Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 06-02-2011
Laatste update 03-06-2011
Geslacht Man
Geboortedatum 18-06-1989
Relatie /forever alone
Seksualiteit Homo
Kleur ogen Blauwgrijs
Schoenmaat 46
Beroep Topper
Studierichting MIC
Woonplaats Amsterdam
Favo forum Buitenlands Fruit
Favo FOK!kers Jij
Favo subsite Managers
Aantal forumposts 13.320 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 2.566
Aantal reacties 366
Laatste voyeur(s) kiffer
gooddaddy
JanPiraat
JanPiraat
JanPiraat
Klinkerbotsing
Impulse101
Anonieme_Fokker
Maarten-Pieter
Klinkerbotsing
Cat I hope you die. snowwhite
pm

webicon

quote:
Op 26-03-2011 13:03 schreef Breezerslet17

[..]

bitch
voel je je al wat beter
fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
 

webicon

fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
 
Yours truly
webicon

quote:
Op 27-03-2011 11:58 schreef Breezerslet17
DE KAT

Vaccinaties:

Een relatief eenvoudige manier om uw kat te beschermen tegen een aantal virale infecties is door te vaccineren.
De ziektes waartegen gevaccineerd worden zijn:

Kattenziekte:
Deze aandoening wordt veroorzaakt door een virus dat met name de sneldelende cellen van de darmen aantast. Dit kan met name bij jonge, onbeschermde dieren leiden tot heftige buikpijn, diarree en sterfte. Volwassen dieren lopen minder risico's omdat zij meestal al beschermd zijn door vaccinaties. Het virus is heel resistent en kan jarenlang in de omgeving aanwezig blijven. Hierdoor is het mogelijk dat dieren ziek worden zonder contact met andere katten.

Niesziekte (en chlamydia):
Deze term wordt vaak gebruikt voor elke luchtweginfectie van de kat die begint bij de voorste luchtwegen. De eigenlijke niesziekte in nauwere zin is een aandoening die veroorzaakt wordt door meerdere virussen, bacteriŽn en chlamydiae (hierbij gaat het om een andere stam dan degene die een risico voor de mens veroorzaakt). De virussen beschadigen de slijmvliezen, waardoor bacteriŽn en andere micro-organismen kunnen binnendringen.
De virussen kunnen op allerlei manieren overgedragen worden. Het meest effectief is via een dier dat ze uitscheidt. Echter: het kan ook via bijvoorbeeld de kleding van mensen. Het blijkt dat een natuurlijke infectie die een kat doormaakt een bescherming geeft van maximaal 2 maanden. De verschijnselen variŽren sterk per dier, van heel licht tot zeer ernstig. Ook is het mogelijk dat er chronische of chronisch recidiverende klachten blijven bestaan na een doorgemaakte infectie. Dit laatste treedt met name op bij dieren die op jonge leeftijd een niesziekte-infectie doormaken.


De enting

De zogenoemde ‘grote kattencocktail’ geeft bescherming tegen kattenziekte, niesziekte en chlamydia. Uit onderzoek blijkt dat vaccineren met chlamydia alleen in uitzonderingsgevallen nodig is.
Dit heeft ertoe geleid dat we in principe standaard enten zonder chlamydia. In bijzondere gevallen en wanneer uw kat naar het pension gaat zullen we vaccineren tegen chlamydia. Dit omdat sommige pensions een vaccinatie tegen chlamydia verplicht stellen.
De bescherming tegen niesziekte is niet 100% door de veelheid aan virus-stammen die problemen aan de voorste luchtwegen kunnen veroorzaken. Hier zorgt de vaccinatie met name voor een minder snel aanslaan van een infectie, een minder ernstig verloop en het sneller beter worden.
Tegen de kattenziekte werkt de vaccinatie goed beschermend.

Het standaard vaccinatie schema van onze praktijk is als volgt:

9 weken leeftijd: kattenziekte, herpesvirus en calicivirus
12 weken leeftijd: kattenziekte, herpesvirus en calicivirus
16 weken leeftijd: kattenziekte, herpesvirus en calicivirus
1 jaar: kattenziekte, herpesvirus en calicivirus
2 jaar: herpesvirus en calicivirus
3 jaar: herpesvirus en calicivirus
4 jaar: kattenziekte, herpesvirus en calicivirus
5 jaar enz: zie 2e, 3e en 4e jaar
Afhankelijk van voorgeschiedenis en/of vaccinatie status van het kitten kan hier een variatie op nodig zijn.

De reden dat de kat als kitten 2x wordt gevaccineerd met een tussenpoos van drie weken, is dat er in het begin nog veel afweerstoffen van de moeder in het bloed van het kitten aanwezig zijn. Deze ‘maternale antilichamen’ vangen een deel van de vaccinatievirussen weg zodat de enting minder goed kan aanslaan. Omdat het per kitten verschilt wanneer deze afweerstoffen weg zijn dient er meerdere keren gevaccineerd te worden.
Uit de meest recente onderzoeken, gedaan in Nederland, blijkt dat het oude schema van alleen vaccineren op 9 en 12 weken leeftijd onvoldoende is. De kattenziekte geeft daarbij wel een goede bescherming (is echter pas sluitend na drie keer) maar de niesziekte bleek duidelijk onvoldoende bescherming te geven. Het advies van de specialisten is dan ook om drie maal te gaan vaccineren op jonge leeftijd. Hierbij zien we dan een duidelijke stijging in de opbouw van antilichamen tegen niesziekte ten opzichte van dieren die maar twee keer gevaccineerd zijn. Door deze drievoudige vaccinatie bouwen er meer geheugencellen op. Hierdoor kan het afweerapparaat van de kat bij een natuurlijke infectie sneller en efficiŽnter reageren en lopen de dieren een beduidend kleiner risico om in het eerste jaar niesziekte op te lopen.

Bordetella:
Bordetella is een bacterie die een rol kan spelen in het niesziekte complex.
Momenteel lijkt de rol van de Bordetellabacterie in het niesziektecomplex bij de kat in Nederland niet erg groot. Daarom is deze vaccinatie niet in het standaard vaccinatieschema opgenomen.
In probleemgevallen, of wanneer u er de voorkeur aan geeft om uw kat wel tegen Bordetella te laten vaccineren, dan is dat natuurlijk mogelijk. Deze vaccinatie is een neusspray die 1x per jaar gegeven dient te worden.

Rabiesvaccinatie (hondsdolheid):
Wanneer uw kat naar het buitenland gaat is deze vaccinatie verplicht. Voor de meeste EU landen geldt dat de vaccinatie minimaal 21 dagen oud moet zijn en maximaal 3 jaar. Ook dient het dier voor een bezoek aan het buitenland gechipt te zijn en in het bezit te zijn van het Europees Dierenpaspoort. Er zijn echter diverse landen (zowel binnen de E.U. als daarbuiten) die aanvullende eisen stellen. Zo zijn er landen waar een legalisatie van het enting en gezondheidsverklaring door de V.W.A. (de vroegere R.V.V.) verplicht is. Ook zijn er landen waar een huisdier pas in mag als er bloedonderzoek is gedaan naar de hoeveelheid antilichamen tegen rabies. In dit geval geldt er vaak ook een eis met betrekking tot de tijd nŠ vaccinatie en vůůr grensovergang waarbinnen deze zogenoemde rabiestiterbepaling gedaan moet worden.
Omdat het blijkt dat de dieren na een ťťnmalige vaccinatie met enige regelmaat niet de gewenste rabiestiter bereiken, wordt aangeraden de rabiesenting na 4 weken te herhalen. Hiermee wordt de kans aanzienlijk vergroot dat de titer bij de bloedafname hoog genoeg is. Overigens is de hoogte van de titer die bepaalde landen eisen, een wat arbitraire waarde. Ook die dieren die een lagere titer te zien geven na 1 enting, zijn welzeker goed beschermd tegen hondsdolheid. Om deze reden is voor dieren waarbij geen titerbepaling verplicht wordt gesteld, de eenmalige vaccinatie voldoende.

Kortom: voordat uw kat op reis gaat, kunt u het beste de laatste informatie opvragen bij de ambassade van het land waar naartoe gereisd wordt (en de landen waar eventueel doorheen gereisd wordt!). Zie de pagina met de links om bij de websites van de verschillende ambassades te komen.
Ook onze assistentes kunnen u informatie geven over de eisen van diverse landen.

Soms wordt nog wel eens vergeten dat deze vaccinatie niet alleen gegeven wordt omdat u uw huisdier mee over de grens wilt nemen, maar dat hij met name gegeven wordt om uw huisdier te beschermen tegen een ziekte die niet meer te genezen is indien uw huisdier hem oploopt (daarnaast is hondsdolheid ook voor mensen een levensgevaarlijke ziekte, die via een beet van een besmette hond kan worden opgelopen…).

Ontwormen:
Er kunnen bij katten allerlei soorten wormen voorkomen. De meest belangrijke zijn de spoelworm (Toxocara cati) en de lintworm (Dipilidium caninum). Bij het kiezen van een goede ontworming moet in ieder geval op deze twee soorten gelet worden (niet altijd hoeft voor beide soorten ontwormd te worden). Spoelwormen zul je zelden aantreffen in de ontlasting, dit omdat zij het liefst in het lichaam blijven. De lintworm daarentegen wil graag stukjes met eieren naar buiten brengen. Deze stukjes kunnen actief uit de anus kruipen; dit zijn de welbekende ‘rijstekorrels’of 'sesamzaadjes'.

Een lintwormproglottide bij de katten anus.
[afbeelding]
Bron foto: Atlas of small animal surgery, F.J. van Sluijs

Elk kitten dat is opgegroeid bij een moederpoes is besmet met spoelwormen; de larven van deze worm worden via de moedermelk meegegeven. Omdat de worm in een vroeg stadium (de wormlarve) een trektocht maakt door het lichaam is het van belang in het jonge leven van het katje te ontwormen volgens een goed ontwormingsschema.

Het hele milieu is besmet met spoelwormeieren, denk aan de grond in de tuin, de stoep of in de plantenbak. Dit samen met het feit dat de huid van spoelwormen bij kan dragen aan de klachten van CARA-patiŽnten zorgt ervoor dat het nodig is om de dieren het hele leven door te blijven ontwormen.

De lintworm wordt overgebracht door de vlo, dus behalve ontworming is, zeker bij een geconstateerde lintworminfectie, ook een goede ontvlooiing van belang.

Ontwormingsschema:
De katten dienen op 3, 5, 7 en 9 weken leeftijd ontwormd te worden. Hierna elke maand tot ze een half jaar zijn. Daarna minimaal 4x per jaar.

Indien er na de ontworming wormen gezien worden in de ontlasting (of eventueel in braaksel), of de ontworming plaatsvindt juist omdat er wormen gezien zijn, dan moet de ontworming na 2½ - 3 weken herhaald worden.
[afbeelding]

Castratie en sterilisatie:
(sterilisatie is castratie van de poes)
Castratie van de kater kan om meerdere redenen gewenst zijn:
 • Minder gevechten en dus minder vechtabcessen; minder kans op ziekten die door bloedcontact worden overgedragen zoals katten-aids.
 • Tegengaan van de enorme overpopulatie van wilde katten, indien de kater buiten komt.
 • Belangrijkste is voor de meeste eigenaren het voorkůmen van de indringende ‘katerlucht’ door de urine en het in en om het huis sproeien door deze katers. Helaas biedt een castratie geen 100% garantie in het voorkůmen van sproeigedrag: een klein deel van de katten blijft of gaat toch sproeien (is ook afhankelijk van de omgevingsfactoren). Overigens kunnen zelfs poezen sproeigedrag vertonen!

 • De leeftijd waarop castratie mogelijk is:
  In principe castreren we katers vanaf een leeftijd van 6 maanden. Een uitzondering hierop is wanneer de dieren op een jongere leeftijd al beginnen te sproeien, dan doen we het eerder. In dit laatste geval wordt dan wel de narcose aangepast aan de leeftijd van de kat (onder andere omdat het hart bij zeer jonge dieren zich nog niet voldoende kan aanpassen aan veranderingen in de hartfrequentie die door de meeste standaard-narcoses worden veroorzaakt).

  Veel gehoorde fabels:
 • Dat een kater door castratie minder groot zou worden is nog nooit aangetoond. Wanneer we het zouden vergelijken met mensen en paarden (de eneuch en de ruin) zouden ze juist groter moeten worden.
 • Tevens is het ook niet zo dat ze door de castratie een kleinere penis of smallere plasbuis zouden krijgen waardoor ze sneller problemen zouden krijgen met blaasgruis.

 • Sterilisatie (=castratie) van de poes:
  Hierbij worden eierstokken (en -indien afwijkend- de baarmoeder) verwijderd.
  [afbeelding]
  Foto 1: Als eerste moet er een snede gemaakt worden in de buikwand.
  [afbeelding]
  Foto 2: Deze snede moet groot genoeg zijn om 1-2 vingers in de buikholte te kunnen brengen.
  [afbeelding]
  Foto 3: Vervolgens worden de eierstokken opgezocht.
  [afbeelding]
  Foto 4: De eierstok (zie pijl) wordt buiten de buik gebracht.
  Dan worden ze afgebonden en verwijderd.
  Tenslotte wordt de buik weer gesloten.
  [afbeelding]
  Foto 5: De eierstokjes zijn normaal vrij klein.

  De belangrijkste reden voor castratie bij de poes is het voorkůmen van krolsheid en dracht.
  Deze operatie heeft duidelijke voordelen boven het langdurig toedienen van de zogenoemde poezenpil. De poezenpil bevat hormonen die na langer gebruik de veroorzaker kunnen zijn van melkkliertumoren bij de poes (en die zijn in 80% van de gevallen kwaadaardig!), en het gebeurt helaas regelmatig dat een poes die de pil krijgt toch drachtig wordt omdat de pil een keer is vergeten, of de kat de pil heeft uitgebraakt.

  De leeftijd waarop sterilisatie mogelijk is:
  Hiervoor geldt net als bij de kater een minimumleeftijd van een half jaar, behalve indien ze eerder krols wordt. Reden voor deze minimumleeftijd is net als bij de kater het narcoserisico.
  wauw, interessant. Bedankt knul.
  elektro-technique.tumblr.com
   
  A dirty mind is a joy forever
  webicon

  quote:
  Op 27-03-2011 11:39 schreef Breezerslet17

  [..]

  welk balkonnetje? ik wil gluren
  Kinkerstraat
  Sig verwijderd door FA. Niet terug plaatsen.
   

  webicon

  quote:
  Op 27-03-2011 11:40 schreef Breezerslet17

  [..]

  hallon mijn kleine f1 coureur
  hoe gaat het al wat beter
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   
  Aarrrr !!
  webicon

  quote:
  Op 28-03-2011 14:38 schreef Breezerslet17

  [..]

  Doen, werkervaring! Pronto!
  Ben ik zeker van plan ja
   
  Aarrrr !!
  webicon

  quote:
  Op 31-03-2011 21:38 schreef Breezerslet17

  [..]

  ja nu naar huis
  aahh mooi zo ik ben weer eens afgewezen vandaag voor werk zelfs desperate sollicitaties om 8 uur s'avonds werken niet
   
  Gevaarlijke Muis
  webicon

  quote:
  Op 01-04-2011 00:25 schreef Breezerslet17
  5 respect en 1 hangtiet voor jou!
  Waarvoor?
  Ik hou van kaas. Geraspte kaas.
  Tevens motormuis: 2005 Kawasaki ZX-6R
   
  Gevaarlijke Muis
  webicon

  quote:
  Op 01-04-2011 00:26 schreef Breezerslet17

  [..]

  Uit het niets!
  Cool bro

  Voor jou ook 5 respect en een hangti.... euuuhhh strak mannenlijf?
  Ik hou van kaas. Geraspte kaas.
  Tevens motormuis: 2005 Kawasaki ZX-6R
   
  Gevaarlijke Muis
  webicon

  quote:
  Op 01-04-2011 00:30 schreef Breezerslet17

  [..]

  Zomaar uit respect!
  oc man!

  Ik ben pitten, trusten!
  Ik hou van kaas. Geraspte kaas.
  Tevens motormuis: 2005 Kawasaki ZX-6R
   
  The
  webicon

  quote:
  Op 02-04-2011 11:54 schreef Breezerslet17

  [..]

  Hij is niet echt jarig hoor
  Oh, even snel dat berichtje aanpassen dan.
  Living is easy with eyes closed
   

  webicon

  quote:
  Op 02-04-2011 13:50 schreef Breezerslet17
  [afbeelding]
  wat is dat
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  quote:
  Op 02-04-2011 17:32 schreef Breezerslet17

  [..]

  ik ken veel
  het is een meisje uit Haarlem zelf maar ik ga niet zeggen wie.
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  quote:
  Op 02-04-2011 17:37 schreef Breezerslet17

  [..]

  mss beland ik bij haar in bed
  Ze heeft een vriend
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   
  The
  webicon

  quote:
  Op 02-04-2011 19:56 schreef Breezerslet17

  [..]

  joseph gordon-levitt

  hij speelt ook in een aantal gay films

  serieus dramafilm, geen porno

  al wordt hij wel verkracht in 1
  Ja ik weet het, ik heb die films niet gezien; wel van gehoord. Die man, die man echt
  Living is easy with eyes closed
   
  Omdat banaan.
  webicon

  Oh, wortels. Ik ben verliefd.
  Omdat peer.
   
  Lyubvi
  webicon

  -edit door PiRANiA-
  Dit bericht is op 05-04-2011 om 18:54 geŽdit door PiRANiA.
   
  Madre me quiero un frikandel.
  webicon

  quote:
  Op 06-04-2011 13:46 schreef Breezerslet17

  [..]

  neger.
  Niet leuk
  Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
  Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
  Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
  Aan ons de victorie aan RKC!
   
  Madre me quiero un frikandel.
  webicon

  quote:
  Op 07-04-2011 14:47 schreef Breezerslet17
  Merel, noem mij ook als een dj uit de goede ouwe tijd niet dat ik ook dj was ofzo
  Ik mis je man
  Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
  Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
  Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
  Aan ons de victorie aan RKC!
   
  Madre me quiero un frikandel.
  webicon

  quote:
  Op 07-04-2011 14:51 schreef Breezerslet17

  [..]

  Ik mis mijn man ook
  pics
  Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
  Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
  Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
  Aan ons de victorie aan RKC!
   
  Let maar niet op mij.

  quote:
  Op 07-04-2011 16:24 schreef Breezerslet17

  [..]

  u riep?
  U bent goedgekeurd!

  Heb verder ook niets te melden hoor. Heb je al gezien dat alles in bloei komt te staan?
  'To alcohol, the cause of and the solution to all of life's problems' - Homer J. Simpson
   
  Let maar niet op mij.

  quote:
  Op 07-04-2011 16:26 schreef Breezerslet17

  [..]

  Nee.
  Ok. Kut zeg.
  'To alcohol, the cause of and the solution to all of life's problems' - Homer J. Simpson
   
  #woah
  webicon

  quote:
  Op 07-04-2011 21:44 schreef Breezerslet17

  [..]

  Was ook een vaag verhaal waar ik alleen de namen in hoefde te vullen
  Jammer dat ik maar 1 er in voor kom.
  There is a time of cumming and going.
   

  webicon

  (☞ ̄ヮ ̄) ☞
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  quote:
  Hehe na 1 sec wist ik genoeg, ken hem al van de weblog.
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   
  Gevaarlijke Muis
  webicon

  quote:
  Op 10-04-2011 13:38 schreef Breezerslet17
  [afbeelding]
  Zo ongeveer ja

  Wat zijn jouw plannen voor vandaag?
  Ik hou van kaas. Geraspte kaas.
  Tevens motormuis: 2005 Kawasaki ZX-6R
   
  Gevaarlijke Muis
  webicon

  quote:
  Op 10-04-2011 13:47 schreef Breezerslet17

  [..]

  Zo werken, terwijl amper kunnen lopen en daarna mezelf wederom in slaap huilen. Yey.
  Awh Hoezo loop je moeilijk? En vanwaar het huilen?
  Ik hou van kaas. Geraspte kaas.
  Tevens motormuis: 2005 Kawasaki ZX-6R
   
  Gevaarlijke Muis
  webicon

  quote:
  Op 10-04-2011 14:01 schreef Breezerslet17

  [..]

  Omdat kutweek waar alles mis gaat. Op naar volgende week
  Positief blijven denken inderdaad
  Ik hou van kaas. Geraspte kaas.
  Tevens motormuis: 2005 Kawasaki ZX-6R
   
  Gr gr
  webicon

  quote:
  Op 10-04-2011 13:36 schreef Breezerslet17
  WAAR IS MIJN PRINSES GEBLEVEN?
  [afbeelding]
  HEDDE GE T OVER MIEN?
  Op zondag 18 maart 2012 01:03 schreef wietparkiet het volgende:
  ik faal ;(
   

  webicon

  quote:
  Op 10-04-2011 23:52 schreef Breezerslet17

  [..]

  Ik gok op jouw hoofd
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   
  Gr gr
  webicon

  quote:
  Op 10-04-2011 23:45 schreef Breezerslet17

  [..]

  OVER JOU JA
  DIE KKFLIKEKRS REAGEREN NIET OP MEIN EMAILTJES
  Op zondag 18 maart 2012 01:03 schreef wietparkiet het volgende:
  ik faal ;(
   
  Gr gr
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 00:01 schreef Breezerslet17

  [..]

  EMAIL YVONNE@FOK.NL
  AL GEDAAN TOG
  Op zondag 18 maart 2012 01:03 schreef wietparkiet het volgende:
  ik faal ;(
   
  Gr gr
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 00:12 schreef Breezerslet17

  [..]

  DAN BEN JE NIET LIEV
  GEMEEN

  Ik ga slapen. :3 Truste.
  Op zondag 18 maart 2012 01:03 schreef wietparkiet het volgende:
  ik faal ;(
   
  A dirty mind is a joy forever
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 15:22 schreef Breezerslet17

  [..]

  Dat krijg je als de zon schijnt er niemand anders reageert. Toch fijn, een groep mensen dat zichzelf in de hand houdt, geen moderatie nodig. Niemand heeft er last van. Maar schijnbaar zint het je niet..
  Stop met deze SC Straks wordt je fobo gesloten.
  Sig verwijderd door FA. Niet terug plaatsen.
   
  Omdat banaan.
  webicon

  Cosmooo
  Omdat peer.
   
  Omdat banaan.
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 15:24 schreef Breezerslet17

  [..]

  appeltaart?
  Ja, lekker.
  Alles goed met je?
  Omdat peer.
   
  Aarrrr !!
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 15:20 schreef Breezerslet17
  Hoi wat is dezen opeens
  Mjah we werden te groot denk ik
   
  Aarrrr !!
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 15:27 schreef Breezerslet17

  [..]

  Bij voorbaat al kut
  hahahah ja he
   
  Aarrrr !!
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 15:30 schreef Breezerslet17

  [..]

  ja best wel kut
  maarrr er zit wel een chat in verwerkt daar, die is nog wel te doen opzich
   
  Aarrrr !!
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 15:33 schreef Breezerslet17

  [..]

  Het moet gewoon op fok zelf zijn Onze roots liggen hier en eenieder mag toch ook joinen
  Mjah ja ach in dat geval gaan we gewoon met zn allen verplaatsen naar een al bestaande slowchat of ze het leuk vinden of niet
   
  A dirty mind is a joy forever
  webicon

  Even douchen.
  Sig verwijderd door FA. Niet terug plaatsen.
   
  Aarrrr !!
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 15:35 schreef Breezerslet17

  [..]

  IR Baboons sc ofzo, wat is het nu van die anyways
  slowchat gevonden ...

  http://forum.fok.nl/topic/1499186/9/25

  1 bericht per week ofzo daar
   
  Aarrrr !!
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 15:55 schreef Breezerslet17
  We mogen naar BeF van Myraela alleen niet de sc overnemen je weet wel.
  bef
   
  A dirty mind is a joy forever
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 15:55 schreef Breezerslet17
  We mogen naar BeF van Myraela alleen niet de sc overnemen je weet wel.
  BeF? En wat ziet zij als 'overnemen'? Want toen we 3en ofzo in GRTD SC gingen posten liepen ze daar ook al te janken..
  Sig verwijderd door FA. Niet terug plaatsen.
   
  A dirty mind is a joy forever
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 16:03 schreef Breezerslet17

  [..]

  http://forum.fok.nl/topic/1630825
  dat het volgende topic ook nog BeF heet en in die spirit gepost wordt. Maar dat vullen we zelf wel in
  Wat een vrouw die Myraela
  Sig verwijderd door FA. Niet terug plaatsen.
   
  Omdat banaan.
  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 15:55 schreef Breezerslet17
  We mogen naar BeF van Myraela alleen niet de sc overnemen je weet wel.
  He wat waar?
  Omdat peer.
   

  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 21:18 schreef Breezerslet17
  leeg hier frans
  Ben er ook niet veel meer te vinden he dus tja.
   

  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 21:34 schreef Breezerslet17
  [quote]Op 11-04-2011 21:33 schreef Franneh

  [..]

  Ben er ook niet veel meer te vinden he dus tja. [/quoteIk vind je altijd wel
  Quoten kun je ook mooi
   

  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 21:36 schreef Breezerslet17

  [..]

  Ik doe het met liefde
  Altijd liefde teveel jij.
   

  webicon

  quote:
  Op 11-04-2011 21:39 schreef Breezerslet17

  [..]

  Altijd
  Jellybeantje van me
   
  Hallo Boppers!
  webicon

  wat een UI
  _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/'? '@_
   
  What a whore I am.
  webicon

  quote:
  Op 20-04-2011 21:10 schreef Breezerslet17
  kassa
  Toch niet dat kutprogramma op de Vara heh?
  Op woensdag 20 april 2011 14:38 schreef gogosweden het volgende:
  Jij bent geil
   
  What a whore I am.
  webicon

  quote:
  Op 20-04-2011 21:13 schreef Breezerslet17

  [..]

  [afbeelding]
  Sowieso geen Varahoer dit.
  Op woensdag 20 april 2011 14:38 schreef gogosweden het volgende:
  Jij bent geil
   

  webicon

  quote:
  Op 20-04-2011 22:05 schreef Breezerslet17
  hey hallo ik heb geen idee wat ik hier doe maar alles goed?
  Hallo. Z'n gangetje, met jou?
   

  webicon

  quote:
  Op 20-04-2011 22:12 schreef Breezerslet17

  [..]

  Poep, maar ik moet nu hier weg want ik ben eng
  Okť, de groetjens thuis!
   
  Confidence in motion
  webicon

  http://www.infra-wiz.nl/
  Ik mis de naamrelevante pics
   

  webicon

  quote:
  Op 23-04-2011 19:09 schreef Breezerslet17
  Man met smaak
  Dank je.
   

  webicon

  quote:
  Op 23-04-2011 19:29 schreef Breezerslet17

  [..]

  Why a blush?
  Complimenten brengen mij in verlegenheid.
   

  webicon

  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  Gezellig. Lekker slapen!
   
   

  webicon

  hey komt wel een keer he
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   
  ♥
  webicon


  Deze doet me denken aan: MEISJEEEE.
  Op maandag 3 november 2014 23:52 schreef Peunage het volgende:
  LEAVE KB ALONE.
   
  Motion Graphics
  webicon

  quote:
  Op 06-05-2011 01:44 schreef Breezerslet17
  gatver slet
  Euj waarom dat?!
  It's you my love, you who are the stranger
   

  webicon

  lurkertje
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  quote:
  Op 06-05-2011 19:08 schreef Breezerslet17

  [..]

  ik deed een post hoor!
  Sorry, dat zag ik pas later
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  quote:
  Op 06-05-2011 19:09 schreef Breezerslet17

  [..]

  meisje...
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  quote:
  Op 06-05-2011 19:11 schreef Breezerslet17

  [..]

  ik ben boos

  maar niet heus
  okť dan
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  quote:
  Op 06-05-2011 19:11 schreef Breezerslet17

  [..]

  ik ben boos

  maar niet heus
  (☞/ *ヮ*) ☞/
  kusje
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  reageer dan
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  quote:
  Op 06-05-2011 19:46 schreef Breezerslet17

  [..]

  moet je msn komen, ik let hier niet op
  Nee ik wil niet op msn komen
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  quote:
  Op 06-05-2011 19:51 schreef Breezerslet17

  [..]

  Baw

  imhere4u
  Maar je bent niet hier
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  quote:
  Op 20-05-2011 17:34 schreef Breezerslet17
  wat een schone fobo
  weet ik
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  hey maatje
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad
   

  webicon

  quote:
  Op 29-05-2011 00:57 schreef Breezerslet17
  zoals echte mannen
  fan van Putin, Baudet, Jorge Lorenzo en Assad