Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
Snuitebolletje - Snuitebolletje
no userpicture
webicon
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 29-01-2003
Laatste update 10-04-2011
Geslacht Man
Geboortedatum 17-12-1981
Relatie Het is zo heerlijk lente! O+
Seksualiteit
Kleur ogen regenboog
Beroep
Studierichting
Woonplaats Utrecht
Favo forum Big Brother 2
Favo FOK!kers 050 is best een leuk getal :D
Laatste voyeur(s) Anonieme_Fokker
Anonieme_Fokker
Boris_Boef
Scorp.AM
C.L.Werner
ongeschoren zoals bijna altijd chillen
spuisels
http://www.youtube.com/watch?v=XPr3fVzwoCc

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn verhaal hier heb geupdate, dus bij deze.. Mijn levensverhaal!

Laten we bij het begin beginnen.. In het begin der tijden bestond ik nog niet, ik was een hoopje as, niets meer, maar zeker ook niet minder! Dat hoopje as dat lag een beetje te liggen (zoals ik nu nog steeds graag doe) op het strand van Hawaii. Toen kwam er zo een grote pief die een beetje met zijn toverstafje zwaaide en de wereld was geschapen in 6 dagen. De 7e dag lag ik daar nog steeds te luieren in het zonnetje en te genieten van de pas verworven zonsondergang. Maar nu begint het echt spannende verhaal pas! Er schenen namelijk al 2 mensen rond te huppelen, Adam en Eva, je weet wel, dat zijn ook jouw over^heel veelgroot ouders. en die aten een beetje van de vruchtjes, maar nog niet van de appels!

Langs de waterlijn stond zo een mooie appelboom, en ik als hoopje as had de schaduw daarvan opgezocht omdat de zon mijn mooie grijze as tint deed verbleken. Alleen die vlegel van een boom zag in mij wel een lekkere voedingsstof, dus zo gezegd zo gedaan absorbeerde die boom mij. Op dat moment begon deze boom een dermate onweerstaanbare aantrekkingskracht uit te oefenen op Eva. Ze werd er met man en macht naartoe getrokken. Dus die babe van een Eva begon van de lekkerste en zoetste appel te eten die er aan die boom hing (dat was ik uiteraard, hoopje as => appel => eva)

Dus vanaf nu ga ik door het leven als Eva.. Maar sinds Eva de appel had gegeten voelt Adam iets groots onder zijn vijgenblad. Hij weet niet wat ie ermee aan moet en vraagt Eva hoe en wat.. Eva, onweerstaanbaar als ze is zegt tegen Adam.. "Heey dude, ijsklontjes! werkt alt..." Maar nog voordat ze uitgepraat was zat Adam al met zijn plassert in de **** van Eva.. Hieruit werd het eerste kindje geboren... En in de loop der jaren werd er keer op keer weer wat aan gescharreld tot het moment dat ook mijn ouders de onweerstaanbare drang naar elkaar hadden en voila, daar ben ik!

Maar wie ben ik nu heden ten dagen? Misschien dat daar ook ooit een verhaal over geschreven wordt (of een boek) maar op dit moment heb ik daar dermate weinig zin in dat er alleen wat steekwoorden uit komen. Niet alles slaat op mij, soms zijn er ook dingen waar ik van hou of juist niet van hou.

26 - Utrecht - Boogschutter - Appeltjes groen - Arbeider - Zwemmen - Zeilen - Water in het algemeen - Glimlachen - Sloddervos - Shop verslaafd - Koffie liefhebber - Dansen tijdens het uitgaan - Koken - Eten - Lekker koken - Lekker eten - Films - Wandelen - Strandwandelen - Boswandelen - Fietsen - Koekjes - Lekkere geurtjes - Lui - Te lui om iedere dag te scheren - Disney - Lang douchen - Teenslippers - Korte broek - Shirtje - Rose - Zonsondergangen - Zonsondergangen tijdens een zeiltocht - Slapen op een boot met kabbelend water - Anti roken - Muziek - Tosti's - Niet afwassen - Mooie ogen - Terras - Lachen - Dansen - Zoveel mogelijk op tijd - Jack Johnson - Kampvuur - Wakeboarden - Etc. later meer...


Huppelcartoon
pm
music <3
webicon

quote:
Op 07-01-2017 15:25 schreef Snuitebolletje
Waaat???? Arnhem?
Al jaaaaaren
 

webicon

Lend me your eyes I can change what you see, but your soul you must keep totally free.
 
music <3
webicon

quote:
Op 22-04-2017 12:22 schreef Snuitebolletje


Jouw profiel is net zo verouderd als de mijne
 
keikert
webicon

Utregggggg lurkingsss.

Mooie ogen: check! Verder heb je best een lulverhaal op je FoBo
 
keikert
webicon

quote:
Op 26-04-2017 05:54 schreef Snuitebolletje

[..]

Goh, spuit 11 komt ook de bocht door zeilen.
Don't hate me for being honest
 
keikert
webicon

quote:
Op 26-04-2017 23:45 schreef Snuitebolletje

[..]

Geen idee waar je nu weer het haten vandaan haalt.
met je spuitje... waar haal jij dat vandaan dan?
 
sweet summer child
webicon

spiekert
Op dinsdag 19 december 2017 00:39 schreef aeque het volgende:
Nah. Je blijft mijn meest favoriete aandachtshoer hier hoor. O+
 
Prrr!
webicon

Je bent bijna jarig
So which way is the wind blowin',
And what does your heart say?
 
Fly away with me.
webicon

Hallo!
I'm learning to fly, but I ain't got wings.