Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
no userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 05-08-2005
Laatste update 04-09-2006
Geslacht Vrouw
Geboortedatum -
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen
Schoenmaat 37,5
Beroep
Studierichting
Woonplaats Den Haag
Favo forum Lifestyle
Favo FOK!kers
Favo subsite FOK!forum
Aantal forumposts 307 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 28.453
Aantal reacties 1.909
Laatste voyeur(s) Simpel-Zat
Dokkertje
AIC
Bupatih
Clutch
pm

webicon

kijkt nog maar weer eens

Hey Seauphie, hoe heet dat grote modewarenhuis in Den Haag ook alweer? Iets met boutique? Of heb ik dat mis?
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
 
Meet me in Montauk.
webicon

quote:
Op 05-08-2006 22:05 schreef Seauphie

[..]


afbeelding!

BOEP! Wat 'n verrassing om, na jaren van PC-onthouding, toegehuillachen (of is 't toegehuillacht?) te worden door 'n rond, geel sujet met rode acn-wangen !

Ik heb mijn luxe strandvakantie op 't laatste moment ingewisseld voor 'n Huillach-Thema-Trektocht, maar daar heb ik absoluut geen spijt van!
Onderweg heb ik heel wat souvenirs verzameld, waaronder 'n voodoo-huillach uit Benin, 'n Japanse Origami-Crysmiley en 'n miniatuur huillach-jacht uit St.Tropez. Er is zelfs 'n klein winkeltje uitgehouwen in 'n rotswand van de Spitsbergen dat handelt in huillach-schudbollen !
M'n rood/witgeruite plunjezak is onderweg wel bezweken onder 't gewicht van al dat moois, dus zo kwam 't dat er 'n Samsung-trolley gestaag door 't Boliviaanse regenwoud hobbelde.

Helaas spelen ook de Turkse all-inclusive-resorts handig in op de enorme rage, want daar rolt nu de zogeheten 'Huilach' over de toonbank, 'n bobbelige, pluche replica van de chte Huillach .

En jij Boep, ben jj al terug van je wereldreis ?
Seauphie! Ik heb je grapjes gemist, merk ik al weer!

*traantjes wegveegt*

Hehe. Nou. Zo. Ik ben dus ook weer terug van vakantie. Vorige week vrijdag vertrokken naar het diepe oerwoud dat de Ardennen heet en gistermiddag teruggekomen. Heelhuids. En het was leuk, mooi, rustig, gezellig en wat dies meer zij. Maar waar ben jij nou eigenlijk geweest? En hoe was het daar? Want ik geloof helemaal nks van je huillach-trektocht. Gek, h?

!!!
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 

webicon

quote:
Op 05-08-2006 22:11 schreef Seauphie

[..]


Heu! Bedoel je de Bonneterie, of is er nog 'n luxueus warenhuis met gouden kroonluchters, klasse en grandeur dat ik nog niet ken !?
Dat bedoel ik ja! Niet dat ik er vaak kom, ben er eigenlijk een jaar geleden voor het laatst geweest. Misschien maar goed ook trouwens, als ik daar airmiles kon sparen had ik al lang een vlucht naar het zonnige zuiden geboekt. Late reactie trouwens! op vakantie geweest?

Oja, ik heb me woensdag niet aan mijn voornemen gehouden om minder geld aan kleding uit te geven Een hele toffe nudie regular ralf gekocht! Niet echt baggy of vintage, gewoon een toffe broek Verder heb ik zo laat op de avond geen zin in het schrijven van hele Bupsadinges-achtige epistels, hoewel ik die normaal gesproken wel kan waarderen.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
 
Meet me in Montauk.
webicon

quote:
Op 05-08-2006 22:27 schreef Seauphie

[..]


!

Z Boepje, dat klinkt allemaal heel knus en gezellig, maar eigenlijk weet ik nog steeds niks! Ik bedoel, zat je nou in de druilregen in 'n Belgische blokhut, bevond je je in 'n kelder in Charleroi of lag je op 'n roze handdoek aan de Vlaamse costa?

Ik heb de Cte d'Azur 'n bezoekje gebracht, hl veel gewerkt en over twee weken schal ik 'Boeeeep, Boeeeeep!' door 'n megafoon vanaf de Brandenburger Tor, want daar woon jij als heuse oostblokker niet zo ver vandaan toch afbeelding!?

!!
Het was ook knus en gezellig. Helemaal omdat ik met mijn familie in een huisje zat in een klein, onbekend dorpje, midden in de Ardennen. Regen was wel aanwezig, maar niet vaak. Vooral tijdens de heen- en terugreis moest ik toekijken hoe de zon werd weggepest door de regenwolken. Maar da's toch mooi afgemikt, aangezien het tjdens mijn vakantie vrijwel altijd droog was en het rijden in de regen heel wat frisser en fijner was dan in een enorme hitte.

Oeh, la la! Ik ben een beetje jaloers. En nu nog meer, nu ik lees dat jij over twee weken in Berlijn zit!
En als de wind gunstig ligt, kan ik je engelengezang misschien nog wel horen, ja.
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 

webicon

quote:
Op 05-08-2006 22:38 schreef Seauphie

[..]


Ah, ok! Ik was met de noorderzon vertrokken ja, maar ik ben er weer even .
Even? Je gaat nu de zuiderzon bezoeken? Waar was je?
quote:
En ohoh, wr wat gekocht, Metroman van Rotterdam!? .
H! Dat is makkelijk praten, nu toevllig vandaag de gay pride plaatsvond. Maar gelukkig kan ik mijzelf nog vrij onopvallend in het straatbeeld begeven, z gek maak ik het niet. Hoewel, ik werd wel aangesproken door een uiterst lief meisje van het WNF, van dat niet meer bestaande regenwoud, weetjewel?! Een leuk gesprekje gehad, waarna we met een brede lach uit elkaar gingen omdat ze de conclusie getrokken had dat ik niet geinteresseerd was in haar acceptgiro's. Die conclusie had ze goed getrokken, ik was meer geinteresseerd in de persoon die het WNF op dat moment vertegenwoordigde. Gelukkig had ze dt niet in de gaten.
quote:
Maar 't is je vergeven, want regular is altijd goed . Ja, daar komen je gespierde mannenvormen vast mooi in uit, toch !
Hmm, als je mijn kont in die zo sexy nudiebroek bedoeld, dan kom je toch van een koude kermis thuis. Erg veel soeps is het niet namelijk, al zeg ik het zelf. Hoewel ik het beter aan vrouwen als jij kan overlaten die conclusie te trekken.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
 

webicon

quote:
Op 05-08-2006 22:45 schreef Seauphie
Oh wacht, ik lees je edit nu pas !
Ik heb ook weer veel te veel uitgegeven, notabene op m'n wrk. Alles wat ik er verdien geef ik er ook weer uit, pfft .

Bij de Bonneterie kan je trouwens wel punten sparen, maarja, dan bestaat de kans dat je straks ng meer koopt 'omdat je dan van die leuke punten krijgt' .
Waar werk je? Of krijg je het gevoel dat ik je verhoor? Hmmm, dat is k een vraag. Ik denk dat ik het bij Rotterdam houd, of nog liever, bij mijn huidige garderobe.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
 
Meet me in Montauk.
webicon

quote:
Op 05-08-2006 23:02 schreef Seauphie

[..]


Pfoe, zo'n huisje in de Ardennen is toch wel vl leuker dan die Turkse vakantieparken, vind ik! Volgens mij is dat traditie, dat 't regent onderweg, want dat hadden wij vroeger ook altijd op weg naar de Ardennen .
Heb je ook eikels gezocht in 't bos ? Of nee, ik denk eigenlijk dat je meer kans had die te vinden in die kelder in Charleroi, afbeelding.

Berlijn lijkt me seeehr schon, heb jij daar al niet eens 'n nietsvermoedende 'gastvrouw' laten schrikken in 'n donker woud !?

Auf wiederhren, BerlinerBoep !
Dat is natuurlijk zo, maar afwisseling op z'n tijd is natuurlijk ook niet verkeerd. Volgend jaar wordt het misschien dus weer lekker luieren en zonnen in de Spaanse zon.
Ik heb wel een foto gemaakt van een eikel (toeval, toeval! )
! Seauphie, toch!

Berlijn s ook sehr schn! Heb ik je er al ooit foto's van laten zien via de mail?
En ja, dat was ik, ja.
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 
Meet me in Montauk.
webicon

quote:
Op 05-08-2006 23:23 schreef Seauphie

[..]


Ja, de Spnse zon is ook niet mis . Maar nee, ik zie 't toch niet zo zitten om ten onder te gaan in 'n Turks zwembad door 'n Sjonnie die 'bommetje' doet .

Nee, ik heb nog nooit BerlinerBoep-foto's gehad ! Anders had ik er allng n als wallpaper gehad afbeelding.
Nou, m'n mailboxje staat open hoor .
Tsja, die Sjonnie's moet je dan ook zo goed mogelijk proberen te vermijden. Wr je ook bent.

! Nog nooit? Oh, dan zal ik je daar vanavond of morgenmiddag mee verblijden. Ik zal die inbox van jou eens helemaal volspammen!

Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 

webicon

quote:
[b]Op 05-08-2006 23:15 schreef Seauphie

! Staan die WNF-bandieten nu ook al in Rotterdam!? Ze zwermen hier door de hele stad, en werkelijk idere dag werpt er zich weer 'n nieuw figuur voor m'n voeten om me zo'n giro aan te smeren afbeelding!
Ja! Ik werd op de lijnbaan op een traject van pakweg 150 meter drie maal aangesproken. Of eigenlijk tweemaal, de derde keer liet ik het niet zo ver komen. WNF, NRC next, en een andere willekeurige organisatie Ze lijken ook afspraken te hebben mbt jachtgebied, een woord wat wel van toepassing is.
quote:
Wel leuk dat 't zo'n leuk meisje was, maar eh, ik denk toch dat ze zo d'r vermoedens heeft over je interesse. Want kijk, als Casparovvv, de jongeman die spaart voor 'n dure reis naar Z-Afrika, stopt voor 'n WNF-meisje dan is dat nit vanwege de acceptgiro's !
Wellicht, wellicht. Ze sloot het gesprek af met: 'maar dat doe je toch niet h? ', nadat ik gezegd had dat ik, mocht ik lid willen worden, dat liever thuis doe en principeel nergens lid van wil worden op straat. Ach, zolang ze me niet minachtend aankijken vind ik het allemaal prima
quote:
[..]


Nouja, ach, misschien heb je wel prachtige kuiten .


Die stellen iets meer voor, hoewel ze wel een beetje op een zwanger nijlpaard lijken nu ze vol met vocht zitten. Heel de week in de winkel gestaan, 10 uur per dag.
Op dinsdag 24 november 2009 23:03 schreef k_man het volgende:
Een einde aan oeverloos gelul is een einde aan Fok.
 


DIT KADETJE IS TERUG UIT ITALIA.
 
Meet me in Montauk.
webicon

quote:
Op 07-08-2006 20:32 schreef Seauphie

[..]


Bah, BrandenburgerBoepBandiet! Zit ik hier twee dagen en nachten op 'n keihard Praxis-slaapmatje te bivakkeren voor de computer, zijn er ng geen foto's .

Trouwens, jouw laatste zin is wel hl dubieus, afbeelding.
SensuelesexyslimmeslankeSeauphie! (Nee, da's geen geslijm, maar ik kon geen andere positieve s-woorden verzinnen. )

! Check je gmail.
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 
Meet me in Montauk.
webicon

Wat loop jij nou te spieken? H? Ben je soms je tong verloren?

En waarom doet mijn toffe puh-smiley het wel op het forum, maar nog niet in het fotoboek?
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 
Meet me in Montauk.
webicon

quote:
Op 08-08-2006 21:31 schreef Seauphie

[..]


Ik had al m'n concentratie nodig bij 't pagina's lange mailtje dat ik je net gestuurd heb .
Er zit zelfs 'n levensechte actiefoto bij van 'n hulpeloos schepsel dat 'n wild kolkende rivier doorkruist ! Nu open je natuurlijk gretig je mail om te kijken of er 'n foto bij zit van Seauphie die met opengesperde mond ten onder gaat in 'n woeste draaikolk op 'n zelfgebouwd vlot (in 't opblaasbare Bart Smit-badje in de tuin) afbeelding.
Nee, sorry, inbox-mail gaat voor 'je hebt een nieuw bericht in je fotoboek'-mail, dus ik had het al gezien.

Maar die foto van jou in het Bart Smit-badje mag je natuurlijk altijd sturen.
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 
Meet me in Montauk.
webicon

En post vooral alles dubbel in mijn fotoboek. Alsof ik ook niet die pagina-lange mail van jou moest lezen ofzo!
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 
AGO VIVE!

http://www.corederoma.it
Hola

Dat is lang geleden! Inmiddels weer thuis van uw Odyssee ?
AS Roma---Ajax---Real Valladolid---Hammarby IF---West Ham United--- River Plate---Alessia Filippi
LA DISOCCUPAZIONE... TI HA DATO UN BEL MESTIERE...MESTIERE DI MERDA...CARABINIERE!
 
Tilburg boven fallus.
webicon

http://www.last.fm/user/stevendbr
Godverdomme, geil.
 
Hadouken!
webicon

Leeft gij nog, faire jonkvrouwe?
\[i\]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke\[/i\]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
 

webicon

volgens mij weten maar weinig mensen hoe je er nou in het echt uit ziet , met al die photoshop gefilterde fotos
Death smiles upon us all, the only thing you can do, is smile back.
 

webicon

deze mag je als je wilt deleten
Dit bericht is op 14-08-2006 om 15:23 gedit door anathema.
Death smiles upon us all, the only thing you can do, is smile back.
 

webicon

Leuke foto's.. Alleen.. Niet teveel mee gaan knutselen met photoshop e.d.
Gewoon 'puuah natuuah' houden
Was ik maar rijk en niet zo gelukkig.
 
 


OOH MY GOD. ik kan wel janken dat m'n kadetje nu niet tegenover me zit - dat ik geen bruine oogjes boven dat scherm zie uit komen - zodat we elkaar kunnen bestoken met verhaaltjes over praktijk de turf.

zit ik hier in m'n pauze/tussenuurtje alleen met mediatheek-miep in een verder verlaten mediatheek! wt een ramp.

en een antwoordje terug kan ik op dit tijdstip ook wel vergeten..

nou ja, dan maar de nodige
x0x0x vanaf computer 6.
 
AGO VIVE!

http://www.corederoma.it
Ou tu es alle, mon amour?
AS Roma---Ajax---Real Valladolid---Hammarby IF---West Ham United--- River Plate---Alessia Filippi
LA DISOCCUPAZIONE... TI HA DATO UN BEL MESTIERE...MESTIERE DI MERDA...CARABINIERE!
 


Petuun heeft de hele boel weer omgegooid, zodat ik nu voor niets op school zit - en automatisch naar fok ga. want, wat moet je dan?
 
Inter Till I Die!!!
webicon

WTF? Al je foto's weggehaald? Why?!?!?!?
The truth is relative, pick one that works!
 
Pure euphoria!
webicon

Bon soir!
Alles kits achter de rits?
Henry darling! Mary told me the police are looking for you. What have you done?
If you must know, ACID!
Op donderdag 10 maart 2011 00:44 schreef -Will- het volgende:
*-Will- wil later wel een house met een garage in de jungle
 


quote:
Op 15-02-2006 20:59 schreef Seauphie

[..]


H, in Parijs nu h! Hoe is 't daar? Mooi appartement? Leuke studie? Toffe feestjes? Nouja, in ieder geval ben je ook in Parijs helemaal 't heertje, zag ik .
Hey Jij!
 
Simsalabim

H Den Haag Waar zijn de foto's btw?
:) (:
 
 


ik. mis. mijn. kadet. vreselijk.

 
Meet me in Montauk.
webicon

Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 

webicon

Waar zijn al je foto`s gebleven?

(tijd geleden trouwens )

Who is it?
 
Meet me in Montauk.
webicon

quote:
Op 16-03-2007 00:23 schreef Denissee
ik. mis. mijn. kadet. vreselijk.

Wat zij zegt.
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 


GEEN
Bah... wat een junkie kop