Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
mirjam - M1RR1E
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 06-10-2003
Laatste update 11-04-2007
Geslacht Vrouw
Geboortedatum 09-04-1987
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen blauwgroen
Schoenmaat 39
Beroep
Studierichting Geneeskunde
Woonplaats
Favo forum Travel
Favo FOK!kers I_are_Rudeboy
Favo subsite FOK!forum
Aantal forumposts 664 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 7.796
Aantal reacties 525
Laatste voyeur(s) Slayage
michiel_merk
MilanoH
MilanoH
Megalomaniac
sunset in kroatie ik weer ik bij de Golden Gate Bridge
spuisels
Blablablablabla, heb even het hele verhaaltje hier weggehaald, want dat was nogal oud en sloeg eigenlijk niet echt ergens meer op.
Ik ben mirjam, this is me, en je mag alles aan me vragen, als je het maar lief doet .

Wel even een berichtje achterlaten nu je hier toch bent he!
pm


en Haagen Dazs heeft niks met DH te maken
 


quote:
M1RR1E zei :


[..]

Waar dan wel mee
quote:
In de jaren '30 en '40 blijft Ruben Matthus op zoek gaan naar de beste ingrediŽnten zoals donkere Belgische chocolade en handgeplukte vanillestokjes uit Madagascar.
In de jaren '50 vond Ruben in ScandinaviŽ een geschikte methode om de door hem beoogde kwaliteit te realiseren. Als eerbetoon gaf hij zijn pasgeboren ijsmerk twee Scandinavische namen die traditie en kwaliteit oproepen. En zo begint de geschiedenis van Hšagen-Dazs roomijsgenot.
nu blij?

maar het is gewoon vet lekker joh!!

mailtje komt vandaag wel
 


quote:
M1RR1E zei :


[..]

Jah eigenlijk wel... samen met die vele posts van net dan he.. dat maakt toch een hoop goed ofniet :p. voor mijn doen ben ik je nu echt aan het stalken hoor! pas maar op!
Jahjoh.. ik wilde eigenlijk nog veel origineler: blablavanVeblabla@blabla.. (en dan zonder blabla's). Maar die was al bezet Ik heb gewoon een naamgenoot blijkbaar. Ik heb dr nog proberen om te kopen via mailtjes enzo.. maar heeft niet gewerkt . Ze was emotioneel gehecht aan dat adres ofzo
Nou echt niet he! . Je laat WEKEN niks van je horen en denk je dat in vijf minuten alles weer oke is! Nee hoor, ik ben nog steeds gekwetst

Moet je maar @blablabla proberen bij een andere blablabla, misschien heeft je naamgenoot die blablabla nog niet te pakken (zonder de blablabla's he..)
 


quote:
M1RR1E zei :


[..]

Je was de puntjes op de a vergeten! vind je het gek dat ik het niet snapte!
wat zijn dat voor smoesjes??
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :
Oehhh je fotoboek gaat nog steeds nergens over idd... maar spieken doe je wel

You're Soooo Busted!
Spieken is okay.
 


quote:
M1RR1E zei :


[..]

Nou zeg en ik doe nog wel zooo mn best!

over welke @blabla heb je het nou?
ik stel het ook op prijs! Echt!

eh bijvoorbeeld gmail blabla, of yahoo blabla?
 


quote:
M1RR1E zei :


[..]

Waar blijft mijn maihaaiillltje nou?
ow, ow, komt er aan
 
 


lees dan!

of beter, wel iets terugsturen deze keer he!
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Ow leuk man, dat Gijs terug is! Hoelang blijftie? of gaatie zo weer weg? Hey.. dan kunnen jullie weer etentjes houden . Heb je iig geen excuus meer dat Gijs er niet is .
Ja, die etentjes mis ik wel hoor Maar ik had vanmiddag dus met Gijs op station Alkmaar afgesproken en toen zijn we samen naar Schiphol gegaan. Planning was even Amsterdam in, maar we moesten eerst dus nog een goedkoop ticketje zien te vinden Heeft langer geduurd dan verwacht... maar hij heeft dus een ticket naar Lissabon voor morgen ochtend Daar gaat ie dan twee en een halve week surfen en dan komt ie 2 dagen voordat ie weer naar Barcalona moet terug Vanaf Barca gaat ie rondvaren bij ItaliŽ en komt Met sail 2005 weer in Amsterdam te liggen Ik ben echt jaloers op hem... hij komt echt overal!!!
quote:
Ik ben zaterdag in slaap gevallen.. ik wilde uitgaan.. maargoed blijkbaar was ik moe ofzo :S. werd echt heel duf om half 12 wakker.
Wanneer moet je herkansen dan? Je hebt toch nog een tentamen, ga je die wel goed leren of ook herkansen ?
Dat is kut he! Ik kan er ook niet tegen wanneer ik 's middags in slaap val... Ik kan er nog wel tegen wanneer ik er echt voor ga liggen... maar onbedoeld in slaap vallen is zoooo kut Dan heb ik de rest van de avond ook nergens zin meer in
Tentamen leren?! Ehm... ja, daar ga ik morgen mee beginnen Beloof ik
quote:
Mn rijles.. ja hij zei achteraf dat hij het goed vond gaan. Maar hij had ondertusssen nog best veel commentaar in die twee uur.. vergeet beetje goed over mn rechterschouder te kijken.. en ik zie sommige dingen net te laat of helamaal niet. En 2x snelheidsbordjes gemist... reed ik daar 50 terwijl ik 70 mocht . Maargoed mn bochtje achteruit ging goed :D daar heb ik echt trauma's over joh... dat wil echt nooit bij mij. En fileparkeren 1 keer fout en 1 keer goed.. en hellingproef ook goed enzo. En ik voelde me wel gewoon relaxt achter het stuur dus dan vind ik het allang best . Maargoed ik heb nu al mn rijlessen tot mijn afrijden vastgelegd.. zijn er niet veel .
Oh oh oh, Mirjam toch... wat doe je jezelf toch aan! Die speciale verrichtingen zijn zoooo simpel! Maar gelukkig kun je daarop niet zakken Gewoon goed blijven kijken Wanneer moest je nou ook alweer afrijden?!

jes
Fingerbang... BANG! BANG!
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Jah nu beginnen de sproetjes bij mij ook weer te komen enzo. Ag boeit me niet zoveel.. sommige mensen vinden het lelijk, andere weer mooi.
Jah windsurfen is wel gedoe jah.. ik zou ook de mist ingaan met alles in elkaar zetten, dat weet ik echt niet meer allemaal. Golfsurfen.. tjah ik ga over paar weekjes voor 1,5 maand naar Californie.. daar doen ze het natuurlijk superveel! Maar ik ken daar niemand die het me zou kunnen leren.
Ik woon in Overijssel Ongeveer 2 uur met de auto op weg naar de zee.. en als het de moeite waard is om erheen te gaan.. dan staan er meestal ook nog wel voor 2 uur files die richting uit Dus dat doe ik niet zoveel. Woon jij wel dicht bij de zee?
Wat stoer!! naar californie!! ik=jaloers
Ik vind sproetjes ook schattig hoor..
En ik woon inderdaad wel wat dichter bij zee dan jou. Ik woon in Heerhugowaard, dat is ongeveer 20 min / half uurtje rijden van de zee vandaan. Lekker surfen dus
Hehe misschien vind je in californie wel een lekkere hunk die je wil leren sufen.
Altijd mooi meegenomen natuurlijk!
 
AutoFreak
webicon

*fotoboek spiekt*

geslaagd?

Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first and is waiting for it.
 
AutoFreak
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Ze kunnen me nog tot 12 uur bellen dat ik gezakt ben .. dus moet nog heeel even afwachten
maar ik ben wel geslaagd hoor.. daar zit ik niet zo over in spanning
Dan alvast gefeliciteerd

Wat ga je volgend jaar studeren?
Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first and is waiting for it.
 
AutoFreak
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Jah daar moet ik dan weer nog tot 4 uur wachten.. dan weet ik mn cijfers pas.. en dan weet ik pas hoeveel kans ik maak om geneeskunde te gaan studeren
Dus daar ben ik veeeel zenuwachtiger voor
Ja, das wel belangrijker ja, denk je dat je een acht gemiddeld kan halen? Dan hoef je niet te loten toch, of is dat al weer veranderd?
Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first and is waiting for it.
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Krijg jij ook snel sproetjes dan?
Dat is wel relaxt.. ooooit ooiit wil ik nog weleens dichter bij de zee of iig water wonen .
Hahaha ja wie weet... Maar ik zit daar ook niet ergens direct aan de zee geloof ik

ik ben geslaaaagd
Gefeliciteerd!!!
nu lekker taart eten!
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :
Ik ben voor je aan het duimen hoor.. hoop dattie toch nog een beetje goed gaat. Gewoon je best doen, meer hoef je niet te doen toch .
Ik begin klein beetje zenuwachtig te worden.. ik kan nog tot 12 uur gebeld worden dat ik gezakt ben De tijd gaat te langzaam..
en ik moet nog tot 4 uur wachten totdat ik mn cijfers weet! grrrr
Ooooh, zie je wel! Ik wist wel dat het aan iets moest liggen Jij was het dus Mijn tentamen ging namelijk best goed... komt vast door jouw geduim
Maar ik had dus eigenlijk maar 3 bladzijdes gelezen en het hele boek bij elkaar in een half uurtje doorgebladerd Echt schandalig hoe weinig ik eraan heb gedaan
Maar ik heb dus wel twee vragen zeker weten fout... en dat waren juist vragen die ik zooo makkelijk zou kunnen beantwoorden... maarja... las niet echt goed de vraag door en was er niet helemaal bij met mijn hoofd ofzo

Maar je weet nog van niks dus?!?! Ik haal even de was van de lijn en dan bel ik je wel even Kan ik je gelijk feliciteren en we hebben nog het een en ander te bespreken

en knuff
Fingerbang... BANG! BANG!
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Je was de champagne vergeten
dat was vanzelfsprekend

lekker feestje gehad??
ik wel,.. ik was ook geslaagd voor mijn MBO.
Lekker feestjes-geef-weer is het

misschien kan ik nog een reden verzinnen,.. en morgen nog een feestje geven. Het weer vraagt er gewoon om
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

En hoe ging het rijden?! Ben je er helemaal klaar voor?!

Ik kom net lekker van het strand! Was nog aardig afgekoeld. Toen wij er zaten was het een beetje lauw en het water was koud! brrr

Kom je straks nog langs?!

Fingerbang... BANG! BANG!
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Je hoeft toch geen reden meer te verzinnen.. je bent geslaagd joh! Party-time dus !
Ikzelf loop nu nog alle feesten van anderen af, vrijdag ben ik zelf aan de beurt Bevalt me wel, zo'n feestritme.
hehehe dus jij heb elke avond een feestje?
en je leeft nog?
ik zou dat niet zo lang volhouden denk ik,.. ik drink dan ook altijd teveel. :X:X

Ik heb volgende week dinsdag diploma uitreiking,.... hmmm,.. dacht dat het al eerder was
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Mn rijles ging echt zwaaaar bagger .
Niet eerlijk.. jij wel naar het strand en ik niet . Ghehe ik was gisteravond best chaggie :p. Maar ik ben vanochtend echt met mn goeje been uit bed gestapt ofzo, ben al twee uur aan het .
Dat volleyballen gisteravond was ook nog een verhaal apart maar dat vertel ik dan woensdag wel ofzo.. Kep wel een beetje een probleempje want mn ma was superboos dat ik allerlei dagen wegging nog enzo.. die wil me deze 1,5 week eigenlijk thuis houden omdat ik hier nog veel moet doen. Maargoed ik ga zo nog wel ff met dr praten.. komt vast goed!

Hoezo moest ik straks nog langs komen
En ik was vandaag weer de hele middag op het strand Na wat dingetjes op school te hebben geregeld zijn we met een groepje van 5 man naar het strand gegaan. Was echt gezellig Ik heb zelfs nog eventjes ge-skinnydipt
Fingerbang... BANG! BANG!
 

webicon

Ej, mooie Mirjam

Al een tijdje geen reactie meer van je gehad, alles goed verder?

The_Terminator
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Hey Terminator (even je echte naam vergeten , ik zal zo wel even spieken in je fotoboek)
Tis een tijdje erg druk geweest in mn fotoboek, maar nu valt het gelukkig wel weer mee.. kan ik jou tenminste weer lastig vallen met berichtjes. Alles gaat zeker goed met me.. Hoe gaat het met jou? Ook lekker vakantie-gevoel? maar ben even de was aan het doen want ik moet mn koffer inpakken. Ben zo wel weer terug!


Kus M1RR1E
Jazeker, alles gaat ook goed met mij

En het vakantie gevoel heb ik zeker, heb net 20 week stage achter de rug dus ik heb ook wel even vakantie verdiend vind ik

En nu mijn echte naam: Peter
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Oeh ik ben al bijna fotoboek-afgekickt joh.. is nieg goed he! Maar ik hoorde dus dat het wel gezellig was gister in Six Flags (ik blijf Six Flags zeggen hoor, dan weet ik iig waar ik het over heb )? Vond je het nog jammer dat jullie maar met zn vieren waren of was dat juist wel relaxt?
Wat ging je nou vanavond doen.. je zei iets over WOW ofzo? is dat een feest? Ik ga weer ff de was doen...

Kus Mirjam
Je ben nooit zo into fotoboeken geweest volgens mij Maar het was inderdaad wel erg gezellig in WALIBI! ja Met z'n 4en was helemaal geen probleem Vond het wel jammer dat Maarten en Ferdi niet mee waren... dat was nog wel leuker geweest Maarja, ze waren het vergeten en moesten dus werken...
En ik ga naar WOW ja Toen ik dat over msn zei zei je "oh leuk" ofzo Maar je weet niet eens wat het is Die afkorting stond vandaag in de Metro in een filmrecentie. WOW staat dus voor War Of the Worlds

Fingerbang... BANG! BANG!
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Ja, Peter, dat had ik lekker al gezien jaja... deze Mirjam kan zelfs lezen joh!
Waar heb je stage gelopen dan? Is het wel goed bevallen? Hoelang heb je nu vakantie? Ga je ook nog ergens heen? Vind je dit veel vragen achter elkaar? Wat een kutweer he.. ik word er echt depri van . Gelukkig ga ik zaterdag lekker weg naar sunny Californie Dus maakt het me niet meer zoveel uit.

Kus mirjam
Ik heb stage gelopen bij een computer zaak hier in de buurt. Beetje pc's repareren en assembleren. Het is verder wel goed bevallen, maar ik ben wel blij dat ik het eindelijk achter de rug heb. Ik mocht die stagebegeleider niet zo erg namelijk.

Ik heb nu tot september vakantie, maar ga wel even kijken of ik misschien nog ergens vakantiewerk kan krijgen. In de vakantie ga ik naar Six Flags (nu Walibiworld volgens mij) en nog naar Ameland.

En het weer? Dat is inderdaad wel bagger, hopen dat het snel weer wat warmer word, kan ik lekker naar het strand met me kameraden. Wel tof dat jij naar Californie gaat, lekker ver van ons koude kikkerlandje vandaan

En ja, best wel veel vragen. Maar dat geeft niet

Groetjes, Peter
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :
betrapt! jij bent nog wakker!
Hey!

Ja natuurlijk! Het is nog geeneens 12 uur

Hoe gaat het met jou dan?!
Fingerbang... BANG! BANG!
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Owjah valt nog mee.. hier is het 2 uur smiddags ofzo. Met mij is alles goed.. heb net wat foto's van mn camera afgehaald, die staan morgen denk ik wel een keer op mn site. Ben net gister teruggekomen van Yosemite, echt geweldig daar!
Maarehhh wat lees ik nou opeens.. heb je echt je axe loop gedaan en dat vertel je niet eens, laat staaaan dat je me de foto's hebt laten zien
Jij krijg natuurlijk als een van de weinigen de foto's te zien

Yosemite park... serieus... hoe geil

Wel cool dat je foto's heb! Ik zat eigenlijk al te hopen op foto's uit Yosemite Ik had gelezen op je site dat je er heen zou gaan Wou je nog smsen... maar wist niet zeker of je wel bereik had... Jij zou mij namelijk eerst smsen

Fingerbang... BANG! BANG!
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

ow.. sorry.. ik heb hier wel bereik hoor, op dat nieuwe nummer dan, niet op de oude.
Dus je kunt je uitleven met smsen
Ik moet zo weer gaan, we gaan ff grocery shoppen
Mail je de foto's?

Kus Mirjam
Veel plezier! Goed te weten dat je op het nieuwe nummer gewoon bereikbaar ben

Enjoy en take care!

Knuff
Fingerbang... BANG! BANG!
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

You've got mail!
Been there, done that, send reply back
Fingerbang... BANG! BANG!
 
Am Viga

quote:
M1RR1E zei :
Hey spiekerd
Echt? Waarschijnlijk tijdens het slaapwandelen...;)
In vergelijking met mezelf ben ik helemaal zo gek nog niet
 

webicon

Hey was jij gisteravond op Utrecht CS met je vriend?
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

Zo, werd ook wel weer eens tijd om hier even te spemmen

Alles goed meid? Je ben hier al een tijdje niet meer geweest zo te zien Ik wou je nog even succes wensen met je stage voordat ik ga slapen

Trusten
Fingerbang... BANG! BANG!
 
Necrose

Goeiemorgen.
I reject your reality and substitute my own.
Ach, krijg toch een hydroencephalus...
 
Necrose

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Mogguh!
En jij maar zeggen dat je geen fok!account had
Stapse he vanaaf!
had...

nu wel
I reject your reality and substitute my own.
Ach, krijg toch een hydroencephalus...
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Hey thanxz! Ik had het dan wel niet echt gelezen maandag, maar het heeft wel gewerkt, want het ging helemaal goed enzo!
Ist gezellig met die vriend van je? Ik ga nu weg, naar een verjaardag toe. Have fun!
En ik ben idd nietzo fokverslaafd als jij nu sommige mensen moeten ook nog wat doen enzo op hun stage naast doelloos internetten

Knuffel van Mij!
Het einde van je stage is alweer in zicht! Kun je straks weer lekker naar school, deze keer met veldervaring
Was wel erg gezellig met Frank dit weekend! We hebben een filmpje gepakt bij de Metropolis en zijn naar de Bacardi Bat-Beats party geweest! Geweldige muziek Gister naar een andere bioscoop geweest. Die was eigenlijk veel mooier en de film was echt super! Four Brothers is ťcht een aanrader
En ik doe de laatste tijd best veel op mn stage hoor Dus niet zo zeiken...

Fingerbang... BANG! BANG!
 


quote:
M1RR1E zei :
kwam je even bij me langsspieken :p?
Alleen als dat mag
 
Necrose

quote:
M1RR1E zei :
Hey dr death! still alive? Heb je vanavond nog stapplannen? Ik ga zo mn presentatie houden, geeeen zin in.

CU, kus Mirjam
Verslag bouwen, en dan tegen 10 ŗ 11 uur de stad in mit dem Thomas. Care to join us?

Hoe ging je presentatie?
I reject your reality and substitute my own.
Ach, krijg toch een hydroencephalus...
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :
Succes met je stage weer vandaag! ga je vanavond nog stappen ofzo? Ik heb vanochtend lekker rustig aangedaan, maar moet nu naar de uni om mn presentatie te houden :S. Wish me luck. Doegdoegdoeg Kus Mirjam
Had ik net een lange post getypt en ik druk op [Reageer], geeft Fok! de melding dat ik niet was ingelogd Ik was gewoon wel ingelogd! Nu is die hele post weg! Nou ja, dan maar een korte post..

Gister waren er een hoop zakenmannen op bezoek, en Maarten en ik mochten de catering verzorgen. Ging best goed, ze waren erg tevreden. Alleen het opruimen achteraf was kut... anderhalf uur overgewerkt ofzo. Krijgen we dan pas te horen dat dat helemaal niet hoefde!

Hoe ging je presentatie?
Fingerbang... BANG! BANG!
 
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
webicon

http://www.sandergerritsen.com
Leuke fotootjes!!!!!!!!!!!
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
 
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
webicon

http://www.sandergerritsen.com
quote:
M1RR1E zei :


[..]

Thanxz. Hey ik was wel mooi in die link van jou getrapt.. 8 dagen Brazilie, wie wil dat nou niet
Tja, het aanbod blijft bestaan! 5 november gaat de prijs er pas uit!!

Enne, ik denk dat iedereen dat wel wilt indd
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
 
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
webicon

http://www.sandergerritsen.com
quote:
M1RR1E zei :


[..]

Wat voor aanbod is het dan eigenlijk? kun je er meer over vertellen? Want ik kwam op je dartpagina uit, en ik ging ervanuit dat het gewoon een lokkertje was om bezoekers te krijgen . Heb niets gelezen over brazilie daar.. maar ik net op tijd dus :p
Ga je zelf ook?
Het is min of meer ook een lokkertje. 5 november is er een dart toernooi en dan kun je een reis naar BraziliŽ winnen. Maar dan moet je wel heel behoorlijk kunnen darten, of heel veel geluk hebben:+.

Het staat toch echt op de site trouwens:Y.

Enne, hoezo? Wil je met me mee dan
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
 
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
webicon

http://www.sandergerritsen.com
quote:
M1RR1E zei :


[..]

Uhm.. dat gaat toch lastig worden dan :p. Als ik ga darten vliegen die pijlen nog eerder richting Brazilie dan naar de triple twintig (of gewoon naar de grond natuurlijk)
Dusseh ik zal wel gewoon lekker doorsparen en nog een paar jaartjes wachten op die reis
Hoezo lastig er zijn er meer die dat hebben, en toch gewoon stug doorgaan hehehehehe.

En misschien kun je dan die pijlen volgen

Wel jammer op zich, je kan natuurlijk altijd komen kijken naar de cheque als die wordt gegeven aan de winnaar?

En anders kom je gezellig langs, mooie vrouwen zijn altijd welkom.:P
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
 
Meet me in Montauk.
webicon

quote:
M1RR1E zei :
Kwam je zomaar weer even langswippen, maar je durfde nix meer te zeggen? Mag wel hoor Alles goed met je?
!
!
Betrapt.

Ja hoor. Ik heb vakantie (eindelijk )

Met jou ook alles goed??
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :
your personal Agenda:

REMINDER to I_are_Rudeboy:
you should have left a reaction in M1rr1e's picturebook a few days ago!!!.. please don't forget to do it ASAP...
:')

Ik had toch alles al verteld op msn joh

Hoe gaat het verder? Alles goed?? Al een beetje bijgekomen enzo?

Fingerbang... BANG! BANG!
 
Meet me in Montauk.
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

hardstikke betrapt jah! beetje naar me gluren enzo he... stout hoor ..

VA-Va-VAk- WATTES?!?! Dat woord kennen ze hier niet hoor
voor het geval ik nu nog niet jaloers genoeg ben: Nog leuke dingetjes gedaan in je vakantie?

Ik moet opschieten want ik moet naar college..
! Sorry. Ik wist niet dat je het door zou hebben.

Vakantie ja. Een heeeeeele week. !

Maar ik moet wel veel leren, hoor

En nee ik heb geen leuke dingen gedaan in mijn vakantie. Dus je hoeft niet jaloers te zijn.

Nou ja..ik heb wel mijn verjaardag gevierd.

Succes met je colleges
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 
Goedgekeurd door de NVVH

quote:
M1RR1E zei :
busted, jij gluurder!
Owh, damn.... I'm so sorry, zo sorry dat ik nu vanuit ver duitsland een berichtje voor je loop te typen

leuk he? vastwel, nou geweldig
ongenuanceerd wezen
 
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :
Kwam je weer even lurken? Heb je me soms weer gespot in de stad gister :p? Of ben je niet uitgeweest?


Nee dat niet Hoe is het verder met jou? Tijdje niet gesproken. Ik ga ben al een tijd niet uitgeweest trouwens, misschien dat ik volgende week donderdag ga stappen
 
Leon
webicon

Ik moet je gewoon even complimenteren met je foto's enzo Nice!
 


quote:
M1RR1E zei :


[..]

uhm.. wel heel stiekem dan.. anders wordt mn vriendje niezo blij denk ik
Daar heb ik toch niets mee te maken
 
Leon
webicon

You are welcome Stiekem vind ik je gewoon mooi

Anyway, ik heb wel andere foto's hoor, maar die heb ik eigenlijk nooit geupload hier. Ik ben niet zo'n, kijk mij nou-persoon Maar er staan er nu een paar bij hoor. En ehm, ja, die ogen zijn inderdaad zo blauw, jaloers?
 
Leon
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

moooooie zonsondergang daar hou ik echt van.
Op die blauwe ogen.. tuurlijk ben ik jaloers.. (tis dat ik zie dat de foto mooi bewerkt is maar anders helemaal )bij mij is het niet zo overduidelijk.. ze zijn meer blauw-groenig en pas hoorde ik zelfs iemand grijzig zeggen :S. Nou weet ik het niet meer hoor.. net als met mn haarkleur, er is gewoon geen naam aan te geven.
Leuk dat je er meer foto's op gezet hebt! Vind die op die fiets iets minder speciaal, maar die andere twee echt mooi!
Zucht, dan issie weer niet goed , omdat ie bewerkt is... Maar ehm ja, het is bij mij duidelijk blauw. Er zit in 1 oog een heel klein stukje groen, schijnt.. Ook zoiets vaags. Ik ben tenminste simpel donkerblond En ik vind jou ergens tussen rood en blond zweeven. Het heeft wel wat

Ohja, er staat een andere foto, die al wat ouder is, waar je ziet dat ik echt blauwe ogen heb en dat het niet alleen maar bewerkt is
 
Meet me in Montauk.
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Tuurlijk heb ik dat door.. vrouwen hebben ogen in hun achterhoofd ofzo . Misschien moet je hier even oefenen met naar meiden gluren : http://www.milbestlight.com/swf/game/game1.swf Succes ermee iig.

Hmm ookal moest je veel leren.. ben nog steeds gewoon jaloers op iedereen die wťl vakantie had. Maar had je tentamens ofzo dat je zoveel moest leren? Zijn ze een beetje gelukt? Ik heb net ook een poging gedaan om te gaan leren.. maar val in slaap boven mn boek. .niet echt een goed teken.

Je verjaardag ow beeeetje laat ben ik nu, maar alsnog supergefeliciteerd! Was het gezellig? Veel cadeautjes gehad en lekker verwend? Welke geweldige leeftijd heb je nu eigenlijk bereikt?

:*
Dat spelletje kende ik al, maar hij blijft leuk om te doen. :')!

Ik moet mijn tentamens nog doen. ! De komende twee weken, maar het zijn maar 3 tentamens. !

Ga eens goed leren jij

Bedankt. !
Ja hoor, was een leuke verjaardag. !
18.

Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Ik was dit keer ook niet echt uit geweest hoor..wel uit eten geweest en biosje gepakt . de week ervoor was ik wel onwijs wezen stappen! supergezellig gehad. En het was lang geleden dat het zo laat geworden was
Gaat hardstikke goed met me verder hoor! Ben nu poging tot achterstallig leerwerk inhalen aan het doen.. maar val er bijna bij in slaap, dus schiet echt heel erg op .
Met jou ook alles goed? beetje leuk weekend gehad?
Ah ok dus je bent nu wel goed geintergreerd in het uitgaansleven van Utrecht Heb je je kamer ook al helemaal ingericht zoals het moest?

Ik ben vorige week naar Centre Parcs gegaan, dat was heel leuk. Veel lol gehad en vele verhalen weer om te vertellen :')

misschien dat ik volgende week donderdag maar weer eens een keer ga stappen in Utrecht. Dat is alweer een tijd geleden voor mij.

Ik heb volgende week 4 tentamens achter elkaar. Niet echt een leuk weekend gehad dus met dat leren.
 

webicon

^^ Ik heb m'n haar zoals je ziet dus ook rood haar gehad maar zo spicey als jouw heb ik het nog nooit gegeten
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Uhh ja nu ben ik wel weer bijgekomen hoor mag ook wel nu
Hoe was je reisje naar Antwerpen?
Mijn terugreis was best leuk eigenlijk! Hele reis gezellig gepraat met Maarten en we hebben nog Final Destination gekeken.

Liefs
Fingerbang... BANG! BANG!
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Moet je niet wat aan me vragen?
Nou, dat werd tijd zeg! Ergens wist ik wel dat je het zou halen

Eigenlijk had ik wel verwacht dat je me zou smsen
Fingerbang... BANG! BANG!
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Gister zat je me nog keihard uit te lachen en nu zeg je dat je het wel wist jaja geloofwaardig hoor...
Reverse psychology baby, reverse psychology!
Fingerbang... BANG! BANG!
 
Meet me in Montauk.
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

18.. toemaar . Ga je direct rijlessen? Ik hem lekker vandaag gehaald . (lijkt heel wat maar is het niet.. had de moed al opgegeven, dit was de derde keer dat ik op moest :S dus werd wel tijd )
Nope.
Komt ooit wel een keertje. !

Gefeliciteerd.
drie keer scheepsrecht, aldus het aloude clichť gezegde.
Clementine: Are you nuts?
Joel: It's been suggested...
 
Goedgekeurd door de NVVH

quote:
M1RR1E zei :


[..]

aaaah das wel errug lief.. ik voel me helemaal vereerd nu het is je vergeven hoor.. maar laat het niet weer gebeuren
By the way, wat doe je in het verre oosten (ookwel Duitsland genaamd) dan? Ist beetje leuk daar?
Dat vind ik weer lief dan

Maaaaarrrrr je hebt mn verhaaltje dus niet gelezen he!!! Ik ben chauffeur, dus dan kom je nog eens ergens. En t was er best leuk, lekker weer enzo. Maar k ben toch liever thuis enzo. (kutenzostopwoordje) Maar ik typ nu lekker een berichtje vanuit utrecht das ook wel leuk hoor.

K ga zo slapen, ben een beetje ziekjes, verkouden enzo...

Spreek je laterrr liefs
ongenuanceerd wezen
 

webicon

^^ Specerijen werden vroeger uit het verre Indie gehaald om lekkernijen een nog krokantere snack te maken. Bij roodharige vrouwen is dat meestal overigens niet nodig

Ik? Meuh, dat is enkel verf...
 
Goedgekeurd door de NVVH

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Oooww nee dat wist ik inderdaad niet. Wat is het tofste plekje waar je ooit geweest bent? en de mooiste?
Utregg roelt Ben net uit eten geweest in La grotta Supergezel! Maar nu moet ik eigenlijk nog mn werkgroepen voor morgen voorbereiden.. kijken of mn concentratie mee gaat werken of dat mn slaap het gaat winnen
Naja, stiekem stond ik in lopik, das net ffe buiten Utrecht, maar dat is een detail En wat bedoel je met het tofste plekje? Dat kan je natuurlijk op meer manieren opvatten... Mooiste plekje weet ik wel, dat zijn er eigelijk 2... De Brennerpas das de bergpas van Oostenrijk naar Italie, en das echt zoo indrukwekkend, tussen de bergen, over de bergen, onder de bergen. Das echt geweldig, en Tirol in de zomer, je ziet overal skiliften. Links, rechts, voor en achter. Maar er ligt nergens sneeuw, overal groeit gras, dat ziet er ook zo apart uit, en dan bedenk je je dat er swinters mensen op skies naar beneden vliegen..

La grotta? zegt me niks.. Klinkt grieks?

Anyway, ik ben net thuis... Eigelijk al even, want ik heb al een heel stuk getypt Ik heb lekker weekend tot maandag Lekker suf doen. Morgen even uit ofzo, maar dat zien we dan wel. Jij ook een fijn weekend trouwens x
ongenuanceerd wezen
 
Goedgekeurd door de NVVH

Dom, nu vergeet ik iets te vragen, als ik dat niet doe hou je nooit een gesprek op gang

ga jij nog wat doen dit weekend? of is t druk met studie?
ongenuanceerd wezen
 
Howdo Jiggaboo?

http://www.heathenfront.org
Hoi.
Went through grandpa's garbage, to see what I could find, I find a bunch of goodies, from 1945!
See all those items, from the good old days.. His metals in his hand, and his uniform so brave!
 
Goedgekeurd door de NVVH

K heb je ook op msn toegevoegd enzo.. Ik wou t eerst even vragen eigelijk, maar dat heb ik niet gedaan maar k hoop dat t mocht
ongenuanceerd wezen
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

Jij ben een stiekeme gluurder!
Fingerbang... BANG! BANG!
 
Howdo Jiggaboo?

http://www.heathenfront.org
quote:
M1RR1E zei :


[..]

haaj!
Allesch goed?
Went through grandpa's garbage, to see what I could find, I find a bunch of goodies, from 1945!
See all those items, from the good old days.. His metals in his hand, and his uniform so brave!
 

webicon

*zingt*

vrouwen met rode haren.... zijn dus echt wel mooi
Death smiles upon us all, the only thing you can do, is smile back.
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

jah sorry.. mag toch wel bij jou na zooovoeel berichtjes . Af en toe zijn dat mn voyeuristische trekjes die boven komen, sorry
Dan kun je op zn minst even "hoi" komen zeggen toch?
Fingerbang... BANG! BANG!
 
shrivel me testes!
webicon

het stikt hier werkelijk van de geneko's

welke stad huppel jij rond en in welk jaar?
Wie haar benen spreidt, spreidt gezelligheid.
 
Elmo kan vliegen!!!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Doeggggg
Deze gluurder gaat even slaapie doen
Kus
Slaap lekker dan maar

Ik heb nog geen zin om te slapen, maarja... :')

Liefs
Fingerbang... BANG! BANG!
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :
jij gluurder !!!
Jij geile rooie dondersteen !!!
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

Hey dat klinkt als een remix van zo'n ander liedje
hehe, ach beter goed gejat dan slecht gemaakt .


ben je rijk ?.
Death smiles upon us all, the only thing you can do, is smile back.
 

webicon

hmmm ik zei vorige keer tegen je, ben je rijk. toen was ik heel melig, nu achteraf kom ik erachter day het nergens op slaat. sorry voor die stomme woorden.
Death smiles upon us all, the only thing you can do, is smile back.
 

webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

hahaha ik had het nog niet gelezen... maar ik heb idd de afgelopen paar minuten na zitten denken hoe je dat ooooit bedoeld zou kunnen hebben?!?! Kun je het uitleggen of is het echt niet te begrijpen ? Hoe kwam je zo melig?
nou dat van, ben je rijk, heb ik van een andere userin die dat ook altijd vraagt. maar eigelijk is het niet tebegrijpen . ik bedoel wie wil er nou niet een rijke partner . jij snap.. .

ach en ik ben wel vaker melig, gelukkig duurt het vaak niet zo lang, maar wel lang genoeg om rare dingen te gaan zeggen die soms niet goed vallen, zeg maar .
Death smiles upon us all, the only thing you can do, is smile back.
 
shrivel me testes!
webicon

quote:
M1RR1E zei :


[..]

ghehe valt wel mee toch.. het valt op omdat je dr zelf ook eentje bent gewoon!
Mja ik loop (huppelen doe ik toch niet dagelijks ) ook hier in Utrecht rond, net als jij las ik net in je enorm lange uitgebreide profiel.. menn nog nooit zo'n lange gezien volgens mij . Wel beetje jammer van die foto's hoor.. zo verlegen dat je je gezicht niet durft te laten zien ?
nee hoor, maar ik ben erg gesteld op m'n privacy, althans de scheiding tussen m'n echte leven en m'n geklik hier op fok en apen, tja, daar heb ik gewoon het meeste van weg maar als je nieuwsgierig bent kan ik wel even zeggen waar je me in de almanak kunt vinden hoor
onee wacht daar staat een hele oude foto in, toch eens een nieuwe inleveren en ook m'n adresgegevens veranderen :')

msn: dunno2000@hotmail.com
Wie haar benen spreidt, spreidt gezelligheid.