Olle passen want toen was er niemand thuis.
Ja, het is lekker binnen zitten achter een computer (hoewel ik daar op den duur ook wel gek van wordt denk ik, met zo weinig afwisseling). En het verdient meer dan het minimum, dus dat is wel okay.

Industrial Design . Dat is een studie waarbij je allerlei gebruiksvoorwerpen ontwerpt en daarbij kijkt naar de materiaalkeuze en of het wel een beetje design is of niet, en natuurlijk het hele ontwerp doorrekenen op zwakke punten van de constructie en hoe dat verbeterd zou kunnen worden (ander materiaal of ander ontwerp), dat soort dingen. Beetje technische studie en ontwerpstudie in een dus .

Jij nog leuk weekend gehad?
Ik heb wel een lekker weekend gehad ja. Vrijdag uit eten geweest met mn vriendinnen, daarna lekker stappen met zn allen. Zaterdag overdag een beetje rondgelopen in de stad en zaterdagavond had ik neven/nichten/aanhang-feestje. Was erg gezellig.
Zondag bij mijn eigen elftal gekeken, mocht niet meedoen ivm nekklachten maarja, we hebben gewonnen met 4-2
En zondagavond nog verjaardag gehad van een vriendinnetje Was wel oke dus!

Ben jij helemaal de deur niet uitgeweest? Ook niet om te stappen?

Olle
Je studie klinkt wel cool!
Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
hatsjoeh!

Sorry Tizmo, het is me een stukje duidelijker allemaal. Ik was niet echt helemaal wakker.
h - u - f - t - e - r
 
semi-sweet and nuts
webicon

Goeiemorgen!! Alles goed???
Vandaag was het weer gewoon vroeg opstaan, en ben toch te laat naar bed geweest (dikke ruzie thuis, ging echt nergens over, of nou ja, toch wel, maar iig, het was niet vet enzo. *zucht* als dat al mijn problemen zijn, heb ik eigenlijk wel een geweldig leven!

Hoe gaat het met Olle? Is ie al zindelijk?
Naja, ik ga me maar eens nuttig maken, of een poging doen tot

xXx
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
semi-sweet and nuts
webicon

Heeey!

Spierpijn?? Hoe komt het? Sportief geweest??

Nou, door de ruzie, ging over school enzo, belde een vriend (die bepaalde jongen die me afgewezen had) om te vragen of t een beetje ging enzo en nogal lang mee aan de telefoon gehangen, vandaar

Echt tof dat t zo goed gaat met Olle, het komt nogal vaak voor dat sommige mensen er achteraf gezien toch geen tijd voor hebben ofzo, en dan spijt hebben... cool dat dat bij jullie niet zo is!!

xxx
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
semi-sweet and nuts
webicon

Das inderdaad slim, hoewel eigenlijk iedereen dat zou moeten doen... arme beestjes die de hele dag alleen thuis zitten

En of het aardig van hem is om nog contact met me te hebben, ik weet het niet, ik vind het een beetje moeilijk. Hij zegt steeds dat ie me wil zien, belt me steeds, spreek hem sowieso elke dag (op msn/tel/real life), geeft me complimentjes, maar hij zei wel dat t niks zou worden (vorige week)...
Zaterdag ga ik met hem naar de voorpremiere van kill bill, we zullen zien, had ik maar het lef om er gewoon wat van te zeggen... maar ja... dat durf ik weer niet...

sorry voor al het gezeur, ik ben verder best vrolijk hoor

xxx
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
Onee toch niet!

quote:
Klinkt erg leuk, hoezo had je een neven/nichten/aanhang feestje? Verjaardag ofzo?

Doe jij aan voetbal dan? Dat hoor je niet zo vaak, maar waarom had je nekklachten dan ?
Ach ja, jullie hebben tenminste nog gewonnen.

Nee, ik ben helemaal niet uitgeweest, ga de laatste tijd ook nog maar heel soms, omdat het anders elke week hetzelfde is, thuiszitten is natuurlijk ook niet echt leuk, maar als ik dan een tijdje niet meer ben uitgegaan geniet ik er meer van, om een of andere reden, maar ja, ik moest dus ook op Olle passen .

Dat is het vast ook wel, hoop ik, anders is er waaarschijnlijk geen leuke studie voor mij .
Vorig jaar moesten mijn neef en zijn vriendin de familiedag organiseren, en het leek hun toen wel leuk om er een heel weekend voor de neven, nichten en de aanhang aan vast te plakken. We schelen niet zoveel in leeftijd (tussen de 18 en 27), en kunnen goed met elkaar overweg, dus vandaar... Dat weekend was supergeslaagd en toen heb ik beloofd dat ik in het najaar een avondje stappen ofzo zou regelen, en twee andere stelletjes hebben beloofd in het voorjaar weer zo;n weekend te organiseren. Het was in ieder geval erg gezellig zaterdag

Ja, ik doe aan voetbal, en ik ben er echt gek op! Waar die nekklachten vandaan komen is niet echt bekend. Maar het gaat deze week al heel goed, dus dat scheelt weer!!

Ik ga best vaak stappen, toch wel zeker elke week, maar meestal wel 2 of 3 keer. Maar daar ben ik ook student voor natuurlijk Je hebt wel gelijk dat het dan vaak hetzelfde is, maar ik werk zelf in een kroeg (in de winter- en zomerstop) en vind het vaak wel leuk om even wat bij mn collega's te gaan drinken. Waar ga je uit als je wel gaat? En met wie?

Op Olle passen is een goed excuus. Is ie al zindelijk?
Tuurlijk is er anders wel een andere studie die bij je past! Er is altijd wel wat te vinden, je kan tenslotte zoveel studeren!!

xx
Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
Onee toch niet!

quote:
Zo'n familie hebben wij ook ongeveer, neven en nichten liggen allemaal heel dicht bij elkaar qua leeftijd, we zijn ook wel eens met mijn oma naar centerparks geweest, was heel gezellig. Maar is het dan niet een beetje vervelend met iedereen als iedereen op het laatst wat anders wil doen? Of is dat niet voorgekomen?

Ben je er ook goed in, in welk elftal zit je ? Ah mooi, hopelijk kan je weer snel voetballen dan .

Werken in een kroeg zou me nou echt heel leuk lijken, het is dan een soort verplicht uitgaan, maar dan ga je ook wel steeds met leuke mensen om enzo, en het is er zeker ook wel meestal gezellig?
Als ik uitga ga ik meestal naar Amersfoort, meestal met een groepje van 4 mensen die dan wat vaker uitgaan (bijna elke week geloof ik), maar als ik dan eens zin heb om mee te gaan vraag ik het gewoon, of ik wordt soms ook wel eens gevraagd.

Ja, ze is zo goed als zindelijk, als ze moet plassen dan gaat ze voor de deur zitten en een beetje piepen, maar soms zien we dat niet en dan komt ze de kamer binnen en doet ze het daar, waarschijnlijk omdat ze het dan niet meer kan ophouden .
Waarschijnlijk is er wel een studie te vinden voor mij ja, maar ik ben heel erg kieskeurig, ik wil iets niet te technisch (helemaal niet technisch mag ook), ik wil graag creatief bezig zijn, met mijn werk wil ik niet de hele tijd op kantoor zitten, en ik wil ook graag iets doen wat een beetje uitdaging voor mij is, dus dat is nogal een eisenpakket.
Wat studeer je eigenlijk?
Leuk he, zo'n familie? Ja, we hebben weleens andere ideeen, maar ik had voor zaterdag alles al geregeld, dus daar hadden ze zich maar aan te houden. En iedereen vond het erg leuk!

Goed, goed, nouja, voor een meisje kan ik het wel aardig. Bij Quick'20 in Oldenzaal, gewoon in het dameselftal.

Werken in een kroeg is geweldig, inderdaad net als uitgaan, hetzij dat de drankjes nu gratis zijn, en we mogen alles drinken wat we willen (zolang we niet ladderzat achter de bar staan natuurlijk) We werken met een erg leuk team en iedereen is heel gek met elkaar Is Amersfoort leuk om te stappen?

Olle bijna helemaal zindelijk!! Dat is fijn!

Ja je hebt wel een aardig eisenpakket. Moet het ook universitair zijn? Weet dat op de hogeschool in Enschede de opleiding Kunst en Techniek bestaat. Schijnt erg leuk te zijn.

Ik studeer Algemene Sociale Wetenschappen aan de UU. Deze studie bekijkt maatschappelijke problemen vanuit zowel psychologie, als sociologie, economie, pedagogiek etc. Vrij breed dus. Mijn afstudeertrace is Arbeid, Organisatie en Management, en daardoor ben ik meer gericht op P&Omanagement, of organisatieadvies. Erg leuk!

Wat een verhaal. Ik spam je hele fotoboek!
Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
Onee toch niet!

quote:
Dan is het mooi, het is echter minder als iemand opeens de hele andere kant op wil en dan ruzie gaat maken met de rest ofzo, maar gelukkig is dat niet gebeurt .

Quick '20, die naam komt me wel bekend voor, misschien heb ik daar wel eens als klein jochie tegen gespeeld .
Maar hebben jullie 1 dameselftal of meerderen?

En met dat uitgaan schept het onder het team van die kroeg zeker al helemaal een band, leuk hoor, ik wou dat ik zo'n baan had . En gratis drank, dat wist ik helemaal niet, lijkt me echt helemaal geweldig nu. Maar wordt je ook een beetje goed betaald?
Amersfoort is wel leuk om te stappen, er zijn een paar kroegen maar er is geen disco, niet zo'n heel groot gemis want ik houdt toch al niet van dat massale, lekker buiten struinen en kroegen afgaan is ook leuk.

Het liefst wil ik dat het universitair is, maar daarom heb ik nu ook al industrial design, dat is een goede combinatie van techniek en creativiteit, volgende week meeloopdag dus dan kom ik er echt achter hoe leuk het wel of niet is.
Maar misschien ga ik nog wel eens kijken bij die school in Enschede, wie weet, bedankt voor de tip in ieder geval.

Zo, dat is inderdaad heel breed, klinkt leuk ook, weet je al wat je hiernagaat doen?
En de UU, dat is toch de grootste uni van nederland toch?
Mijn broertje gaat daar ook waarschijnlijk heen en mijn vader gaat er misschien werken .

Geeft helemaal niet joh, ik vindt het juist heel leuk om te lezen, en ik spam jouw fotoboek dan toch ook vol
Zou kunnen dat je tegen Quick hebt gespeeld. De prestatieelftallen voetballen wel landelijk, dus... Wij hebben in de senioren momenteel slechts 1 team, met 18 speelsters, en in de jeugd een aantal.

Ja dat baantje is top, verdient niet zoveel, maar we mogen dus wel drinken. In veel kroegen mag dat niet. En het is gewoon super!
Ik ga verder ook niet vaak naar discotheken, ben ook niet zo gek op dat massale.

Die opleiding in Enschede moet erg leuk zijn, een vriend van mij is nu 2ejaars en die vindt het super.
Ik ga werken hierna, of tenminste, proberen een baan te vinden dan schijnt momenteel moeilijk te zijn, maar probeer het toch. Ik probeer wat te zoeken in organisatieadvies, of anders bij een onderzoeksbureau ofzo. ik heb een brede interesse, dus ik zie wel wat er op mijn pad komt. Yep de UU heeft de meeste studies, is ook erg leuk. Wat gaan je broertje en vader er doen?

xx
*spams again*)
Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 

webicon

http://www.lendmeyourunderbelly.com
tja, maar beter dat je geen foto als avatar gebruikt
 

webicon

Bijna goed, het is japans
 
Onee toch niet!

ik ga mn trein halen!!
Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
semi-sweet and nuts
webicon

Katten inderdaad... kleine zijn wel lief, maar als ze groter zijn, dan heb je er zo weinig aan Maar ja, er zijn zat mensen die ze geweldig vinden

Hmm... en zeggen hoe ik er over denk? Ik denk dat ie dat wel weet... en dan nog, ik probeer het altijd te verbergen... hmm we zien het vanzelf wel he Balen is dat ik altijd het hardste riep dat vriendjes niks voor mij zijn en nou ben ik uitgerekend degene die verliefd is Hahaha wel apart op zich... en hoe is het bij jou in de liefde??
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 

webicon

Nee, ninjitsu is geen afsplitsing van karate denk dat het dan eerder andersom is eigenlijk. De oorsprong van ninjitsu is iets van 800 jaar oud
 

webicon

Het komt idd van het slagveld
 
semi-sweet and nuts
webicon

Ook bij katten zijn er uitzonderingen

Ben je niet happy single dan? Ik vind dat het geweldigste wat er is, behalve als ik verliefd ben dan Liefde *zucht* er is niks rotter eigenlijk
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 

webicon

http://www.lendmeyourunderbelly.com
quote:
[quote]tja, maar beter dat je geen foto als avatar gebruikt
. .[/quote]

had je wel zien aankomen zekers?
 
Onee toch niet!

quote:
Aha, das wel jammer, is het ook een beetje leuke competitie?

En als je nou kijkt hoeveel drank tegenwoordig kost dan verdien je best goed volgens mij hoor, zeker als ik kijk wat ik op een avond soms kwijt raak .
Er is hier wel een discotheek, maar dat is in het plaatselijke boerendorp, Nijkerk, ik snap niet dat ze dat daar hebben neergezet, kan je toch beter in de stad doen lijkt mij .

Ik zal eens kijken of daar nog een open dag van is, als ik me dan nog op tijd kan inschrijven....
En als je niet geschoten is altijd mis, dus gewoon altijd proberen, misschien vindt je wel een topbaan, maar je zit dus nu in het laatste jaar?
Organisatie advies, ga je dan consultant heten ofzo ?
En onderzoeksbureau, bedoel je dan zo'n bedrijf waar ik werk of veel groter?
En met een brede interesse vindt je altijd wel wat .
Mijn broertje gaat spaanse taal en Film, Televisie en Theater wetenschappen doen (waarschijnlijk dan), en mijn vader is daar nu aan het solliciteren voor systeembeheerder.
De competitie is wel leuk ja
En ja, dan ga ik de consultancy in. En ik bedoel gewoon een landelijk onderzoeksbureau. Lijkt me ook leuk. Maar ik zie het allemaal nog wel. Ik kan ook altijd nog worst gana verkopen bij de Hema, of doen alsof ik debiel ben bij de Burger King.

Dus jouw familie komt de UU verrijken
Ik ben er over een paar maandjes vanaf, ik denk begin 2004 klaar te zijn. zin in!
Ik ga nog even aan mn scriptie.
Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
Onee toch niet!

Beetje laat je reactie gezien... Maar die trein heb ik gehaald! Fijn weekend!
Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
Hop hop!
webicon

whoei, je hebt een lief hondje!

Bijna net zo lief als die van mij
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
 
semi-sweet and nuts
webicon

*troost* Het komt allemaal goed hoor!! (ik heb HEM gezien vandaag en het ging allemaal supergoed en nu heb ik de touwtjes in handen want ik heb gezegd dat ik eerst wil wachten nog ff want ik heb geen zin om weer gekwetst te worden)


dus nu ben ik vrolijk. Verder was de dag wat saai, mn hand lichtgekneusd met gym, maar das zo weer over... hoe was jouw dag??

Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
jij bent echt cool nu!
maar da leg ik nog wel ff uit .
put
your
clothes
on!
 
semi-sweet and nuts
webicon

Ik snap wel een beetje wat je bedoelt... maar geloof me, meiden kunnen enorme bitches zijn dus wat dat betreft ben je soms beter af zonder

Nou, met volleybal sloeg iemand nogal lomp (op een manier dat niet eens mag) tegen mijn vingers aan terwijl ik aan het set-uppen was... au. Maar het is nu weer helemaal over!! Gister ben ik naar Kill Bill geweest, hij was zoooooo tof!! Daarna nog even eindhoven ingeweest, was supergezellig. 's avonds verjaardag van een vriend en vanochtend wedstrijd, maar met 3-2 verloren, dat betekent dat we ons puntenaantal verdubbeld hebben Ook wel goed voor mn ego was dat de sets die we gewonnen hebben ik in het veld stond, en niet aan de kant

En heb jij je nog vermaakt?? 8 uur is wel écht lang!
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
quote:
Of toen dan he .
altijd . alleen nu nóg meer ff .
put
your
clothes
on!
 
semi-sweet and nuts
webicon

Haha ik zeg wat ik denk (vooral als ik iemand wat beter ken) en daar kunnen mensen zich soms best aan irriteren, dus ruzie heb ik vaak wel (is ook wel snel weer over, en het is de laatste tijd wel minder hoor )

Met volleybal is het zo: je hebt 4 sets per wedstrijd, behalve als het 2-2 is geworden dan moet je nog een laatste set spelen (die korter duurt). Bij 4-0 krijgt de winnaar 5 punten en de verliezer 0, bij 3-1 krijgt de winnaar 4 punten en de verliezer 1 en bij 3-2 krijgt de winnaar 3 punten en de verliezer 2. Haha, het is allemaal niet zo moeilijk Ben wel blij, had op de eerste set na lekker gespeeld, ook wel veel fouten gemaakt, maar het ging best aardig!

Wow... en hoeveel verdient het per uur? Telefoneren is dan nog niet zo zwaar, maar toch, 8 uur... ik word al moe als ik eraan denk! Ik heb ooit een tijd bij een slagerij gewerkt, en dan werkte ik van 9 uur tot half 7... wel met pauze dan, maar ik kon het gewoon niet meer volhouden na een paar maanden... Moet je dat voort elke zaterdag??
Je hebt nu voortaan dus wel geld voor uit te gaan Ik heb deze maand echt elke zaterdag een verjaardag, echt erg gewoon! Wel heel leuk trouwens Hmm heb echt zin om weer eens uit te gaan
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
Onee toch niet!

quote:
Wat bedoel je eigenlijk met een landelijk onderzoeksbureau, ik kan me er weinig bij voorstellen.

Waar gaat je scriptie over, of had je dat al verteld ?
Hoe was je weekend?
Ik bedoel TNO ofzo (Ik moet de lat wel een beetje hoog leggen natuurlijk).
Mijn scriptie gaat over het behoud van de geleverde kwaliteit van zorg in zorgketens....

Mijn weekend was wel lekker, en nu ben ik moe maar dat hoort bij maandag...
En jouw weekend? Nog wat bijzonders gedaan?

Ik ben net naar de tandarts geweest want er was een stukje tand afgeknapt maar dat is weer helemaal goed nu
Heleen heeft weer een glad bekkie.
En nu ga ik mn trein halen naar Utrecht want ik moet ook nog naar de fysio vanmiddag....


kusjes!
Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
Hop hop!
webicon

tja, kheb idd geen foto van mijn hond in mijn fotoboek... Maar ga ik nu meteen voor zorgen (of zo na het eten...) en dan moet je maar even in m'n fotoboek komen kijken voor de vergelijking
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
 
semi-sweet and nuts
webicon

quote:
Ik vindt het juist wel goed als mensen gelijk zeggen wat ze vinden, dan weet je wat je aan ze hebt en zijn ze niet zo verlegen dat je er alles moet gaan uitpeuteren ofzo .

Nou ja, ik snap het nu wel, maar ben het over 2 seconden weer vergeten, dus je moet er waarschijnlijk echt inzitten .
En als je maar weet dat je die fouten hebt gemaakt, dan is er niks aan de hand, denk ik .

Het verdient iets van 5 euro per uur, iets minder eigenlijk, maar ik weet ook niet precies hoeveel, maar daar kom ik wel achter als ik mijn salarisstrook krijg .
Nou, telefoneren is best zwaar, al die texten die je de hele tijd moet zeggen en de hele tijd duidelijk en helder overkomen, dat is nog best vermoeiend, en van dat beeldscherm wordt je ook gaar .
Ja elke zaterdag, en ik ga inderdaad eindelijk zaterdag weer uit .
Ik heb ook wel eens bij een kaasboer gewerkt, is vergelijkbaar denk ik, en dan zaterdags van 8 tot 5 uur, en maar een half uurtje pauze, kon ik ook niet volhouden, was gewoon te vermoeiend en eentonig werk.
Das toch wel leuk dat je elke zaterdag een verjaardag hebt?
Teken dat je veel vrienden hebt.
En ik heb nu ook echt zo'n zin om gewoon lekker de stad in te gaan, heb het nu al zo lang niet meer gedaan....
Op zich is het fijn als iemand de waarheid zegt, maar af en toe komt dat wel hard aan... in die gevallen probeer ik ook wel tactvol te zijn. Ben zelf ook heel open, heb weinig geheimen, ik praat meteen heel veel, en verwacht van anderen dat ze dat ook doen, waardoor er weer irritaties ontstaan als mensen dingen voor zich houden enzovoorts Over het algemeen heb ik niet veel ruzie, heb wel dat ik bij mijn vaste vriendinnengroepje niet echt thuis voel, ik ben daar ook altijd heel stil, terwijl ik bekend sta als dat vrolijke spontane meisje. Men zegt ook dat ik maar eens andere vriendinnen moet zoeken, maar dat doe ik niet gauw, ken de meiden al 4-5 jaar, en daar kap je niet zomaar mee. Daarbij vind ik ze nog steeds erg aardig, en er zitten echt schatten van meiden bij!

5 euro per uur is echt relaxt veel!! Ikverdien iets meer dan 4 euro, dat vond ik al veel!!
Elke week een verjaardag is superleuk, het is ook allemaal bij verschillende mensen, die elkaar niet kennen zeg maar, of amper, zodat er overal weer andere mensen komen, das hartstikke leuk!! Veel vrienden? Ik denk het wel (oooh dat klinkt arrogant)... op mijn verjaardag waren meer dan 30 mensen gekomen, en een stuk of 10 konden niet. Dat was in september en ken nu nog meer mensen die ik uit zou willen nodigen!

Ga je zaterdag wel uit?? Is er veel te doen bij jullie?
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
Onee toch niet!

quote:
Ik ben meestal zondag moe en maandag heel fit.
Niks bijzonders gedaan, gister veel huiswerk gemaakt en zaterdag 8 uur gewerkt, was best wel vermoeiend, en helaas niet uitgegaan, maar zaterdag ga ik gelukkig wel weer .


Stukje van je tand afgeknapt?
Hoe kreeg je dat voor elkaar?
En gelukkig is het nu weer goed dan .
En wat moest je bij de fysio ?
Achja, dat werk zoeken straks, ik zie het allemaal wel. ik kijk gewoon lekker wat er op mn pad komt!
Ik plan meestal zondags nog vol met leuke dingen en dan ben ik maandag pas moe. Ben nu eigenlijk nog steeds moe.

Ik was gewoon een appel aan het eten en toen knapte er iets af. Maar dat stukje wal al niet echt, dus... Maar het was maar heel klein en kon makkelijk bijgevijld worden
Ik moest voor mn nek naar de fysio, maar omdat het nog steeds niet helpt moet ik nou toch terug naar de huisarts en me laten doorverwijzen naar een specialist
Niet leuk!

Maar hoe gaat ie met jou??
Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
koekeroekus...

quote:
Ik zie nu pas dat dat bij 2 een hand is .
en niet eens de mijne... wat dacht je dat het was dan
 
koekeroekus...

quote:
*SpamSpam*

.
jaja, blijf je ook slapen de 12e!

en gaat de cude ook mee
 
Hop hop!
webicon

Het is een golden retriever...

Alleen wel een stuk ouder ondertussen (echter niet minder lief ).

Enneh, als we toch over de dieren bezig zijn, wat vindt je van m'n poes?
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
 
semi-sweet and nuts
webicon

Nope... tis al anderhalf jaar aan de gang ongeveer... erg jammer, maar je doet er niks aan! Op zich zijn het schatten van meiden, maar het is gewoon heel anders, sinds ik naar de havo ben gegaan...

De meeste van de mensen kende ik vrij goed, maar er zaten ook wat vakantievrienden bij die ik elk jaar zie, maar dus niet zo heel vaak...

Amersfoort ja... heb ik eigenlijk nooit echt iets over gehoord qua uitgaan... niet dat hier iets is, er is een plaatsje in de buurt en daar is 1 discotheek en 3 kroegen ofzo, wij gaan altijd naar een beetje alternatieve danskroeg, maar meer is er echt niet te doen hier... heel balen...
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
koekeroekus...

tsssssk, had je toch maar mijn....

ohnee, goed man dat je je teruggetrokken hebt was niet eerlijk voor Joog en Dirk anders
 
Onee toch niet!

quote:
Inderdaad, alles vastplannen is ook niet leuk.
Wat doe je dan zoal op zondag?
Zondag is voor mij echt de verveeldag, ook omdat er dan meestal helemaal niks te doen is .

Was zeker wel harde appel dan . Maar gelukkig kon het zo weer "gerepareerd worden".
Wat voor een klachten heb je dan? gewoon een beetje pijn of kan je je nek echt nauwelijks bewegen, ik heb wel eens gehad dat ik mijn nek nauwelijks kon bewegen, de spieren zaten op slot ofzo, en dat dan 3 dagen lang, was zeer pijnlijk.

Ik heb pijn aan mijn kont .
Gister hadden we namelijk nogal een zware training en we deden daarbij een oefening waarbij we onze "kontspieren" trainden, waar dat goed voor was weet ik nog steeds niet, en 2 mensen trapten bij het sparren nogal hard tegen mijn achterste, dus dat was ook niet echt fijn.
Maar voor de rest is het goed, ik voel me super en zit lekker in mijn vel .
In ieder geval voetballen, meestal ergens iets eten met mn efltal, of wat drinken met vriendinnen, savonds meestal een filmpje kijken met mijn vriend, of ergens op visite ofzo...

Ik kan mn nek wel bewegen, maar er is iets helemaal mis. Het doet in ieder geval verschrikkelijk veel pijn, en de fysio kan me ook niet meer helpen. Moet nu naar een neuroloog of orthopedisch chirurg.

Tsja, pijn aan je kont.... Misschien moet je iemand opduikelen die je wil masseren?? Kan je vast wel regelen toch?

Ik voel me verder -buiten die nek- ook super, er staat een artikeltje over mijn onderzoek in een vakblad (met mijn naam erbij!!!), en mijn afstudeerbegeleider vindt dat ik veel progressie maak met mijn scriptie en dat het een heel goed stuk aan het worden is en Nederland heeft gisteren gewonnen. So I feel good!!!!
Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
Hop hop!
webicon

vandaag een fijne rustdag gehouden

jij?
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
 
 

webicon

grmbl, grmbl.
in m'n eigen suffe fotoboek gepost. domme ik.
iig.

slaap lekker.


en *aw* wat een lief hondje
 
semi-sweet and nuts
webicon

Een alternatieve danskroeg... zeg maar het ene gedeelte is kroeg, andere gedeelte dansvloer (dichterbij de DJ) en boven is een zitgedeelte met snackbar... en er wordt alternatieve muziek gedraaid Is heel tof, ben zelf altijd op de dansvloer te vinden, al is er verder niemand... (ik schijn altijd te zweven als t ware, dat zegt men iig). Alcohol

Wat voor iets ga jij dan uit altijd?
Op 09-02-2008 13:35 schreef Triggershot:
Kanet Shay'an M3 Al-Fa O+
 
Loyal Dog
webicon

Nou, het idee was zeg maar om dirk na te doen : P
Van je nickname over te stappen op je voornaam

en een nieuwe kloon is het niet kijk maar maar het UserID
[20:25] [Knut] Een vrouw met een kerst fetish...
[20:26] [Knut] Niet zo letterlijk dat ik haar met baard om moet HOHOHOEN
[20:26] [Knut] maar je snapt het idee wel.
 
G.R.A.S.002
webicon

Tizzie!
Nog een paar nachtjes slapen tot de 29ste.
Woeiii! .
Gelijke Rechten voor Alle Smijlies!
H.E.L.M.G.R.A.S.W.E.S.P.O.D.O.L.S.4Life!!!111?!1
 
Onee toch niet!

quote:
Nee hoor, en het is alweer over, en kontmassage gaat ook weer iets te ver.....

Heb je het artikeltje al ingelijst ?
Ik moest werken gister, dus ik heb de hele wedstrijd gemist, hoorde wel dat het best een leuke was, en goed van je scriptie, hopelijk krijg je er een zeer hoge beoordeling voor .

Nog een leuke dag gehad?
geen kontmassage? niet zo preuts he!!
nee, niet ingelijst hoor haha....

Ben nu lekker van mn weekend aan het genieten, oftewel, ik heb nog geen fuck uitgevoerd. En jij? Nog leuke plannen voor dit weekend?

Are you gonna bark all day, little doggie? Or are you gonna bite?
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
begin jij nou ook al? .
en ik ben zow betrouwbaaaar bwhuhuhuh .
put
your
clothes
on!
 
Papa van Daan!
webicon

http://www.schaapie.net
Moderatie-steekproef
 
Papa van Daan!
webicon

http://www.schaapie.net
nee, kijken of je niets illegaals doet
 
Papa van Daan!
webicon

http://www.schaapie.net
Iets wat niet mag volgens de policy
 
Papa van Daan!
webicon

http://www.schaapie.net
Ik mag daar nog geen uitlatingen over doen
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
wij? .

iek! .
put
your
clothes
on!
 
Papa van Daan!
webicon

http://www.schaapie.net
Dat hoor je vanzelf...of niet
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
wij als in ik en jij
wij als in jij en iemand onbekends
wij als in jij en jij?
put
your
clothes
on!
 
I'm rocking one leg!
webicon

http://jerruh.hyves.nl
vrijdag bedoel je .
en wie is die onbekende? .
put
your
clothes
on!
 
Papa van Daan!
webicon

http://www.schaapie.net
mailen?
LWaS@fok.nl