Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
no userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 21-02-2000
Laatste update 15-03-2021
Geslacht Man
Geboortedatum 01-12-1979
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen Bruin ofzo
Schoenmaat 45
Beroep Software Engineer
Studierichting HBO-TI
Woonplaats Enschede
Favo forum geen
Favo FOK!kers Aaargh!
Favo subsite geen
Aantal forumposts 20.426 »
Aantal FP-reacties 4.791 »
Aantal views 1.849
Aantal reacties 10
Laatste voyeur(s) Puntenjager
Zucht.
Metalfrost
Dubbeldrank
Zaadbroodje
pm
 
Geen zin meer.
webicon

https://oostblok.media
En toenik je vanmorgen wou gefeli doen stond je nog uit!

Ik ga naar huis.
 
When does the hurting stop?

Grappige username ;

Jij werkt dus duidelijk met pc's ...
 
 
stom forum
webicon

zet eens een foto van jezelf neer aub
Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt - Jonh Lennon
 

webicon

Gefeliciteerd
Wie een kuil graaft voor een ander is een werknemer.
 
Het is friet, geen patat.
webicon

1 december is de dag, dat wij samen feesten... mag.
:-D I am Willem-Alexander Claus George Ferdinand van Oranje-Nassau and I approve this message.
 
engu twiekur
webicon

https://www.gyurka.nl/
gefeliciteerd!
[KNE]-Mod
 
salvation received

ik wilde nog wel reageren, maar de publieke ruimte (lees: een nieuw topic) lijkt me wat overdreven.
quote:
Op vrijdag 14 juli 2006 16:42 schreef Aaargh! het volgende:

[..]

Deze mensen beweren met wetenschap bezig te zijn, maar het hele zakie is een en al politiek en religie.
ID wetenschappers houden zich met wetenschappelijke argumenten bezig. elk boek over ID zal je dat leren. De ID beweging is louter met politiek bezig. maar dat heeft niet zoveel met de discussie te maken imo.
quote:
[..]

Jij heb een directe persoonlijke band met de rechts religieuze beweging in de VS ?
ja. ik heb er gewoond en gestudeerd, mijn schoonfamilie komt er vandaan.
quote:
De mensen die naastenliefde prediken maar dan wel wetgeving erdoor drukken die de armen nog armen maakt en de rijken nog rijker ?
buiten het feit dat je kunt discussieren over de vraag of het sociaal is om mensen, middels de overheid, te dwingen om armen te helpen, is de Christelijke gemeenschap DE driver van persoonlijk initiatief voor de arme gemeenschap. Van de individuen niet, die ken ik helemaal niet. Ik kan wel de gedragingen van de groep opserveren en concluderen dat deze mij niet echt aanstaan en daardoor krijg ik wel bedenkingen over het soort mensen dat zich hierbij wil aansluiten. Verder moet je kunnen begrijpen (en dit is lastig, ook voor mij) dat mensen stemmen tegen abortus en euthanasie en niet voor dit soort economische kwesties. Dan MOET je wel Rep. stemmen. terwijl je het tegelijktijd dus niet eens hoeft te zijn met het economisch beleid. je hebt nu eenmaal nauwelijks keus.
quote:
De mensen die bij abortusklinieken lopen te protesteren dat al het leven heilig is, maar dan wel de doktoren die dit uitvoeren vermoorden,
ja, want alle protestanten vermoorden abortusdoktoren, alle dieractivisten vermoorden kale homofiele politici en alle baard ALis vermoorden vatsige kritische columnisten. Zo zit dus wereld inderdaad in elkaar...
wat een niveau
quote:
en die er geen probleem mee hebben om iemand in de gaskamer te stoppen.
de doodstraf discussie speelt zich niet af op het HOE niveau, maar OF niveau. Dat Europeanen zich superieur voelen omdat wij collectief tegen de doodstraf zijn betekent natuurlijk niet dat er niets voor te zeggen is. Al vraag ik mij af of ze gaskamers gebruiken, dat is wel heel luguber. Ethische discussies worden in de VS nu eenmaal meer gevoerd dan in NL, hier is meer een dominante meerderheid.
quote:
De mensen die er voor gezorgd hebben dat het aantal HIV besmettingen in Uganda voor het eerst sinds jaren weer aan het stijgen is. Die mensen ?
niemand zorgt voor HIV besmettingen behalve die mensen zelf. je kunt je natuurlijk afvragen of de hulp die ze bieden van goede kwaliteit is, maar dat zijn louter normatieve vragen. Dat iemand zich een slag in de rondte neukt zonder bescherming is niemands schuld behalve de zijne.
quote:
Daar zou ik geen beledigende opmerkingen over mogen maken ?
nogmaals, dit is echt van het niveau OReilly. nee dus. je bent een speelbal van de media, net zoals veel conservatieven een speelbal van OReilly zijn. als een Amerikaan jou met dat beeld confronteerd over NL dan lach je hem toch ook uit? (of je hebt oprecht medelijden).
quote:
[..]
Van de individuen niet, die ken ik helemaal niet. Ik kan wel de gedragingen van de groep opserveren en concluderen dat deze mij niet echt aanstaan en daardoor krijg ik wel bedenkingen over het soort mensen dat zich hierbij wil aansluiten.
het gaat hier om individuen. jij bent niet in staat hier een fatsoenlijk oordeel over te vellen. doe dit dan ook niet.
quote:
Daar heb je volkomen gelijk in. Het is generaliserend en i.d.d. niet genuanceerd. Er zullen best goede mensen tussen zitten, misschien wel het grootste deel. Punt is dit soort groeperingen alleen maar op negatieve manier in het nieuws komen. Mijn beeld zal ongetwijfeld niet helemaal kloppen maar ik heb ook geen manier om dit te veranderen, simpelweg omdat ik geen manier zie om de positieve punten te vinden. Het beeld wat ik via de media van deze groepering krijg is dat het allemaal mensen zijn die blijkbaar een heel ander beeld van goed/kwaad hebben dan ik.
ik neem aan dat je het met mij eens bent dat de enige juiste conclusie is dat het je dan past om je niet van zulke uitspraken te bedienen.

waarom denk je dat Charles Groenhuizen na jaren van Amerika verslaggeving bij terugkomst in Nederland een soort pro Amerika kruistocht begint om het vreselijk ongenuanceerde beeld van Nederlanders over Amerika enigszins van repliek te bedienen?
Challenge thinkers to believe and believers to think.
?Porque no te calles?