Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 01-10-2002
Laatste update 04-05-2008
Geslacht Man
Geboortedatum 18-01-1978
Relatie Nee
Seksualiteit Man
Kleur ogen Blauw
Schoenmaat Verschilt per land!
Beroep Reiziger
Studierichting
Woonplaats Wellington, Nieuw-Zeeland
Favo forum Travel
Favo FOK!kers
Favo subsite FOK!forum
Aantal forumposts 989 »
Aantal FP-reacties 22 »
Aantal views 268
Aantal reacties 23
Laatste voyeur(s) Feeeeble
malinois
Cool_Runner
Anonieme_Fokker
Corkscrew
Surfen Binnenland van Guatemala in mijn Subaru Alaska - Panama voltooid!! Vriendinnetjes Boven op de Maya ruines van Tonina, Mexico Zonsondergang San Blas, Mexico Poolcirkel Politiecamper op de Dempster Highway, Yukon, Canada
pm
Live @Enschede
webicon

Welkom op Fok!
"Echte mannen eten geen honing die kauwen op bijen".
 


Das toevallig, heb net vanmorgen je roadstory gelezen welkom verder..Wat zijn de volgende plannen?
 
Live @Enschede
webicon

quote:
Op 10-05-2007 14:00 schreef BushRanger

[..]


Hoi!

Bedankt voor de eerste reactie! Ik kom al wel vijf jaar op Fok, maar nu ik toch foto's van mijn reis aan het posten was, dacht ik meteen maar een fotoboek maken dan!

Groeten!
ojee, ik had je niet eerder gespot laat ik het dan anders zeggen: Welkom in het Fok!fotoboek
"Echte mannen eten geen honing die kauwen op bijen".
 


quote:
Op 10-05-2007 14:03 schreef BushRanger

[..]


Dank je!
Volgende week ga ik in Belgie aan de kust werk zoeken, zodat ik hopelijk kan kitesurfen. In oktober kan ik werk krijgen in Nieuw-Zeeland, wat ik waarschijnlijk wel ga doen. Het uiteindelijke doel waar ik voor ga sparen is om met de motor van de top van Columbia naar de bodem van Argentinie te rijden.

Heb jij nog vakantieplannen?
Oh ja dat had ik nog gelezen inderdaad, avontuurlijk! Hoe kom je aan al die connecties en ideeŽn man? Goed voor mekaar ieder geval.

Ehm. Ik had ze wel maar toen heb ik in 2 maanden tijd 2 auto's naar de bliksem gereden, dus dat valt f tegen We zullen zien!
 
Live @Enschede
webicon

quote:
Op 10-05-2007 14:05 schreef BushRanger

[..]


Geeft niet, met 900 posts in vijf jaar ben ik ook niet zo zichtbaar. Dit is mijn topic als je een paar mooie foto's wil zien http://forum.fok.nl/topic/809605
Minder lurken en meer posten dus

Ik zal ze zo eens op mijn gemak gaan bewonderen
"Echte mannen eten geen honing die kauwen op bijen".
 


quote:
Op 10-05-2007 14:08 schreef BushRanger

[..]


Dat is niet zo mooi, ben je er zelf zonder kleerscheuren vanaf gekomen?

Ik heb altijd al veel gereisd en heb dus ook veel vrienden in het buitenland. Die helpen me nu ook aan werk in NZ. Verder ken ik veel motorrijders en hoor ik veel avonturen aan van andere 'overlanders' en dat brengt je weer op ideeen.
Ja dat wel, uiteraard wat spierpijn maar dat went wel..

Van het een komt het ander dus eigenlijk een beetje. Wel een mooi leven. Toch beter als een kantoorbaan!

Hoe gaan de motorlessen dan?
 


quote:
Op 10-05-2007 14:14 schreef BushRanger

[..]


Ja, ik heb een paar jaar op kantoor gezeten, maar dat was niet vol te houden. Wat doe jij?

Motorrijlessen zijn nog niet begonnen, ik moet eerst nog een pak aanschaffen en ik moet eerst weten of ik leer of stof nodig heb voor Zuid-Amerika... Koop dan meteen een pak dat ik daar kan gebruiken.
Op kantoor zitten Inderdaad slecht vol te houden maar ja..Moet toch wat.

Oh handig ook! Leer lijkt me altijd beter toch? Ivm valacties enzo, stel je voor.. Maar dat zit dan wel weer warm natuurlijk
 


quote:
Op 10-05-2007 14:19 schreef BushRanger

[..]


Sparen er ook op uit trekken he! Je kan in Canada, NZ en Australie zo aan de slag op een visum voor een jaar!

Leer is koeler in de zomer, maar in de kou heb je het ook sneller koud. Nu zal in Columbia leer wel lekker zijn, maar onderin Zuid-Amerika is het erg koud. Voor vallen maakt het niet zoveel uit.
Tjah, zo vaak bedenk je dat, maar weinig mensen zetten ook echt de stap. Ook zonder gespecialiseerde opleidingen oid?

Oh, ik meende dat leer beter zou beschermen.. Zijn er geen dubbele, binnenkant stof en buitenkant leer ofzo?
 
© Boy_Snakeye 21.07.05

Dat topic

Lijkt me echt heel erg gaaf om dat te doen. Gewoon 3 maanden alleen maar rond rijden dingen bekijken, echt gaaf!
Lang leve mij! *O*
 
Alleen voor geile beren!!
webicon

Hop! Doe eens wat fotos van die mooie reizen in je fobo zetten!
kusje!
 


quote:
Op 10-05-2007 16:21 schreef BushRanger

[..]


De meeste mensen durven de stap niet te zetten omdat ze dan toch uit hun comfortzone moeten stappen. Het is best wel een spannend iets natuurlijk, vooral de eerste keer. Vooral in Nieuw-Zeeland en Canada is het op het moment heel makkelijk om aan werk te komen. Een gespecialiseerde opleiding is niet nodig, ik heb oa het volgende werk gedaan: cowboy, restaurateur, afwasser, verhuizer, warenhuis, chocolade/fudge maken en souveniers verkopen. Dit allemaal zonder dat ik een opleiding had. Op een Working Holiday Visa mag je zo een jaar vertrekken en daar werk zoeken. Echt ideaal is dat!
Die comfortzone interesseert me niet zoveel. Toch is er iets waardoor ik altijd tegen wordt gehouden. Geen idee wat precies. Bedankt voor de info ieder geval. Toch weer een duwtje in de goede richting! Heb je ook nog iets van : hier moet je absoluut geweest zijn? Of gewoon bij beide landen? Een goedenavond
 


quote:
Op 11-05-2007 17:22 schreef BushRanger

[..]


Ik vind Australie zelf het leukste, maar daar is het net wat moeilijker om werk te zoeken. Ook al zou het nu wel beter zijn nu de economie daar goed gaat. Ik heb het langste in Australie gezeten, zo'n 14 maanden, fantastisch land!! Maar in NZ en Canada kom je echt makkelijk aan werk. In Alberta, Canada gaan er zelfs bedrijven dicht, omdat ze geen personeel kunnen krijgen.
Oh joh, dichtgaan omdat er geen personeel is Ze mogen me zo op komen halen!Heb je in Australie nog de hele tijd in een bepaald deel gezeten of ben je daar ook een beetje rondgetrokken? Zo'n soort road trip Alle 3 de landen die je genoemd hebt lijken me sowieso fantastisch..Heb je geen behoefte om gewoon in bv Australie te blijven?
 


Wow, heldere mooie ogen zeg. Je hebt wel de look van een reiziger.
 


quote:
Op 15-05-2007 15:37 schreef BushRanger

[..]


In Australie heb ik flink rondgetrokken ja, eerst met een Nissan Urvan en later met een Ford Falcon. In totaal zo'n 40.000 km gereden, helemaal langs de buitenkant en twee keer dwars door het midden. Ik zou best wel een tijdje in Australie kunnen wonen, maar het is lastig om dat geregeld te krijgen. Ben je al bezig een visum voor jezelf te regelen?
Eerst sparen, waar ik niet zo sterk in ben. Maar toch steeds meer een goed beeld krijg waar ik dat dan voor kan gaan doen Hoezo is dat lastig te regelen? Ivm met te te weinig werk of iets dergelijks? Zou je dan in een stad of meer achteraf gaan wonen? Ik heb geen goed idee van hoe de steden daar zijn, en bij het "platteland" krijg ik ideeŽn als in "mcleod's daughters" enzo..
 


quote:
Op 15-05-2007 15:58 schreef BushRanger

[..]


Sparen is lastig ja, woon je op jezelf of bij je ouders?

Een Working Holiday Visa is een eenmalig iets (er is nu trouwens wel een nieuwe regel voor Australie, als je drie maanden seasonal work hebt gedaan, dan mag je een tweede jaar komen. Maar dat gaat helaas voor mij niet op...), dus als ik terug naar Australie wil en daar wil werken, dan gelden er andere regels. Ik zou dan al werk moeten hebben voor ik ga, of een er moet een organisatie in Australie zijn die mij sponsort. Dat betekent dat ze mij werk garanderen voor een bepaalde periode, zodat ik niet meteen een werkeloze wordt. Of je moet veel geld meebrengen, maar dat is dan ook echt veel en dat heb ik niet. Je kan ook een immigratieproces opstarten, dat gaat met een puntensysteem. Er is een lijst met gewilde beroepen, als je daar een paar jaar werkervaring in hebt, je bent jong en spreekt en schrijft goed Engels, dan maak je een goede kans.

Ik zou als ik de mogelijkheid had, wel een tijdje in Melbourne willen wonen. Dat is mijn favoriete stad in heel de wereld, zo relaxt en mooi. Er is altijd wel wat te doen, maar het voelt niet zo druk en hectisch aan als Sydney. Prachtige botanical gardens, Australian Open, St. Kilda festival, iedere zondag gratis live muziek op straat etc.

Het platteland heeft trouwens ook wel wat hoor! Ik heb heel veel tijd in het Northern Territory doorgebracht, echt geweldig!
Is inderdaad lastig, vooral als je binnen 2 maanden 2 keer een andere auto moet kopen.. Maar ja, shit happens! Verder woon ik wel thuis, wat t iets makkelijker maakt natuurlijk. En waar woon jij als je weer voor eventjes terug in Holland bent?

Wat houdt dat 3 maanden seasonal work precies in? Moet je dan 3 maanden hetzelfde werk in een soort branch werken oid?

Heb je dan nu niet de drang om enorm naar sponsoren op zoek te gaan? Je bent dus niet van plan om echt te gaan emigreren?

Lijkt me toch wel super er eens heen te gaan.
 


quote:
Op 15-05-2007 15:30 schreef BushRanger

[..]


Ja dank je! Als dat jou ogen zijn hierboven, dan zijn ze ook wel aardig helder Waar is de rest van je gezicht?

Interessante teksten heb je daar staan, alhoewel een beetje somber. Ik hoop dat dat geen reflectie is van je gevoelens?!
Ik hecht best wat waarde aan mijn anonimiteit.

Lastig, ik ben best een zwaarmoedig mens, en ook ben ik af en toe vrij nihilistisch ingesteld. Ik heb geen problemen met de eindigheid van het leven, maar met de zinloosheid ervan.

Hoeveel landen heb je tot nu toe eigenlijk bezocht? Ben ik best benieuwd naar .

Welterusten,

 
fight harder or walk away
webicon

quote:
Op 14-07-2007 18:48 schreef BushRanger
Je hebt prachtige foto's op je site staan!
dankje leuk om te horen
an urge to help mankind overcomes me
 
Dino inventor
webicon

Hoi lurker .
Once in a while, I just wanna dance and feel good
 
Dino inventor
webicon

quote:
Op 04-09-2007 21:03 schreef BushRanger
Ja dat doe ik soms maar ik reageer ook wel eens hoor! Wat is Showbread voor muziek?
Ze noemen 't zelf RAWrock.. 't oude werk is best hardcore, de nieuwste CD is de schreeuwert weggegaan dus dat is wat meer poppy. Check de myspace 'ns zou ik zeggen: http://myspace.com/showbread
Once in a while, I just wanna dance and feel good
 
 
*kiek!*

Wellington! Mooie stad me love Te Papa
~Nuff said.
 
*kiek!*

Gefeliciteerd! Waar ga je werken?

Ik was er april/mei '08... Bijna een jaar geleden (alweer!). Heb op 't strand van Picton echt de aaaaaallermooiste schelpen ooit gevonden
~Nuff said.
 


Jij hebt het leven waar ik altijd van droom(de)! Mijn complimenten