Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Rogier - Bloodhound
userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 20-05-2006
Laatste update 31-05-2011
Geslacht Man
Geboortedatum 18-02-1989
Relatie Geen
Seksualiteit Hetero
Kleur ogen Blauw-grijs
Schoenmaat 46
Beroep -
Studierichting Bedrijfskundige Informatica @ HHS
Woonplaats Oegstgeest
Favo forum Onzin voor je leven!
Favo FOK!kers Jij natuurlijk
Favo subsite FOK!forum
Aantal forumposts 291 »
Aantal FP-reacties 1 »
Aantal views 586
Aantal reacties 17
Laatste voyeur(s) devzero
Anonieme_Fokker
devzero
Pixie.
pinquit
spuisels
Laat een vrolijk berichtje achter
pm
 


quote:
Op 21-05-2006 20:59 schreef Pony-Lover
fipo fipo


Woef !
 

webicon

Iemand uit Oegstgeest, leuk dorp Heb er ook 9 jaar gewoond.
 
Knorr Kokki
webicon

Kudt rogier
Whats here isn't here, just there whitout a t.
 
Knorr Kokki
webicon

quote:
Op 14-10-2007 09:21 schreef Bloodhound

[..]


Haha yo jordi :p jij ook hier?
JA

jij moet ook een foto uploaden
Whats here isn't here, just there whitout a t.
 
Knorr Kokki
webicon

Ik ga wel ff sneaky foto maken, op je lelijkst
Whats here isn't here, just there whitout a t.
 

webicon

Even benieuwd naar de meneer die Twilight voor de NEGENDE(!!) keer leest
How old were you when you first let a man make love to you?
Next, who was he? Next, how did you feel at the time?
What did you feel, what did you think, were you pleased, frightened, ecstatic, disgusted?
 
 

webicon

quote:
Op 28-11-2009 00:21 schreef Bloodhound

[..]

*zwaai*
Hoe is het
Wat doet een mannelijk twilight-fan nou zoal?
 

webicon

quote:
Op 01-12-2009 09:59 schreef Bloodhound

[..]

Alles wat een "normale" man niet doet? , en wat doet een twilight-fan-girl zoal?
Fangirlen!!
 

webicon

quote:
Op 01-12-2009 12:52 schreef Bloodhound

[..]

Ik heb medelijden met Robert Pattinson:
http://roflrazzi.files.wo(...)tinson-fan-girls.jpg

, maar jij was dus voor de 2de keer naar New Moon geweest in de bios had ik begrepen?, was jij ook 1 van de aanwezige die het op een gillen zette bij de motorscene?
Ja I know, heb het te doen met hem. Hij kan niet eens normaal meer over straat, respect voor hem. Ik zou paranoia worden..

Nee ik ben 1x geweest
En nee ik doe niet aan gillen.. wat heb ik me daar aan zitten ergeren in de bioscoop zeg. En ik ben Team Edward Dus gillen bij de moterscene was sowieso niet gepast hahah.
 

webicon

quote:
Op 01-12-2009 14:21 schreef Bloodhound

[..]

Team Edward of zoals Alice zou zeggen "What is that God awfull wet dog smell?" "I'll come back after you put the dog out"
Hehe, Jacob is prima hoor. Begon hem na New Moon steeds meer te waarderen. Maar Edward is toch the one Sowieso ben ik echt gek van de Cullens ( Alice ) En heb ik niet echt iets met de Wolfpack.
 

webicon

quote:
Op 01-12-2009 15:33 schreef Bloodhound

[..]

Ik vind Jacob juist in het eerste deel goed, en in het 2de deel vind ik hem veels te opdringerig, irritant op de hoogte van je handen in het haar steken en "aaaargh" denken , Ik vind de Cullens gewoon veel cooler in hun doen en laten, en Alice is echt "de je van het" zo gaaf, alleen erg jammer dat haar rollen (nog) beperkt zijn gebleven. Ik kan echt niet wachten tot 3de en 4de deel verfilmd worden
Uiteindelijk wel ja, opdringerig mannetje hehe.
Ik kijk ook echt super erg uit naar Eclipse More of the Cullens! Vind echt dat ze in Twilight en New Moon daar veel te "gemakkelijk" mee om zijn gegaan. In de boeken komen ze er tenslotte ook meer in voor. Sowieso ben ik benieuwd wat David Slade ervan gemaakt heeft.
 

webicon

quote:
Op 01-12-2009 15:55 schreef Bloodhound

[..]

Enige waar ik me bij de komende 2 delen zorgen om maak, is dat ze te weinig details geven, wat JUIST zo belangrijk is, de boeken zijn zo goed en spannend omdat er zoveel tijd wordt besteed aan de kleinste details, dat mis je echt met sommige delen van de films, zoals bijvoorbeeld in Twilight, de restaurant scene in het boek is vele malen beter dan in de verfilming, of wat dacht van de manier waarop Bella erachterkomt dat Edward een vampier is, dat is ook veel beter verhaald. Of het verleden van de cullens, er wordt veel gedetaileerder over verteld.

Ook wat ik erg jammer vond in de film in verhouding met het eerste boek, was de eerste keer dat Bella op Edwards kamer komt met hem, in het boek, gaat Edward daar op een speelse wijze met haar om, en komt Alice even controleren of Edward haar nog niet had leeggezogen. In de film springen ze door het raam naar de dichtsbij zijnde boom toe en gaan ze door de bossen heen. Waar ook weer iets is, waar is het probleem met snelheid dat Bella in het de boeken had? Als Edward een stuk had gerend was Bella helemaal dizzy van de snelheid, (motionsickness) en moest ze haar ogen dichthouden ertegen, in de film heeft ze opeens nergens last van.
I know, dat maken de tot nu toe beide films ook niet steengoed. Dat zijn ze gewoon weg niet.. Maar wel erg leuk om naar te kijken en ze hebben zeker hun best gedaan. En ik ben echt wel tevreden met New Moon . Maar op een andere manier ook weer niet.

Ik denk alleen dat het ook niet beter word dan dit, aangezien de films dan veel te lang worden, de officiele cut van New Moon was ook een uur langer. Ruimgezegd de dingen die ik mis in New Moon: Edwards verjaardagscadeau voor Bella -> Bella's verdrinking (was echt teveel ingekort, in het boek was het zo verdrietig..) -> Reis naar Volterra (veel te kort, amper spanning) -> Terugreis (B&E in het vliegtuig) -> Thuiskomst en alle Cullens & Bella weer reunited -> Edward die Bella in de regen naar huis toe draagt vanuit de auto met Charlie op zijn hielen. (En nog veel meer )

Wat ik ook heel erg mis is de passie tussen Edward en Bella, die in de boeken als ZO intens word beschreven. En in de films is het allemaal wat oppervlakkig afgeschilderd. Vooral in New Moon, ik vond de relatie tussen Jacob en Bella beter tot hun recht komen, dan die van B&E in Twilight. Wat echt krom is

Ik hoop echt dat we in Eclipse lots of love en passie te zien krijgen

(Beetje groot bericht )
 

webicon

quote:
Op 01-12-2009 16:29 schreef Bloodhound

[..]

Ben het geheel met je eens, de passie tussen beide is gewoon heel weinig te zien, ook de heenvlucht in het vliegtuig met Alice en Bella naast elkaar mis je echt, in het boek zit daar zoveel meer verhaal in! Wat je ook mist is het gedeelte dat Bella de autoradio uit het dashboard clawed, zoals in het boek dat Jacob er nog een opmerking over maakt van wat is er met je dashboard gebeurd. Die kleine dingetjes die toch net die feel geven als je het leest.
(Groot bericht inderdaad, maar kunnen we ook niks aandoen, we hebben gewoon veels te veel te vertellen )
Ja dat! Inderdaad, ik heb New Moon nog gelezen voor ik naar de bioscoop ging (Ja i know, addict) En toen dacht ik ook, hee dat moet in de film! Maar helaas. Had op de een of andere manier wel wat toegevoegd.

Hehe klopt, ik vind het wel leuk om te horen wat een andere fan ervan vind De andere fan die ik ken heeft New Moon namelijk nog niet uit dus kan er niet al te diep op in gaan..
 

webicon

quote:
Op 01-12-2009 19:26 schreef Bloodhound

[..]

Ik zit nu alweer halverwege New Moon voor de 9de x dat ik hem lees, ik kan het boek bijna uit mijn hoofd oplezen nu maar ik krijg er nog steeds geen genoeg van het is en blijft gewoon een fan-tas-tisch verhaal! Wat ik wel erg goed vond in de film van New Moon, is dat ze laten zien hoe Harry Clearwater een hartaanval heeft gekregen, namelijk door het proberen te redden van Billy als Victoria hem van achteren besluipt!, en dan de redding van Jacob opeens!
Woww hihi . Ik ben gister avond weer in Eclipse begonnen .

Vond dat trouwens ook wel een goede verklaring, in het boek word er verder niets over gezegd.
 

webicon

quote:
Op 01-12-2009 19:39 schreef Bloodhound

[..]

Heb jij de partial draft al gelezen van midnight sun? dat is Twilight maar dan uit het oogpunt van edward, ik heb hem al gelezen, partial draft is ongeveer tot de helft van het boek af. En het is zooooooooooo goed!, vond het echt jammer dat de rest er nog niet van is. En het is de vraag ook of de rest ooit nog komt. Ik hoop het van wel. Zou graag alle boeken uit het oogpunt van Edward lezen, dat je het boek van 2 zijdes kan zien, het verhaal is gewoon zoveel gaver als je weet hoe Edward de hele tijd denkt
Ik heb er een stuk van gelezen. Wilde het alleen niet verder lezen omdat ik het uiteindelijk toch niet "af" kan lezen. Dus ik denk dat ik het pas echt ga lezen als SM het afmaakt