Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
userpicture
Geslacht Man
Geboortedatum 16-12-1984
Relatie Yes
Seksualiteit Male
Kleur ogen Grijs-Blauw
Schoenmaat 42
Beroep Imagineer
Studierichting Vrijetijdsmanagement
Woonplaats Langeweg
Favo forum Games & Consoles
Favo subsite FOK!games
spuisels
Hallo FOK!kers,

Mijn naam is Wesley en ik ben een gamer in hart en nieren. Heb ooit wel eens een tv debuut gemaakt bij Take me Out! maar dat was niet bepaald een groot succes.

Ik doe de opleiding Vrijetijdsmanagement op NHTV Breda en ben momenteel bezig met mijn scriptie. Ik studeer af richting Imagineering. Deze studierichting die gericht is op beleving en belevenis creŽren.

Mijn hobby's zijn toneelspelen/zingen, films en series kijken, schilderen, bordspellen spelen, naar vrienden toe gaan en gamen!

Vooral gamen houd me al jaren lang bezig. Ik ben opgegroeid met de Atari 2600 playing Pacman jr. en Mario Bros. (de hele oude versie) en later ben ik over gegaan naar de Gameboy, SNES, Sega Megadrive, Nintendo 64, Gamecube, Gameboy DS, Playstation 1,2 en 3 en binnenkort natuurlijk 4. en niet te vergeten de Wii. Bij mijn vriendin speel ik nog wel eens op de 3 DS, maar dat houdt ik niet zo lang vol. Verder speel ik ook al jaren op de PC allerlei games, zoals Diablo 3 en LoL. En op mijn Sony Experia Z kan ik me ook prima vermaken tijdens ritjes met het openbaar vervoer of in de wachtkamer.

Als ik straks mijn diploma heb behaald wil ik ergens gaan werken waar men hart voor het gamen heeft en alles daar omheen. Ook gadgets en futuristische dingen vindt ik helemaal geweldig.

Ik ben geboren in 1984, maar mijn kindergeest is nooit ouder geworden.

Ik ben creatief, denk anders als de doorsnee mens en zie mij zelf als een enthousiaste jonge hond snuffelend naar uitdagingen.

Een aantal jaren geleden heb ik meegewerkt aan het grootste gratis outdoor game event van europa genaamd, Free Gaming Round 2. Helaas heeft het evenement niet langer dan twee edities geduurd ivm teveel kosten. Maar leuk en leerzaam was het zeker.

Meer weten..let me know!
pm

webicon

"Hallo FOK!kers,

Mijn naam is Wesley en ik ben een gamer in hard en nieren."

Tot zover heb ik je biografie gelezen, Wesley.