Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
no userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 04-09-2002
Laatste update 09-04-2003
Geslacht Man
Geboortedatum 22-04-1981
Relatie Jawel
Seksualiteit
Kleur ogen Meestal rood
Schoenmaat Vier
Beroep kantoorman
Studierichting Huishoudschool
Woonplaats Rotjeknor
Favo forum geen
Favo FOK!kers Riesz
Favo subsite geen
Aantal forumposts 2.090 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 483
Aantal reacties 3
Laatste voyeur(s) Anonieme_Fokker
spuisels
De Elf Satanische Regels der Aarde


01. Geef geen advies of mening tenzij u dit gevraagd wordt.

02. Vertel uw problemen niet aan anderen tenzij u zeker weet dat zij hiernaar willen luisteren.

03. Als u in iemands woonstede ben, betoon dan uw respect of blijf er anders weg.

04. Indien een gast in uw woonstede u irriteert, behandel hem dan wreed en zonder medeogen.

05. Zoek geen sexuele toenadering tot een ander tenzij u het paringssignaal is gegeven.

06. Neem niet datgene wat een ander toebehoort tenzij het een last voor hem is en hij smeekt ervan verlost te worden.

07. Erken de Krachten der Magie indien u deze krachten succesvol heeft gebruikt om datgene te verkrijgen wat u wenste. Indien u echter de Krachten der Magie ontkent nadat u ze met succes heeft gebruikt zult u alles verliezen dat u middels deze weg heeft verkregen.

08. Klaag niet over zaken die niet direct met uzelf te maken hebben.

09. Berokken nooit schade aan kleine kinderen.

10. Dood nooit niet-menselijke dieren tenzij men aangevallen wordt of voor voedselvergaring.

11. Als men zich op openbaar gebied begeeft, val dan niemand lastig. Indien iemand u lastig valt, vraag hem hiermee op te houden. Indien hij niet ophoudt, vernietig hem dan.


Geschreven door Dr. Anton Szandor LaVey
(c) Anton Szandor LaVey 1967 c.e.
Uit het Engels vertaald door: Grand Magister R.v.Attem


De Negen Satanische Zonden


01. Stommiteit.

De nummer één op de lijst van satanische zonden. De hoofdzonde van het satanisme. Het is erg jammer dat stommiteit geen pijn veroorzaakt. Onwetendheid is iets heel anders, maar onze samenleving drijft steeds meer op stommiteit en op mensen die alles geloven wat hen wordt verteld. De media propageren gecultiveerde stommiteit als een houding die niet alleen acceptabel maar ook lovenswaardig is. Satanisten moeten leren om deze trucs te doorzien en kunnen het zich niet veroorloven om stom te zijn.

02. Pretentie.

Je beter voordoen dan je bent kan heel irritant zijn en hiermee past men de hoofdregels van de lagere magie niet toe.staat op voet van gelijkheid met stommiteit als het gaat om dat wat het geld laat rollen dezer dagen. Iedereen kan zich tegenwoordig als een belangrijk persoon voordoen, of hij dit nu kan waarmaken of niet.

03. Naïviteit.

Kan zeer gevaarlijk zijn voor satanisten. Het projecteren van je eigen reacties, responsen en gevoeligheden op iemand anders die hoogstwaarschijnlijk veel minder gevoelig is afgestemd dan je zelf bent. Er van uitgaan dat mensen jou dezelfde beleefdheid, hetzelfde begrip en respect, betonen als jij vanzelfsprekend naar anderen toe uitdraagt. Dat doen ze niet. derhalve zouden Satanisten er beter naar streven om de leuze behandel anderen zoals ze jou behandelen toe te passen. Dit is minder eenvoudig dan het lijkt voor de meeste van ons vergt constante oplettendheid om niet weg te zakken in de aangename illusie dat iedereen hetzelfde is als jij. Zoals al eerder is gezegd, zouden bepaalde utopieën ideaal zijn in een natie van filosofen, maar helaas (of misschien gelukkig maar, vanuit een Machiavellisch standpunt), is dit nog ver van ons verwijderd.

04. Zelfbedrog.

Dit staat al in de Negen Satanische Verklaringen maar verdient het hier herhaald te worden. Nog een hoofdzonde. We mogen geen eer betuigen aan de vele heilige huisjesdie worden opgetrokken; noch hoeven wij de rol te spelen die van ons verwacht wordt. Zelfbedrog is alleen toegestaan als het leuk is, en indien men er zich van bewust blijft. Maar dan is het geen zelfbedrog meer!

05. Conformeren aan de kudde.

Dat is vanzelfsprekend vanuit een Satanisch standpunt. Het is prima om jezelf te conformeren aan andermans wensen, als het ten langen leste ten goede van je zelf komt. Alleen idioten volgen de kudde en laten een onpersoonlijk Godheid bepalen wat ze moeten doen of laten. Kies je meester wijs in plaats van slaaf te worden van de opwellingen der massas.

06. Gebrek aan perspectief.

Dit kan alweer leiden tot een hoop ellende voor Satanisten. Verlies nooit uit het oog wie en wat je bent en wat voor bedreiging je kunt vormen door je feitelijk bestaan. We maken nu geschiedenis, iedere dag weer. Houdt altijd het bredere historische en sociale plaatje in gedachten. Dit is belangrijk bij zowel Hogere als Lagere Magie. Bekijk de patronen en leg de plaatjes zo neer zoals jij vindt dat ze in elkaar moeten zitten. Laat je niet wegdrukken door kuddebeperkingen; weet, dat jij op een totaal ander niveau werkt dan de rest van de wereld.

07. Het vergeten van verleden en gewoonten.

Wees je bewust hiervan, want dit is één van de middelen die gebruikt worden om mensen te hersenspoelen en ze iets te laten aanvaarden als nieuw en anders , terwijl het in feite vroeger al bestond en nu slechts in een nieuwe verpakking verschijnt. Er wordt dan van ons verwacht weg te zijn van de uitvinder en we vergeten het origineel. Dit resulteert in een wegwerp-samenleving.

08. Tegenproduktieve trots.

Het eerste woord is het belangrijkste: trots is prima tot het punt dat je het kind met het badwater weggooit. De regel van het Satanisme is als het voor jou werkt prima als het niet meer voor jou werkt en je hebt je in een positie gemanoeuvreerd waaruit de enige uitweg is te zeggen:het spijt me , ik heb een fout gemaakt kunnen we een compromis sluiten, doe het dan!

09. Gebrek aan esthetiek.

De zichtbare toepassing van de balansfactor: esthetiek. Dit is belangrijk bij lagere magie en vraagt derhalve ontwikkeling! Aan esthetiek verdient echter doorgaans niemand geld en daarom wordt dit ontmoedigd in een consumentenmaatschappij; het is echter een essentieel Satanisch werktuig voor Magische effectiviteit.
Niet wat aangenomen wordt dat plezierig is, is plezierig; wat daadwerkelijk plezierig is daar gaat het om. Esthetiek is een zeer persoonlijke aangelegenheid die de eigen natuur reflecteert, maar er bestaan universeel aantrekkelijke en harmonieuze configuraties die niet ontkend mogen worden.

Dit is de eerste doctrine die geproclameerd wordt in ruim twee decennia en geeft enkele belangrijke richtlijnen voor het Satanisme in de praktijk. Het zal duidelijk zijn dat deze tekst op geen enkele wijze de Negen Satanische Verklaringen of de Elf Satanische Regels der Aarde overtreft of vervangt, maar bedoeld is om voor genoemde principes verder aan te vullen.


geschreven door Dr. Anton Szandor. LaVey.
(c) A.S. LaVey 1987 c.e.
Uit het Engels vertaald door: Grand Magister R.v.Attem


De Negen Satanische Verklaringen

01. Satan vertegenwoordigt bevrediging in plaats van onthouding.

02. Satan vertegenwoordigt een vitaal bestaan, in plaats van spirituele luchtkastelen.

03. Satan vertegenwoordigt onbezoedelde wijsheid, plaats van schijnheilig zelf bedrog.

04. Satan vertegenwoordigt goedheid jegens hen die dit verdienen, in plaats van liefde te verspillen aan ondankbare.

05. Satan vertegenwoordigt wraak in plaats van de andere wang toe te keren!

06. Satan vertegenwoordigt verantwoordelijkheid voor de verantwoordelijken, in plaats van aandacht voor psychische vampiers.

07. Satan vertegenwoordigt de mens als ieder dier, soms beter, doch meestal slechter dan de dieren op vier poten lopen, en die vanwege zijn goddelijk, spirituele en intellectuele ontwikkeling het ergste en wreedste beest van allen is geworden!

08. Satan vertegenwoordigd alle zogenaamde zonden, daar zij allen leiden tot lichamelijke, geestelijke of emotionele bevrediging.

09. Satan is de beste vriend die de kerk ooit had, aangezien Hij de kerk al die jaren draaiende heeft gehouden!


Geschreven door Dr. Anton Szandor LaVey
(c) copyright A.S. LaVey 1966 c.e.
Uit het Engels vertaald door: Grand Magister R.v.Attem
pm


HI!

woei eerste berichtje hehe
 
RAAAAAH!!!

http://www.metalpage.com
Ave Richard!
"Peace means reloading our guns!" "The absence of war does not mean peace...."
 


welkom naam genood
we gaan dood, alleen nu ff niet.