Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 18-08-2003
Laatste update 17-03-2016
Geslacht Man
Geboortedatum -
Relatie Dat is relatief.
Seksualiteit Hetero
Kleur ogen Grijsblauw
Schoenmaat 45
Beroep Demagoog Pur Sang
Studierichting EUR
Woonplaats China
Favo forum Onzin voor je leven!
Favo FOK!kers Iedereen met een .zip of .rar
Favo subsite FOK!forum
Aantal forumposts 35.970 »
Aantal FP-reacties 2.044 »
Aantal views 8.129
Aantal reacties 854
Laatste voyeur(s) nostra
methodmich
De_Kraam
verbijstering
De_Kraam
Met Ollie op de muur. Feyenoord overal! Tekeningetje van me, beetje donker gescand...
spuisels
pm
Music is dead.
webicon

quote:
Op 11-11-2007 02:06 schreef SuperHarregarre

[..]


en ik ben ook de eigenaar van editprofile, nu posten kreng!
Long live music.
 


quote:
Op 11-11-2007 02:02 schreef SuperHarregarre

[..]


Ja, 5.7. Studententien laten we maar zeggen. Van het tweede tentamen is het nog even afwachten.
Mmm, met de hakken over de sloot dus! maar ach, het papiertje telt op het laatst en dan kun je nog altijd de cijfertjes veranderen!

 


quote:
Op 12-11-2007 12:13 schreef SuperHarregarre

[..]


Je kunt je diploma ook van het internet downloaden!
 


quote:
Op 12-11-2007 16:23 schreef SuperHarregarre

[..]


Of je kunt gewoon ondernemer worden.
Dat is helemaal mooi natuurlijk, maar ook dan zul je toch wel wat theorie moeten kennen als je tenminste niet na een jaartje al wegens wanbeleid over de kop wilt gaan!
 


quote:
Op 12-11-2007 22:37 schreef SuperHarregarre

[..]


Zijn genoeg mensen die niet de vereiste opleiding hebben genoten en het toch vol weten te houden. Het gaat bij ondernemen toch meer om een zekere realiteitszin. Denk dat teveel mensen denken dat ondernemers iets opzetten waar ze geen hart voor hebben om maar snel binnen te lopen. Grootste deel van de ondernemers hebben gewoon een eenmanszaak die bijvoorbeeld al van vader op zoon is overgegaan.
Ik denk dat je er gewoon de aanleg ook een beetje voor moet hebben, de vriend van mijn moeder is zo'n ras ondernemer, die man heeft in het begin zelfs op een stretchertje in zijn zaak geslapen en nu heeft hij een paar jaar geleden een mooi groot huis kunnen kopen en een paar mensen in dienst!
quote:
Desalniettemin onderschrijf ik inderdaad het feit dat het een positieve impuls kan geven aan de onderneming, zeker ook omdat bepaalde fouten vermeden kunnen worden.
Ja, dat bedoel ik ook, er zijn genoeg mensen die zonder deugdelijk bedrijfsplan iets opzetten, die redden het dan ook meestal niet! Er komt meer bij kijken dan alleen een pandje en een inschrijving bij de KvK !
quote:
Maar goed, ik zie mezelf niet echt een ondernemer worden. Ik sta nu eenmaal bekend om mijn risicoloze aanpak. (5-4-1 opstellingen in voetbalspellen. Bij Risk enorme legers opbouwen en dan een landje met 1 legertje aanvallen. Bij Reversi vol voor de hoeken gaan. Voordat ik iets koop eerst alle andere winkels checken + kelkoo + kieskeurig + consumentenbond. Enzovoorts.) Ik weet het, ik ben een notoire controlfreak.
Nee, dat zou ook niks voor mij zijn, het blijft toch altijd een onzeker bestaan natuurlijk, geef mij maar het zorgeloze leventje in loondienst!
Ach, er is niks mis mee om voorzichtig te zijn, ik kijk ook altijd liever eventjes de kat poema uit de boom!

 


quote:
Op 12-11-2007 23:14 schreef SuperHarregarre

[..]


Precies. Aan de andere kant heeft het natuurlijk ook wel wat om een eigen bedrijf te hebben. Als het goed gaat dan is dat niet alleen voor je portemonnee mooi, maar ook voor je gevoel van eigenwaarde. Je plukt echt de vruchten van je eigen werk, zeg maar. Jammer dat je in het leven echter niet zomaar kunt 'resetten' als het misgaat, zoals in Tycoon-spelletjes.
Dat is helemaal waar! but freedom costs, ik zou er niet aan moeten denken als je een weekje geen klanten hebt of zo, ik maak me dan veel te veel zorgen! Het blijft een gecalculeerde gok natuurlijk, je kunt het nog allemaal zo goed voor elkaar hebben maar als de klanten wegblijven kun je inpakken!
quote:


Ik geloof trouwens dat het overlevingspercentage van Nederlandse ondernemingen ook erg laag ligt. Vooral in de eerste paar maanden van het bestaan gaan er veel bedrijfjes failliet. Vraag me dan inderdaad af hoe dat kan. Met een normale bedrijfsvoering lijkt me dat toch vrij lastig, ook al heb je hoge starterskosten. Misschien dat ze teveel hooi op de vork nemen in het begin en tegen oninbare debiteuren aanlopen. Who know?
Ja, ik had daar ook een cijfers over gezien, het merendeel redt het eerste jaar niet eens!
Tja, het kan aan veel dingetjes liggen natuurlijk: Is er een markt voor je product, De geografische ligging, concurrentie etc. dat heb je zelf denk ik niet altijd in de hand!

 


quote:
Op 12-11-2007 23:48 schreef SuperHarregarre

[..]


Precies. En je zal eerst maar een aantal jaar in loondienst gewerkt hebben, spaarcentjes opzij gezet hebben, om vervolgens in een klein jaar over de kop te gaan als ondernemer. Poeh.
Brrr, dat zou inderdaad wel erg zuur zijn!
quote:
[..]


Helemaal waar. Tja, je kunt ook nog je vizier richten op een hoge positie in een al bestaande onderneming. Loondienst, maar toch ook het gevoel dat je daadwerkelijk sturing kunt geven en een beleid kunt uitzetten.
Ja, je kunt je natuurlijk ook opwerken binnen een bedrijf of instelling, dat is ook een beetje wat ik voor ogen heb in de toekomst!
quote:
Ik vraag me ook af hoe rasondernemers daar dan tegenaan kijken. Als ze eenmaal geslaagd zijn een een bedrijf solide in de 'running' hebben, denk ik niet dat ze de types zijn die dan achteruit gaan zitten in een luie stoel. Je hoort wel vaker dat de geslaagde ondernemers weer een nieuwe uitdaging aangaan en soms zelfs die eerdere onderneming voor een fikse winst verkopen, waarmee ze dan gelijk mooi kunnen beginnen aan een nieuw avontuur. Je hebt natuurlijk maar één leven en als dat in je bloed zit...aan de ene kant begrijp ik ze wel. Wat geeft meer voldoening dan succes?

Dat zie je toch ook vaak bij die topmanagers en zo, die blijven ergens een paar jaartjes en gaan dan weer iets anders doen, op dat niveau liggen de banen voor het oprapen lijkt het!
En daar is op zich weinig mis mee, maar ik heb wel iets tegen die mensen die alleen eventjes hun zakken vullen en een bedrijf om zeep helpen!
Je moet ook het sociale aspect niet uit het oog verliezen vind ik!

Ik ga eens pitzki want ik moet weer vroeg op morgen!

weltrusten!
 
Music is dead.
webicon

quote:
Op 17-11-2007 15:52 schreef SuperHarregarre
Hot Sexy Naked Women!
je deed het verkeerd
Long live music.
 
tear you apart.
webicon

En nu moet jij hier naar kijken http://youtube.com/watch?v=z9OGfBGOCpk

I want you to shoooow meeeee!
 

webicon

quote:
Op 17-11-2007 23:16 schreef SuperHarregarre
Dit is echt grappig.
Heb een half uur zitten klikken voordat die vent weg was
 
Music is dead.
webicon

quote:
Op 17-11-2007 23:16 schreef SuperHarregarre

[..]


Ah! Geniaal.
de mods denken er anders over heb er een ban voor gekregen.
Long live music.
 

webicon

quote:
Op 18-11-2007 01:52 schreef SuperHarregarre

[..]


Met de groeten van MASD.
Thanx, groetjes terug
 

webicon

quote:
Op 19-11-2007 11:53 schreef SuperHarregarre
Lesouhaitdesou is een lekker wief.
Waarom probeer je niet een keer te slijmen bij een meid dat geen vriend heeft? Misschien heb je dan wel succes
I ain't a player, I just like to fuck
 

webicon

quote:
Op 19-11-2007 17:54 schreef SuperHarregarre

[..]


Niet verklappen maar Lesou is vrijgezel.

Oh... *kuch* ben jij het Styx?
Nou wil niet je fantasie verpesten maar ik ben er van overtuigd dat zij een hartstikke loyale meid is
I ain't a player, I just like to fuck
 

webicon

quote:
Op 20-11-2007 00:42 schreef SuperHarregarre
In prince, tja in principe moet je natuurlijk de bal het werk laten doen. Maarja, als dat balletje dan langzaam rolt, weet je natuurlijk dat het in principe wel een lastige avond zou kunnen worden. In principe. Maar dan moet je dus niet de posities in het veld verkeerd uitzetten, zoals in principe tegen Luxemburg natuurlijk wel gebeurde. Dan is het natuurlijk in principe gewoon de bedoeling dat je de balsnelheid omhoog gooit waardoor je dus sowieso in principe natuurlijk gewoon een mannetje vrij hebt lopen. Ik zeg, ja Ronald, wat zijn ze nou aan het doen? Dus hij zegt ook dat het principe natuurlijk gewoon sowieso lastig is tegen zo'n defensief land maar dat dat natuurlijk in principe voor dit Nederlands elftal geen probleem mag zijn, als ze de balsnelheid gewoon omhooggooien. In principe.
In principe heb je gelijk natuurlijk, Marco.
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul!
 


quote:
Op 19-11-2007 17:54 schreef SuperHarregarre

[..]


Niet verklappen maar Lesou is vrijgezel.

Oh... *kuch* ben jij het Styx?
Sorry, dan verwar je me met iemand anders
 

webicon

quote:
Op 21-11-2007 17:20 schreef SuperHarregarre

[..]


Nou, dat is in principe natuurlijk mooi, dat je dat toegeeft. Uiteraard is dat in principe natuurlijk ook voor de staf een ontzettende opsteker, zeker gezien het spel dat in principe natuurlijk niet echt om aan te zien was. Nu hebben we in principe natuurlijk wel goede resultaten geboekt maar met het Nederlandse publiek weet je het natuurlijk in principe natuurlijk nooit.
2-1 in Minsk is in principe geen slecht resultaat natuurlijk. In principe ligt er een slechte grasmat en in principe is het ook koud.

GOEIE GENADE WAT EEN DEKSELS ELFTAAL HEEFT WIT-RUSLAND TOCH, HOHOHOOOOO(merry christmas)
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul!
 

webicon

quote:
Op 23-11-2007 00:33 schreef SuperHarregarre

[..]


De spelers waren in principe natuurlijk nog wat bezig met de euforie na de plaatsing voor het EK 2008.V. Hanegem: "Euforie? Ik hebt toch echt geen supporterts van die tweede ringert naar beneden zien springen."

Hanegem: Ja Wilfred, of hoe hiet die gozert Johan, wat zit jij nu te lachen, ik ben serieus hoor. Dat kenne ze bij RTL niet he, euforie? Hoe heet die hoofd RTLlert? Kan die nooit eens euforisch zijn?
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul!
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
quote:
Op 25-11-2007 13:35 schreef SuperHarregarre
LAPO.
Huilen dan.
 
RTL Voetbal coryfee

http://www.humberto.nl/
quote:
Op 27-11-2007 12:56 schreef SuperHarregarre
God, er is er weer een aan het klonen geslagen. Laat je ook nog weten welk topic je ze voor gebruikt?
"Feyenoord presteerde weer flink onder de maat dit weekend, Jan"
De mooiste kale man.
 
Weet het wel.
webicon

http://www.rtl.nl/sport/rtlvoetbal/home/
quote:
Op 27-11-2007 12:02 schreef SuperHarregarre
Kun je er even een moment bijhalen met de videopaint?
Goed idee voor op het forum.
Analist. Want kennis is macht, maar kennis delen is kracht.
 
Weet het wel.
webicon

http://www.rtl.nl/sport/rtlvoetbal/home/
quote:
Op 27-11-2007 21:43 schreef SuperHarregarre
Pfff. Ga je JanMuler nog maken? En WilfredGenee? En YouriMulder? En BarbaraBarend? En HansKraaijJunior?
Laat ik duidelijk zijn: ik ben niet dezelfde persoon als die lolbroek die HugoBorst en Humberto heeft geregistreerd.
Analist. Want kennis is macht, maar kennis delen is kracht.
 
Revolution

quote:
Op 28-11-2007 23:22 schreef SuperHarregarre
Beter een huppelei dan een lege dop.
Die is leuk!
 


quote:
Op 29-11-2007 01:10 schreef SuperHarregarre
Hoi Harregarre! wie gehts?
 
Toezicht is gezond!
webicon

quote:
Op 29-11-2007 01:07 schreef SuperHarregarre
Wat doet die Theo Lucius kloon naast jou op de foto?
Dat is een van mijn collega's Ook KLB mod
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
 
Toezicht is gezond!
webicon

Tevens Blackadder
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
 


quote:
Op 29-11-2007 12:19 schreef SuperHarregarre

[..]


Gut, danke. Mit ihnen?
Het gaat wel hoor, alleen krijg ik zo een hele stapel werk op mijn bureautje gedropt dus veel fok zit er vanmiddag helaas niet voor me in! maar de tijd gaat zo natuurlijk wel lekker snel en morgen is het alweer weekend dus ik kan het allemaal nog wel aan!

Groetjes,
 

webicon

quote:
Op 29-11-2007 17:39 schreef SuperHarregarre
Teringloser.
11 letters.
Welkom.

En bedankt
 


quote:
Op 29-11-2007 13:43 schreef SuperHarregarre

[..]


Hehe sterkte. En inderdaad, op naar het weekend alweer.

Thanks, het is allemaal weer gelukt!

Fijn weekend!
 


die foto, dat bevalt mij wel

magic mushroom mushroom lalallaa
 
Neqschot...?
webicon

quote:
Op 30-11-2007 23:07 schreef SuperHarregarre

[..]


En trappen mensen een beetje in je gebouwenimitatie?
haha hoesow dat, leg s uit Is een bijbaantje van me daarom daar neergezet
*Hosselcopter*
 
De lof der
webicon

quote:
Op 01-12-2007 02:48 schreef SuperHarregarre
Lof der ?
Klopt. Maar ondertussen al niet meer hoor.
Op donderdag 4 februari 2010 19:01 schreef jitzzzze het volgende:
[..]
 
Neqschot...?
webicon

quote:
Op 01-12-2007 02:48 schreef SuperHarregarre

[..]


Er staat Bakkerij in plaats van Bakker.
ja is net als transformers,
*Hosselcopter*
 
"fok"

quote:
Op 01-12-2007 13:12 schreef SuperHarregarre
Is dat je bril of heb je meegedaan aan de cursus 'creatief met jampotten'?
Neenee, had ook gekunt, 2 jaar geleden oppad voor carnavalskleren.
“Take care of life, before life takes care of you!”
 
Hjallrawr.
webicon

quote:
Op 01-12-2007 19:10 schreef SuperHarregarre
De buurt zal wel blij zijn met je drumstel.
Ze schijnen er geen last van te hebben
Raise your head and say: "WELL DONE, WELL DONE!".
 
-weggejorist-
webicon

quote:
Op 03-12-2007 15:54 schreef SuperHarregarre
Ik praat niet met DGK-kijkers.
OMGWTFMOGGEL~!11!1EINZ1
 


Ik lurkte en dat laat ik graag weten
In Nomine Patris, Et Filii, Et Spiritus Sancti.
 


quote:
Op 03-12-2007 16:20 schreef SuperHarregarre

[..]


Zag je naam al staan maar was nog in blijde verwachting van je berichtje.
Tja ik dacht 'K kan SH niet lang laten wachten he '
In Nomine Patris, Et Filii, Et Spiritus Sancti.
 
 
 
not.
webicon

quote:
Op 01-12-2007 15:40 schreef SuperHarregarre
Het is dat je 14 bent.
Of anders.
Life's a bitch. Be its pimp.
 
Music is dead.
webicon

quote:
Op 04-12-2007 21:16 schreef SuperHarregarre
Hehe, MASD heeft de spreekwoordelijke rapen gaar.
dude. stil
Long live music.
 
Music is dead.
webicon

quote:
Op 04-12-2007 21:22 schreef SuperHarregarre

[..]


Zag de dramatische post van xlittlestarx wel. Je hebt haar hartje gebroken, you dirty bastard.
kan ik toch niks aan doen
Long live music.
 
Music is dead.
webicon

*MASD Supernogwat een kankerharde schop tegen zijn ballen geeft.
Long live music.
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
harregarre
Huilen dan.
 
Music is dead.
webicon

quote:
Op 04-12-2007 21:33 schreef SuperHarregarre

[..]


Ook into SM?
begrijp de hint gewoon en flikker op srly.
Long live music.
 
Music is dead.
webicon

quote:
Op 04-12-2007 21:44 schreef SuperHarregarre

[..]


Niet zo bezitterig doen MASD. We all wanna have a French ride.
jemoeder+kanker=lol.
Long live music.
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
quote:
Op 04-12-2007 21:34 schreef SuperHarregarre

[..]


Is dat zo?
or ig ine el
Huilen dan.
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
quote:
Op 04-12-2007 21:52 schreef SuperHarregarre

[..]


Geen dank.
Maak je maar geen illusies
Huilen dan.
 
not.
webicon

quote:
Op 04-12-2007 19:19 schreef SuperHarregarre

[..]


Anders had ik mijn roombuks gebruikt?
Life's a bitch. Be its pimp.
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
quote:
Op 04-12-2007 23:27 schreef SuperHarregarre

[..]


Geen eens een leuk woordgrapje erachter?
niet voor jou nee
Huilen dan.
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
quote:
Op 05-12-2007 00:01 schreef SuperHarregarre

[..]


Pas maar op rekel of ik joris je fipo weg.
NEEEHEEEE

desnoods edit ik 'm welHuilen dan.
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
pff, net alsof de fipo anders niet van mij zou zijn trouwens
Huilen dan.
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
quote:
Op 05-12-2007 00:40 schreef SuperHarregarre

[..]


Ik ben baas in eigen fotoboek.
correctie:

ík ben de baas in jouw fobo
Huilen dan.
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
quote:
Op 05-12-2007 01:03 schreef SuperHarregarre

[..]


Nu ga je te ver. Moet jij eens opletten.
het spijt me
Huilen dan.
 


quote:
Op 04-12-2007 21:21 schreef SuperHarregarre
Whehe, dat onderschrift van jou.

24 uur in een dag en 24 in een krat is toeval. 1 flesje per uur...wat is dat nou? Ben je een vent of niet?

(24x24)/60= 9.6*7 = 67.2*sqrt(24) = 329,21*24 = 7901/((60/24)^2)= 1264,16/420 = ongeveer 3. Dat is de goede minimale berekening.
0keej
 

webicon

quote:
Op 04-12-2007 19:20 schreef SuperHarregarre
Heb ik iets verkeerds gezegd?
Ja donder op met die domme opmerkingen aub.
 


quote:
Op 04-12-2007 21:06 schreef SuperHarregarre
Pourquoi toutes de les personnes parlent francais ici? Ce n'est pas une forum francaise! Ils doivent parler hollandais ici!

Au revoir,

Geert Wilders
*PROEST*!!!!
 

webicon

quote:
Op 05-12-2007 12:00 schreef SuperHarregarre

[..]
Ik kan m'n bericht bij jou niet eens terugvinden. Nu weet ik niet wat ik heb misdaan.
Dat komt omdat ik het verwijderd heb
 
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
quote:
Op 05-12-2007 10:21 schreef Frappelsien

[..]


Ja donder op met die domme opmerkingen aub.
haha

harregarre
Huilen dan.
 
bassneemeenracecarneemeensaab

quote:
Op 05-12-2007 15:31 schreef SuperHarregarre
Heet hangijzer?
nee
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
quote:
Op 05-12-2007 15:32 schreef SuperHarregarre

[..]


Ik doe 't goed bij de meiden blijkbaar.
Ocharme toch

zal ik je dan maar een kusje geven?

---

Huilen dan.
 

webicon

quote:
Op 04-12-2007 21:51 schreef SuperHarregarre
Kekke sproetjes.
 
Run to the pils!

desalniettemin ende chapeau
I play sports...no I don't, what the fuck?
 
D66-rechter
webicon

quote:
Op 09-12-2007 23:38 schreef SuperHarregarre
BacoBoy.
wat?
Ik ook, bedankt!
 
dus niet Donroyco
webicon

SHG
Op maandag 29 september 2008 11:45 schreef HostiMeister het volgende:
Dat is zeg maar de Nederlandse taal op een vuige keukentafel voorover buigen en hem dan zonder glijmiddel anaal verkrachten. :'(
 
Neqschot...?
webicon

*Hosselcopter*
 
Born in the echoes.
webicon

https://www.isthatso.nl
Huilen dan.
 
dus niet Donroyco
webicon

quote:
Op 15-12-2007 03:32 schreef SuperHarregarre

[..]


DR

?
Op maandag 29 september 2008 11:45 schreef HostiMeister het volgende:
Dat is zeg maar de Nederlandse taal op een vuige keukentafel voorover buigen en hem dan zonder glijmiddel anaal verkrachten. :'(
 
rickmans (Site-Admin Fotoboek/Weblog) Gepost op 16-12-2007 om 13:42 pm
Hasselmans
webicon^^^ even kappen daarmee, anders plaatsen wij een lock
 
Babes;)

quote:
Op 16-12-2007 17:31 schreef SuperHarregarre
Heb je foto's van je moeder?
Houden jullie hier niet van mooie vrouwen:D
 
rickmans (Site-Admin Fotoboek/Weblog) Gepost op 16-12-2007 om 17:55 pm
Hasselmans
webicon

quote:
Op 16-12-2007 17:31 schreef SuperHarregarre
.
 

webicon

quote:
Op 16-12-2007 18:41 schreef SuperHarregarre
Ik dacht eerst even dat je homo was maar je bent vrouw.
Ik lijk ook zo enorm op een vent.
 
Winnaar 5 FOK-awards 2022
webicon

https://forum.fok.nl/topic/2573232
quote:
Op 17-12-2007 00:50 schreef SuperHarregarre
Hoi volslanke griet.
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!