Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
no userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 10-10-2021
Laatste update 10-10-2021
Geslacht Man
Geboortedatum -
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen
Schoenmaat
Beroep
Studierichting
Woonplaats
Favo forum geen
Favo FOK!kers
Favo subsite geen
Aantal forumposts 100 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 165
Aantal reacties 24
Laatste voyeur(s) Metalfrost
GGMM
Modus
SayLWay
SayLWay
Sebastian_Rooks
GGMM
Ladyboy87
Astro_boy
Astro_boy
spuisels
Niffo
pm

webicon

CLW kloon
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
 

webicon

quote:
Op 14-10-2021 12:19 schreef Balhaar66

[..]

Gayboi
Aight a skete tatta.
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
 

webicon

quote:
Op 16-10-2021 20:17 schreef Balhaar66

[..]

Deze chimeid is van mij a niffo
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
 

webicon

quote:
Op 25-10-2021 14:00 schreef Balhaar66

[..]

Youmad bro?
Je kankerfamilie
I wanna go back with a club and attack
I wanna take to my guns and break you
 


KANKERHONDEN IK BEN WEER GEBAND JULLIE MOEDER
 
 

webicon

Gast ga je kat rimmen ofzo als je niks beters hebt te doen.
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
 
Experto crede
webicon

http://www.youtube.com/watch?v=Mdr6zS6E79w
quote:
Op 29-10-2021 01:09 schreef KlapMongeaul
Gast ga je kat rimmen ofzo als je niks beters hebt te doen.
Dit
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
 
anneloos
webicon

quote:
Op 28-10-2021 19:48 schreef Balhaar66
Wat lurk je bij mij wil je weer daten???
Ik ben nooit met jou op date geweest, grapjas.
-
 

webicon

quote:
Op 29-10-2021 07:58 schreef Balhaar66
Het was weekend en zo’n snikhete dag en gelukkig hadden we een zwembad om daar lekker in te relaxen. Ik lag net in het water toen Brit, mijn stiefdochter, de tuin in liep en mij al in het water zag. “Oh, ik dacht er is niemand thuis vanmiddag, mamma is toch naar de stad met een vriendin”! “Ja klopt, en zijn wat later in de avond terug, en ik maak straks wat te eten voor ons”. “Straks komt Lisanne nog deze kant op, we willen straks ook nog even in het water, is dat ok”? “Geen probleem, maar ik wil er even uit en ik heb geen zwembroek aan, dus even omdraaien aub”. Ik stapte uit het water en Brit draaide zich natuurlijk om en zag mijn al redelijke stijf staande pik. “Jeetje, had je wel eens vluchtig naakt gezien bij de douche, maar nog nooit zoals nu, en met stiekem wel even naar je piemel kijken”. “Sorry, was niet de bedoeling, maar ja de verleiding was te groot, kom dan droog ik je wel even af”. Voordat ik iets kon zeggen had Brit de handdoek al gepakt en droogde eerst mijn rug af en ik moest me toen omdraaien en ze nam de tijd en kwam toen bij mijn pik en maakte die extra goed droog.
Ze bleef daar wat langer en ze merkte dat ik een stijve kreeg van dat gewrijf. “Oh, je piemel groeit wel echt snel hoor, wel leuk te zien dat ie zo stijf staat”. Brit draaide zich om en vroeg of ik haar topje los wou maken en dat ging aardig vlot en ze draaide zich om. “Vind je mijn borsten mooi zo, wacht ik doe mijn broekje ook uit , zijn we samen lekker naakt. Jeetje, Brit was wel heel erg snel met alles uit doen, maar ze ziet er echt mooi uit met haar stevige borsten, en ik zag dat ze haar poesje netjes kaal had. “Beter zo h , samen alles uit en mag ik je piemel eens vastpakken, nog nooit een piemel zo dichtbij gezien”. “Nou heel even dan en dan ga ik iets aantrekken, je bent ondeugend vanmiddag”. Brit moest glimlachen, en ze pakte mijn pik vast en friemelde er een beetje aan en ik vond het wel heel erg lekker wat ze deed. “Heb je wel eens gepijpt dan bij iemand”? “Nee, nog nooit gedaan, maar moet ik eens doen bij jou dan”? “Mag wel, heel eventjes, weet je ook wat dat is een lekkere pik in je mond”. Brit ging door haar knien en ik drukte mijn pik in haar mond en pakte haar hoofd vast en bewoog die op en neer over mijn pik. “Ohhhh jaaaa Brit, dit is lekker wat je doet”, en Brit keek omhoog en had pretoogjes, ze vond het wel leuk te doen. Ik merkte dat ik klaar ging komen en Brit wist dat natuurlijk niet en ik spoot mijn lading zaad in haar mond en Brit kon niet anders dan doorslikken, ik had haar hoofd nog vast en ze slikte alles wel door. “Jeetje, dat was best veel wat je in mijn mond spoot, moest wel doorslikken”. Brit kwam omhoog en ik gaf haar een zoen. “Je deed het echt lekker hoor met je mond en ik hoop dat je het ook leuk vond om te doen”. “Echt wel, nog nooit een piemel in mijn mond gehad, en dan ook nog jou piemel, echt te gek zo samen”. “Wacht, krijg een berichtje, oh het is Lisanne, ze staat voor de deur en ik haal haar even op”.
Ik deed wel even mijn zwembroek aan, en zei tegen Brit, “h doe even je broekje en topje aan, beetje raar als je naakt de deur open doet”. “Oh Lisanne is wel wat gewend, en dat wist je nog niet, maar ze is mijn echte vriendinnetje, we hebben al een tijdje verkering”. Dus Brit liep naakt richting de voordeur en even later kwam ze samen met Lisanne in de tuin en Lisanne stelde zich aan mijn voor. “Hallo, ik ben Lisanne, vriendin van Brit”. Ik gaf haar een hand en ik merkte dat Lisanne heel relaxed was, ook omdat Brit nog gewoon naakt was. “Brit is me er een hoor, een dondersteen maar wel een hele lieve schat, en lekker toch dat ze zo in haar blootje rond loopt”. “Ja wat moet ik zeggen, klopt ze is een lieve schat, dat zeker”. “H Lisanne, doe je ook alles lekker uit, kan hier wel en mijn schoonvader is wel wat gewend”. “Is dat goed dan, als ik alles uit doe, vindt U dat niet lastig”? Ik gaf aan dat ze dat zelf moest weten, als ze zich er prettig bij voelde, geen probleem. Lisanne deed haar rokje uit en ook meteen haar slipje en haar shirt was ook al snel over haar hoofd en ze had geen bh aan, en ze zag er verdomd mooi uit met haar stevige borsten. “Kom, gaan we lekker het water in, beetje afkoelen”. De meiden waren aan het klieren en Brit pakte Lisanne vast en gaf haar een zoen en Lisanne vond het wel lekker dat ze werd gezoend.
Ik merkte aan Lisanne dat Brit’s hand op een fijn plekje zat want Lisanne had haar ogen dicht en genoot van wat Brit bij haar deed. “Ohhhh Brit, ja dit is lekker, hoorde ik Lisanne zeggen, ja ga maar door, echt lekker zo”. Jeetje, Brit was haar aan het vingeren en Lisanne kwam heerlijk klaar. Ze klierden nog wat in het water en kwamen er beiden uit en pakten een handdoek en droogden elkaar af. En ik kon gewoon alles zien, twee jonge meiden die verliefd op elkaar waren en van elkaar genieten, echt mooi te zien. “Zo en nu een drankje, echt zin aan, Lisanne wat wil jij drinken”? “Ohh ik lust wel een breezer”. Brit kwam terug met een breezer en nam er zelf ook 1 en voor mij had ze een pilsje meegenomen. “H, zei Brit, ik zie daar wel iets lekkers”, en ze keer naar mijn zwembroek en zag een redelijke bobbel. Voordat ik er erg in had zat de hand van Brit al achter mijn zwembroek en ze zei tegen Lisanne dat ze mijn zwembroek maar eens uit moest doen. Jeetje, mijn zwembroek was al wel heel snel uit en mijn pik schoot omhoog. “Lisanne, ga die maar eens lekker verwennen met je mond nu, is echt een lekker gevoel hoor een pik in je mond”. Lisanne twijfelde niet en nam mijn pik gelijk in haar mond en ik voelde haar tong over mijn eikel gaan.
Brit ging achter Lisanne zitten en ging haar kutje strelen en ik merkte aan Lisanne dat ze dat heerlijk vond zoals Brit dat deed. “Ja toe maar Lisanne, pijp hem maar lekker, ik blijf je wel lekker vingeren, kom je zo lekker klaar”. Dat duurde niet lang of Lisanne bewoog met haar kontje heen en weer, ze was aan het klaar komen. Ik haalde haar mond van mijn pik en zette Lisanne op haar knien en ik drukte mijn pik in haar kletsnatte kutje en ze vond het wel lekker een pik in haar. “Lisanne, ik ga voor je liggen en je moet mijn klitje likken en dan kan je nog steeds lekker geneukt worden”. Brit ging op haar rug liggen en Lisanne kon haar op deze manier lekker likken en mijn pik nog steeds in haar voelen. “Ohhhh Lisanne, jaaaaa dit is lekker, lik me stevig aan mijn klitje, je moet me klaar laten komen hoor”. Ohhh wat een gevoel, Lisanne’s kutje was echt lekker strak en ik zag haar bezig bij Brit die gek werd van het gelik aan haar klit. Ik haalde mijn pik uit Lisanne’s kutje en smeerde mijn pik in met glijmiddel en maakte het kontgaatje van Lisanne ook lekker nat. Lisanne had niet door dat ik haar kontje ging verwennen totdat ik mijn eikel tegen haar strakke gaatje zette en mijn pik in een keer in haar drukte. Ze stopte heel even met likken, maar Brit drukte haar hoofd snel weer op haar klitje en ik neukte Lisanne lekker in haar kont. Met mijn vinger ging ik naar het klitje van Lisanne en streelde die stevig en ik merkte dat ze het niet meer had van genot. “Ohh ja Lisanne, lik me snelle, ik kom klaar, ohhhhh jaaaaa ik kom nu”. Brit was helemaal los en bewoog heen en weer en Lisanne stond ook op het punt klaar te komen. “Ohh jaa ik kom ook nu, ja streel mijn klit , ohhh jaaa ik kom en Lisanne schokte helemaal en kwam zalig klaar. Brit genoot zoals ook Lisanne klaar kwam en zag dat ik haar nog steeds neukte in haar kontje. “Haal je pik uit haar kont en Lisanne je neemt die pik nu in je mond en je zuigt hem nu lekker klaar. Lisanne draaide zich om en nam mijn pik in haar mond en pijpte me stevig. Brit spreiden Lisanne aan om lekker te pijpen en stak haar vingers ook nog eens in Lisanne’s kutje en dat maakte Lisanne helemaal wild. “Jaaa ik kom nu hoor Lisanne, ohhh jeeeee pfffff, jaaaa”. Ik spoot alles in Lisanne’s mond en ze wist niet zo snel wat er gebeurde maar slikte wel alles door.
Lisanne ging nog een keer extra over mijn eikel met haar tong en ik genoot nog steeds van haar mond. We ploften op de bank en moesten allen glimlachen. “Jeetje, lieve schatten, wat een heerlijke vrijpartij, eerst even wat drinken toch”? “‘Ja is goed, zei Brit, en dan gaan we zo samen lekker in het zwembad, en daar elkaar weer een beetje ‘verwennen’”. Lisanne keek Brit aan, ze moest glimlachen. “Was echt lekker er een pik bij te hebben, heb echt genoten, doen we straks nog een keer, heerlijk zo samen”. “Eerst even bijkomen hoor, en doen we straks nog wel lekkere dingen bij elkaar, stelletje deugnieten”. Brit en Lisanne keken elkaar aan en gaven elkaar een knipoog, dat belooft wat voor straks.
Je dealer levert goed spul broer.
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
 
Rawr
webicon

quote:
Op 30-10-2021 08:31 schreef Balhaar66
A niffo hoe is het in Capelle
Whehe, daar woon ik al 12 jaar niet meer
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
 
Rawr
webicon

quote:
Op 31-10-2021 08:08 schreef Balhaar66

[..]

Zag je lastst in de plus daar niet liegen
Ok.
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
 

webicon

dankjewel voor het leuke bericht ^^ groetjes van charles
 
Rawr
webicon

quote:
Op 31-10-2021 16:34 schreef Balhaar66

[..]

Bij het rookworsten vak je kocht wel opvallend veel rookworsten een rookworsten fetish if vind je rookworsten lekker?
Ja
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
 

webicon

quote:
Op 31-10-2021 21:38 schreef Balhaar66

[..]

Geef die discord sukkel
vraag maar aan je dikke aftandse hoerenmoeder
I wanna go back with a club and attack
I wanna take to my guns and break you
 

webicon

quote:
Op 02-11-2021 14:30 schreef Balhaar66
Ik zie best wat kritiek op jouw functioneren langskomen, hoe ga je daar mee om?
Goed!
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
 

webicon

Wat is het toch ook fijn om vrouw te zijn.

In je ondergoed dansend door huis met in je hand een gevuld glas wijn.

Elke avond houden we een kussengevecht met onze naakte vriendinnen,
Een verhaal dat onze adoreerders maar al te graag verzinnen.

Gezegend met een paar heerlijke borsten,
onze koninklijke heldinnen, prachtig gevormde vorsten.

Stuiterend gaan ze mee de trap naar benee,
grijp ze vast, zo kneedbaar en zo zacht.

Het zijn de Picasso’s onder de stressballen,
de voeders van onze kinderen en tevens ook het lekkerste tentje in de foodhallen.

Oh wat is het toch ook fijn om vrouw te zijn.
Geboren worden in het leven met twee moeders.

Van mij heet de ene Deborah en de ander Baar.
Wat is dat toch ook een loeder van een moeder die baarmoeder.

Van binnen slaat ze heel de boel kort en klein,
Vloekend dat er godverdomme allang een kind had moeten zijn.
Maar ach, dat hoort nou eenmaal bij vrouw zijn.

Dronken op het toilet, vechtend met je string opgerold in je panty.
Beste vriendinnen geworden met al het vrouwelijk schoon.
Meid moeten we helpen? Girl neem wat coke, I got plenty.

Oh wat is toch ook fijn om vrouw te zijn.
We zijn goed in neuken, tevens ook in de keuken.
Lekker makkelijk bij het aanrecht, daar lag ook ons recht.

Maar oprecht ik had niets liever willen zijn.
De kern van liefde, sensueel en zo zacht.
Men zegt wel eens; ‘its a mans world’.

Maar lieve dames, wij delen de macht
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
 


quote:
Is al weer veel aangepast sindsdien, h?
 
Allez les blues

quote:
Op 22-10-2021 10:13 schreef Balhaar66

[..]

Leave anneloos alone!
Zal ik jou nog een keer kijken wereldstumpert
Het is groen en het plakt?
 
Allez les blues

quote:
Op 22-10-2021 10:13 schreef Balhaar66

[..]

Leave anneloos alone!
Volgens mij ben je niet helemaal up to date
Het is groen en het plakt?
 

webicon

CLW
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
 
Allez les blues

quote:
Op 22-10-2021 10:13 schreef Balhaar66

[..]

Leave anneloos alone!
anneboos en wereldknuppel
Het is groen en het plakt?
 
Allez les blues

quote:
Op 29-10-2021 13:12 schreef Anneloos

[..]

Ik ben nooit met jou op date geweest, grapjas.
wel je was weer heel gewillig geen goede reclame voor ons vrouwmensen
Het is groen en het plakt?