Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Guillaume Leenen - Asslick6969
userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 05-10-2018
Laatste update 09-10-2018
Geslacht Man
Geboortedatum 11-02-1981
Relatie Single
Seksualiteit
Kleur ogen
Schoenmaat
Beroep Bediende
Studierichting
Woonplaats belgie
Favo forum geen
Favo FOK!kers
Favo subsite geen
Aantal forumposts 0 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 72
Aantal reacties 2
Laatste voyeur(s) rkd
Handleiding
SuperNeger
Charlotte3
peterpan1989
pm
 
Lees eerst
webicon

Wij hebben sinds kort nieuwe mensen naast ons wonen. Ik heb de mensen nog niet gezien, ik werk veel, vroeg weg en laat thuis. Een paar dagen geleden zei mijn vrouw: “Morgenavond komen de nieuwe buren kennismaken, het zou leuk zijn als jij een beetje op tijd thuis bent”. Ik keek mijn vrouw aan: “dat is goed moppie, ik ga mijn best doen. Hoe laat komen ze?” “Ze dachten rond een uur of acht hier zijn”. “Dan zorg ik dat ik gewassen en geschoren op de bank zit”. “Dan is het goed” antwoordde mijn vrouw.

De volgende dag was ik op tijd thuis. Na het eten ga ik lekker douchen, even later wacht ik op de nieuwe buren. Om de tijd een beetje te doden lees ik de krant. Even later wordt er gebeld, mijn vrouw loopt naar de deur en doet open. De nieuwe buren stappen binnen. Ze komen gelijk door naar de kamer. Als eerste komt de buurman binnen, een man van midden dertig, net zo groot als ik, 1m 70, klein buikje en groene ogen, een volle baard en snor, zijn gezicht is door de zon lekker gebruind. Hij geeft mij een stevige hand, hij stelt zich voor als Steve. Ik schud hem de hand: “Ik ben Ronald, welkom in ons huis neem plaats”. “Ik ben Gerda” ze kijkt mij lachend aan. “Aangenaam” antwoord ik. Mijn blik neemt haar snel even op van top tot teen. Ze gaat naast Steve op de bank zitten. We raken aan de praat over wat we doen, hoe lang wij hier al wonen en meer van die normale dingen. Mijn vrouw schenkt de koffie in, ik bekijk Gerda nog eens. Ze is denk ik, ongeveer 1m70 heeft een flink postuur een maatje meer, ze heeft grote borsten, haar armen zijn ook aardig vol, haar benen zijn redelijk groot. Een vrolijk gezicht met licht bruine ogen een kleine onderkin, haar gezicht is lekker vol. Zij heeft lang krullend donker bruin haar dat tot op haar rug komt.

We praten rustig verder en leren elkaar zo aardig kennen. Steve vertelt dat hij vertegenwoordiger is, vaak lange dagen maakt, zodoende nooit voor een uur of acht thuis is. “Dan kun je Ronald een hand geven, die is ook nooit voor een uur of acht thuis, hij zit gewoon op kantoor.” “Soms is het wel vervelend, ik hoop met een paar weken de afdeling op orde te hebben. Dan kan ik minder uren gaan maken, wat meer aandacht aan mijn vrouw schenken”. Ik kijk haar aan en geef ze een knipoog. Gerda zit tegenover mij, ze kijkt mij diep aan terwijl haar lippen van elkaar gaan. “Ik ben gewoon huisvrouw dat bevalt mij heel erg goed, ik hoef niet zo nodig een baan”.

Als ik mijn blik langzaam langs haar laat glijden zie ik dat er ruim zicht op haar heerlijkheden is gekomen. Zij heeft haar benen iets uit elkaar gezet waardoor haar rok, die niet al te lang is, omhoog is gekropen. Ik heb een heel mooi zicht op die machtige dijen van haar. Al een paar keer heb ik tegen haar mooie rode slip aan gekeken. Mijn hoofd draai ik er van weg, het lijkt net of ik niets anders meer zie. Later op de avond gaan de buren weg, wij nemen afscheidt met de belofte om het snel over te doen bij hun. “Ik vond het gezellig, ik hoop dat wij vaker bij elkaar over de vloer mogen komen, Ron.” “Dat hoop ik ook schatje, het zijn gezellige mensen.” “Dat was vast niet het enige wat jij leuk vond, volgens mij heb je haar slip met je ogen meerdere malen uitgedaan.” Ik kijk in de lachende ogen van mijn vrouw, ik voel haar hand over mijn billen strelen. “Ik had een geweldige inkijk, en heb er zeker van genoten.” “Je weet lieve schat, als je de kans krijgt dan moet je maar eens proberen om Gerda in bed te krijgen. Van mij mag je.”

Wij geven elkaar de ruimte om zo nu en dan eens wat met een ander te doen, vaak levert dat bij ons betere en hevigere seks op na een date van ons. “Ik zal het zeker eens proberen, alleen weet ik niet of ze ook echt met mij naar bed zou willen. Is Steve niets voor jou? Want dan kunnen we misschien weer eens partnerruil doen?” “Nee, ik loop niet echt warm voor hem, hij is niet mijn type.” Glimlachend beantwoord ze mijn zoen. Wij ruimen de boel op en gaan dan naar boven.

Een paar weken later heb ik eindelijk een paar dagen vrij. Er moet nodig wat in huis gedaan worden. Ik ben druk in de keuken bezig, als ik naar buiten kijk zie ik de buurvrouw was op hangen in de tuin. De lijnen hangen wat hoger, Gerda moet zich redelijk uitrekken om erbij te kunnen. Het zomerjurkje wat ze aan heeft kruipt hierdoor ver omhoog. Ik staar er naar, in mijn buik voel ik dat er een opgewonden gevoel begint te komen. Ze bukt zich om een stuk wasgoed uit de wasmand te pakken, deze beweging zorgt ervoor dat haar jurkje tot over haar billen opwaait. Gelijk kijk ik tegen haar billen aan, een rode slip bedekt de billen een stukje. Gerda trekt zich er niets van aan en gaat rustig door met het ophangen van de was.

Ik heb heerlijk staan genieten van wat ze laat zien, mijn hand streelt zachtjes over de bobbel in mijn broek. Gerda loopt naar binnen, ik ga weer verder met het werk. Door het werk vergat ik de tijd en alles om mij heen, ineens schrik ik van de telefoon, ik pak de telefoon op en hoor de stem van Gerda. “Hallo, Ron, ik zie dat je thuis bent, heb je zin in een kopje koffie?” “Dat lijkt mij een goed plan, ik ben wel toe aan een kopje koffie met een mooie vrouw.” “De koffie is klaar, als je zin hebt kun je een kopje komen halen, de poort is open.”

Ik gooi mijn spullen aan de kant, loop even naar de badkamer om me iets op te frissen. Dan loop ik de tuin uit en ga bij Gerda door de poort naar binnen. Het is stil in de tuin, ik loop naar de keuken deur en wil roepen dat ik er ben. Mijn adem stokt even in mijn keel als ik naar binnen kijk, vlak voor mij staat Gerda voorover gebogen in de keuken, haar jurk is weer tot over haar middel omhoog getrokken, ik kijk tegen die zalige grote billen aan met het stukje rode stof eromheen. Mijn lul begint te kloppen in mijn broek, snel trek ik mij terug, in de tuin roep ik dan. “Laat de koffie maar komen, ik ben er.”

Het blijft stil als ik plaats neem in een van de tuinstoelen, even later komt Gerda met de koffie naar buiten. “Hoi Ron, leuk dat je er bent, zit je al lang te wachten?” De kopjes zet ze op de tafel, dan loopt ze weer naar binnen, even later komt ze terug met een trommel met wat koeken erin. Ze reikt mij de trommel aan en bukt zich een stuk naar voren, ik heb direct een heerlijk zicht in haar jurk aan de bovenzijde.

De rode bh is goed zichtbaar voor mij, de borsten komen aan de bovenzijde er een stukje uit. Expres doe ik lang over het kiezen van een koek, mijn ogen houden haar borsten in de gaten, langzaam gaan ze zachtjes op en neer het is een zalig zicht wat Gerda mij zo aanbiedt. Gerda lacht naar mij, even heb ik het idee dat ze expres zo blijft staan, na mijn keuze zet ze de trommel op de tafel en neemt zelf ook een koek. Ze laat zich in de stoel tegenover mij zakken.

“Het is heerlijk weer Ron, van dit weer krijg ik niet snel genoeg, jij wel?” “Het is zeker zalig dit weer, ik kan er lang van genieten alleen niet languit liggend in de zon, heb jij er geen last van? Je hebt een beetje meer om mee te nemen dan ik.” “Je mag gerust zeggen dat ik meer vet heb hoor, ik heb inderdaad wel last van de zon. Meestal word ik erg nat tussen mijn benen omdat die tegen elkaar aan zitten, dan kun je er bijna zwemmen, dat is de reden dat ik mijn benen verder uit elkaar zet.” Ik kijk naar haar benen waar haar jurk op ligt, ook heb ik een mooie inkijk tot bijna tegen haar slip aan. “Je kunt beter van andere dingen nat worden tussen je benen.” Lachend kijk ik haar aan, in haar ogen schittert een glans. “Hoe bedoel je Ron?” “Zoals ik het zeg, je kunt beter nat worden van leuke en prettige dingen en niet van het zweet, of van het zweet door die bewegingen.”

Lachend kijkt Gerda mij aan, in haar ogen is nog meer schittering gekomen. Haar benen bewegen een beetje als ik weer naar haar benen kijk zie ik dat ze nog iets verder uit elkaar staan. Het rode slipje zie ik nu nog beter, waarschijnlijk verbeeld ik het mij, maar ik denk dat het kruisje een wat donkere plek zie krijgen. “Gerda, ik wil best eens komen zwemmen bij jou.” “Het is niet een heel fris zwemwater hoor?” lacht ze mij uitbundig toe, haar borsten gaan stevig op en neer. Na de koffie sta ik op, als ik haar bedank voor de koffie vraagt Gerda: “Kom je straks een boterham bij mij eten? Met zijn tweeën is het gezelliger dan alleen eten.” “Dat is goed, ik eet drie boterhammen, er mag best een stukje vlees op zitten, welk vlees maakt niet uit ik lust veel.”

Met deze woorden loop ik terug naar mijn eigen keuken, even later ben ik weer aan het werk, het werk vlot redelijk snel, ik heb ook geen aandacht voor de tijd. Tegen de middag ben ik bijna klaar in de keuken, er moeten wat dingen op gehangen worden, daar heb ik de raad van mijn vrouw bij nodig, voor de rest ziet alles er weer netjes uit. “Ron, ik heb de boterhammen klaar liggen als je tijd hebt kunnen we eten.” “Ik kom er aan, even mijn spullen opruimen en wat opfrissen. Geef mij vijf minuten en ik ben van jou.” Als ik klaar ben loop ik door de tuin naar Gerda toe, in de keuken is ze bezig met een pan. “Wil jij een gebakken ei Ron?” “Daar zeg ik geen nee tegen, is goed voor de potentie.” Gerda kijkt mij glimlachend aan, heel even zie ik haar denken dan komt er over haar lippen. “Dan zal ik er maar een stuk of drie doen, als ik jullie s’avonds bezig hoor heb jij er wel een paar nodig.” “Hoezo? Maken wij zoveel lawaai?” Lachend kijk ik haar aan. “Nee niet zoveel, ik meen jullie toch een keer of vijf in de week te horen, komt omdat het stil is, ik kan niet zo goed slapen met dit weer, dan ben ik nogal eens op, dan hoor je ieder geluid.”

Gerda had dit gezegd terwijl ze met de eieren bezig was, haar blik was gericht op de pan, als zij zich omdraait zie ik weer die glinstering in haar ogen, heel even streelt haar tong langs de lippen. Even weet ik niet wat ik moet zeggen, mijn ogen verdwijnen diep in die van Gerda. “Ga maar vast naar binnen, ik heb de tafel in de kamer gedekt, daar is het lekkerder dan buiten om te eten.” Ik loop de kamer in en fluister zachtjes: “je kunt beter iets anders dekken.” Gerda heeft mij verstaan maar zegt niets, de eieren hebben haar aandacht nodig. Ik loop de kamer in, neem plaats aan de tafel op een van de stoelen. Gerda komt de kamer in met de pan met eieren, zet deze op tafel, ze kijkt mij aan met een doordringende blik.

“Je zit op mijn plaats.” “Kom je gewoon bij mij op schoot zitten.” “Dat zal je tegen vallen, als ik zit dan blijf ik zitten, je ziet hoe groot en zwaar ik ben. Het zou beter zijn als jij bij mij op schoot zou zitten.” “Ik wil eigenlijk wel eens een vrouw zoals jij op schoot te hebben, ik hoop dat je mij wel ruimte geeft als het te veel word. Dan neem ik plaats bij jou op schoot.” Ze laat zich zonder pardon op mijn schoot zakken. Gerda heeft haar rok op geslagen, ze zit met haar blote benen op mijn blote boven benen. Met kleine bewegingen gaat ze iedere keer iets verzitten, wat als resultaat heeft dat mijn lul begint te groeien, hij kan niet zo heel veel doen vanwege de heerlijke billen die er op zitten.
Gerda smeert de boterhammen, mij geeft ze hap brood waardoor haar billen even mijn lul ruimte geven. Gelijk neemt hij de ruimte door helemaal te groeien. Haar benen die door de warmte langzaam een beetje vochtig worden kleven aan die van mij vast. Mijn lul ligt weer strak onder haar billen, het doet een beetje zeer, ik laat me verder niet kennen want ik weet zeker dat Gerda voelt dat ze op mijn harde lul zit.

“Volgens mij zit ik op iets wat behoorlijk hard is, komt toch niet door mij?” “Wat denk je zelf, ik zie hier niemand anders, denk dat het wel te maken heeft met jou, je zalige lekkere billen die op mij zitten.” Gerda draait zich naar mij om en duwt een stukje brood in mijn mond, haar ogen kijken mij strak aan, er loopt een rilling langs mijn rug door haar blik. “Geniet je van mij? Wil je meer met mij Ron?” Ik schrik even van deze vraag, als ik wil antwoorden schuift Gerda weer een stukje brood in mijn mond. Gerda draait zich om, neemt zelf een stuk brood, ik druk mijn gezicht tegen haar rug. “Gerda ik wil graag eens meer met je, jou eens lekker verwennen, of we neuken of alleen elkaar verwennen dat maakt niet uit. Jij bent een mooie vrouw, ik droom al van je vanaf het moment dat jullie bij ons zijn geweest. Zeker toen ik onder je rok heb kunnen kijken, vanaf dat moment wil ik je graag eens verwennen.” “Weet je vrouw hier van?” “Is dat belangrijk? Ik weet zeker dat ze het niet erg vind als ik iets met jou doe.”

Een poosje gebeurt er niets, wij eten zwijgend onze boterham. “Vind jij mij een mooie vrouw? Of wil je alleen maar seks met mij omdat ik zo groot ben?” “Ik vind jou een heel mooie vrouw, dat heeft niets te maken met jou grote. Ik wil gewoon seks met je omdat je er leuk, lekker en lief uit ziet.” Mijn lul begint pijnlijk in mijn broek te protesteren tegen het gewicht wat erop drukt, Gerda blijft zitten en beweegt haar billen een beetje heen en weer, iedere keer krijgt hij wat ruimte. Het genot neemt ook met sprongen toe op deze manier. “Als je nog lang met je goddelijke billen blijft wiebelen kom ik klaar.” Gerda draait zich iets om en geeft mij een zoen op mijn wang, met haar ogen diep in die van mij zucht ze tevreden. “Dan heb je een natte broek, ik natte benen, heb je wel wat te doen, dan moet je alles schoon moeten likken.”

Langzaam draait ze haar hoofd naar mij toe, met haar lippen streelt ze mijn gezicht. Zachtjes drukt ze haar lippen op die van mij, haar tong komt tegen mijn lippen, ik open mijn lippen een klein stukje. Haar tong schiet tussen onze lippen door, krachtig streelt zij mijn tong, Gerda is een vrouw die graag het initiatief neemt, vaak wacht een vrouw wat er gebeurt, Gerda wil gelijk alles, zij schuift haar tong tussen mijn lippen, mijn mond in, streelt mijn tong met veel passie. Het is lekker, heel apart zoals zij van mij bezit neemt, ik voel het tot in mijn ballen toe. Gerda laat mij los, staat op, trekt mij iets omhoog, dan pakt ze mijn broek vast zonder ergens op te letten trekt ze hem samen met mijn slip van mij af. Mijn harde lul krijgt de vrijheid en zwiept even hard op en neer, hij tikt tegen mijn buik aan, wat een lekker erotisch geluid geeft. “Mmmmm daar droom ik al een aantal dagen van, nadat wij bij jullie waren verlang ik naar jou Ron.”

Gerda zakt door haar knieën, gaat op de grond voor mij zitten. Zachtjes neemt zij hem in haar handen, met een geile blik kijkt ze mij aan, dan verdwijnt hij helemaal in haar mond. Mijn vrouw kan ook heerlijk pijpen maar helemaal mijn pik in haar mond laten verdwijnen lukt haar niet, deze ervaring is nieuw en heel prettig voor mij. Haar tong streelt elk stukje van mij lul, door de vreemde houding van ons samen, de heerlijke mond, voel ik mijn zaad al snel een weg naar buiten zoeken. “Ooooo Gerda, dit is zalig als je niet stopt dan ga ik klaarkomen in je mond.” “Dat is toch niet erg? Kom maar gerust in mijn mond Ron.” Gerda kijkt mij heel geil aan, met haar hand pakt ze mijn ballen en knijpt er zalig in, zonder nog na te denken pak ik haar hoofd beet en druk mijn schokkende lul diep in haar keel.

Haar ogen blijven strak op die van mij gericht, het gevoel is heel apart wat Gerda op deze manier veroorzaakt in mijn ballen. Ze slikt een paar keer, dan glijdt mijn pik langzaam tussen haar lippen vandaan, met haar tong blijft ze mij verwennen. Het genot komt weer terug in mijn lul, als hij helemaal uit haar mond is staat hij nog steeds hard vooruit.

Ik trek Gerda aan haar armen omhoog, mijn lippen vinden die van haar weer, onze tongen glijden langs elkaar, ik proef mijn eigen zaad. Zachtjes druk ik haar een beetje naar achteren, als haar benen de stoel raken geef ik Gerda een lichte duw waardoor ze op de stoel valt. Ze gaat zitten, spreid haar benen, de jurk is tot ver boven haar middel omhoog gekropen. Ik zak door mijn knieën, als ik voor de stoel zit leg ik mijn handen op haar benen. Er gaat een rilling door haar heen, langzaam en zachtjes streel ik haar heerlijk benen, mijn vingers gaan richting het rode slipje, ik raak het niet aan.

“Mmm Ron, laat me komen, ik heb het zo nodig, oooo heerlijk is dit.” Ik geef geen gehoor aan haar gekreun, ga met mijn tong over haar benen. Ik herhaal deze beweging, dan laat ik mijn vingers heel zachtjes over het natte slipje schuiven, een diepe kreun ontsnapt tussen haar lippen. Gerda drukt haar onderlichaam strak tegen mijn vingers aan, ze kan niet meer stil zitten, schuift krachtig op de stoel heen en weer. “Ooooo Ron, ga door, het is zo lekker, jaaa laat me komen mmmm.”

Mijn tong gaat langs de rand van het slipje, als ik mijn mond op haar warme poes drukt schokt haar lichaam stevig. Met een diepe zucht pakt Gerda mijn hoofd beet, het slipje wordt nog natter. Twee vingers leggen het slipje iets opzij, langzaam glijden ze het drijfnatte kutje in, het vocht loopt langs mijn vingers, met mijn vingers neuk ik haar zachtjes, mijn tong streelt haar klitje. “Jaaa Ron ik kom mmmmm, dit is zalig.” De stoel staat te wankelen, zo stevig gaat Gerda heen en weer, Ik blijf haar klitje likken, mijn vingers zitten gevangen in haar grotje. Langzaam komt Gerda weer op adem, kijkt mij met betraande ogen aan. Ik haal mijn vingers uit haar kutje, geef haar een innige zoen, die beantwoord Gerda direct met veel passie.

Als wij elkaar loslaten kijkt Gerda mij aan, met geluk stralende ogen, haar hand pakt mijn harde lul, met rustige strelingen begint ze mij af te trekken. “Deze jongen heeft nog niet genoeg gehad voel ik.” Ze komt naar voren en drukt mij verder van haar af, ze zakt van de stoel, gaat op haar knieën op de grond zitten. “Ik wil dat jij mij neukt Ron.”

Zonder op mijn antwoord te wachten drukt Gerda mij achterover op de grond, haar ogen stralen, met haar tong likt ze langs haar lippen. Gerda staat op, aan weerszijde van mij zet ze een voet neer, ik kijk nu tegen haar heerlijke billen aan die een stuk boven mij staan, gehuld in het rode slipje. Gerda trekt haar jurk, die ze nog steeds aan heeft uit, gooit die samen met haar bh aan de kant. Het rode slipje wordt ook uitgedaan. Langzaam zakt Gerda, met haar heerlijke billen, naar beneden.

Gerda kijkt mij aan en lacht heel even, zakt verder naar beneden, mijn lul raakt haar kutlipjes, er gaat een schok door haar heen. De ogen van Gerda draaien weg, er komen weer diepe kreunen uit haar keel. Met mijn vingers streel ik haar lipjes, trek ze een stukje van elkaar, ze zakt een klein stukje over mijn lul heen. Ik streel haar klitje, ze knijpt zachtjes met haar lipjes in mijn lul. Dan laat zij zich in een keer over mijn lul zakken, even blijft ze stil zitten, langzaam gaat ze omhoog. Ze zakt weer terug tot op mijn ballen, een beetje pijnlijk blijft ze even op mijn ballen en buik zitten. Haar ogen draaien weer weg, met haar handen zoekt ze steun op mijn borst, mijn vingers strelen haar klitje. Mijn andere hand gaat via haar buik richting haar borsten. Tussen mijn duim en vinger neem ik een tepel en knijp er lichtjes in. “Jaaa Ron, streel mijn klit, dit is zalig, ik ga zo weer komen mmmm.”

Met wilde bewegingen neukt Gerda mij, mijn lul verdwijnt helemaal in haar, dan komt hij er bijna helemaal weer uit. Mijn lul komt glimmend van haar vocht naar buiten. Wild neukt Gerda mij, ineens begint ze te kreunen, haar kutje knijpt hard in mijn lul, het genot begint heel erg te koken in mijn ballen.

Even blijft Gerda stil op mij zitten, haar kutje heeft mijn lul strak vast, het genot neemt iets af bij mij. Ik streel met mijn vingers haar lipjes en klitje, mijn andere hand streelt haar heerlijke grote borsten. Langzaam opent Gerda haar ogen, kijkt mij aan en laat haar vingers over mijn borst strelen. “Dat was heerlijk Ron, mmmm lang geleden dat ik zo heb genoten.” Ik kijk Gerda aan en voel haar grotje zachtjes in mijn pik knijpen, ze tilt haar billen omhoog, pakt mijn natte lul in haar hand en begint er zachtjes aan te trekken. Ze kijkt mij heel geil aan, haar lippen maakt zij een beetje vochtig met haar tong. “Waar wil deze lekkere pik zijn zaad spuiten? In mijn handen? In mijn mond? Of liever in mijn kutje?” vraagt Gerda heel geil aan mij. “Ik wil in je kutje klaarkomen Gerda.”

Glimlachend laat Gerda mijn lul los en gaat boven mij staan, ik kijk tegen haar druipende grotje aan. Met een langzame beweging zakt ze weer naar beneden. Zonder moeite glijdt mijn lul haar natte kutje in. Haar ogen glimmen en staan strak op mij gericht, het genot is heel erg hoog in mijn ballen, als het kutje helemaal over mijn paal heen zit knijpt Gerda gemeen in mijn harde tepels. Met een harde duw druk ik mijn lul nog verder in haar grotje. Ik wordt door Gerda opgevangen. “Ja, neuk mij maar, ram die pik maar hard in mijn lichaam mmmm?”

Om de spanning in mijn ballen wat te verminderen blijf ik stil liggen, dit genot wil ik zo lang mogelijk vasthouden. Met een trage beweging gaat Gerda weer omhoog en laat mijn lul uit haar kutje glijden. Gerda gaat op de grond op handen en knieën voor mij zitten, ik kruip achter haar en druk mijn pik in een keer helemaal naar binnen. “Mmmmm neuk mij als een hond Ron, geef mij die heerlijke paal, ram hem in mijn kutje mmmm.” Het vocht druipt tussen ons vandaan en valt op het kleed, even blijf ik stil zitten, langzaam haal ik hem uit haar grotje, als hij er bijna helemaal uit is ram ik hem weer helemaal in haar kutje. Ik ga steeds sneller heen en weer, de borsten van Gerda gaan stevig heen en weer en schuren net over het kleed. Iedere stoot vangt Gerda op, ik voel mijn zaad een weg naar buiten zoeken. “Gerda ik ga je volspuiten, mmmmmm jouw heerlijke kutje krijgt al mijn zaad.” Ik kan mij niet meer inhouden, met een diepe kreun spuit ik mijn zaad krachtig in haar kutje. Met haar vingers streelt Gerda haar klitje stevig, als ik mijn laatste straal in haar spuit komt Gerda ook weer klaar.

Ik zak voorover op haar rug, mijn lippen druk ik in haar nek, ze krijgt een lange zoen van mij. Mijn lul verslapt en glijd langzaam haar kutje uit, het kleed onder ons wordt nu nog natter van onze sappen. Gerda pakt haar rode slipje, drukt dat in haar kutje, dan zakt ze voorover en blijft even op haar buik liggen. Gerda staat op mij een hand gevend lopen wij samen naar de badkamer, onder de douche geven wij elkaar weer een hevige zoen, mijn handen strelen haar volle lichaam weer.

Later loop ik tevreden, met een goed gevoel naar huis, een poosje later komt mijn vrouw thuis, het eerste wat ik haar vertel is wat ik vanmiddag heb meegemaakt. Mijn vrouw wil alles weten, ik moet de hele middag aan haar vertellen, dat doen wij altijd als een van ons eens een date heeft gehad. Nog voor het eten hebben wij onze kleren al uit, nagenietend van de middag verwen ik haar.
Hoogstaande flauwekul, voor de intelligente onbenul.