Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Joykind - Joykind
userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 18-12-2003
Laatste update 05-03-2004
Geslacht Vrouw
Geboortedatum 30-03-1975
Relatie j
Seksualiteit
Kleur ogen blauw/groen/grijs
Schoenmaat 37
Beroep ict medewerker
Studierichting
Woonplaats Rotterdam
Favo forum geen
Favo FOK!kers private_part_sir
Favo subsite geen
Aantal forumposts 2 »
Aantal FP-reacties 2 »
Aantal views 2.151
Aantal reacties 122
Laatste voyeur(s) Anonieme_Fokker
Weeetikveel...
Anonieme_Fokker
miesjelle112
Baron-von-Blubba
ik en mijn kleine
spuisels
Ik ben 28 jaar oud en heb een dochtertje van 11 maanden oud. Ik hou erg van lezen en muziek. Maar ook ben ik helemaal gek van mijn hond en kat. Ik vind het leuk om contact met mensen te leggen dus vandaar dat ik me ingeschreven heb.
pm


ja altijd 4 dagen achter elkaar vrij... heerlijk om die tijd met mijn kleintje door te brengen.... ik ga ff met haar douchen dus ik reageer strakjes weer....
 
-
webicon

Gezellig! met z'n tweeen onder de douche, hihi
Ok, misschien heb je mijn meel dan inmiddels ook wel gekregen..(duur erg land voor dat ie verzonden is door de servers van ons..)
 


Allang......

ik had voor het douchen al terug gereageert op je email... heb je hem nog niet ontvangen dan?
 
SMNAPM

Wat een poepie
spam (de ~ (m.), ~s) 1 ongevraagde e-mail, m.n. reclame => junkmail
 
-
webicon

Nee, nix ontvangen nog..maar 'vol verwachting klopt ons hart', enzo..hihi
 
 


quote:
Wat een poepie
wie???????
 


quote:
Nee, nix ontvangen nog..maar 'vol verwachting klopt ons hart', enzo..hihi
dan ben je bijna twee weken te laat.... vol verwachting klopt ons hart komt 15 november volgend jaar weer terug....


Maar nog steeds niks ontvangen?

Het vorige was voor popperdepop en niet voor jou dus als je dacht waar heeft zij het nou weer over dan is dat het......

liefs
 
-
webicon

Mmm, ik weet dat een meel ontvangen aan mijn kant lang duurt, maar nu heb ik nog steeds nix. Welk adres heb je gebruikt? die van mijn werk of die van mijn hot-male?
Dat je t tegen die poperdepop (of zo) had, begreep ik. Zelf denk ik dat ie jouw bedoeld (anders ik wel) maar je kind is ook een scheetje
 


naar het xerox adres volgens mij. Het is ook een beetje verwarrend.... mail, fok, msn enz enz...

ik moet zo boodschapjes doen enz. dus ik weet niet of ik je nog ga spreken vandaag. Mocht dat niet het geval zijn dan hoor je me zeker.... Ik kan het verhaal misschien nog wel een keer sturen want misschien is het niet goed gegaan. Zal ff kijken of het bewaard is gebleven....

x
 
-
webicon

Ik kijk vanavond wel ff in mijn hot-male of ie daar is aan gekomen. De meel die je me net hebt gestuurd met een verkorte versie, is wel aangekomen.
Ik ook maar weer s aan t werk...dus jij boodschap-ze
Liefs!
 
-
webicon

Heej! zwerf je hier nog ergens rond? Heb nix ontvangen, nog...snif..(begin een beetje aan die Xerox servers te twijfelen..)
 


Hoi,

ben ik weer.... heeft ff geduurd maar het is gelukt. Had een beetje drukke dag gisteren. Mensen over de vloer enz... Wat ga je doen met kerst? wij 1e kerstdag ouders en schoonouders en 2e uit eten met een ander stelletje. Dat is wel bijzonder want we hebben dik een jaar geen contact gehad door trots van beide mannen. En nu kwamen we elkaar weer tegen en is het gelijk weer goed en nu gaan we ter verzoening gezellig eten bij de griek... Heerlijk.....
 
-
webicon

Hihi, ben er wel, alleen kon pas na 18.00 aan loggen (thuis internetten gaat nogsteeds per tik, maar breed band modem is ontvangen, dus volgendeweek, als ik thuis zit, kan het overdag gewoon (en snel!) )
prettige kerst en tot snel!
 
-
webicon

Heej! Beetje bijgekomen van de afgelopen paar dagen? ik mag weer tot woensdag werken...pff
 


Hoi daar ben ik ff vandaag. Thuis ligt internet eruit. Er moet een monteur van chello langskomen. Dus vandaar dat ik niet kon mailen enz.

Hoe waren je kerstedagen? Die van ons erg gezellig. De kleine is echt helemaal doodverwend. Dat wil je niet weten. En ze heeft al helemaal niks...

2e kerstdag gaan uit eten bij de griek... Ik heb gewoon calamaris op. Ik heb het 1x gegeten maar dat was echt niet te pruimen. Maar dit keer was het echt lekker. Daarna een vleesgerecht waar ik na twee happen misselijk van werd. Heb dus niks meer gegeten daarna. Zonde maar het was niet anders.

Ik lees je wel weer
 
-
webicon

Goede (zucht) morgen...
Nog even werken op de laatste dag van t jaar? ach, ik ook...
Wel balen dat je internet er uit ligt thuis..toch? Maar t geeft je ook wel weer wat te doen op je werk, meel checken enzo..
Ik heb net (eindelijk) breedband gekregen. Ik moest t wel zelf installeren, maar t draait nu dan ook moeiteloos. (direct maar een draadloos systeem er aan gezet, zodat ik kan rond lopen met mijn comprutser..

Dus die griek was geen succes? mmm, jammer, je leek me over te komen, als of je er wel zin in had..(met zo'n inktvis op je bord is je motivatie ook wel weg, kan ik begrijpen, heheh)

Mijn kerst was een beetje moeizaam begonnen. Mijn, wat dan een vriendin heet, vriendin, liet mij wachten op christmaseve (zat ergens dronken op een feestje tot erg laat..)en heb toen besloten maar die avond toch maar thuis te blijven, ben dan de volgende dag naar haar toe gegaan en heb daar een beetje saaie kerst gehad..geen feestjes, geen pubs (alles was gesloten..) alleen maar film gekeken(ik ben nu wel weer bij met alle films, uitgebracht dit jaar, haha)
Nog iets speciaals gepland voor vanavond?
 


nee hoor, lekker rustig op de bank samen en wie langs wil komen komt maar......

verder lekker rustig hoor.

Jammer dat je kerst niet zo leuk was...

Er komt vrijdag een monteur langs om te kijken wat het is.... klote internet. bent beter af zonder wat dat betreft.....
 
-
webicon

Ok, kom ik wel even langs..(oh, nee, lukt niet...haha)

Soms dan baal ik ook wel van die tijd die je zomaar kwijt bent als je 'even' achter je computer hebt gezeten..wat je allemaal al wel niet had kunnen doen..(zoals Ierland bekijken...ik zit te vaak thuis/werk/studio)
Moet je vandaag de volle dag werken of laten ze je eerder vrij?
 


nee ze laten me vandaag om 15.45 uur gaan..... Erg prettig kan ik je vertellen........

Heb jij een lange dag voor de boeg?
 
-
webicon

Eh, jah..moet tot 5 uur jouw tijd..(ach is 4 uur hier, dus t valt in pricipe wel mee) Moet dan wel boodschappen doen in een shoppingcentre, waar net de sales periode is geopend, dus gekkenwerk. Ik verwacht al met al vrij laat thuis te zijn (reizen door dublin kost me erg veel tijd (duurt een uur om van mijn werk direct naar huis te gaan)
Heb je nog vuurwerk in huis gehaald? Hier is t verboden, dus dat zal wel een saaie avond worden, wat betreft het bekijken van vuurwerk. De avond zal er wel zo uit zien, dat ik eerst wat tv ga kijken en daarna naar bed ofzo..
 


jeetje, mag er geen vuurwerk afgestoken worden? Suf zeg....

Nee wij hebben geen vuurwerk gehaald. Vorig jaar heb ik vuurwerk tegen mijn zwangere buik gekregen en dus zijn we er een beetje van afgekickt. De kleine heeft er toch ook nog geen notie van dus voor haar hoeven we het niet te doen. Volgend jaar misschien. Jammer dat je zo'n saaie avond te wachten staat.... Kan het ook niet beter maken voor je....

Ik heb net vernomen dat mijn zwager met vriendin en mijn schoonouders langs gaan komen dus wie weet toch gezelligheid.... Ik zal aan je denken als het 12 uur is ok? Jij ook aan mij dan heb je misschien toch nog een beetje leuk begin van je nieuwe jaar.
 
-
webicon

Hihi, lief van je, om aan mij te willen denken. Dan zal ik t ook terug doen.
Tja, t zal stil zijn hier om 12 uur..op dat gebied mis ik nederland wel. gezellig na 12 uur langs iedereen die je kent met vuurwerk en oliebollen...mmm, oliebollen..

Vuurwerk tegen je buik? Arm kind en jij.. nog verwondingen/littekens aan over gehouden?
 


Nee... gelukkig niks aan over gehouden.

Ze waren met nitraatbommen bezig toen er 1 ontplofte maar mijn kant op schoot. Zo tegen de linkerbovenkant van mijn dikke toeter. door mijn tuinjurk en trui heen zat er een soort brandblaar van 1,5 cm doorsnede. De kleine ging enorm tekeer in mijn buik en de pijn was niet te houden. Ik zakte in elkaar en begon gelijk te huilen. Mijn man kwam direct naar me toe gesneld en die trok spierwit weg. Ik heb toen direct het ziekenhuis gebeld en die zeiden dat ik het vochtig moest houden met lauw water en als ik het de volgende dag nog niet vertrouwde dan kon ik komen. Later kwam er nog een buurvrouw kijken hoe het eruit zag en zij zei ook dat het gelukkig wel meeviel. Het heeft een tijdje geduurd voor ik en de kleine tot rust gekomen waren maar verder zijn we er goed vanaf gekomen, gelukkig.....

We zijn alleen wel erg benieuwd of ze nu bang is voor vuurwerk. Dat ze er toch iets van meegekregen heeft. Ik heb ook angsten van vlak na mijn geboorte meegenomen, dus waarom zij niet vanuit de buik...

Waarom is vuurwerk trouwens verboden dan? of zit jij in die gezellige godsdienstige oorlogsbuurten daar....?
 
-
webicon

Gelukkig voor je dat het zo is afgelopen.. Ik denk wel dat je kind er wat aan over heeft gehouden, ze maken tenslotte alles mee en horen ook alles wat je zegt tijdens de zwangerschap..

Ik weet t eigenlijk niet, waarom vuurwerk hier verboden is. Tijden St. patricks' day steekt de stad wel vuurwerk af, ook heb ik tijdens Haloween paritculier vuurwerk gezien, maar tijdens oud en nieuw schijnt t niet t mogen..

Heej ik wens je t beste voor vanavond en spreek je vrijdag weer. Ik heb toch ineens een halve dag vrij gekregen (zonder dat ik er om vroeg)
Liefs!
 


veel plezier en een hele fijne hjaarwisseling.... Tot volgend jaar...


Liefs en knuffeltjes
 


ik ben de 7e weer op mijn werk maar daarvoor hoop ik dat internet het weer doet.... thuis.
 
 


HAPPY NEW YEAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


HOE WAS JE OUD EN NIEUW? ECHT ZO SAAI ALS JE HAD VERWACHT?
 
-
webicon

Gelukkig nieuw jaar. Mijn nieuw jaars avond was net zo saai als dat ik je voorspeld had, ja. Alles ging dicht in het gebied waar ik was, dus even wat drinken , zat er niet in. ben maar thuis gebleven en de tv aangezet. Twaalf uur geen vuurwerk en geen oliebollen..
Nu moet ik ook nog hals over de kop naar nederland toe (morgen vlieg ik) omdat mijn opa is overleden, maandag nacht, en zijn begravenis op vrijdag is..
Hoe was jouw oudjaars avond?
 


Jeetje zeg, lekker begin van je nieuwe jaar...

Gecondoleerd hoor....

Waar woon je nou als je in nederland bent? Volgens mij heb ik je dat al eens gevraagd maar ik weet het niet meer.

Ik heb het redelijk rustig gehad. Schoonfamilie over de vloer gehad. erg gezellig. Heb nog wel aan je gedacht om 000 uur. Hoe het zou zijn om geen oud en nieuw te vieren. Het was rond 4 uur voor we in bed lagen.
 
-
webicon

Ik was zo moe die avond dat ik er iets na 12 uur al in lag..

Waar ik woon? Ik heb geen woning meer in Nederland. Ik verblijf bij mijn zus en wat vrienden. Zo zal ik eerst naar Harderwijk moeten, daarna; Deventer, Hilvarenbeek, Poppel(belgie), Leeuwarden, Groningen en Amsterdam (dit omdat twee ierse vrienden, die ook even naar Nederland gaan, hier rond dwalen, hehe)
 
-
webicon

Lief dat je aan me gedacht had. ik was t op dat moment vergeten, maar had de volgende dag het dat gevoel ook en heb toen nog even aan je gedacht
 


wereldreis door nederland en belgie dus.... Spannend hoor. binnen welke tijd wil je dit gaan doen dan?

Ik moet zo weg met mijn kleintje naar de dokter voor haar oortjes....

Ik lees je morgen weer...

Werkse

Knuffel
 
-
webicon

Ik vertrek morgen en zal rond 14.30 op schiphol staan. Helaas heb ik geen toegang tot Fok, dus zal ik je pas na de 19de weer kunnen schrijven.
Hou je taai en tot snel dan!
Liefs,
 
-
webicon

Hey! Ik ben weer terug van een hectische vakantie (vakantie...pff)
Alles goed met jouw?
 


nee niet echt. Mijn relatie staat op springen. Ik kan niet meer ben op. Heb er geen zin meer in. Ik denk dat we allebei maar een eigen huis moeten gaan zoeken ipv 1 huis. Ik kan niet meer met hem leven. Hij doet ook echt geen moeite om de relatie te redden. Dat doet zeer. Dus ik ben er een beetje heel erg klaar mee.

Maar hoe gaat het met jou? Hectische vakantie? Hoezo? Was toch wel gezellig hoop ik?
 
-
webicon

Ow..das heel k*t voor je. Vervelend he, als je partner terug valt in zijn oude rol, terwijl je afspraken hebt gemaakt, waar jij je helemaal voor inzet, maar hij dus niet..je zal emotioneel wel uitgeput zijn, kan ik me indenken..Als je iets kwijt wilt mag je t me wel naar een van de twee e-mail adressen schrijven, hoor.

Tja, mijn vakantie was wel hectisch, ja..Eerst die crematie van mijn opa, waar de hele familie weer bijelkaar gebracht werd, dus dat was lachen en huilen tegelijk.., daarna door naar harderwijk, waar ik wel rustig aan kon doen, maar een paar dagen later naar Hilvaren beek en heb daar een optereden moet mangen in de 013 in Tilburg. Nog even naar Rotterdam tussendoor. Na Hilvaren beek in 1 dag via Deventer (oma) naar Leeuwarden. En als laatste weer terug naar Harderwijk en Amsterdam.. Druk dus..hehe.

He, ik denk dat t beter is dat je in mijn fotoboek antwoord, dan kan ik pas zien dat je wat geschreven hebt, anders blijf ik steeds je fotoboek in de gaten houden..

He, sterkte en een dikke knuffel van mij.
 
 
-
webicon

Heej!
Fijn om te lezen dat te weer iets beter gaat voorlopig. Ik hoop dat je dochter er ook niet al te veel onder lijdt.
Dus t werk is saai he? nou hier ook, maar voor mij is dat even een verademing op wat er zich de vorige week heeft plaats gevonden. T is wel weer fijn om terug te zijn, ja. Ik heb weer genoeg te doen en de studio moet ook weer draaien (vanaf volgende week) Voorlopig hou ik me even bezig het huis op orde te krijgen en mijn bed te repareren waar ik in december doorheen gezakt ben... en
Ook wil ik weer eens wat aan mijn conditie doen...zucht..
In ieder geval genoeg dingen voor t nieuwe jaar

Heb jij al evt. nieuwe plannen gemaakt nu dat je situatie veranderd is? (soms kan dat helpen, om je aandacht er een beetje vanaf te houden)
 
-
webicon

Nou eh, je zult t wel niet geloven, maar ben er wel in mijn eentje door heen gezakt (bed). Het frame bleek van een heel goed koop en dus licht metaal gemaakt te zijn en ik ging er iets te ruig op zitten..nu slaap ik dus op de grond..(logisch..)

Wat er vorige week zich heeft afgespeeld? Nou dat rezen, bezoeken van vrienden en kennissen, dat optreden en het overlijden van mij opa. Dat was me allemaal net iets te druk. dus ben nu wel blij dat ik weer ff kan genieten van die saaie baan van me 9echt saai is t niet, maar wel een vaste routine)

Ik hoop voor je dat je dat huisje zo snel als dat t mogenlijk is gevonden hebt. Vervelend, dat zo'n periode, dat je t huis in de verkoop heb, nog bij hem moet blijven. Je weet nooit hoe hij nu gaat reageren naar jouw of naar je dochter..
 
-
webicon

Heej joy! Goedenmorgen hier op de laatste dag van de week! Hoe voel je je nu?
Ik was gisteren ineens vroeger klaar dus vandaar nu pas een reaktie op wat je gisteren schreef;
Vervelende situatie so met die (bbetje) instabiele ex van je..
T moet niet zo worden , dat je de heletijd je moet afzonderen van de plek waar die zich bevind in huis. T is jouw huis toch ook?

hehe, nee heb mijn bed nog niet gemaakt. het metaal in questie was te veel verbogen, dus moet er gereedschap bij gaan halen..
 
-
webicon

Heej! Alles ok? Tijdje al nix van je gehoord, overleef je t n beetje? Prettig weekend!
 
-
webicon

quote:
Joykind zei :
Hee hoi,

Ja hoor alles gaat beter. Hij doet nu al een dag of 8 zijn best. Kijken hoelang hij het volhoudt. We zijn nu het project "verhuizen" in gegaan. Er is een hypotheek adviseur langs geweest en volgende week waarschijnlijk weer 1. Ik houd vol en ik zie het wel. Als hij nu zo blijft doen is het wel te doen en wordt het vanzelf weer wat beter.

Hoe gaat het met jou? En je bed????

Fijn weekend....
hehe, mijn bed...
Nee, die ligt nog steeds uit elkaar. ik slaap even tijdelijk op een soort uitklap bank(althans het frame ervan)
Dus jullie gaan nog wel uit elkaar? (of zie t nog even aan?)
 
-
webicon

quote:
Joykind zei :
ja hoor alles gaat gelukkig weer een stuk beter. Hij is wakker geworden zei hij. Het gaat nu echt anders. Hij houdt rekening met me en behandeld me netjes zoals het hoort. ZOals het eerst ook ging. Ik hoop dat het zo blijft gaan. Scheelt een hoop ellende.

Zou je niet beter gewoon een nieuw bed kopen????

Hoe gaat het met jou? Alles weer gewend daar in Dublin?
Sorry, late reaktie..
Met mij alles ok, alleen moet ik weer eens verhuizen. Daarmee is het probleem met het bed meteen opgelost Het bed is namelijk als inboedel bij het huis gekomen. was dus niet van mij! fijn dat t weer rustig is bij je, maar merk ik hier uit dat alles weer een beetje naar elkaar toe groet?
Oh, waarschijnlijk kan ik niet zo vaak meer Fokken(moet je ff weten) aangezien mijn werk het fotoboek geblokkeerd heeft(lijkt te veel op forum en dat mag al helemaal niet) Ik probeer nog een ding(mijn eigen computer te berijken op mijn werk en daar internet vanafdraaien), maar veel hoop geef ik t niet...
S'avonds lukt t me wel, dus kan ik dan altijd even je beantwoorden.
 
-
webicon

quote:
Joykind zei :
Dat is ff balen zeg.... Wij mogen het gelukkig "nog" wel. Meestal zijn dat soort dingen inderdaad afgesloten maar deze site kan wel. Chatten kan weer niet.

Moet je voor je werk verhuizen dan? Wel in Dublin of in een andere stad? Beter kost het bed je ook geen geld en moeite. Of gaan ze erover zeuren denk je......

Ja alles is weer wat rustiger. We groeien inderdaad weer wat naar elkaar toe. Zolang hij maar zijn best blijft doen. Ik blijf hem er wel zo af en toe op wijzen dat hij het niet vergeet en weer in zijn oude patroon terug valt.

Nou lieverd, ik lees je volgende week wel weer of zo dan. Ik ben woensdag natuurlijk weer op de zaak. Eerder heb ik er eigelijk niet echt tijd voor. Ik mag dan wel vrij zijn maar juist dan heb je het druk.

Knuf Mij

Nee, ik moet niet verhuizen voor mijn werk, maar de hoofd huurder gaat eruit en ik wil het contract niet overnemen(jaar contract), omdat ik niet weet of ik nog een jaar blijf(in Ierland) Ook wil ik het gedoe niet op mijn nek van wat de huur met zich mee brengt (incasseren van anderen, dat weer storten enz..) Ik verhuis dus netjes binnen, wat ze dan hier, Dublin15 noemen(Dublin is in 24 gebieden opgedeeld, Dublin15 ligt in het noord-westen van Dublin zelf.)

Maar ga jij nog wel verhuizen, nu dat het wat beter gaat of is het een soort schijn ophouden, wat jullie doen en verhuizen is onvermijdelijk...(?)

Hehe, bed is toevallig net gemaakt door mij, dus nix gebeurd

Dikke knuf terug van mij!
 
-
webicon

Hey lieverd, hoe is ie?
Zit je nog wel eens hier op Fok?