Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
François - StarmanFR
no userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 22-04-2008
Laatste update 27-08-2014
Geslacht Man
Geboortedatum 03-11-1989
Relatie Single
Seksualiteit hetero
Kleur ogen groen
Schoenmaat 45
Beroep
Studierichting Manager Havenlogistiek
Woonplaats omg. Zoetermeer
Favo forum geen
Favo FOK!kers
Favo subsite geen
Aantal forumposts 3.350 »
Aantal FP-reacties 2.627 »
Aantal views 2.984
Aantal reacties 156
Laatste voyeur(s) Metro2005
Pisces29
Metalfrost
quo_
nv-Zen
pm
Fuck's sake.
webicon

quote:
Op 16-09-2011 19:57 schreef StarmanFR
mooie tatoeage
Dankeschön
 
Fukkin fegget

quote:
Op 16-09-2011 19:57 schreef StarmanFR

[..]

zekerz
wie ben jij nou weer?
 
Maximaal
webicon

dankje!
→ Kijk niet dit, maar dat. ↑
 
Nakal
webicon

hihi je was weer aant lurken
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
 

webicon

quote:
Op 23-09-2011 23:54 schreef StarmanFR
Fan van Feyenoord en New York, niet verkeerd
Dat dacht ik ook
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
 
Nu nóg makkelijker
webicon

quote:
Op 29-09-2011 17:47 schreef StarmanFR
Leuk fotoboek
Dank je De jouwe is nogal leeg
Leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker.
Een topic over verstandig FOK!ken.
'Roestige daken, vochtige kelders'
 

webicon

quote:
Op 07-10-2011 16:35 schreef StarmanFR
Hoi!
Sinds hoelang zit jij nu in Estland, en hoe bevalt het daar?
Ik ben hier voor het eerst op exchange geweest in 2009 in de kleine stad Tartu.

Daarna een vriendin gekregen daar en op en neer gependeld van studiefinanciering Bachelor gehaald en verkast naar Tallinn sinds 1 juli dit jaar. We hadden echt een wereldzomer hier Het is echt een heerlijk land, een beetje het oude Nederland.

Meer sociale controle, een houten kar kan gewoon in de binnenstad onbewaakt staan. Als je dat in Den Haag zou hebben zou het binnen 1 nacht vernield/verbrand zijn. Dat soort dingen. Oh ja, en er zijn heel veel bloedmooie vrouwen en de concurrentie van de mannen is vrijwel nihil. Het enige minpunt is dat het salaris niet zo hoog ligt maar dat neem ik op de koop toe. Why do you ask?
 

webicon

Ja precies, het Ests behoort tot de Finoegrische talen en is verwant aan het Fins en het Hongaars hoewel ik dat wel zie bij het Fins en niet zozeer bij het Hongaars.

Qua economie doen ze het zeker heel goed, er is nog wel een relatief hoog werkloosheidspercentage maar als je het vergelijkt met een buurland als Letland doen ze het heel goed. Ik heb ook een interesse in de Sovietlanden, heb een soviet en post soviet programma gevolgd aan de Universiteit van Tartu (De tweede grote stad in Estland) uit pure interesse. Maar ik zou zeggen, vlieg d'r eens heen, kijk hoe je je voelt hier.

Voor mij was iedere keer hier een gevoel van thuis komen. Als je hier alleen maar komt omdat je een vriendinnetje hebt gaat het niet werken, ik heb een superclick met dit land, de mensen, de muziek, de cultuur, de ruimte etc..Ben je al vaker in oost-europa geweest?
Het is trouwens een zeer veilige stad (hoewel m'n fiets al 2 x gejat is ) Als je d'r blank uitziet heb je niks te vrezen, als neger zul je vast weleens apengeluiden horen maar dat is niet op ons van toepassing geloof ik...
 

webicon

quote:
Op 25-10-2011 15:53 schreef StarmanFR
Erg gaaf fotoboek
Dank u!
There are no good girls gone wrong, just bad girls found out.
 

webicon

quote:
Op 30-10-2011 12:02 schreef StarmanFR

[..]

Ik ben zelf in Oost-Europa alleen in Polen geweest, wel helemaal van noord naar zuid, van Gdansk tot Krakau. Was wel een leuke trip.
Maar ik ben blij voor je dat je het daar helemaal naar je zin hebt.

De Roemeense popgroep Morandi die heel bekend is in Oost-Europa komt, komt trouwens naar Tallinn toe. http://morandi-music.com/en/concerts/on-tour-tallinn-estonia.html
Ik ben een grote fan van deze muziekgroep.

Estland heeft sinds dit jaar de euro ingevoerd. Heeft het land daar nu niet teveel spijt van, door alle problemen nu met de euro ?
Ja, alles is net zoals in Nederland destijds duurder geworden, men wil echter graag bij Europa horen en het nieuws van Poetin van een Euraziatische unie viel hier niet echt goed. De Russen hebben hier niet een al te beste naam, de Russen die hier wonen blijven Russisch spreken en worden kwaad als men alleen maar Ests terug spreekt.

Ken die popgroep niet trouwens, misschien populairder in de Balkan omgeving? Tickets naar Estland zijn niet onwijs goedkoop behalve als je met RyanAir vanuit Duitsland bv vliegt.
 

webicon

quote:
Op 03-11-2011 17:49 schreef StarmanFR
Waar heb je 250 km per uur gereden, ergens in Duitsland ?
Ehm, nee!
Een hele tijd terug. Ergens anders
 

webicon

quote:
Op 31-10-2011 14:19 schreef StarmanFR

[..]

De Russen hebben in meerdere gebieden die ze hebben 'veroverd' een niet al te beste naam. Maar een land als Estland is cultureel en taalkundig ook nog eens niet of nauwelijks verwant aan Rusland. Logisch dat in zo'n gebied veel mensen voor hun eigen land en taal opkomen, en niet op prijs stellen dat mensen niet de officiele taal van het land willen spreken, ook al zijn sommige mensen van oorsprong Rus.

Deze popgroep is in Nederland en West-Europa zo goed als onbekend, maar in zowat het gehele Oostblok heel populair. http://en.wikipedia.org/wiki/Morandi_(band) Ik geloof dat ze nog het meest populair zijn in Rusland. De groep heeft awards gewonnen in o.a. Rusland, Polen en Slowakije en ook twee keer de MTV-awards. Als ik in Tallinn zou wonen, zal ik zeker naar een concert van deze groep toegaan. Ik heb van deze groep ook twee CD's gekocht via internet (album N3XT en Reverse)uit Oekraine.
Ik heb even paar liedjes van Morandi geluisterd, iets te oosters voor mij geloof ik
En, heb je al emigratieplannen?
 

webicon

quote:
Op 03-11-2011 17:49 schreef StarmanFR
Waar heb je 250 km per uur gereden, ergens in Duitsland ?
Nederland
 
Shoegazing forever.
webicon

Teruglurk.
I________have become. Comfortably numb.
 


quote:
Op 08-03-2012 23:32 schreef StarmanFR
Leuk fotoboek en je ziet er ook leuk uit
Dank je wel.
 
Moving on
webicon

quote:
Op 25-10-2012 16:01 schreef StarmanFR
Hey wild girls
Hey
Run rabbit, run.
 
 
Morandi fan

http://www.morandi-music.com/
quote:
Op 07-11-2012 16:16 schreef Benificent
geen foto?
Ik heb een paar foto's van mezelf en in het algemeen, misschien een idee om ze inderdaad een keer hier neer te zetten.
Check my youtube channel with the best music and road movies: http://www.youtube.com/user/StarmanFR
 

webicon

Lurker!
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
 
Vrijheid voor Demoon_uit Hemel
webicon

Bonjour.
 
Vrijheid voor Demoon_uit Hemel
webicon

quote:
Op 27-12-2012 16:10 schreef StarmanFR

[..]

Bonjour, ca va?
In welk land woon jij nu, jij was geemigreerd?
Of zit je nog steeds in Friesland?
Ik ben nog steeds in Fryslan.

Ik wil emigreren, maar ik ben niet dapper genoeg.
 
Vrijheid voor Demoon_uit Hemel
webicon

quote:
Op 28-12-2012 16:37 schreef StarmanFR

[..]

Ah, ik dacht dat je al in het buitenland had gewoond, in Portugal of ergens in Zuid-Amerika. Maar kennelijk ben je terug in Friesland.
Ik wil later ook emigreren, moet er niet aan denken om de rest van mijn leven in NL te moeten blijven. Ik woon hier sinds mijn geboorte, ben 23 jaar en raak hier langzamerhand beetje uitgekeken. Ik zoek later een land met wat meer natuur en ruimte etc. en misschien/hopelijk een wat beter uitgaansleven. Ik heb alleen nog geen enkel idee waar ik het grootste gedeelte van mijn leven wil doorbrengen. Oost-Europa, Zuid-Europa of een ander land in West-Europa, niks is zeker en ik sluit niks uit. Zuid-Amerika en Azie trekt me wat minder. Wellicht is Canada nog een optie, Afrika weet ik niet.
O ja, ik ben zelf trouwens helemaal niet links ingesteld.
In Oost-Europa heb je veel natuur, alleen in de winter is het daar ongelooflijk onaangenaam, erg deprimerend en heel openbare dronkenschap (alleen Tsjechen zijn wel netjes en zijn niet stomdronken in de regel). De lente en zomer zijn daar wel oke. Canada is leuk als je houdt van ijs en sneeuw en feministen. Wel ook veel natuur en ruimte inderdaad.
Azie ken ik niet echt.
Afrika, sommige delen zijn tof, vooral de eilandstaten. Op het continent is criminaliteit wel een groot probleem, de eilandjes daarentegen zijn veiliger dan Nederland.
Zuid-Europa heeft wel iets, Joegoslavie is ook oost-Europa, maar toch vele malen minder deprimerend dan het typische Oostblok, mensen zijn netter en drinken niet zoveel en het eten is niet zo smerig als in Oosteuropa. Italianen vind ik te neurotisch, Spanje en Portugal is tof Griekenland ook wel denk ik, maar daar ben ik nooit geweest. De economie is er wel aan gort.

En je bent niet links, maar wat niet is kan nog komen. Je moet ook geen feministische over-politiek-correcte zure linksert worden, maar een toffe socialist, met hart en geest en ziel, zoiets als in Latijns-Amerika dus. Sommige linkse mensen zijn echt zuur en saai helaas, maar denk niet dat iedereen die links is zo is.
 
Vrijheid voor Demoon_uit Hemel
webicon

quote:
Op 30-12-2012 17:55 schreef StarmanFR

[..]

Oost-Europa is dan inderdaad erg koud en dat kan deprimerend zijn, zeker als wegen moeilijk begaanbaar zijn en je daardoor een geïsoleerd gevoel krijgt.
Ik wilde vroeger tot enkele jaren terug heel graag ergens in Zuid-Europa wonen, maar vanwege de economische en ook wel politieke problemen daar ben ik daar toch wat van teruggekomen. Als je trouwens afhankelijk bent van de handel kan je beter in West of misschien zelfs Centraal/Oost Europa zitten dan in die landen in de periferie. Ik ben zelf in Londen geweest, de USA, Italie, piepklein stukje Spanje (rond Bilbao), Duitsland, Polen, Kroatie en Marokko geweest. Italie is leuk om te bezoeken maar om te wonen weet ik niet. Kroatie is heel mooi, indrukwekkende landschappen en lekker eten. USA is indrukwekkend om te bezoeken maar heel erg kapitalistisch, ik denk dat het jou land totaal niet is. Ik weet ook niet of het mijn land zou zijn, is een toch wel erg 'hard' land.

En Marokko heeft een wel heel erg groot cultuurverschil om mezelf daar te zien wonen, om te bezoeken is het wel fantastisch. Polen vond ik leuk om een keer geweest te zijn maar het is daar behoorlijk koud in de winter en qua natuur niet zo indrukwekkend vergeleken met andere oostbloklanden. Kroatie en Griekenland behoren qua landschappen misschien wel tot de mooiste landen van dit continent, maar allebei (ook Kroatie http://www.metronieuws.nl(...)2BHxPrrVWb4HgVAA41Q/ ) vreselijk corrupt.
Ik ben zelf ook Frans en zie mezelf zeker wel een paar jaar in Frankrijk wonen, hoewel dat voor mij niet emigreren is. Verder is Duitsland en erg goed land om te wonen lijkt me, goed georganiseerd en ook wel een sympathiek en leuk land, en hoewel minder dan vroeger, kan je nog steeds op enkele stukjes autobahn hard rijden.

Je zei zelf ook ergens dat je in Roemenie een was geweest, maar je ervaringen met dat land waren erg negatief?
Ik weet wel dat ze daar erg goede popmuziek maken.
Dat ene nummer van O-Zone komt uit Moldavie, daar wordt ook naast Russisch, Roemeens gesproken. Goed nummer inderdaad, maar dus niet uit Roemenie.
Moldavie vind ik wel iets hebben, maar Roemenie viel erg tegen inderdaad. Teveel bedelaars, dieven, gespuis, mensen die je lastig vallen, je kan geen stap zetten zonder aangesproken te worden door een of andere mafklapper.

Moldavie was daarentegen heel anders. Moldaviers hebben meer zelfrespect denk ik, vallen anderen niet lastig en zijn ook stukken minder dronken dan hun westerburen. Roemenie was dus eenmalig, Moldavië, ook Transdnistria en Gagauzie, was wel tof en wellicht een herbezoek waard.

Roemenie raad ik dus echt af, daarentegen welkome verrassingen waren voor mij: Zuid-Servie nabij de grens met Bosnie, Noord-Montenegro (Crna Gora), Macedonie, Noord-Albanie, West-Zakarpatia (Oekraine), Odessa en Bilgorod-Dnistrovsky + Zatoka zie kaart: http://mapy.cz/#x=30.515049&y=46.144558&z=8&t=s&q=odessa&qp=12.595504_48.761029_18.145790_50.806780_6&d=muni_18778_0_1Landen in het oostblok die ik niet echt de moeite waard vind zijn Slowakije, Polen, Roemenie en noord-Servie. Te saai gewoon.
 
De echte BG, die tof is.
webicon

quote:
Op 01-01-2013 01:27 schreef StarmanFR
Leuke foto's
dank u
Vraag yvonne maar hoe tof ik ben, die gaf mij er ooit een tagje voor.
 
 

webicon

quote:
Op 19-02-2013 18:09 schreef StarmanFR
Waar is die foto genomen? Ergens in de USA toch?
Nope. Aruba, bij de Natural Bridge (een week of twee voordat hij is ingestort).
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
 
LookAtMe
webicon

quote:
Op 23-02-2013 01:05 schreef StarmanFR
Wie zijn die meisjes in je fobo
Bovenste foto: V-nasty, kreayshawn en lil debbie.
de tweede is Radeo suicide
de bruid weet ik niet
It's not too late to change your hikikomori ways!
 
O+
webicon

quote:
Op 25-02-2013 01:27 schreef StarmanFR
2 spannende en leuke foto's van je vakantie
Hatsikidee wat spannend. Ik versta onder spannend toch echt wat anders
 
 
schattig
webicon

quote:
Op 26-02-2013 22:52 schreef StarmanFR
Leuke naam & ondeugende foto's
tx
 
 
To what Purpose!
webicon

http://www.torn.com/213036
quote:
Op 25-02-2013 18:57 schreef StarmanFR
Ah, schattige beestjes
Hebben er nu weer 2 bij

2 vrouwtjes. 1x een Lapjes en 1x een compleet rode poes.

De een 7jaar (bijna 8) de ander 9 maanden.
 
Live, Laugh, Love
webicon

Ga je mee naar 't stadion
Naar de ploeg
Van Rood en Wit
Je zoekt een plekje in de zon
Waar je zo
Gezellig zit
Kijk ze komen op het veld
En gejuich uit duizend kelen
Want je staat ervan versteld
Als de sterrenploeg gaat spelen
Dan is altijd wat je hoort
Het lied van Feyenoord
Mellow Moenie Mauwe, ouwe, ouwe, ouwe
 


quote:
Op 23-06-2013 15:34 schreef StarmanFR
Nieuwe foto's? Leuk!
Yup. Dank je.
 
Aardige knul.

quote:
Op 29-08-2013 00:28 schreef StarmanFR
Duckface je keek niet in mijn profiel
Waarom zou ik in je profiel kijken?
Centrum van het universum ben ik..
 


quote:
Op 06-09-2013 14:34 schreef StarmanFR
Je staat er weer leuk op, Turkse beauty
Dankje.
 
Nakal
webicon

quote:
Op 12-09-2013 19:56 schreef StarmanFR
Hey, nieuwe profielfoto.
Leuk!
Thnx!
"Purple is the last color of the rainbow colors. It means I will trust and love you for a long time"
 
GeK, no?
webicon

https://www.facebook.com/pages/Bad-Trip-Bob/706377366138896
quote:
Op 02-10-2013 18:13 schreef StarmanFR
Grappige foto's
Jouw foto's zijn ook grappig in je fobo. Ze zijn wel heel erg subtiel. Ik denk dat de meeste mensen ze niet eens opgevallen zijn.
 


quote:
Op 01-10-2013 18:47 schreef StarmanFR
Servisch wapen? Lijkt nogal veel op het Poolse wapen
Oost Europa heeft veel goede banden met Rusland
 
Quia Opportet
webicon

quote:
Op 04-11-2013 11:35 schreef StarmanFR
Ben je een etnische Pruis of gewoon een Nederlander? En ben je van plan om Polen weer in te nemen en Pruissisch te maken? Groetjs
Echte Pruis, afkomstig uit de gebieden die tijdelijk onder Pools bewind staan.

En inderdaad, "tijdelijk" als het aan mij ligt.
 
Pushing every button.
webicon

quote:
Op 14-11-2013 11:37 schreef StarmanFR
Leuke fobo redhead
Dankje! Waar zijn jouw foto's?
 
Pushing every button.
webicon

quote:
Op 14-11-2013 13:38 schreef StarmanFR

[..]

Tijdje geleden wilde ik nog foto's plaatsen, maar op deze website werden de afmetingen van de foto's niet geaccepteerd enzo
Verkleinen is inderdaad zwaar en arbeidsintensief werk. Ik voel je pijn.
 
You break it, You buy it.
webicon

quote:
Op 14-11-2013 09:42 schreef StarmanFR
Leuke kleding op je foto.
Dank je
Meervoud van lef, is leven.
 


quote:
Op 15-11-2013 14:33 schreef StarmanFR
Hoi, ben je ook Spaans van nationaliteit?
Jup, 1/2 Spaans
 
angry bear
webicon

quote:
Op 26-11-2013 16:15 schreef StarmanFR
1 Nieuwe foto! Leuk.
Hij stond er al een tijd maar dank je wel.
 

webicon

quote:
Op 05-12-2013 13:26 schreef StarmanFR
Wil ook even zeggen dat je een leuk Fobom hebt
Dankjewel
 

webicon

quote:
Op 09-12-2013 16:29 schreef StarmanFR
Leuke fobo van auto's en vakantie.

Thnx
 


quote:
Op 17-12-2013 10:50 schreef StarmanFR
k geil
Had je best anders mogen formuleren

 
geen praatjes maar plaatjes
webicon

http://www.sabinemetz.com
quote:
Op 17-12-2013 10:47 schreef StarmanFR
Stoer uiterlijk
Haha thanks!
 
HOI!
webicon

quote:
Op 18-12-2013 10:02 schreef StarmanFR
Mooie snelheid.
Kijken wat zn top was (245 en een beetje)
Het verschil tussen ken en kan kunnen we niet.
 
koning één-oog

http://www.versteegt.com
quote:
Op 20-12-2013 10:30 schreef StarmanFR
Oude informatie: volgens je profiel ben je nu 34 jaar oud!
Hehe, yep. Vrij oude info. Moet ik ooit nog eens updaten. Maar ja, ik moet nog zo veel
You may be right, I may be crazy. But it just might be a lunatic you're looking for... -- Billy Joel
 

webicon

quote:
Op 26-12-2013 17:07 schreef StarmanFR
Interessant fotoboek
Bedaaaankt
 
your selection of the finest
webicon

quote:
Op 02-01-2014 15:04 schreef StarmanFR
Mooi paadje
Klopt, haast jammer dat het pad en het bruggetje vervangen zijn...
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
 
your selection of the finest
webicon

quote:
Op 02-01-2014 15:15 schreef StarmanFR

[..]

Wat is ermee gebeurt dan?
"Opgeknapt".
I'm fed up with all this Wi-fi-high-fiving
Steam: Skullsplitter
Origin-naam:013skullsplitter
 
Kekke tante
webicon

quote:
Op 23-12-2013 21:19 schreef StarmanFR
Ben jij dat op die laatste foto?
Nee.
\[b\]Op maandag 20 augustus 2012 10:56 schreef robdriessen het volgende:\[/b\]
Kom niet aan DW, want ze heeft een heel leger achter zich. Letterlijk. ;)
\[b\]Op maandag 8 mei 2017 22:33 schreef KaBuf het volgende:\[/b\]
Bek houden tegen DW hè :(
 
Cogito ergo Fok!
webicon

quote:
Op 08-01-2014 11:12 schreef StarmanFR
Leuke katten
Dank je! Ik zal de complimenten overbrengen .
KuikenGuppy
 
Spiekerd
webicon

quote:
Op 15-01-2014 09:09 schreef StarmanFR
Rome
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
 

webicon

quote:
Op 13-01-2014 15:13 schreef StarmanFR
Massive Attack - Mezzanine.
Heb ik 1 keer voor mijn vader zijn verjaardag gekocht.
Jouw vader heeft goede smaak.
 


quote:
Op 07-01-2014 09:45 schreef StarmanFR
Zomer outfit
Leef voor de zomer!
 
Appelig banaantje
webicon

quote:
Op 21-01-2014 09:56 schreef StarmanFR
Zomer
Bijna
Sometimes you see knopjes
 

webicon

quote:
Op 23-01-2014 09:59 schreef StarmanFR
Toffe foto's hoor!
Bedankt!
 
** Vroomshoop **

http://www.jeroenpekkeriet.nl
Sorry man, mijn muisknop bleef hangen
Ex Twingo Driver, rijd nu met VW Transporter T5 :-)
Bekijk mijn auto op www.jeroenpekkeriet.nl
 
Baldy Nova
webicon

Hoi terug. Ken ik u?
Terrifying Kittysaurus: "Limitations are the shackles we bind to ourselves"
 
Baldy Nova
webicon

Hmm.. ok. Van waar deze eer dan?
Terrifying Kittysaurus: "Limitations are the shackles we bind to ourselves"
 
Imperator
webicon

quote:
Op 30-01-2014 09:48 schreef StarmanFR
Prachtig fotoboek! Nog niet eerder gezien/opgevallen.
Thnx, ja er is genoeg moois te ontdekken in de wereld
Dus gooi ik mn fotoboek maar vol met reisfoto's
..non est vivere sed valere vita est ..
 
Pandenverhuurder
webicon

...the understanding is itself the source of the laws of nature Kant A127
 
Live, Laugh, Love
webicon

nu heb je 2.500 views.
Mellow Moenie Mauwe, ouwe, ouwe, ouwe
 
 
Morandi fan

http://www.morandi-music.com/
quote:
Op 31-05-2014 18:31 schreef Sriracha
Nu 2.564
Bedankt voor het bijhouden
Dit bericht is op 15-06-2014 om 23:23 geëdit door StarmanFR.
Check my youtube channel with the best music and road movies: http://www.youtube.com/user/StarmanFR
 
 
Movies & games

quote:
Op 05-07-2014 00:44 schreef StarmanFR
2,03 meter, reus
Heb jouw profiel nog niet eerder gezien
Je ziet mijn profiel ook makkelijk over het hoofd
XBox gamertag:NLGoliath
 
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
webicon

Jouwe wat minder. Waar zijn je fobo pics!
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
 

webicon

quote:
Op 11-07-2014 18:14 schreef StarmanFR
Lid van de Hells Angels?
Alleen als je me boos maakt.
The media's the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and to make the guilty innocent... They control the minds of the masses.
 
is erbij
webicon

http://bijenzonderzorgen.nl/
quote:
Op 24-08-2014 21:32 schreef StarmanFR
Een hele goedendag
Dat is het zeker! Goedendag terug
Steun Stichting Bijen Zonder Zorgen!
op FOK!
op Facebook
op de website
 

webicon

Je mag best iets zeggen hoor