Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
no userpicture
webicon
Geslacht Vrouw
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen
Aantal views 3.006
Laatste voyeur(s) Yellow.
Adames
Embraer89
Embraer89
fietsie
steelhead
Ray_Smith
Nobu
fietsie
BBach
spuisels
Ik neem bij deze afscheid van fok!.

De dalende useraantallen, +de achteruitgang in kwaliteit van zowel de users als de moderatie, hebben mij doen besluiten dat fok niet langer mijn thuis is.

Je moet je afvragen hoe leuk het nog is wanneer je constant te maken krijgt met mensen die de waarheid verdraaien, mensen die hele rare dingen roepen die jij daarna weer moet gaan ontkrachten. Mensen die eens iets gehoord hebben wat totaal niet klopt, maar dat dan vervolgens, gesteund door hun beperkte intellect, gewoon klakkeloos aannemen en verder roeptoeteren.

En dan heb ik het nog niet eens over de moderatie gehad. Er wordt te pas en te onpas met twee maten gemeten. Van enige consistentie is geen enkele sprake. Dat wordt ook lastig als zelfs mods constant hun eigen regels breken, en dingen doen waarvoor de doorsnee user meteen gebanned zou worden. Mods doen zelfs ook hysterisch mee met het verspreiden van fabeltjes. Het is heel apart allemaal. Amateuristisch dekt de lading niet. Het is voor de gemiddelde persoon blijkbaar erg lastig om hun eigen beperkingen (of hun beperkte kennis van zaken, dus) in te schatten.

Het gaat daarnaast financieel slecht met fok!, waarschijnlijk bestaat fok over een paar jaar niet meer, dus het heeft geen zin voor mij (nouja, voor niemand eigenlijk) om me emotioneel te blijven investeren in een site die binnenkort niet meer bestaat.

Ik ga een nieuw thuis proberen te vinden, een thuis met toekomst. Fok! is verleden tijd. Alleen weet het dat zelf nog niet.

-jmh

ps. Als je mij wil bereiken, je afvraagt hoe iets wat je hebt gehoord echt zit, stuur dan een email naar mijn username @ die bekende email provider die iedereen gebruikt. Die van die zoekmachine.