Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Ridder Tentakel - EnemyRock
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 29-12-2009
Laatste update 11-03-2013
Geslacht Man
Geboortedatum 17-02-1994
Relatie Geen
Seksualiteit Ja
Kleur ogen Spacend Bruin
Schoenmaat 46
Favo forum
Favo FOK!kers
Favo subsite FOK!forum
Aantal forumposts 1.016 »
Aantal FP-reacties 21 »
Aantal views 279
Aantal reacties 5
Laatste voyeur(s) Parafernalia
Parafernalia
StarmanFR
StarmanFR
Kwalberto
''Too Tch Tch for this world.'' Do you ever stare out at the infinite vault of stars and wonder if anything anyone ever does on this That is all. Every vote for me is like a tiny bubble of kindness that bursts in my heart when it is cast.  Once m Omae wa mou shindeiru! Phew, this is a pretty heavy question for a little cat like me. I honestly don’t know..  I ''Whoa, Dude. Mister Turtle is my father. The name's Crush. '' - Crush “Thou seest how sloth wastes the sluggish body, as water is corrupted unless it moves.& To infinity and beyond! SOOOOOO $TONED FUCK MAN AW $HIT NIGGA HELLA MOTHA FUCKING 666 ODD FUTURE MAN BRO CHECK THIS OUT MY S Kawaii as fuck. "This cosmic dance; bursting decadence and withheld permissions, twists all our arms collective Uguu~ And you will know my name is the Lord when I lay my cuteness upon thee!
spuisels
Ohai,

Welkom bij mijn fotoboek, Ridder Tentakel is de naam.

Ridder Tentakel, langharig werkschuw tuig van de eerste rang, dat ben ik. Mijn interesses zijn vooral te vinden in de cultuur sector en ik heb een voorliefde voor piraten en zeedieren. Liggen in het gras, ik vind helemaal mooi. Drugs? Zeer interessant. Series en films, aangenaam vermaak. Ik ben 19 jaar oud, woonachtig te Arnhem en ik heb ondertussen mijn havo diploma op zak. Momenteel zit ik in een tussenjaar aangezien ik nog geen opleiding heb gekozen die ik wil volgen. Zeer spijtig. Wel zou ik meer kennis willen vergaren en leren in het algemeen.

Ik zou mijzelf omschrijven als chaotisch en magisch.

Dingen waar ik meer over wil weten;

- Psychoactieve stoffen, psychedelica, drugs in het algemeen eigenlijk.
- Filosofie, Mythologie, Folklore, Religie, Diverse culturen, spiritualiteit, vaagheid.
- Cinema, Animatie, Nederlandse taal, Recensies schrijven, Antropologie.

Landen die mij aanspreken;

- India
- Japan
- Finland
- Marokko

Series die mij deugd doen;

- Avatar the Last Airbender + Avatar Legend of Korra
- Adventure Time
- House
- Breaking Bad
- Community
- How I met your Mother
- Game of Thrones
- Diverse anime series.

Films die tot mijn favorieten behoren;

- Spirited Away, Grave of the Fireflies, Poncho on the cliff by the Sea, Howl's Moving Castle (Ghibli)
- How to train your dragon, The Lion King, Mulan, UP, Brave, (Disney/Pixar/Dreamworks)
- Pulp Fiction, Fight Club, A Clockwork Orange, Back to the Future, For a Few Dollars more, Godzilla (Classics)
- Battle Royale, Tokyo Gore Police, Zombieland, The Room, Sweeney Todd, Interstella 5555, I Love Dries (Overig)

En nog veel meer. Ik ben zeker een liefhebber van Animatie, Japans, Koreaans, Cult, Classics en van alles.
Ik ben geen groot fan van het Science Fiction genre, meestal haak ik al af bij de vele bliepjes en bloepjes en het onnodig moeilijk maken om interessant te klinken.

Ideeën, nieuwe ideeën en concepten en interessante verhalen kunnen voor mij een film eigenlijk al maken. Godzilla bijvoorbeeld, het geniale beeld dat een man in een dinosaurus pak een skyline van Tokyo helemaal plat stampt. Animatie omdat hier eigenlijk toch wel de creativiteit ligt, fris kleurgebruik, kinderlijk en onschuldig of juist chaotisch en adembenemend.
Kortom; cinema is vet.

Muziek die mij doet bewegen;

Ik kan mij vinden in een groot scala aan muziek, ik heb zo mijn periodes gehad met diverse genres en stromingen en ik kan van veel diverse muziek genieten. Techno, klassiek of metal, het maakt niet uit wat het genre is want als het immers goed klinkt en het brengt een verandering in je gevoel teweeg of je kunt er lekker op dansen dan is dat wat telt.

Wat mij op dit moment veel goed doet;
- Folkmetal; een subgenre van de metalen. Voor mij is Folkmetal toch wel de stroming, epische veldslagen, dronkemanspraat, vrolijke riedels, piraten, vikingen, bier, noordse mythologie. Enkele favorieten van mij zijn de piratenmetal band Alestorm en de Geldersche band Heidevolk.
- (Liquid) Drum and Bass; muziek om op te dansen, je energie kwijt te raken, heerlijk bij weg te dromen of op de achtergrond. Vooral Liquid doet mij deugd. Wat Liquicity mij voorschotelt luister ik maar al te graag naar, Rameses B, Feint en Maduk bijvoorbeeld. Lekker!
- Psybient + psytrance; Psychedelisch lekker, toen ik langzaamaan een interesse ontwikkelde voor psychedelica ontmoette ik deze muziek. De diversiteit, het rustgevende, het vage, het mysterieuze, geniaal. Wegdromen of dansen in de huiskamer het maakt niet meer uit. Favoriete producer; Ott. Andere favorieten; Entheogenic, Hallucinogen.
- Techno; Een groentje in de techno scene, maar na wat snoepjes en wat techno feestjes moet ik toegeven dat het mij zeker is bevallen!

Heel veel dus, muziek waar je je laat meevaren op de stroom en wegdommelt, muziek waar je niet stil bij kan zitten, muziek die je kippenvel bezorgd, muziek dat wat met je doet.

Smaak daar valt niet over te twisten, en vastgeketend zijn aan een genre zou ik niet kunnen, maar waarom moeten we onderling ruzie maken over wie de beste muziek luistert? Ook een commercieel pop liedje heeft zo z'n positieve kanten, het luistert lekker weg, is catchy en brengt nou eenmaal geld in het laatje. Moet het allemaal zo lekker underground en experimenteel zijn? Ook niks mis mee hoor!


Drugs vind ik over het algemeen ook interessant. Ik ben redelijk een groentje op het gebied van drugs maar alles op z'n tijd. Wat ik interessant vind aan drugs is de grote diversiteit, de maatschappelijke kijk er op en de werking van verschillende stoffen. Hoe kunnen wij als maatschappij alle drugs over een kam scheren? Zo veel verschillen tussen psychedelica, uppers, downers en dissociatieven bijvoorbeeld. Soms vind ik het moeilijk om te begrijpen hoe onwetende mensen een drug als MDMA zien als de duivel, maar dan lees je weer een reactie van iemand die persé 7 pillen in zijn mik moet stoppen omdat hij er anders niks meer van voelt en dan denk ik; Oh ja! Er is nou eenmaal een te groot aantal onverantwoorde gebruikers.

Het lezen van tripreports over psychedelische drugs vind ik zeer interessant. Hoe het moet voelen om je ego uiteen te zien vallen in duizend stukjes en een te zijn met het universum (hoe cliché ) Hoe mensen zichzelf beter leren kennen en hun levenswijze veranderen. Maar verhalen horen over dissociatieve middelen, rondzweven als geest en je lichaam van een ander perspectief kunnen zien? Geniaal!

Zoals ik al zei; ik ben een groentje op het gebied van drugs. Zo heb ik nu 4 keer truffels verorbert, 7 keer van de xtc snoep pot gesnoept. Twee bommetjes 4-fa weggewerkt, een sleutelpuntje ketamine mogen snuiven, een tikkeltje overdreven dosis Methoxetamine in m'n neus gepropt, vaak genoeg gepoogd wiet/hasj te roken/eten/drinken, zijn er al vaatjes bier naar binnen gewerkt en heb ik wat gespeeld met lachgas ballonnetjes. MDMA is veruit mijn favoriete drug, het effect vind ik geniaal.Waar ik totaal geen behoefte aan heb zijn Heroïne, Cocaïne, Methamfetamine, en GHB. Ik leer er graag over en heb niks tegen gebruik van deze stoffen maar ik hoef niet van deze verboden vruchten te snoepen.

Wat zeer hoog op mijn lijstje staat; LSD, 2C-B, DMT, en Methylone. Deze stoffen hebben mijn interesse op elk een andere manier weten te wekken en ik kijk er naar uit om deze te mogen proberen.


pm
 
Thad Castle, at your service.
webicon

je slappy ava haalt diep weggestopte jeugdtrauma's bij me omhoog
Get this guy a jockstrap and a cookie!
 
No scratch, no snatch.
webicon

quote:
Op 15-10-2012 01:27 schreef BMS-THAD
je slappy ava haalt diep weggestopte jeugdtrauma's bij me omhoog
Heerlijk die slappy afleveringen, echt een van de meest enge dingen op deze aard; buikspreekpoppen. Het spijt me dat ik nare herinneringen naar boven breng
''Before you talk to the chief, you must party with the chief.''
 
Leuker als je denkt
webicon

Shpongle
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
 
Leuker als je denkt
webicon

quote:
Op 19-11-2012 03:29 schreef EnemyRock

[..]

Heerlijke muziek! Ik zou ze toch wel eens graag live willen zien maar volgensmij treden die zowat alleen in Amerika/Engeland op? Achja, hopelijk komt dat er nog eens van.
Ik heb ze in 2008 of 2009 live gezien in Roundhouse in Londen...dat concert staat ook op youtube
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt