Terug naar het FOK!fotoboek Bekijk de mannen in het FOK!fotoboek Bekijk de vrouwen in het FOK!fotoboek FAQ
no userpicture
Abonnement FOK!free abonnement
Geregistreerd 22-07-2018
Laatste update 22-07-2018
Geslacht Man
Geboortedatum -
Relatie
Seksualiteit
Kleur ogen
Schoenmaat
Beroep
Studierichting
Woonplaats
Favo forum geen
Favo FOK!kers
Favo subsite geen
Aantal forumposts 0 »
Aantal FP-reacties 0 »
Aantal views 50
Aantal reacties 6
Laatste voyeur(s) Jantje776
eendensnavel
KlapMongeaul
C.L.Werner
C.L.Werner
pm

webicon

Kip Pasteitjes ( Recept uit Portugal)
Kip pasteitjes is een portugees recept, is heel lekker en heel makkelijk om te maken.


Deze pasteitjes zijn lekker voor feestjes, tussendoortjes of zelfs als maaltijd met witte rijst en sla.

Je kunt ze maken met bladerdeeg voor bakken of bladerdeeg voor hartige hapjes. En mijn voorkeur gaat naar de laatste.

Bij de eerste variant zijn de pasteitjes iets luchtiger als bij de bladerdeeg voor hartige hapjes, daar vind ik dat er meer smaak aan zit.
Welke is jullie favoriet?

Tip: voor de Paasbrunch.


Wat je nodig hebt: voor 10 stuks

1 lep. (van het water waar de kip in heeft gekookt)
2 lepl. tomaten puree
½ tl. nootmuskaat
2 grote kip bouten
1 pak bladerdeeg
1 kip boullion
1 eierdooier
1 lp. boter
1 tl peper
Aan de slag:

Pin this image on Pinterest
In een pan met water en de bouillon kook je de kippen bouten (tot dat ze gaar zijn).

Als de kip gaar is, even laten afkoelen en vervolgens fileren in stukjes.
Haal de bevroren plakjes los van elkaar en laat ze gedurende 5 tot 10 min. op het tussen legvelletje ontdooien.
Oven voorverwarmen tot 180º.
Bak (de gefileerde kip) met boter, tomaten, 1 lepel van het water (kip) en de peper.
Bak alles 15 min.
Daarna doe je op elk vel bladerdeeg de kip, en vouw met de 2 puntjes naar elkaar toe en op het laatst, druk je een vormpje van een hart op de pasteitjes.
En tenslotte klop je de eierdooier.
Smeer die op het pasteitje.
In de oven ongeveer 30 min. ( tot mooi goud bruin zijn).
Tip: je kunt het hele pasteitjes insmeren met eierdooier of alleen het hart. Ook leuk
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
 


Hoi je heb je bericht naar de verkeerde gestuurd
Groetjes
 

webicon

quote:
Op 23-07-2018 21:12 schreef Geronimooo
Hoi je heb je bericht naar de verkeerde gestuurd
Groetjes
Werkt een penispomp echt?

In dit artikel gaan we in op de diverse methodes om je penis te vergroten (dan wel erectie te vergroten), te verlengen en/of dikker te laten worden. De meeste mannen vragen zich dit vroeg of laat wel eens af, is mijn penis wel dik of lang genoeg. Er zijn vele mannen die zich hierdoor erg onzeker voelen. Vaak om ongegronde redenen want vrouwen klagen hier zelden over. Alleen een hele kleine penis (micropenis) kan roet in het eten gooien als het gaat om een goed seksleven. En een hele grote penis vaak ook! Dagelijks krijgen doktoren de vraag of de penis van hun patient wel groot genoeg is en of er geen operatie mogelijk is of andere methodes om de penis te verlengen.

Onzekerheid is nergens voor nodig

Een gemiddelde penis is ongeveer 15 cm lang (in stijve toestand). Mensen van andere rassen hebben soms een iets grotere of iets kleinere penis. Zo is de penis van de Aziatische man ongeveer 13 tot 14 cm lang in erectie en is de penis van Afro mannen gemiddeld 1 cm langer dan die van blanke mannen. De verschillen vallen dus eigenlijk aanzienlijk mee. Veel mannen vinden dat hun penis te klein is. Dit beeld ontstaat voornamelijk door pornosterren met een grotere penis of een verkeerd zelfbeeld of verkeerd beeld van de werkelijkheid. Een penisverlengede operatie biedt zelden het gewenste effect en mond dus vaak uit op een teleurstelling. Alleen bij micropennissen kan een penisverlengende operatie uitkomst bieden. Toch is onzekerheid over je penis lastig en kan zelfs psychische problemen veroorzaken. Een doorverwijzing naar een psycholoog zou daarom eerder uitkomst bieden dan een operatie of een ander penisverlengende methode.

Feit: de eerste 6 centimeter van de vagina is gevoelig. Dat zegt dus eigenlijk al iets over de lengte van een penis en het feit dan vrouwen dit niet heel belangrijk vinden. Zeker niet tijdens het vrijen. Een hulpmiddel zoals een penispomp kan wel worden gebruikt om de penis tijdelijk wat dikker en langer te laten worden omdat dit soms voor zowel mannen als vrouwen opwindend is.

Welke opties zijn er voor een penisvergroting?

1. Pillen en cremes

Het gebruik van erectiepillen en cremes zou moeten zorgen voor een penisverlenging op korte en zoals sommige zelfs beweren, op lange termijn. De wetenschap maakt hier echter korte metten mee. Erectiepillen, penisverlengende pillen en cremes zorgen niet voor het verlengen van de penis en werken dus niet of nauwelijks. Er is in elk geval geen wetenschappelijk bewijs gevonden. Geen geld aan uitgeven dus, het werkt niet.

2. De vacuümpomp, ook wel penispomp genoemd

De penispomp is een klassieker onder penisvergrotingsapparaten en is bij de meeste mensen wel bekend. Er wordt een soort vacuumbuis over de penis geplaatst waarna de lucht door een pomp uit de buis wordt gezogen. Dit kan een automatische pomp zijn of een handmatige pomp (vaak een soort balletje waarin je moet knijpen). Op deze manier ontstaat er vacuum en stroomt de penis vol met bloed. Er stroomt meer bloed naar de penis omdat de zwellichamen meer bloed opnemen duur het verschil in luchtdruk. Het gebruik van een penispomp zorgt voor een grotere en dikkere erectie. Om de grotere erectie te behouden doe je na het pompen een penisring (elastieke ring) om je penis om het bloed in de penis te houden. De piemel blijft stijf totdat je het elastiek weghaalt. Je vindt een divers assortiment op onze shop PenispompWebshop. Meer informatie over een penispomp vind je op de penispomp pagina van Wikipedia.

Bekijk onze penispompen


Werkzaamheid van de penispomp
De penispomp heeft een medische functie: het helpt mannen met erectieproblemen. Voor deze mannen kan een penispomp zeker uitkomst bieden. De pomp heeft geen blijvend effect maar zorgt er wel voor dat de penis dikker en langer wordt voor een korte tijd. Zodra je de ring verwijdert, zal je penis zijn oorspronkelijke grootte weer snel aannemen. Het afklemmen van de penis mag niet langer dan 20 tot 30 minuten, aangezien het uiteindelijk schade aan het huidweefsel veroorzaakt. Let daar dus goed op. Over het algemeen worden de beste resultaten gezien bij de Bathmate penispomp welke op basis van hydrotherapie werkt
Bekijk al onze Bathmates

3. Oefeningen, apparaten en gewichten

Veel mannen denken dat het gebruik van gewichten en penisverlengede apparaten zoals penisverlengers de penis blijvend kunnen verlengen. Een penis is echter geen spier die je kunt trainen Met een penisverlenger kun je de huid iets oprekken en de penis zelf een heel klein beetje. Of dit blijvend is kan wetenschappelijk nog niet worden onderbouwd maar veel fabrikanten beweren dat een penisverlenger wel degelijk resultaat geeft. Daarbij is geduld en consistent zijn wel belangrijk.

Een populaire oefening is Jelquen, een dagelijks regime van een soort van lidgymnastiek die de bloedcirculatie in de penis zou verbeteren, met een verlenging als gevolg. Volgens diverse bronnen is het een oude Arabische techniek die van vader op zoon is doorgegeven. De oefeningen hebben dus geen wetenschappelijk bewezen effect. Lidgymnastiek kost veel tijd, een half uur tot een uur per dag, en veel zelfdiscipline. Het is bij de oefeningen namelijk de bedoeling dat je geen erectie krijgt.

Apparaten en gewichten

Een andere oefening is het gebruik van gewichtjes die je om de penis aanbrengt om zo de penis te doen uitrekken. De bloedsomloop wordt bevorderd en de huid wordt uitgerekt. Deze methodes vergen zeer veel geduld en uithoudingsvermogen. De meeste penisverlengers dien je urenlang te dragen, soms tot wel enkele maanden.

Bekijk onze penisverlengers

4. Een penisverlengende operatie

Bij een penisverlengende operatie is er niet echt sprake van het verlengen van de penis. De ligamenten die de penis normaal gesproken overeind houden bij een erectie worden doorgesneden. Hierdoor komt een stukje van de penis wat normaal gesproken in de buik zit, naar voren. Om te voorkomen dat het gewonnen stuk penis weer naar binnen schiet, dien je na de operatie gewichten aan de eikel te hangen.

Werkzaamheid
Voornamelijk in slappe toestand van de penis is het verschil in lengte te zien. De penis oogt na een geslaagde ingreep dan ongeveer 1 tot 4 centimeter langer. Bij het vrijen en bij een erectie steekt de penis door het doorgesneden ligament niet meer omhoog. Ook is de penis iets instabieler dan voorheen. De ingreep is pijnlijk, en het resultaat valt vaak tegen. De operatie is prijzig en door het tegenvallende resultaat zijn er niet veel chirurgen in Nederland die bereid zijn deze operatie uit te voeren. Meer dan de helft van de mannen die een dergelijke ingreep hebben laten uitvoeren is ontevreden. Risico’s Impotentie, bloeden of ontsteken van de wond en verminderde gevoeligheid. Ook bestaat de kans dat de penis door de ingreep juist kleiner wordt, door vorming van littekenweefsel die de penis belemmert. De American Urological Association benadrukt dat niet is bewezen dat de operatie veilig en effectief is.

5. Operatief verdikken van de penis

Ook deze operatie wordt weinig uitgevoerd in Nederland. Wel in omringende landen zoals Belgie en Duitsland. Bij de oorspronkelijke techniek wordt vet uit een ander deel van het lichaam in de schaft van de penis spuiten. Dit bleek niet te werken. Het vet werd gedeeltelijk geabsorbeerd en het andere deel raakte ongelijkmatig verdeeld over de penis, met als gevolg een bobbelige penis. Bij een vernieuwde versie van deze techniek wordt weefsel uit donoren gebruikt, die langer in de penis blijft zitten en een mooier resultaat geeft.

Werkzaamheid
Zelfs met de vernieuwde techniek vallen de resultaten vaak tegen. Het vet is nog steeds onregelmatig verdeeld over de penis, en de procedure is altijd van korte duur omdat je lichaam in de loop van de tijd het ingespoten vet absorbeert. Na een bepaalde periode dien je deze operatie dus opnieuw te laten uitvoeren.

Risico’s
Ook over deze operatie zegt de American Urological Association dat het niet bewezen is veilig en effectief te zijn.
De heer is mijn herder, maar honderd euro brengt me verder.
 


Let op als je nog een x zulke ongewenste troep stuurt geef ik je aan voor een ban !
 

webicon

quote:
Op 24-07-2018 12:23 schreef Geronimooo
Let op als je nog een x zulke ongewenste troep stuurt geef ik je aan voor een ban !
Yes, klapmongeual 4 ban!
 

webicon

quote:
Op 24-07-2018 12:23 schreef Geronimooo
Let op als je nog een x zulke ongewenste troep stuurt geef ik je aan voor een ban !