Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Maurice Van Dooren - Kapitein_Jaba
userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 28-11-2002
Laatste update 20-01-2003
Geslacht Man
Geboortedatum 22-07-1980
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen Blauw
Schoenmaat 43
Beroep Student
Studierichting Bedrijfskunde
Woonplaats Rotterdam
Favo forum geen
Favo FOK!kers Dthissen
Favo subsite geen
Aantal forumposts 0 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 585
Aantal reacties 6
Laatste voyeur(s) 30cm
Simpel-Zat
Simpel-Zat
Simpel-Zat
Simpel-Zat
spuisels
Grote dank gaat uit naar Dthissen voor het on-line zetten van mijn foto. Nu kunnen jullie eindelijk aanschouwen wie Kapitein Jaba is.
pm


http://www.dekapiteins.nl
Hé Kapitein Jaba,

Welkom in het fotoboek zou ik zeggen en wanneer trek je die burkha nou eens uit?
 


quote:
Lara Croft in spé ........
waah, dat betwijfel ik, maar die fake was wel cool he!
 

webicon

quote:
Mooie foto's!
Studeer je toevallig ook in Rotterdam?
Nee sorry
art 43.2a
 
C. vd Eeden
webicon

Ai ai kaptein!

*Lurk*
Appelsap (:
 

webicon

Gefeliciteerd kapitein haak!
 


Gefeliciteerd kapitein haak!
Hierbij een leuk verhaaltje voor je verjaardag:

Het gevonden geld- Een grappig verhaal over het bewaren van een geheim
Dicht bij Kampen, in een klein dorpje, woonden een man en een vrouw met een boel kinderen, die hun kost verdienden met vissen, weven en wild strikken.

Eens, op een avond, toen de man uitging om nog even naar zijn zalmfuik en zijn vosseval te kijken, vond hij op de weg een grote zak met geld. In plaats van naar de zalmfuik en naar de vosseval te kijken, ging hij gauw naar huis terug om zijn Griet eens met de zak vol geld te verrassen. Toen hij evenwel dicht bij huis was, bedacht hij zich en zei tegen zichzelf: als ik dat aan mijn vrouw vertel, dan is er een grote kans dat morgen iedereen het weet.

Hij ging daarom op zijn schreden terug, zette de zak met geld achter een dikke boom en ging naar de vosseval en de fuik: in de val zat een vos en in de fuik een zalm. Hij maakte ze allebei dood en stopte de vos in de fuik en de zalm in de val, en daarna ging hij naar zijn Griet, die druk zat te weven.

"Och Griet," riep hij, "ga toch eens gauw met mij mee. 't Is zo donker, ik was al helemaal verdwaald." Griet bedacht zich niet lang en ging met Piet mee. Onderweg kwamen ze langs het gemeentehuis, waar nog laat licht brandde omdat ze aan het schoonmaken waren.

"Wel nog aan toe," zei Griet, "er is nog licht in het raadhuis en dat zo laat op de avond." - "Ja," zei Piet, "'t is nu net de nacht dat de veldwachter met de duivel afrekent."

"Och Piet, is dat waar?"

"Zeker," antwoordde Piet, "weet je dan nog niet dat de veldwachter eenmaal in het jaar met de duivel afrekent." - "Nee, dat wist ik niet," zei Griet.

Eindelijk kwamen ze bij de fuik en daar vonden ze een vos en in de vosseval een dikke zalm. Toen gingen ze weer naar huis toe, maar onderweg zei Piet: "Het regent zo, Griet, we gaan hier even onder die boom schuilen." En toen ze daar gingen zitten, vond Griet de grote zak met geld.

"Nu Griet," zei Piet, "nu maar gauw naar huis, zodat geen mens het gewaarwordt en denk erom dat je tegen niemand iets zegt van het geld dat je hebt gevonden."

"Nee, waarachtig niet," zei Griet.

Het duurde echter niet lang of Griet moest het toch eens even aan haar buurvrouw Trijntje vertellen; die zou het toch aan niemand verder vertellen. Ja maar, pas op: Trijntje vertelde het aan Marietje, en Marietje aan Jannetje en toen wist het hele dorp gauw dat Piet en Griet geld hadden gevonden. Het duurde dan ook niet lang of Piet en Griet moesten op het raadhuis komen om het geld terug te geven.

"Wij hebben geen geld gevonden," zei Piet.

"Maar," zei de burgemeester, "je vrouw zegt het toch."

"Ja mijnheer de burgemeester," zei Piet, "mijn vrouw zegt zo veel; die heeft ze soms niet alle vijf bij elkaar."

"Wel drommels nog aan toe, wil je mij voor gek uitmaken?" riep Griet. "Ik weet nog heel goed wanneer het gebeurd is. 't Was in de nacht dat de veldwachter met de duivel afrekende en dat we in de fuik een vos vingen en in de vosseval een zalm."

"Nou mijnheer de burgemeester, wat zeg je me daarvan?" vroeg Piet.

"Ik hoor het al," zei de burgemeester, "ga maar naar huis."
Ik ben Rob